Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

buggyna

18.5.2009 21:53
buggyna

XXX.XXX.81.124

Ahoj, koukala se na Vaše stránky a až sem povyskočila ze židle U vás ve stáji stojí malý Heuréčák Amaretto Jak se klučina má?

buggyna

18.5.2009 21:58
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):
Ahoj, koukala se na Vaše stránky a až sem povyskočila ze židle U vás ve stáji stojí malý Heuréčák Amaretto Jak se klučina má?

byl ze všech 3 hřebečků nejhodnější a moc šikovnej

buggyna

18.5.2009 21:59
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):

byl ze všech 3 hřebečků nejhodnější a moc šikovnej

s kámoškou - starala se o jeho maminu a jeho

18.5.2009 22:50
petas

XXX.XXX.156.34

buggyna napsal(a):
s kámoškou - starala se o jeho maminu a jeho

Jééé!No Amaretto se má báječně!Je v majetku Tlumačova a u nás je jen ustájen,neboť ho Jirka Malý prezentuje na závodech.Momentálně se účastní MŠMK(Moravský šampionát mladých koní) a velmi úspěšně.Strašně šikovnej koník,supr styl skoku a rezerva!Ted nemam po ruce zadne fotky,ale co nejdriv dodam

buggyna

18.5.2009 23:59
buggyna

XXX.XXX.81.124

petas napsal(a):
Jééé!No Amaretto se má báječně!Je v majetku Tlumačova a u nás je jen ustájen,neboť ho Jirka Malý prezentuje na závodech.Momentálně se účastní MŠMK(Moravský šampionát mladých koní) a velmi úspěšně.Strašně šikovnej koník,supr styl skoku a rezerva!Ted nemam po ruce zadne fotky,ale co nejdriv dodam

Ona mamina taky byla (asi ještě je) šikovná, akorát špatnym přístupem byla psychicky vydeptaná. Přeci jen dost krve nepřestálo takový teror kterým si prošla
Takže byla prodána do Čakoviček a odtamtud do Švédka. Tak snad se teď má líp ale taky šikovná kobyla. Malá ale mrštná jak sviň

buggyna

19.5.2009 00:02
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):
Ona mamina taky byla (asi ještě je) šikovná, akorát špatnym přístupem byla psychicky vydeptaná. Přeci jen dost krve nepřestálo takový teror kterým si prošla
Takže byla prodána do Čakoviček a odtamtud do Švédka. Tak snad se teď má líp ale taky šikovná kobyla. Malá ale mrštná jak sviň

kobyla co chodila přes všechno, nakonec často ani neodstartovala

buggyna

19.5.2009 00:06
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):
kobyla co chodila přes všechno, nakonec často ani neodstartovala

sem ráda, že Amarouš se má dobře

19.5.2009 08:51
tauria

XXX.XXX.65.17

buggyna napsal(a):
sem ráda, že Amarouš se má dobře

Omlouvám se, že se vám tady do toho pletu,ale ta vranka, nebyla minulý týden ve Zlíně na závodech? Je mi povědomá

19.5.2009 09:18
petas

XXX.XXX.156.34

tauria napsal(a):
Omlouvám se, že se vám tady do toho pletu,ale ta vranka, nebyla minulý týden ve Zlíně na závodech? Je mi povědomá

Já si myslím,že to ona nebude...výš se píše,že byla prodána do ŠvédskaVe Zlíně by to mohla být Pomněna

Tak přidávám fotku Amouše se mnou

19.5.2009 09:19
petas

XXX.XXX.156.34

petas napsal(a):
Já si myslím,že to ona nebude...výš se píše,že byla prodána do ŠvédskaVe Zlíně by to mohla být Pomněna

Tak přidávám fotku Amouše se mnou

Po každých závodech chodíme druhý den na krokovku do Bečvy

19.5.2009 09:25
petas

XXX.XXX.156.34

petas napsal(a):
Po každých závodech chodíme druhý den na krokovku do Bečvy

Mám jich strašně moc,takových fotekTak přidám ještě Amíka na pastvě

buggyna

19.5.2009 10:14
buggyna

XXX.XXX.81.124