jaruska
napsal(a):
Hezky si lehneme....
A hříbátkem hezky zameleme,aby už se mu udělalo blbě a vylezlo dobrovolně.
jaruska
napsal(a):
A hříbátkem hezky zameleme,aby už se mu udělalo blbě a vylezlo dobrovolně.
no to jo...to už by mělo vyskočit samo
lucky
napsal(a):
no to jo...to už by mělo vyskočit samo
to joo, už by se mohlo uráčit
Lucky byla jsem u Evči ještě než se jim to narodilo, takže Pištu jsem neviděla.no ten pod tou nevěstou byl asi teplásek..jéé Jaru ještě že tito světlí koně mí jsou nějací čistotní,to jak jsem měla hnědku taký nános mívala na hřívě taky a po sobě!!!to ještě měla čas tu chodit kámoška tak mi pomohla za svezení ji oloupat
jaruska
napsal(a):
Hezky si lehneme....
To jsem vás tady pěkně zastihla
Všichni máte fotek!!!Haní jsi odvaha že jsi to tak zvládla na hany mezi tolika koňma-muselo to být super!!
Jinak všichni máte krásné fotečky.
V neděli se mě z ničeho nic ozvala L.Daňková že jestli se může stavit fotit,sice jsme neměli čas,ale řekla jsem že ano..Kdybych to věděla dřív tak ti Lucko taky řeknu.Ale ona ještě dojede..
Malému se moc pozovat nechtělo,bylo hrozné dusno..Ale dospělci lítali akčně..
Tak vám sem dám ukázku fotek.CD ještě nemám..
Jinak Pištik má už asi 4dny průjem,fakt to z něj stříká..už nevíme moc co s tím..doktor říkal dubovou kůru,pak nám dal nějakou směs co je i na telata-ale nic moc nezabírá-chudákovi jen meju a mažu prdelku a stříkám do něj stříkačkou lektvary..Ale jinak je čilý..Zítra jestli bude pořád mít srajdu,tak koupíně nějakou pastu-to prý má fungovat..
Teda jarů kobče jsou už jako parní válce
Jo a Lucko koukej trochu kolem sebe a ne jen na Usu,jo???Někdy v neděli jsme jeli z Frýdku a ty jsi vedla usu podél silnice,tak jirka lehce zatroubil,já mávám a ty pořád kecáš s Usou a ani sis nás nevšimla..
jaruska
napsal(a):
Hezky si lehneme....
A to vám myslím už bude stačit,že??
proxima
napsal(a):
tak to je nádhera!!! noo, Evíí akorát ty nervičky aby někoho nekopla a nějaký kůň zas nenakopal ji.jsem nevěděla,co bude dělat,tak psali tam že kopaví koně musí být označení mašlí červenou a Honey tam byla jediná,a všichni říkali" bacha to je ten kopavý kůň"přitom ona jen po málokterém se šklebila,ale jednou se předvedla 2x mi vyhodila po jiné žluté kobyle a zakvičela.ale dobré netrefila.a pak ještě jednou při cvalu asi si kvíkla a paní Lečíková jí říkala:"No ty si ale dračice!"můj hřebeček měl snad 14 dní průjem a my už nešťastní, i shodil a nakonec za to mohl zapomenutý 1 solný liz, 1 jsme oddělali a druhý zapomněli.nemá tam Pišta přístup taky?
jaruska
napsal(a):
Hezky si lehneme....
Haní to vanesa by musela mít zamašlovaný celý ocasTa by asi řádila
Je to paráda že se vás tam sešlo tolik..ty koně uvázané v aleji-to vypadá super!!
Plemeník je nádherný..a ty tečky..není to appaloosa??
Jinak my už máme Wiči připuštěnou..uvidíme za pár dní jestli zůstane..
Solný liz nemá hančo,o tom víme-dali jsme ho pryč..
proxima
napsal(a):
Haní to vanesa by musela mít zamašlovaný celý ocasTa by asi řádila
Je to paráda že se vás tam sešlo tolik..ty koně uvázané v aleji-to vypadá super!!
Plemeník je nádherný..a ty tečky..není to appaloosa??
Jinak my už máme Wiči připuštěnou..uvidíme za pár dní jestli zůstane..
Solný liz nemá hančo,o tom víme-dali jsme ho pryč..
jéé, Evi a čím jste ji připustili?? jinak ale hřebeček měl jen tu jednu krizovku a měl průjem ve finále míň, než Honey a to byl na umělé stravě.Honey jsme museli mučit a drhnout jí zadek a stejně ho měla olezený.ta se vztekala to máte prima každý rok od jiné kobče mímo a budete střídat barvičky...
westgirl
napsal(a):
jéé, Evi a čím jste ji připustili?? jinak ale hřebeček měl jen tu jednu krizovku a měl průjem ve finále míň, než Honey a to byl na umělé stravě.Honey jsme museli mučit a drhnout jí zadek a stejně ho měla olezený.ta se vztekala to máte prima každý rok od jiné kobče mímo a budete střídat barvičky...
Připouštěli jsme appa hřebcem King Of luck-je to stará dobrá linie leopardů u USA.Hřebec je spíš jak s arábkem-ale to je dobře-Wiči odlehčí a zvedne jí předek a udělá kohoutek-doufáme..a dává krásné leopardíky.
Haní ta paintka je krásná-taky se mě líbila moc i na závodech.
No jo,já mu pořád drhnu zadek a mažu indulonou a on je hodný-stojí..
jaruska
napsal(a):
Hezky si lehneme....
...a tohle je jedno letošní mimčo...za takové by jsme se na Wiči nezlobili..
jaruska
napsal(a):
Hezky si lehneme....
...a tady máš pozdrav od Peti z kurzu..Byli jsme tam sami..
proxima
napsal(a):
...a tady máš pozdrav od Peti z kurzu..Byli jsme tam sami..
