Zdar založím nové, staré sice ještě není zcela dokončeno...ale prdím na to...víkend náročný, závody na houbelec, znamení proč tam nejet bylo po cestě dost...fujavec a prostředí na otevřené louce nebylo ideální...Týnuška válela a mi moc fandili!!!
Já si o víkendu svezla zadek na zrzečce a v neděli jsme mazali pro ponici, sakra dlouhej výlet...
ale vše dopadlo dobře a víkend jsme přežili
náš cowboj s rezatou....
klawdie
napsal(a):
Zdar založím nové, staré sice ještě není zcela dokončeno...ale prdím na to...víkend náročný, závody na houbelec, znamení proč tam nejet bylo po cestě dost...fujavec a prostředí na otevřené louce nebylo ideální...Týnuška válela a mi moc fandili!!!
Já si o víkendu svezla zadek na zrzečce a v neděli jsme mazali pro ponici, sakra dlouhej výlet...
náš cowboj s rezatou....
Sahibkovo nové sedlo..parádní..
klawdie
napsal(a):
Sahibkovo nové sedlo..parádní..
Samozřejmě Sabuláček..
klawdie
napsal(a):
Samozřejmě Sabuláček..
rezatá pod anglii, vypadá divně....
klawdie
napsal(a):
rezatá pod anglii, vypadá divně....
jedna závodnice..
klawdie
napsal(a):
Týnce tleskám, byl to super odjetej parkurek!!!
no a hnědá s nováčkem
vedle ní Seska je jak proutek
klawdie
napsal(a):
no a hnědá s nováčkem
vedle ní Seska je jak proutek
štastný návrat domů....
klawdie
napsal(a):
štastný návrat domů....
Teda, to je tuček Ale je moc hezoučká
lanika
napsal(a):
Teda, to je tuček Ale je moc hezoučká
Lady Dí v akci
lanika
napsal(a):
Ahojky holky, tak po dlouhý době jsem se sem dostala. Koukám,že závodní sezona je u vás v plnym proudu a že se i daří. U nás se spíš rozjela pracovní sezona, pomalu,ale jistě se ze mě stává Bořek stavitel - přestavujem stáj, stavíme přístřešek na slámu další potřebné věci, opravujeme ohrady a tak. Takže Sobulák má teď docela leháro, ale včera jsme se byli navečer mrknout ven a bylo to naprosto supr ;-). Jinak jsem se vás holky chtěla zeptat - dostala jsem vykrojenou dečku pod sedlo, ale pořád se nám hrne dozadu nemůže to být způsobený třeba špatným sedlem?
lanika
napsal(a):
ale je to šikovná kobulenka...
Já mám zas doma, lesního poníka, kobyla totál otočila a v lese je u vytržení, příjemná, nemusím tlačit ani brzdit, ale na jízdárnu už se madam moc nechce..
a proti rikče je fakt jak proutek..
klawdie
napsal(a):
ale je to šikovná kobulenka...
Já mám zas doma, lesního poníka, kobyla totál otočila a v lese je u vytržení, příjemná, nemusím tlačit ani brzdit, ale na jízdárnu už se madam moc nechce..
a proti rikče je fakt jak proutek..
Šary\ jako že ti mizím pod ssedlem dozadu? nemá ty uchyty?
miláček zvědavej
klawdie
napsal(a):
náš cowboj s rezatou....
tož zdravím taky s tankem..baby, jak jsem viděla ryzca mezi těma sporťákama, tak ona vypadá jak began, co ho před chvilkou stáhli z lesa..takže máme light dietku, snížila jsem množství trávy na večer, už nedostává ani granule jenom čistý oves...musíme ty tuyk zkusit nějak přeměnit na svaly...ale zase jsem si říkala, dvě malé tlustoprdy s krátkýma nohama, tož se aspoň k sobě hodíme:))))
klawdie
napsal(a):
Šary\ jako že ti mizím pod ssedlem dozadu? nemá ty uchyty?
miláček zvědavej
právě,že úchyty má všecky, ale nějakým záhadným způsobem se nám sune dozadu,tak se bojím aby od toho nebyl nějak otlačený bo tak.
Jinak ten poňda na fotkách je mazáckej, jen je to fakt trochu kulička
kukinatost
napsal(a):
tož zdravím taky s tankem..baby, jak jsem viděla ryzca mezi těma sporťákama, tak ona vypadá jak began, co ho před chvilkou stáhli z lesa..takže máme light dietku, snížila jsem množství trávy na večer, už nedostává ani granule jenom čistý oves...musíme ty tuyk zkusit nějak přeměnit na svaly...ale zase jsem si říkala, dvě malé tlustoprdy s krátkýma nohama, tož se aspoň k sobě hodíme:))))
ty seš koza bláznivá
ryzec je spokojený kůň...tož vždy není psovícení..nevadí...neboj...co černej? jak je na tom...
klawdie
napsal(a):
ty seš koza bláznivá
ryzec je spokojený kůň...tož vždy není psovícení..nevadí...neboj...co černej? jak je na tom...
hele, ty blonďatý dlouhonožče hubený..:))
ale však ajnse, akorát u jiného koně by mě to třeba nějak nerozhodilo, tam ej problém, že je to zrovna ona...jinak čenrá věc zcela beze změn, max. zhoršení, pokud je v roji much, což nastává, pokud je třeba 2 hodiny po anmazání endurem..svistvo nevydrží ani den...:(
kukinatost
napsal(a):
hele, ty blonďatý dlouhonožče hubený..:))
ale však ajnse, akorát u jiného koně by mě to třeba nějak nerozhodilo, tam ej problém, že je to zrovna ona...jinak čenrá věc zcela beze změn, max. zhoršení, pokud je v roji much, což nastává, pokud je třeba 2 hodiny po anmazání endurem..svistvo nevydrží ani den...:(
Teda Péťo, pěknýho cvaldu doma máš...
Klárko, sedýlko vypada velice pohodlně jak pro Sábouška tak pro tebe, jak se v něm jezdí?
týnko, moc gratuluji k zajetým parkurkům...
Já jsem před chvíli dorazila od šéfa, Xena byla dneska pěkně spocená při tom infarktovém počasí...a to jsem po ní nic nechtěla, jen krokovka...
Jenomže dámičce se nechtělo před mokřinu mezi loukama a než jsem jí tam dostala tak během minuty z ní lilo jak kdyby běžela pardubickou...mazec...ale to svezeníčko...jéje
Jani, sakra...ať už se to hne k lepšímu...
haisovad
napsal(a):
Teda Péťo, pěknýho cvaldu doma máš...
Klárko, sedýlko vypada velice pohodlně jak pro Sábouška tak pro tebe, jak se v něm jezdí?
týnko, moc gratuluji k zajetým parkurkům...
Já jsem před chvíli dorazila od šéfa, Xena byla dneska pěkně spocená při tom infarktovém počasí...a to jsem po ní nic nechtěla, jen krokovka...
Jenomže dámičce se nechtělo před mokřinu mezi loukama a než jsem jí tam dostala tak během minuty z ní lilo jak kdyby běžela pardubickou...mazec...ale to svezeníčko...jéje
Jani, sakra...ať už se to hne k lepšímu...
Fakt úplně něco jiného než na Leušce...
ale Leuška je Leuška...
haisovad
napsal(a):
Fakt úplně něco jiného než na Leušce...
ale Leuška je Leuška...
Danny, frísule ti sluší
Nám už se začínají sypat plány a objevovat první komplikace dneska byly asi erupce na slunci a divnej den
klawdie
napsal(a):
náš cowboj s rezatou....
ahoj zlatka, tak u nás to včera málem zavánělo senem..nejprve jsme fičela na pilu pro piliny, vytahovat ten žok, co má přes 200 kg sama není zrovna sranda...jsem z toho dobře dobitá...nakonec se ale povedlo ho umístit přesně tam, kam sjem potřebovala.. páč helpla segra a pak i děda..no, ensnáším, když něco nejsem schopna udělat sama...
Takže sjem letos i vcelku naštvaná na seno, páč balíky nebudou kulatéí, ale hranté..takhle, když jsme si fakt mákla, jsem byla schopna vytáhnout ze stohu a dokulat ke stáji na paletu balík sama...ltos si sama s tím kvádrem ani neprdnu, tak to nechci vidět v zimě v tom bahně cestování od stohu ke stájím..:(
No, ani ryzca jssem včera nestihla vyvětrat a seno nedojelo, nějak nestíhlai..a včil už do toho nachcalo, takže zas čekání, ale aspoň to už mám nachystáno...a co vy jste prováděly, opice moje?:)
kukinatost
napsal(a):
ahoj zlatka, tak u nás to včera málem zavánělo senem..nejprve jsme fičela na pilu pro piliny, vytahovat ten žok, co má přes 200 kg sama není zrovna sranda...jsem z toho dobře dobitá...nakonec se ale povedlo ho umístit přesně tam, kam sjem potřebovala.. páč helpla segra a pak i děda..no, ensnáším, když něco nejsem schopna udělat sama...
