proxima
napsal(a):
Tak si po dlouhé době založím
A tady je k němu i videjko..
http://www.youtube.com/watch?v=7I1mwR4k8b4
jaruska
napsal(a):
Jé,Eví,ten by se mi taky líbiiil,
je takovej naplácanej,tyhle koníky tohodle typu miluju!!!
Já teda sháním jen poníky,a dokonce 2,hihi,pro známý,ale fakt jen poníky,tohle je už moc velký..
Jarů je moc pěkný,jen jediný problém co má jsou špalkovité kopyta na zadních.Ale to je tím že se tím nikdo moc nezabývá a nikdo ho moc nestrouhá.Ale nemá s tím žádný problém.
A je takový milý.
proxima
napsal(a):
Jarů je moc pěkný,jen jediný problém co má jsou špalkovité kopyta na zadních.Ale to je tím že se tím nikdo moc nezabývá a nikdo ho moc nestrouhá.Ale nemá s tím žádný problém.
A je takový milý.
No,špalky se dají poupravit,myslím,že nebude mít majitel problém ho prodat,je fakt pěknej a jestli je klidnej,o tyhle koníky je dneska zájem na turistiku.
proxima
napsal(a):
to je fajn že malá jaruška to nemá zlomený to bylo blbý, zlomit si ruku na začátku prázdnin
tak jsme měli už sucho a znova je to mokrý. to je tím že mám posekáno
bospor
napsal(a):
to je fajn že malá jaruška to nemá zlomený to bylo blbý, zlomit si ruku na začátku prázdnin
tak jsme měli už sucho a znova je to mokrý. to je tím že mám posekáno
Ivčí,díky
,taky se mi dost ulevilo
,ale ona by jezdila i s gypsem.
Jé,tak u Tebe pršelo,tady se to hnalo kolem nás,bouřilo tady všude kolem dokola,ale odlítlo to pryč,
my taky chceme sekat tu travinu,ale Oldovi se pořád nechce,mušíme vyčíhat aspoň čtyři dny pořádný hice,ta tráva moc nepotřebuje,ta je jak troud za pár dní,když je pařák.
jaruska
napsal(a):
Ivčí,díky
,taky se mi dost ulevilo
,ale ona by jezdila i s gypsem.
Jé,tak u Tebe pršelo,tady se to hnalo kolem nás,bouřilo tady všude kolem dokola,ale odlítlo to pryč,
my taky chceme sekat tu travinu,ale Oldovi se pořád nechce,mušíme vyčíhat aspoň čtyři dny pořádný hice,ta tráva moc nepotřebuje,ta je jak troud za pár dní,když je pařák.
Haničky oblíbený místo na spaní,
jsem zvědavá,kdy se do tý stodoly skulí.
jaruska
napsal(a):
Haničky oblíbený místo na spaní,
jsem zvědavá,kdy se do tý stodoly skulí.
Mravenečník obecný menší.
jaruska
napsal(a):
Mravenečník obecný menší.
Mravenečník obecný větší.
jaruska
napsal(a):
Jéé,Evííí,ty zajíčci jsou krááásný,
to je príma,že jste jim našli rezervaci,
to víš,oni jak se nebudou bát lidí,tak by je hned někdo sežral.
jaruska
napsal(a):
Jéé,to je taky moc krásnej ksichtík
.
Zdar Kochači, tu máte slíbené odkazy: http://kaja189.rajce.idnes.cz /27.6.09_Probulov/, http://probulov.rajce.idnes.cz /Hobby_zavody_27._6._2009/#album. Tak se kochejte.
lucky
napsal(a):
Ahojky!
Ten kopník je moc hezký Evi, koukala jsem na něj na webkách.
Tak berete nakonec toho hafloška?
Jinak včera jsme byli na vyjížďce s Usou a Čipem, koně si v tom dusnu pěkně málki, byli totálně mokří a to jsme toho moc nenaklusali a nenacválali, ale šlapání do kopečků v hromadě komárů a hovad, z toho byli na prášky.
Evi, jsem uvažovala se k Vám tam stavit, ale nevím, jak to máte s tou ohradou ještě. Bych chtěla vidět zajíčky!! Jsem malé zajíčky nikdy živé neviděla!!!! A hřííbka jsem ještě neviděla!! Jsme včera objížděli Čipek
Taky byla sranda, jak jsme šli po louce vedle koní na chvíli z kopce a mě se chtělo noooo...na malou. A co s koněm, že.
Tak jsem ji odepla otěže a nechala ji na volno, jakože se bude pást u Čipa a já si zajdu do křoví. No Usa mrtvici, že jde se mnou, ani nááhodou tam nebude beze mě¨, kůň nekůň
. Tak lezu do křoví a ona chtěla se tam prodrat i se sedlem za mnou, tak jsem na ni bafla, ať vystřelí a nechá mě laskavě ehm ehm
. Kristýna stála s Čipem o kus dál a řehtala se, protože to divadlo co pak následovalo, to byla fakt sranda.
Protože Usa koukala, že jdu skz to křoví a stromy, vyhodnotila situaci, zvedla ocas, sebrala se a cvalem běžela na konec pásu toho křoví a stromů, tam to oběhla a přiběhla z druhé strany ke mě. Prostě ocas kůň.
Přiběhla, koukala, že jako jdu na malou, tak čuměla, pak zvedla cas a zůčastěně mi tam hodila bobana
, jako že teda ona taky
. Mezitím já jsem to prošla zpátky, tak se Usa sebrala a zase to šla oběhnout na druhou stranu s řevem, abych ji tam nezapoměla, že jen kakala
. A přiběhla ke mě, ještě se zastavila, že teda ještě čůrat by taky mohla
. Tak jsme se s Kristýnou sebrali a už šli z kopce, Usa tam nahoře stála a čůrala, pak se sebrala a valila z toho kopce dolů, až se v zatáčce koza málem vymlela.
Fakt je s ní někdy sranda
Doma jsem ji až trochu vychladla musela vykoupat, byla totálně zpocená, ulepená, no fuj. A ostříhala jsme ji ocas i hřívu cca o 10 - 15cm! Na výstavu nejedeme, tak jsem to fikla. Zbytečně se trápíme zaplétáním ocasu, aby si po něm nešlapala, takže to uděláme takhle Ustřihnout a je to
proxima
napsal(a):
Jáá vím,už mě paní psala že si s tebou píše deset let.
Jojo,drbny
No jo... to víš, taky ji záleželo, aby se koník dostal do dobrých rukou a necestoval zase kdo ví kde, tak jsem vás doporučila, že se fakt bude mít jako "prase v žitě"
. Už si toho taky zažil dost. Hlvaně roky samotky a nic nedělání, ale jinak je to moc hodný koník...kupodivu.
U vás se bude mít určitě dobře.
proxima
napsal(a):
Jáá vím,už mě paní psala že si s tebou píše deset let.
Jojo,drbny
Jinak s tou návštěvou..teď je to naprd,nějak pořád nestíhme.
Máme ještě stavět přístřešky-dnes jdem na to a já ještě šeču komplet pastvinu od kopřiv-maso.
Příští týden ti kdyžtak ráno řeknu až budu doma.
Zítra jedem juknout na Konyho.
lucky
napsal(a):
No jo... to víš, taky ji záleželo, aby se koník dostal do dobrých rukou a necestoval zase kdo ví kde, tak jsem vás doporučila, že se fakt bude mít jako "prase v žitě"
. Už si toho taky zažil dost. Hlvaně roky samotky a nic nedělání, ale jinak je to moc hodný koník...kupodivu.
U vás se bude mít určitě dobře.
No to jo,koní si užije,a pokud nepraskne z trávy,tak se bud mít fajnAspoň zapadne mezi ty naše bečky
proxima
napsal(a):
Tak fičím sekat
Ahooj,jé,tak Evik bude mít novýho koníka,jooo?
To se moc těšíím!!!!
Teda markét,suuuper akce,dětičky jsou fakt šikovný a nejvíc se mi líbila ta maličkatá holčička,sotva kouká pod helmou,
ale je moc šikovná!!!Jinak je vidět,že poctivě trénujete s koníkama,prapory a přechod přes tu desku všicí koníci šli krásně,jen tak dááál!!!
Jo a která jsi Ty?Tahle,viiď???Já jsem tě vlastně nikde neviděla,každého poznávám jen podle koně,hihi.Pamatuju si Tě akorát z té doby,kdy jsi těm dámám,jak se do mě tenkrát pustily,napsala jako jedna z mála to,co přesně pro ně pasovalo
,ale osobně Tě neznám,což mě fakt mrzí...
jaruska
napsal(a):
Hihi,Lucí,jsem se zasmála,jak Usina muší s Tebou čůrat,hihi,
u nás to perobíhá zase tím způsobem,že třeba Jarča chce čůrat,tak zastavíme a během chvilky čůrají všicí.
Kde je dneska Pavlínka????
Zdar a sílu, jo, to jsem já. Taky Tě osobně neznám a s těmi dámami si to nepamatuji, ale mám bohaté zkušenosti s několika takovými případy... Takže když vidím, že někdo rýpe a nic moc neví, tak mě to vytáčí... Za měsíc máme další závody, kterým předchází soustředění pro naše děti a kurz s trenérem Peškem. Takže když seženeš hlídání stáda, přijeďte.
canis lupus
napsal(a):
Zdar a sílu, jo, to jsem já. Taky Tě osobně neznám a s těmi dámami si to nepamatuji, ale mám bohaté zkušenosti s několika takovými případy... Takže když vidím, že někdo rýpe a nic moc neví, tak mě to vytáčí... Za měsíc máme další závody, kterým předchází soustředění pro naše děti a kurz s trenérem Peškem. Takže když seženeš hlídání stáda, přijeďte.
Markét,něco Ti posílám.
jaruska
napsal(a):
Markét,něco Ti posílám.
Vy jste teda akční,Markét,tam u vás se pořád něco děje,co?
Ale pro ty děcka je to super,
já jsem jako děcko o prázdninách o koních jen snila...
Tak jsme s Jarčou ukázaly holkám vozíček,byly zvěědavýý...
jaruska
napsal(a):
Vy jste teda akční,Markét,tam u vás se pořád něco děje,co?
Ale pro ty děcka je to super,
já jsem jako děcko o prázdninách o koních jen snila...
Tak jsme s Jarčou ukázaly holkám vozíček,byly zvěědavýý...
proxima
napsal(a):
Kačenka si muší vozejček pooořádně prohlídnout.
jaruska
napsal(a):
Kačenka si muší vozejček pooořádně prohlídnout.
Čakina pořád nechápala,jak se na tom sedí.
jaruska
napsal(a):
Čakina pořád nechápala,jak se na tom sedí.
Holky koukaj,jak to táhne nějáká nová kobyla.
jaruska
napsal(a):
Holky koukaj,jak to táhne nějáká nová kobyla.
Hijé,kobylááá...
jaruska
napsal(a):
Hijé,kobylááá...
Jarča to táhla i s těma hafanama,ale funěla u toho....
jaruska
napsal(a):
Jarča to táhla i s těma hafanama,ale funěla u toho....
Malej se na to už nemohl koukat.
sabina
napsal(a):
to je mazééééc Paráda
Ahojte všici, jsem tady, ale mám takový práce, že se nemůžu ani přihlásit.... včera mi odjela kolegyně na dovču a místo ní je tady nová jako záskok, ale nic neumí, tak se musí učit a to víc zdržuje, než kdybych to dělala asi jen sama, ale vážně přišlo práce víc, jak normálně, takže nemám čásek... fotečky jsem v rychlosti přejela, nádhera.. na odkazy se dostanu až k večeru.. přeju vám všem moc príma den a Lucky moc děkuju za možnost si stáhnout jednu Usu z webovek
vendulka2066
napsal(a):
Ahojte všici, jsem tady, ale mám takový práce, že se nemůžu ani přihlásit.... včera mi odjela kolegyně na dovču a místo ní je tady nová jako záskok, ale nic neumí, tak se musí učit a to víc zdržuje, než kdybych to dělala asi jen sama, ale vážně přišlo práce víc, jak normálně, takže nemám čásek... fotečky jsem v rychlosti přejela, nádhera.. na odkazy se dostanu až k večeru.. přeju vám všem moc príma den a Lucky moc děkuju za možnost si stáhnout jednu Usu z webovek
Ahoj všicí,díky,Pavlí,za přání hezkého dne,
Tobě taky přeju krásný den,a nejvíc Ti přeju krásný závěr dne,který určitě strávíš s koníkama.
jaruska
napsal(a):
Ahoj všicí,díky,Pavlí,za přání hezkého dne,
Tobě taky přeju krásný den,a nejvíc Ti přeju krásný závěr dne,který určitě strávíš s koníkama.
Kačenka muší všechno poprskat a pofunět z té největší blízkosti.
jaruska
napsal(a):
Hele, paráda...je to..my máme taky doma..ale bryčku...zabalenou...takže sem ji viděla jak jednou
Nám je děsné teplooooo
jaruska
napsal(a):
A dneska jedna suuper zpráva,
dneska se prckové poprvé očuchali
,zase jsem je drbkala a malá přišla a tentokrát byl Legišek ten první,kterej udělal ten první krůček k Haničce,aby si jí oňudlal
.Ale oňudlal si jí jen tak maličko,že dali čumáčky k sobě,a on se pak na Haničku zašklebil a utekl.
jaruska
napsal(a):
A dneska jedna suuper zpráva,
dneska se prckové poprvé očuchali
,zase jsem je drbkala a malá přišla a tentokrát byl Legišek ten první,kterej udělal ten první krůček k Haničce,aby si jí oňudlal
.Ale oňudlal si jí jen tak maličko,že dali čumáčky k sobě,a on se pak na Haničku zašklebil a utekl.
Sab,jako doopravdickou velkou bryčku máte,joo??A jak je zabalená,do čeho??
