Tak já začnu šestašedesátku a zároveň se modlím,aby už konečně ty povodně přestaly...
jaruska
napsal(a):
Tak já začnu šestašedesátku a zároveň se modlím,aby už konečně ty povodně přestaly...
Dobré ráno dámy, taky už mě ty povodně začínají děsit... ne, že by se něco mohlo stát našim koníčkům, ale děsí mě ty zprávy odjinud, kde se musí zachraňovat lidi, zvířata, majetek atd... Je to hrůza... snad už se nikomu nic nestane...
vendulka2066
napsal(a):
Dobré ráno dámy, taky už mě ty povodně začínají děsit... ne, že by se něco mohlo stát našim koníčkům, ale děsí mě ty zprávy odjinud, kde se musí zachraňovat lidi, zvířata, majetek atd... Je to hrůza... snad už se nikomu nic nestane...
Kde všechny jste??? Vždycky, když do práce příjdu normálně na devátou, tak už je tu diskuze tak rozběhlá, že mi pár minut trvá, než to všechno přečtu a dneska tu naschvál nikdo není, když jsme v práci od 7:15!!! Chjo... mám ale smůlu...
vendulka2066
napsal(a):
Kde všechny jste??? Vždycky, když do práce příjdu normálně na devátou, tak už je tu diskuze tak rozběhlá, že mi pár minut trvá, než to všechno přečtu a dneska tu naschvál nikdo není, když jsme v práci od 7:15!!! Chjo... mám ale smůlu...
Ty povodně jsou hnus. Tady naštěstí úplná pohoda, klidně jdu s Usou brodit řeku. Je trochu větší, ale žádná tragédie, dokonce včera vypustíli potok, co teče jako rameno řeky. Zastavili stavidlo, nevím, jestli to chtějí nyní čistit neo co?
Tady je mlha a hnusně, ale neprší.
lucky
napsal(a):
Ty povodně jsou hnus. Tady naštěstí úplná pohoda, klidně jdu s Usou brodit řeku. Je trochu větší, ale žádná tragédie, dokonce včera vypustíli potok, co teče jako rameno řeky. Zastavili stavidlo, nevím, jestli to chtějí nyní čistit neo co?
Tady je mlha a hnusně, ale neprší.
Ahój, konečně někdo přišel...
V Praze je zataženo, ale dusno a neprší... ale dneska jsem koukala po cestě na Vltavu a už jsou zaplavený náplavky u břehů a proud je uprostřed tak silný, že bójky, které jsou normálně kolmo ke hladině, jsou teď na té hladině úplně položený...
Snad nebude potřeba zase zavírat ty protizáplavový zábrany... to byl děs, minule ty povodně... ale to jsem ještě chodila na vejšku a moc se mě to netýkalo, protože ta byla na pořádným kopci... ale teďka, kdyby byly zase ty hnusný záplavy pořádný, tak by se mě to už týkalo, kanceláře máme hnedka vedle vody, takže by se mi asi evakuace nevyhnula...
vendulka2066
napsal(a):
V Praze je zataženo, ale dusno a neprší... ale dneska jsem koukala po cestě na Vltavu a už jsou zaplavený náplavky u břehů a proud je uprostřed tak silný, že bójky, které jsou normálně kolmo ke hladině, jsou teď na té hladině úplně položený...
Snad nebude potřeba zase zavírat ty protizáplavový zábrany... to byl děs, minule ty povodně... ale to jsem ještě chodila na vejšku a moc se mě to netýkalo, protože ta byla na pořádným kopci... ale teďka, kdyby byly zase ty hnusný záplavy pořádný, tak by se mě to už týkalo, kanceláře máme hnedka vedle vody, takže by se mi asi evakuace nevyhnula...
My máme řeku za barákem. teda za zahradou (výběhem) je hráz a za ní olšina cca 15 metrů koryto řeky Ostravice. Ale jak říkám, ta je v pohodě a nad námi za Frýdlantem a Ostravicí je přehrada Šance, takže ta drží vodu z hor. Navíc měli dlouhodobě podmíru, takže myslím, že zatím jsou rádi, že teče voda
vendulka2066
napsal(a):
teda vy se máte tady je vymetýno, sluníčko praží, hovada koušou
zato včera jsme z práce grilovali a zmokli jsme teda jen tak lehce. kolem šla bouřka a tak asi 20 minut pršelo.
bospor
napsal(a):
teda vy se máte tady je vymetýno, sluníčko praží, hovada koušou
zato včera jsme z práce grilovali a zmokli jsme teda jen tak lehce. kolem šla bouřka a tak asi 20 minut pršelo.
Ahoj,no to je super,že nikdo nejste vytopenej,
ptala jsem se i u Bobika,
tak ti mají akorát z louky bažinu,jak pořád pérší a nemůžou usušit seno,
ale snad už bude líp.
Pavlí,Olda řeže na pile všechny kůly do špice...
jaruska
napsal(a):
Ahoj,no to je super,že nikdo nejste vytopenej,
ptala jsem se i u Bobika,
tak ti mají akorát z louky bažinu,jak pořád pérší a nemůžou usušit seno,
ale snad už bude líp.
Pavlí,Olda řeže na pile všechny kůly do špice...
Pavlí,tak super,tak dneska kolem sedmé u Tebe
,chceš vzít půjčit tu knížku od Bořánka?
jaruska
napsal(a):
Pavlí,tak super,tak dneska kolem sedmé u Tebe
,chceš vzít půjčit tu knížku od Bořánka?
Já byla s Jarčou pro vízo,zašly jsme trošíčku zhřešit do cukrárny,
a pak nám jel autobus až ve třičtvrtě na 11.
jaruska
napsal(a):
Já byla s Jarčou pro vízo,zašly jsme trošíčku zhřešit do cukrárny,
a pak nám jel autobus až ve třičtvrtě na 11.
Jo a Pavlí,hrajerme tenis v průjezdu,máme tady i hřiště ve vsi,ale Jarča tam chce jít,až to bude umět jako Stefi Graff.
jaruska
napsal(a):
Jo a Pavlí,hrajerme tenis v průjezdu,máme tady i hřiště ve vsi,ale Jarča tam chce jít,až to bude umět jako Stefi Graff.
Že mě bábo nevidíš????
jaruska
napsal(a):
Že mě bábo nevidíš????
Jéé, tak snad na nic nezapomenu... jo, u mě v sedm, už se moooc těším, potom knížku si půjčím moc ráda, přímo na kurzu jsem si koupila DVD s tím, že si knížku koupím až na ní zase budu mít v tom Berouně...
(trošku jsou ty ceny přemrštěný, ale chápu, že za kvalitu se musí platit)
Malej je strášně moc roztomilej a tak se na obě hříbata těším - no i Standa o tom furt povídá... a přemýšlí, co vezmeme s sebou...
Kolik těch židlí a stolů budete chtít? Všeho je tam dostatek, jen abych věděla, kolik jich přitáhnout k těm dveřím, protože je radši zezádu vytahám já, chlapi mi to skvěle zabarikádovali... a taky jsem zvědavá, co budeš na ten sál říkat.. jestli se nepletu, tak dovnitř jste nešly, co? Takže ani nevíš, jak je to tam veliký... až tam bude ta jízdárna, to bude super materiálek... !!!
vendulka2066
napsal(a):
Jéé, tak snad na nic nezapomenu... jo, u mě v sedm, už se moooc těším, potom knížku si půjčím moc ráda, přímo na kurzu jsem si koupila DVD s tím, že si knížku koupím až na ní zase budu mít v tom Berouně...
