"Ty z moderky králíků 247"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

zvířátková

15.6.2009 18:32
zvířátková

XXX.XXX.42.14

a snad to mám už dobře

sadzi saj

16.6.2009 09:28
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
a snad to mám už dobře

Ty brďo už tolik jo

Malej je rozkošnej, co dodat

16.6.2009 22:16
naftalinka

XXX.XXX.48.26

sadzi saj napsal(a):
Ty brďo už tolik jo

Malej je rozkošnej, co dodat

hooooj, jeeee to je krásná fotečka.No u nás byla v neděli Blanka a fotila koníky a udělala nádherný fotky a Atrej dělal takový šílenosti až tam nechal podkovu, ale ona už byla jetá. Takže jsem dneska okovala a mám zase na nějakej čas klídek

16.6.2009 22:34
lucky

XXX.XXX.133.26

naftalinka napsal(a):
hooooj, jeeee to je krásná fotečka.No u nás byla v neděli Blanka a fotila koníky a udělala nádherný fotky a Atrej dělal takový šílenosti až tam nechal podkovu, ale ona už byla jetá. Takže jsem dneska okovala a mám zase na nějakej čas klídek

Páni, doufám, že dáš nějaké fotešky!!!! Jsem zvědavá!!!

sadzi saj

17.6.2009 07:56
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Páni, doufám, že dáš nějaké fotešky!!!! Jsem zvědavá!!!

Já taky

sadzi saj

18.6.2009 07:51
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
http://blanchee.rajce.idnes.cz/

Už jsem to zkoukla, pěkný koníky tam máte a teda koukám, že ti tvoji dva taky nadělají bordelu

sadzi saj

18.6.2009 07:52
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Už jsem to zkoukla, pěkný koníky tam máte a teda koukám, že ti tvoji dva taky nadělají bordelu

Oj, chybička, pardon za stejné foto

18.6.2009 08:00
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
Oj, chybička, pardon za stejné foto

nevadí, to se stává.

Jinak tady je dneska kráásně, já vstávala brzy, abych nakrmila holčí a stihla si trochu po jídle odpočinout. A jdu se pomalu oblíkat a nachystat věci.

Nás dneska čeká s Usinkou výlet na jeden ranč tady v okolí..no, je to velká jízdárna, mají tam teda hlavně parkuráky, takže Usa tam bude chudáček za poníka. Ale jedu tam vyčesat a upravit dne feňule fundlácké, tentokrát ne na výstavu, ale aspoň aby prý vypadaly jako psi. Tak jsem říkala, jestli můžu přijet koňmo, boxík se najde, Usa si tam odpočine a domů mě zase odveze...dnes bude dělat dopravní prostředek

http://www.ranch-geofin.cz/

sadzi saj

18.6.2009 08:26
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
nevadí, to se stává.

Jinak tady je dneska kráásně, já vstávala brzy, abych nakrmila holčí a stihla si trochu po jídle odpočinout. A jdu se pomalu oblíkat a nachystat věci.

Nás dneska čeká s Usinkou výlet na jeden ranč tady v okolí..no, je to velká jízdárna, mají tam teda hlavně parkuráky, takže Usa tam bude chudáček za poníka. Ale jedu tam vyčesat a upravit dne feňule fundlácké, tentokrát ne na výstavu, ale aspoň aby prý vypadaly jako psi. Tak jsem říkala, jestli můžu přijet koňmo, boxík se najde, Usa si tam odpočine a domů mě zase odveze...dnes bude dělat dopravní prostředek

http://www.ranch-geofin.cz/

No, jak tady toho mám hromadu, tak jak si to neoznačím, tak v tom už ztrácím přehled

Jj, tady taky, má být teploučku, tak jsem na to zvědavá, ráno nic moc teplo, ale bylo víc, jak včera, ale těch hovad všude zase, to bude

Jé, tak to budeš mít super výlet, spojené příjemné s užitečným, to bych si taky nechala líbit

sadzi saj

18.6.2009 08:40
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
No, jak tady toho mám hromadu, tak jak si to neoznačím, tak v tom už ztrácím přehled

Jj, tady taky, má být teploučku, tak jsem na to zvědavá, ráno nic moc teplo, ale bylo víc, jak včera, ale těch hovad všude zase, to bude

Jé, tak to budeš mít super výlet, spojené příjemné s užitečným, to bych si taky nechala líbit

Holky, to musíte vidět, jsem se tu rozesmála, Čiki je slavný i na netu odkaz víte kde

zvířátková

21.6.2009 14:31
zvířátková

XXX.XXX.42.14

sadzi saj napsal(a):
Holky, to musíte vidět, jsem se tu rozesmála, Čiki je slavný i na netu odkaz víte kde

Tak už funguje, tak dám pár fotek...

zvířátková

21.6.2009 14:32
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Tak už funguje, tak dám pár fotek...

zvířátková

21.6.2009 14:32
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

21.6.2009 14:33
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):

Luckynek

zvířátková

21.6.2009 14:33
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Luckynek

Sheila

zvířátková

21.6.2009 14:34
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Sheila

Sagina

zvířátková

21.6.2009 14:34
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Sagina

Faron

zvířátková

21.6.2009 14:35
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Faron

na travičce

zvířátková

21.6.2009 14:36
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
na travičce

kámoši

zvířátková

21.6.2009 14:36
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
kámoši

pěkné psisko tam bylo

zvířátková

21.6.2009 14:37
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
pěkné psisko tam bylo

21.6.2009 19:56
lucky

XXX.XXX.133.26

zvířátková napsal(a):

Luckynek je rokošný, škoda těch nožiček.
Usa je dnes celý den u Čipa, sice tomu tady "visí nohy" na liják, ale jen spadlo pár kapek a pohoda, takže klid a Usa je tam. Teď pro ni půjdu a budeme ještě trénovat výstavní postoj. Dnes jsem rezervovala půjčení přívěsu na toho 18.7. ..holky, můžete někdo? Přijely by jste se podívat do Liberce?

Jinak měli jsme tady návštěvu zo Slovenska..mají dvě dcerky...jednu jsem teď malovala jako velký pastel 100 x 70 cm , takže si to dnes odvezli. A dostala jsem kráásné naušnice a přívěsek Swarovski, ještě jako dárek ..brzy pro ně budu malovat ještě jejich novou fenku vlkodava

Tak já letím pro tu Usamu

21.6.2009 19:57
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
Luckynek je rokošný, škoda těch nožiček.
Usa je dnes celý den u Čipa, sice tomu tady "visí nohy" na liják, ale jen spadlo pár kapek a pohoda, takže klid a Usa je tam. Teď pro ni půjdu a budeme ještě trénovat výstavní postoj. Dnes jsem rezervovala půjčení přívěsu na toho 18.7. ..holky, můžete někdo? Přijely by jste se podívat do Liberce?

