Rezouch a Hnědouch po 6 :o)

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.5.2009 14:51
jahudka

XXX.XXX.144.162

Ježíš holky, nechce se už na to vykašlat?? už se fakt bavíte o h.....

jsem si vám dovolila založit, jestli to nevadí??

tak já dneska koby strhla nějak bradavičku je velká asi jako poslední článek malíčku a má jí na LP u břicha a asi jak jsem sundavala martingel,tak se nějak odřela a krvácela musim se zeptat veta jestli je lepší to odstranit? je taková divná....

no a pak jsem si říkala,že si půjdu skočit,ale vůbec mi to nešlo, koby pořád někam letěla a já jí nemohla usměrnit a uvolnit a pak mi vyla dvakrát kavalatu na kruhu .... prostě jsem jí na něm neudržela... no a tak jsem to vzdala,že radši pak pod vedením, než sama a abych něco posrala to byl zase den ......ještě jsem dneska nic nepila a začíná mě bolet hlava....

31.5.2009 14:53
jahudka

XXX.XXX.144.162

jahudka napsal(a):

tak já dneska koby strhla nějak bradavičku je velká asi jako poslední článek malíčku a má jí na LP u břicha a asi jak jsem sundavala martingel,tak se nějak odřela a krvácela musim se zeptat veta jestli je lepší to odstranit? je taková divná....

no a pak jsem si říkala,že si půjdu skočit,ale vůbec mi to nešlo, koby pořád někam letěla a já jí nemohla usměrnit a uvolnit a pak mi vyla dvakrát kavalatu na kruhu .... prostě jsem jí na něm neudržela... no a tak jsem to vzdala,že radši pak pod vedením, než sama a abych něco posrala to byl zase den ......ještě jsem dneska nic nepila a začíná mě bolet hlava....

Adi já vím že je to jen začátek ta licence,ale je to první důležitý krok neříkám, že když někdo má licenci, tak už je profík jezdec....ale i tak

Andrei a jak jsi si dneska za skákala? Ajka taky?

sadzi saj

1.6.2009 10:23
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jahudka napsal(a):
Adi já vím že je to jen začátek ta licence,ale je to první důležitý krok neříkám, že když někdo má licenci, tak už je profík jezdec....ale i tak

Andrei a jak jsi si dneska za skákala? Ajka taky?

A co ten kovář dorazil ti??

Pokus se někoho sehnat, určo se někdo najde, kdo by za tebou přijel 1x týdně a juknul na Vás

Jj, skákání ok, dneska ani jedno zastavení, nic. Zkoušeli jsme i ten dvojskok a Ajka s Janou taky skákali a šlo jim to holkám

sadzi saj

1.6.2009 10:23
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
A co ten kovář dorazil ti??

Pokus se někoho sehnat, určo se někdo najde, kdo by za tebou přijel 1x týdně a juknul na Vás

Jj, skákání ok, dneska ani jedno zastavení, nic. Zkoušeli jsme i ten dvojskok a Ajka s Janou taky skákali a šlo jim to holkám

Adi co to vínko please??

sadzi saj

2.6.2009 11:41
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Adi co to vínko please??

????

sadzi saj

3.6.2009 08:08
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
????

Fajn, beru na vědomí, sděleno Janě a předán kontakt na tebe

buggyna

3.6.2009 10:49
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Fajn, beru na vědomí, sděleno Janě a předán kontakt na tebe

chápeš, že teď na to nemám čas?
se nic nestane když několik dní bude u tebe,nebo ano?

Ho klidně může spolu vypít po tvých zkouškách,ale já sem teď prostě ráda když se dostanu k Brambů

sadzi saj

3.6.2009 10:57
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
chápeš, že teď na to nemám čas?
se nic nestane když několik dní bude u tebe,nebo ano?

Ho klidně může spolu vypít po tvých zkouškách,ale já sem teď prostě ráda když se dostanu k Brambů

Oki, oki v pohodě netušila jsem, že si v časovém pressu

Zaarchivuji ho tedy u mě, ono jsem to sice pomatala, pač jsem tu měla ještě oříškové čokošky a Janu pořádně neposlouchala, ale máš ho teda u mě

sadzi saj

3.6.2009 11:50
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Oki, oki v pohodě netušila jsem, že si v časovém pressu

Zaarchivuji ho tedy u mě, ono jsem to sice pomatala, pač jsem tu měla ještě oříškové čokošky a Janu pořádně neposlouchala, ale máš ho teda u mě

Ale jestli se třeba uvidíš s Anet, tak bych ho klidně poslala i po ní, ať se k tobě dostane a je to

buggyna

3.6.2009 12:09
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Ale jestli se třeba uvidíš s Anet, tak bych ho klidně poslala i po ní, ať se k tobě dostane a je to

dyť je to jedno ne? Nebo mi ho vypiješ bezemně?

sadzi saj

3.6.2009 13:03
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
dyť je to jedno ne? Nebo mi ho vypiješ bezemně?

Jedno to není, předat jsem to chtěla, nerada mám doma věci, které nejsou moje a Janě jsem stejně včera říkala, že jí ho dneska přivezu a dávala jí na tebe mobil, že se ti ozve prý říkala ona

Já určo ne, ale o mé drahé polovičce docela pochybuju

buggyna

3.6.2009 13:08
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jedno to není, předat jsem to chtěla, nerada mám doma věci, které nejsou moje a Janě jsem stejně včera říkala, že jí ho dneska přivezu a dávala jí na tebe mobil, že se ti ozve prý říkala ona

Já určo ne, ale o mé drahé polovičce docela pochybuju

já se ale do konce měsíce nehnu. Každej týden mám zkoušku

sadzi saj

3.6.2009 13:15
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
já se ale do konce měsíce nehnu. Každej týden mám zkoušku

Oj, zkouškové

Je to ale chvilka, stavit se tu u mě nahoře v kolbence nebo cestou dneska od Bramborý u koňuchů, drapnu flašku a jedu, žádný vykecávání

buggyna

3.6.2009 13:28
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Oj, zkouškové

Je to ale chvilka, stavit se tu u mě nahoře v kolbence nebo cestou dneska od Bramborý u koňuchů, drapnu flašku a jedu, žádný vykecávání

ke koním nesmím a ani nechci,a nevím kde přesně pracuješ. Ke kobyle pojedu cca kolem 15.

sadzi saj

3.6.2009 13:41
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
ke koním nesmím a ani nechci,a nevím kde přesně pracuješ. Ke kobyle pojedu cca kolem 15.

Zajímavý, že mě to nikdy nikdo neřekl a to si tam za mnou byla teď 2x na kopýtka

Od kruháku to vemeš nahoru do města a první odbočku doprava jako na náměstí, klidně doběhnu k silnici dolu, když dáš vědět, že frčíš, jinak dojedeš k té ulici přímo po levé straně ke žluté vile, je tam i parkoviště, dál už je stejně zákaz vjezdu, jak to tam rozkopali, ale už to skoro maj, tak se tam dá aspoň už chodit celkem

buggyna

3.6.2009 13:43
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Zajímavý, že mě to nikdy nikdo neřekl a to si tam za mnou byla teď 2x na kopýtka

Od kruháku to vemeš nahoru do města a první odbočku doprava jako na náměstí, klidně doběhnu k silnici dolu, když dáš vědět, že frčíš, jinak dojedeš k té ulici přímo po levé straně ke žluté vile, je tam i parkoviště, dál už je stejně zákaz vjezdu, jak to tam rozkopali, ale už to skoro maj, tak se tam dá aspoň už chodit celkem

od kruháčku u tesca?
napiš mi spíš ulici,kouknu kde to je.Takhle vůbec nemám představu

sadzi saj

3.6.2009 13:47
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
od kruháčku u tesca?
napiš mi spíš ulici,kouknu kde to je.Takhle vůbec nemám představu

Jé ne ne od kruháku na Pšovce kolem Mountfieldu nebo jak se to píše nahoru do města a ulice je to Legionářů hned první doprava Dík.