(trošku jsou ty ceny přemrštěný, ale chápu, že za kvalitu se musí platit)
Malej je strášně moc roztomilej a tak se na obě hříbata těším - no i Standa o tom furt povídá... a přemýšlí, co vezmeme s sebou...
Kolik těch židlí a stolů budete chtít? Všeho je tam dostatek, jen abych věděla, kolik jich přitáhnout k těm dveřím, protože je radši zezádu vytahám já, chlapi mi to skvěle zabarikádovali... a taky jsem zvědavá, co budeš na ten sál říkat.. jestli se nepletu, tak dovnitř jste nešly, co? Takže ani nevíš, jak je to tam veliký... až tam bude ta jízdárna, to bude super materiálek... !!!
Jo a kdyby Jaruška moc chtěla hrát jako Stefi Grafová, tak mám kamaráda, co trénuje profesionálně tenis... třeba by se na ní přijel podívat a dal jí pár lekcí, kdyby vážně chtěla...
vendulka2066
napsal(a):
Jo a kdyby Jaruška moc chtěla hrát jako Stefi Grafová, tak mám kamaráda, co trénuje profesionálně tenis... třeba by se na ní přijel podívat a dal jí pár lekcí, kdyby vážně chtěla...
Pavlí,já nevím sama,nám stačej 4-5 stolů,ale kolik si jich vezme Míra,to netuším,a netahej to sama,oni Ti to chlapi vytahaj.
Teda to byl hic,jako blááázen.
Ale já mám ráda teplíčko,kobylky šly jen krok,na jednom místečku jsme si zaklusali a do jednoho malýho kopečíčku i pocválaly,
prťata s chutí za náma.
jaruska
napsal(a):
Jé,díky,no zatím to jen tak plácá,
ale docela jí to baví,tak třeba až bude starší,teď je ještě brzy.
jaruska
napsal(a):
Jé,díky,no zatím to jen tak plácá,
ale docela jí to baví,tak třeba až bude starší,teď je ještě brzy.
Nee,v sále jsem nebyla,ale může to bejt dobře velký,jízdárnička z toho bude jako víno!!!!
jaruska
napsal(a):
Nee,v sále jsem nebyla,ale může to bejt dobře velký,jízdárnička z toho bude jako víno!!!!
jaruska
napsal(a):
To máš to DVD Obě oči,že jo,nebo jiný????
Jojo, obě kukadla... zatím se mi podařilo mezi spánkem projet první kobylku - už třikrát... hehe...
Vždycky si to pustím před spaník, když už ležím v posteli a ráno se vzbudím s pocitem, že jsem opět viděla pouze Jahůdku... hehe
Na knížku mi už nezbylo, ale líbila se mi ta přímo od Bořánka a Barunky...
vendulka2066
napsal(a):
Jojo, obě kukadla... zatím se mi podařilo mezi spánkem projet první kobylku - už třikrát... hehe...
Vždycky si to pustím před spaník, když už ležím v posteli a ráno se vzbudím s pocitem, že jsem opět viděla pouze Jahůdku... hehe
Na knížku mi už nezbylo, ale líbila se mi ta přímo od Bořánka a Barunky...
Jojo,Jahoda je dobrá,pěkně šlape.
Tak jo,dneska Ti knížečku přivezu,ale vráátit nevyčtenou,nech mi tam,prosím Tě,nějáký písmenka,jooo???
jaruska
napsal(a):
Jojo,Jahoda je dobrá,pěkně šlape.
Tak jo,dneska Ti knížečku přivezu,ale vráátit nevyčtenou,nech mi tam,prosím Tě,nějáký písmenka,jooo???
Hehe, já nejsem typický nevraceč knížek, neboj.. knížky vracím poměrně brzy, čtu rychle a neponičené... nikdy se mi nestalo, že bych si nějakou půjčenou náhodou nechala, či bych na ní jedla obídek...
Předem ti moc děkuju, vím, co to pro tebe určitě znamená
vendulka2066
napsal(a):
Hehe, já nejsem typický nevraceč knížek, neboj.. knížky vracím poměrně brzy, čtu rychle a neponičené... nikdy se mi nestalo, že bych si nějakou půjčenou náhodou nechala, či bych na ní jedla obídek...
Předem ti moc děkuju, vím, co to pro tebe určitě znamená
Já jsem to nemyslela tak,že bys mi jí zničila,ale abys mi jí dočista nevyčetla!!!!
vendulka2066
napsal(a):
Já vím, budu jí číst při jízdě tramvají.... už se těším...
Tak jsem s Usou pěkně zmokla, Byly jsme u Betty, pustit ji, holky se proběhly, Betty se snažila a po chvíli z ní pěkně lelo
. A Usa lítala jak tryskáč a nic.
.
Jinak na výstavu arabů do Liberce nejedeme nakonecbreeeeee
lucky
napsal(a):
Tak jsem s Usou pěkně zmokla, Byly jsme u Betty, pustit ji, holky se proběhly, Betty se snažila a po chvíli z ní pěkně lelo
. A Usa lítala jak tryskáč a nic.
.
Jinak na výstavu arabů do Liberce nejedeme nakonecbreeeeee
Šmarjá a jak to??? Já jsem se tam tak těšila a nepochybuju o tom, že Jaruška taky....hmmmm, to je fakt škoda..
vendulka2066
napsal(a):
Šmarjá a jak to??? Já jsem se tam tak těšila a nepochybuju o tom, že Jaruška taky....hmmmm, to je fakt škoda..
No, na poslední chvíli krachla doprava, takže se tam nemám jak dostat a ještě k tomu dost finanční krize (souvislost má s tím i ta krádež...)
, takže momentálně stejně by to bylo hodně stresové, takže se na to můžu vyprdnout. Prostě pojedeme příští rok.
lucky
napsal(a):
No, na poslední chvíli krachla doprava, takže se tam nemám jak dostat a ještě k tomu dost finanční krize (souvislost má s tím i ta krádež...)
, takže momentálně stejně by to bylo hodně stresové, takže se na to můžu vyprdnout. Prostě pojedeme příští rok.
Jéžíš,teda,to mě taky moc mrzí,
já bych dávala do každý kabelky nebo tašky rozbušku,aby teda hajzl zlodějská se vytrestal sám.
jaruska
napsal(a):
Jéžíš,teda,to mě taky moc mrzí,
já bych dávala do každý kabelky nebo tašky rozbušku,aby teda hajzl zlodějská se vytrestal sám.
no jo, teď má člověk z toho problémy. To jsem ještě včera koukala na účty a zjistila, že mi stáhli na podnikatelském 2000,- ! a TEN TÁTA NENECHÁVAL BLOKOVAT! on měl totiž u sebe své dvě karty , mojí OK, protože s ní byl manipulovat a dával mi něco na účet, a měl u sebe i mou platební kartu na soukr účet! No a oni blokli ty dvě jeho a mé sice ty dvě, ale ještě k tomu viděli, že mám 3, tak je blokli všechny! No a samozřejmě, že si postahovala banka poplatky, takže blokneš 5 kare a máš skoro 5 tisíc v prdeli ...fakt úžasné
lucky
napsal(a):
no jo, teď má člověk z toho problémy. To jsem ještě včera koukala na účty a zjistila, že mi stáhli na podnikatelském 2000,- ! a TEN TÁTA NENECHÁVAL BLOKOVAT! on měl totiž u sebe své dvě karty , mojí OK, protože s ní byl manipulovat a dával mi něco na účet, a měl u sebe i mou platební kartu na soukr účet! No a oni blokli ty dvě jeho a mé sice ty dvě, ale ještě k tomu viděli, že mám 3, tak je blokli všechny! No a samozřejmě, že si postahovala banka poplatky, takže blokneš 5 kare a máš skoro 5 tisíc v prdeli ...fakt úžasné
Tý bláho,no potěš,
to je fakt v háji ty banky zatracený,drahý...
jaruska
napsal(a):
No,to je fakt sprostý od nich.
