Westernové plemena a jezdci - kochači 72

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.7.2009 16:28
lucky

XXX.XXX.133.26

Takže tady mám slíbené fotečky z plavání

18.7.2009 16:29
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):

nejdřív se ji moc nechtělo

18.7.2009 16:30
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
nejdřív se ji moc nechtělo

průzkumník

18.7.2009 16:31
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
průzkumník

moja moja

18.7.2009 16:32
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
moja moja

nakonec se odvážila

18.7.2009 16:32
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
nakonec se odvážila

a plavemé

18.7.2009 16:36
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):

taky občas brzdíme..to moje pouštní zvíře si někdy myslí, že se utopí

18.7.2009 16:36
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
taky občas brzdíme..to moje pouštní zvíře si někdy myslí, že se utopí

úsměv prosím

18.7.2009 16:37
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
úsměv prosím

motorový člun

18.7.2009 16:39
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
motorový člun

ještě tahle je třeba pěkná..teď aktualizuji po dlouhé době stránečky, tak to tam postupně vše naházím...

zatím tohle a konec, ať to tady nezaplácám

18.7.2009 16:47
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
ještě tahle je třeba pěkná..teď aktualizuji po dlouhé době stránečky, tak to tam postupně vše naházím...

zatím tohle a konec, ať to tady nezaplácám

Jééééééé,to je hééézkýýý,teda Usina je fakt šikulka,no jo,ty ksichtíky jaký dělá,hihi,to malej dělá taky,ohrne pysky a frrrká u toho...Někdy to zjusím to plavání s Moruš....

18.7.2009 16:55
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):
Jééééééé,to je hééézkýýý,teda Usina je fakt šikulka,no jo,ty ksichtíky jaký dělá,hihi,to malej dělá taky,ohrne pysky a frrrká u toho...Někdy to zjusím to plavání s Moruš....

No jo, ona se vždycky u toho takhle tlemí. není vodomil a má mrtvici, že se utopí, ale nakonec jde a udělala postupně docela slušná kolečka. Čipo ten si tam zaplave ještě více, protože je malý..Usa kolikrát se pod vodou někde kopýtky odráží.

Tady je černo, zataženo a čekáme, že každou chvíli bude nějaký slejvák..ale došlo to sem až nyní. Od 16.30 asi tma jako v prd...

18.7.2009 16:58
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
No jo, ona se vždycky u toho takhle tlemí. není vodomil a má mrtvici, že se utopí, ale nakonec jde a udělala postupně docela slušná kolečka. Čipo ten si tam zaplave ještě více, protože je malý..Usa kolikrát se pod vodou někde kopýtky odráží.

Tady je černo, zataženo a čekáme, že každou chvíli bude nějaký slejvák..ale došlo to sem až nyní. Od 16.30 asi tma jako v prd...

Taky Usina se dívá do vody,jestli tam jsou rybičky,to Moruš dělá taky,hihi,to se vždycky hrozně chechtám,a Pierot to dělá taky a ten ještě do tý vody bublá!!!!

18.7.2009 17:06
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):
Taky Usina se dívá do vody,jestli tam jsou rybičky,to Moruš dělá taky,hihi,to se vždycky hrozně chechtám,a Pierot to dělá taky a ten ještě do tý vody bublá!!!!

no Čipo to nedělá, Usa pořád..sakra..tady je tma, že nevidím na klávesnici..asi bude pořádná hrůza

18.7.2009 18:02
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
no Čipo to nedělá, Usa pořád..sakra..tady je tma, že nevidím na klávesnici..asi bude pořádná hrůza

Tak tady akorát hrozný slejvák, al nějaká větší hrůza se nekonala...trochu zabouřilo. Já dávám na webky Use fotogalerie, které jsem nějak nestíhala... dneska je čas, tak se bavím

18.7.2009 20:32
canis lupus

XXX.XXX.15.94

lucky napsal(a):
Tak tady akorát hrozný slejvák, al nějaká větší hrůza se nekonala...trochu zabouřilo. Já dávám na webky Use fotogalerie, které jsem nějak nestíhala... dneska je čas, tak se bavím

Ahoj Kochači, máme první tábor, takže blázinec. Nestíhám nic, jsem s nimi 12 hodin denně. A ta moje kravka hází kozly i v klusu a cválat nechce. A mizí jí zase puntíky, asi jsou sezónní. Tak z ní bude QH. Byli jsme včera plavit s dětmi, těsně předtím, než se počasí zkazilo. Děti si to MOOOC užily, všechny byly prvně s koňmi ve vodě. Příští tábor je pro členy, pojede se na třídenní vandr ku Příbrami a zpět. Já asi nepojedu, pač nechci skončit někde na poli, až budou všichni cválat a já lítat metr nad Toosií. Vandru se zůčastní i vysloužilá dostihačka Betinka, tak to bude na poli mazec. A jedno dítě tu má vši. Brrrrr... Snad je nemám i já. Přeji sluníčko.

18.7.2009 20:39
jaruska

XXX.XXX.38.124

canis lupus napsal(a):
Ahoj Kochači, máme první tábor, takže blázinec. Nestíhám nic, jsem s nimi 12 hodin denně. A ta moje kravka hází kozly i v klusu a cválat nechce. A mizí jí zase puntíky, asi jsou sezónní. Tak z ní bude QH. Byli jsme včera plavit s dětmi, těsně předtím, než se počasí zkazilo. Děti si to MOOOC užily, všechny byly prvně s koňmi ve vodě. Příští tábor je pro členy, pojede se na třídenní vandr ku Příbrami a zpět. Já asi nepojedu, pač nechci skončit někde na poli, až budou všichni cválat a já lítat metr nad Toosií. Vandru se zůčastní i vysloužilá dostihačka Betinka, tak to bude na poli mazec. A jedno dítě tu má vši. Brrrrr... Snad je nemám i já. Přeji sluníčko.

Nazdáár,Markét,jéééžííš,vši néééé,já myslela,že jsou jenom ve škole..

18.7.2009 20:40
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):

Já si myslím,že děti byly nadšený,viď,to je jasný,prosím Tě,já jsem stará bába a vždycky u vody s těma hříbkama tak omládnu,hihi....

18.7.2009 20:44
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Já si myslím,že děti byly nadšený,viď,to je jasný,prosím Tě,já jsem stará bába a vždycky u vody s těma hříbkama tak omládnu,hihi....

Jéé,taky bych jela na vandr,ale s těma kůňatama se bojím,a ani by to ještě neušli,Legišek je ještě miminko,sice teda lítá,to je hrůůza,co ten vyvádí venku,ale dlouho to nevydrží.

18.7.2009 20:46
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jéé,taky bych jela na vandr,ale s těma kůňatama se bojím,a ani by to ještě neušli,Legišek je ještě miminko,sice teda lítá,to je hrůůza,co ten vyvádí venku,ale dlouho to nevydrží.

18.7.2009 20:46
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Náčelník Bahnitý Ucho.

18.7.2009 22:20
monikafris

XXX.XXX.141.166

jaruska napsal(a):
Náčelník Bahnitý Ucho.

18.7.2009 22:28
monikafris

XXX.XXX.141.166

monikafris napsal(a):

Kámoš prodává štěňátka německých ovčáků. Má už jen fenečky. Mají zvláštní barvu- jsou to plaváčci po tatínkovi. Zlín - tel.: 776 016 607

18.7.2009 22:29
monikafris

XXX.XXX.141.166

monikafris napsal(a):
Kámoš prodává štěňátka německých ovčáků. Má už jen fenečky. Mají zvláštní barvu- jsou to plaváčci po tatínkovi. Zlín - tel.: 776 016 607

A s maminkou

18.7.2009 23:02
lucky

XXX.XXX.133.26

monikafris napsal(a):
A s maminkou

To je sranda. Takoví malí ovčouni. my hafíky máme, další nepřibíráme..dva nám fakt bohatě stačí.
Tak Toosie je taková rošťanda? ještě že Usidlo mi naštěstí nikdy neházelo kozly..to nesnáším. Ale možná ji to přejde.

Tady hezky prší, od těch půl páté byl teda dobrý liják, ale žádná velká hrůza...ještě že seno je doma schované...uff...

19.7.2009 08:27
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
To je sranda. Takoví malí ovčouni. my hafíky máme, další nepřibíráme..dva nám fakt bohatě stačí.
Tak Toosie je taková rošťanda? ještě že Usidlo mi naštěstí nikdy neházelo kozly..to nesnáším. Ale možná ji to přejde.

Tady hezky prší, od těch půl páté byl teda dobrý liják, ale žádná velká hrůza...ještě že seno je doma schované...uff...

Ahoj ženský,noo,my už taky nepřibráme,hihi,už tady je hafiků dost,ale štěňátka jsou kráásnýý!!!!
Jo,to já jsem taky ráda,že Moruš nekozluje,taky to nesnáším,ale asi 2 x za dobu,co jí mám,si z radosti vyhodila,ale naštěstí to nebylo nic,co by se mnou jakkoliv něco udělalo,naopak mi to přišlo docela sranda,jak jsem se najednou malinko zvedla,to vyhodila po Fousovi,chvilku jí trvalo,než si na něj zvykla,on taky trumpeta chodí skoro těsně koním za zadkem,že ho kolikrát ani nevidím,kde je,a on je nalepenej Moruš za prdelí a kluše,a ona na to asi nebyla zvyklá,ale už si zvykla a toleruje ho.
Tady zase pršílo i v noci,ale dneska už je od samýho rána krááásně,tak snad to vydrží!

19.7.2009 10:08
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):
Ahoj ženský,noo,my už taky nepřibráme,hihi,už tady je hafiků dost,ale štěňátka jsou kráásnýý!!!!
Jo,to já jsem taky ráda,že Moruš nekozluje,taky to nesnáším,ale asi 2 x za dobu,co jí mám,si z radosti vyhodila,ale naštěstí to nebylo nic,co by se mnou jakkoliv něco udělalo,naopak mi to přišlo docela sranda,jak jsem se najednou malinko zvedla,to vyhodila po Fousovi,chvilku jí trvalo,než si na něj zvykla,on taky trumpeta chodí skoro těsně koním za zadkem,že ho kolikrát ani nevidím,kde je,a on je nalepenej Moruš za prdelí a kluše,a ona na to asi nebyla zvyklá,ale už si zvykla a toleruje ho.
Tady zase pršílo i v noci,ale dneska už je od samýho rána krááásně,tak snad to vydrží!

Čauky
Tady leje celou noc. A já zaspala...jsem totiž včera ještě utopila mobil a tak mi nezvonil na něm budík....snažm se ho rozjet, už je vysušený, tak se nabíjí a uvidíme, zda pofachčí, nebo je kaput

Usa měla ve stáji sena hromadu, jak se předvčerem sklízelo, tak jsem vyhazovali ještě staré ze seníku a mám ho hromadu za stájí volného pod plachtou na paletě a balíky uložené ještě vzadu vedle zbytku nových, co už se nevešly do seníku a tak měla Usa hromadu sena i ve stáji. Jsem si říkala, že už to není kde dát a tak to má cca na 4 dny a ta koně bílá uň to zbouchala za dva dny. Jsem dneska ráno přišla, včera tam toho měla ještě hodně, ale jak lilo, tak celou noc baštila a ráno tam pár stébélek. Kůň jako koule..nenažraná baba to je. Asi měla velký výdej energie včera z toho plavání (plavala dost) tak přes noc zbouchala co šlo

19.7.2009 13:39
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Čauky
Tady leje celou noc. A já zaspala...jsem totiž včera ještě utopila mobil a tak mi nezvonil na něm budík....snažm se ho rozjet, už je vysušený, tak se nabíjí a uvidíme, zda pofachčí, nebo je kaput