Eví,já bych tam jela hned na ten kurz grrr........jenže jsem ten den musela do práce uplně trapné - ode 2 do půl 8 pouze.a jak se tam dostat..leda vlakem cestovat.bohužel tu to nikoho nezajímá EVÍ MÁŠ MAIL!!!!!!! King Of Luck vypadá dobře,jaký že má původ?na Hany se mi nej nej líbí Whizard (ale až za pár let)ale ta cena....to radši toho šimla.prej by to hodilo šimla.on je nějaký dominantní tou barvou ale to je fajn bělouši tu chybí QH
westgirl
napsal(a):
Eví,já bych tam jela hned na ten kurz grrr........jenže jsem ten den musela do práce uplně trapné - ode 2 do půl 8 pouze.a jak se tam dostat..leda vlakem cestovat.bohužel tu to nikoho nezajímá EVÍ MÁŠ MAIL!!!!!!! King Of Luck vypadá dobře,jaký že má původ?na Hany se mi nej nej líbí Whizard (ale až za pár let)ale ta cena....to radši toho šimla.prej by to hodilo šimla.on je nějaký dominantní tou barvou ale to je fajn bělouši tu chybí QH
Ahoj, tak mám Toosii doma z výletu za Star Artem. Nastoupila do vozu jak profík, už žádný hadr přes hlavu. (jen kyblík se šrotem) Asi se těšila. Snad jsem přivezla dva v jednom. Na hříbátko mám už teď zájemce, hlavně když to bude kobylka. Tohle je Toosiin první potomek, teď je mu rok.
canis lupus
napsal(a):
Ahoj, tak mám Toosii doma z výletu za Star Artem. Nastoupila do vozu jak profík, už žádný hadr přes hlavu. (jen kyblík se šrotem) Asi se těšila. Snad jsem přivezla dva v jednom. Na hříbátko mám už teď zájemce, hlavně když to bude kobylka. Tohle je Toosiin první potomek, teď je mu rok.
Ahojky Jaruškooo, jsem si četla poslední příspěvky snad hodinku, protože jich tu za celý den a půl přibylo, že to ani není možný.... ale takový legrační fotky a spíš ty tvoje popisky - to jsem se krááásně zasmála... prej zamíchat s hříbátkem aby se mu udělalo blbě a ž chtělo ven...hehehehehe...
Musím ti něco říct... včera večer jsem upalovala šťastně za koníkama, šel se mnou i Staník, krásně jsme je vyčistili, dali jim pár dobrot, solný liz, vyčistili vodičku, prohnali je na lonži a pak jsme se s nima procházeli po ohradě a já kontrolovala ohradník a Staník si s koníkama vyprávěl - no kráása, fakt jsme si to moooc užili a měli jsme všichni moc dobrý pocit, takové souznění a klid... no a pak to přišlo, už jsme se s koníkama loučili, já objala Vendulu a Staník hladil Cézara po hlavě a nevím proč, ale v tu chvíli vykopnul Cézar vší silou zadním kopytem a můžeš jen hádat, kdo mu stál v cestě... samozřejmě já... no naštěstí, nevím, nevím, co bych dělala, kdyby takovou pecku chytila Vendy do nohy, ale odlítla jsem o metr dozadu a svalila se na zem, nebyla jsem schopná se zvednout a myslela jsem, že budu zvracet a omdlím... chjo
...
A staník jak má tu špatnou nohu mě nemohl odnýst, tak mě tam nechal ležet a šel pro auto, abysme ho měli blíž... no deset metrů do kopce vysokým podrostem s bolavou nohou nepřeju nikomu... Naštěstí mi nic nezlomil, takže jsem zase po ránu byla schopná k nim s berlema dojít, ale myslela jsem, že upadnu únavou... Tak se nám ty pěkné zážitky trošku pokazili tímhle, ale budu si aspoň od Cézarova zadku udržovat větší jak metrovou vzdálenost... jsem ani netušila, že dokopne tak daleko...rošťák...
Ale zase co bylo pěkný je to, že jak jsem tam bezmocně s brekem ležela, tak Cézara to nezajímalo, ale Vendy stála u mě a čumáčkem do mě rýpala, že co mi je, proč už jí nemazlím a nevstanu... to bylo dojemný...
Tak zítra jedu do práce, protože se tam beze mě neobejdou, tak jsem na sebe s berlema zvědavá...modřinu mám tak 10 cm v průměru na stehně a nohu tahám za sebou...to bude ještě legrace...
Nějak dlouho nepíšeš.... nemá už Kačenka miminko venku? Papa
vendulka2066
napsal(a):
Ahojky Jaruškooo, jsem si četla poslední příspěvky snad hodinku, protože jich tu za celý den a půl přibylo, že to ani není možný.... ale takový legrační fotky a spíš ty tvoje popisky - to jsem se krááásně zasmála... prej zamíchat s hříbátkem aby se mu udělalo blbě a ž chtělo ven...hehehehehe...
Musím ti něco říct... včera večer jsem upalovala šťastně za koníkama, šel se mnou i Staník, krásně jsme je vyčistili, dali jim pár dobrot, solný liz, vyčistili vodičku, prohnali je na lonži a pak jsme se s nima procházeli po ohradě a já kontrolovala ohradník a Staník si s koníkama vyprávěl - no kráása, fakt jsme si to moooc užili a měli jsme všichni moc dobrý pocit, takové souznění a klid... no a pak to přišlo, už jsme se s koníkama loučili, já objala Vendulu a Staník hladil Cézara po hlavě a nevím proč, ale v tu chvíli vykopnul Cézar vší silou zadním kopytem a můžeš jen hádat, kdo mu stál v cestě... samozřejmě já... no naštěstí, nevím, nevím, co bych dělala, kdyby takovou pecku chytila Vendy do nohy, ale odlítla jsem o metr dozadu a svalila se na zem, nebyla jsem schopná se zvednout a myslela jsem, že budu zvracet a omdlím... chjo
...
A staník jak má tu špatnou nohu mě nemohl odnýst, tak mě tam nechal ležet a šel pro auto, abysme ho měli blíž... no deset metrů do kopce vysokým podrostem s bolavou nohou nepřeju nikomu... Naštěstí mi nic nezlomil, takže jsem zase po ránu byla schopná k nim s berlema dojít, ale myslela jsem, že upadnu únavou... Tak se nám ty pěkné zážitky trošku pokazili tímhle, ale budu si aspoň od Cézarova zadku udržovat větší jak metrovou vzdálenost... jsem ani netušila, že dokopne tak daleko...rošťák...
Ale zase co bylo pěkný je to, že jak jsem tam bezmocně s brekem ležela, tak Cézara to nezajímalo, ale Vendy stála u mě a čumáčkem do mě rýpala, že co mi je, proč už jí nemazlím a nevstanu... to bylo dojemný...
Tak zítra jedu do práce, protože se tam beze mě neobejdou, tak jsem na sebe s berlema zvědavá...modřinu mám tak 10 cm v průměru na stehně a nohu tahám za sebou...to bude ještě legrace...
Nějak dlouho nepíšeš.... nemá už Kačenka miminko venku? Papa
Prcek od Toosi vypadá moc hezky, snad bude další. Evi, tak jedeš leopardíky konečně , jo? Ty já můžu.