Pavlí,ještě jednou díky za všechnooo!!!!!
jaruska
napsal(a):
No,to je fakt sprostý od nich.
Pavlí,ještě jednou díky za všechnooo!!!!!
Jeli kolem nás nějácí poutníci...
jaruska
napsal(a):
Jeli kolem nás nějácí poutníci...
Ta Markét nám sem ten odkaz nedala,že ne....
jaruska
napsal(a):
Ahoj Kochači, tak dnes jsem byla v Práglu.. A nestihla jsem koupit repelent. To mě mrzí. Ale tak snad se zadaří příště. Jinak někdo tu slavil začátek prázdnin ohňostrojem, a koně se kvůli tomu málem nenažrali... Teda mimo Toosii a Sofii, ta nevidí, tak jim to bylo jedno.
Jinak mám dotaz na sedlo- které doporučujete? Ještě nemám našetřeno, ale budu ho potřebovat. Zatím si půjčuju Natowu. Musím se pochlubit, už jezdíme s oosií samy ven.
canis lupus
napsal(a):
Ahoj Kochači, tak dnes jsem byla v Práglu.. A nestihla jsem koupit repelent. To mě mrzí. Ale tak snad se zadaří příště. Jinak někdo tu slavil začátek prázdnin ohňostrojem, a koně se kvůli tomu málem nenažrali... Teda mimo Toosii a Sofii, ta nevidí, tak jim to bylo jedno.
Jinak mám dotaz na sedlo- které doporučujete? Ještě nemám našetřeno, ale budu ho potřebovat. Zatím si půjčuju Natowu. Musím se pochlubit, už jezdíme s oosií samy ven.
Tak to gratuluji! A taky musím pochváli Moruši, že ji to nyní mooc sluší. Je krásná
já dneska cvakla mobilem Betty. Trochu zase lépe chodí, než se opět strouhne. Ale kopyta jsou děs a to jsou upravované. úplně změnila tvar, jak poklesla ta kost.
lucky
napsal(a):
Tak to gratuluji! A taky musím pochváli Moruši, že ji to nyní mooc sluší. Je krásná
já dneska cvakla mobilem Betty. Trochu zase lépe chodí, než se opět strouhne. Ale kopyta jsou děs a to jsou upravované. úplně změnila tvar, jak poklesla ta kost.
na ukázku kopyto schvácené
lucky
napsal(a):
Jéžiš to je chudák ta Betynka, ty kopýtka jsou teda hrozný... to se nedivím, že se jí špatně chodí... Lucky, já jsem nikde nečetla, z čeho to ta Betynka má, můžeš mi to napsat? To nebyla zvyklá na zelené nebo co, že se jí to takhle schvátilo?
Já jsem se u svých koní také bála, že se přichvátí, protože jeden měl silně omezené množství na každý den, ale zato kvalitní, ale druhý neměl skoro žádné pastevko a pusť takové dva koně na dva hektary úplně zarostlé travičkou a vojtěškou... No, naštěstí se nic nestalo, ale byl to zázrak, protože s těmi omezenými možnostmi, co jsem měla při koupi koní by se dalo čekat, že se něco pos..e... mám štígro a už bych to nikdy nezkusila tak, jak jsem si troufla na úplném začátku...
lucky
napsal(a):
Ahoj,jéé,Lucí,díky moc
,já se právě taky nemůžu vynadívat,moc se mi Moruš líbí
,a když se zakouká někam,tak je fakt nádhernej ten její pohled.
Jé ale ty kopýtka jsou hrozný,
taky jsem viděla jednou kobylu schvácenou a ještě měla ty kopyta přerostlý fakt jak lyže,jen ležela,nemohla vůbec vstát,do auta jí naposunovali navijákem,ona nevstala,nějákej idiot zdědil po revoluci prasečák i s kobylou,kobča chudák žrala s prasatama,byla fakt v děsným stavu,to se mi dodnes ježí chlupy,když si na to vzpomenu....
vendulka2066
napsal(a):
Jéžiš to je chudák ta Betynka, ty kopýtka jsou teda hrozný... to se nedivím, že se jí špatně chodí... Lucky, já jsem nikde nečetla, z čeho to ta Betynka má, můžeš mi to napsat? To nebyla zvyklá na zelené nebo co, že se jí to takhle schvátilo?
Já jsem se u svých koní také bála, že se přichvátí, protože jeden měl silně omezené množství na každý den, ale zato kvalitní, ale druhý neměl skoro žádné pastevko a pusť takové dva koně na dva hektary úplně zarostlé travičkou a vojtěškou... No, naštěstí se nic nestalo, ale byl to zázrak, protože s těmi omezenými možnostmi, co jsem měla při koupi koní by se dalo čekat, že se něco pos..e... mám štígro a už bych to nikdy nezkusila tak, jak jsem si troufla na úplném začátku...
Jaruško, nemáš zač... mě to pomohlo a jestli měl Staník nebo děda nějaký připomínky, tak už dneska nemají..hehe
Doufám, že Vás ten děda moc netrápil než jsem přijela, ale na jednu stranu mi říkáš, abych nejezdila jako Fitipaldi a na druhou mi ve 3/4 na 7 řekneš, že už jste na cestě... Jsem zase docela přišlápla plyn, když jsi mi to oznámila.. hehe... naštěstí za Prahou nelilo tak jako v tý Praze - to bylo včera tolik vody, kolik snad nenapršelo za poslední dva roky... fakt děs běs... jsem spíš plavala v tom autě než jela... silnice byla někde hluboko pod vodou... kola se snad ani té silnice nedotkly po Evropské... hrůza... a než jsem přeběhla od tramvaje do metra, abych se schovala před tím slejvákem, měla jsem úplně promočené všechno oblečení, jak se říká durch a mejkap byl taky pryč, účes taky... no fakt otřesný... a takovejch blesků a hromů těsně nad hlavou... a těch lidí, co najednou bylo u výstupů z metra namačkanejch, aby viděli ten tropickej slejvák... já jsem stála v tom metru skoro 20 minut a stejně jsem pak vybíhala ještě za deště, protože už bylo dost pozdě, proto taky to moje zpoždění při příjezdu domů...
jaruska
napsal(a):
Ahoj,jéé,Lucí,díky moc
taky jsem viděla jednou kobylu schvácenou a ještě měla ty kopyta přerostlý fakt jak lyže,jen ležela,nemohla vůbec vstát,do auta jí naposunovali navijákem,ona nevstala,nějákej idiot zdědil po revoluci prasečák i s kobylou,kobča chudák žrala s prasatama,byla fakt v děsným stavu,to se mi dodnes ježí chlupy,když si na to vzpomenu....
Ahoj Jaruš, jakej odkaz nám sem měla dát Markéta? to jsem taky nečetla či co...
jaruska
napsal(a):
Ahoj,jéé,Lucí,díky moc
Čauky pavlí,no Betynka je právě zchvácená,rentgeny prý byly takové,že byla kobča zralá na jatka
,psala jednou Lucka,ale majitel jí dal do výběhu,kde je trávy maličko a strouhají,tak snad se z toho Betka dostane.
jaruska
napsal(a):
Čauky pavlí,no Betynka je právě zchvácená,rentgeny prý byly takové,že byla kobča zralá na jatka
,psala jednou Lucka,ale majitel jí dal do výběhu,kde je trávy maličko a strouhají,tak snad se z toho Betka dostane.