Usa měla ve stáji sena hromadu, jak se předvčerem sklízelo, tak jsem vyhazovali ještě staré ze seníku a mám ho hromadu za stájí volného pod plachtou na paletě a balíky uložené ještě vzadu vedle zbytku nových, co už se nevešly do seníku a tak měla Usa hromadu sena i ve stáji. Jsem si říkala, že už to není kde dát a tak to má cca na 4 dny a ta koně bílá uň to zbouchala za dva dny. Jsem dneska ráno přišla, včera tam toho měla ještě hodně, ale jak lilo, tak celou noc baštila a ráno tam pár stébélek. Kůň jako koule..nenažraná baba to je. Asi měla velký výdej energie včera z toho plavání (plavala dost) tak přes noc zbouchala co šlo

Jé,Olda taky si jednou vykoupal mobil,ale od tý doby mu blbne,ale není to zas tak hrozný,sem tam vypadne hovor,tak zavolá znova a je to dobrý.
Jsme byli v Ředhošti a přivezli jsme si práci,vokůůůůrky,tak zavařujeme.

19.7.2009 14:13
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):
Jé,Olda taky si jednou vykoupal mobil,ale od tý doby mu blbne,ale není to zas tak hrozný,sem tam vypadne hovor,tak zavolá znova a je to dobrý.
Jsme byli v Ředhošti a přivezli jsme si práci,vokůůůůrky,tak zavařujeme.

Tak mobil fachčí!!!! Nabila jsem ho a fachčí!!!! Hurá!!!!

Jinak tady pěkně leje jako z konve

19.7.2009 14:51
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Tak mobil fachčí!!!! Nabila jsem ho a fachčí!!!! Hurá!!!!

Jinak tady pěkně leje jako z konve

Tak to je supéééér,že mobča fachčí!!!!!
Tady sic neleje,ale pár kapek zase spadlo...
Jo a dneska jsem viděla ty štěňátka Mírovo,australáčci,nááádherný,teda,málem jsem se neudržela,fakt náádherní psíčci a ta jedna feňulinka byla přímo podle mých představ....Akorát na tý fotce nic moc vidět nepůjde,oni se furt přemísťovali a běhali a ňafali...
Kdybyste někdo sháněl australáčka s PP,určitě zajeďte juknout na tyhle,ještě jsou myslím 3 volní.

19.7.2009 15:08
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):
Tak to je supéééér,že mobča fachčí!!!!!
Tady sic neleje,ale pár kapek zase spadlo...
Jo a dneska jsem viděla ty štěňátka Mírovo,australáčci,nááádherný,teda,málem jsem se neudržela,fakt náádherní psíčci a ta jedna feňulinka byla přímo podle mých představ....Akorát na tý fotce nic moc vidět nepůjde,oni se furt přemísťovali a běhali a ňafali...
Kdybyste někdo sháněl australáčka s PP,určitě zajeďte juknout na tyhle,ještě jsou myslím 3 volní.

No moc toho vidět nejde, ale jsou krásní.

Jsem ráda, že mobil fachčí..mě málem trefil šlak!!!!

19.7.2009 15:13
moninka

XXX.XXX.241.234

lucky napsal(a):

Ahoj Nechci se vám tu do toho mísit, ani bejt za prudiče, ale můžete prosím při dalším kole zadat nadpis "Westernová plemena a ...." Mě to westernové dycky práskne do očí Díky, omlouvám se za pruzení a přeju co nejvíc krásných sluníčkových dní s koňdama Mimochodem - neni Usa dcera toho hřebce z ranče Loučka? Mají takový podobný kukuč

19.7.2009 15:21
jaruska

XXX.XXX.38.124

moninka napsal(a):
Ahoj Nechci se vám tu do toho mísit, ani bejt za prudiče, ale můžete prosím při dalším kole zadat nadpis "Westernová plemena a ...." Mě to westernové dycky práskne do očí Díky, omlouvám se za pruzení a přeju co nejvíc krásných sluníčkových dní s koňdama Mimochodem - neni Usa dcera toho hřebce z ranče Loučka? Mají takový podobný kukuč

Mončí,nemohli,my jsme věrni zakladatelce a Evina,jak to napsala,nám to fakt vůbec nevadí,doufám,že to pochopíš,myslím,že o tom to není,že je něco správně napsanýho,ale že si tady rozumíme a hlavně tu nikdo nikoho nenapadá,což je úplně úžasný,teda občas se rejpalové taky najdou,ale dlouho tu nevydržej,hihi.
Také Ti přeju za sebe pěkný zbytek dne s koňouchama.
Do Prčic,jsem úplně zapomněla,co jsem chtěla napsat...

19.7.2009 15:24
moninka

XXX.XXX.241.234

jaruska napsal(a):
Mončí,nemohli,my jsme věrni zakladatelce a Evina,jak to napsala,nám to fakt vůbec nevadí,doufám,že to pochopíš,myslím,že o tom to není,že je něco správně napsanýho,ale že si tady rozumíme a hlavně tu nikdo nikoho nenapadá,což je úplně úžasný,teda občas se rejpalové taky najdou,ale dlouho tu nevydržej,hihi.

Jo tak to jóó, tradice je tradice

19.7.2009 15:27
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Chudák Usinka,takovej čisťounkej ůň a Lucí jí ještě nutí se mejt,chudinka Usina ten výýýraz!!!!
Jo,už jsem si vzpomněla,co jsem chtěla napsat,že jsem si konečně v Ředhošti koupila ty kultůry,co jsou potřeba k výrobě kozího sýra,do této doby jsem na to nikde nenarazila,a tak budeme zkoušet do zblbnutí výrobu kozího sýra,je dobrý,že máme ten recept na 3-5 litrů kozího mlíka a je to napsaný fakt pro blbce,jako jsem já,hihi,kterej to v životě nedělal,tak snad se to jednoho krááásnýho dne povede....

19.7.2009 15:47
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Chudák Usinka,takovej čisťounkej ůň a Lucí jí ještě nutí se mejt,chudinka Usina ten výýýraz!!!!
Jo,už jsem si vzpomněla,co jsem chtěla napsat,že jsem si konečně v Ředhošti koupila ty kultůry,co jsou potřeba k výrobě kozího sýra,do této doby jsem na to nikde nenarazila,a tak budeme zkoušet do zblbnutí výrobu kozího sýra,je dobrý,že máme ten recept na 3-5 litrů kozího mlíka a je to napsaný fakt pro blbce,jako jsem já,hihi,kterej to v životě nedělal,tak snad se to jednoho krááásnýho dne povede....

Muším se podívat,jestli jsem kluk...

19.7.2009 15:47
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Muším se podívat,jestli jsem kluk...

19.7.2009 16:25
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):

K dotazu ohledně otce Usamy...není dcerou Usireva..s tím má společnou jednu prababičku (Shahd)...toď vše.
Usama Watani je dcerou Utrechta ze stáje Watani

tady tatínek Utrecht

19.7.2009 16:26
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
K dotazu ohledně otce Usamy...není dcerou Usireva..s tím má společnou jednu prababičku (Shahd)...toď vše.
Usama Watani je dcerou Utrechta ze stáje Watani

tady tatínek Utrecht

ještě jednou Trechtík

19.7.2009 16:26
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
ještě jednou Trechtík

celá Usinka

19.7.2009 16:29
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
celá Usinka

Jinak pravopis mě práská do očí pořád, ale na netu už jsem si na podobné kraviny zvykla...ten češtin, co?

Jo a Usa že se děsně tváří, že ji týrám vodou jo?

tak jukni na tenhle výraz!

"to mám jít znovu plavat?"

19.7.2009 16:29
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
celá Usinka

Jo,doost se potatila,je mu hodně podobná.

19.7.2009 16:30
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

No tak tady se tváří fakt jako chudinečka utrápená uplavanáá,hihi,to bych se chechtala jí takhle vidět naživo....

19.7.2009 16:30
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):

akorát těch puntíků pořád má po skrovnu

19.7.2009 16:33
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
akorát těch puntíků pořád má po skrovnu

no jo..ona tam tak stála a nešťastně koukala, že zase po ní chtějí, aby plavala..blééé..fuuj..v té vodě... blééé

asi dvakrát to zkoušela pak i na zadní

19.7.2009 16:34
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
no jo..ona tam tak stála a nešťastně koukala, že zase po ní chtějí, aby plavala..blééé..fuuj..v té vodě... blééé

asi dvakrát to zkoušela pak i na zadní

ale nakonec to přežila

19.7.2009 20:41
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
ale nakonec to přežila

Byla jsem teď na vyjížďce, konečně pořestalo pršet, tak jsme to vzaly po loukách, tváva všude velká a hodně klapí už, ale dalo se tam krásně cválat. To bylo super! Usa jela jak tank, ale krásně na volné otěži a párkrát jsem vyzkoušela fakt v tom tempu prostě z nenadání zasednout a hou a Usa buch prdel do země a stála jak přibitá..fakt skvělá! Normálně to stopla i v té trávě krásně a hlavně okamžitě a skoro bez otěže. Byla šikovná. Moc hezky jsme si po cestičkách zaklusaly taky...úplný pleasure arab

20.7.2009 08:06
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Byla jsem teď na vyjížďce, konečně pořestalo pršet, tak jsme to vzaly po loukách, tváva všude velká a hodně klapí už, ale dalo se tam krásně cválat. To bylo super! Usa jela jak tank, ale krásně na volné otěži a párkrát jsem vyzkoušela fakt v tom tempu prostě z nenadání zasednout a hou a Usa buch prdel do země a stála jak přibitá..fakt skvělá! Normálně to stopla i v té trávě krásně a hlavně okamžitě a skoro bez otěže. Byla šikovná. Moc hezky jsme si po cestičkách zaklusaly taky...úplný pleasure arab

Ahoooj,teda dneska je tady kráásně,tak vidííš,Lucí,výcvik se začíná projevovat,to je príma,že je Usidlo takhle šikovný.
Já byla včéra s Jarčou v letním kině na tom filmu o Haně Montaně,no zmrzly jsme tam málem,ale bylo to docela hezký,byli tam i koně a takovej malej kovboj,tak se na to dalo docela i koukat a Jarča byla šťastná jak bleška.Ještě chceme někdy jít na toho Harryho Pottera,ale to muší bejt větší theplo,jinak mě tam nikdo nedostane.

20.7.2009 09:40
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):
Ahoooj,teda dneska je tady kráásně,tak vidííš,Lucí,výcvik se začíná projevovat,to je príma,že je Usidlo takhle šikovný.
Já byla včéra s Jarčou v letním kině na tom filmu o Haně Montaně,no zmrzly jsme tam málem,ale bylo to docela hezký,byli tam i koně a takovej malej kovboj,tak se na to dalo docela i koukat a Jarča byla šťastná jak bleška.Ještě chceme někdy jít na toho Harryho Pottera,ale to muší bejt větší theplo,jinak mě tam nikdo nedostane.