Náš jeden známej má taky bryčku,ale tak zaházenou senem,že z ní nekouká vůůůbec nic...
jaruska
napsal(a):
Náš jeden známej má taky bryčku,ale tak zaházenou senem,že z ní nekouká vůůůbec nic...
Já jsem malej,ale zvědavej.
jaruska
napsal(a):
No ona je právě zabalená do jakési celty....v garáži...kde se šrotuje - tudíž je tam vše bílé..jak od sněhu....a ona je schovaná...ale je krásná..děsně stará..a má ještě takové ty lucerny na petrolej...
áááá asi naučím Amira tahati :-) a jednou ji oprášíme
sabina
napsal(a):
No ona je právě zabalená do jakési celty....v garáži...kde se šrotuje - tudíž je tam vše bílé..jak od sněhu....a ona je schovaná...ale je krásná..děsně stará..a má ještě takové ty lucerny na petrolej...
áááá asi naučím Amira tahati :-) a jednou ji oprášíme
Super, že se k sobě nakonec nějak dopracovali..ono to přijde...
jaruska
napsal(a):
Já jsem malej,ale zvědavej.
Tady je ta chvilka,co jsem Legiška drbkala a lákala Haňudli,ať přijde blíž,no jenže jsem si blbec v duchu říkala,že oni k sobě stejně zase nepůjdou,a VYPLA JSEM FOTYHO PŘÍSTROJ.
Jsou okamžiky,kdy bych si fakt nafackovala
,to bylo tak krásný,jak byly ty čuminečkama u sebe,
a já to nemám zachycený,ách jooo.
sabina
napsal(a):
Super, že se k sobě nakonec nějak dopracovali..ono to přijde...
Taky moc doufám,že se pořád takhle nebude bát,
to by mě fakt dlouho mrzelo...
Jé,no tak ale ho klidně nauč tahat,
to bys zvládla,né?
Mamíí,mamííí pomóóc,Haňudle mě políbila!!!!
jaruska
napsal(a):
Taky moc doufám,že se pořád takhle nebude bát,
to by mě fakt dlouho mrzelo...
Jé,no tak ale ho klidně nauč tahat,
to bys zvládla,né?
Mamíí,mamííí pomóóc,Haňudle mě políbila!!!!
Jéžíš,Sab,ten Tvůj hafik se mi táák moc líbí s tou zmačkanou držtičkou
,já měla za mlada boxerku,byla neskutečně šikovná,tak jsem na tyhle zmačkaný držtičky pořád něják nezapomněla.
jaruska
napsal(a):
Jéžíš,Sab,ten Tvůj hafik se mi táák moc líbí s tou zmačkanou držtičkou
,já měla za mlada boxerku,byla neskutečně šikovná,tak jsem na tyhle zmačkaný držtičky pořád něják nezapomněla.
jaruska
napsal(a):
Dozádu do korby se vejde akorát jedna ležící medvědice
,jinak se tam už nic nedá dát.
jaruska
napsal(a):
Dozádu do korby se vejde akorát jedna ležící medvědice
,jinak se tam už nic nedá dát.
Já sem z něj hotová....no. Je to taková srdcovka..no....nejradši bych dalíšho takovýho..ale to zdraví nic moc....takže další bude SAO::nejspíš :-)
Jojo, ta jeho držtička
Pořád bych ho muchlala...kord tu volnou kůůůži
sabina
napsal(a):
Já sem z něj hotová....no. Je to taková srdcovka..no....nejradši bych dalíšho takovýho..ale to zdraví nic moc....takže další bude SAO::nejspíš :-)
Jojo, ta jeho držtička
Pořád bych ho muchlala...kord tu volnou kůůůži
Jinak celá půda je plná chomoutů, popruhů, opratí..všeho možného...ale jako delikatesu mám rolničky k saním...ten zvuk běhá mi u toho mráz po zádech...
Ale saně...můj milí kdysi rozsekal a zatopil s nima...s tím že u nich doma už koně nebudou...ale díky bohu, bryčku zachránil tatínek
proxima
napsal(a):
Jo,SAO schvaluju
hele,měla jsem docela bobky z toho,jak se bude medvědice chovat k holce,přeci jen kdyby jí napadlo,že holku rafne,nic by jí nezabránilo,ale hele,ta je tak super k ní,
poslouchá jí na slovo,prostě fakt jsem se naštěstí bála zbytečně,je na tu holku úplně suprová.
jaruska
napsal(a):
Jo,SAO schvaluju
hele,měla jsem docela bobky z toho,jak se bude medvědice chovat k holce,přeci jen kdyby jí napadlo,že holku rafne,nic by jí nezabránilo,ale hele,ta je tak super k ní,
poslouchá jí na slovo,prostě fakt jsem se naštěstí bála zbytečně,je na tu holku úplně suprová.
Jéžíš,těch saní je teda fakt škoda,
já jsem rolničky ukradla Oldovi,
on dělal dřív dravce,
tak je to takovej taky krásnej zvuk,ale typický saňový rolničky ani nevím,kde bych sehnala,ale tyhle jsou super,nejsou moc velký a znějí krásně,akorát muším doladit ty vojky k saním,takhle je to fakt nebezpečný,jak jsme to vloni tahali,i když Kačenka je moc hodná,tak přeci jen je to bezpečnější s těma vojičkama.
jaruska
napsal(a):
Jo,SAO schvaluju
Oni k lidem bývají naprosto v pohodě...kord k vlastním...mě jde spíš o to,že chci opět psa...k psovi..Gab je miláček..hodnej a všechno...ale uvidíme...no..kdyžtak se servou jednou..a bude vyřešeno..protože můj pes není dominanta...
Ale já budu mít pravého SAO -alabaje...potomka pravých psů z ruska, ukrajiny a tam...jako ta ryzí povaha bojovníka tam bude...no tak právě proto se trochen obávám...ale jdu do toho
sabina
napsal(a):
Oni k lidem bývají naprosto v pohodě...kord k vlastním...mě jde spíš o to,že chci opět psa...k psovi..Gab je miláček..hodnej a všechno...ale uvidíme...no..kdyžtak se servou jednou..a bude vyřešeno..protože můj pes není dominanta...
Ale já budu mít pravého SAO -alabaje...potomka pravých psů z ruska, ukrajiny a tam...jako ta ryzí povaha bojovníka tam bude...no tak právě proto se trochen obávám...ale jdu do toho
Fena...po které budu mít psa...
sabina
napsal(a):
Jé,,a kdy,
už se těším
,dáš nám sem fotičku,viď,až ho budeš mít,proosííím....
sabina
napsal(a):
No já bych to musela pořádně prohlídnout...a popruhy asi radši koupit nový..je to sice kvalitní kůže...ale už něco pamatuje..žeo
je nádherná..znám ji od štěněte...a bylo rozhodnuto.
Její bratr - sourozenec
sabina
napsal(a):
týýjo, mńááám bramboračku s houbama...chic takýýýýýýýýýýýýý
fena...a už končím
sabina
napsal(a):
fena...a už končím
Máš toho koníka moc pěknýho,takovej fešák je to.