Evííí..dej mi pak vědět! Sím, jestli Lenka přijede. Jestli by eda chtěla fotnou jednu závisláčku. Když my než je rozběháme v té ohradě, tak jsme na infarkt..však jsme to taky fotili v neděli.
Jo...a já si říkala, že nějaký magor troubil..no jo..my si s Usou zróvna děsně cestou povídaly
..já vím, že jsem prdlá, ale když holčí toho taky nakecá...
lucky
napsal(a):
Prcek od Toosi vypadá moc hezky, snad bude další. Evi, tak jedeš leopardíky konečně , jo? Ty já můžu.
Evííí..dej mi pak vědět! Sím, jestli Lenka přijede. Jestli by eda chtěla fotnou jednu závisláčku. Když my než je rozběháme v té ohradě, tak jsme na infarkt..však jsme to taky fotili v neděli.
Jo...a já si říkala, že nějaký magor troubil..no jo..my si s Usou zróvna děsně cestou povídaly
..já vím, že jsem prdlá, ale když holčí toho taky nakecá...
(nejen) pro Jarušku: Ta moje opíca taky s hříbátkem hází a koulí na obě strany
monikafris
napsal(a):
(nejen) pro Jarušku: Ta moje opíca taky s hříbátkem hází a koulí na obě strany
monikafris
napsal(a):
a poslední z 5.4.09
Ahoj holky,Mončo,ta je náádhernááá!!!
I Evičky malej Pišťula je prostě úžasnej,fakt povedenej.
Tak,děvčata,nebudu vás napínat,dneska v noci,tedy spíše k ránu,přesně v 3,30 začala kačulda tlačit a za 10 4 se nám narodila tahle kráásná malá strakatá princeznáááááááááááá!!!!
jaruska
napsal(a):
Hezky si lehneme....
No vidíš,Moni,třeba už rodíte
,nám to fakt pomohlo,
kobylce se v tý pračce přestalo líbit a šup,chtěla ven!!!
Jsem hrozně moc ráda,že jsem u toho byla,Kačulda,než začla rodit,ke mě pořád chodila
,tak mi bylo jasný,že prostě už se něco bude dít.
No a během chviličky si chtěla lehnout,pak si to ale rozmyslela a vstala,tak jsem šupla rychle rozsvítit a zalahla zase zpátky do pelechu.
Srdce mi ale bušilo,že muselo bejt slyšet až na náves,
to já radostí,ale zároveň i strachy,aby všechno dobře dopadlo.
Trošíčku jsem kačence pomohla,páč mladá si zamotala nožky už v kobylce,měla je překřížený,a ač Kačulda tlačila,co mohla,tak se hříbě nehnulo ani o píď,
úplně chudinka nadskakovala,jak tlačila,ale nic se nedělo,tak jsem přišla,zkoukla nožky,o čumáčku už jsem věděla,že je tam a že je ve správný poloze,ale ty nožky přes ty překřížený kolínka prostě ven nešly,ale stačilo je srovnat a kačka pak párkrát zatlačila amalá byla venku.
jaruska
napsal(a):
No vidíš,Moni,třeba už rodíte
,nám to fakt pomohlo,
kobylce se v tý pračce přestalo líbit a šup,chtěla ven!!!
Jsem hrozně moc ráda,že jsem u toho byla,Kačulda,než začla rodit,ke mě pořád chodila
,tak mi bylo jasný,že prostě už se něco bude dít.
No a během chviličky si chtěla lehnout,pak si to ale rozmyslela a vstala,tak jsem šupla rychle rozsvítit a zalahla zase zpátky do pelechu.
Srdce mi ale bušilo,že muselo bejt slyšet až na náves,
to já radostí,ale zároveň i strachy,aby všechno dobře dopadlo.
Trošíčku jsem kačence pomohla,páč mladá si zamotala nožky už v kobylce,měla je překřížený,a ač Kačulda tlačila,co mohla,tak se hříbě nehnulo ani o píď,
úplně chudinka nadskakovala,jak tlačila,ale nic se nedělo,tak jsem přišla,zkoukla nožky,o čumáčku už jsem věděla,že je tam a že je ve správný poloze,ale ty nožky přes ty překřížený kolínka prostě ven nešly,ale stačilo je srovnat a kačka pak párkrát zatlačila amalá byla venku.
Tady Kačka tlačí,pak si ještě stoupla.
Tak jsem byla připravená hned odnýst to lehátko,aby měly holky dostatek místa.
jaruska
napsal(a):
Tady Kačka tlačí,pak si ještě stoupla.
Tak jsem byla připravená hned odnýst to lehátko,aby měly holky dostatek místa.
Tady už si zase lehla a lehátko je fuč.
A tady v té poloze jsem jí pak pomohla srovnat ty nožky a za chviličku byla malá na světě.
jaruska
napsal(a):
Tady už si zase lehla a lehátko je fuč.
A tady v té poloze jsem jí pak pomohla srovnat ty nožky a za chviličku byla malá na světě.
No a tady už je prcinka na světě,
teda spíš na zemi,
a kdybyste viděli mě,jak se třesu
,osika je proti mě hadr.
jaruska
napsal(a):
No a tady už je prcinka na světě,
teda spíš na zemi,
a kdybyste viděli mě,jak se třesu
,osika je proti mě hadr.
Kdybyste viděli ty její fousy
,ona vypadá jako mužskej neoholenej,snad se mi to povede nafotit,ale teď to nešlo,ona jak se chtěla napít,tak bráborala,byla u toho hrozně legrační.
A ty zadní nohy má přerostlý teda dost,doufám,že se to obrousí.
jaruska
napsal(a):
Kdybyste viděli ty její fousy
,ona vypadá jako mužskej neoholenej,snad se mi to povede nafotit,ale teď to nešlo,ona jak se chtěla napít,tak bráborala,byla u toho hrozně legrační.
A ty zadní nohy má přerostlý teda dost,doufám,že se to obrousí.
Tady je ta přerostlá nožka.
Jen zadní,přední tolik nejsou přerostlý.
jaruska
napsal(a):
Tady je ta přerostlá nožka.
Jen zadní,přední tolik nejsou přerostlý.
Není to ještě vidět,ale malá je tříbarevná.
jaruska
napsal(a):
Není to ještě vidět,ale malá je tříbarevná.
Už se vykákla,napila,tak je nechám odpočívat,
ale když se narodila,tak jsem zavolala Oldovi,
aby se přišli podívat s Jaruškou,Jarča byla úplně mimo,že má kobylku,strašně moc si jí přála...