Takže sjem letos i vcelku naštvaná na seno, páč balíky nebudou kulatéí, ale hranté..takhle, když jsme si fakt mákla, jsem byla schopna vytáhnout ze stohu a dokulat ke stáji na paletu balík sama...ltos si sama s tím kvádrem ani neprdnu, tak to nechci vidět v zimě v tom bahně cestování od stohu ke stájím..:(
No, ani ryzca jssem včera nestihla vyvětrat a seno nedojelo, nějak nestíhlai..a včil už do toho nachcalo, takže zas čekání, ale aspoň to už mám nachystáno...a co vy jste prováděly, opice moje?:)
Zdarec ženské, tak my jsme včera zdárně vybetonovali Boxíky se už linou vpřed
Ale je tam ještě práce a práce.. Jsme říkali, že až to postavíme, uděláme mega párty uvnitř a tak to pokřtíme
kukinatost
napsal(a):
U nás byl včerejšek naprosto ve znamení sena...a že bylo fakt krásné - zelené a voňavé
Fauna to beztak zmrví, tak tu je origoš fotky http://farmalucnidvur.xf.cz/index.php?go=f9
lanika
napsal(a):
Zdarec ženské, tak my jsme včera zdárně vybetonovali Boxíky se už linou vpřed
Ale je tam ještě práce a práce.. Jsme říkali, že až to postavíme, uděláme mega párty uvnitř a tak to pokřtíme
Akční Sisula
strelish
napsal(a):
U nás byl včerejšek naprosto ve znamení sena...a že bylo fakt krásné - zelené a voňavé
Fauna to beztak zmrví, tak tu je origoš fotky http://farmalucnidvur.xf.cz/index.php?go=f9
Ty bláho Kaťuch, kupuju od vás seno
A kohopak to tady máme???????
klawdie
napsal(a):
náš cowboj s rezatou....
je zlatko, jeslti moš nějakou moju fotku, poslala bys mi to?
Kaťuch, sneo vypadá fakt božsky, kurde, škoda že jste tak daleko...ale my letos máme taky slušné..akorát mě sere, že do toho včil nachcalo...:(
Lenuško, na kolaudačku určo dorazím..:))
bych se nejradši válela...
kukinatost
napsal(a):
je zlatko, jeslti moš nějakou moju fotku, poslala bys mi to?
Kaťuch, sneo vypadá fakt božsky, kurde, škoda že jste tak daleko...ale my letos máme taky slušné..akorát mě sere, že do toho včil nachcalo...:(
Lenuško, na kolaudačku určo dorazím..:))
bych se nejradši válela...
Hééj a nás nikdo nepozve
zdar ženy jsem mrtvoučká, venku fujá...snad Evíkovi v pátek bude nas ten slavný den přát počasí...beru si dovču tak bych si přála i za sebe hezké počasí,jsem totální lenoch, včera jsem oba mamuty pouze lehce trýznila na lonži....na kobylu se mi pořád nepodařilo vymyslet, jakej vývaz...chambon není pro ní jedině gogue, ale ani s tím nejsem spojená, ještě jí chci zkusit navlíct do pessoji...sabulkovi to bylo jako vždy jedno...včera na mě pořvávala kobyla, že jí žerou mouchy, nechce se mi, ale zvažuju že jí koupím masku, ona to nesnáší to by šla radši z pastvy domů...s Rikčou zatím moc veliká kamarádky nejsou,a le to se snad poddá, zatím se každá pase na své straně....
klawdie
napsal(a):
Hééj a nás nikdo nepozve
zdar ženy jsem mrtvoučká, venku fujá...snad Evíkovi v pátek bude nas ten slavný den přát počasí...beru si dovču tak bych si přála i za sebe hezké počasí,jsem totální lenoch, včera jsem oba mamuty pouze lehce trýznila na lonži....na kobylu se mi pořád nepodařilo vymyslet, jakej vývaz...chambon není pro ní jedině gogue, ale ani s tím nejsem spojená, ještě jí chci zkusit navlíct do pessoji...sabulkovi to bylo jako vždy jedno...včera na mě pořvávala kobyla, že jí žerou mouchy, nechce se mi, ale zvažuju že jí koupím masku, ona to nesnáší to by šla radši z pastvy domů...s Rikčou zatím moc veliká kamarádky nejsou,a le to se snad poddá, zatím se každá pase na své straně....
V týdnu sde jedem juknout do jezdeckej do zoáče, kdyby někdo něco potřeboval, posunuli nám to blíž k hradci.... Sábunka má už dlouho slíbenou speciální uzdečku, tak si vezmu metr a zjistím zda mu bude a pak mu jí konečně koupím když už mu jí tak dlouho slibuju...
Jinak danny na sedýlku se jezdí skvěle, sabunovi krásně sedlo...je takové vyšší nemáš takový kontakt, ale tipově je jak jupiter bez zadních opěrek...já jsem moc spokojená a on s tím evidetně taky nemá problém...
klawdie
napsal(a):
Hééj a nás nikdo nepozve
Neboj Kláruš, než to bude stát, určitě dám vědět
lanika
napsal(a):
Neboj Kláruš, než to bude stát, určitě dám vědět
Máte taky tolik práce?
dvě makový panenky
klawdie
napsal(a):
náš cowboj s rezatou....