Tak přijeď,nabídnu Ti talíř polivky!!!Je výýborná a jak tady vooonííí.....
jaruska
napsal(a):
Sab a už jsoun štěňata nebo se o nich teprve uvažuje?
jsou naplánu při nejbližším hárání....Chtěla semt eda mít do té doby barák..vím o tom připouštění už dýl..ale nějak se to nedaří...
Ale tak uvidíme..
Jinak koník je parádní..tojo
A polívka..ta musela být luxusní
sabina
napsal(a):
jsou naplánu při nejbližším hárání....Chtěla semt eda mít do té doby barák..vím o tom připouštění už dýl..ale nějak se to nedaří...
Ale tak uvidíme..
Jinak koník je parádní..tojo
A polívka..ta musela být luxusní
Ale tak ikdybych teď štěně nebrala, což mě asi porazí...když nebudu moct
Tak chová je kamarád..tak říkal..že pokud se vyvedou...bude krýtještě jednou tuhle fenku...a dost..tak by byla šance kdyby náhodou..akdyby nic..tak jsem si jista že by mi dozáhl z ciziny štěně taky takových kvalit :-)
sabina
napsal(a):
jééé to bude fotiček
Čágo, bágo, dámy... tak jsem ještě v práci.. nesnídala jsem ještě ani a už toho mám vážně pokrk... snad už jen deset minut.. držte mi palce... hlad mám, že mi krundá nahlas v břiše.. chjo.. dneska to byl pro mě fujky den... snad si zítra přečtu, že vy jste se měly dobře... Papa
vendulka2066
napsal(a):
Čágo, bágo, dámy... tak jsem ještě v práci.. nesnídala jsem ještě ani a už toho mám vážně pokrk... snad už jen deset minut.. držte mi palce... hlad mám, že mi krundá nahlas v břiše.. chjo.. dneska to byl pro mě fujky den... snad si zítra přečtu, že vy jste se měly dobře... Papa
Ahoj!! Ti SAO jsou pěkní. Sice to nejsou psi mého ražení, ale na kuk dobré.
Jinak měli jsme dnes trénink a super. Usa byla šikovná, Čipo taky, jen já to kazila rochu, ale to se dá dopořádku. Jsem měla dnes letecký den, ale Usinka za nic nemůže, to já jsem blbá...holt chybami se člověk učí
lucky
napsal(a):
Ahoj!! Ti SAO jsou pěkní. Sice to nejsou psi mého ražení, ale na kuk dobré.
Jinak měli jsme dnes trénink a super. Usa byla šikovná, Čipo taky, jen já to kazila rochu, ale to se dá dopořádku. Jsem měla dnes letecký den, ale Usinka za nic nemůže, to já jsem blbá...holt chybami se člověk učí
:-) hele leteckých dnů bude ještě díky naší blbosti..taky sem si jeden utržila
my dneska měly ny plánu krokovku..ale pěkně se rozechcalo...takže nic :-(
jaruska
napsal(a):
Sab,Ty taky???
Co se stalo,že jsi letěla?
Tady dnska zase šla buřina okolo,takže jen hřmělo dál od nás a spadlo pár kapiček.
Já letěla podruhý co sem na něj seděla..učily sme se zatáčet...a stály sme zrovna u oken do stáje...já naplno soustředěná na pobídky...a zničeho nic vystrčila hlavu kobyla...a zařehtala...já se tak lekla..že koně nakopla....chytla málem křeč...a on chudák panicky vystřelil..4 kolečka tryskem...a pak tryskem proti zdi..sem říkala..je semnou Amen..ani helmu nic...tak sem si říkala..bu´d sme mrtví oba..nebo kůň něco udělá...takže udělal...
Hodil brzdu..a při ní otočku o 160 stupňů...a já letěla..k té zdi..no...
Skalpovala si prst o uzdu....a vyrazila dech..jinak dobrý Amir stál...a koukal...tak sem nasedla a odjela...4 kolečka krokem..a šli sme domů
sabina
napsal(a):
Já letěla podruhý co sem na něj seděla..učily sme se zatáčet...a stály sme zrovna u oken do stáje...já naplno soustředěná na pobídky...a zničeho nic vystrčila hlavu kobyla...a zařehtala...já se tak lekla..že koně nakopla....chytla málem křeč...a on chudák panicky vystřelil..4 kolečka tryskem...a pak tryskem proti zdi..sem říkala..je semnou Amen..ani helmu nic...tak sem si říkala..bu´d sme mrtví oba..nebo kůň něco udělá...takže udělal...
Hodil brzdu..a při ní otočku o 160 stupňů...a já letěla..k té zdi..no...
Skalpovala si prst o uzdu....a vyrazila dech..jinak dobrý Amir stál...a koukal...tak sem nasedla a odjela...4 kolečka krokem..a šli sme domů
No jo,to by se lek každej kůň,když se tam znenadání někdo objeví v okně,mě tohle udělal jednou známej,jeli jsme kolem jeho baráku,Olda si všim,že mají otevřený okno a zapískal na něj,aby vylezl,chtěl s ním mluvit,no a on vylezl,ale tak rychle a ještě u toho odhrnoval záclonu
,taky jsme s koníkem hodili dobrou otočku,
to chudák absolutně nečekal.
Víš co,kdyby býval aspoň promluvil,než tu záclonu odhrnul,aby už koník byl připravenej,že se tam někdo motá,ale on úplně v tichosti se tam zjevil,tak dostal odemně poučení,že když příště bude vidět,že tam stojíme s koňma,že má nejdřív promluvit.I když zase já říkám,já zase tyhle situace docela neodsuzuju,mě to třeba nevadí,ale vem si,že třeba za tím leknoucím se koněm mohly jít mámy s kočárkama,jo,a mohl být fakt problém.
jaruska
napsal(a):
Sab,Ty taky???
Co se stalo,že jsi letěla?
Tady dnska zase šla buřina okolo,takže jen hřmělo dál od nás a spadlo pár kapiček.
Ále..co mám popisovat. Usa za nic chudinka nemůže. To já jsem holt poleno. Můj jezdecký styl atd. atd. ..ach jo...musím se prostě vyjezdit. Pořád tam mám tu nejistotu kdysi po tom pádu, v klusu už pohoda, už mi nedělá problém i klus vysedět, což jsem dlouho měla velké problémy..automaticky jsem ztuhla v bedrech a konec
. Teď už klus pohoda, ale ve cvalu to někdy je horší. No a prostě všechno se vším jsem dnes nechtěně vystoupila, ale holčí za to nemohla, byla to moje pitomost..pak jen chudák koukala a řvala, jakto, že jsem na zemi..naštěstí do měkké trávy se dobře padá
lucky
napsal(a):
Ále..co mám popisovat. Usa za nic chudinka nemůže. To já jsem holt poleno. Můj jezdecký styl atd. atd. ..ach jo...musím se prostě vyjezdit. Pořád tam mám tu nejistotu kdysi po tom pádu, v klusu už pohoda, už mi nedělá problém i klus vysedět, což jsem dlouho měla velké problémy..automaticky jsem ztuhla v bedrech a konec
. Teď už klus pohoda, ale ve cvalu to někdy je horší. No a prostě všechno se vším jsem dnes nechtěně vystoupila, ale holčí za to nemohla, byla to moje pitomost..pak jen chudák koukala a řvala, jakto, že jsem na zemi..naštěstí do měkké trávy se dobře padá
Lucí,obdivuju lidi,kteří kdy spadli ošklivě z koně a přesto ještě posbírali odvahu a nasedli znovu
,já sama si vůbec nejsem jistá,jestli bych to dokázala,
asi nee,
moc bych se asi bála...
