Prosím o pomoc při hledání ztracené bílé poničky, 125KVH, má červenou ohlávku. Utekla od Mšena před 3-mi dny a stále není k nalezení.
Neviděl jste jí někdo, popřípadě i už v nějaké stájí?
Děkuju
buggyna

XXX.XXX.81.124
microfon
napsal(a):
Prosím o pomoc při hledání ztracené bílé poničky, 125KVH, má červenou ohlávku. Utekla od Mšena před 3-mi dny a stále není k nalezení.
Neviděl jste jí někdo, popřípadě i už v nějaké stájí?
Děkuju
jsou tam všude kolem lesy snad se ve zdraví najde
redbla
napsal(a):
co poprosit myslivce, hajný a popřípadě jestli by koně uměli najít psi :-( blbá situace držím palce
Děkuju ¨
Nová paní majitelka už obvolala místní myslivce, takže z téhle strany by o ní vědět měli. Radila jsem jí ještě obejít místní kluby a farmy, jenže jí prý nikdo v okolí nemá rád, takže od koňáků pomoc nečeká (paní je opravdu výstřední exterovert)...
Tož to sem dávám hlavně právě proto, že si myslím, že už bude nejspíš u někoho ubytovaná, tak kdyby jste u někoho třeba viděli najdenou malou bílou poničku...
microfon
napsal(a):
Děkuju ¨
Nová paní majitelka už obvolala místní myslivce, takže z téhle strany by o ní vědět měli. Radila jsem jí ještě obejít místní kluby a farmy, jenže jí prý nikdo v okolí nemá rád, takže od koňáků pomoc nečeká (paní je opravdu výstřední exterovert)...
Tož to sem dávám hlavně právě proto, že si myslím, že už bude nejspíš u někoho ubytovaná, tak kdyby jste u někoho třeba viděli najdenou malou bílou poničku...
není to Sendy ?
evush2010
napsal(a):
a jak je stará ? Je po hříběti a má jedno oko modré ? Znám takovou letos 3.5 nebo 4 letou kobylku.... možná ji po registraci přejmenovali, byla u nás ustájená jedno léto, byla to krasavice
A odkud jí přivezli? hladal bych tím směrem..znám koníka co když po pár dnech prchl majitelovi, vrátil se domů....a měl to celkem z ruky...
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
klawdie
napsal(a):
A odkud jí přivezli? hladal bych tím směrem..znám koníka co když po pár dnech prchl majitelovi, vrátil se domů....a měl to celkem z ruky...
Tak hlavně, že se našla a kde nakonec byla??
sadzi saj
napsal(a):
Tak hlavně, že se našla a kde nakonec byla??
Jé já ani neodpověděla, nakonec byla ponička jen asi přes 2km od stáje a spokojeně se popásala na vysoké louce
Špatně se chytá ,ale tentokráte se nechala odvést hned.. žádnej stres neměla...
Tak jí nová majitelka měla rovnou pod nosem.
Kdyby se vydala do původní stáje, tak k nám by to měla dobrejch 180km