Občas se fotky taky nepovedou podle představ

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.4.2006 10:02

Ahojdy. Taky se vám občas stane že vám koník "uteče" ze záběru, do záběru vám "skočí" strom? Tak ať si nepřipadám sama jako kopýtko (ale uznejte že kdyby tam ty stromy nevlezly tak to byla pěkná fotka)

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.4.2006 10:07
Uživatel s deaktivovaným účtem

skippka napsal(a):
Ahojdy. Taky se vám občas stane že vám koník "uteče" ze záběru, do záběru vám "skočí" strom? Tak ať si nepřipadám sama jako kopýtko (ale uznejte že kdyby tam ty stromy nevlezly tak to byla pěkná fotka)

Tak takhle mi ze záběru utekla Zahirkova hlava..... A mohla to být tak hezká fotečka. Jo jo, byl na mě moc rychlý

24.4.2006 10:09

skippka napsal(a):

Nerada se fotí, vždycky takhle blbě uhne.

24.4.2006 10:26

skippka napsal(a):

i s temi stomy je to supr fotka

24.4.2006 10:30

tilka napsal(a):
i s temi stomy je to supr fotka

díky, ale kdyby tam nebyly,,, Ale to už je jedno. mám v počítači asi 4000fotek od koníků a dejme tomu že čtvrtina je zkažených tak mám dost těch pěkných

Přidejte reakci

Přidat smajlík