Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

alco

22.6.2009 16:22
alco

XXX.XXX.129.132

achjo jo, poslední dobou, mě např. při cvalu nebo na parkuru začne píchat v boku. Myslela jsem si, že to bude dýcháním, ale i když si dávát pozor a pravidelně se nadechuju a vydechuju, snad správně : vydechuju všechne vzduch a nadechuju se do břicha. Nevíte, čím by to mohlo být? Stává se Vám to taky?

22.6.2009 16:43
pilgrisek

XXX.XXX.49.35

alco napsal(a):
achjo jo, poslední dobou, mě např. při cvalu nebo na parkuru začne píchat v boku. Myslela jsem si, že to bude dýcháním, ale i když si dávát pozor a pravidelně se nadechuju a vydechuju, snad správně : vydechuju všechne vzduch a nadechuju se do břicha. Nevíte, čím by to mohlo být? Stává se Vám to taky?

řekla bych že by to chtělo cvičit kondičku... Chodit třeba plavat u toho se dobře naučíš i dýchat a pak se ti bude jezdit určitě líp.. Je to asi něco takového jako když běháš hodně ne?

22.6.2009 17:06
red and white

XXX.XXX.125.26

alco napsal(a):

To se mi stávalo po úraze - když jsem půl roku měla dráty v ruce a nemohla nic ( jinak žiju celkem aktivně ) Je to špatnou kondicí, nejlepší na to je běhání, kolečkové brusle, plavání, kolo .... tzv. nadýchat si A samozdřejmně hlídat pravidelný dech

alco

22.6.2009 19:42
alco

XXX.XXX.129.132

red and white napsal(a):
To se mi stávalo po úraze - když jsem půl roku měla dráty v ruce a nemohla nic ( jinak žiju celkem aktivně ) Je to špatnou kondicí, nejlepší na to je běhání, kolečkové brusle, plavání, kolo .... tzv. nadýchat si A samozdřejmně hlídat pravidelný dech

Holky díky, ale tohle nechápu ... já mám kondičku myslím dobrou, běhám se psem a jedzím na kole, přes zimu chodím do bazénu a na běžky, já to vážně nechápu, ... :-(

22.6.2009 19:52
jurasek

XXX.XXX.112.250

alco napsal(a):
Holky díky, ale tohle nechápu ... já mám kondičku myslím dobrou, běhám se psem a jedzím na kole, přes zimu chodím do bazénu a na běžky, já to vážně nechápu, ... :-(

http://nakupujeme.cz/de dekkorenar/index.php?switch=dk/detail&idktg= 39603&id=200154 dvě mezery

alco

22.6.2009 20:13
alco

XXX.XXX.129.132

jurasek napsal(a):
http://nakupujeme.cz/de dekkorenar/index.php?switch=dk/detail&idktg= 39603&id=200154 dvě mezery

Děkuji za super odkaz :-)

22.6.2009 20:58
jurasek

XXX.XXX.112.250

alco napsal(a):
Děkuji za super odkaz :-)

není zač ,hlavně aby to pomohlo ,kdyžtak dejte vědět

22.6.2009 23:13
zelvickahanka

XXX.XXX.242.103

alco napsal(a):

Ahoj, JE to tím, že kontrahuje slezina a uvolňuje tím nové erytrocyty do krve, aby se zvýšila účinnost dýchání, ale JAK na to, nevím. Asi jedině to pravidelné cvičení. Nemáte v poslední době (co to začalo) náhle vyšší výkony nebo nižší přípravu?

alco

23.6.2009 17:57
alco

XXX.XXX.129.132

zelvickahanka napsal(a):
Ahoj, JE to tím, že kontrahuje slezina a uvolňuje tím nové erytrocyty do krve, aby se zvýšila účinnost dýchání, ale JAK na to, nevím. Asi jedině to pravidelné cvičení. Nemáte v poslední době (co to začalo) náhle vyšší výkony nebo nižší přípravu?

nene, mám takový neměnící se stereotyp pěkně dlouhou dobu

23.6.2009 20:43
memmory

XXX.XXX.252.35

alco napsal(a):
nene, mám takový neměnící se stereotyp pěkně dlouhou dobu

Občas se mi stává něco podobnéhoa to hlavně při dlouhém cvalu z kopce dolů a nebo když z kopce dolů dlouho klušeme . Jinak můžu je 50 km stejným tempem a nic se neděje . Ve westernu sedím a na poňovi je to "šicí stroj" tak mě občas taky píchne , ale to mi stačí spomalit jít chvíly kjrokem a potom zase pokračovat ale toršku změnit tempo .......

23.6.2009 22:26
iveth

XXX.XXX.161.66

alco napsal(a):

Mě taky při cvalu píchá v boku, je to dost nepřijemný a nikdy to nepřestane a to jezdim už deset let. Když déle cválám začne píchat v boku a to jsem i závodně běhala dlouhé tratě. taky to nechápu

Přidejte reakci

Přidat smajlík