Dneska se na fauně nemaká?
cheyenne
napsal(a):
Dneska se na fauně nemaká?
Taky jsem už chtěla písat...
Včera jsme pěkně s holkama vymokly...sem viděla ten šedivej mráček, tak jsem říkala že to přečkáme na debil placu, heh, no dvě duhy, modrá obloha a stejně lilo, nechápala jsem z čeho...ale přestat muselo...
Sabuláček se mi vrací do formy...kdyby jste ho viděli jak vyšlapuje pod malou Izabelou, pěkně na lehké otěži, lehce zabalen...prostě parádní...ta holka mu tam vubec nevadí a on jí nosí jak poklad...a Sessi mi včera potvrdila že je totál vyměněná...dala jsem jí vyčistit malý Lucce, co je do ní tak zamilovaná, furt jsem jí hlídala, pač děti nesnáší, ale byla jak milius...vlastně už hlavou ani neťukla...takže to bylo asi něco chvilkového...uf
klawdie
napsal(a):
Taky jsem už chtěla písat...
Včera jsme pěkně s holkama vymokly...sem viděla ten šedivej mráček, tak jsem říkala že to přečkáme na debil placu, heh, no dvě duhy, modrá obloha a stejně lilo, nechápala jsem z čeho...ale přestat muselo...
Sabuláček se mi vrací do formy...kdyby jste ho viděli jak vyšlapuje pod malou Izabelou, pěkně na lehké otěži, lehce zabalen...prostě parádní...ta holka mu tam vubec nevadí a on jí nosí jak poklad...a Sessi mi včera potvrdila že je totál vyměněná...dala jsem jí vyčistit malý Lucce, co je do ní tak zamilovaná, furt jsem jí hlídala, pač děti nesnáší, ale byla jak milius...vlastně už hlavou ani neťukla...takže to bylo asi něco chvilkového...uf
Petwo ještě spíš?
klawdie
napsal(a):
tak jsme jenom tlustý
moje sobotní noční pokusy z Rozárky
klawdie
napsal(a):
moje sobotní noční pokusy z Rozárky
reklama na Malboro:))
klawdie
napsal(a):
oaní pacičková ...bledne
holky bedlivě sledují parkur:)
klawdie
napsal(a):
holky bedlivě sledují parkur:)
Tak atˇmáte na co čučet holky
do sbírky letadel....
klawdie
napsal(a):
Tak atˇmáte na co čučet holky
do sbírky letadel....
Ahojda holky, tak jak se daří? Já se ted vrátila z HK z přijímaček a docela mě mrzí moje nepřipravenost, protože to nebylo tak těžký, jak jsem si myslela...takže na pátek se připravím a uvidíme...aspon ty všeobecný znalosti bych mohla dát, díky tomu přípravnýmu kurzu se mi nezdály tak těžký....
Dnes jedu na trénink k Ludvíkoj, tak se těším..Miška bere místo Basti svoji kobylku, kterou takhle prvně vyveze, je to dost histerka, tak jsem na ní zvědavá, jak se bude chovat, ale za svým manželem Kíšou půjde asi všude... no a v neděli ji bere asi na VT na Hvězdu, tak jsem na Luisinku moooc zvědavá...
Předevčírem jsem vzala Démonka na malou procházku a mile mě překvapil. Na to, jak nic nezná, tak je šíleně nebojácnej....dycky se jen zastavil, rozhlídl a šel dál. Cizí pejsci nás občas vylekali tak, že sebou jen škubl a nic....prostě borec, nechápu, kde se to v něm bere... jediný, s čím máme problém je uvázání....stojí dobře, jen tak jakože furt šmajdá, je ještě dost lechtivej...ale jakmile ho třeba podruhý za něco potrestám, tak jde proti tomu, dokud se neurve...
nevím, co s tím, aby do budoucna nebyl problém...
jenysimons
napsal(a):
Ahojda holky, tak jak se daří? Já se ted vrátila z HK z přijímaček a docela mě mrzí moje nepřipravenost, protože to nebylo tak těžký, jak jsem si myslela...takže na pátek se připravím a uvidíme...aspon ty všeobecný znalosti bych mohla dát, díky tomu přípravnýmu kurzu se mi nezdály tak těžký....
Dnes jedu na trénink k Ludvíkoj, tak se těším..Miška bere místo Basti svoji kobylku, kterou takhle prvně vyveze, je to dost histerka, tak jsem na ní zvědavá, jak se bude chovat, ale za svým manželem Kíšou půjde asi všude... no a v neděli ji bere asi na VT na Hvězdu, tak jsem na Luisinku moooc zvědavá...