No jo, včera se pěkně ochladilo Ale zase ta vyjížďka byla pěkná, nekousala hovada
Tak kino si docela užila asi v té zzzimě, co?hihihi
Tady dnes už opět hezky, ale není takové veroo, tak je to OK

20.7.2009 09:59
markemic

XXX.XXX.122.70

lucky napsal(a):

Ahoj holky,teda Usinka si pěkně zaplavala!byla teplá vodička?
V sobotu na šampionátu to bylo úžasný..jak se mi arabi vždycky líbili a přitahovali mne,tak teď jsem se tam do nich zamilovala....Fotek bude spoustaaa,ale včera mi nešel net,tak jsem to ani nemohla dát na rajce...večer už doufám bude net fungovat a já sem vložím nějaký ty fotečky na kouknutí

20.7.2009 10:07
lucky

XXX.XXX.133.26

markemic napsal(a):
Ahoj holky,teda Usinka si pěkně zaplavala!byla teplá vodička?
V sobotu na šampionátu to bylo úžasný..jak se mi arabi vždycky líbili a přitahovali mne,tak teď jsem se tam do nich zamilovala....Fotek bude spoustaaa,ale včera mi nešel net,tak jsem to ani nemohla dát na rajce...večer už doufám bude net fungovat a já sem vložím nějaký ty fotečky na kouknutí

Jé! To se rádi všichni určitě koukneme!!
No jo, do nich se člověk musí zamilovat. A hlavně jsou to zlatíčka. Vím jak jsem tátu kdysi vzala (to bylo ještě v Litomyšli někde v 2000. Táta z toho měl trochu mrtvici, jestli fakt chci takového divočáka koně. Tak jsem mu vysvětlovala, že je to výstava a mají se tam předvést, tak se musí trochu nabudit..zdechlý arab zrovna nebude vznosně plavat vzduchem a házet pózy. No a pak ve stáji viděl, že je to fakt normální kůň, dokonce se tam zamiloval do jedné mladé kobylky.
No a dneska máme už několik let doma naši bílou holčí a je to zlatíčko a všichni ji milují.
Každý má jiné představy co chce za koně. Ale blázni do arabů stále jsou a budou a 99% lidí, co si jednou tyhle koně pořídí, tak už nemění.

20.7.2009 12:01
markemic

XXX.XXX.122.70

lucky napsal(a):
Jé! To se rádi všichni určitě koukneme!!
No jo, do nich se člověk musí zamilovat. A hlavně jsou to zlatíčka. Vím jak jsem tátu kdysi vzala (to bylo ještě v Litomyšli někde v 2000. Táta z toho měl trochu mrtvici, jestli fakt chci takového divočáka koně. Tak jsem mu vysvětlovala, že je to výstava a mají se tam předvést, tak se musí trochu nabudit..zdechlý arab zrovna nebude vznosně plavat vzduchem a házet pózy. No a pak ve stáji viděl, že je to fakt normální kůň, dokonce se tam zamiloval do jedné mladé kobylky.
No a dneska máme už několik let doma naši bílou holčí a je to zlatíčko a všichni ji milují.
Každý má jiné představy co chce za koně. Ale blázni do arabů stále jsou a budou a 99% lidí, co si jednou tyhle koně pořídí, tak už nemění.

No přesně tak...Já tam stála,do toho hrála ještě ta arabská muzika...měla jsem husí kůži a tekly mi slzy jak jsem z toho byla nadšená...uplně dojatá..ten pohyb,ten temperament to mě dostávalo do kolen

20.7.2009 12:48
jaruska

XXX.XXX.38.124

markemic napsal(a):
No přesně tak...Já tam stála,do toho hrála ještě ta arabská muzika...měla jsem husí kůži a tekly mi slzy jak jsem z toho byla nadšená...uplně dojatá..ten pohyb,ten temperament to mě dostávalo do kolen

Jéé,Markét,koukáám,že jsi úúplně stejnej blázen jako já,já bych měla úplně ty samý pocity...
Tady náš jezdič Fous.

20.7.2009 12:49
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jéé,Markét,koukáám,že jsi úúplně stejnej blázen jako já,já bych měla úplně ty samý pocity...
Tady náš jezdič Fous.

Neuteče z traktoru sám od sebe,člověk na něj muší zavolat,aby vylezl,a pak neuteče ani tak nikam.

20.7.2009 12:50
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Neuteče z traktoru sám od sebe,člověk na něj muší zavolat,aby vylezl,a pak neuteče ani tak nikam.

Legišek zase prudí.

20.7.2009 12:50
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Legišek zase prudí.

Hanča mu to pak hezky oplatila,kousala ho na toaletě.

20.7.2009 12:51
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Hanča mu to pak hezky oplatila,kousala ho na toaletě.

Legišek kontroluje,jestli bobek už jde nebo co tam dělá.

20.7.2009 12:52
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Legišek kontroluje,jestli bobek už jde nebo co tam dělá.

Pierot se drbe v uchu a tváří se u toho docela spokojeně.

20.7.2009 12:53
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):

Takhle se vždycky klukánek šklebí na Moruš,když mu nechce dobrovolně vydat mlíko.

20.7.2009 12:54
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Takhle se vždycky klukánek šklebí na Moruš,když mu nechce dobrovolně vydat mlíko.

Rozpaky.

20.7.2009 12:55
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Rozpaky.

Tohle jsem fakt moc ráda,že se tak dali dohromady a nejsou žádný problémy už...

20.7.2009 12:56
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tohle jsem fakt moc ráda,že se tak dali dohromady a nejsou žádný problémy už...

Haňudle pochrupává.

20.7.2009 12:57
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Haňudle pochrupává.

To se mi pak hrozně líbí,jak skrčí ty nožičky a chrupká jako miminko.

20.7.2009 12:58
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
To se mi pak hrozně líbí,jak skrčí ty nožičky a chrupká jako miminko.

Kačenka si taky ráda schrupne.

20.7.2009 12:58
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Kačenka si taky ráda schrupne.

Hanina je legrační,jak přelínává.

20.7.2009 12:59
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Hanina je legrační,jak přelínává.

20.7.2009 13:00
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Se mi líběj ty šedivý držtičky.

20.7.2009 13:00
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Se mi líběj ty šedivý držtičky.

20.7.2009 13:01
markemic

XXX.XXX.122.70

lucky napsal(a):

Jo jo Jaru,já si občas připadám jako blázen,když mě takhle všechno dojme a rozpláče ,ale nemůžu si pomoct,přemůže mně to...holt jsme citliví střelečci noaž se mi i klepala huba,jak mě ten pohyb těch koní dostával...Jaru to je neuvěřitelný jak ty mláďata rostou!

