Jak jste na tom se senem?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.7.2009 07:02
megi

XXX.XXX.1.39

U nás je to letos bída. Jedno jsme vůbec neusušili, druhý kvalita nic moc a třetí snad zabalíme dnes pokud nám nezaprší. A to máme jen dva koně. Jak jste na tom letos ostatní?

17.7.2009 08:20
strelish

XXX.XXX.142.166

megi napsal(a):
U nás je to letos bída. Jedno jsme vůbec neusušili, druhý kvalita nic moc a třetí snad zabalíme dnes pokud nám nezaprší. A to máme jen dva koně. Jak jste na tom letos ostatní?

Už tu sice jedno takové téma je...

My dobře. Seno je krásné a je ho dost, ale co bylo navíc už je skoro rozprodané.

17.7.2009 20:14
woldemortik

XXX.XXX.199.200

strelish napsal(a):
Už tu sice jedno takové téma je...

My dobře. Seno je krásné a je ho dost, ale co bylo navíc už je skoro rozprodané.

ja jsem bohužel první dekádu sena nestihla tak jsem ho udělal tento týden,ale bohužel jednou sprchlo,ale na senu to nejde znát,dnes bylo zabaleno a je v koulích a to je hlavní.máme krásných 28 balíků.pro dva koně to myslím stačí a když ne tak od známého koupím

17.7.2009 22:10
marketka

XXX.XXX.179.23

woldemortik napsal(a):
ja jsem bohužel první dekádu sena nestihla tak jsem ho udělal tento týden,ale bohužel jednou sprchlo,ale na senu to nejde znát,dnes bylo zabaleno a je v koulích a to je hlavní.máme krásných 28 balíků.pro dva koně to myslím stačí a když ne tak od známého koupím

My dneska sklízeli druhou seč. Půlku máme pod střechou, druhá půlka bohužel zmokla. Přijeli jsme domů za kopec a tam sucho.

18.7.2009 18:51
lilka

XXX.XXX.51.69

marketka napsal(a):
My dneska sklízeli druhou seč. Půlku máme pod střechou, druhá půlka bohužel zmokla. Přijeli jsme domů za kopec a tam sucho.

Já mám problém. Mám tři mokré balíky, vevnitř to docela hřeje. postavila jsem je na palety a posolila. Větrám a víc pro to udělat nemůžu. Počkám 2 dny a přinejhorším je trochu rozhodim, ale celé ne. Nemám kde.
Máte někdo radu?

Přidejte reakci

Přidat smajlík