buggyna

10.6.2009 11:39
buggyna

XXX.XXX.81.124

jahudka napsal(a):

Tak kdepak sem nás to vyhrabala?
Co nového? My zítra nespíš trénec!Tak sem na to zvědavá, vůbec sme to neprocvičovali...vůbec teď nestíhám :(
kobyla má sice krásně kulatá záda,ale také pěkné panděro. Včara se mi na vyjížďce zpotila víc jak v zimě

10.6.2009 12:32
jahudka

XXX.XXX.141.11

buggyna napsal(a):
Tak kdepak sem nás to vyhrabala?
Co nového? My zítra nespíš trénec!Tak sem na to zvědavá, vůbec sme to neprocvičovali...vůbec teď nestíhám :(
kobyla má sice krásně kulatá záda,ale také pěkné panděro. Včara se mi na vyjížďce zpotila víc jak v zimě

ahojky, tak to my se chystáme na první závody tak snad to vyjde....

buggyna

10.6.2009 13:19
buggyna

XXX.XXX.81.124

jahudka napsal(a):
ahojky, tak to my se chystáme na první závody tak snad to vyjde....

to já bych po zkouškách taky ráda na nějaký hobíčka nebo VT. Nejbližší máme po kopytě 10km. Ale mají travnatý povrch, takže by sme potřebovali týden sucho.
A hlavně teda skokový sedlo... se svojí drezurou sotva přelezu střední kavaletu, natož nějaký 80tky

10.6.2009 13:26
jahudka

XXX.XXX.141.11

buggyna napsal(a):
to já bych po zkouškách taky ráda na nějaký hobíčka nebo VT. Nejbližší máme po kopytě 10km. Ale mají travnatý povrch, takže by sme potřebovali týden sucho.
A hlavně teda skokový sedlo... se svojí drezurou sotva přelezu střední kavaletu, natož nějaký 80tky

tak to já mam Novu a jsem fakt dost spokojená a kdokoliv se do ní posadí tak si pochvaluje jj je důležité mít i sedlo na skákání.....

buggyna

10.6.2009 13:52
buggyna

XXX.XXX.81.124

jahudka napsal(a):
tak to já mam Novu a jsem fakt dost spokojená a kdokoliv se do ní posadí tak si pochvaluje jj je důležité mít i sedlo na skákání.....

mě osobně by do Hauzra nikdo nedostal
to už radši ten KT, i když tam je taky bída najít něco co by mému kulatému koni téměř bez kohoutku sedělo

kruciš! Zase docházejí fotečky... ještě že tu Blanču máme

buggyna

10.6.2009 14:38
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):
mě osobně by do Hauzra nikdo nedostal
to už radši ten KT, i když tam je taky bída najít něco co by mému kulatému koni téměř bez kohoutku sedělo

kruciš! Zase docházejí fotečky... ještě že tu Blanču máme

co jinak autoškola? já letos až se našetří prašulky tak taky budu dělat Cčko

10.6.2009 14:42
sabina

XXX.XXX.64.178

buggyna napsal(a):
co jinak autoškola? já letos až se našetří prašulky tak taky budu dělat Cčko

Adi, co ty máš za sedlo?

buggyna

10.6.2009 15:19
buggyna

XXX.XXX.81.124

sabina napsal(a):
Adi, co ty máš za sedlo?

Elektra sedlo mé ale chci i skočku
Brambouch skáče naprosto bombasticky a tak bych ráda 1x týdně skákala. Přeci jen mě víc táhnou ty parkury než drezurní závody.
Ráda si drezuru zajedu... nějaké ofiko Z,ale ten parkur kobylu baví víc.
A skáče stylově

10.6.2009 15:31
sabina

XXX.XXX.64.178

buggyna napsal(a):
Elektra sedlo mé ale chci i skočku
Brambouch skáče naprosto bombasticky a tak bych ráda 1x týdně skákala. Přeci jen mě víc táhnou ty parkury než drezurní závody.
Ráda si drezuru zajedu... nějaké ofiko Z,ale ten parkur kobylu baví víc.
A skáče stylově

a skočku teda vybranou ještě nemáš, jo?

buggyna

10.6.2009 15:33
buggyna

XXX.XXX.81.124

sabina napsal(a):
a skočku teda vybranou ještě nemáš, jo?

tak vybraná by byla,ale prachy nejsou
Potřebujem něco na vyšším polštáři... zamlouval by se mi Euroriding Luxor ale neodmítla bych ani Naxose na vlňeným polštáři

10.6.2009 15:37
sabina

XXX.XXX.64.178

buggyna napsal(a):
tak vybraná by byla,ale prachy nejsou
Potřebujem něco na vyšším polštáři... zamlouval by se mi Euroriding Luxor ale neodmítla bych ani Naxose na vlňeným polštáři

Hááá tak to jo....
Já čekala že na mě vyplivneš nějakou prestige, třeba ta by se líbila mě.

Jinak my máme Stubbena romanuse...potřebuje trochu docpat, je starší..ale jinak se jeví jako velie fajn.
Ale jako skočku sme zkoušeli Kentaur Charon a taky super. Jen by to asi chtělo 3komoru...ta dvojka byla..ale těžko říct, jeslti by netlačila...

tady fotos
kentaur

10.6.2009 15:38
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
Hááá tak to jo....
Já čekala že na mě vyplivneš nějakou prestige, třeba ta by se líbila mě.

Jinak my máme Stubbena romanuse...potřebuje trochu docpat, je starší..ale jinak se jeví jako velie fajn.
Ale jako skočku sme zkoušeli Kentaur Charon a taky super. Jen by to asi chtělo 3komoru...ta dvojka byla..ale těžko říct, jeslti by netlačila...

tady fotos
kentaur

a náš romanus..škoda že tady nemám lepší fotoš

10.6.2009 15:39
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):

tak dobře pořit

buggyna

10.6.2009 15:48
buggyna

XXX.XXX.81.124

sabina napsal(a):

co vím,tak cháron náže nohy dopředu.Stubben by mi taky nevadil,ale mají nízké polštáře
JInak já kdybych mohla a měla dostatek peněz,šáhla bych buď po tom Luxorovi nebo po nějakém Equipovi - ná srdeční záležitost... úžasná práce sedláře a super kůže

10.6.2009 20:25
jahudka

XXX.XXX.144.162

buggyna napsal(a):
co vím,tak cháron náže nohy dopředu.Stubben by mi taky nevadil,ale mají nízké polštáře
JInak já kdybych mohla a měla dostatek peněz,šáhla bych buď po tom Luxorovi nebo po nějakém Equipovi - ná srdeční záležitost... úžasná práce sedláře a super kůže

proč by jsi nešla do Hauzra? já na něho tedy nedam dopustit je to bomba sedlo......
jo autoškola dobrý baví mě děsit lidičky ......

10.6.2009 20:27
sabina

XXX.XXX.64.178

jahudka napsal(a):
proč by jsi nešla do Hauzra? já na něho tedy nedam dopustit je to bomba sedlo......
jo autoškola dobrý baví mě děsit lidičky ......