Jinak měli jsme tady návštěvu zo Slovenska..mají dvě dcerky...jednu jsem teď malovala jako velký pastel 100 x 70 cm , takže si to dnes odvezli. A dostala jsem kráásné naušnice a přívěsek Swarovski, ještě jako dárek ..brzy pro ně budu malovat ještě jejich novou fenku vlkodava

Tak já letím pro tu Usamu

no jo..kvalita zase o ničem, samozřejmě

sadzi saj

22.6.2009 09:08
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
no jo..kvalita zase o ničem, samozřejmě

Ahojky,

teda, prcek vyrostl, rozkošnej, snad se mu to prďolkovi srovnaj, ty nožky

22.6.2009 10:03
zviratkova

XXX.XXX.240.157

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

teda, prcek vyrostl, rozkošnej, snad se mu to prďolkovi srovnaj, ty nožky

To jo, hodně vyrostl, bude z něho asi dlouhonohej atlet

sadzi saj

22.6.2009 10:05
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zviratkova napsal(a):
To jo, hodně vyrostl, bude z něho asi dlouhonohej atlet

Jj, to jo, fakt oproti tomu, jak si nám sem dávala fotečky předtím. A na té pasecí i vypadá ok i ty nožky, no snad se jim to podaří

Jsem ještě náhodou našla na rajčeti fotečku ze závodů, ale štve mě, že nemám nic z té drezury, chjo

sadzi saj

24.6.2009 12:59
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
a snad to mám už dobře

Tak jsem nás hezky vylovila z druhé strany, tak nás trochu pošoupnu, ať ty Blanky fotky nevyjdou v niveč

buggyna

24.6.2009 13:10
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jj, to jo, fakt oproti tomu, jak si nám sem dávala fotečky předtím. A na té pasecí i vypadá ok i ty nožky, no snad se jim to podaří

Jsem ještě náhodou našla na rajčeti fotečku ze závodů, ale štve mě, že nemám nic z té drezury, chjo

si byla na drezuře?

sadzi saj

24.6.2009 13:44
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
si byla na drezuře?

Jj, zkusit obdélník, plůtek, písmenka, budky a tak

buggyna

24.6.2009 13:49
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jj, zkusit obdélník, plůtek, písmenka, budky a tak

Dík že si řekla... příště zas můžeš být naštvaná že ti nic neřeknu

sadzi saj

24.6.2009 14:00
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
Dík že si řekla... příště zas můžeš být naštvaná že ti nic neřeknu

?? Nechápu, je to už měsíc zpátky.

buggyna

24.6.2009 14:13
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
?? Nechápu, je to už měsíc zpátky.

no ne, pak mi zas můžeš řikat jak ti nic neřeknu,že někam jedu nebo něco. Se pak nediv

sadzi saj

24.6.2009 14:27
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
no ne, pak mi zas můžeš řikat jak ti nic neřeknu,že někam jedu nebo něco. Se pak nediv

Nediv?? Jako na oplátku jo jo jsem to možná někdy řekla, že jste jeli na soustřeďko, pač člověk, když může, rád jede a jukne.

Hele sorry, ale bylo to hned potom, co jsme se fest pohádali a co jsem tak tenkrát pochopila, psala si, že ti je jinde líp, tak jsem to brala tak, že teda ende.

24.6.2009 16:32
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
Tak jsem nás hezky vylovila z druhé strany, tak nás trochu pošoupnu, ať ty Blanky fotky nevyjdou v niveč

Tak tady slíbené video..Darések se muchluje s Usinkou... jsem česala Fabbyho a ti dva se nudili

http://n-joy.cz/video/ uzasne-pratelstvi/x97j3s1hxlkqeg1f

no a něco nafoceného. Dlouho jsem práskala bičem, než se vůbec rozhoupala k nějaké pidi akci...

Už tady zase chčije!

24.6.2009 16:32
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
Tak tady slíbené video..Darések se muchluje s Usinkou... jsem česala Fabbyho a ti dva se nudili

http://n-joy.cz/video/ uzasne-pratelstvi/x97j3s1hxlkqeg1f

no a něco nafoceného. Dlouho jsem práskala bičem, než se vůbec rozhoupala k nějaké pidi akci...

Už tady zase chčije!

sadzi saj

25.6.2009 08:33
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):

Lucy, mě to hází nějaký error, že to nejde

Já jsem včera udělala kopýtka a stihla i odjízdárničit, tak jsem trénovala, co naposledy s trenérkou a stihli jsme to i bez deště, začlo až večer a lilo celou noc. Teď tu i vykoukne sluníčko.

sadzi saj

25.6.2009 08:54
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):

Já jsem včera udělala kopýtka a stihla i odjízdárničit, tak jsem trénovala, co naposledy s trenérkou a stihli jsme to i bez deště, začlo až večer a lilo celou noc. Teď tu i vykoukne sluníčko.

Tak z toho odkazu od nás už mi to šlo a super a jak hafan drží

25.6.2009 08:54
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):

Musíš smáznout mezeru!!!!!

Tak my ani netrénujeme, tay jen chčije Momentálně ne, ale už to vidím, že přes den zase začne, když budeme chtít jet ven. Teoreticky bychom zítra měli mít trénink...hahaha..uuuž to vidím.

sadzi saj

25.6.2009 08:56
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Musíš smáznout mezeru!!!!!

Tak my ani netrénujeme, tay jen chčije Momentálně ne, ale už to vidím, že přes den zase začne, když budeme chtít jet ven. Teoreticky bychom zítra měli mít trénink...hahaha..uuuž to vidím.

to jsem samo smazala, ale stejně mi to nešlo, ale dostala jsem se tam z toho odkazu víš kde

Tak snad ty deště ustanou, je to šílený, počasí, jak na podzim bo na jaře

25.6.2009 09:01
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
to jsem samo smazala, ale stejně mi to nešlo, ale dostala jsem se tam z toho odkazu víš kde

Tak snad ty deště ustanou, je to šílený, počasí, jak na podzim bo na jaře

no, mě spíše štve, že teda nevím jak se senem. tráva ž bude přerostlá, hnusná, jak se to bude kosit, sušit, nevím..za měsíc?... než bude hezky!!! To už bude hnus!!!

sadzi saj

25.6.2009 09:28
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
no, mě spíše štve, že teda nevím jak se senem. tráva ž bude přerostlá, hnusná, jak se to bude kosit, sušit, nevím..za měsíc?... než bude hezky!!! To už bude hnus!!!

To jo no, letos to bude se senem asi na prd, když není týden, aby bylo aspoň hezky a poslední dobou akorát leje a leje a leje, ale třeba se počasí umoudří

26.6.2009 20:19
naftalinka

XXX.XXX.48.26

sadzi saj napsal(a):
To jo no, letos to bude se senem asi na prd, když není týden, aby bylo aspoň hezky a poslední dobou akorát leje a leje a leje, ale třeba se počasí umoudří

Ahoooooj ženský!!!!!
Vůbec jsem neměla čas na PC a po minulým víkendu, když jsem přijela ze Sázavi domu tak jsem neměla sílu už ani zapnout comp, jsem se zase zřídila!!!!!
No dneska brzo ráno jsem se hned dověděla, že umřel Král popu a odpoledne, že Atrej pokud budu souhlasit bude fotit příští tejden kalendář
A jinak furt chčije a chčije a chčije
A co vy!???? Já už se těším na dovču

26.6.2009 20:58
lucky

XXX.XXX.133.26

naftalinka napsal(a):
Ahoooooj ženský!!!!!
Vůbec jsem neměla čas na PC a po minulým víkendu, když jsem přijela ze Sázavi domu tak jsem neměla sílu už ani zapnout comp, jsem se zase zřídila!!!!!
No dneska brzo ráno jsem se hned dověděla, že umřel Král popu a odpoledne, že Atrej pokud budu souhlasit bude fotit příští tejden kalendář
A jinak furt chčije a chčije a chčije
A co vy!???? Já už se těším na dovču

Zuzi, o Králi mi ani nemluv! My už to dneska s mámou obrečely, brátránek mi psal hned ráno..byli jsme spolu na jeho koncertě tenkrát, byl to zážitek, byla sem úplně vepředu pod pódiem u hrazení...boooží. Svět na něj NIKDY nezapomene, je to velká ztráta a kus mého mládí je pryč...ach jo.

Jinak Use jsem nastlala hromadu hoblinek z pily nových a tak si to po večeři řádně vychutnávala a jak jsem viděla, že chrní, tak hned běžím pro foťák a mám pár foteček

26.6.2009 21:33
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
Zuzi, o Králi mi ani nemluv! My už to dneska s mámou obrečely, brátránek mi psal hned ráno..byli jsme spolu na jeho koncertě tenkrát, byl to zážitek, byla sem úplně vepředu pod pódiem u hrazení...boooží. Svět na něj NIKDY nezapomene, je to velká ztráta a kus mého mládí je pryč...ach jo.

Jinak Use jsem nastlala hromadu hoblinek z pily nových a tak si to po večeři řádně vychutnávala a jak jsem viděla, že chrní, tak hned běžím pro foťák a mám pár foteček

26.6.2009 21:33
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):

a táákhle si protahujeme nožičky

26.6.2009 21:45
naftalinka

XXX.XXX.48.26

lucky napsal(a):
a táákhle si protahujeme nožičky

Jeee tadle fotka je boooožíííí, jooo to já jsem zrovna měla nechodící sádru a na koncert jsem nešla, dostala jsem to tenkrát k svátku ty lístky a to že tydle mega koncerty nemám ráda, páč se tam mačkáš tak tenkrát bych šla

27.6.2009 00:16
lucky

XXX.XXX.133.26

naftalinka napsal(a):
Jeee tadle fotka je boooožíííí, jooo to já jsem zrovna měla nechodící sádru a na koncert jsem nešla, dostala jsem to tenkrát k svátku ty lístky a to že tydle mega koncerty nemám ráda, páč se tam mačkáš tak tenkrát bych šla

JJ, já tydle koncerty taky nemusím a teda bylo to šílené. Nasrali se nám tam děsně drzí Francouzi, a trvalo mi několik hodin, kdy jsem v dusnu a horku, tělo na tělo, stála na špičkách a hlavu vyvrácenou nahuru a lapala po vzduchu, aby neomdlela. Chránila jsem si hrudník lokty, aby mě dav nezmáčknul a nevynezli mě pak nad hlavou, jako to postihlo spoustu fanoušků tenkrát a někteří ani MJ neviděli!!!

Mě se podařilo se systematicky, krůček po krůčku s nasazením všech sil dotlačit až k pódiu!!!!
Mimochodem, docela zážitek..jedna nejmenovaná, tenkrát celkem slavná slovenská zpěvačka se svou matinkou. Dělaly děsné scény, děsně praštěné obě dvě, nakonec dotyčná zpěvačka začala kolabovat, než už jsem ji zvedali, že ji vyhodíme, ale hystericky řvala, že ho musí vidět. No a jak přišel, tak ho viděla a omdlela..tak jsme ji vyhodili.... šup přes zábradlí a sekurity ji odnesli Matinka sice byla ok, ale vyrazili jsmeji taky..bylo víc místa...

Byla jsem skoro uprostřed před podiem, super výhled, byl ode mě pár metrů, bylo to fantastické. Ta atmosféra, ta show, ten zážitek..nikdy nezapomenu. Bylo to něco úžasného a je velká škoda, že tohle už nezažiju. Jak tyhle mega koncerty nemusím, tak na něj bych šla znovu. Kdo neviděl, nezažil, nepochopí..někdo teda jo,, ale někdo asi nee

Další fotka

sadzi saj

29.6.2009 15:11
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
JJ, já tydle koncerty taky nemusím a teda bylo to šílené. Nasrali se nám tam děsně drzí Francouzi, a trvalo mi několik hodin, kdy jsem v dusnu a horku, tělo na tělo, stála na špičkách a hlavu vyvrácenou nahuru a lapala po vzduchu, aby neomdlela. Chránila jsem si hrudník lokty, aby mě dav nezmáčknul a nevynezli mě pak nad hlavou, jako to postihlo spoustu fanoušků tenkrát a někteří ani MJ neviděli!!!

Mě se podařilo se systematicky, krůček po krůčku s nasazením všech sil dotlačit až k pódiu!!!!
Mimochodem, docela zážitek..jedna nejmenovaná, tenkrát celkem slavná slovenská zpěvačka se svou matinkou. Dělaly děsné scény, děsně praštěné obě dvě, nakonec dotyčná zpěvačka začala kolabovat, než už jsem ji zvedali, že ji vyhodíme, ale hystericky řvala, že ho musí vidět. No a jak přišel, tak ho viděla a omdlela..tak jsme ji vyhodili.... šup přes zábradlí a sekurity ji odnesli Matinka sice byla ok, ale vyrazili jsmeji taky..bylo víc místa...

Byla jsem skoro uprostřed před podiem, super výhled, byl ode mě pár metrů, bylo to fantastické. Ta atmosféra, ta show, ten zážitek..nikdy nezapomenu. Bylo to něco úžasného a je velká škoda, že tohle už nezažiju. Jak tyhle mega koncerty nemusím, tak na něj bych šla znovu. Kdo neviděl, nezažil, nepochopí..někdo teda jo,, ale někdo asi nee

Další fotka

To je chrápací koník

Zuziku, tak to máš slavného oře, to nám pak musíš ukázat umělecké foto a dovča, mi povídej, se na ní těším jako na smilování

Jj, takový koncerty jsou maso, my byli tenkrát se švagrovou na Ozzym, taky přímo pod pódiem a hustý

1.7.2009 20:09
naftalinka

XXX.XXX.48.26

sadzi saj napsal(a):
To je chrápací koník

Zuziku, tak to máš slavného oře, to nám pak musíš ukázat umělecké foto a dovča, mi povídej, se na ní těším jako na smilování

Jj, takový koncerty jsou maso, my byli tenkrát se švagrovou na Ozzym, taky přímo pod pódiem a hustý

Čau baby!!!! no focení nakonec není, páč jim tam nepovolili mít živýho koně z hyg. důvodů, je to na nějakym koupališti či co!!!
Ale umělečké foto mi dnes přišly od Blanky takže sem určitě něco hodím.

2.7.2009 09:09
lucky

XXX.XXX.133.26

naftalinka napsal(a):
Čau baby!!!! no focení nakonec není, páč jim tam nepovolili mít živýho koně z hyg. důvodů, je to na nějakym koupališti či co!!!
Ale umělečké foto mi dnes přišly od Blanky takže sem určitě něco hodím.

No to sem určitě hoď! Jsme zvědaví!!!

Jinak včera jsme byli na vyjížďce s Usou a Čipem, koně si v tom dusnu pěkně málki, byli totálně mokří a to jsme toho moc nenaklusali a nenacválali, ale šlapání do kopečků v hromadě komárů a hovad, z toho byli na prášky.

Taky byla sranda, jak jsme šli po louce vedle koní na chvíli z kopce a mě se chtělo noooo...na malou. A co s koněm, že. Tak jsem ji odepla otěže a nechala ji na volno, jakože se bude pást u Čipa a já si zajdu do křoví. No Usa mrtvici, že jde se mnou, ani nááhodou tam nebude beze mě¨, kůň nekůň. Tak lezu do křoví a ona chtěla se tam prodrat i se sedlem za mnou, tak jsem na ni bafla, ať vystřelí a nechá mě laskavě ehm ehm . Kristýna stála s Čipem o kus dál a řehtala se, protože to divadlo co pak následovalo, to byla fakt sranda. Protože Usa koukala, že jdu skz to křoví a stromy, vyhodnotila situaci, zvedla ocas, sebrala se a cvalem běžela na konec pásu toho křoví a stromů, tam to oběhla a přiběhla z druhé strany ke mě. Prostě ocas kůň. Přiběhla, koukala, že jako jdu na malou, tak čuměla, pak zvedla cas a zůčastěně mi tam hodila bobana, jako že teda ona taky. Mezitím já jsem to prošla zpátky, tak se Usa sebrala a zase to šla oběhnout na druhou stranu s řevem, abych ji tam nezapoměla, že jen kakala. A přiběhla ke mě, ještě se zastavila, že teda ještě čůrat by taky mohla. Tak jsme se s Kristýnou sebrali a už šli z kopce, Usa tam nahoře stála a čůrala, pak se sebrala a valila z toho kopce dolů, až se v zatáčce koza málem vymlela.
Fakt je s ní někdy sranda

Doma jsem ji až trochu vychladla musela vykoupat, byla totálně zpocená, ulepená, no fuj. A ostříhala jsme ji ocas i hřívu cca o 10 - 15cm! Na výstavu nejedeme, tak jsem to fikla. Zbytečně se trápíme zaplétáním ocasu, aby si po něm nešlapala, takže to uděláme takhle Ustřihnout a je to

sadzi saj

2.7.2009 09:21
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
No to sem určitě hoď! Jsme zvědaví!!!

Jinak včera jsme byli na vyjížďce s Usou a Čipem, koně si v tom dusnu pěkně málki, byli totálně mokří a to jsme toho moc nenaklusali a nenacválali, ale šlapání do kopečků v hromadě komárů a hovad, z toho byli na prášky.

Taky byla sranda, jak jsme šli po louce vedle koní na chvíli z kopce a mě se chtělo noooo...na malou. A co s koněm, že. Tak jsem ji odepla otěže a nechala ji na volno, jakože se bude pást u Čipa a já si zajdu do křoví. No Usa mrtvici, že jde se mnou, ani nááhodou tam nebude beze mě¨, kůň nekůň. Tak lezu do křoví a ona chtěla se tam prodrat i se sedlem za mnou, tak jsem na ni bafla, ať vystřelí a nechá mě laskavě ehm ehm . Kristýna stála s Čipem o kus dál a řehtala se, protože to divadlo co pak následovalo, to byla fakt sranda. Protože Usa koukala, že jdu skz to křoví a stromy, vyhodnotila situaci, zvedla ocas, sebrala se a cvalem běžela na konec pásu toho křoví a stromů, tam to oběhla a přiběhla z druhé strany ke mě. Prostě ocas kůň. Přiběhla, koukala, že jako jdu na malou, tak čuměla, pak zvedla cas a zůčastěně mi tam hodila bobana, jako že teda ona taky. Mezitím já jsem to prošla zpátky, tak se Usa sebrala a zase to šla oběhnout na druhou stranu s řevem, abych ji tam nezapoměla, že jen kakala. A přiběhla ke mě, ještě se zastavila, že teda ještě čůrat by taky mohla. Tak jsme se s Kristýnou sebrali a už šli z kopce, Usa tam nahoře stála a čůrala, pak se sebrala a valila z toho kopce dolů, až se v zatáčce koza málem vymlela.
Fakt je s ní někdy sranda

Doma jsem ji až trochu vychladla musela vykoupat, byla totálně zpocená, ulepená, no fuj. A ostříhala jsme ji ocas i hřívu cca o 10 - 15cm! Na výstavu nejedeme, tak jsem to fikla. Zbytečně se trápíme zaplétáním ocasu, aby si po něm nešlapala, takže to uděláme takhle Ustřihnout a je to

Sakra, už 2x jsem se sem pokoušela něco vložit a vždycky my to vyflusne jenom bílou stránku

Jj, přesně, koukej ukázat

Lucky, tak to je sranda fakt, jsem si to tu představovala a docela se zasmála, dobrá závislačka na paničce My včera jízdárničili, nastříkala jsem Elí repelentem, ale když jsme šli krokovat k lesu, tak jsem u nás teda neviděla ani hovado, tak nevím a pak tu hezky sprchlo, tak se koňouchové aspoň osvěžili v letním deštíku

2.7.2009 09:27
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
Sakra, už 2x jsem se sem pokoušela něco vložit a vždycky my to vyflusne jenom bílou stránku

Jj, přesně, koukej ukázat

Lucky, tak to je sranda fakt, jsem si to tu představovala a docela se zasmála, dobrá závislačka na paničce My včera jízdárničili, nastříkala jsem Elí repelentem, ale když jsme šli krokovat k lesu, tak jsem u nás teda neviděla ani hovado, tak nevím a pak tu hezky sprchlo, tak se koňouchové aspoň osvěžili v letním deštíku

no my byli na zcvoknutí. Hovada jak býci a komáři!!!! Jen na sobě jsem jich zabila několik! Jak jsme jeli na nich, tak kolem hlavy se Use rojilo snad 50 much! Děs! Dusno na padnutí...bléé..
No jo, ona je závislák. Jkao kdyby se Kristýna sebrala a jela pryč s Čipem, nebo se tam prohnalo hafo nějakých jezdců, tak Use je to fuk. Hlavně že panička je ve křoví a ona mě tam přece nenechá. A ještě se inspirovala na hajzlík, že. Ona to jinak vždycky úmorně drží a snaží se donést domů, ale tak tam to teda vypustila

sadzi saj

2.7.2009 10:12
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
no my byli na zcvoknutí. Hovada jak býci a komáři!!!! Jen na sobě jsem jich zabila několik! Jak jsme jeli na nich, tak kolem hlavy se Use rojilo snad 50 much! Děs! Dusno na padnutí...bléé..
No jo, ona je závislák. Jkao kdyby se Kristýna sebrala a jela pryč s Čipem, nebo se tam prohnalo hafo nějakých jezdců, tak Use je to fuk. Hlavně že panička je ve křoví a ona mě tam přece nenechá. A ještě se inspirovala na hajzlík, že. Ona to jinak vždycky úmorně drží a snaží se donést domů, ale tak tam to teda vypustila

To věřím. My dneska razíme do lesa, tak jsem na to taky zvědavá. Kobyly nastříkáme a uvidíme, snad to nebude tak hrozný. Dneska mi přijde, že ani není oproti včera takový dusno, spíše chladněji.

Jj, to teda , ale když jsem měla Elí doma, byla to samý

Chjo, nejdou mi vkládat fotky

sadzi saj

2.7.2009 10:12
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
a snad to mám už dobře

Aha, tak jenom ta jedna nebo co

2.7.2009 10:42
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
Aha, tak jenom ta jedna nebo co

nemáš je větší???

sadzi saj

2.7.2009 10:53
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
nemáš je větší???

Jj, ne ne, všechno je to stejný

2.7.2009 11:13
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
Jj, ne ne, všechno je to stejný

tak to nechápu

2.7.2009 11:45
zviratkova

XXX.XXX.240.157

lucky napsal(a):
tak to nechápu

Co vím, tak už není limit na velikost fotky, já to sem frkám z lenosti v plné velikosti a v poho.

2.7.2009 12:00
lucky

XXX.XXX.133.26

zviratkova napsal(a):
Co vím, tak už není limit na velikost fotky, já to sem frkám z lenosti v plné velikosti a v poho.

JO? tak to ani nevím

sadzi saj

2.7.2009 12:18
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
JO? tak to ani nevím

Jj, to taky ani nevím, ale když to bylo velký hodilo ti to tam, že to máš velký, ale tohle se mi načte a udělá to hotovo a je bílá stránka a kde nic tu nic

2.7.2009 13:51
zviratkova

XXX.XXX.240.157

sadzi saj napsal(a):
Jj, to taky ani nevím, ale když to bylo velký hodilo ti to tam, že to máš velký, ale tohle se mi načte a udělá to hotovo a je bílá stránka a kde nic tu nic

No dělalo to dříve, teď už dlouho ne, fakt to tam pokaždé lupám bez zmenšení .

Jo a jak jsi psala, že jsi Use zastříhla hřívu a ocas, tak já Čikimu taky. Ocas jsem vzala za mokra, po uschnutí jsem se dost lekla, že jsem to fakt vzala moc, tak 10 cenťáků, no ale ono to naroste, stejně ten ocas není k parádě. No a hřívu jsem dojela jenom tu horní třetinu až k štici, ta mu zatím naštěstí drží. Nj, opět parádu neuděláme. :-(

4.7.2009 15:20
naftalinka

XXX.XXX.48.26

zviratkova napsal(a):
No dělalo to dříve, teď už dlouho ne, fakt to tam pokaždé lupám bez zmenšení .

Jo a jak jsi psala, že jsi Use zastříhla hřívu a ocas, tak já Čikimu taky. Ocas jsem vzala za mokra, po uschnutí jsem se dost lekla, že jsem to fakt vzala moc, tak 10 cenťáků, no ale ono to naroste, stejně ten ocas není k parádě. No a hřívu jsem dojela jenom tu horní třetinu až k štici, ta mu zatím naštěstí drží. Nj, opět parádu neuděláme. :-(

Nazdár jsem slíbila ty fota, že!!!??? No napapám se a jdu na to!!!

