kettysharp
napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych se zda-li máte někdo zkušenosti s koňmi, kteří by zakopávali díky dlouhým spěnkám? Bohužel s tím nemáme zkušenosti. Díky
Mám stejný problém,ale bohužel se mi to nedalo odstranit..jen trochu regulovat chozením přes kavalety nebo jak mi radili starší koňáci, cváláním v hlubším povrchu...
buggyna
XXX.XXX.81.124
kettysharp
napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych se zda-li máte někdo zkušenosti s koňmi, kteří by zakopávali díky dlouhým spěnkám? Bohužel s tím nemáme zkušenosti. Díky
a nebude to spíš dlouhýma špicema na předních nohách? my máte taky delší spěnky,ale správnou úpravou kopyt není problém s prošlapováním či zakopáváním
buggyna
napsal(a):
a nebude to spíš dlouhýma špicema na předních nohách? my máte taky delší spěnky,ale správnou úpravou kopyt není problém s prošlapováním či zakopáváním
No dlouhé špice nejsou a děláme pravidelnou korekturu kopyt, takže špice nejsou vůbec dlouhé. A i když jsme strouhali a zkrátili špice, bylo to trošičku lepší, ale zakopávání se vůbec neodstranilo, takže se s tím potýkáme pořád. Dočetla jsem se, že by bylo dobré dělat pravidelně jízdárnu, jiné názory jsou chození po tvrdém povrchu, jiní to zase vylučují....tak už bohužel nevím.