A to jí tak koupili ti noví majitelé nebo jak k tomu přišla? To je fakt hrozný, že to někdo nechal zajít tak daleko...
jaruska
napsal(a):
No na fotky z těch závodů,co pořádali,jak nás taky zvala,jenže copak já se můžu od tý mojí drobotě někam hnout???
Legišek je jak malý mimino,jen vejdu do výběhu,užž řehtá a letí ke mě,div že by mě neporazil.
Včera měl na krku hovado přicůclý a chudák si s tím nevěděl rady,no tak samozřejmě přiběhl za bábou,bába plácla hovado a Legišek byl rááád....
Včera ty mrchy teda dělaly,hovada jedny hnusný.
jaruska
napsal(a):
No na fotky z těch závodů,co pořádali,jak nás taky zvala,jenže copak já se můžu od tý mojí drobotě někam hnout???
Legišek je jak malý mimino,jen vejdu do výběhu,užž řehtá a letí ke mě,div že by mě neporazil.
Včera měl na krku hovado přicůclý a chudák si s tím nevěděl rady,no tak samozřejmě přiběhl za bábou,bába plácla hovado a Legišek byl rááád....
Pavlí,byla na pastvě,a tyhle koně,to je hned.....
jaruska
napsal(a):
NO..z čeho to má? Dlouhodobě zanedbávaná kopyta + silná nadváha + denně na hroomadě trávy typu jetel a pampelišky..co víc chtít.
Jenomže nyní ten zmenšený výběh je všechno, jen ne vypasený, takže by měla být na dietě , ale k tomu si vesele užívá futrování 10 -15cm jetele...mňam...
jaruska
napsal(a):
Jojo, to u nás to bylo s hovadama včera to samý... jak je tak vlhko a přitom horko tak jsou na těch koníkách úplně všude a jaký obrovský potvory... si vždycky říkám, že už bych je i něčím nastříkala, jak je mi jich líto, ale zase si představím ty scény, který dělaj při zvuku spreje a přejde mě chuť se nechat zašlápnout.. Cézar se toho zvuku moc nebojí, ale zase na druhou stranu je na mě sprostej teďka skoro pokaždý, co příjdu do výběhu a jde i přeze mě, což mě hooodně zlobí, takže se s ním nechci prát, aby už zůstal stát, že mu ten sprej udělá dobře... včera jsem byla dost vzteklá na jeho chování - mazlila jsem se s Vendy a on vždycky přišel k jejímu zadku a kousnul jí, takže se Vendula rozběhla přeze mě a on za ní a Vendula se za chvíli otočila a zase že bude mazliky a znovu Cézar a tak dokolečka skoro dvacet minut... jsem myslela, že ho ubiju...
lucky
napsal(a):
NO..z čeho to má? Dlouhodobě zanedbávaná kopyta + silná nadváha + denně na hroomadě trávy typu jetel a pampelišky..co víc chtít.
Jenomže nyní ten zmenšený výběh je všechno, jen ne vypasený, takže by měla být na dietě , ale k tomu si vesele užívá futrování 10 -15cm jetele...mňam...
No jo, ale tak se toho nikdy nezbaví, ne? Když se bude pořád cpát... chjo... to tam nikde není vypasený kus pozemku, aby se tam dala nebo jí tam dát nechtějí, aby jí "netrápili" hladem?
jaruska
napsal(a):
Jéžíš,já myslela,že jí dával někam na pastvinu s krátkou travičkou,ten jetel jí teda rozhodně nepomůže....
Ty bys tam potřebovala úvaziště,abys měla k dispozici jen jednoho koníka a druhej,kterej otravuje,byl uvázanej,my jsme si takhle pro tyhle příležitosti zasadili
ve výběhu jeden pražec.
jaruska
napsal(a):
Jéžíš,já myslela,že jí dával někam na pastvinu s krátkou travičkou,ten jetel jí teda rozhodně nepomůže....
No jo, všude kolem je trávy po pás, ale ten výběh, co se zmenšil, tak to bylo vypasené celkem v tom horku, jak bylo. Ale nyní jak prší a tráva roste, tak už je to velké taky a ona se na tom pase a majitel to nepokosí...už to fakt neřeším. Je to začarovaný kruh.
takhle to vypadá v tom menším..na fotce nic moc vidět, ale jen jetel a výškově cca 10 - 15cm.
jaruska
napsal(a):
Ty bys tam potřebovala úvaziště,abys měla k dispozici jen jednoho koníka a druhej,kterej otravuje,byl uvázanej,my jsme si takhle pro tyhle příležitosti zasadili
ve výběhu jeden pražec.
No jo, když já bych hlavně potřebovala kruhovku... a to tak že velmi... a Olda si fakt myslí, že ten sál bude malý na koně, jo?
jaruska
napsal(a):
ve výběhu jeden pražec.
Né,nevšimla,jé,muším lépe koukati.
Né fakt nás dědula netrápil,byl hodnej,došel pro klíče,fakt dobrý.
lucky
napsal(a):
No jo, všude kolem je trávy po pás, ale ten výběh, co se zmenšil, tak to bylo vypasené celkem v tom horku, jak bylo. Ale nyní jak prší a tráva roste, tak už je to velké taky a ona se na tom pase a majitel to nepokosí...už to fakt neřeším. Je to začarovaný kruh.
takhle to vypadá v tom menším..na fotce nic moc vidět, ale jen jetel a výškově cca 10 - 15cm.
Hm,to je fakt,jak prší,tak to jde rychle do růstu ten jetel,tak by jí měl fakt tu ohradu posekat,kde by byla,vždyť to zas není tolik práce vzít sekačku a přejet to tam a zpátky,bože....
jaruska
napsal(a):
Hm,to je fakt,jak prší,tak to jde rychle do růstu ten jetel,tak by jí měl fakt tu ohradu posekat,kde by byla,vždyť to zas není tolik práce vzít sekačku a přejet to tam a zpátky,bože....
No to jó, pro klíče došel, ale že by je použil, to ho nenapadlo... jsem se musela smát, už to chlapi mohli mít naložený, když jsem přijela...
Ale to on zase nevěděl co a jak moc atd..., teď už je to jedno... no
jaruska
napsal(a):
No jo,Olda už viděl pár jízdáren,ale to byly klasický jízdárny,obrovský,tak on hold jak to není takhle velký,tak je hned zas všechno malý,hihi,
ale není to malý,neboj,ukážu Ti ještě menší plochu jízdárny,sloupy uprostřed a normálně tam skáče a pracuje několik koní.
Jé,nedostali jsme se na ten ohradník,ale hele,prý si máš koupit normálně třeba od kamíru ohradník,oni Ti prodají k tomu vše potřebné a Olda by Ti pomohl s tím zapojením.
jaruska
napsal(a):
No jo,Olda už viděl pár jízdáren,ale to byly klasický jízdárny,obrovský,tak on hold jak to není takhle velký,tak je hned zas všechno malý,hihi,
ale není to malý,neboj,ukážu Ti ještě menší plochu jízdárny,sloupy uprostřed a normálně tam skáče a pracuje několik koní.
Jé,nedostali jsme se na ten ohradník,ale hele,prý si máš koupit normálně třeba od kamíru ohradník,oni Ti prodají k tomu vše potřebné a Olda by Ti pomohl s tím zapojením.
Pavlí,tam jak jsou koníci teď,jde udělat krásná kruhovka!!!
Ale tam až si je přestěhuješ,to asi nepůjde,co,je to moc do kopca a s kopca asi,co...
jaruska
napsal(a):
Pavlí,tam jak jsou koníci teď,jde udělat krásná kruhovka!!!
Ale tam až si je přestěhuješ,to asi nepůjde,co,je to moc do kopca a s kopca asi,co...
Markét,jaké sedlo myslíš,western nebo anglii?
Jestli western,tak na Tootsii budeš mušet shánět nějáké širší,asi spíš možná na míru,ale to bude moc drahý,coo???
Určitě bych Ti doporučila Californii,mě se v ní teda jezdilo špicově,ale ta je právě úzká a většině těchdle širokých koní nesedí.
jaruska
napsal(a):
Jestli western,tak na Tootsii budeš mušet shánět nějáké širší,asi spíš možná na míru,ale to bude moc drahý,coo???
Určitě bych Ti doporučila Californii,mě se v ní teda jezdilo špicově,ale ta je právě úzká a většině těchdle širokých koní nesedí.
no jo...posekání,..,.to by bylo mooc práce...
jaruska
napsal(a):
Já právě nevím.. kruhovku dělat v té M. ohradě nechci, protože by to byla podle mě zbytečná práce... takhle každý večer trávím drbáním kůry z kůlů a ne stavbou provizorní kruhovky na měsíc... ale fakt po ní teda toužím... to jo.. a nevadí, že jsme se nedostali k tomu ohradníku, probereme to až na té akci u tebe... třeba... co králík, dobrý?
A my jsme včera hledali Roxanu do osmi hodin... Olda, jak šel za náma dovnitř, tak nechal otevřeno bránu a malou nenapadlo nic lepšího než jít chytat domácí zvířátka k sousedům.... no hledali jsme jí teda dlouho a už jsem se bála, že jí najdu zajetou, je to takový trdlo makový, že se aut nebojí... naštěstí vše dopadlo dobře..
vendulka2066
napsal(a):
Já právě nevím.. kruhovku dělat v té M. ohradě nechci, protože by to byla podle mě zbytečná práce... takhle každý večer trávím drbáním kůry z kůlů a ne stavbou provizorní kruhovky na měsíc... ale fakt po ní teda toužím... to jo.. a nevadí, že jsme se nedostali k tomu ohradníku, probereme to až na té akci u tebe... třeba... co králík, dobrý?
A my jsme včera hledali Roxanu do osmi hodin... Olda, jak šel za náma dovnitř, tak nechal otevřeno bránu a malou nenapadlo nic lepšího než jít chytat domácí zvířátka k sousedům.... no hledali jsme jí teda dlouho a už jsem se bála, že jí najdu zajetou, je to takový trdlo makový, že se aut nebojí... naštěstí vše dopadlo dobře..
Jéžíš,to je hrozný ten Olda,ale vidělas ho,jak je hroznej,když je někde,
furt letí domu jak splašenej
,ale za tu Roxanku mu vynadám,to si za klobouček nedá,
to mě moc mrzí a omlouvám se za něj....
Jojo,králík super,Jarče se líbí,že je moc mazlivá,že neutíká a nechá se krásně mudlat,celou cestu v krabici proležela,hihi
,pohodářka.
Jarča jí hned všechno připravila,a když už tam samička bydlela,tak tam Jarča u ní strávila ještě půl hodiny
sledováním,jak se jí u nás líbí.
Ještě jednou moc díky!!!!
jaruska
napsal(a):
Jéžíš,to je hrozný ten Olda,ale vidělas ho,jak je hroznej,když je někde,
furt letí domu jak splašenej
,ale za tu Roxanku mu vynadám,to si za klobouček nedá,
to mě moc mrzí a omlouvám se za něj....
Jojo,králík super,Jarče se líbí,že je moc mazlivá,že neutíká a nechá se krásně mudlat,celou cestu v krabici proležela,hihi
,pohodářka.
Jarča jí hned všechno připravila,a když už tam samička bydlela,tak tam Jarča u ní strávila ještě půl hodiny
sledováním,jak se jí u nás líbí.
Ještě jednou moc díky!!!!
Já děkuju, že jste si jí vzali, protože vím, že u Vás se bude mít dobře...
A na Oldu se vyprdni.. to nestojí za to mu připomínat nepříjemnou věc.. sama vím, že je mnohdy lepší to překousnout a nesvěřovat se s tím, co tě štve, vždycky to končí hádkou nebo aspoň naštváním ještě větším...
Kdyť se nic nestalo, tak OK... svět frčí dál..
vendulka2066
napsal(a):
Já děkuju, že jste si jí vzali, protože vím, že u Vás se bude mít dobře...
A na Oldu se vyprdni.. to nestojí za to mu připomínat nepříjemnou věc.. sama vím, že je mnohdy lepší to překousnout a nesvěřovat se s tím, co tě štve, vždycky to končí hádkou nebo aspoň naštváním ještě větším...
Kdyť se nic nestalo, tak OK... svět frčí dál..
Pavlí,ale mohlo se stát
,já jsem jednoznačně názoru,že je vždycky lepší problémům předcházet,než se pak třeba koukat na pejska přejetýho autem...
Né,to mu jen tak neprojde,to já se zase klidně s ním pohádám,jsem zvyklá,
hele,já si tady musím vyhádat úplně všechno,doslova.
jaruska
napsal(a):
U nás by totiž jinak nebylo žádný zvířectvo,jen by se jezdilo na ryby a sednout na koně?Tak možná jednou za měsíc,pomalu začínám přemejšlet,co tady vlastně dělám.
jaruska
napsal(a):
Pavlí,ale mohlo se stát
,já jsem jednoznačně názoru,že je vždycky lepší problémům předcházet,než se pak třeba koukat na pejska přejetýho autem...
Né,to mu jen tak neprojde,to já se zase klidně s ním pohádám,jsem zvyklá,
hele,já si tady musím vyhádat úplně všechno,doslova.
No to já doma bohužel taky, ale stejně mi po té hádce není dobře, i když vím, že mám pravdu, připadám si potom jako blbec tak i tak... nesnáším hádání a přitom ho mám skoro na denním pořádku... je to hnus...
jaruska
napsal(a):
U nás by totiž jinak nebylo žádný zvířectvo,jen by se jezdilo na ryby a sednout na koně?Tak možná jednou za měsíc,pomalu začínám přemejšlet,co tady vlastně dělám.
Moruš jak uviděla Legiška,že sebou mydlí na zemi,
tak se přidala.
jaruska
napsal(a):
tak se přidala.
Hanička pořád chodí zkoušet,jestli dneska třeba Legišek nebude chtít se seznámit,ale ten fakt zatím nechce,ach jo
,on chodí se mnou si hrát,jenže já si s ním nemůžu hrát po koňsku,nemůžu se nechat kousat a nemůžu s ním zápasit na zadních,
jak on by si přál,on by si taky strašně moc hrál,ale pořád se bojí...
jaruska
napsal(a):
Hanička pořád chodí zkoušet,jestli dneska třeba Legišek nebude chtít se seznámit,ale ten fakt zatím nechce,ach jo
,on chodí se mnou si hrát,jenže já si s ním nemůžu hrát po koňsku,nemůžu se nechat kousat a nemůžu s ním zápasit na zadních,
jak on by si přál,on by si taky strašně moc hrál,ale pořád se bojí...
Přitom ta Hanička nikdy neudělá nic,co by se legiškovi nelíbilo,jen stojí a čeká,jestli k ní teda přijde,nebo ho jemně postrčí do zadnice,ale nekouše ho,nic mu nedělá....
