Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.5.2009 19:57
jurasek

XXX.XXX.112.250

musíš mít na konci ojek přidělán kousek řetízku(který upevníš příčným provrtáním vrtákem a šroubem uchytíš) na konci s větším kroužkem ten pak zahákneš za háky na chomoutu a je to,pokud je na chomoutu nemáš tak mi jsme si je objednali u pani Hoštálkové,fotku z blízka bohužel nemám

28.5.2009 21:49
jurasek

XXX.XXX.112.250

jurasek napsal(a):
musíš mít na konci ojek přidělán kousek řetízku(který upevníš příčným provrtáním vrtákem a šroubem uchytíš) na konci s větším kroužkem ten pak zahákneš za háky na chomoutu a je to,pokud je na chomoutu nemáš tak mi jsme si je objednali u pani Hoštálkové,fotku z blízka bohužel nemám

tady máš ty háky k chomoutu http://www.kuze-sedlarstvi.cz/Index.htm,pod č. hašpa 1101 tuším .Takže zahákneš oj pak postraněk

29.5.2009 07:24
charliebob

XXX.XXX.224.10

jurasek napsal(a):

Na konci ojek máme přidělaná očka, která zahakujeme do háků s pojistkou, které jsou na chomoutu.

29.5.2009 09:11
jurasek

XXX.XXX.112.250

charliebob napsal(a):
Na konci ojek máme přidělaná očka, která zahakujeme do háků s pojistkou, které jsou na chomoutu.

nevím ,ale takhle napevno? Mi tam máme od toho velkého oka kousek řetízku aby ta oj měla vůli k pohybu zkusím nafotit

29.5.2009 09:29
charliebob

XXX.XXX.224.10

jurasek napsal(a):
nevím ,ale takhle napevno? Mi tam máme od toho velkého oka kousek řetízku aby ta oj měla vůli k pohybu zkusím nafotit

Zkoušeli jsme to různě i s řetízkama a takto to funguje nejlépe. Ale ojky nemáme napevno, ty se můžou hýbat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík