Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.4.2006 12:54

Sušíte pro koníky nějaké bylinky? Já sbírám podběl, jetelíček(působí dobře na dýchací ústrojí), kopřivy-nekvetoucí natě, jitrocel-dlouhé listy a v zimě dávám kobylce občas tuhle směs na seno-aby si vybrala. Ne z ruky-to ví, že je to ňamka a nedává pozor na chuť. Na seně si vybere, co sama potřebuje a to ví nejlíp oa sama. Taky když začala kašlat, vyvařila jsem jí z bylinek čaj a zalévala jí tim mash z otrub. A co ty? Jaké máte zkušenosti s bylinkami?

28.4.2006 13:11

kunicek napsal(a):
Sušíte pro koníky nějaké bylinky? Já sbírám podběl, jetelíček(působí dobře na dýchací ústrojí), kopřivy-nekvetoucí natě, jitrocel-dlouhé listy a v zimě dávám kobylce občas tuhle směs na seno-aby si vybrala. Ne z ruky-to ví, že je to ňamka a nedává pozor na chuť. Na seně si vybere, co sama potřebuje a to ví nejlíp oa sama. Taky když začala kašlat, vyvařila jsem jí z bylinek čaj a zalévala jí tim mash z otrub. A co ty? Jaké máte zkušenosti s bylinkami?

Nesbiram ale nejspis zacnu,kdy to sbiras kunicku a v jakem mnozstvi??

28.4.2006 13:15

kunicek napsal(a):

Přesně o tomhle bylo nedávno příspěvek ve Chcete mě? na ČT 1,bylinkář Váňa radil co a jak a kdy zvířátkům dávat a proti čemu...

28.4.2006 13:40

jprohazka napsal(a):
Přesně o tomhle bylo nedávno příspěvek ve Chcete mě? na ČT 1,bylinkář Váňa radil co a jak a kdy zvířátkům dávat a proti čemu...

kokozku-zastavuje krvaceni a stahuje rany

28.4.2006 18:09

sunin napsal(a):
Nesbiram ale nejspis zacnu,kdy to sbiras kunicku a v jakem mnozstvi??

když to roste... nechodim přímo na bylinky,a le s kobylkou na procházkách se občas vracim a mám plný tričko bylinek:o))

28.4.2006 18:09

jprohazka napsal(a):

a co tam říkali?

Přidejte reakci

Přidat smajlík