Taky bych asi nešla do hauzra...bu´d výborně sedí, nebo nesedí...není nic mezi tím..a je pořád víc lidí, kterým nesedí..a dkyž je nějaký problém..tak je hrozně těžký se dopátrat opravy..atd, takže se Bugy nedivím

10.6.2009 20:30
jahudka

XXX.XXX.144.162

sabina napsal(a):
Taky bych asi nešla do hauzra...bu´d výborně sedí, nebo nesedí...není nic mezi tím..a je pořád víc lidí, kterým nesedí..a dkyž je nějaký problém..tak je hrozně těžký se dopátrat opravy..atd, takže se Bugy nedivím

aha tak to je fajn, že mě sedí už na 2. koně a v poho,takže mam vlastně štěstí,ale já zase nemůžu Kentaura, protože si tam bohužel neposkládám nohy ale je fakt, že bych si dala říct i nějakou skočkou, měla jsem dřív Däslo a to bylo taky moc fajn, až na to že jsem z něho pořád padala.....ale to asi nebylo sedlem.....
ale skákalo se v něm super..... a bylo za fajn cenu

10.6.2009 20:30
sabina

XXX.XXX.64.178

jahudka napsal(a):
aha tak to je fajn, že mě sedí už na 2. koně a v poho,takže mam vlastně štěstí,ale já zase nemůžu Kentaura, protože si tam bohužel neposkládám nohy ale je fakt, že bych si dala říct i nějakou skočkou, měla jsem dřív Däslo a to bylo taky moc fajn, až na to že jsem z něho pořád padala.....ale to asi nebylo sedlem.....

jj taky bych proti tomu nic neměla..kdyby s ním nemělo toliko lidí problémy

10.6.2009 20:36
jahudka

XXX.XXX.144.162

sabina napsal(a):
jj taky bych proti tomu nic neměla..kdyby s ním nemělo toliko lidí problémy

jj je fakt, že mu moc lidí nefandí.....ale co.... hlavně když nám sedí a taky si myslím,že je to kvalitka, zatím jsem s ním neměla žádný problém a kdyby přeci jenom máme u nás dobrého sedláře,takže......

10.6.2009 20:37
jahudka

XXX.XXX.144.162

jahudka napsal(a):
jj je fakt, že mu moc lidí nefandí.....ale co.... hlavně když nám sedí a taky si myslím,že je to kvalitka, zatím jsem s ním neměla žádný problém a kdyby přeci jenom máme u nás dobrého sedláře,takže......

jo a to jsme taky vlastně skoro bez kohoutku a mam komoru 2

buggyna

11.6.2009 14:46
buggyna

XXX.XXX.81.124

jahudka napsal(a):

přesně to co píše Sab a taky to, že když se koukneš, Hauzr dělá kulaté sedlové polštáře,což prostě nemůže rozkládat tolik váhu jako \"placatější\" polštář u jakéhokoliv jiného sedla (KT,Stubben, Prestige...)
Ale chápu že má své zastánce a spokojené zákazníky.Mě se teda nelíbí ty sedla ani disignově

11.6.2009 19:35
jahudka

XXX.XXX.144.162

buggyna napsal(a):
přesně to co píše Sab a taky to, že když se koukneš, Hauzr dělá kulaté sedlové polštáře,což prostě nemůže rozkládat tolik váhu jako \"placatější\" polštář u jakéhokoliv jiného sedla (KT,Stubben, Prestige...)
Ale chápu že má své zastánce a spokojené zákazníky.Mě se teda nelíbí ty sedla ani disignově

jasně chápu

jahůdka

15.6.2009 08:35
jahůdka

XXX.XXX.59.140

jahudka napsal(a):
jasně chápu

zdárek tak jak je při pondělku???
já jsem nadšená ze včera musim se pochlubit......
to je naše 60cm a 3. místo

jahůdka

15.6.2009 08:36
jahůdka

XXX.XXX.59.140

jahůdka napsal(a):
zdárek tak jak je při pondělku???
já jsem nadšená ze včera musim se pochlubit......
to je naše 60cm a 3. místo

a to je ten samý skok,ale už 80cm a 2. místo

jahůdka

15.6.2009 08:38
jahůdka

XXX.XXX.59.140

jahůdka napsal(a):
a to je ten samý skok,ale už 80cm a 2. místo

fotky jsem si vypůjčila,tak doufám, že to nevadí a tady ještě jedna umělecká z 80ky

sadzi saj

15.6.2009 09:00
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jahůdka napsal(a):
fotky jsem si vypůjčila,tak doufám, že to nevadí a tady ještě jedna umělecká z 80ky

Jani no super, gratulace a kobyla fakt super skáče myslím, že by si s ní tu licenci v poho dala

My měli víkend tréninkový, v sobotu skákali a včera drezurovali

jahůdka

15.6.2009 09:05
jahůdka

XXX.XXX.59.140

sadzi saj napsal(a):
Jani no super, gratulace a kobyla fakt super skáče myslím, že by si s ní tu licenci v poho dala

My měli víkend tréninkový, v sobotu skákali a včera drezurovali

jj díky, no ona má fakt styl a chuť nejvíc mě prostě dostává,že vůbec nic neřeší....ona si tak nějak skáče sama no prostě bomba kůň.....
no a tady vám tedy ukážu své umělectví

jahůdka

15.6.2009 09:07
jahůdka

XXX.XXX.59.140

jahůdka napsal(a):
jj díky, no ona má fakt styl a chuť nejvíc mě prostě dostává,že vůbec nic neřeší....ona si tak nějak skáče sama no prostě bomba kůň.....
no a tady vám tedy ukážu své umělectví

no ty ruce děs a špičky....... se asi zastřelím......
kdybych jí to tak nekazila,tak mohla být 1. ale to by na zádech nesměla mít pytel,ale jezdce

sadzi saj

15.6.2009 09:44
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jahůdka napsal(a):
no ty ruce děs a špičky....... se asi zastřelím......
kdybych jí to tak nekazila,tak mohla být 1. ale to by na zádech nesměla mít pytel,ale jezdce

Ale ženská, každý děláme chyby, proto přece trénujeme, aby jsme je odstranili, já bych si zase uřízla ty svý podělaný pracky..........

Musíš to brát pozitivně, že to je super, že Vám to takhle jde a makat na sobě, i tak úspěch, takhle vyhrát

jahůdka

15.6.2009 10:24
jahůdka

XXX.XXX.59.140

sadzi saj napsal(a):
Ale ženská, každý děláme chyby, proto přece trénujeme, aby jsme je odstranili, já bych si zase uřízla ty svý podělaný pracky..........

Musíš to brát pozitivně, že to je super, že Vám to takhle jde a makat na sobě, i tak úspěch, takhle vyhrát

já vím,ale strašně mě to štve, máma říkala,že bych potřebovala stejně jiné sedlo, jak mam dlouhé stehení kosti tak mam ty nohy strašně ve předu a nic...... problém.....

jj koby je rychlá a chodí čistě

sadzi saj

15.6.2009 10:27
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jahůdka napsal(a):
já vím,ale strašně mě to štve, máma říkala,že bych potřebovala stejně jiné sedlo, jak mam dlouhé stehení kosti tak mam ty nohy strašně ve předu a nic...... problém.....

jj koby je rychlá a chodí čistě

Chicht, normoš mám radost za tebe, že si nakonec takhle spokojená Jste šikuli.

Sedlo jo a víte jaký?? Ono na ty dlouhonožce to asi nebude jen tak

jahůdka

15.6.2009 10:47
jahůdka

XXX.XXX.59.140

sadzi saj napsal(a):
Chicht, normoš mám radost za tebe, že si nakonec takhle spokojená Jste šikuli.

Sedlo jo a víte jaký?? Ono na ty dlouhonožce to asi nebude jen tak

já nevím,myslím, že je to ale stejně jen výmluva.... ale když pak koukám na jiné tak v těch sedlech tak pěkně pasujou a já?? no prostě divné, vůbec nevím jaké.... prý bych měla mít větší kolení opěrky ??

co myslíš.... je to tak dobrý? nebo prostě jen blbě sedím?

sadzi saj

15.6.2009 11:42
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jahůdka napsal(a):
já nevím,myslím, že je to ale stejně jen výmluva.... ale když pak koukám na jiné tak v těch sedlech tak pěkně pasujou a já?? no prostě divné, vůbec nevím jaké.... prý bych měla mít větší kolení opěrky ??

co myslíš.... je to tak dobrý? nebo prostě jen blbě sedím?