No ale je to moje chyba
,no,měla jsem toho trestance zabásnout hned a holky dát spolu.
jaruska
napsal(a):
Přitom ta Hanička nikdy neudělá nic,co by se legiškovi nelíbilo,jen stojí a čeká,jestli k ní teda přijde,nebo ho jemně postrčí do zadnice,ale nekouše ho,nic mu nedělá....
No ale je to moje chyba
,no,měla jsem toho trestance zabásnout hned a holky dát spolu.
Jestlipak mu to mlíčko doteče do toho bříška,když si stoupne z kopce????
jaruska
napsal(a):
Jestlipak mu to mlíčko doteče do toho bříška,když si stoupne z kopce????
Hovňolezec.
jaruska
napsal(a):
jaruska
napsal(a):
tak se přidala.
hehe, jeden si bere příklad od druhýho...
Já jsem nejvíc šťastná s koněma na louce... sedím a čumím na ně a nad ničím nepřemýšlím, občas zahlédnu nějakého dravce.. to je ta největší rozkoš na světě...
Když jsem doma, tak mě tam vždy něco rozčiluje.. práce dědy, povídání dědy, práce Standy, to, co je Standa schopnej říct nahlas... rozdováděný psi, hladový kočky... takže mám šílenou radost, když jsem u těch koníků...
Doma mě to jinak rozčiluje poslední dobou všechno... Taky mám dojem, že jsem tam navíc a nemám tam co dělat... ae říkám si, že všechno je přece k něčemu dobrý, takže třeba budu mít nervy z oceli... nebo tak, no...hehe
lucky
napsal(a):
Já taky nejraději sedím a koukám na koně..lepší jak televize
To je blbé, že malý se Haničky pořád bojí. Tak by si mohli krásně hrát
Já bych taky na Usinu koukala,jak se vznáší
,to muší bejt paráda
,tady nikdo v okolí arabáše nemá,a když,tak takovýho toho prťavýho do poníků,to měl Jirka P.,ale jak to bylo takový malý,tak se mi to moc nelíbilo,vypadalo to jak přerostlej poncl.
A v tý malý ohrádce se to nemohlo ani pořádně rozeběhnout,teď už je na tom snad líp,přestěhovali se někam na rakovnicko.
Jé,já jsem poslední 2 měsíce na Moruš taky nejezdila,a taky mi to něják vůbec nevadilo,kdybych chtěla,tak jsem si mohla vzít Pierota,ale takový ježdění mi nic neříká,jen si svýzt prdel,né,to je ten pravej požitek jen na koni,kterýho znám jako svý boty a kterej zná i mě a vyhovujeme si.Sice ten můj posez nevypadá na pohled hezky,hihi,
ale mě fakt bolej kolena,když je dám tak,jak maj bejt,tak to pro mě není radost,ale utrpení,
a proto taky jezdím radši tam,kde je co nejmíň lidí,kromě huberta,tam muším dávat bachacha na Jarču,tak tam se hold muším společensky znemožnit
,ale můžu říct,že tam co občas vídám,to si říkám,že to se mnou ještě není tak hrozný,hihi...
jaruska
napsal(a):
,to muší bejt paráda
,tady nikdo v okolí arabáše nemá,a když,tak takovýho toho prťavýho do poníků,to měl Jirka P.,ale jak to bylo takový malý,tak se mi to moc nelíbilo,vypadalo to jak přerostlej poncl.
A v tý malý ohrádce se to nemohlo ani pořádně rozeběhnout,teď už je na tom snad líp,přestěhovali se někam na rakovnicko.
Jé,já jsem poslední 2 měsíce na Moruš taky nejezdila,a taky mi to něják vůbec nevadilo,kdybych chtěla,tak jsem si mohla vzít Pierota,ale takový ježdění mi nic neříká,jen si svýzt prdel,né,to je ten pravej požitek jen na koni,kterýho znám jako svý boty a kterej zná i mě a vyhovujeme si.Sice ten můj posez nevypadá na pohled hezky,hihi,
ale mě fakt bolej kolena,když je dám tak,jak maj bejt,tak to pro mě není radost,ale utrpení,
a proto taky jezdím radši tam,kde je co nejmíň lidí,kromě huberta,tam muším dávat bachacha na Jarču,tak tam se hold muším společensky znemožnit
,ale můžu říct,že tam co občas vídám,to si říkám,že to se mnou ještě není tak hrozný,hihi...
No,Lucí,ani mi nemluv,jak mě to štve,
ale určitě se to jednoho dne zlomí a budou se kamarádit,
ale právě že to bude hold asi trvat trochu dýl,no...
jaruska
napsal(a):
,to muší bejt paráda
Nooo.tak ona se ta moje taky moc extra nehýbe, pokud nelítáš jako debil s petkou a neděláš bububu. A když s eji nechce, tak zdechle odcválá na druhou stranu a pase se..než k ní dolezeš, tak to má na háku
Ale když je člověk rozběhá, tak to je pokoukání...na to můžu koukat pořád a stále se kochám již několik let
lucky
napsal(a):
Nooo.tak ona se ta moje taky moc extra nehýbe, pokud nelítáš jako debil s petkou a neděláš bububu. A když s eji nechce, tak zdechle odcválá na druhou stranu a pase se..než k ní dolezeš, tak to má na háku
Ale když je člověk rozběhá, tak to je pokoukání...na to můžu koukat pořád a stále se kochám již několik let
No právě,ona když za tebou letí,tak to muší bejt nádhera!!!!!!!!!
Legišek mi dneska šlápnul na prsteniček na noze
,kurník,těžkej je,teda,fakt že jooo!!!!
jaruska
napsal(a):
No právě,ona když za tebou letí,tak to muší bejt nádhera!!!!!!!!!
Legišek mi dneska šlápnul na prsteniček na noze
,kurník,těžkej je,teda,fakt že jooo!!!!
No jéje, ten ale muší už vážit jako malej sloník, co?
A třeba ti daj dárek k tý oslavě, že se skamarádí... určitě k tomu jednou dojde, chce to jen nechat na nich až se budou oba cítit spolu v bezpečí... to pak budou fotky jedna radost!!!
vendulka2066
napsal(a):
A třeba ti daj dárek k tý oslavě, že se skamarádí... určitě k tomu jednou dojde, chce to jen nechat na nich až se budou oba cítit spolu v bezpečí... to pak budou fotky jedna radost!!!
To se mi moc líbilo u Bořánka na kurzíku.. jedna slečna mu tam dala do kruhovky svýho koníka - krásný Čt, nejspíš s kladrubákem či co, ale super postavově koník... tak 180 v kohoutku, no masakr a Bořánek na to... hele, to je hroch kříženej se slonem... no, všichni byli na místě mrtví smíchy...
jaruska
napsal(a):
No,to mi povídej,jak já budu šťastná,až jednoho dne před Haničkou neprchne,
jako malý dítě!!!
A moc se taky těším,až se budou oždibovat navzájem a budou si spolu krásně hrát....
Cleuška.
vendulka2066
napsal(a):
No jo, jak ona se rozjede, tak to je sranda ...tady měla ještě zimní kožich a byla jak koule
... http://n-joy.cz/video/na-prochazce /gsnuf040wqfvi6ys
Jinak nemysli si, já vždycky trpím, když mi Fabby šlápne na nohu..má to ve zvyku. Copak takový uň
jaruska
napsal(a):
No,to mi povídej,jak já budu šťastná,až jednoho dne před Haničkou neprchne,
jako malý dítě!!!
A moc se taky těším,až se budou oždibovat navzájem a budou si spolu krásně hrát....
Cleuška.
