Jak to, že to drží 3

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.4.2006 12:16

Omlouvám se zakladatelce, ale když je v tématu hodně příspěvků, tak už to někteří ani nečtou do konce...

Můj osobní názor:
Já nepreferuju vyvazování, ale na lonži koni dávám chambon na osvalení zad.
Slečně(paní) , která zde uveřejňovala názor, že vyvazovaní je týraní atd.. Přála bych Vám kobylu, kterou jezdím. Je to devíti-letá ryzka, totálně švihlá. Někdy to bez vyvázání nejde. Pokud přiježďuju lepšího koně, tak ho samozřejmě nestahuju , přijde mi to , že to s tím jde, ale když to sundáte , tak čau pipi

Taková kobyla někdy nejde udržet...

27.4.2006 12:19

myarchie007 napsal(a):
Omlouvám se zakladatelce, ale když je v tématu hodně příspěvků, tak už to někteří ani nečtou do konce...

Můj osobní názor:
Slečně(paní) , která zde uveřejňovala názor, že vyvazovaní je týraní atd.. Přála bych Vám kobylu, kterou jezdím. Je to devíti-letá ryzka, totálně švihlá. Někdy to bez vyvázání nejde. Pokud přiježďuju lepšího koně, tak ho samozřejmě nestahuju , přijde mi to , že to s tím jde, ale když to sundáte , tak čau pipi

Ale vy jste to nikdo nečetli... Aspoň ne pořádně. Furt vidíte jen týrání, týrání a týrání a vůbec nechápete, co tím chtěl básník říct.

Btw. pochybuji, že Šejtánek (kůň) je tak švihlý, že by musel chodit takhle sešněrován.

27.4.2006 13:15

myarchie007 napsal(a):

Můj osobní názor:

A nepřijde vám že se tu už spíš hádáte o tom jestli vyvazovat nebo ne?
Myslím že teď už o Šejtánka nebo Dášu vůbec nejde! Každý si jem mele to svoje do kola :-))

27.4.2006 13:39

anuska napsal(a):

A nepřijde vám že se tu už spíš hádáte o tom jestli vyvazovat nebo ne?
Myslím že teď už o Šejtánka nebo Dášu vůbec nejde! Každý si jem mele to svoje do kola :-))

Já už se hádám jen o toho "tyrana".

Přidejte reakci

Přidat smajlík