Tak já myslela, že máš skokový univerzál?? S těma opěrkama nevím, to asi záleží na každém, já mám jupitera a jsem teda spokojená, skáče se mi v něm dobře, ale zkus se třeba optat holkách v pracantkách Peťa skáče a ta má dlouhý nožky, do čeho se poskládá

Jinak takhle těžko soudit, vždycky to chce vidět na živo. Tady máš hlavně natažený ruce dopředu, měla by si mít lokty u těla

15.6.2009 12:07
jahudka

XXX.XXX.141.11

sadzi saj napsal(a):
Tak já myslela, že máš skokový univerzál?? S těma opěrkama nevím, to asi záleží na každém, já mám jupitera a jsem teda spokojená, skáče se mi v něm dobře, ale zkus se třeba optat holkách v pracantkách Peťa skáče a ta má dlouhý nožky, do čeho se poskládá

Jinak takhle těžko soudit, vždycky to chce vidět na živo. Tady máš hlavně natažený ruce dopředu, měla by si mít lokty u těla

jo já vím, tady jsem si rovnala přetočené otěže, normálně mam i palce nahoru

no já se jich právě už ptala a říkali že JH Nova je nejlepší a tak ji mam mě se v ní taky skáče super i jezdí,asi bude prostě chyba někde jinde no

sadzi saj

15.6.2009 13:39
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jahudka napsal(a):
jo já vím, tady jsem si rovnala přetočené otěže, normálně mam i palce nahoru

no já se jich právě už ptala a říkali že JH Nova je nejlepší a tak ji mam mě se v ní taky skáče super i jezdí,asi bude prostě chyba někde jinde no

říkám, že dle foto těžko soudit, není nad to to vidět

Já nevím no, jestli se ti v něm dobře jezdí a skáče, tak bych to asi neřešila

buggyna

15.6.2009 17:01
buggyna

XXX.XXX.81.124

jahudka napsal(a):

Jani mě se právě nad tim skokem líbí, že máš holeň na podbřišníku,tam kde má být teď je strašně v módě skákat a mít nohy na koňský prdeli a pokud možno až na zádech,ale tak je to špatně

Já sama nemám co řikat, ale na té poslední fotce v kroku, sedíš moc vzádu a máš natažené ruce. (ruce jsou taky můj věčný boj)

buggyna

15.6.2009 17:03
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):
Jani mě se právě nad tim skokem líbí, že máš holeň na podbřišníku,tam kde má být teď je strašně v módě skákat a mít nohy na koňský prdeli a pokud možno až na zádech,ale tak je to špatně

Já sama nemám co řikat, ale na té poslední fotce v kroku, sedíš moc vzádu a máš natažené ruce. (ruce jsou taky můj věčný boj)

jinak gratulacion! Kobyla má hezký styl

15.6.2009 21:29
jahudka

XXX.XXX.144.162

buggyna napsal(a):
jinak gratulacion! Kobyla má hezký styl

díky..... no vidíš to je asi jediné co jsem neřešila, asi protože kdybych chtěla dát ty dlouhé nohy až na prdel,tak bych měla hlavu mezi jejíma ušima nebo nevím neumím si to na sobě představit......taky jsem si toho už všimla,ale spíš na vyšších skocích....

ta poslední fotka je blbá já tam si srovnávám přetočené otěže, proto mam ty ruce tak ve předu,ale jinak se snažim je mít blíž a taky dole,ale jak je vidět na parkuru prostě nevím na co jsem myslela.....

15.6.2009 21:36
jahudka

XXX.XXX.144.162

jahudka napsal(a):
díky..... no vidíš to je asi jediné co jsem neřešila, asi protože kdybych chtěla dát ty dlouhé nohy až na prdel,tak bych měla hlavu mezi jejíma ušima nebo nevím neumím si to na sobě představit......taky jsem si toho už všimla,ale spíš na vyšších skocích....

ta poslední fotka je blbá já tam si srovnávám přetočené otěže, proto mam ty ruce tak ve předu,ale jinak se snažim je mít blíž a taky dole,ale jak je vidět na parkuru prostě nevím na co jsem myslela.....

jo tady je myslím vidět jak mam ty nohy
tak nevím no ....

15.6.2009 21:37
jahudka

XXX.XXX.144.162

jahudka napsal(a):
jo tady je myslím vidět jak mam ty nohy
tak nevím no ....

no nic moc,tak snad teď

buggyna

16.6.2009 09:10
buggyna

XXX.XXX.81.124

jahudka napsal(a):

Hele dobrý, jestli z toho máš dobrej pocit,tak to je důležitý.

Ještě mě napadlo...jak velké máš posedlí? Zkus ještě o půlku větší,jinak mě se to tak hrozné nezdá

sadzi saj

16.6.2009 09:24
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
Hele dobrý, jestli z toho máš dobrej pocit,tak to je důležitý.

Ještě mě napadlo...jak velké máš posedlí? Zkus ještě o půlku větší,jinak mě se to tak hrozné nezdá

jsem jí to taky říkala, prostě má dlouhou stehenní kost, s tím nic neudělá my jsme zase holt menší.

Co trénink

buggyna

16.6.2009 09:25
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
jsem jí to taky říkala, prostě má dlouhou stehenní kost, s tím nic neudělá my jsme zase holt menší.

Co trénink

jo dobrý,jen Brambouch neměla zrovna svůj chápací den,takže sme jen procvičovali to co už sme dělali minule

sadzi saj

16.6.2009 09:30
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
jo dobrý,jen Brambouch neměla zrovna svůj chápací den,takže sme jen procvičovali to co už sme dělali minule

Jj, taky jsme se teď zasekli na jednom bodu, ale aspoň už to trochu teď pochopila, tak jsem zvědavá na příští trénink, teď jí to hlavně vychází, že jezdí akorát v týdnus tou nedělí mě překvapila

buggyna

16.6.2009 09:38
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jj, taky jsme se teď zasekli na jednom bodu, ale aspoň už to trochu teď pochopila, tak jsem zvědavá na příští trénink, teď jí to hlavně vychází, že jezdí akorát v týdnus tou nedělí mě překvapila

no protože to kvůli špatnýmu počasí ve čtvrtek zrušili
já uvidim jak to bude během školního roku,ale jinak bych se s ní asi domluvila,že by k nám jezdila nezávisle na nich. Takhle je to pořád přehazování z úterka na čtvrtek,pak ve čtvrtek že né,a že možná v neděli....

co tem váš kopytář, už u vás byl?

16.6.2009 09:53
jahudka

XXX.XXX.141.11

buggyna napsal(a):
já uvidim jak to bude během školního roku,ale jinak bych se s ní asi domluvila,že by k nám jezdila nezávisle na nich. Takhle je to pořád přehazování z úterka na čtvrtek,pak ve čtvrtek že né,a že možná v neděli....

posedlí mam 17,5, myslíš že je malé?? ty jo to mě nenapadlo že mam zase až tak velkou prdel

sadzi saj

16.6.2009 09:55
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):

Jj,říkala, že to kvůli dešti zrušili a že jim říkala, ať se to pokusí domluvit na neděli.

Jestli ti dojede, ale zase jste blíž, pač mě řekla, že solo vyjímečně jo, ale pravidelně bohužel ne, že se jí to nevyplatí, takže musím podle holek a tam bude jezdit jenom út a čt, takže podle lidí no a nebo sehnat někoho k sobě no, aby nejela jenom za mnou.

Bohužel nedorazí, nahlásila se mu u Berouna další stáj a nestihne už ke mě teď dojet, takže jsem pěkně v kopru

buggyna

16.6.2009 09:57
buggyna

XXX.XXX.81.124

jahudka napsal(a):
posedlí mam 17,5, myslíš že je malé?? ty jo to mě nenapadlo že mam zase až tak velkou prdel

to neni jen o prdeli,ale o délce stehení kosti.
A to posedlí 18 není zas tak o moc větší než 17,5. Jen o pár cenťáků

buggyna

16.6.2009 09:59
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jj,říkala, že to kvůli dešti zrušili a že jim říkala, ať se to pokusí domluvit na neděli.

Jestli ti dojede, ale zase jste blíž, pač mě řekla, že solo vyjímečně jo, ale pravidelně bohužel ne, že se jí to nevyplatí, takže musím podle holek a tam bude jezdit jenom út a čt, takže podle lidí no a nebo sehnat někoho k sobě no, aby nejela jenom za mnou.

Bohužel nedorazí, nahlásila se mu u Berouna další stáj a nestihne už ke mě teď dojet, takže jsem pěkně v kopru

Počkej,jako že k tobě jezdit nebude? Nebo že to k tobě teď nestíhá.... To asi jedině kdyby vás bylo víc,ne?

16.6.2009 10:07
jahudka

XXX.XXX.141.11

buggyna napsal(a):
Počkej,jako že k tobě jezdit nebude? Nebo že to k tobě teď nestíhá.... To asi jedině kdyby vás bylo víc,ne?

aha, tak to jsem nevěděla, no tak to budu muset asi někde vyzkoušet díky....

buggyna

16.6.2009 10:13
buggyna

XXX.XXX.81.124

jahudka napsal(a):
aha, tak to jsem nevěděla, no tak to budu muset asi někde vyzkoušet díky....

zkus.Naštěstí je jich je i teď dost v inzercích. Určitě se dyžtak dají sehnat líp,než sedla s komorou 3

sadzi saj

16.6.2009 10:16
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):

Chicht, teď myslíš Langoše nebo Romanu

buggyna

16.6.2009 10:20
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Chicht, teď myslíš Langoše nebo Romanu

kopytáře...

sadzi saj

16.6.2009 10:25
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
kopytáře...

No jako, že to nestíhá. Vždycky zajede podle toho, kolik se mu kolem Berouna přihlásí lidí, jenže tentokrát se přihlásila ještě jedna stáj a mám smůlu, takže to je v háji, pač bych tam někoho k tomu potřebovala, už nám určo přerostly rozpěrky na 2 kopytech a celkově ty přední bych potřebovala zkonzultovat

buggyna

16.6.2009 10:30
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
No jako, že to nestíhá. Vždycky zajede podle toho, kolik se mu kolem Berouna přihlásí lidí, jenže tentokrát se přihlásila ještě jedna stáj a mám smůlu, takže to je v háji, pač bych tam někoho k tomu potřebovala, už nám určo přerostly rozpěrky na 2 kopytech a celkově ty přední bych potřebovala zkonzultovat

a tak já si taky rozpěrky beru sama,není to tak hrozné jak sem si myslela a na maily ti odepisuje? Že by si mu poslala fotky a zkonzultovala.
Jasně že v reálu je to jiný.... už taky budu muset zmobilnit Martina,ale penízky penízky.
Do toho mi nejspíš přijede chlápek z Brna...profík na nakládání koní...to zas bude pálkaale zas když nás to naučí,časem se to vrátí

sadzi saj

16.6.2009 10:40
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
a tak já si taky rozpěrky beru sama,není to tak hrozné jak sem si myslela a na maily ti odepisuje? Že by si mu poslala fotky a zkonzultovala.
Jasně že v reálu je to jiný.... už taky budu muset zmobilnit Martina,ale penízky penízky.
Do toho mi nejspíš přijede chlápek z Brna...profík na nakládání koní...to zas bude pálkaale zas když nás to naučí,časem se to vrátí

Jo jo, to si spolu píšeme a říkal, ať pošlu foto a že řekne, co a jak.

Já vím, jenže ti to nejdřív určo Martin ukázal, což mě zatím ne, takže nevím co a jak ty rozpěrky vzít, navíc mám pocit, že má na té LP moc vysoký patky ve srovnání s fotkama z minulýho měsíce byly ty kopyta lepší, ale strouhám to pořád stejně a na té druhé bych zase naopak řekla, že je má podjetý

buggyna

16.6.2009 10:45
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jo jo, to si spolu píšeme a říkal, ať pošlu foto a že řekne, co a jak.

Já vím, jenže ti to nejdřív určo Martin ukázal, což mě zatím ne, takže nevím co a jak ty rozpěrky vzít, navíc mám pocit, že má na té LP moc vysoký patky ve srovnání s fotkama z minulýho měsíce byly ty kopyta lepší, ale strouhám to pořád stejně a na té druhé bych zase naopak řekla, že je má podjetý

No ukázal...koukala sem se, a ptala. Teď prostě strouhám tak jak mi tenkrát řikal. Akorát ty rozpěrky beru sama, o těch mi nic neřikal

musíš strouhat až do patek, a patky rašplí taky snižuj rozpěrky rovnám k chodidlu.

Normálně sem teď napsala na inzerát do jezdeckých potřeb někde u Mělníka Tak snad by nevadilo,že bych nešla na plnej ale jen na částečnej. Uvidíme co mi napíšou...a kolik by platili Ale byla bych za to moc ráda... hrozně by mě to v těch jezdeckejch potřebách bavilo

sadzi saj

16.6.2009 10:51
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
No ukázal...koukala sem se, a ptala. Teď prostě strouhám tak jak mi tenkrát řikal. Akorát ty rozpěrky beru sama, o těch mi nic neřikal

musíš strouhat až do patek, a patky rašplí taky snižuj rozpěrky rovnám k chodidlu.

Normálně sem teď napsala na inzerát do jezdeckých potřeb někde u Mělníka Tak snad by nevadilo,že bych nešla na plnej ale jen na částečnej. Uvidíme co mi napíšou...a kolik by platili Ale byla bych za to moc ráda... hrozně by mě to v těch jezdeckejch potřebách bavilo

Aha, já myslela, že ti ukazoval i jak brát rozpěrky.

Jo to já strouhám, i přes kopyto rašplí taky patky beru, ale asi málo, jenže zase nevím, jak moc a jak ty podjetý srovnám, jsem četla, že ty se zkrácením špice srovnají samy, ale beru to až k té neodpadávající, většinou se snažím trochu za a nevím teda no. Se do toho snad taky budu muset pustit sama nebo nevim, pač na Martina prostě nemám finance a jako Kinský teda nevim nevim, stejně to všechno berou stejně, takže to bych si moc nepomohla

Nejsou to ty Vraňany?? Ale ta má asi jenom netovej prodej.

buggyna

16.6.2009 11:00
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Aha, já myslela, že ti ukazoval i jak brát rozpěrky.

Jo to já strouhám, i přes kopyto rašplí taky patky beru, ale asi málo, jenže zase nevím, jak moc a jak ty podjetý srovnám, jsem četla, že ty se zkrácením špice srovnají samy, ale beru to až k té neodpadávající, většinou se snažím trochu za a nevím teda no. Se do toho snad taky budu muset pustit sama nebo nevim, pač na Martina prostě nemám finance a jako Kinský teda nevim nevim, stejně to všechno berou stejně, takže to bych si moc nepomohla

Nejsou to ty Vraňany?? Ale ta má asi jenom netovej prodej.

já to berou jen kousek od bílý,ale na předkách na vnější straně máme tu nosnou stěnu nějakou slabou oproti té vnitřní,až si řikám že jí tam nemám co brát,takže to jen přejedu aby to nemělo ostré hrany. Takže bych taky potřebovala aby se nám na to zas přijel kouknout
Ale tím,že to beru až k bílé, se nám ty kopyta zlepšují rychleji...bych řekla.Protože jí to nutí tu bílou zatáhnout.

To nevím,ale chtějí někoho se vztahem ke koním,takže asi aby uměl i poradit. Nějaký pan Hartman

buggyna

16.6.2009 11:02
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):
já to berou jen kousek od bílý,ale na předkách na vnější straně máme tu nosnou stěnu nějakou slabou oproti té vnitřní,až si řikám že jí tam nemám co brát,takže to jen přejedu aby to nemělo ostré hrany. Takže bych taky potřebovala aby se nám na to zas přijel kouknout
Ale tím,že to beru až k bílé, se nám ty kopyta zlepšují rychleji...bych řekla.Protože jí to nutí tu bílou zatáhnout.

