Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.5.2009 21:59
basko

XXX.XXX.150.40

Dobry den.
Tak dnes jsem se byla podivat na ustajeni cca 5 km od nas,kobylku tam mohu kdykoli dopravit.Je to malý ranch,ale super.Krajina nadherna.

No jen jsme dnes volali na prepravnik tak ten bohuzel nevisel,ale zitra budeme volat jeste na jeden.Tak uvidime,kdyztak prepravu mam zajistenou jen vyjde docela draho.
Tak na ten patek to tedy plati?

27.5.2009 22:42
evush2010

XXX.XXX.179.28

basko napsal(a):
Dobry den.
Tak dnes jsem se byla podivat na ustajeni cca 5 km od nas,kobylku tam mohu kdykoli dopravit.Je to malý ranch,ale super.Krajina nadherna.

No jen jsme dnes volali na prepravnik tak ten bohuzel nevisel,ale zitra budeme volat jeste na jeden.Tak uvidime,kdyztak prepravu mam zajistenou jen vyjde docela draho.
Tak na ten patek to tedy plati?

předtím ale chci mluvit s mamkou. At mi zítra během dne zavolá. Do mailu jeste potrebuju číslo tátova OP. Zítra to sepíšu a pošlu mailem, přepošli to tatkovi at si to jestě pročte. Tak zatím

28.5.2009 08:48
basko

XXX.XXX.150.40

evush2010 napsal(a):
předtím ale chci mluvit s mamkou. At mi zítra během dne zavolá. Do mailu jeste potrebuju číslo tátova OP. Zítra to sepíšu a pošlu mailem, přepošli to tatkovi at si to jestě pročte. Tak zatím

tak mamka nebo tata Vám dnes zavolaji.
Cislo OP Vám poslu asi ja tak okolo 14 hod.
Jeste mam jeden dotaz,protoze mame objednane veci na kobylku(ohlavka,voditko,cisteni),ale prijde to asi az pristi tyden tak jsem se chtela zeptat jestli by bylo mozne si od Vas bud koupit nebo aspon pujcit tyto veci.

28.5.2009 08:57
evush2010

XXX.XXX.179.28

basko napsal(a):
tak mamka nebo tata Vám dnes zavolaji.
Cislo OP Vám poslu asi ja tak okolo 14 hod.
Jeste mam jeden dotaz,protoze mame objednane veci na kobylku(ohlavka,voditko,cisteni),ale prijde to asi az pristi tyden tak jsem se chtela zeptat jestli by bylo mozne si od Vas bud koupit nebo aspon pujcit tyto veci.

ohlávku, a snad i vodítko dostaneš - musím projít zásoby
čištění ji kup nové, si to holka zaslouží. Tak mi pak zavolejte

28.5.2009 15:55
basko

XXX.XXX.144.66

evush2010 napsal(a):
ohlávku, a snad i vodítko dostaneš - musím projít zásoby
čištění ji kup nové, si to holka zaslouží. Tak mi pak zavolejte

tak tatka zavola kolem 18 hod a rekne vam cislo OP

Přidejte reakci

Přidat smajlík