Takže to naprosto chápu,že je člověk ztuhlej....
jaruska
napsal(a):
Lucí,obdivuju lidi,kteří kdy spadli ošklivě z koně a přesto ještě posbírali odvahu a nasedli znovu
,já sama si vůbec nejsem jistá,jestli bych to dokázala,
asi nee,
moc bych se asi bála...
Takže to naprosto chápu,že je člověk ztuhlej....
No, dneska jsem žuchla a hned sedla a cválala dál., ale je fakt, že někdy se to ve mě hodně ozývá a moc se bojím pádu. Upřímně, kdybych si měla ještě jednou zažít celý ten úraz, tak když to řeknu na rovinu..už nikdy...to si radši zlomit vaz...a to myslím smrtelně vážně. Jezdit nepřestanu a už tenkrát v nemocnici sem věděla, že si toho svého koně jednou koupím, i kdybych nakonec nemohla ani jezdit..tenkrát jsem nevěděla, jestli si kdy vůbec ještě na koně sednu. Ale jezdím, ovšem jsem hooodně opatrná, neřítím se nikam bezhlavě, proto taky trénujeme..ne abych jednou jela na nějaké závody. O to mi vůbec nejde. Ale chci koně, ketrý bude spolehlivý, přiježděný, pěkně osvalený a budeme sehraní. Aby nebyl problém s ní jet mezi koňmi, aby byla v pohodě. Dneska už je o hodně lepší, než jak jsme začínali trénovat, jsem ráda, když vidím jak chodí, ale něco jiného je, jak chodí pod skušeným člověkem a něco jiného jak na ni plandám někdy ztuhle já. Ale vím o svých chybách a snažím se je odstranit a pracujeme na tom
lucky
napsal(a):
No, dneska jsem žuchla a hned sedla a cválala dál., ale je fakt, že někdy se to ve mě hodně ozývá a moc se bojím pádu. Upřímně, kdybych si měla ještě jednou zažít celý ten úraz, tak když to řeknu na rovinu..už nikdy...to si radši zlomit vaz...a to myslím smrtelně vážně. Jezdit nepřestanu a už tenkrát v nemocnici sem věděla, že si toho svého koně jednou koupím, i kdybych nakonec nemohla ani jezdit..tenkrát jsem nevěděla, jestli si kdy vůbec ještě na koně sednu. Ale jezdím, ovšem jsem hooodně opatrná, neřítím se nikam bezhlavě, proto taky trénujeme..ne abych jednou jela na nějaké závody. O to mi vůbec nejde. Ale chci koně, ketrý bude spolehlivý, přiježděný, pěkně osvalený a budeme sehraní. Aby nebyl problém s ní jet mezi koňmi, aby byla v pohodě. Dneska už je o hodně lepší, než jak jsme začínali trénovat, jsem ráda, když vidím jak chodí, ale něco jiného je, jak chodí pod skušeným člověkem a něco jiného jak na ni plandám někdy ztuhle já. Ale vím o svých chybách a snažím se je odstranit a pracujeme na tom
Ahoj,tak doufám,že dneska nebude Pavlínka v rachotě zase do noci,to je fakt divnej zaměstnavatel,spíš bych řekla vykořisťovatel.
Jéžíš,Lucí,zlomit si vaz,to by bylo hrozný,dej pokoj,ale Tys měla nějáký úraz s páteří,viď,to musela bejt hrůza
,tohodle já se taky hrozně bojím,né o sebe,ale o Jarču,jednou zezačátku spadla a zůstala ležet na zádech,tý bláho,ve mě by se býval krve nedořezal,už jsem to viděla bledě,
no ona naštěstí si jen vyrazila dech,
za chvilku byla dobrá a nasedla a frčely jsme dál
,ale teda,ty chvilky hrůzy,než zjistíš,co se děje,jsou hrozný....
jaruska
napsal(a):
Ahoj,tak doufám,že dneska nebude Pavlínka v rachotě zase do noci,to je fakt divnej zaměstnavatel,spíš bych řekla vykořisťovatel.
Jéžíš,Lucí,zlomit si vaz,to by bylo hrozný,dej pokoj,ale Tys měla nějáký úraz s páteří,viď,to musela bejt hrůza
,tohodle já se taky hrozně bojím,né o sebe,ale o Jarču,jednou zezačátku spadla a zůstala ležet na zádech,tý bláho,ve mě by se býval krve nedořezal,už jsem to viděla bledě,
no ona naštěstí si jen vyrazila dech,
za chvilku byla dobrá a nasedla a frčely jsme dál
,ale teda,ty chvilky hrůzy,než zjistíš,co se děje,jsou hrozný....
Čau, tak v to taky doufám... právě jsem se dočetla až sem a vidím, že ses akorát taky připojila...
Mám na dnešek dost naplánované práce, ale o té vím, že jí během dneška stihnu, teď aby nepřišlo něco velkýho, co v plánu není...
Včera jsem tu seděla do půl osmé, ke koním jsem přijela v půl deváté a byli to takoví zlatíčka, že mi úplně zvedli pokleslou náladu... jsem včera hnedka zrána dostala pokutu za průjezd tam, kde se projíždět nesmí a žádnou malou (s policajtama neumím vyjednávat) a pak ten otřesný den v práci, no hrůza...
Kočár máte moc krásný Jaruško... fakt príma, ale nevím, zda to tam bude těm koním slušet tak moc, jako tobě
A ti psi, který tu jsou, to je co za plemeno? já to podle tý zkratky nepoznám.... jsem myslela až do teď, že je Čakina voříšek.... A ono to pro mě neznámé plemeno odkusi z východu.. no to čumím...
vendulka2066
napsal(a):
Čau, tak v to taky doufám... právě jsem se dočetla až sem a vidím, že ses akorát taky připojila...
Mám na dnešek dost naplánované práce, ale o té vím, že jí během dneška stihnu, teď aby nepřišlo něco velkýho, co v plánu není...
Včera jsem tu seděla do půl osmé, ke koním jsem přijela v půl deváté a byli to takoví zlatíčka, že mi úplně zvedli pokleslou náladu... jsem včera hnedka zrána dostala pokutu za průjezd tam, kde se projíždět nesmí a žádnou malou (s policajtama neumím vyjednávat) a pak ten otřesný den v práci, no hrůza...
Kočár máte moc krásný Jaruško... fakt príma, ale nevím, zda to tam bude těm koním slušet tak moc, jako tobě
A ti psi, který tu jsou, to je co za plemeno? já to podle tý zkratky nepoznám.... jsem myslela až do teď, že je Čakina voříšek.... A ono to pro mě neznámé plemeno odkusi z východu.. no to čumím...
