klawdie
napsal(a):
lněný semínko..my jsem před nedávnem dolínali..dalo nám to zabrat...
To dávám už delší dobu a nic.Minulý rok už byl vylíňaný jenže to byl "garážovaný", letos je od dubna venku tak je na tom hošík hůř, letní srst černá, zimní světle hnědá, vypadá jak chlupatý stzrakoš
.
zurnal
napsal(a):
To dávám už delší dobu a nic.Minulý rok už byl vylíňaný jenže to byl "garážovaný", letos je od dubna venku tak je na tom hošík hůř, letní srst černá, zimní světle hnědá, vypadá jak chlupatý stzrakoš
.
lněné semínko....a takové speciální ,,línátko,,
Je to pro psy...taková pilka, stočená do rukojeti...a jde to tím jak po másle
petas
napsal(a):
No ja mela kone na jare oholeného...takze ted je to snad jeste horsíTy krátký chlupy josu desný!!!
já měla valacha oholeného a ten přelínal během dvou dnů, co jsem byla na školním výletě...
zato mladák, co bude v červnu roček je, jak píšeš, strakáč...zimní srst hnusná a hnědá, pod tím na plecích a krku černá letní...chudák, potí se v tom, ale prostě to nechce pustit...
buggyna

XXX.XXX.81.124
zurnal
napsal(a):
Jak se vyrovnáváte s línáním koně, jak dlouho přelínávají a máte na nějakou vychytávku na urychlení?
my s tím problém tedy nemáme,ba naopak to kobyla shodila už v půlce doubna úplně všechno.
Ale prodává se od Farnamu taková krychle ze skelných vláken který berou zimní srst.Ta krychlička stojí 130,- a je to na 12 koní
zurnal
napsal(a):
Tak to dík za tip .
Jak presne ma ta krychlicka fungovat? Protoze ja ji mam a kdyz s ni po koni jedu, neregistruju,z e by to melo nejaky zvlastni efekt. Mnohem lepe to jde jak tu nekdo psal s takovou "pilkou" stocenou do spiraly, nebo jeste lepe uplne obycejnym plastovym hribilkem, ktery ma tak 2cm hroty. Na tom se ta srst krasne drzi a jde vycesavat Horsi je pak, kdyz to kun nechce pustit.. Muj je taky vylinanej zatim jen malo...
hanzy
napsal(a):
Jak presne ma ta krychlicka fungovat? Protoze ja ji mam a kdyz s ni po koni jedu, neregistruju,z e by to melo nejaky zvlastni efekt. Mnohem lepe to jde jak tu nekdo psal s takovou "pilkou" stocenou do spiraly, nebo jeste lepe uplne obycejnym plastovym hribilkem, ktery ma tak 2cm hroty. Na tom se ta srst krasne drzi a jde vycesavat Horsi je pak, kdyz to kun nechce pustit.. Muj je taky vylinanej zatim jen malo...
Toto je to, co myslim, proste uplne obycejne za par korun a chlupy vycesava uzasne...
Uživatel s deaktivovaným účtem

jenysimons
napsal(a):
mě se teda na vydrbávání chlupů osvědčilo spíš gumový než plastový hřbílko...
Ono to záleží na délce chlupů - mám koně celoročně venku a zezačátku vyčesávám takovýma těma hrabičkama na línající srst co jsou pro psy , později můžu přejít na plastové hřbílko a nakonec právě na to gumové. Jinak už jsme skoro přelínaní - jen ještě trocha chlupů na břiše, co ještě drží, ale tak do týdne je to dole.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Ono to záleží na délce chlupů - mám koně celoročně venku a zezačátku vyčesávám takovýma těma hrabičkama na línající srst co jsou pro psy , později můžu přejít na plastové hřbílko a nakonec právě na to gumové. Jinak už jsme skoro přelínaní - jen ještě trocha chlupů na břiše, co ještě drží, ale tak do týdne je to dole.
Biotin , začať podávať už vo februári najneskôr, ľan, ľanový olej .
Kobylu tradične trimujem-- vytrhávam chlpy, ktoré idú, potom sa zázračne už rozbehne sama . Toho roku vymenila srsť pomerne dobre a skoro a to má 26 rokov .
buggyna

XXX.XXX.81.124
zurnal
napsal(a):
Nevíš jak se to jmenuje? Nemůžu to najít ..
na Equiservisu v novinkách nějaká 7stránka(?)
buggyna

XXX.XXX.81.124
hanzy
napsal(a):
nevim jak to funguje, psala sem že my to nepotřebujem