20.7.2009 16:39
lucky

XXX.XXX.133.26

markemic napsal(a):
Jo jo Jaru,já si občas připadám jako blázen,když mě takhle všechno dojme a rozpláče ,ale nemůžu si pomoct,přemůže mně to...holt jsme citliví střelečci noaž se mi i klepala huba,jak mě ten pohyb těch koní dostával...Jaru to je neuvěřitelný jak ty mláďata rostou!

Mláďata rostou krásně. A Haní teda dobře přelínává. Taky jsem ráda, že Pierot to měl asi chvilkový zkrat tenkrát, co?

Jinak já jsem taky taková měkota, u všeho hned brečím..teda u filmech o zvířátkách, u takových dojáků jako černý hřebec jak běží svůj vítězný dostih atd.. to řvu jak želva!

hele, třeba tahle videa..to mě dostává..ta síla, to charisma, které ti koně mají, nádhera! Vymakaní, k tomu ta hudba, ten oheň, to kouzlo....prostě tohle mě dostává pořád. Ať na videu, nebo když jdu přírodou a kolem mě se vznáší hrdě holčí, nebo cváláme a vlaje hříva a slyším dech a tu sílu pod sebou..uíííííí....ta poušť mi tady chybí!!!!!!!

(smažte si mezery!!)

http://www.youtube.com/ watch?v=dyyetpZdATI&feature=related

http://www.youtube.com/ watch?v=HJ2Fj1ap974&feature=related

http://www.youtube.com/ watch?v=jG1kIbEyLU8&feature=related

http://www.youtube.com/ watch?v=iIhmQS79gMs&feature=related

http://www.youtube.com/ watch?v=Pia-FiQqZpE&feature=related

20.7.2009 17:07
vendulka2066

XXX.XXX.220.78

lucky napsal(a):
Mláďata rostou krásně. A Haní teda dobře přelínává. Taky jsem ráda, že Pierot to měl asi chvilkový zkrat tenkrát, co?

Jinak já jsem taky taková měkota, u všeho hned brečím..teda u filmech o zvířátkách, u takových dojáků jako černý hřebec jak běží svůj vítězný dostih atd.. to řvu jak želva!

hele, třeba tahle videa..to mě dostává..ta síla, to charisma, které ti koně mají, nádhera! Vymakaní, k tomu ta hudba, ten oheň, to kouzlo....prostě tohle mě dostává pořád. Ať na videu, nebo když jdu přírodou a kolem mě se vznáší hrdě holčí, nebo cváláme a vlaje hříva a slyším dech a tu sílu pod sebou..uíííííí....ta poušť mi tady chybí!!!!!!!

(smažte si mezery!!)

http://www.youtube.com/ watch?v=dyyetpZdATI&feature=related

http://www.youtube.com/ watch?v=HJ2Fj1ap974&feature=related

http://www.youtube.com/ watch?v=jG1kIbEyLU8&feature=related

http://www.youtube.com/ watch?v=iIhmQS79gMs&feature=related

http://www.youtube.com/ watch?v=Pia-FiQqZpE&feature=related

Ahojte všicí...!!!! Jsem zase po dlouhé době na netu, tak vám tu taky něco písnu... Moc se těším na fotky arábků, to muselo být podle popisu Markkéty teda NĚCO!!! Ještě jsem nikdy výstavu koní neviděla, kromě té burzy, kde jsem se zamilovala do Nicolase, ale taky jednou určitě vyjedu a juknu na koníky... kdyby jela Lucky do Liberce na tu výstavu, tak bysme tam s Jaruškou byly taky...

Abych nezapoměla - VŠECHNO NEJLEPŠÍ HANIČCE K JEJÍM DNEŠNÍM DRUHOMĚSÍCOVÝM NAROZENINÁM!!!!!!! Jaruško, moooc jí ode mě pozdravuj a podrbkej jí za mě na zádi... Je to takový malý zlatíčko zlobivý, ale kráááásný... a správně to tomu Levíškovi vrátila... nemá jí co kousat do zadku lump roztomilej

20.7.2009 17:12
vendulka2066

XXX.XXX.220.78

vendulka2066 napsal(a):
Ahojte všicí...!!!! Jsem zase po dlouhé době na netu, tak vám tu taky něco písnu... Moc se těším na fotky arábků, to muselo být podle popisu Markkéty teda NĚCO!!! Ještě jsem nikdy výstavu koní neviděla, kromě té burzy, kde jsem se zamilovala do Nicolase, ale taky jednou určitě vyjedu a juknu na koníky... kdyby jela Lucky do Liberce na tu výstavu, tak bysme tam s Jaruškou byly taky...

Abych nezapoměla - VŠECHNO NEJLEPŠÍ HANIČCE K JEJÍM DNEŠNÍM DRUHOMĚSÍCOVÝM NAROZENINÁM!!!!!!! Jaruško, moooc jí ode mě pozdravuj a podrbkej jí za mě na zádi... Je to takový malý zlatíčko zlobivý, ale kráááásný... a správně to tomu Levíškovi vrátila... nemá jí co kousat do zadku lump roztomilej

Ten první arab vypadá doslova jako labuť a ty chody má tak ladné.. no nádhera... a jak vždycky podrží tu hlavičku rozkošnou... krása neskutečná...

20.7.2009 17:12
lucky

XXX.XXX.133.26

vendulka2066 napsal(a):

No jo, nakonec dobře že jsme nejely, pěkně bychom promokly. Snad to napravíme na přes rok .
Tak za hodinku či dvě pojedu s ní někde na vyjížďku, už se těším teď tady hledám nějaké písmo, tatík ho nějak nemůže identifikovat a najít, tak projíždm písma, co mu je tak podobné.