Klepala se zimou jak ratlík
,ale dom nechtěla jít,páč se musela koukat na malou kobylku...
jaruska
napsal(a):
Hezky si lehneme....
Jee, Jaruško, tož to gratulace Kačence k malé strakatici:))
Tak jste se konečně dočkali, že?
Já akorát rajtuju s rezavou a černá věc seká ohradu...a přemýšlím, zda neprodat to western sedlo, páč ono už si asi na Kerkovi stejně nezajezdím...a ryzec je spíše angličanka...
jediné, co mě těší, že Kerka vypadá fakt dobře...
a přeju, ať se má maluch k světu a ať se nožky obrousí..hodně pohybu venku s maminou a uvidíš...:)
kukinatost
napsal(a):
Jee, Jaruško, tož to gratulace Kačence k malé strakatici:))
Tak jste se konečně dočkali, že?
Já akorát rajtuju s rezavou a černá věc seká ohradu...a přemýšlím, zda neprodat to western sedlo, páč ono už si asi na Kerkovi stejně nezajezdím...a ryzec je spíše angličanka...
jediné, co mě těší, že Kerka vypadá fakt dobře...
a přeju, ať se má maluch k světu a ať se nožky obrousí..hodně pohybu venku s maminou a uvidíš...:)
Díky moc,Janí,
jsem fakt strašně moc šťastná,že vše dobře dopadlo,
Kačenka i malá jsou v naprostý pohodě,
Kačka odpočívá,malá ještě nechápe,jak se to dělá s těma nohama,aby si lehly.
Tak tam postává kolem ní,ale na to časem přijde.
Kerka je fakt fešák,
je to škoda,že to nevyšlo,
hele,ještě neztrácej naději,třeba za rok se na něco přijde,tohle je běh na delší trať si myslím, a doufám s Tebou.
jaruska
napsal(a):
Díky moc,Janí,
jsem fakt strašně moc šťastná,že vše dobře dopadlo,
Kačenka i malá jsou v naprostý pohodě,
Kačka odpočívá,malá ještě nechápe,jak se to dělá s těma nohama,aby si lehly.
Tak tam postává kolem ní,ale na to časem přijde.
Kerka je fakt fešák,
je to škoda,že to nevyšlo,
hele,ještě neztrácej naději,třeba za rok se na něco přijde,tohle je běh na delší trať si myslím, a doufám s Tebou.
Tady jsou ty fousy tý naší babičky.
jaruska
napsal(a):
Má černou hřívu a kousek žíní v ocásku je černých,ale to se mi ještě nepovedlo fotnout.
Moč še vrtí.
jaruska
napsal(a):
Má černou hřívu a kousek žíní v ocásku je černých,ale to se mi ještě nepovedlo fotnout.
Moč še vrtí.
Ty fusiska má fakt jak starý bezďák..:)))
Vypadá to maxi vtipně..No, jaruško, ono už není moc běžet kam, vš...ještě zkoušíme poslední můj nápad s antiepilptikama a antikonvulzivama, ale zatím ohužel bez efektu..:(
navíc krabička na 14 dní je 500, a kdybych zvedla dávku, taktak je měsíčně jenom za tabletky 1500 Kč...za chvilku budou sena a víš jak, zas se to kupí...nechávám tomu už jen volný porůběh, nic si nemaluju, naděje už nemám...
prostě to nevyšlo...
tak maluchovi přeju hlavně zdraví.,...
a že vím, o čem mluvím:)
jaruska
napsal(a):
Hezky si lehneme....
Ahooj jarů,
musím fičet k zubaři,ale musím ještě pogratulovat!!!
Moc veliké gratulace-malá je krásná-to je super že po takovém přenášení je to kobylka!!!!A je moc zajímavě zbarvená.Tak to asi zůstane jarušce,že¨???
Ještě jednou moc gratuluji!!!!
Musím.Tak ahoooj!!!
proxima
napsal(a):
Ahooj jarů,
musím fičet k zubaři,ale musím ještě pogratulovat!!!
Moc veliké gratulace-malá je krásná-to je super že po takovém přenášení je to kobylka!!!!A je moc zajímavě zbarvená.Tak to asi zůstane jarušce,že¨???
Ještě jednou moc gratuluji!!!!
Musím.Tak ahoooj!!!
Ahojky Eví,
moc děkuju,
Taky jsem fakt kobušku nečekala,ani v nejmenším,jarča byla ráda,že nemáme Kevina.
No,nevím,jestli jí zůstane,uvidíme,to je ještě daleko.
Ale hned je vidět,že je naše.
jaruska
napsal(a):
Ahojky Eví,
moc děkuju,
Taky jsem fakt kobušku nečekala,ani v nejmenším,jarča byla ráda,že nemáme Kevina.
No,nevím,jestli jí zůstane,uvidíme,to je ještě daleko.
Ale hned je vidět,že je naše.
Jéééé! Co to je po ránu za fotoseriál!!!
Gratulace obrovská! Tak krásně to zdokumentovat ještě . Malá je úžasná a teda ty vousy jak tarý chlap, to je bomba
. Je kráásná, fakt že jo
.
Jiank Kerka vypadá moc dobře teď, ale já vím, jak je to strašné, když je koník nemocný. Co jen já vyvalila za léčení, když se Use něco stalo . Musím zaplepat na dřevo, že momentálně je zdravá jako rybička, kdyby třeba kyčlí málem neohýbala sloupky
Ta malá je boží, bude asi vypadat jak Čipo barevně, co?
jaruska
napsal(a):
Hezky si lehneme....
Jaruš tak konečně!!Moc blahopřeju!Je krásná a ještě ke všemu kobylka,no to je úžasnýNádherná barvička
Hlavně ,že jsou holky zdravý a mají se k světu
markemic
napsal(a):
Jaruš tak konečně!!Moc blahopřeju!Je krásná a ještě ke všemu kobylka,no to je úžasnýNádherná barvička
Hlavně ,že jsou holky zdravý a mají se k světu
Jaruškóóó, ještě jednou ti moc a moc gratuluju... je fakt nádherná a ty fousiska - no parádnice
A zíváním se opravdu hnedka začlenila do klubu Jaruščiných koníků... hehehe
Je nádhernáááá... moc se těším, až budeš dávat fotečky, jak je s maminkou na trávě a jak papká mlíčko... je moc roztomilá...
Vážně se vám povedla!!!
vendulka2066
napsal(a):
Jaruškóóó, ještě jednou ti moc a moc gratuluju... je fakt nádherná a ty fousiska - no parádnice
A zíváním se opravdu hnedka začlenila do klubu Jaruščiných koníků... hehehe
Je nádhernáááá... moc se těším, až budeš dávat fotečky, jak je s maminkou na trávě a jak papká mlíčko... je moc roztomilá...