Ahojky, tak jsem se právě dozvěděla od pořadatelky dalšího kurzu Bořánka, že už má na diváky plno, jen jí zbývá jedno místo pro jezdce.. chjo... bych byla mrtvá, než bych tam dojela těch 20 km... by mě Vendulka zabila...
právě tam chci jít, abych věděla, jak na ní jezdit a ne se to naučit po cestě tím nejdrsnějším způsobem - omyl/pokus...
ach jo... to je mi líto, další bude až v srpnu... teďka by to bylo super z toho důvodu, že mám v té době dovču a mohla bych to jít zrovna vyzkoušet...
Od včerejška mám doma první podbřišníček, dneska mi doufám, dojde i ten druhý.. už je to dva týdny a slečně se nějak pořád nedaří ho strčit do krabice a poslat... to jsou mi kšefty..
Jaruško, tys chtěla jít taky na tu 3-ku? Mohly bysme se zrovna přihlásit na ten srpen... stojí to jen 400,- a odvoz zajištěn
vendulka2066
napsal(a):
Ahojky, tak jsem se právě dozvěděla od pořadatelky dalšího kurzu Bořánka, že už má na diváky plno, jen jí zbývá jedno místo pro jezdce.. chjo... bych byla mrtvá, než bych tam dojela těch 20 km... by mě Vendulka zabila...
právě tam chci jít, abych věděla, jak na ní jezdit a ne se to naučit po cestě tím nejdrsnějším způsobem - omyl/pokus...
ach jo... to je mi líto, další bude až v srpnu... teďka by to bylo super z toho důvodu, že mám v té době dovču a mohla bych to jít zrovna vyzkoušet...
Od včerejška mám doma první podbřišníček, dneska mi doufám, dojde i ten druhý.. už je to dva týdny a slečně se nějak pořád nedaří ho strčit do krabice a poslat... to jsou mi kšefty..
Jaruško, tys chtěla jít taky na tu 3-ku? Mohly bysme se zrovna přihlásit na ten srpen... stojí to jen 400,- a odvoz zajištěn
Jaru, proto říkám, že příště si klidně zlomit vaz..jako upřímně. Už nikdy ne polámanou páteř...měla jsem kompresi druhé bederního obratle, vlastně jsem měla štěstí, že mi to nefiklo míchu a rok jsem měla titanové šrouby, korzet a berle ze začátku. upřímně, kdo nezažil rozdrcenou páteř, neví co je bolest, proto se toho znovu bojím jako čert kříže a NIKDY už to nechci zažít. Jenomže to bych nesměla ani vylézt z baráku, aby se něco nepřihodilo, takže prostě jezdím a buď a nebo.
Dneska mě po včerejšku docela doost bolí páteř. V poslední době jsem vůbec nějaká v rozkladu. I v noci už se budím. Ach jo.
Ale Ue se k Čipovi dnes vůbec nechtělo, nejradši by v tom dusnu spala. Stála za stájí a odpočívala a opalovala se
anik

XXX.XXX.73.247
lucky
napsal(a):
Jaru, proto říkám, že příště si klidně zlomit vaz..jako upřímně. Už nikdy ne polámanou páteř...měla jsem kompresi druhé bederního obratle, vlastně jsem měla štěstí, že mi to nefiklo míchu a rok jsem měla titanové šrouby, korzet a berle ze začátku. upřímně, kdo nezažil rozdrcenou páteř, neví co je bolest, proto se toho znovu bojím jako čert kříže a NIKDY už to nechci zažít. Jenomže to bych nesměla ani vylézt z baráku, aby se něco nepřihodilo, takže prostě jezdím a buď a nebo.
Dneska mě po včerejšku docela doost bolí páteř. V poslední době jsem vůbec nějaká v rozkladu. I v noci už se budím. Ach jo.
Ale Ue se k Čipovi dnes vůbec nechtělo, nejradši by v tom dusnu spala. Stála za stájí a odpočívala a opalovala se
Ahoj,dostala sem na vas doporuceni,ze byste mi mohli poraditChtela sem se zeptat,jestli je nejaka znacka westernoveho sedla,za nejakou rozumnou cenu,na spise uzsiho a kostnatejsiho konika?
diky
anik
napsal(a):
Ahoj,dostala sem na vas doporuceni,ze byste mi mohli poraditChtela sem se zeptat,jestli je nejaka znacka westernoveho sedla,za nejakou rozumnou cenu,na spise uzsiho a kostnatejsiho konika?
diky
Ahoj Kocháčci,Anik,já za sebe zase doporučím Califiornii,je právě na užší koníky,ale sedělo mi pěkně i na Tunice,to byla ČT,ale ta Claifornie nesedívá těm kulatým koním,mojí huculoněcu
kobyle taky nepasovala,zavčasu jsem jí prodala,než by mi jí otlačila docela.
Joo,Pavlí,hele,kurzíky budem řešit mejlíkem,joo?
Já vím,Lucí,muselo to bejt strašný,to jo,a já Ti moc přeju,aby to byl poslední úraz,Usinka si tě hezky hlídá,aby se Ti něco nestalo.
Ustřihla jsem Moruš kousíček ocásku a přemístila,sluší mu to,že joo???
jaruska
napsal(a):
Haničkoo,řekni ááááááááááááááá...
A já mám,Kocháčci,dneska táááákovou radost,ty moje dvě dětičky malý už vyoadá,že se budou kamarádit,já měla takovou radost,že si docela chvilku hezky oždibovali kožíšky,to Hanička zase pomaloučku přišla a čekala,jestli Legišek přijde si pohrát,a on přišel!!!!!
jaruska
napsal(a):
A já mám,Kocháčci,dneska táááákovou radost,ty moje dvě dětičky malý už vyoadá,že se budou kamarádit,já měla takovou radost,že si docela chvilku hezky oždibovali kožíšky,to Hanička zase pomaloučku přišla a čekala,jestli Legišek přijde si pohrát,a on přišel!!!!!
Koťátka moje,já doufala,že už si budou brzo hrát...
jaruska
napsal(a):
Koťátka moje,já doufala,že už si budou brzo hrát...
To bylo úplně úúúžasný,já stála a mačkala čudlik,co to šlo....
jaruska
napsal(a):
To bylo úplně úúúžasný,já stála a mačkala čudlik,co to šlo....
Legiška to pak zmohlo....
jaruska
napsal(a):
Už spolu trávěj trošíčku víc času....
Ale Legišek muší ukázat Haničce,že poslouchat bude rozhodně ona!
jaruska
napsal(a):
Hanička aportuje.
Pošťucha
,takhle se mi ty moje děti moc líběj...
jaruska
napsal(a):
Pošťucha
,takhle se mi ty moje děti moc líběj...
Ale mámina prdelka je to pořád,hihi.
jaruska
napsal(a):
Ale mámina prdelka je to pořád,hihi.