Teda, že si pamatujete kdo se kdy narodil! Já mám problém si pamatovat svoje narozeniny!!! Jak se mě kdo zeptá kolik je let dejme tomu babičce atd...atk říkám , že nevím...každý rok se to mění!

Co si pamatuji dokonale jsou narozeniny Usinky a taky psy..kdysi jsem si pamatovala i tetovací čísla všech našich psů a rodokmeny. Ale dnes už bych těěěžko vzpomínala. Ale nemám jinak paměť na čísla, takže data narození jsou pro mě nezapamatovatelná

20.7.2009 17:15
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
No jo, nakonec dobře že jsme nejely, pěkně bychom promokly. Snad to napravíme na přes rok .
Tak za hodinku či dvě pojedu s ní někde na vyjížďku, už se těším teď tady hledám nějaké písmo, tatík ho nějak nemůže identifikovat a najít, tak projíždm písma, co mu je tak podobné.

Teda, že si pamatujete kdo se kdy narodil! Já mám problém si pamatovat svoje narozeniny!!! Jak se mě kdo zeptá kolik je let dejme tomu babičce atd...atk říkám , že nevím...každý rok se to mění!

Co si pamatuji dokonale jsou narozeniny Usinky a taky psy..kdysi jsem si pamatovala i tetovací čísla všech našich psů a rodokmeny. Ale dnes už bych těěěžko vzpomínala. Ale nemám jinak paměť na čísla, takže data narození jsou pro mě nezapamatovatelná

ti arabáši jsou tam tři...bílí hřebci..nádhera
Tady tohle je taky super + ta hudba k tomu a tají se dech

http://www.youtube.com/ watch?v=54V2IsYadDk&feature=related

20.7.2009 17:31
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
ti arabáši jsou tam tři...bílí hřebci..nádhera
Tady tohle je taky super + ta hudba k tomu a tají se dech

http://www.youtube.com/ watch?v=54V2IsYadDk&feature=related

jsem zase koukala na araábáše na Youtube... hih..ještě tenhle je kráásný

http://www.youtube.com/ watch?v=NC-nGQ6ufF8&feature=related

no a jdu něco dělat

20.7.2009 19:28
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
jsem zase koukala na araábáše na Youtube... hih..ještě tenhle je kráásný

http://www.youtube.com/ watch?v=NC-nGQ6ufF8&feature=related

no a jdu něco dělat

Jéé,Pavlí,moooc děkuju,já jsem na Haňudli taky nezapomněla,taky si pamatuju jejich narození a když se zeptáš,kolik je mě,tak nevííím,hihi,fakt si někdy připadám jako cvok,hihi,ale je mi to fuk.
Haňudle k narozkám snědla kousek rohlííku!!!!

20.7.2009 19:33
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jéé,Pavlí,moooc děkuju,já jsem na Haňudli taky nezapomněla,taky si pamatuju jejich narození a když se zeptáš,kolik je mě,tak nevííím,hihi,fakt si někdy připadám jako cvok,hihi,ale je mi to fuk.
Haňudle k narozkám snědla kousek rohlííku!!!!

Na arábky juknu za chvilku.

20.7.2009 19:37
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Na arábky juknu za chvilku.

Joo,Pavlí,Haňudle je zlatíčko zlobivý,to máš pravdu,víš,co mi to kůně dneska provedlo?Já fotila Legiška a jak jsem čučela do toho okýnka ve Fotyho přístroji,tak najednou se u mě objevila Haňudle a koušla mě,a ani se neptej,kam...Já tam toho mám takhle málo a vona ta vopice mi to prd chtěla ještě ukousnout.

20.7.2009 23:50
markemic

XXX.XXX.15.184

lucky napsal(a):

Tak něco vkládám..

20.7.2009 23:51
markemic

XXX.XXX.15.184

lucky napsal(a):

..

20.7.2009 23:52
markemic

XXX.XXX.15.184

lucky napsal(a):

...

20.7.2009 23:52
markemic

XXX.XXX.15.184

lucky napsal(a):

...

20.7.2009 23:53
markemic

XXX.XXX.15.184

lucky napsal(a):

...

20.7.2009 23:54
markemic

XXX.XXX.15.184

lucky napsal(a):

...

20.7.2009 23:55
markemic

XXX.XXX.15.184

lucky napsal(a):

...

20.7.2009 23:55
markemic

XXX.XXX.15.184

lucky napsal(a):

...

20.7.2009 23:56
markemic

XXX.XXX.15.184

lucky napsal(a):

...

20.7.2009 23:57
markemic

XXX.XXX.15.184

lucky napsal(a):

...

20.7.2009 23:58
markemic

XXX.XXX.15.184

lucky napsal(a):

...

20.7.2009 23:58
markemic

XXX.XXX.15.184

lucky napsal(a):

...

20.7.2009 23:59
markemic

XXX.XXX.15.184

lucky napsal(a):

...

21.7.2009 00:00
markemic

XXX.XXX.15.184

lucky napsal(a):

...

21.7.2009 00:01
markemic

XXX.XXX.15.184

lucky napsal(a):

...

21.7.2009 00:02
markemic

XXX.XXX.15.184

lucky napsal(a):

...jeden známý koník odsud z ifauny

21.7.2009 00:03
markemic

XXX.XXX.15.184

lucky napsal(a):

ještě..

21.7.2009 00:03
markemic

XXX.XXX.15.184

lucky napsal(a):

21.7.2009 00:04
markemic

XXX.XXX.15.184

lucky napsal(a):

21.7.2009 00:05
markemic

XXX.XXX.15.184

lucky napsal(a):

21.7.2009 00:05
markemic

XXX.XXX.15.184

lucky napsal(a):

21.7.2009 00:08
markemic

XXX.XXX.15.184

lucky napsal(a):

Tak nechám to na stovku a pokračování zítra,nebo ráno nevstanuNebo kdo chce, komplet fotky mám na rajčeti pod nickem "zerycek"

21.7.2009 08:30
lucky

XXX.XXX.133.26

markemic napsal(a):
Tak nechám to na stovku a pokračování zítra,nebo ráno nevstanuNebo kdo chce, komplet fotky mám na rajčeti pod nickem "zerycek"

Supeeer!!! Díky díky díky mocinky!!!

