Do jaké barvy ladíte vaše černé poníčci?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.6.2009 18:47
konikulka

XXX.XXX.158.34

Tak co do jaké barvičky ladíte vaše černé poníčci ? Já mího hřebčáčka budu ladit do béžova, zítra nebo ve čtvrtek nám příjdou večičky, tak jsem zvědavá jak nám to sekne . Tak piště a házejte fotečky

23.6.2009 18:53
techeska

XXX.XXX.64.142

konikulka napsal(a):
Tak co do jaké barvičky ladíte vaše černé poníčci ? Já mího hřebčáčka budu ladit do béžova, zítra nebo ve čtvrtek nám příjdou večičky, tak jsem zvědavá jak nám to sekne . Tak piště a házejte fotečky

zvolila jsem světle modrou, je v ní fešák, ale třeba odpocka dlouho svetla nevydržela

23.6.2009 18:54
techeska

XXX.XXX.64.142

techeska napsal(a):
zvolila jsem světle modrou, je v ní fešák, ale třeba odpocka dlouho svetla nevydržela

a tady na cem jezdime...

23.6.2009 19:06
konikulka

XXX.XXX.158.34

techeska napsal(a):

Jojo taky jsem přemýšlela nad světle modrou, ale nakounec to vyhrála ta béžova... Jinak pěknej poník :o)

23.6.2009 19:15
techeska

XXX.XXX.64.142

konikulka napsal(a):
Jojo taky jsem přemýšlela nad světle modrou, ale nakounec to vyhrála ta béžova... Jinak pěknej poník :o)

taky se mi s cernou libi klasika bílá. Když měl novou provazovku byla bílá, ale bohužel jsem to nestihla vyfotit. Teď už je také spíš béžová. Ale z té modré jsem nadšená. jen jsem měla nechat modrý i nánosník, takhle se dost ztrácí
Děkuji za pochvalu. Tvuj je taky moc pekny. S poníkama je stejně největší sranda. Máme ještě trři velké obludy a jednoho ročního huculka, ale poník je poník :) Člověk se s ním nenudí. Testuje nám pravidelně kvalitu ohradníku a jestli jsme nezapomněli zapnout zdroj. Ted se snaží otevřít koze chlívek

23.6.2009 19:18
etnies

XXX.XXX.216.220

techeska napsal(a):
taky se mi s cernou libi klasika bílá. Když měl novou provazovku byla bílá, ale bohužel jsem to nestihla vyfotit. Teď už je také spíš béžová. Ale z té modré jsem nadšená. jen jsem měla nechat modrý i nánosník, takhle se dost ztrácí
Děkuji za pochvalu. Tvuj je taky moc pekny. S poníkama je stejně největší sranda. Máme ještě trři velké obludy a jednoho ročního huculka, ale poník je poník :) Člověk se s ním nenudí. Testuje nám pravidelně kvalitu ohradníku a jestli jsme nezapomněli zapnout zdroj. Ted se snaží otevřít koze chlívek

já do modré a červené barvy
sice uplne jiný odstín ale nevadí

23.6.2009 19:19
etnies

XXX.XXX.216.220

etnies napsal(a):

moc tam neni videt no

23.6.2009 19:20
etnies

XXX.XXX.216.220

etnies napsal(a):
moc tam neni videt no

23.6.2009 19:22
konikulka

XXX.XXX.158.34

techeska napsal(a):

Jj to máš pravdu poníci jsou poníci No to nám něco bílého dlouho bílé nevidrželo Hlavně třeba ohlávká, protože se rád válí A jak je ten tvůj poníček velkej??

23.6.2009 19:24
konikulka

XXX.XXX.158.34

etnies napsal(a):

etnies: Taky máš pěkného poníčka... Jinak červená vám moooc sluši :o)

23.6.2009 19:42
techeska

XXX.XXX.64.142

konikulka napsal(a):
Jj to máš pravdu poníci jsou poníci No to nám něco bílého dlouho bílé nevidrželo Hlavně třeba ohlávká, protože se rád válí A jak je ten tvůj poníček velkej??

Žaneta: Má asi 120cm.
Ethies: Červená taky pěkně sluší :) kombinaci červená+černá miluju, ale manžel mi to zakázal, že se pro kluka nehodí Tak jsem se rozhodla pro modrou :)

23.6.2009 19:43
techeska

XXX.XXX.64.142

techeska napsal(a):
Ethies: Červená taky pěkně sluší :) kombinaci červená+černá miluju, ale manžel mi to zakázal, že se pro kluka nehodí Tak jsem se rozhodla pro modrou :)

Žaneta: Jak velký je ten tvůj?
Etnies: omlouvám se za zkomolení jména

23.6.2009 19:44
konikulka

XXX.XXX.158.34

techeska napsal(a):

techeska: My taky máme 120cm..