To nevím,ale chtějí někoho se vztahem ke koním,takže asi aby uměl i poradit. Nějaký pan Hartman

tak prý splňuju všechny jejich předpoklady
tak uvidíme jak to bude časově a finančně

sadzi saj

16.6.2009 11:05
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):

No právě, já už to taky občas někde skoro neberu a někde víc a člověče máme to stejný, vnější skoro vůbec a vnitřní taky vždycky mám co, až si pokaždý říkám, jestli je to normální

Takže jako myslíš, že to mám brát víc??

Tak jestli by si to měla kousek od Mělníka, tak by to bylo dobrý viď.

A kdy plánujete další trénink s Romanou?? Bo by to mohla brát k tobě a ke mě, aby to aspoň neměla jenom solo, pač ty čt má většinou narvaný a úterky nevím no, jak jí budou vycházet.

buggyna

16.6.2009 11:25
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
No právě, já už to taky občas někde skoro neberu a někde víc a člověče máme to stejný, vnější skoro vůbec a vnitřní taky vždycky mám co, až si pokaždý říkám, jestli je to normální

Takže jako myslíš, že to mám brát víc??

Tak jestli by si to měla kousek od Mělníka, tak by to bylo dobrý viď.

A kdy plánujete další trénink s Romanou?? Bo by to mohla brát k tobě a ke mě, aby to aspoň neměla jenom solo, pač ty čt má většinou narvaný a úterky nevím no, jak jí budou vycházet.

bych jí to klidně trochu víc vzala.Uvidíš, vem jen o trochu míň než si zvyklá,a uvidíš jak bude reagovat.

Jo jo, bylo by dobrý,kdybych mohla chodit třeba jen 3x v týdnu,a nebo jen na půl dne. A kdyby dávali kolem 80/h,ale to asi nedaj.

No tak nejdřív za 14 dní,dřív určitě ne

sadzi saj

16.6.2009 11:34
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
bych jí to klidně trochu víc vzala.Uvidíš, vem jen o trochu míň než si zvyklá,a uvidíš jak bude reagovat.

Jo jo, bylo by dobrý,kdybych mohla chodit třeba jen 3x v týdnu,a nebo jen na půl dne. A kdyby dávali kolem 80/h,ale to asi nedaj.

No tak nejdřív za 14 dní,dřív určitě ne

Jj, ok, ono mi stejně asi nic jiného nezbyde hlavně se ke mě nikdo nepřidá. Jana kove s Kinským a známá se pořád nemůžou rozhoupat, zda jít na boso či ne, ale stejně nás má tak daleko, že jet jenom sem kvůli dvoum lidem by byl asi blázen

Tak uvidíš, třeba to klapne, než dojíždět do Práglu, zase projedeš za beňo bo bus.

Jo hele A. přestává jezdit či co?? Že jsem včera objevila inzerát na G.??

No já jsem zvědavá, jak to vyjde nám, teď jsem se už bála, že budu bez tréninků a asi by mě kleplo, ale nakonec dorazila v tu neděli.

buggyna

16.6.2009 11:42
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jj, ok, ono mi stejně asi nic jiného nezbyde hlavně se ke mě nikdo nepřidá. Jana kove s Kinským a známá se pořád nemůžou rozhoupat, zda jít na boso či ne, ale stejně nás má tak daleko, že jet jenom sem kvůli dvoum lidem by byl asi blázen

Tak uvidíš, třeba to klapne, než dojíždět do Práglu, zase projedeš za beňo bo bus.

Jo hele A. přestává jezdit či co?? Že jsem včera objevila inzerát na G.??

No já jsem zvědavá, jak to vyjde nám, teď jsem se už bála, že budu bez tréninků a asi by mě kleplo, ale nakonec dorazila v tu neděli.

tak já asi stejně budu k tomu muset dělat hostesku,protože tohle by mi kobylu neuživilo,ale alespoň nějaké peníze by byli jisté. A stejně budu muset dojížďět.

A na co Jana kove? Zbytečné!...

Ona chce mladýho R.

sadzi saj

16.6.2009 11:45
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
tak já asi stejně budu k tomu muset dělat hostesku,protože tohle by mi kobylu neuživilo,ale alespoň nějaké peníze by byli jisté. A stejně budu muset dojížďět.

Ona chce mladýho R.

Aha, tak to jo

Ona říkala, že ji chce zkusit zout a nechat na boso, ale až na zimu či co, tak nevím a kdo ví, jak to celé bude do té doby

Jako od Míši z Byšic co tam má toho dvouletka jo??

buggyna

16.6.2009 11:45
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):

Ona chce mladýho R.

teď na koukám... za ty prachy si myslím,že ho bude prodávat dlouho,protože i lepší koně,a hlavně kobyly jsou za míň

buggyna

16.6.2009 11:50
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Aha, tak to jo

Ona říkala, že ji chce zkusit zout a nechat na boso, ale až na zimu či co, tak nevím a kdo ví, jak to celé bude do té doby

Jako od Míši z Byšic co tam má toho dvouletka jo??

no mladýho Rokenrolla co tam máte... toho A. chce

sadzi saj

16.6.2009 12:18
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
no mladýho Rokenrolla co tam máte... toho A. chce

Aha, tak to čučím, to si ale ještě počká

No peněz za něj nechce málo, tož pravda a taky myslím, že ho jen tak neprodá, hlavně teď v době krize

buggyna

16.6.2009 13:01
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Aha, tak to čučím, to si ale ještě počká

No peněz za něj nechce málo, tož pravda a taky myslím, že ho jen tak neprodá, hlavně teď v době krize

ani ne, dyť už bude 2letej... už začnou pomalu dělat.
Tamty přece taky už dělaj na lonži,ne?

sadzi saj

16.6.2009 13:04
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
ani ne, dyť už bude 2letej... už začnou pomalu dělat.
Tamty přece taky už dělaj na lonži,ne?

Jasně, ale protože jsou padlý na hlavu, což jsem si myslela, že ona není, protože já bych začla nejdřív až za rok.

buggyna

16.6.2009 13:08
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jasně, ale protože jsou padlý na hlavu, což jsem si myslela, že ona není, protože já bych začla nejdřív až za rok.

ne tak moc, ale z části jo. I když ono je to těžký...sama vidí,že těm mladej jsou vidět žebra a že to neni dobře,ale na pastvu je nepošlou... protože o tom rozhoduje máma.
A ono toho mladýho mít doma,tak je to k tomu asi svádí

sadzi saj

16.6.2009 13:13
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
ne tak moc, ale z části jo. I když ono je to těžký...sama vidí,že těm mladej jsou vidět žebra a že to neni dobře,ale na pastvu je nepošlou... protože o tom rozhoduje máma.
A ono toho mladýho mít doma,tak je to k tomu asi svádí

Tak mladý jsou stejně na prodej, tak doufám, že se někdo najde a poputujou do světa.

buggyna

16.6.2009 13:21
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Tak mladý jsou stejně na prodej, tak doufám, že se někdo najde a poputujou do světa.

na prodej? a kde?

sadzi saj

16.6.2009 13:31
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
na prodej? a kde?

Nevím, jestli jsou i na bazosu, ale na eqch byli

buggyna

16.6.2009 13:35
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Nevím, jestli jsou i na bazosu, ale na eqch byli

na bazoši sem je neviděla a ne eqch taky ne

sadzi saj

16.6.2009 13:39
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):

Na eqch jsou určitě, je tam i fotka Blanky na 2 hřebce čt 1 rok.

buggyna

16.6.2009 13:40
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):

tak sem je na EQCH našla,za ponyho se mi to zdá moc, za velkýho akorát.Mají tam i hezké fotky

sadzi saj

16.6.2009 13:52
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
tak sem je na EQCH našla,za ponyho se mi to zdá moc, za velkýho akorát.Mají tam i hezké fotky

Jj, fotečky jsou hezký, tak hlavně, jestli se najde kupec, myslím, že v dnešní době prodat hříbě nebude zase taková sranda

buggyna

16.6.2009 13:55
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jj, fotečky jsou hezký, tak hlavně, jestli se najde kupec, myslím, že v dnešní době prodat hříbě nebude zase taková sranda

to by ale ona měla vědět... ale asi nezájem,když má znova připuštěno

sadzi saj

16.6.2009 14:12
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
to by ale ona měla vědět... ale asi nezájem,když má znova připuštěno

Jj a P. si také chystají

buggyna

16.6.2009 14:28
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jj a P. si také chystají

co? Dyť jí mají do sportu,ne?

sadzi saj

16.6.2009 14:31
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
co? Dyť jí mají do sportu,ne?