Vážně se vám povedla!!!
Děkuju moc
,holky,fakt jsem šťastná,že jsou holky zdravé a že se malá líbí,
jojo,jdu umejt Kačenku a pustím je na chviličku po zahradě.
jaruska
napsal(a):
Děkuju moc
,holky,fakt jsem šťastná,že jsou holky zdravé a že se malá líbí,
jojo,jdu umejt Kačenku a pustím je na chviličku po zahradě.
No jo,Lucí,je to taková strakatice,ona ale asi nebude tak tmavá,no uvidíme...
Markét,no,konečně,co jsem se jí načekala,co,to je totiž nejhorší to čekání,pár dní před porodem,to pomalu utíká.
jaruska
napsal(a):
No jo,Lucí,je to taková strakatice,ona ale asi nebude tak tmavá,no uvidíme...
Markét,no,konečně,co jsem se jí načekala,co,to je totiž nejhorší to čekání,pár dní před porodem,to pomalu utíká.
Zapomněla jsem dát fotičku.
jaruska
napsal(a):
Zapomněla jsem dát fotičku.
Takhle se to dělááá????
jaruska
napsal(a):
Takhle se to dělááá????
Tak a jdu je pustit na zahradu.
jaruska
napsal(a):
Tak a jdu je pustit na zahradu.
Moc moc gratuluju ke krásné kobylce. Už bych chtěla taky.
Ať je celý život zdravá a veselá. Jinak já mám oficiálně pauzu s tréningem, trenér se pošklebuje, že budu hobby jezdec. Ale už mě to fakt netěšilo, celou hodinu drilovat koně, to není pro mě. Zkusím to s kobylou natrénovat sama volnějším tempem, a pak se k trénování možná vrátím. Do té doby se mi na licenci bude prášit... Ostatně ještě ji nemám vystavenou.
canis lupus
napsal(a):
Moc moc gratuluju ke krásné kobylce. Už bych chtěla taky.
Ať je celý život zdravá a veselá. Jinak já mám oficiálně pauzu s tréningem, trenér se pošklebuje, že budu hobby jezdec. Ale už mě to fakt netěšilo, celou hodinu drilovat koně, to není pro mě. Zkusím to s kobylou natrénovat sama volnějším tempem, a pak se k trénování možná vrátím. Do té doby se mi na licenci bude prášit... Ostatně ještě ji nemám vystavenou.
Jaruškooo! Gratuluji k hříbátku! To je super že se tak pěkně povedla klisnička. Romance zatím nic!
Je fajn, žes u porodu byla a mohlas kobylce pomoci.
lucky
napsal(a):
Tak snad taky budete mít brzy hříbátko
Jo,Lucí,ona si s tím leháním pořád neví moc rady,jsou ty nožulky fakt jaksi dlouhý,pavouček malej.
Je moc roztomilá a nebojí se,to je super.
jaruska
napsal(a):
Jo,Lucí,ona si s tím leháním pořád neví moc rady,jsou ty nožulky fakt jaksi dlouhý,pavouček malej.
Je moc roztomilá a nebojí se,to je super.
Díky,Markét,
nebooooj,taky se dočkáááš,to uteče jako voda.
jaruska
napsal(a):
Díky,Markét,
nebooooj,taky se dočkáááš,to uteče jako voda.
Mončo,díky mooc,
no jo,asi ta Tvoje romance bude taky trošíčku přenášet,ale neboj,až to uzraje,tak to upadne,
nám to sice jaksi trošíčku přezrálo
,ale o to je to sladší.
proxima
napsal(a):
Jůůů,je krásná!!!
A veliká!!!A kudrnatá jak ovečka..
Díky,Eví
,je kráásná a miloučká,
vůbec se nesnaží předemnou zdrhat,naopak,já šla po zahradě a malá se za mnou rozeběhla...
Ale hele tu bradku,to má jak kdyby byla příbuzná s kožou.
jaruska
napsal(a):
Díky,Eví
,je kráásná a miloučká,
vůbec se nesnaží předemnou zdrhat,naopak,já šla po zahradě a malá se za mnou rozeběhla...
No ta je chlupatá!!!!! Je překrásná..k sežrání..jako plyšák do postele
jaruska
napsal(a):
Díky,Eví
,je kráásná a miloučká,
Eví,je špinavááá,Kačenku jsem umyla,ale malou mýt nebudu,to by na mě koukala jak na blázna.
Hele,už se umíme podrbat na hlavě a nezřítíme se u toho.Ráno přes ní Kačka máchla ocasem a ono se to hroutilo k zemi.
jaruska
napsal(a):
Eví,je špinavááá,Kačenku jsem umyla,ale malou mýt nebudu,to by na mě koukala jak na blázna.
Hele,už se umíme podrbat na hlavě a nezřítíme se u toho.Ráno přes ní Kačka máchla ocasem a ono se to hroutilo k zemi.
Noo,přesně,Lucí,plyšáček,hihi,ale do postele by se asi fakt nevešla,nebo by se tam hodně roztahovala
,je fakt pěkně veliká.
Kačulda si nenápadně trhá lupeny z třešní.
jaruska
napsal(a):
Noo,přesně,Lucí,plyšáček,hihi,ale do postele by se asi fakt nevešla,nebo by se tam hodně roztahovala
,je fakt pěkně veliká.
Kačulda si nenápadně trhá lupeny z třešní.
Cumlíčky.
proxima
napsal(a):
Jarů nepřipustil ti Kačenku nějaký kozlík-???
Nééééééééé....
To jsem ještě neviděla takhle fousatý hříbě.
Tady je pro Pavlínku-malá má černou hřívu.
jaruska
napsal(a):
Nééééééééé....
To jsem ještě neviděla takhle fousatý hříbě.
