dobrý večer.chci se zeptat jestli je dobrá volba brát si do westernu perka.koupila jsem si je z důvodu PŘÍSNÉHO ZÁKAZU jízdy v teniskách.pak ale koukám na fotky na fotky (z tábora kam jedu) a všichni mají minichaps a obyčejné tenisky!!! .co si o tom mám myslet ? stačí tedy být v tomto složení : rajtky,podkolenky,perka ?
kerry
napsal(a):
dobrý večer.chci se zeptat jestli je dobrá volba brát si do westernu perka.koupila jsem si je z důvodu PŘÍSNÉHO ZÁKAZU jízdy v teniskách.pak ale koukám na fotky na fotky (z tábora kam jedu) a všichni mají minichaps a obyčejné tenisky!!! .co si o tom mám myslet ? stačí tedy být v tomto složení : rajtky,podkolenky,perka ?
Kup si v OBI za pětikilo farmářky
rimisek
napsal(a):
Kup si v OBI za pětikilo farmářky
nebo spíš tyhle
http://www.zetra.cz/2153-pracov ni-obuv-kotnickova-farma rky/38194-pracovni-obuv-kotni ckova-famarka-delta/
jsou moc fajn mám teda přírodní kůži a chodím v tom i do města
kerry
napsal(a):
Chápu,proč zakazují tenisky, taky jsem v tom jezdila, ale je to nebezpečné.
Farmářky jsou dobrá, levná volba, aspoň do začátku.
Dnes jsem "omylem" sedla do westernu v perkách, a bylo to děsný, strašně kloužou a je to nepříjemný. Nikdy více.