4.7.2009 15:44
naftalinka

XXX.XXX.48.26

naftalinka napsal(a):
Nazdár jsem slíbila ty fota, že!!!??? No napapám se a jdu na to!!!

Takže Atrejek

4.7.2009 15:46
naftalinka

XXX.XXX.48.26

naftalinka napsal(a):
Takže Atrejek

Herouš

4.7.2009 17:49
lucky

XXX.XXX.133.26

naftalinka napsal(a):
Herouš

no jo, fešní kluci

5.7.2009 18:13
naftalinka

XXX.XXX.48.26

lucky napsal(a):
no jo, fešní kluci

Nazdar, no dneska byly hřebci spolu po roce na vyjíždce, to bylo něco!!!! Se hecovali navzájem, ještě kus šla břed náma nová kobyla co jí včera dovezli, takže to byla naprosto naplněná vyjíždka samýma blbostma

6.7.2009 08:55
lucky

XXX.XXX.133.26

naftalinka napsal(a):
Nazdar, no dneska byly hřebci spolu po roce na vyjíždce, to bylo něco!!!! Se hecovali navzájem, ještě kus šla břed náma nová kobyla co jí včera dovezli, takže to byla naprosto naplněná vyjíždka samýma blbostma

NO teda, to muselo být rodeo! JHak se ti dva vůbec snášejí vlastně třeba na vyjížďce nebo tak?

My včera byli na vyjížďce, ale jen tak lehounce, koně nyní dřou denně dost, tak jsme hlavně šmatlali krokem, sem tam klus a zacválali asi dvakrát, odpoledne tady byl děsný slejvák, tak vše klouzalo a čvachtalo. Představte si, že mě na Use včera kopl Čipo! Parchant jeden. Nevíme jak to dokázal, jsme cválali vedle sebe, ale dost daleko. Přes metr jsem určitě s Usou byla daleko od něj. On cválal a normálně vymrštil ten zadek do boku a trefil mě nohou do podpatku boty!!! Naštěstí! Kdyby mě trefil do kotníku, tak ho asi zabiju! Naštěstí mi nic nebylo, ale teda smrad hrozný! Na to si budeme muset dávat bacha. Usa ta ho zase vyrazila dost nevybíravým způsobem u koní, pan Dvořák přinesl pytlík chleba a samozřejmě, slečna že všechno je její a on Čipo je pak i děsně vlezlý a nerespektuje moc, že mu ona ukazuje, že sežral už dost a má vystřelit dál, tak se tvářila jak zlá tchýně, on to nějak pořád nebral v potaz, tak ho dost nevybíravě vykousala pryč. Tak už si pak dával bacha.

6.7.2009 21:17
naftalinka

XXX.XXX.48.26

lucky napsal(a):
NO teda, to muselo být rodeo! JHak se ti dva vůbec snášejí vlastně třeba na vyjížďce nebo tak?

My včera byli na vyjížďce, ale jen tak lehounce, koně nyní dřou denně dost, tak jsme hlavně šmatlali krokem, sem tam klus a zacválali asi dvakrát, odpoledne tady byl děsný slejvák, tak vše klouzalo a čvachtalo. Představte si, že mě na Use včera kopl Čipo! Parchant jeden. Nevíme jak to dokázal, jsme cválali vedle sebe, ale dost daleko. Přes metr jsem určitě s Usou byla daleko od něj. On cválal a normálně vymrštil ten zadek do boku a trefil mě nohou do podpatku boty!!! Naštěstí! Kdyby mě trefil do kotníku, tak ho asi zabiju! Naštěstí mi nic nebylo, ale teda smrad hrozný! Na to si budeme muset dávat bacha. Usa ta ho zase vyrazila dost nevybíravým způsobem u koní, pan Dvořák přinesl pytlík chleba a samozřejmě, slečna že všechno je její a on Čipo je pak i děsně vlezlý a nerespektuje moc, že mu ona ukazuje, že sežral už dost a má vystřelit dál, tak se tvářila jak zlá tchýně, on to nějak pořád nebral v potaz, tak ho dost nevybíravě vykousala pryč. Tak už si pak dával bacha.

Nejde mi sem vložit komentář!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6.7.2009 21:19
naftalinka

XXX.XXX.48.26

naftalinka napsal(a):
Nejde mi sem vložit komentář!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne nevložim sem příspěvek s fotkou, nevim co se zase dneska děje!!!!!!!
No nic psala jsem, že se hřebcí snášej velice dobře a že Hero je jedinej kůň, kterýho Atrej snese bok po boku, ale že mají svoje dny a uměj se i mezi sebou potřískat a je to holt bez fotky!!!!!!!!

6.7.2009 21:21
naftalinka

XXX.XXX.48.26

naftalinka napsal(a):
Ne nevložim sem příspěvek s fotkou, nevim co se zase dneska děje!!!!!!!
No nic psala jsem, že se hřebcí snášej velice dobře a že Hero je jedinej kůň, kterýho Atrej snese bok po boku, ale že mají svoje dny a uměj se i mezi sebou potřískat a je to holt bez fotky!!!!!!!!

6.7.2009 21:58
lucky

XXX.XXX.133.26

naftalinka napsal(a):

teda tady je úžasný!! Moooc mu to sluší

sadzi saj

7.7.2009 09:19
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
teda tady je úžasný!! Moooc mu to sluší

Ahojky,

pěkný foto, tak to jste asi užili akční vyjížďku co a kdy se zase chystáš k nám na závody, aby jsme konečně dorazili na ten pokec Včera u nás byli na hobbíčkách skákat od jízdní policie

A musím se pochlubit Včera jsme s Elí vyhráli 3. místo a porazili dokonce naši stájovou mistryni, to jsem dneska ráno čučela do těch výsledků jako puk, že byli až dosti za náma, takže u nás včera vydařené závody, supééér, jsem měla mega radost

7.7.2009 11:02
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

pěkný foto, tak to jste asi užili akční vyjížďku co a kdy se zase chystáš k nám na závody, aby jsme konečně dorazili na ten pokec Včera u nás byli na hobbíčkách skákat od jízdní policie

A musím se pochlubit Včera jsme s Elí vyhráli 3. místo a porazili dokonce naši stájovou mistryni, to jsem dneska ráno čučela do těch výsledků jako puk, že byli až dosti za náma, takže u nás včera vydařené závody, supééér, jsem měla mega radost

Tak to mocinky gratulujííí!!! To jste fakt děsně šikovné! Moc moc vám to přeji s Elí, vím jak na sobě makáte a vidíš, úspěch přichází!

sadzi saj

7.7.2009 13:35
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Tak to mocinky gratulujííí!!! To jste fakt děsně šikovné! Moc moc vám to přeji s Elí, vím jak na sobě makáte a vidíš, úspěch přichází!