Boxík po Bobikovi vyplňují u nás králíci.
jaruska
napsal(a):
Hanča miluje drbkat v uchu,a dělá takovýhle kulivoči.
jaruska
napsal(a):
Hanča miluje drbkat v uchu,a dělá takovýhle kulivoči.
jaruska
napsal(a):
Jéé, těm to ale sluší... jak tam ta malý zapadla, co? A už se nedivím, že si to Jaruška rozmyslela s tou zrzavou barvou králíčka, když máte dva svý...
A můj pes (40 kg) mi taky pořád stoupá na nohu, když chce podrbat a taky mi to nedělá dobře, ale spíš kvůli drápům, když mám ťapky nebo střevíčky... to je pak bolest... ale Vendula mi šlape neuctivě na nohu docela často a já do ní buším a ona je jako hluchá.. no prostě skvělý příklad její neúcty...
vendulka2066
napsal(a):
Jéé, těm to ale sluší... jak tam ta malý zapadla, co? A už se nedivím, že si to Jaruška rozmyslela s tou zrzavou barvou králíčka, když máte dva svý...
A můj pes (40 kg) mi taky pořád stoupá na nohu, když chce podrbat a taky mi to nedělá dobře, ale spíš kvůli drápům, když mám ťapky nebo střevíčky... to je pak bolest... ale Vendula mi šlape neuctivě na nohu docela často a já do ní buším a ona je jako hluchá.. no prostě skvělý příklad její neúcty...
A Cleuška je tam super rozvalená... hehe... pohodářka malá roztomilá...
vendulka2066
napsal(a):
Jéžíš,Lucí,to by ve mě byla maličká dušička,kdyby se takhle proti mě Usina řítila,jéé,to já bych utííkala....
Ten náš koník jeden to na bahně špatně dobržďoval,on teda brzdil,ale jak byl velkej a těžkej,tak se 2 x stalo,že začal brzdit pozdě a pak ještě jel asi 2 metry a proklouzal se ohradníkem do toho prostoru,kde je teď zavřenej Pierot,tak já si vždycky představuju,jak to koně nezabrzdí a na bahně jedou furt,ale Usina je šikovná.
Haní zívá a chodí ke mě,to se nedá fotit,nebo jí příště vyfotím mandle.
jaruska
napsal(a):
Ahojky holky!!!
Teda Jarů hříbátka ti rostou jako z vody!!!!malá Hanka koukám že bude pěkně tmavá,že??Už jsi jí krásně naučila zívat!!
Lucko nevíš náhodou kdo tu v okolí půjčuje přepravník na jednoho koně???
Jinak zajíčkům se daří skvěle:-))Natočila jsem je na foťák tak jukněte-i s hudbouJsou krozně milý a běhají nám za nohama
http://www.youtube.com/watch?v=ahggz06ZQSc
proxima
napsal(a):
Ahojky holky!!!
Teda Jarů hříbátka ti rostou jako z vody!!!!malá Hanka koukám že bude pěkně tmavá,že??Už jsi jí krásně naučila zívat!!
Lucko nevíš náhodou kdo tu v okolí půjčuje přepravník na jednoho koně???
Jinak zajíčkům se daří skvěle:-))Natočila jsem je na foťák tak jukněte-i s hudbouJsou krozně milý a běhají nám za nohama
http://www.youtube.com/watch?v=ahggz06ZQSc
Jé čau Evíí,no já je to učím takhle,hele,nejdřív zívám já,
oni pak popadají
a já s nima,hihi....
jaruska
napsal(a):
Jé čau Evíí,no já je to učím takhle,hele,nejdřív zívám já,
oni pak popadají
a já s nima,hihi....
No,takhle to u nás vypadá,když sbírám bobky,hihi,moc jsem jich nesebrala....
jaruska
napsal(a):
No,takhle to u nás vypadá,když sbírám bobky,hihi,moc jsem jich nesebrala....
Malej se přitulil a uchem mě šimrá po ksichtě.
jaruska
napsal(a):
Malej se přitulil a uchem mě šimrá po ksichtě.
To jsem se mušela fotnout sama,páč Jarča byla doma,bolí jí ruka,skočila po skákajícím hopíkovi a asi si nalomila nějákou kůstku v ruce
,musím počkat,až přijede Olda a pojedeme do špaitálu,to nám ty prázdniny hezky začínají.....
vendulka2066
napsal(a):
Jéé, to je romantika, vám to spolu tak sluší.. krása...
no tak to je teda v pytli... teďka, když už máte čas jet někam spolu, tak si zrovna zlomí kost??? to je tak hrozná smůla,
Moc jí za mě polituj, je mi to líto.. si toho moc neužije, jestli je to vážně zlomený.. chjo...
vendulka2066
napsal(a):
no tak to je teda v pytli... teďka, když už máte čas jet někam spolu, tak si zrovna zlomí kost??? to je tak hrozná smůla,
Moc jí za mě polituj, je mi to líto.. si toho moc neužije, jestli je to vážně zlomený.. chjo...
No,a horší je,že je to mezi prstama,to jí nedaj ani do sádry asi...
Díky,vyřídím...
jaruska
napsal(a):
No,a horší je,že je to mezi prstama,to jí nedaj ani do sádry asi...
Díky,vyřídím...
Hmm,tak to to dobře začíná..
Zrovna na prázdniny,,,to by do toho člověk kopnul.tak držím palce ať je to třeba jen naražené.Pozdravuj jarušku a pusť jí zajíce na rozveselení..
Ta fotka s prťousem je krásná
proxima
napsal(a):
Hmm,tak to to dobře začíná..
Zrovna na prázdniny,,,to by do toho člověk kopnul.tak držím palce ať je to třeba jen naražené.Pozdravuj jarušku a pusť jí zajíce na rozveselení..
Ta fotka s prťousem je krásná
Jaruško, ta akce 4.7. začíná v deset hodin a co jsem koukala na cestu od tebe, tak je to tak 20 minut... mám pro tebe přijet v půl desátý nebo dřív?
vendulka2066
napsal(a):
Jaruško, ta akce 4.7. začíná v deset hodin a co jsem koukala na cestu od tebe, tak je to tak 20 minut... mám pro tebe přijet v půl desátý nebo dřív?
Eví,díky,no taky doufám,že to nebude zlomený...
Pavlí,Olda asi bude doma,tak odvoz padá,ale určitě se tam potkáme a pokecáme,juchůůůůůůů!!!!
jaruska
napsal(a):
Eví,díky,no taky doufám,že to nebude zlomený...
Pavlí,Olda asi bude doma,tak odvoz padá,ale určitě se tam potkáme a pokecáme,juchůůůůůůů!!!!
No tak to bude super.... už se moc těším... Snad se nic do té doby nestane, aby to zase nevyšlo... nám teďka padá nějak moc akcí, ne? Nebo mám jen takový pocit?
vendulka2066
napsal(a):
No tak to bude super.... už se moc těším... Snad se nic do té doby nestane, aby to zase nevyšlo... nám teďka padá nějak moc akcí, ne? Nebo mám jen takový pocit?
Evi, nevím kdo půjčuje přepravník na jednoho, já mám paní u Třince, co půjčuje přívěs na dva, ten co jsme s ním jeli loni na výstavu. Jana nepůjčí?
Na zajíčky už jsem dnes koukala a jsou úúúžasní!!!! Nádherní! Miluji králíky a zajíce...jsou suproví!