Jo to jsem si také myslela, ale na tuhle neděli měli v rozpisu psaný připouštění a Řehule říkala, že maj vybranýho nějakýho ukrajince černýho, tož nevím, ale nakonec neodjela, tak nevím, jestli si to rozmysleli či co

buggyna

16.6.2009 14:35
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jo to jsem si také myslela, ale na tuhle neděli měli v rozpisu psaný připouštění a Řehule říkala, že maj vybranýho nějakýho ukrajince černýho, tož nevím, ale nakonec neodjela, tak nevím, jestli si to rozmysleli či co

no z Ruska je Plesant, a nikam jezdět nemusej,mohli inseminovat

buggyna

16.6.2009 14:41
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):
no z Ruska je Plesant, a nikam jezdět nemusej,mohli inseminovat

ale pokud připustí Plesantem, to hříbě jejich výchovným stylem půjde do kopru hodně brzoa nebo bude s nima pěkně zametat. Je to pozdní krevnatej trakén...nic pro jejich styl lonžovat od půl roku
Božínku! Co ty lidi v tý hlavě maj

sadzi saj

16.6.2009 14:47
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
ale pokud připustí Plesantem, to hříbě jejich výchovným stylem půjde do kopru hodně brzoa nebo bude s nima pěkně zametat. Je to pozdní krevnatej trakén...nic pro jejich styl lonžovat od půl roku
Božínku! Co ty lidi v tý hlavě maj

tak teď jsem se zasmála sama sobě, no vidíš, to mi totálka nedošlo, že ji nemusí nikam vozit a mohli připustit inseminačně, božeee, takže asi jo, měli to tam minulý týden psaný v poznámce nebo v dnu o víkendu, to už přesně nevím.

Řehule nevěděla jméno, jenom řekla černý Ukrajinec, že něco jako zrzavej, tak nevím no

sadzi saj

16.6.2009 14:49
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
tak teď jsem se zasmála sama sobě, no vidíš, to mi totálka nedošlo, že ji nemusí nikam vozit a mohli připustit inseminačně, božeee, takže asi jo, měli to tam minulý týden psaný v poznámce nebo v dnu o víkendu, to už přesně nevím.

Řehule nevěděla jméno, jenom řekla černý Ukrajinec, že něco jako zrzavej, tak nevím no

Ale myslím, že to potom bylo přeškrtaný, takže jsme nikdo nic nevěděli, co teda, takže ví bůh, zda pustili nebo z toho sešlo či co

buggyna

16.6.2009 14:50
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):

jinej poušťák z Ruska ani Ukrajiny tady neni

buggyna

16.6.2009 14:54
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):
jinej poušťák z Ruska ani Ukrajiny tady neni

ale dokážeš si to představit? dyť je to děs pro dospělého koně,natož pro hříbě!

sadzi saj

16.6.2009 15:11
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
ale dokážeš si to představit? dyť je to děs pro dospělého koně,natož pro hříbě!

No jako já, když jsem si tam toho všimla, tak moje první myšlenka bylo chudák hříbě, když jsem si představila ten box a max. koral

17.6.2009 09:15
jahudka

XXX.XXX.141.11

buggyna napsal(a):
teď na koukám... za ty prachy si myslím,že ho bude prodávat dlouho,protože i lepší koně,a hlavně kobyly jsou za míň

ahojky, tak jak je? já se chystám do náklaďáku se zase těším

buggyna

17.6.2009 10:21
buggyna

XXX.XXX.81.124

jahudka napsal(a):
ahojky, tak jak je? já se chystám do náklaďáku se zase těším

čusky fusky!
Já už se taky těším a ž začnu... a až možná začnu makat u přívěsůsnad to vyjde...

17.6.2009 11:05
jahudka

XXX.XXX.141.11

buggyna napsal(a):
čusky fusky!
Já už se taky těším a ž začnu... a až možná začnu makat u přívěsůsnad to vyjde...

tak jsem zase zpět a dobrý jen jsem málem zbořila střechu

jahůdka

19.6.2009 08:18
jahůdka

XXX.XXX.59.140

jahudka napsal(a):
tak jsem zase zpět a dobrý jen jsem málem zbořila střechu

zdarec,tak jak je při pátku??
já jdu dneska zase drandit,ale už jenom 3x a končíme no a pak ještě to E....no tak jsem zvědavá jestli to dám.... testy snad budou v poho, jízdy snad taky,ale ta technika, tak to fakt nevím jak zvládnu

a zítra Ptice..... už začínám být nervóza

buggyna

19.6.2009 10:02
buggyna

XXX.XXX.81.124

jahůdka napsal(a):
zdarec,tak jak je při pátku??
já jdu dneska zase drandit,ale už jenom 3x a končíme no a pak ještě to E....no tak jsem zvědavá jestli to dám.... testy snad budou v poho, jízdy snad taky,ale ta technika, tak to fakt nevím jak zvládnu

a zítra Ptice..... už začínám být nervóza

jedeš do Ptic? Kámoška ze školy tam má koně zrzavou s lysinkou...tak to pojedete proti sobě

Já už se taky těším až začnu s tím Cčkem,snad mi to pracovně vyjde,a pak budu moci trénovat ježdění z vozíkama až do aleluja

takhle mi kůň stávkuje před vyjížďkou

jahůdka

19.6.2009 11:12
jahůdka

XXX.XXX.59.140

buggyna napsal(a):
jedeš do Ptic? Kámoška ze školy tam má koně zrzavou s lysinkou...tak to pojedete proti sobě

Já už se taky těším až začnu s tím Cčkem,snad mi to pracovně vyjde,a pak budu moci trénovat ježdění z vozíkama až do aleluja

takhle mi kůň stávkuje před vyjížďkou

jj jedeme
no dneska jsem zjistila,že by každý řidič vleku na koně, když souprava přesahuje 3500 kg měl mít C+E,takže ještě že jsem se rozhodla to udělat tak a nezaplatila si B+E, když by mi to pak stejně bylo tak nějak na prd....... sice tomu moc nerozumím........

buggyna

19.6.2009 11:20
buggyna

XXX.XXX.81.124

jahůdka napsal(a):
jj jedeme
no dneska jsem zjistila,že by každý řidič vleku na koně, když souprava přesahuje 3500 kg měl mít C+E,takže ještě že jsem se rozhodla to udělat tak a nezaplatila si B+E, když by mi to pak stejně bylo tak nějak na prd....... sice tomu moc nerozumím........

no to je jasný,protože v rámci EU to tak musí být.Jinak na převoz koní, si pak ještě musíš zaplatit kurz přepravců

jahůdka

19.6.2009 11:23
jahůdka

XXX.XXX.59.140

buggyna napsal(a):
no to je jasný,protože v rámci EU to tak musí být.Jinak na převoz koní, si pak ještě musíš zaplatit kurz přepravců

tak to taky mít nemusím, protože to musí mít i jen velké firmy zabívající se přepravou hosp. zvířat ve velkém (učitel mi dneska říkal, že v tis. kusech) takže to nehrozí

buggyna

19.6.2009 11:26
buggyna

XXX.XXX.81.124

jahůdka napsal(a):
tak to taky mít nemusím, protože to musí mít i jen velké firmy zabívající se přepravou hosp. zvířat ve velkém (učitel mi dneska říkal, že v tis. kusech) takže to nehrozí

nene,pokud si sama přepravuješ svého koně nad 50 km,tak taky musíš

jahůdka

19.6.2009 11:29
jahůdka

XXX.XXX.59.140

buggyna napsal(a):
nene,pokud si sama přepravuješ svého koně nad 50 km,tak taky musíš

je tam novelizace

jahůdka

19.6.2009 11:30
jahůdka

XXX.XXX.59.140

jahůdka napsal(a):
je tam novelizace

dneska jsme to probírali a je to v klidu nemusíš to mít nemusí to mít ani lidi co vozí koně za prachy, když jich nepřevážejí mraky......