Dík moc Lucky, vůbec jsem to nečekala, takže jsem měla a stále mám fakt mega radost a i celkově, že jsme to zvládli a vše přešli

A co vy, taky teď makáte co?? Chystáte se taky někam na výstavu nerazíte, že?

7.7.2009 14:42
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
Dík moc Lucky, vůbec jsem to nečekala, takže jsem měla a stále mám fakt mega radost a i celkově, že jsme to zvládli a vše přešli

A co vy, taky teď makáte co?? Chystáte se taky někam na výstavu nerazíte, že?

Na výstavu nejedeme, krachnul odvoz a finance po tom Brně jsou taky na štíru, takže makám jak mourovatá. A prostě klídeček..jezdíme, trénujeme. Holčí je u Betty teď, ta ji vítala, psi se tam pěkně porvali.....ten ovčák začíná dost hnusně terorizovat toho voříška, jsem mysella, že ho v tom kotci snad zakousne.
A já jdu sekat zahradu

sadzi saj

10.7.2009 15:10
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Na výstavu nejedeme, krachnul odvoz a finance po tom Brně jsou taky na štíru, takže makám jak mourovatá. A prostě klídeček..jezdíme, trénujeme. Holčí je u Betty teď, ta ji vítala, psi se tam pěkně porvali.....ten ovčák začíná dost hnusně terorizovat toho voříška, jsem mysella, že ho v tom kotci snad zakousne.
A já jdu sekat zahradu

Tak nás zase trochu posunu

sadzi saj

10.7.2009 15:10
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Tak nás zase trochu posunu

božínku, co mi to udělalo s obličejem

10.7.2009 18:29
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
božínku, co mi to udělalo s obličejem

tady to deformuje vše.....včetně lidí

sadzi saj

13.7.2009 09:36
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
a snad to mám už dobře

22.7.2009 00:14
naftalinka

XXX.XXX.48.213

sadzi saj napsal(a):

Nazdar baby, posílám vám pozdrav z dovči, jsem s obouma hřebcema na dovče a maximálně si to užíváme!!!!!!

22.7.2009 08:30
lucky

XXX.XXX.133.26

naftalinka napsal(a):
Nazdar baby, posílám vám pozdrav z dovči, jsem s obouma hřebcema na dovče a maximálně si to užíváme!!!!!!

Páni! S oběma na dovči??? Kde sis je vzala? No to musí být paráda!

sadzi saj

22.7.2009 09:19
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Páni! S oběma na dovči??? Kde sis je vzala? No to musí být paráda!

Jů Zuzíku to se máš, to bych si taky nechala líbit

26.7.2009 21:58
monikafris

XXX.XXX.141.166

sadzi saj napsal(a):
Jů Zuzíku to se máš, to bych si taky nechala líbit

páár foteček... starších ale pořád hezkých Wildy

26.7.2009 22:11
monikafris

XXX.XXX.141.166

monikafris napsal(a):
páár foteček... starších ale pořád hezkých Wildy

Wim - 1 rok

26.7.2009 22:13
monikafris

XXX.XXX.141.166

monikafris napsal(a):
Wim - 1 rok

Wim - 2letý

26.7.2009 22:14
monikafris

XXX.XXX.141.166

monikafris napsal(a):
Wim - 2letý

Anitha _ Wimova matka

26.7.2009 22:16
monikafris

XXX.XXX.141.166

monikafris napsal(a):
Anitha _ Wimova matka

W + Nikita

26.7.2009 22:18
monikafris

XXX.XXX.141.166

monikafris napsal(a):
W + Nikita

Shy Romance

26.7.2009 22:20
monikafris

XXX.XXX.141.166

monikafris napsal(a):
Shy Romance

Shy Jelly

26.7.2009 22:23
monikafris

XXX.XXX.141.166

monikafris napsal(a):
Shy Jelly

Pár hodin po narození ...

26.7.2009 22:24
monikafris

XXX.XXX.141.166

monikafris napsal(a):
Pár hodin po narození ...

Shy Jelly -6 týdnů

27.7.2009 07:29
lucky

XXX.XXX.133.26

monikafris napsal(a):
Shy Jelly -6 týdnů

malá je fakt kouzelná, strašně moc se mi líbí . Jako arábek v malém

27.7.2009 11:11
zviratkova

XXX.XXX.240.157

lucky napsal(a):
malá je fakt kouzelná, strašně moc se mi líbí . Jako arábek v malém

No fakt je arábkovi podobná, fešulína

Slíbení pejsci a vlček

27.7.2009 11:12
zviratkova

XXX.XXX.240.157

zviratkova napsal(a):
No fakt je arábkovi podobná, fešulína

Slíbení pejsci a vlček

sousedi

27.7.2009 11:13
zviratkova

XXX.XXX.240.157

zviratkova napsal(a):
sousedi

Collin

sadzi saj

31.7.2009 16:19
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zviratkova napsal(a):
a poslední

Hafani fešný, hlavně vlček, babča má taky, vlčici

sadzi saj

31.7.2009 16:21
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
a snad to mám už dobře

A ještě jedna Elinka, tak se mi tu holky opatrujte a Leo, ať ti to v práci utíká a šéfik moc nezlobí a ahoj za týden v pondělí

31.7.2009 16:36
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
A ještě jedna Elinka, tak se mi tu holky opatrujte a Leo, ať ti to v práci utíká a šéfik moc nezlobí a ahoj za týden v pondělí

ahoooj!! A měj se krásně

zvířátková

2.8.2009 20:23
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
ahoooj!! A měj se krásně

Ooo,děkuji

Do prďochů jsem přidala pár fot ze včerejška

2.8.2009 21:00
marketka

XXX.XXX.179.23

zvířátková napsal(a):
Ooo,děkuji

Do prďochů jsem přidala pár fot ze včerejška

Sousedi mají NOK a MOK, že? Pamatuji si, že jsi tehdá psala, že si pořizují štěně NOK. Taky máme madˇara a jsou to úžasní psi.

zvířátková

2.8.2009 21:06
zvířátková

XXX.XXX.42.14

marketka napsal(a):
Sousedi mají NOK a MOK, že? Pamatuji si, že jsi tehdá psala, že si pořizují štěně NOK. Taky máme madˇara a jsou to úžasní psi.