GRATULUJUUUUU, je to velikánský úspěch a nádhera... úplně nad těma fotečkama slintám blahem... krása.. Jaruško, fakt klobouk dolů, jak se ti koně u tebe maj, tak dělaj každý den pokroky, co ostatní za měsíc... super....
Já už teďka můžu jít domů, takže se mějte prímově, máme prodloužený víkend (v pondělí volno), takže se "přečteme" až v úterý
Zítra ahoj Jaruško!!!!! Moc se na tebe těšíkuju.. fakt... to mi budeš muset povídat o hříbkách, jak se maj.....
Páčko
vendulka2066
napsal(a):
GRATULUJUUUUU, je to velikánský úspěch a nádhera... úplně nad těma fotečkama slintám blahem... krása.. Jaruško, fakt klobouk dolů, jak se ti koně u tebe maj, tak dělaj každý den pokroky, co ostatní za měsíc... super....
Já už teďka můžu jít domů, takže se mějte prímově, máme prodloužený víkend (v pondělí volno), takže se "přečteme" až v úterý
Zítra ahoj Jaruško!!!!! Moc se na tebe těšíkuju.. fakt... to mi budeš muset povídat o hříbkách, jak se maj.....
Páčko
No to je nádhera!! Tak se koonečně dali dokupy! No žůžo!.
No jo, já doufám, že padat moc nebudu. Jsem potkala v Tescu Káju, se chudák ještě ptala, jestli jsem fakt ok..no fakt mi naštěstí nic není
, ale nerada bych zemi líbala moc často
lucky
napsal(a):
No to je nádhera!! Tak se koonečně dali dokupy! No žůžo!.
No jo, já doufám, že padat moc nebudu. Jsem potkala v Tescu Káju, se chudák ještě ptala, jestli jsem fakt ok..no fakt mi naštěstí nic není
, ale nerada bych zemi líbala moc často
Holky,díky moc,
strašně Vám děkuju,
já jsem taky tak šťastná
,už jsem si fakt pomalu začínala myslet,že se bude Legišek pořád bát,
nebo že to potrvá dlouho,než se spolu začnou ožužlávat,oni si chtějí hrát se mnou jako hříbátka,ale to nejde-
Jé,Pavlí,taky se těškám,ale vůbec netuším,v kolik dorazíme.
jaruska
napsal(a):
Holky,díky moc,
strašně Vám děkuju,
já jsem taky tak šťastná
,už jsem si fakt pomalu začínala myslet,že se bude Legišek pořád bát,
nebo že to potrvá dlouho,než se spolu začnou ožužlávat,oni si chtějí hrát se mnou jako hříbátka,ale to nejde-
Jé,Pavlí,taky se těškám,ale vůbec netuším,v kolik dorazíme.
Kája je hodná,viď,Lucí,že se zeptá,jak se cítíš,
je vidět,že jí to není fuk,že jsi spadla a chce mít jistotu,že jsi zdravá.
jaruska
napsal(a):
Kája je hodná,viď,Lucí,že se zeptá,jak se cítíš,
je vidět,že jí to není fuk,že jsi spadla a chce mít jistotu,že jsi zdravá.
Ale je to pacholek,asi nic dobrýho té Haničce neudělá.Ale všechno zlý je pro něco dobrý,Hanička se naučí se bránit.
jaruska
napsal(a):
Ale je to pacholek,asi nic dobrýho té Haničce neudělá.Ale všechno zlý je pro něco dobrý,Hanička se naučí se bránit.
gratulujůůůů tak teď už si vyhrajou
mám posekáno tak prší
bospor
napsal(a):
mám posekáno tak prší
na poli už prší
bospor
napsal(a):
mám posekáno tak prší
Díky,Ivčí
,no taky doufám,
že už to bude hezký se na ně koukat,
jak si budou hrát..
Jéé,to je stádo!!!!
No,my právě taky posekali tu travinu,a Olda to chce zítra rozházet,aby to schlo,ale oni fuuurt hlásej bouřky a přeháňky....
jaruska
napsal(a):
Díky,Ivčí
,no taky doufám,
že už to bude hezký se na ně koukat,
jak si budou hrát..
Jéé,to je stádo!!!!
No,my právě taky posekali tu travinu,a Olda to chce zítra rozházet,aby to schlo,ale oni fuuurt hlásej bouřky a přeháňky....
Gratuluji ke skamarádění hříbat. U nás se dnes narodilo 6 malých JRO. To je ta obluda na fotce... Jsou to dobří hlídači a pokud se k tomu vedou, dobře pracují s ovcemi. Ale jinak tedy nic moc. Moje špicoliška je chytřejší..
Dnes jsem po několika letech zase skákala. Učila jsem to jednu holku, co sem chodí. Hrozně ji to bavilo, a pak chtěla vidět jak to vypadá. Tak jsem na to tedy šla, ale jednou rukou jsem se radši chytla hrušky, abych nezůstala za pohybem. Skákali jsme s jednou z plňasek, ty jsou hrozně snaživé a skáčou víc, než musí. Mě skoky moc neberou, skáču jen pro zpestření a když se mi nechce něco objíždět. Pořád řeším to sedlo. Jaké pořídit. Natowa je šmejd, syntetika taky, ale je lehké... Hodilo by se na vytrvalost, která mě zajímá. Fakt nevím.
canis lupus
napsal(a):
Gratuluji ke skamarádění hříbat. U nás se dnes narodilo 6 malých JRO. To je ta obluda na fotce... Jsou to dobří hlídači a pokud se k tomu vedou, dobře pracují s ovcemi. Ale jinak tedy nic moc. Moje špicoliška je chytřejší..
Dnes jsem po několika letech zase skákala. Učila jsem to jednu holku, co sem chodí. Hrozně ji to bavilo, a pak chtěla vidět jak to vypadá. Tak jsem na to tedy šla, ale jednou rukou jsem se radši chytla hrušky, abych nezůstala za pohybem. Skákali jsme s jednou z plňasek, ty jsou hrozně snaživé a skáčou víc, než musí. Mě skoky moc neberou, skáču jen pro zpestření a když se mi nechce něco objíždět. Pořád řeším to sedlo. Jaké pořídit. Natowa je šmejd, syntetika taky, ale je lehké... Hodilo by se na vytrvalost, která mě zajímá. Fakt nevím.
Díky moc,Markét,
jéé,to je správnej pes
,prosím Tě,co to je za rasu,to neznám...
Jé,to jsi dobrá s tím skákáním,
to já bych neskočila ani spadlej klacek,hihi,ale fakt,neumím to a ani mě to nebere,já to radši klidně 2km objížďkou objedu.
S tím sedlem Ti neporadím,na vytrvalost určitě nějáká sedla jsou,ale asi bych do syntetiky nešla,kůže je přece jenom kůže.
jaruska
napsal(a):
Díky moc,Markét,
jéé,to je správnej pes
,prosím Tě,co to je za rasu,to neznám...
Jé,to jsi dobrá s tím skákáním,
to já bych neskočila ani spadlej klacek,hihi,ale fakt,neumím to a ani mě to nebere,já to radši klidně 2km objížďkou objedu.