buggyna

19.6.2009 11:34
buggyna

XXX.XXX.81.124

jahůdka napsal(a):
dneska jsme to probírali a je to v klidu nemusíš to mít nemusí to mít ani lidi co vozí koně za prachy, když jich nepřevážejí mraky......

no tak tím líp pro nás

jahůdka

19.6.2009 11:39
jahůdka

XXX.XXX.59.140

jahudka napsal(a):

jj taky mě to uklidnilo, protože jsem mu právě dneska říkala, že bych si chtěla koupit vlastní vozík a nabízet dopravu ale že si musim udělat tohle na tu přepravu..... a on mě ujistil že to tedy rozhodně nepotřebuji
tak fajn alespoň ušetřím dalších 2500,-

nejlepší je že mě to fakt baví jezdit s tím náklaďákem ale ty lidi jak jsou vyvalení když kolem nich prosvištím to je hustý a učitel mi dneska říkal: " no a divíš se když vidí za volantem ženskou, blonďatou a ještě v brejlích"

buggyna

19.6.2009 11:47
buggyna

XXX.XXX.81.124

jahůdka napsal(a):
jj taky mě to uklidnilo, protože jsem mu právě dneska říkala, že bych si chtěla koupit vlastní vozík a nabízet dopravu ale že si musim udělat tohle na tu přepravu..... a on mě ujistil že to tedy rozhodně nepotřebuji
tak fajn alespoň ušetřím dalších 2500,-

nejlepší je že mě to fakt baví jezdit s tím náklaďákem ale ty lidi jak jsou vyvalení když kolem nich prosvištím to je hustý a učitel mi dneska říkal: " no a divíš se když vidí za volantem ženskou, blonďatou a ještě v brejlích"

to jo no

si můžeš vozík koupit u nás

jahůdka

22.6.2009 08:17
jahůdka

XXX.XXX.59.140

buggyna napsal(a):
to jo no

si můžeš vozík koupit u nás

ahojky,
tak co jste podnikali??

sadzi saj

22.6.2009 09:05
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jahůdka napsal(a):
ahojky,
tak co jste podnikali??

Ahojky,

my už klasika, sobota skokový trénink - i přesto, že se panička vyválela v pískusvojí blbostí samozřejmě, tak super, konečně trénink, kdy jsem byla spokojená a trenérka nadšená, že když to Elí pěkně vycházelo, krásně skáče a má slušný rezervy, prý kdybych to viděla ze země no a neděle s druhou trenérkou drezurní trénink, takže makací víkend, taky jsem grogy, dneska doufám, že stihneme terének, ale bojim bojim počasí

A co vy, jak jste dopadli??

jahůdka

22.6.2009 09:14
jahůdka

XXX.XXX.59.140

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

my už klasika, sobota skokový trénink - i přesto, že se panička vyválela v pískusvojí blbostí samozřejmě, tak super, konečně trénink, kdy jsem byla spokojená a trenérka nadšená, že když to Elí pěkně vycházelo, krásně skáče a má slušný rezervy, prý kdybych to viděla ze země no a neděle s druhou trenérkou drezurní trénink, takže makací víkend, taky jsem grogy, dneska doufám, že stihneme terének, ale bojim bojim počasí

A co vy, jak jste dopadli??

no takže jste se taky nenudili co??
Peggy byla super,ale nestačilo to no šli jsme vše čistě 60cm - s tím už asi končíme..... 80cm čistě s rozeskakováním 90cm čistě-startovalo vždy přes 30 koní a vše vyžrali místní takže jsem byla slušně nasr..... ale co, jsou to naše začátky takže není kam pospíchat, ale už vím kam příště nepojedeme

buggyna

22.6.2009 09:56
buggyna

XXX.XXX.81.124

jahůdka napsal(a):
no takže jste se taky nenudili co??
Peggy byla super,ale nestačilo to no šli jsme vše čistě 60cm - s tím už asi končíme..... 80cm čistě s rozeskakováním 90cm čistě-startovalo vždy přes 30 koní a vše vyžrali místní takže jsem byla slušně nasr..... ale co, jsou to naše začátky takže není kam pospíchat, ale už vím kam příště nepojedeme

Ahoj, však to tak na takovýhle závodech bývá... kámoška ukořistila 6.místo

Jinak já víkend taky zajmavý...v pátek sme si udělali kondiční vyjížďku krok-klus 9km,v sobotu kobyla na lonž s goguem a až mi čelist padala normálně se s goguem nemůže moc najít,a o pravé straně ani nemluvím. le v sobotu? To nebyl můj kůň
uděla amoc velkou radkost.
Včara měla volno, dneska též,a zítra uvidim jak budu stíhat ze zkoušky

sadzi saj

22.6.2009 10:01
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
Ahoj, však to tak na takovýhle závodech bývá... kámoška ukořistila 6.místo

Jinak já víkend taky zajmavý...v pátek sme si udělali kondiční vyjížďku krok-klus 9km,v sobotu kobyla na lonž s goguem a až mi čelist padala normálně se s goguem nemůže moc najít,a o pravé straně ani nemluvím. le v sobotu? To nebyl můj kůň
uděla amoc velkou radkost.
Včara měla volno, dneska též,a zítra uvidim jak budu stíhat ze zkoušky

Jj, to jo, to jsme se nenudili naopak, teď jsem celá rozlámaná, jak když mě někdo zmlátil

No jo, holt se stává, hlavně, jestli si měla dobrý pocit z dobře zajetého parkuru

Aďouch co ta prácička dopadlo ti to??

buggyna

22.6.2009 10:05
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jj, to jo, to jsme se nenudili naopak, teď jsem celá rozlámaná, jak když mě někdo zmlátil

No jo, holt se stává, hlavně, jestli si měla dobrý pocit z dobře zajetého parkuru

Aďouch co ta prácička dopadlo ti to??

do konce měsíce se ozvou,ale prý sem jedna z hlavních kandidátek.Už mám doma katalogy a slintám... už vím,na co vydělávám
Hlavně to tam mají fakt parádní...pracovala bych i s jejíma koňma, a mohla bych i na skokový tréninky a firma je od stájí 100m

jahůdka

22.6.2009 10:12
jahůdka

XXX.XXX.59.140

buggyna napsal(a):
do konce měsíce se ozvou,ale prý sem jedna z hlavních kandidátek.Už mám doma katalogy a slintám... už vím,na co vydělávám
Hlavně to tam mají fakt parádní...pracovala bych i s jejíma koňma, a mohla bych i na skokový tréninky a firma je od stájí 100m

kámoška byla 6. v Pticích? a v kolikátce??

já byla spojená nejlépe jsem si zaskákala na té 90ce to už bylo něco

sadzi saj

22.6.2009 10:15
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jahůdka napsal(a):

Ty brďo no hustý, tichá závist, takže by si mohla i trénovat na jejích koních a skákat?? Takže tam má i jízdárnu a jaké to tam je, výběhy a tak, asi super co

buggyna

22.6.2009 10:15
buggyna

XXX.XXX.81.124

jahůdka napsal(a):

to nevím,ale tipla bych tak 80. S odznakovou ryzkou

buggyna

25.7.2009 09:33
buggyna

XXX.XXX.81.124

jahudka napsal(a):

mrtvooo??

Přidejte reakci

Přidat smajlík