Tady je pro Pavlínku-malá má černou hřívu.
jaruska
napsal(a):
Pierot Kačenku sice volá,ale Kačku to nezajímá,má mateřské povinnosti.
jaruska
napsal(a):
Pierot Kačenku sice volá,ale Kačku to nezajímá,má mateřské povinnosti.
sabina
napsal(a):
a říkala bych jí Bea :-)
Jarčo moooc blahopřeju ke krásné a zajímavě zbarvené a ještě k tomu kobušce!!!!!!!!!!a hodně štěstí do života jí všeci přejem já se jdu na chvíli slunit a naséct koníkom už trochu trávy na seno!je to paráda,že jsi to uhlídala a nožky porovnala!!moji oři si jaksi válejí šunky nechce se mi jezdit ale mají ohrádku se spoustou trávy tak tam k večeru a v noci vegetí.tak zatím pa
westgirl
napsal(a):
Jarčo moooc blahopřeju ke krásné a zajímavě zbarvené a ještě k tomu kobušce!!!!!!!!!!a hodně štěstí do života jí všeci přejem já se jdu na chvíli slunit a naséct koníkom už trochu trávy na seno!je to paráda,že jsi to uhlídala a nožky porovnala!!moji oři si jaksi válejí šunky nechce se mi jezdit ale mají ohrádku se spoustou trávy tak tam k večeru a v noci vegetí.tak zatím pa
Jojo,Markét,však jsem si taky říkala,že snad se už udělá teplejš,to by se v tý zimě maličká chudinka třepala jako sulc.
Holky,nebudete se smát,když vám prozradím to jméno?
Ale já za to nemůůůůžu,to je Jarči,ta si to tak pojmenovala....
Haní,moc děkuju,
je krásná,taky jsme z ní pryč,teda já,jak jsem byla u porodu,tak to budu vidět ještě hoodně dlouho,bylo to moc hezký...
jaruska
napsal(a):
Jojo,Markét,však jsem si taky říkala,že snad se už udělá teplejš,to by se v tý zimě maličká chudinka třepala jako sulc.
Holky,nebudete se smát,když vám prozradím to jméno?
Ale já za to nemůůůůžu,to je Jarči,ta si to tak pojmenovala....
Haní,moc děkuju,
je krásná,taky jsme z ní pryč,teda já,jak jsem byla u porodu,tak to budu vidět ještě hoodně dlouho,bylo to moc hezký...
Sab,díky moc,
jméno je z oblíbeného televizního seriálu na Jetixu-jedna zpěvačka...
sabina
napsal(a):
honem tak šup sem s tím
...a největší prča je,jak už zíííííváááá sotva se narodila mi se podařilo Honey jen tady a tak napůl - viz foto.tak Jaruuu jak,jak
westgirl
napsal(a):
...a největší prča je,jak už zíííííváááá sotva se narodila mi se podařilo Honey jen tady a tak napůl - viz foto.tak Jaruuu jak,jak
Hana Montana.
jaruska
napsal(a):
Hezky si lehneme....
Kačenka je úžasná,docela jsem fakt tuhla,jestli jí zase nebude chtít dát napít,jako chudákovi Kentíkovi,
ale tentokrát se to neopakovalo,krásně jí postála a hned dala napít,to se mi fakt ulevilo.
jaruska
napsal(a):
Kačenka je úžasná,docela jsem fakt tuhla,jestli jí zase nebude chtít dát napít,jako chudákovi Kentíkovi,
ale tentokrát se to neopakovalo,krásně jí postála a hned dala napít,to se mi fakt ulevilo.
jaruska
napsal(a):
Kůně flekůně.
Hihi,Honey jsem snad ještě zívat neviděla,taky to umíííí!!!!
jaruska
napsal(a):
Hihi,Honey jsem snad ještě zívat neviděla,taky to umíííí!!!!
Tak jsem dnes vyfotila tu moji těhulu.
monikafris
napsal(a):
Tak jsem dnes vyfotila tu moji těhulu.
vemínko z boku
bospor
napsal(a):
jéééé co to tu máme
jaruško moc moc moc gratuluju malá hanička je nádherná
Ahoj Ivčíí díky moc,,hříbátko máme,kouželný,mališký,no je to členka teda,je vidět,že je to samostatná jednotka,ty ženský jsou takový samostatnější než chlapi,páč ona neumí ještě vylejzat z toho přístřešku dveřma a i když jí Kačenku vyvedu a malá tam zůstane sama,tak neschízuje,je jí to totálně fuk a čeká,co se bude dít,jestli si pro ní Kačenka přijde nebo co.
Včera jsme šly na vycházku,jen asi 200 metrů,aby si zvykala na provoz,no a malá uviděla lidi a tradááá za nima,nějáká Kačenka jí byla šumááák.
Ale ona se to naučí,to nemám strach,dneska vylezla z tý branky až napotřetí,ale úplně hezky sama.Zkusíme jí dneska s Oldou dát do ohrady,to bude něco,
zatím vedle,né přímo mezi koně,mám docela bobky z Moruše,nevím,aby jí něco neudělala,doufám potají,že snad se nic nestane
,až jí tam k nim dáme,ale pochybnosti jsou,co si budeme povídat...
Tak je lepší,když se s ní seznáměj přes ohradu a zvyknou si na ní
,jéé,to pak bude hezkýý,až bude malá zlobit Pierota,hihi...
jaruska
napsal(a):
Ahoj Ivčíí díky moc,,hříbátko máme,kouželný,mališký,no je to členka teda,je vidět,že je to samostatná jednotka,ty ženský jsou takový samostatnější než chlapi,páč ona neumí ještě vylejzat z toho přístřešku dveřma a i když jí Kačenku vyvedu a malá tam zůstane sama,tak neschízuje,je jí to totálně fuk a čeká,co se bude dít,jestli si pro ní Kačenka přijde nebo co.
Včera jsme šly na vycházku,jen asi 200 metrů,aby si zvykala na provoz,no a malá uviděla lidi a tradááá za nima,nějáká Kačenka jí byla šumááák.
Ale ona se to naučí,to nemám strach,dneska vylezla z tý branky až napotřetí,ale úplně hezky sama.Zkusíme jí dneska s Oldou dát do ohrady,to bude něco,
zatím vedle,né přímo mezi koně,mám docela bobky z Moruše,nevím,aby jí něco neudělala,doufám potají,že snad se nic nestane
,až jí tam k nim dáme,ale pochybnosti jsou,co si budeme povídat...
Tak je lepší,když se s ní seznáměj přes ohradu a zvyknou si na ní
,jéé,to pak bude hezkýý,až bude malá zlobit Pierota,hihi...
Mončo,normálně jsem se do tý Tvojí Romance zamilovala,fakt je kráááásná,nádherná,
a šimličky téhle barvy se mi líběj pořááád,dodnes,
taky jsem zvědavá,kdy to bude,ale podle mě dneska né,možná tak kolem neděle,pondělí,ale nechme to na přírodě.
Jak velkým hřebcem je Romča připuštěná,Moni?
jaruska
napsal(a):
Mončo,normálně jsem se do tý Tvojí Romance zamilovala,fakt je kráááásná,nádherná,
a šimličky téhle barvy se mi líběj pořááád,dodnes,
taky jsem zvědavá,kdy to bude,ale podle mě dneska né,možná tak kolem neděle,pondělí,ale nechme to na přírodě.