23.6.2009 19:50
techeska

XXX.XXX.64.142

konikulka napsal(a):
techeska: My taky máme 120cm..

Žaneta: Vypadá větší, nevím proč :)

23.6.2009 19:52
konikulka

XXX.XXX.158.34

techeska napsal(a):
Žaneta: Vypadá větší, nevím proč :)

To je možné mě příjde taky větší :o)

23.6.2009 20:47
memmory

XXX.XXX.252.35

konikulka napsal(a):
To je možné mě příjde taky větší :o)

Já mám černýho hřebce a ladíme do žluté geniální barva ......

23.6.2009 20:49
konikulka

XXX.XXX.158.34

memmory napsal(a):

memmory: Máš nějaké fotečky?? Ráda by jsem se podívala jak to vypada

23.6.2009 20:52
etnies

XXX.XXX.216.220

memmory napsal(a):

díky
techeska:nevadí,ale i červená se hodí pro kluka,akorát je Ferda hrozný prase,takže ty ohlávky musim pravidelně čistit kartáčem na hlavičku
škoda,že zrovna tady nemá tu červenou ohlávku :)

23.6.2009 21:51
sheril

XXX.XXX.88.21

konikulka napsal(a):

No já málem zapoměla,už taky patřím s novým koníkem mezi černé poníky. Dášenka je to vranka,dávám jí zatím westernový komplet celý hnědý,jinak jí musím ušít červenou dečku,pod an.sedlo,má červenočernou abng uzdečku.Sluší také k její černé barvě hodně zelenomodrá a dnes jsem jí spetla side -pull z bílého provazu z hnědým pletením,tak snad jí to bude slušet a bude na tom poslouchat.Jinak se mi na černých ponících líbí světle modrá a čevená,zvíraznuje jejich rysy

23.6.2009 21:55
sheril

XXX.XXX.88.21

sheril napsal(a):
No já málem zapoměla,už taky patřím s novým koníkem mezi černé poníky. Dášenka je to vranka,dávám jí zatím westernový komplet celý hnědý,jinak jí musím ušít červenou dečku,pod an.sedlo,má červenočernou abng uzdečku.Sluší také k její černé barvě hodně zelenomodrá a dnes jsem jí spetla side -pull z bílého provazu z hnědým pletením,tak snad jí to bude slušet a bude na tom poslouchat.Jinak se mi na černých ponících líbí světle modrá a čevená,zvíraznuje jejich rysy

Dáša

24.6.2009 09:14
teryneczka

XXX.XXX.6.15

konikulka napsal(a):

My jsme do červena ...

24.6.2009 09:15
teryneczka

XXX.XXX.6.15

teryneczka napsal(a):
My jsme do červena ...

... vždy

24.6.2009 09:19
teryneczka

XXX.XXX.6.15

teryneczka napsal(a):
... vždy

....všude

24.6.2009 09:20
teryneczka

XXX.XXX.6.15

teryneczka napsal(a):
....všude

... a se vším

24.6.2009 09:27
klawdie

XXX.XXX.100.124

teryneczka napsal(a):
... a se vším

Krásný terko....
Ty Šárko nemám ten tvůj novej poník nějak extremě dlouhé uši?

24.6.2009 10:39
michaela z

XXX.XXX.21.230

klawdie napsal(a):
Krásný terko....

tak my ladíme skrčka do tyrkysové modré

24.6.2009 14:23
etnies

XXX.XXX.216.220

klawdie napsal(a):
Krásný terko....

Dáša je mula

24.6.2009 15:13
zviratkova

XXX.XXX.240.157

etnies napsal(a):
Dáša je mula

My teda taky do modra, samozřejmě se mi to mísí s černou, bílou a tak. Co se týče ohlávek, tak to jedu do různých barev, ale takové to ostatní vybavení modré.

24.6.2009 15:13
zviratkova

XXX.XXX.240.157

zviratkova napsal(a):
My teda taky do modra, samozřejmě se mi to mísí s černou, bílou a tak. Co se týče ohlávek, tak to jedu do různých barev, ale takové to ostatní vybavení modré.