Předevčírem jsem vzala Démonka na malou procházku a mile mě překvapil. Na to, jak nic nezná, tak je šíleně nebojácnej....dycky se jen zastavil, rozhlídl a šel dál. Cizí pejsci nás občas vylekali tak, že sebou jen škubl a nic....prostě borec, nechápu, kde se to v něm bere... jediný, s čím máme problém je uvázání....stojí dobře, jen tak jakože furt šmajdá, je ještě dost lechtivej...ale jakmile ho třeba podruhý za něco potrestám, tak jde proti tomu, dokud se neurve...
nevím, co s tím, aby do budoucna nebyl problém...
aspoň někdo se ozval, jinak zbytej na nás hází bobek..lénu tipuji na Intrastat
musím dnes vyvětrat hnědou...
klawdie
napsal(a):
náš cowboj s rezatou....
a kurnik, Lenuška to na sebe nepraskla...tak to já tež nemůžu...) tady rezátor an našem opraveném skoku..sviňa, jak kdyby to nešlo napoprvé..:)
Dneska máme trénink, tož uvidím, jak dopadneme...
klawdie
napsal(a):
náš cowboj s rezatou....
tak se teď tak dívám a borka si inzeruje na bazošu Jupitera s trojkovou komorou a má tam moji fotku Ramira....Taky zajímavé...ti lidi jsou nemožní, stáhnou na co přijdou a ještě matou kupující...
kukinatost
napsal(a):
tak se teď tak dívám a borka si inzeruje na bazošu Jupitera s trojkovou komorou a má tam moji fotku Ramira....Taky zajímavé...ti lidi jsou nemožní, stáhnou na co přijdou a ještě matou kupující...
co co co ? copak se zas děje holky vy nás napínáte...Ty Jani luxusní...
uplně jak Zelinková nebo která seděla na vrchu
klawdie
napsal(a):
co co co ? copak se zas děje holky vy nás napínáte...Ty Jani luxusní...
uplně jak Zelinková nebo která seděla na vrchu
no, dneska za to dostanu leda luxusní kartáč..:)))uvidíme, co dišo ryzec předvede..a napínat vás musím, to ať si práskne Lenica, kaj se zas smyká..:))
kukinatost
napsal(a):
no, dneska za to dostanu leda luxusní kartáč..:)))uvidíme, co dišo ryzec předvede..a napínat vás musím, to ať si práskne Lenica, kaj se zas smyká..:))
tož si to holka užij, na mě paddla mateřská nakažlivá nálada bůčkový a nic se mi též nechce,tak vyrazíme jen na kraj do lesíka na naše minikopečky trochu nadejchávat...a pak už musím pustit fantazii na volno a vyrobit něco užasného Evíčce na tu její slávu:))
klawdie
napsal(a):
tož si to holka užij, na mě paddla mateřská nakažlivá nálada bůčkový a nic se mi též nechce,tak vyrazíme jen na kraj do lesíka na naše minikopečky trochu nadejchávat...a pak už musím pustit fantazii na volno a vyrobit něco užasného Evíčce na tu její slávu:))
Zdarec babky, zdraví L+L
Vložíme vám pár fotek z dnešního pohodového a skoro odpočinkového dne :-)
luciusl
napsal(a):
Zdarec babky, zdraví L+L
Vložíme vám pár fotek z dnešního pohodového a skoro odpočinkového dne :-)
Leňuch a kůň. Kdo je to ???? :-)
luciusl
napsal(a):
Leňuch a kůň. Kdo je to ???? :-)
Leňuch si chtěla trošku zaskákat nějaké menší skůčky na profesorovi Indigo :-)
luciusl
napsal(a):
Leňuch si chtěla trošku zaskákat nějaké menší skůčky na profesorovi Indigo :-)
furt jí to nebylo málo ... ta holka je nějaká při chuti :-)
luciusl
napsal(a):
furt jí to nebylo málo ... ta holka je nějaká při chuti :-)
a nedala na nedala pokoj a starej se vůbec nebránil, bo naopak byl mooooc spokojený
luciusl
napsal(a):
a nedala na nedala pokoj a starej se vůbec nebránil, bo naopak byl mooooc spokojený
takže jsem to zvedala a zvedala
luciusl
napsal(a):
takže jsem to zvedala a zvedala
a zvedala a zvedala a zvedala a oni skákali a skákali a Leňuch furt nebyla uspokojená až jsem dozvedala :-)
luciusl
napsal(a):
a zvedala a zvedala a zvedala a oni skákali a skákali a Leňuch furt nebyla uspokojená až jsem dozvedala :-)
a světe div se - oni byli oba moooooooooc spokojení
luciusl
napsal(a):
a světe div se - oni byli oba moooooooooc spokojení
No, oni byli taky spokojení, akorát při jiné činnosti :-)
takže oprava
luciusl
napsal(a):
No, oni byli taky spokojení, akorát při jiné činnosti :-)
takže oprava
no, 130 šli oba naprosto čistě rychle, moooooooooooc rychle
luciusl
napsal(a):
no, 130 šli oba naprosto čistě rychle, moooooooooooc rychle
a budoucí parkurové hvězdy
Bubu
klawdie
napsal(a):
náš cowboj s rezatou....