Jak velkým hřebcem je Romča připuštěná,Moni?
Kámoška zase psala,že sice mají termín až 11.6.,ale kobylka už má prý jantárky a vemínko prý hooodně veliký,tak si myslím,že nebude dlouho trvat a kobča jim kobulku dá o pár dní dřív,tak hlídají už odedneška.
Malou Aristku zrzavou určitě budou mít.
A to jsem jim zkraje předpovídala kluka,poslali mi fotku,když byla kobča tak 5 měsíců březí,ta měla břicho,že to bylo hrozný,ale pak se jí to krásně srovnalo a když mi posílala fotku nedávno,tak by člověk skoro na kobylce nepoznal,že je březí.To zase Kačenka donedávna vypadala,že to bude kobylka
,ale během měsíce to břicho poměrně hodně narostlo,tak jsem fakt říkala,to bude kluk.
Naproti tomu zase Moruši to břicho narostlo poměrně rychle,ale teď už se nezvětšuje,no,už ani nemá kam
,Moruše už na to nemá kůži.
jaruska
napsal(a):
Kámoška zase psala,že sice mají termín až 11.6.,ale kobylka už má prý jantárky a vemínko prý hooodně veliký,tak si myslím,že nebude dlouho trvat a kobča jim kobulku dá o pár dní dřív,tak hlídají už odedneška.
Malou Aristku zrzavou určitě budou mít.
A to jsem jim zkraje předpovídala kluka,poslali mi fotku,když byla kobča tak 5 měsíců březí,ta měla břicho,že to bylo hrozný,ale pak se jí to krásně srovnalo a když mi posílala fotku nedávno,tak by člověk skoro na kobylce nepoznal,že je březí.To zase Kačenka donedávna vypadala,že to bude kobylka
,ale během měsíce to břicho poměrně hodně narostlo,tak jsem fakt říkala,to bude kluk.
Naproti tomu zase Moruši to břicho narostlo poměrně rychle,ale teď už se nezvětšuje,no,už ani nemá kam
,Moruše už na to nemá kůži.
Kačenka je úžasná a ta malá..zdá se mi to, nebo je nějak divně velká vzhledem ke Kačence? Jak ji vyprdla? Se nedivím, že jsi musela pomáhat
Jinak Romance se mi líbí dávno, na té poslední fotce vypadá trochu jako arabášek, mě se velšáci děsně líbí.
Jinak to vypadá, že Usinka bude mít brzy novou kámošku. V neděli tam jedeme ještě ji vyzkoušet pod sedlem, ale to bude jen takové pomalé svezení, vycházka, já kobylku povedu a Kristýna si ji nasedlá a sedne na ni..sedělo se na ni párkrát, ale chtějí do toho jít. Je to nyní tříletá hafloška, mooc krásná, tmavá, fakt moc nádherná kobylka. Už se těším, až ji hezky nafotím
Jmenuje se Linettka a úplně se do ní všichni zamilovali..včetně mě...
. Její bráška je taky na prodej, ten je pětiletý, ale valášek trochu takový připomínající mi Čipa..vykuk, ale hodný. Linettka je taková hodňoučká, miloučká, něco jak Usa v jiné barvě. Na 99% jsou rozhodnutí, byli jsme tam v neděli, nyní v neděli ji vyzkoušíme, včera jak jsem od Čipa brala Usu, tak tam makali na novém boxe, Kristýnka natírala a bude se stavět i kruhovka...jasné je, že kobča bude potřebovat výcvik..Kája bude mít asi o práci navíc
. Ale kobča má super původ..už si nevzpomenu, je udržovaná, vychovaná, hodná. Její máma je dovezená z Rakouska, paní ji má 13 let, krásná kobyla, tmavá, hodná, má nyní nádherné hříbátko..kobylku s ohromnou lysinkou
..snad se mi podaří nafotit v neděli
lucky
napsal(a):
Kačenka je úžasná a ta malá..zdá se mi to, nebo je nějak divně velká vzhledem ke Kačence? Jak ji vyprdla? Se nedivím, že jsi musela pomáhat
Jinak Romance se mi líbí dávno, na té poslední fotce vypadá trochu jako arabášek, mě se velšáci děsně líbí.
Jinak to vypadá, že Usinka bude mít brzy novou kámošku. V neděli tam jedeme ještě ji vyzkoušet pod sedlem, ale to bude jen takové pomalé svezení, vycházka, já kobylku povedu a Kristýna si ji nasedlá a sedne na ni..sedělo se na ni párkrát, ale chtějí do toho jít. Je to nyní tříletá hafloška, mooc krásná, tmavá, fakt moc nádherná kobylka. Už se těším, až ji hezky nafotím
Jmenuje se Linettka a úplně se do ní všichni zamilovali..včetně mě...
. Její bráška je taky na prodej, ten je pětiletý, ale valášek trochu takový připomínající mi Čipa..vykuk, ale hodný. Linettka je taková hodňoučká, miloučká, něco jak Usa v jiné barvě. Na 99% jsou rozhodnutí, byli jsme tam v neděli, nyní v neděli ji vyzkoušíme, včera jak jsem od Čipa brala Usu, tak tam makali na novém boxe, Kristýnka natírala a bude se stavět i kruhovka...jasné je, že kobča bude potřebovat výcvik..Kája bude mít asi o práci navíc
. Ale kobča má super původ..už si nevzpomenu, je udržovaná, vychovaná, hodná. Její máma je dovezená z Rakouska, paní ji má 13 let, krásná kobyla, tmavá, hodná, má nyní nádherné hříbátko..kobylku s ohromnou lysinkou
..snad se mi podaří nafotit v neděli
Jééžííš,Lucííí,tak to se na novou kobušku moc těším
,musí bejt fakt krásná,mě se taky víc líběj ty tmavší barvy u haflošů.
Tak jsme s úspěchem provedli přesun ze zahrady do ohrady,
malá se mi zrovna něják mrskla,tak tam nemá hlavu,ale Moruš byla u vytržení.
jaruska
napsal(a):
Jééžííš,Lucííí,tak to se na novou kobušku moc těším
,musí bejt fakt krásná,mě se taky víc líběj ty tmavší barvy u haflošů.
Tak jsme s úspěchem provedli přesun ze zahrady do ohrady,
malá se mi zrovna něják mrskla,tak tam nemá hlavu,ale Moruš byla u vytržení.
Jestlipak si říká-to mě čeká taky...
jaruska
napsal(a):
Jestlipak si říká-to mě čeká taky...