S tím sedlem Ti neporadím,na vytrvalost určitě nějáká sedla jsou,ale asi bych do syntetiky nešla,kůže je přece jenom kůže.
Jé,asi to bude Jihoruský ovčák,že jo???
Ale v životě jsem žádnýho živýho neviděla...
jaruska
napsal(a):
Jé,asi to bude Jihoruský ovčák,že jo???
Ale v životě jsem žádnýho živýho neviděla...
Tak vidíš, tady jsou 3 dospělí jihorusáci. A teď 6 malých, jeden černý, to je vzácnost. Majitelé tvrdí, že není lepší pes, ale já jsem trochu skeptická. Dobře hlídají,a le pes štěká bez příčiny třeba dvě hodiny v noci... A jak můžou, tak utečou. Do toho mají ještě dost často problémy s trávením. A ta srst je dost náročná na úpravu, jinak se udělají plstnaté chuchvalce. Prostě super plemeno.
canis lupus
napsal(a):
Tak vidíš, tady jsou 3 dospělí jihorusáci. A teď 6 malých, jeden černý, to je vzácnost. Majitelé tvrdí, že není lepší pes, ale já jsem trochu skeptická. Dobře hlídají,a le pes štěká bez příčiny třeba dvě hodiny v noci... A jak můžou, tak utečou. Do toho mají ještě dost často problémy s trávením. A ta srst je dost náročná na úpravu, jinak se udělají plstnaté chuchvalce. Prostě super plemeno.
Jé,to já si cením těch našich,všicí 2 psí můžou utýct kdykoliv a kamkoliv,ale neuteče ani jeden
,jsou úžasný,nemusíš je hlídat,oni si hlídají nás,do výběhu s náma choděj,to jo,aby věděli,že je to naše,ale nikdy nešli dál než co je náš pozemek.
To muší bejt hrozný,jak pes uteče,já bych ho taky hledala třeba do půlnoci...
jaruska
napsal(a):
Jé,to já si cením těch našich,všicí 2 psí můžou utýct kdykoliv a kamkoliv,ale neuteče ani jeden
,jsou úžasný,nemusíš je hlídat,oni si hlídají nás,do výběhu s náma choděj,to jo,aby věděli,že je to naše,ale nikdy nešli dál než co je náš pozemek.
To muší bejt hrozný,jak pes uteče,já bych ho taky hledala třeba do půlnoci...
Všicí 3 psi,
něják jsem zapomněla na Cleušku
,ta je taky pořád volně a leží na těch gumách před vchodem do stodoly u výběhu,a nikdy neutekla.
jaruska
napsal(a):
Všicí 3 psi,
něják jsem zapomněla na Cleušku
,ta je taky pořád volně a leží na těch gumách před vchodem do stodoly u výběhu,a nikdy neutekla.
Mě si taky moje psice hlídá sama, a to jsem ji neučila. Vzala jsem ji z dost hrozných podmínek, tak mě asi nechce ztratit. Dnes jsem seděla ve výběhu na balíku, z kterého žrala Toosie, a psice tam vylezla za mnou a koukaly si s kobylou z očí do očí. Toosie mi dala občas hlavu na klín a nechala se drbat.
canis lupus
napsal(a):
Mě si taky moje psice hlídá sama, a to jsem ji neučila. Vzala jsem ji z dost hrozných podmínek, tak mě asi nechce ztratit. Dnes jsem seděla ve výběhu na balíku, z kterého žrala Toosie, a psice tam vylezla za mnou a koukaly si s kobylou z očí do očí. Toosie mi dala občas hlavu na klín a nechala se drbat.
Ahojky! Tady je dneska nádherně, vedro, no úplně super!!!
Usa mě probudila už v šest, zase vyřvávala na souseda, který chodí ráno se psem s košem a vždycky holčí přinese hromadu trávy. Chodí hodinu kolem řeky a vybírá ji vojtešku, pampelišky a samé dobrůtky, Usa už ho pak vítá jak jde po hrázi a utíká k jeho plotu, má už tam vyšlapané místečko. A soused je hrozně rád, když to Usince chutná, pěkně ji to dává a Usa je nadšená..mám hodného souseda, co? Vždycky mi vykládá co má Usinka ráda, a co ona spapá nejdřív a jak to přebírá a co nejdřív z té hromady vytahá, že ji nejvíc chutná a soused tak lítá po okolí každé ráno i v dešti a sbírá ji dobrůtky jak houby
.
A když někam musím jet a Usa je doma, že jsem ji nestihla dát na pastvu, tak ji chodí i několikrát denně na travičku s velkým košem.
Takže Usa mě probudila tím řevem už v 6, ale upadla jsem opět do bezvědomí a probudil mě budík až v 8. A přijdu ven a Usa za stájí na sluníčku s břichem plným trávy a vyhřívá se tam. Tak jsem ji pomuchlala, skodila seno, sebralla bobany a dala žlab s papaním, tak se hned na to vrhla.
Jinak ten pes je moc hezký Každý pes m něco. A navíc většinou ti řekne každý, že ten jeho je nej. My taky bychom fundláky nevyměnili. Jsou to zlatíčka
proxima
napsal(a):
Ahooj,no suuuper soused,nechceš mi ho půjčit?
My tady máme taky hodnýho
souseda,sice nám neubližuje,ale věěčně mu k nám přelítává nějáká drůbež,
a já mu to jako ten debil vždycky jdu a vrátím,
jednou mu kachna uletěla na druhou stranu,k jinýmu sousedovi,a ten mu jí sežral,
taky vlastně hodnej soused,že joo?
Tady je taky krásně,sluníčko šajní a 106,tak snad ta tráva uschne!!!
jaruska
napsal(a):
Ahooj,no suuuper soused,nechceš mi ho půjčit?
My tady máme taky hodnýho
souseda,sice nám neubližuje,ale věěčně mu k nám přelítává nějáká drůbež,
a já mu to jako ten debil vždycky jdu a vrátím,
jednou mu kachna uletěla na druhou stranu,k jinýmu sousedovi,a ten mu jí sežral,
taky vlastně hodnej soused,že joo?
Tady je taky krásně,sluníčko šajní a 106,tak snad ta tráva uschne!!!
Jo,už jsou vyrobeny ty Atlasy jezdeckých stezek středních Čech,akorát ještě nevíme,kolik budou stát,
to je schůze zítra,tam se to rozhodne.
jaruska
napsal(a):
Jo,už jsou vyrobeny ty Atlasy jezdeckých stezek středních Čech,akorát ještě nevíme,kolik budou stát,
to je schůze zítra,tam se to rozhodne.
Jsou to zmapovaný a označený všechny jezdecký stezky včetně stanic a úvazišť,a je to dobrý,že ty listy jsou vyndavací,tudíž se dají doplnit,pokud v té lokalitě vznikne nová jezdecká trasa nebo stanice a za druhý,že když člověk někam jede,tak si vezme sebou jen ten jeden list,kterej uzná za vhodný,je to papír nerozrtrhatelnej,nepromokavej,tzv.Tyvek.