24.6.2009 15:16
zviratkova

XXX.XXX.240.157

zviratkova napsal(a):

a poslední

24.6.2009 15:25
zviratkova

XXX.XXX.240.157

zviratkova napsal(a):
a poslední

zelená je taky pěkná

24.6.2009 15:25
zviratkova

XXX.XXX.240.157

zviratkova napsal(a):
zelená je taky pěkná

a nejnovější oranžová

26.6.2009 20:02
sheril

XXX.XXX.88.21

klawdie napsal(a):
Krásný terko....

ty pořád musíš být zvědavá-je to mula a jaká krásná a hodná,že by se na ní dříví dalo štípat,a ty ušiska jsou nádherný.Jen je tlusá jako prasátko a musí hodně shodit

26.6.2009 20:04
sheril

XXX.XXX.88.21

sheril napsal(a):
ty pořád musíš být zvědavá-je to mula a jaká krásná a hodná,že by se na ní dříví dalo štípat,a ty ušiska jsou nádherný.Jen je tlusá jako prasátko a musí hodně shodit

Dášenka a moje maminka

27.6.2009 12:22
sheril

XXX.XXX.88.21

konikulka napsal(a):

ode dneška bude ladit meine vraník v této béžové barvě,smotala jsem z provazů pareli na způsob side -pull a její

27.6.2009 12:23
sheril

XXX.XXX.88.21

sheril napsal(a):
ode dneška bude ladit meine vraník v této béžové barvě,smotala jsem z provazů pareli na způsob side -pull a její

s otěžemi

28.6.2009 21:33
sheril

XXX.XXX.88.21

sheril napsal(a):
s otěžemi

DO HNĚDÉ S KOMBINACÍ HNĚDÁ KŮŽE

29.6.2009 22:22
sheril

XXX.XXX.88.21

sheril napsal(a):
DO HNĚDÉ S KOMBINACÍ HNĚDÁ KŮŽE

Dnesjsme ladili do žluta,pod sedlo jsem dala jen bavlněou žlutou prostěrku,ohlávku a jelo se

30.6.2009 00:17
etnies

XXX.XXX.216.220

sheril napsal(a):
Dnesjsme ladili do žluta,pod sedlo jsem dala jen bavlněou žlutou prostěrku,ohlávku a jelo se

Hezký sheril,ale neni to takový moc malý na ní? na Ferdu je všechno zase trošku velký

30.6.2009 07:47
konikulka

XXX.XXX.177.38

etnies napsal(a):
Hezký sheril,ale neni to takový moc malý na ní? na Ferdu je všechno zase trošku velký

Tak se jukněte, jak tomu mímu Čertidlu sluší béžová :o)

30.6.2009 09:45
sheril

XXX.XXX.88.21

sheril napsal(a):

To víš mám už je tři sedla,Lucce je anglické a tohle hnědé a Dáše je zas westernové a tohle hnědé,jenže to westernový je tak na svvezení,mě z toho po delší době bolej záda.Včera jsme byli na vyjíždce,já na Dáše,za sebou Lucku na ohlávce a vedle mě navolno můj věrný Akim.Dáša vlezla do křoví jen jednou,poslouchala nádherě a te cval po louce,když se nás snažila Lucka před běhnout,objeli jsme tři známé konaře,ukázali se a jeli zas dál.Dáši měla\ jen problém se stáním na místě.Jinak to bylo nádherné,dnes jdeme zas a Na Lucce pojede kamarádka,takže si už konečně nebude připadat nevyužitá a odstrčená

1.7.2009 19:35
konikulka

XXX.XXX.177.38

sheril napsal(a):
To víš mám už je tři sedla,Lucce je anglické a tohle hnědé a Dáše je zas westernové a tohle hnědé,jenže to westernový je tak na svvezení,mě z toho po delší době bolej záda.Včera jsme byli na vyjíždce,já na Dáše,za sebou Lucku na ohlávce a vedle mě navolno můj věrný Akim.Dáša vlezla do křoví jen jednou,poslouchala nádherě a te cval po louce,když se nás snažila Lucka před běhnout,objeli jsme tři známé konaře,ukázali se a jeli zas dál.Dáši měla\ jen problém se stáním na místě.Jinak to bylo nádherné,dnes jdeme zas a Na Lucce pojede kamarádka,takže si už konečně nebude připadat nevyužitá a odstrčená

Posouvám

2.7.2009 17:50
konikulka

XXX.XXX.177.38

konikulka napsal(a):
Posouvám

Sice to není poník a ani černý koník, ale jen tak pro inspiraci..

3.7.2009 21:52
monchess

XXX.XXX.74.57

konikulka napsal(a):
Sice to není poník a ani černý koník, ale jen tak pro inspiraci..

Podle mě je na černých konících nehezčí červená, žlutá a pak ještě světle modrá :)

3.7.2009 22:52
konikulka

XXX.XXX.177.38

monchess napsal(a):
Podle mě je na černých konících nehezčí červená, žlutá a pak ještě světle modrá :)

Jj, jak jsem zjistila tak tomu mímu sluší uplně všechny barvy :o)

Přidejte reakci

Přidat smajlík