Kačka se hned pásla.
jaruska
napsal(a):
Tady je vidět těch pár černých chlupů v tom ocásku.
jaruska
napsal(a):
Kačka se hned pásla.
Nádhera. KDY TO mORUŠE ČEKÁ?
Jinak kobylka je krásná, Kristýna právě moc chtěla toho tmavého hafloše, mě se taky vždycky nejvíc líbili, ty světlé moc nemusím. Její máma je ještě grošovaná a zadek má tmavý hodně, mezi zadními je až do černa! Do toho světlou hřívu..fakt krásná ta kobyla. No a ten valášek je trochu světlejší než matka, ale ta kobylka se povedla. Krásná čokoláda. Má sice kratší hřívu, já bych ji střihla na 20cm zarovnala, ale bude mít pak krásnou tu hřívu
jaruska
napsal(a):
Tady je vidět těch pár černých chlupů v tom ocásku.
A tady už toho focení měla fakt dost.
lucky
napsal(a):
Nádhera. KDY TO mORUŠE ČEKÁ?
Jinak kobylka je krásná, Kristýna právě moc chtěla toho tmavého hafloše, mě se taky vždycky nejvíc líbili, ty světlé moc nemusím. Její máma je ještě grošovaná a zadek má tmavý hodně, mezi zadními je až do černa! Do toho světlou hřívu..fakt krásná ta kobyla. No a ten valášek je trochu světlejší než matka, ale ta kobylka se povedla. Krásná čokoláda. Má sice kratší hřívu, já bych ji střihla na 20cm zarovnala, ale bude mít pak krásnou tu hřívu
Týý jo,už se fakt těším na fotky,
čokolády miluju!!!!
Moruš čeká zhruba za 3 týdny.
jaruska
napsal(a):
Týý jo,už se fakt těším na fotky,
čokolády miluju!!!!
Moruš čeká zhruba za 3 týdny.
No jo,jen ať se ksichtí,to je něco pro mě.
jaruska
napsal(a):
No jo,jen ať se ksichtí,to je něco pro mě.
No,je taková opravdu pěkná,není to žádný chrastítko,prdelku má pěkně naplácanou,včera jí jarča musela trošíčku popostrkovat v průjezdu,a malá hneed prdelinku zvedala,ale nekopla jí,jen nadskakovala.
jaruska
napsal(a):
No,je taková opravdu pěkná,není to žádný chrastítko,prdelku má pěkně naplácanou,včera jí jarča musela trošíčku popostrkovat v průjezdu,a malá hneed prdelinku zvedala,ale nekopla jí,jen nadskakovala.
je kouzelná
No nic, mám moc práce, nemůžu se tady vykecávat... sem tam tu juknu...
Pojedu i Usu dát dnes k Betty
lucky
napsal(a):
je kouzelná
No nic, mám moc práce, nemůžu se tady vykecávat... sem tam tu juknu...
Pojedu i Usu dát dnes k Betty
Ahojky Jaruško... ty fotky malé se ti moooc povedly... jak zívá, vyplazuje jazýček, bumbá a jak jí Kačenka dává pusinku na hlavu - no jedna hezčí jak druhá... a jméno jí Jaruška taky vybrala moc pěkné...
Musí teď být ta nejpišnější žačka na škole, ne? Že jí kobylka dala tak nádhernou kobylku... a je fakt príma, jak se všichni snesli spolu ve výběhu... to bych neřekla, že jsou koně tak hodní, že denní miminko přivítají bez rozruchu... ale tím líp...
Moc ti to přeju... je to u vás tak krásný, jak jsou ti koně spokojení a milí a hodní... Malá bude určitě taky taková. Krásný den všem... pa
vendulka2066
napsal(a):
Ahojky Jaruško... ty fotky malé se ti moooc povedly... jak zívá, vyplazuje jazýček, bumbá a jak jí Kačenka dává pusinku na hlavu - no jedna hezčí jak druhá... a jméno jí Jaruška taky vybrala moc pěkné...
Musí teď být ta nejpišnější žačka na škole, ne? Že jí kobylka dala tak nádhernou kobylku... a je fakt príma, jak se všichni snesli spolu ve výběhu... to bych neřekla, že jsou koně tak hodní, že denní miminko přivítají bez rozruchu... ale tím líp...
Moc ti to přeju... je to u vás tak krásný, jak jsou ti koně spokojení a milí a hodní... Malá bude určitě taky taková. Krásný den všem... pa
Ahoj Pavlí,co noha????
No ona je Kačenka ještě vedle ve výběhu,že koně ostatní k ní nemůžou,protože si myslím,že potřebujou nějákej čas,aby si na sebe zvykly a aby mrně vzali za svoje,tak je radši zatím v tom odděleným výběhu.Ale myslím,že to nebude dlouho trvat a dám je k sobě
,protože tam není žádnej přístřřešek a malá by tam byla celej den na sluuníčku...
jaruska
napsal(a):
Něják pořád dumám,co je tohle za barvu,vypadá to jako šedivá,tím pádem by byla malá čtyřbarevná.
jaruska
napsal(a):
Něják pořád dumám,co je tohle za barvu,vypadá to jako šedivá,tím pádem by byla malá čtyřbarevná.
Máme správně růžovoučkou prdíznu.
jaruska
napsal(a):
Máme správně růžovoučkou prdíznu.
Kopýtka už jsou v naprostém pořádku,to otřepený,co tam bylo,se krásně ušoupalo a zbyla jen rohovina.
jaruska
napsal(a):
Kopýtka už jsou v naprostém pořádku,to otřepený,co tam bylo,se krásně ušoupalo a zbyla jen rohovina.
Zajímavá poloha.
jaruska
napsal(a):
Zkouším,jak moc jsem natahovací.
Ahoj Jaruško! Romance je připuštěná tímto hřebcem co je na fotce. Je to anglický plemeník welsh A - takže přesně k Romaně
monikafris
napsal(a):
Ahoj Jaruško! Romance je připuštěná tímto hřebcem co je na fotce. Je to anglický plemeník welsh A - takže přesně k Romaně
Byl do Nizozemí zapůjčen na jeden rok k plemenitbě a byl na centrálním svodu hřebců v NL kde získal titul šampion!
monikafris
napsal(a):
Ahoj Mončí,ježkovy voči,to je frajer
,teda,tak to jsem fakt zvědavá,co to bude,
no muší to bejt krásný hříbátko,když má rodiče takový fešáky!!!!
Jůůůůůůůůůů,tak to se taky moc těšííím!!!!