Leníííí , supééér
Teda Luli, jste daly černému zabrat Muselo ho to mrtě bavit, že?
To není jak my s Molinatou
molly
napsal(a):
Leníííí , supééér
Teda Luli, jste daly černému zabrat Muselo ho to mrtě bavit, že?
To není jak my s Molinatou
za fotyho přístrojem jsem neměla tak zkušeného člověka, takže jsou zajímavé fáze
molly
napsal(a):
za fotyho přístrojem jsem neměla tak zkušeného člověka, takže jsou zajímavé fáze
Hehe Luciéé dobrý, jsem uplně zapoměla že Leuška za tebou razila...no paráda, holky tak si to užívejte...
tak ty svatební veřejně
klawdie
napsal(a):
Hehe Luciéé dobrý, jsem uplně zapoměla že Leuška za tebou razila...no paráda, holky tak si to užívejte...
tak ty svatební veřejně
hehe už jsem se lekla že mi někdo prodává Sahiba
http://www.equichannel.cz/6l-velkeho-ct-simla
klawdie
napsal(a):
náš cowboj s rezatou....
Dneska se nemaká
aspoň u mě nee... Ráno jsem hnedle odjezdila Molčí, o půl deváté frčela za Flowinatou a tak mají obě pro zbytek dne pohodu a klííííd
Bude smažák, jako blázen, a já nemám bazééén sakra , jsem asi snídala vtipnou kaši..
Lení, Luli, další fotky z vaší akce?
Klári, nehty se Ti povedly Už pomalu začnem domlouvat mé doplnění, roste to
Týnuš, zítra Ti budem držet pěstičky :-) A kde se toulá zbytek??
válendo grando - Flouwinatá
molly
napsal(a):
Dneska se nemaká
aspoň u mě nee... Ráno jsem hnedle odjezdila Molčí, o půl deváté frčela za Flowinatou a tak mají obě pro zbytek dne pohodu a klííííd
Bude smažák, jako blázen, a já nemám bazééén sakra , jsem asi snídala vtipnou kaši..
Lení, Luli, další fotky z vaší akce?
Klári, nehty se Ti povedly Už pomalu začnem domlouvat mé doplnění, roste to
Týnuš, zítra Ti budem držet pěstičky :-) A kde se toulá zbytek??
válendo grando - Flouwinatá
tady jsem jí nepochopila
molly
napsal(a):
NO hurá aspoň někdo na živu..Jasan Zuzíku počítám s tebou příští týden.zatím si můžeš vymýšlet jaký den chceš...
klawdie
napsal(a):
náš cowboj s rezatou....
Evčo,cestička svobody se chýlí k závěru...
Ta společná s Lukim bude jistě lépe prošlápnutá a půjde se Vám snadno...
molly
napsal(a):
Evčo,cestička svobody se chýlí k závěru...
Ta společná s Lukim bude jistě lépe prošlápnutá a půjde se Vám snadno...
Poslední noc za svobodna tak na mě zítra myslete vy, kdo tam nebudete a na vás, kdo tam budete už se těšííím
pro dnešek doorganizováno a jdu konečně chrnět...
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
cheyenne
napsal(a):
Poslední noc za svobodna tak na mě zítra myslete vy, kdo tam nebudete a na vás, kdo tam budete už se těšííím
pro dnešek doorganizováno a jdu konečně chrnět...
Eviku, tak spokojené manželské soužití a ať se Vám to dneska vydaří
klawdie
napsal(a):
náš cowboj s rezatou....
Holkýý, jak jste přežily víkend???
Jen nás vytahuji z davu, páč odjíždím za chvíli na noční... Tak pampalááá, páápáá...
molly
napsal(a):
Holkýý, jak jste přežily víkend???
Jen nás vytahuji z davu, páč odjíždím za chvíli na noční... Tak pampalááá, páápáá...
Tak konečně už vidím tu princezničku Eviku, jak se teď vlastně jmenuješ????
Jinak já jsem měla pro vás nachystanou foto smršť. ale vzala jsem z domu jiný kabel Tak snad mi segra něco přepošle. Jinak výlet byl luxusní, Luciáškovy koníci bomboví a že jich teda je
Tak teda něco ze závodů, Rozleťák je dělo
lanika
napsal(a):
Tak konečně už vidím tu princezničku Eviku, jak se teď vlastně jmenuješ????