Jj, pes je Němec, fenka Maďarka.

2.8.2009 21:12
marketka

XXX.XXX.179.23

zvířátková napsal(a):
Jj, pes je Němec, fenka Maďarka.

Jsou lovecky vedení? Naší Zorince je 8 let, s manželem ještě chodí na hony. Tehdá jsme jí cvičili spolu, já ještě tehdá s bříškem-

zvířátková

2.8.2009 21:36
zvířátková

XXX.XXX.42.14

marketka napsal(a):
Jsou lovecky vedení? Naší Zorince je 8 let, s manželem ještě chodí na hony. Tehdá jsme jí cvičili spolu, já ještě tehdá s bříškem-

Jj, jsou, fenka teda dělala jenom zkoušky, jelikož chtěli, aby měla štěňata s papírama, ale bojí se střelby natolik, že to tím pádem nesplnila. Pes je ale od myslivce a ten je lovecky veden furt, takže ten to asi odcvičí i za fenku .

zvířátková

2.8.2009 21:38
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Jj, jsou, fenka teda dělala jenom zkoušky, jelikož chtěli, aby měla štěňata s papírama, ale bojí se střelby natolik, že to tím pádem nesplnila. Pes je ale od myslivce a ten je lovecky veden furt, takže ten to asi odcvičí i za fenku .

zvířátková

2.8.2009 21:38
zvířátková

XXX.XXX.42.14

2.8.2009 21:44
marketka

XXX.XXX.179.23

zvířátková napsal(a):

Mok jsou fakt zlatíčka. My se rozhodovali ještě mezi výmarem a fouskem. Nakonec jsme sjeli ke známé, co měla 3 madˇarky a bylo rozhodnuto. Bohužel, tehdá měla štěnda zadaná, tak jsme pro něj jeli až kamsi k Bruntálu-pěkná štreka.
Od Zory jsme měli 6 štěňat, poté jí našli vyšší dysplazii, tak nemůže mít s papírama. Tehdá jsme jedinou fenku prodali k Brnu a slečna si později pořídila další madˇarku, s kterou vyhrává kdeco. Máme u ní zamluvené štěně, ale asi tak za rok.

3.8.2009 07:22
zviratkova

XXX.XXX.240.157

marketka napsal(a):
Mok jsou fakt zlatíčka. My se rozhodovali ještě mezi výmarem a fouskem. Nakonec jsme sjeli ke známé, co měla 3 madˇarky a bylo rozhodnuto. Bohužel, tehdá měla štěnda zadaná, tak jsme pro něj jeli až kamsi k Bruntálu-pěkná štreka.
Od Zory jsme měli 6 štěňat, poté jí našli vyšší dysplazii, tak nemůže mít s papírama. Tehdá jsme jedinou fenku prodali k Brnu a slečna si později pořídila další madˇarku, s kterou vyhrává kdeco. Máme u ní zamluvené štěně, ale asi tak za rok.

To jo, povahově skvělí. Fenka je teda mazánek, byla jako první, taky jí mají zdaleka. Ale třeba mě dostala, jak se jim narodilo mimčo a ona malou hlídá furt, lehne si na zahradě ke kočárku, když malá spí. Sousedka kojí a ona hned k ní, položí si třeba hlavu na nohu. Přijala malou úžasně. Ale bohužel v době, kdy by jako měla hárat a pak ještě další 3 měsíce trpí na falešnou březost a je dost šáhlá většinu roku, tak nevědí, co s ní. Byli s ní taky jednou na výstavě a měla prý úspěch. Pes je ještě mlaďoch a takový kamarád pro všechny. Ten má takovou radost, když člověka vidí, mazlí se, no je úžasnej. Jak je ještě díky málověkosti střelenej, tak je s ním sranda.

zvířátková

8.8.2009 19:43
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zviratkova napsal(a):
To jo, povahově skvělí. Fenka je teda mazánek, byla jako první, taky jí mají zdaleka. Ale třeba mě dostala, jak se jim narodilo mimčo a ona malou hlídá furt, lehne si na zahradě ke kočárku, když malá spí. Sousedka kojí a ona hned k ní, položí si třeba hlavu na nohu. Přijala malou úžasně. Ale bohužel v době, kdy by jako měla hárat a pak ještě další 3 měsíce trpí na falešnou březost a je dost šáhlá většinu roku, tak nevědí, co s ní. Byli s ní taky jednou na výstavě a měla prý úspěch. Pes je ještě mlaďoch a takový kamarád pro všechny. Ten má takovou radost, když člověka vidí, mazlí se, no je úžasnej. Jak je ještě díky málověkosti střelenej, tak je s ním sranda.

Včerejší fota, jak jdeme od vody, ale o ničem...

čučíme na koníka,co šel kolem nás...

zvířátková

8.8.2009 19:44
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Včerejší fota, jak jdeme od vody, ale o ničem...

čučíme na koníka,co šel kolem nás...

čučel jak péro z gauče

zvířátková

8.8.2009 19:45
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
čučel jak péro z gauče

a do prďochů jsem přidala pár dnešních venkovních...

sadzi saj

10.8.2009 16:03
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
a do prďochů jsem přidala pár dnešních venkovních...

Pěkná ohlávka

Tady něco z licence, aby jste mi věřili

sadzi saj

10.8.2009 16:03
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Pěkná ohlávka

Tady něco z licence, aby jste mi věřili

Realizační tým

sadzi saj

10.8.2009 16:04
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Realizační tým

Jdeme se ukázat komisaři před úlohou

sadzi saj

10.8.2009 16:05
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Jdeme se ukázat komisaři před úlohou

A jdeme na věc

sadzi saj

10.8.2009 16:05
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
A jdeme na věc

sadzi saj

10.8.2009 16:06
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj

10.8.2009 16:06
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj

10.8.2009 16:07
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):

A hopyty hop

sadzi saj

10.8.2009 16:07
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
A hopyty hop

A poslední

10.8.2009 16:32
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
A poslední

teda vám to sluší!!!! ještě jednou gratuluji k úspěchu

My zase byli na předváděčce na Beskydské podkově, ale dnes jsme se s Usou kráásně projely, to bylo super. Včera byl docela dlouhý špacír, ale dneska trochu protáhnutí po polích, je to pokosené, tak super

Přidejte reakci

Přidat smajlík