Jinak s tou brzdou..Usa brzdí skvěle a hlavně respektuje můj prostor, takže po mě nešlape, netlačí se na mě a nebrzdí mi na hlavě. Ale to víš, že dávám bacha.
lucky
napsal(a):
Evi, nevím kdo půjčuje přepravník na jednoho, já mám paní u Třince, co půjčuje přívěs na dva, ten co jsme s ním jeli loni na výstavu. Jana nepůjčí?
Na zajíčky už jsem dnes koukala a jsou úúúžasní!!!! Nádherní! Miluji králíky a zajíce...jsou suproví!
Jinak s tou brzdou..Usa brzdí skvěle a hlavně respektuje můj prostor, takže po mě nešlape, netlačí se na mě a nebrzdí mi na hlavě. Ale to víš, že dávám bacha.
Už jsem to videjko s Usinkou taky zkoukla... to už jsi sem jednou dávala, viď? Já už to viděla podruhé.. fakt super, jak lítá a jakou z toho má radost... Jaruška mi říkala, že ten pozemek, co na něm lítá není oplocený, že jí můžeš mít takhle na volno... to bych si jednou taky přála.. fakt super... to musí být úžasný pocit... fakt krása
vendulka2066
napsal(a):
Už jsem to videjko s Usinkou taky zkoukla... to už jsi sem jednou dávala, viď? Já už to viděla podruhé.. fakt super, jak lítá a jakou z toho má radost... Jaruška mi říkala, že ten pozemek, co na něm lítá není oplocený, že jí můžeš mít takhle na volno... to bych si jednou taky přála.. fakt super... to musí být úžasný pocit... fakt krása
Ano, jednou už jsem to tady dávala
JJ, je to v kopcích, taková velikánská louka kopcovitá obehnaná lesy. Tady je to všude.
V zímě jsme třeba fotili se Zuzkou Buráňoou u Evči na kopci a tam je to taky volné
lucky
napsal(a):
Ano, jednou už jsem to tady dávala
JJ, je to v kopcích, taková velikánská louka kopcovitá obehnaná lesy. Tady je to všude.
V zímě jsme třeba fotili se Zuzkou Buráňoou u Evči na kopci a tam je to taky volné
vendulka2066
napsal(a):
No Lucko Jana by asi půjčila ,ale potřebujem na jednoho,protože máme auto co utáhne jen pro jednoho..
No ještě se poptám.Díky.
zajíčci jsou skvělý-už pro ně mám asi i umístění až vyrostou-nějaký pán-má prý farmu a bere tam zachráněná lesní zvířata a celý život tam žijí v ohrazeném prostoru.Kdybych je pustila tady tak je hned něco sežere a doma je mít nemůžu-i tak je tu místa akorát.
lucky
napsal(a):
Jojo, ty fotečky už jsem taky párkrát viděla... Myslíš, že bych si mohla jednu uložit a dát si jí časem na plochu počítače? teďka tam mám malý hříbátko a předtím jsem tam měla pořádného hřebce ve vzpínání a mám radost, že každý, kdo kolem mě projde se nad těmi fotečkami, co střídám zastaví a něco pěkného prohodí...
Ptám se proto, že si matně pamatuju, že na svých stránkách máš zrovna myslím upozornění na nestahování...
jaruska
napsal(a):
tak mám posekanou pastvinu i louku
bospor
napsal(a):
tak mám posekanou pastvinu i louku
a je tu bouřka jako hrom
bospor
napsal(a):
a je tu bouřka jako hrom
a tak bylo hezky. pěkně to schlo
vendulka2066
napsal(a):
Jojo, ty fotečky už jsem taky párkrát viděla... Myslíš, že bych si mohla jednu uložit a dát si jí časem na plochu počítače? teďka tam mám malý hříbátko a předtím jsem tam měla pořádného hřebce ve vzpínání a mám radost, že každý, kdo kolem mě projde se nad těmi fotečkami, co střídám zastaví a něco pěkného prohodí...
Ptám se proto, že si matně pamatuju, že na svých stránkách máš zrovna myslím upozornění na nestahování...
ale jo, klidně si nějakou na plochu hoď
vendulka2066
napsal(a):
Jéé, ty čápi před tím traktorem jsou skvělí... už jsem neviděla čápa ani nepamatuju a tobě tam sedí takhle před těžkou rámusející technikou a nic... u nás se asi na té placce, kde bydlím, nemají kde uhnízdit...
tak se mi dostala do ruky fotečky z neděle...ten pejsek na č.3 je Fabínek ...3.místo BIG.
Jinak tady byla bouřka, ale sprchlo malinko a já jdu nyní za holčí a vezmeme je s Čipem se proběhnout pod sedlem
lucky
napsal(a):
tak se mi dostala do ruky fotečky z neděle...ten pejsek na č.3 je Fabínek ...3.místo BIG.
Jinak tady byla bouřka, ale sprchlo malinko a já jdu nyní za holčí a vezmeme je s Čipem se proběhnout pod sedlem
luci gratuluju
čápi se traktoru naprosto nebojej jednou musel i zastavit počkat až odkráčí
ale mě přijít blíž s foťákem nenechají bydlím poblíž pardubic. tz v polabský nížině
čápa máme v městským znaku a bydlej v lázních na starým komíně
bospor
napsal(a):
luci gratuluju
čápi se traktoru naprosto nebojej jednou musel i zastavit počkat až odkráčí
ale mě přijít blíž s foťákem nenechají bydlím poblíž pardubic. tz v polabský nížině
čápa máme v městským znaku a bydlej v lázních na starým komíně
Jé,Fabínek na stupínku je skvělej
,a čápi jsou taky úžasný,ale Tebe maj něják rádi ty ptáci,viď,Ivčí,i labutě se od Tebe něják nechtěli hnout..
Tak zlomený to není,hurrrrááááááááááá,jen pořádně naražený,ale tak je to mladý tělíčko a snad to bude brzo dobrý.
jaruska
napsal(a):
Jé,Fabínek na stupínku je skvělej
,a čápi jsou taky úžasný,ale Tebe maj něják rádi ty ptáci,viď,Ivčí,i labutě se od Tebe něják nechtěli hnout..
Tak zlomený to není,hurrrrááááááááááá,jen pořádně naražený,ale tak je to mladý tělíčko a snad to bude brzo dobrý.
Jéžíš,doufám,že mě omluvíte,já samozřejmě vím,že se ve slově labutě nechtěly píše y,ale něják přemejšlím moc rychle a nesleduju,co píšu.
Jo a jak jsem si koupila tu náhradní baterku do fotyho přístroje,tak si představte,že mě ta stará baterka vzápětí opustila,mrška jedna,si říkala-sis koupila novou,tak si trhni.Tak mám jen jednu baterku.
jaruska
napsal(a):
Holky,dám sem taky nabídku.
Byli jsme se podívat na Slovensku na jednoho koníka na prodej,ale nakonec si ho neberem-našli jsme ještě jiného,ale domluvili jsme se s majitelem že ho zkusíme nabídnout tady.
Tak jen kdyby jste měli někdo zájem.
Je to valášek cca 10let,kříženec hucul x norik,mohutný,ale ušlechtilý,výška 150cm.
Moc hodný a klidný,bez zlozvyků.Je obsednutý,umí základy,ale nutno přijezdit.
Hodný k dětem,bude vhodný na rekreační ježdění,do tahu.
Jen do dobrých podmínek!!!
Koník je ustájen na Slovensku-Kokava nad Rimavic
Cena je 700euro-což je nějakých 20tis.
Fakt se nám moc líbil-bude z něj pohodář na vyjížďky-jen mu dát čas a přijezdit.A bude to mazlíček určitě.
Takže kdyby měl někdo zájem,tak na mě-dám kontakt
jaruska
napsal(a):