Jinak já jsem měla pro vás nachystanou foto smršť. ale vzala jsem z domu jiný kabel Tak snad mi segra něco přepošle. Jinak výlet byl luxusní, Luciáškovy koníci bomboví a že jich teda je
Tak teda něco ze závodů, Rozleťák je dělo
Fotečky mám vypůjčené od Dorotky
lanika
napsal(a):
Fotečky mám vypůjčené od Dorotky
Ještě zahřát na opracovišti......
lanika
napsal(a):
Ještě zahřát na opracovišti......
A máme odzvoněno Rozletek tenhle zvuk mooooooc dobře zná a dal mi to patřičně najevo
lanika
napsal(a):
A máme odzvoněno Rozletek tenhle zvuk mooooooc dobře zná a dal mi to patřičně najevo
Ten kůň nechce jít vůbec dopředu
lanika
napsal(a):
Není ten odskok nějak daleko?????
Dědeček je šikulka Luci, ještě jednou děkuji, že jsem se mohla tak suprově svést
lanika
napsal(a):
Dědeček je šikulka Luci, ještě jednou děkuji, že jsem se mohla tak suprově svést
Tak kde jste kdo????????
lanika
napsal(a):
Tak kde jste kdo????????
Parta super lidiček Luciáš to má pěkně vycvičené
Ale ne, jsou to prima holky a hlavně jeden úžasný kolektiv
lanika
napsal(a):
Parta super lidiček Luciáš to má pěkně vycvičené
Ale ne, jsou to prima holky a hlavně jeden úžasný kolektiv
Projíždím Evulo svatbu a třídím, holka já mám za víkend foto přes tisíc...z evči svatby 800 kousků a pak jsme si težce ulítavali sobotní odpoledne na narozkách, například jedna společná fotka
klawdie
napsal(a):
Projíždím Evulo svatbu a třídím, holka já mám za víkend foto přes tisíc...z evči svatby 800 kousků a pak jsme si težce ulítavali sobotní odpoledne na narozkách, například jedna společná fotka
A Leni mega vám to seklo...paráda...
již paní Dlesková, pupíček už se vykulil...byla to užásná svatba...od rána od šesti až do půlnoci nebo v kolik jsme vlastně jeli...
klawdie
napsal(a):
A Leni mega vám to seklo...paráda...
již paní Dlesková, pupíček už se vykulil...byla to užásná svatba...od rána od šesti až do půlnoci nebo v kolik jsme vlastně jeli...
Vidím, že jste si hromadně užívali, každý jinak, ale good
U nás se konal jen návrat ztraceného syna Trošku povyrostl
klawdie
napsal(a):
náš cowboj s rezatou....
Hojte holky
Tak víkend též hodnotím jako vydařený. Ženich a nevěsta byli k sežrání a svatba se jim moc povedla, počasí se to pokoušelo pokazit, ale my se nedali!!!
Leni jste šikulové, s Rozletkem jste teda váleli
Jsem právě odvezla volvo do servisu do pardubic a ještě že máme prodlouženou záruku.Cena nové převodovky něco přes 100 tis.!!!!!!!!!!!!mazec...to je to moje tahání koní
rocky
napsal(a):
Hojte holky
Tak víkend též hodnotím jako vydařený. Ženich a nevěsta byli k sežrání a svatba se jim moc povedla, počasí se to pokoušelo pokazit, ale my se nedali!!!
Leni jste šikulové, s Rozletkem jste teda váleli
Jsem právě odvezla volvo do servisu do pardubic a ještě že máme prodlouženou záruku.Cena nové převodovky něco přes 100 tis.!!!!!!!!!!!!mazec...to je to moje tahání koní
tak hlavně že to nemusíš platit ty...segra jak dopadla Káča a co Kulice? pojd na icq jestli můžeš?
klawdie
napsal(a):
tak hlavně že to nemusíš platit ty...segra jak dopadla Káča a co Kulice? pojd na icq jestli můžeš?
Ještě malá fotodokumentace pro Léňu a Danny...
Svatební dar, alias jak originálně zabalit prašule...holky byli jsme štedrý, bylo to sedmdesát litrů
nejdřív přáníčka....
klawdie
napsal(a):
Holky, at už nechčije Jsme měli dneska stavět a zas nic :-( Všechno promočené
klawdie
napsal(a):
Ještě malá fotodokumentace pro Léňu a Danny...
Svatební dar, alias jak originálně zabalit prašule...holky byli jsme štedrý, bylo to sedmdesát litrů
nejdřív přáníčka....
a pak už kuk do kufříku
klawdie
napsal(a):
slušnej balík
a radost z darů obou...jak jsem slibila tak jsem poctivě zdokumentovala
lanika
napsal(a):
Holky, at už nechčije Jsme měli dneska stavět a zas nic :-( Všechno promočené
Teda, vymyslely jste to holky originálně
Jeden šampion Denýsek
lanika
napsal(a):
Teda, vymyslely jste to holky originálně
Jeden šampion Denýsek
Leni panáček je venku takže prší
klawdie
napsal(a):
Leni panáček je venku takže prší
Se z vás poseru
Poznáte ho????
lanika
napsal(a):
Se z vás poseru
Poznáte ho????
Chvíli obsedlý Matýsek a už je schopen povozit děti
lanika
napsal(a):
Chvíli obsedlý Matýsek a už je schopen povozit děti
No a tenhle krasavec taky stojí za povšimnutí
lanika
napsal(a):
No a tenhle krasavec taky stojí za povšimnutí
Taky jsme zvládli návštěvu p.Fialy a jeho úžasných kousků
lanika
napsal(a):
Taky jsme zvládli návštěvu p.Fialy a jeho úžasných kousků
" To je jako vše, jo? "
klawdie
napsal(a):
náš cowboj s rezatou....
Zdarec babky, tak vás zdravím po náročném víkendu
Pátek byl zajímavý, oslava se velice vyvedla, jsem netušila, že vydržím tak dlouho... a nějakej přívalovej deštík na garden party nás přeci nerozhodí, že?
cheyenne
napsal(a):
Zdarec babky, tak vás zdravím po náročném víkendu
Pátek byl zajímavý, oslava se velice vyvedla, jsem netušila, že vydržím tak dlouho... a nějakej přívalovej deštík na garden party nás přeci nerozhodí, že?
doplním fotodokumtací..škoda popcornu
cheyenne
napsal(a):
Na popcorn jsem se těšila, skoro jsem přemýšlela, že si ho půjdu posbírat to, co zbylo pak někdo sežral...
Jsem ani nevěřila, že může být po pěti minutách všude 10cm vody
já taky né a když jsem šlápla v žábkách na zem stála po kotníky v kaluži pak teprve jsem uvěřila...hele malej zvědavec..luxusní zvíře
klawdie
napsal(a):
já taky né a když jsem šlápla v žábkách na zem stála po kotníky v kaluži pak teprve jsem uvěřila...hele malej zvědavec..luxusní zvíře
Zuzík měla hlad, jak všechno vzala voda
klawdie
napsal(a):
Zuzík měla hlad, jak všechno vzala voda
no a znáte Péťu né???
klawdie
napsal(a):
no a znáte Péťu né???
jo a dva důležité okamžiky
"jasné"
klawdie
napsal(a):
jedna čarovná..princezna se svým ořem
copak by to bylo za koňáky
klawdie
napsal(a):
ááá málem bych zapoměla, důkaz že Lukyn je manžel na správném místě....umí podržet celou svou rodinu
cheyenne
napsal(a):
Dostala jsem pochvalu, jak hezky čistý vracím šaty no, naštěstí začalo pršet a nedošlo na ty fotky na hnoji
to bude tím....ale i na koni ses projela
klawdie
napsal(a):
to bude tím....ale i na koni ses projela
Vybírám jen ty nejkrásnější......jo už mlčím jdu to bouchnout na rajče, at se taky můžeš pochlubit....jsou všechny tvé a nakládej s nimi jak uznáš za vhodné...
já byla na rikince heč:)
klawdie
napsal(a):
Vybírám jen ty nejkrásnější......jo už mlčím jdu to bouchnout na rajče, at se taky můžeš pochlubit....jsou všechny tvé a nakládej s nimi jak uznáš za vhodné...
já byla na rikince heč:)
Zdravíčko při ránu...ještě, že jsem vyrazila dřív už tam pršínkuje...
Včera jsme měli super vyjíždkku ve čtyřech...pěkně jsme provětrali hatatytly a pak pěkně z vesela pokračovaly píváčkem ve sklepě...hmm jsem taková udundaná...
klawdie
napsal(a):
Zdravíčko při ránu...ještě, že jsem vyrazila dřív už tam pršínkuje...
Včera jsme měli super vyjíždkku ve čtyřech...pěkně jsme provětrali hatatytly a pak pěkně z vesela pokračovaly píváčkem ve sklepě...hmm jsem taková udundaná...
Mi povídej já bych chrněla a to jsem neměla ani kapku alkoholu..Vůbec nemůžu udržet oči otevřenééé!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co vy holky jaký byl den??
rocky
napsal(a):
Mi povídej já bych chrněla a to jsem neměla ani kapku alkoholu..Vůbec nemůžu udržet oči otevřenééé!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co vy holky jaký byl den??
Hej nechcete někdo levně koníky...super
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/ 3728944/prodam-dva-koniky.php