Jdu jukat na rajče

21.7.2009 09:03
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
Supeeer!!! Díky díky díky mocinky!!!

Jdu jukat na rajče

Takže jsem zkoukla. Škoda, že nebylo sluníčko, ale nedá se nic dělat. Některé koně poznám, některé bohužel moc nee, ale to nevadí. Až bude seznam vystavovaných a výsledky, tak si je přiřadím určitě.

Jinak my byli k večeru na vyjížďce, koně si pěkně zašlapali do kopečků, bylo to super, domů podél řeky jsem klusali a pak cválali a od nádraží jsem si dali super dostih. Zrovna jel vlak, lidi stáli a čuměli, i na kolech se zastavili a my jak na Pardubické..Usa a Čipo a valili, ale bylo to super. Usa se ani moc nezapotila Ale nádhera! A zastavit šli krásně oba...no hádejte kdo vyhrál

Tak já jdu hodit obličej na ksicht a musím do města

21.7.2009 10:17
vendulka2066

XXX.XXX.82.2

lucky napsal(a):
Takže jsem zkoukla. Škoda, že nebylo sluníčko, ale nedá se nic dělat. Některé koně poznám, některé bohužel moc nee, ale to nevadí. Až bude seznam vystavovaných a výsledky, tak si je přiřadím určitě.

Jinak my byli k večeru na vyjížďce, koně si pěkně zašlapali do kopečků, bylo to super, domů podél řeky jsem klusali a pak cválali a od nádraží jsem si dali super dostih. Zrovna jel vlak, lidi stáli a čuměli, i na kolech se zastavili a my jak na Pardubické..Usa a Čipo a valili, ale bylo to super. Usa se ani moc nezapotila Ale nádhera! A zastavit šli krásně oba...no hádejte kdo vyhrál

Tak já jdu hodit obličej na ksicht a musím do města

Ahoj, tak jsem si včera večer ještě prohlédla všechny ty videjka a krása nesmírná... To je úžasný a fotky od Markéty jsem úplně hltala... ti koně jsou tak moooc krásní, až se člověku tají dech
Jinak já jsem u mamky v nemocnici (ona tu pracuje, ne pacientí) a čekám, až jim půjde interní server, aby mi můj doktor vypsal recept... hehe, abych zkrátila čekací dobu, hnedka jsem se jim napasovala k počítači a jukla na nové příspěvky do diskuse.. Je to legrace.... skoro to samý, co dám za koně, dám i za vakcínu... hrůza ta dnešní doba nezná hodnoty!!!!
Ale mamka říká, že je to pro dobrou věc, takže mi přispěje...
A Jaruško, teda vůbec nevím, kam tě ta malá Haňudle kousla, ale určitě to udělala z lásky, o tom nepochybuju...hehe...

21.7.2009 12:23
jaruska

XXX.XXX.38.124

vendulka2066 napsal(a):
Ahoj, tak jsem si včera večer ještě prohlédla všechny ty videjka a krása nesmírná... To je úžasný a fotky od Markéty jsem úplně hltala... ti koně jsou tak moooc krásní, až se člověku tají dech
Jinak já jsem u mamky v nemocnici (ona tu pracuje, ne pacientí) a čekám, až jim půjde interní server, aby mi můj doktor vypsal recept... hehe, abych zkrátila čekací dobu, hnedka jsem se jim napasovala k počítači a jukla na nové příspěvky do diskuse.. Je to legrace.... skoro to samý, co dám za koně, dám i za vakcínu... hrůza ta dnešní doba nezná hodnoty!!!!
Ale mamka říká, že je to pro dobrou věc, takže mi přispěje...
A Jaruško, teda vůbec nevím, kam tě ta malá Haňudle kousla, ale určitě to udělala z lásky, o tom nepochybuju...hehe...

Ahoj ženskýý,jééé,teda ty fotky,Markét,to je náádhera,kochám se,opravdu,fakt kráásný,úplně tu atmosféru vidím...
Jéé,lucí,tak to už byste mohli s Čipem účinkovat v nějákejch westernech,hihi,jak tam zločinci přepadaj vlaky a podél vlaku tryská kůň,hihi,já to měla naučenýho toho valacha,že letěl podél vlaku,ten se taky nebál,ale on pacholek pak jak viděl vlak i v dálce,tak už chtěl zase mazat...
No Pavlí,ona Haňudle honila tu šňůrku od Fotyho přístroje,a jak šňůrka pořád utíkala,tak Hanča pořád tou hlavičkou hledala a pak mě štípla,mrška jedna.
Jo a ten chlápek,co jsem Ti na něj napsala to číslo,není úplně jen kopytář,je to i kovář,tak mu nezapomeň zdůraznit,že kovat nehodláš.

21.7.2009 17:20
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ahoj ženskýý,jééé,teda ty fotky,Markét,to je náádhera,kochám se,opravdu,fakt kráásný,úplně tu atmosféru vidím...
Jéé,lucí,tak to už byste mohli s Čipem účinkovat v nějákejch westernech,hihi,jak tam zločinci přepadaj vlaky a podél vlaku tryská kůň,hihi,já to měla naučenýho toho valacha,že letěl podél vlaku,ten se taky nebál,ale on pacholek pak jak viděl vlak i v dálce,tak už chtěl zase mazat...
No Pavlí,ona Haňudle honila tu šňůrku od Fotyho přístroje,a jak šňůrka pořád utíkala,tak Hanča pořád tou hlavičkou hledala a pak mě štípla,mrška jedna.
Jo a ten chlápek,co jsem Ti na něj napsala to číslo,není úplně jen kopytář,je to i kovář,tak mu nezapomeň zdůraznit,že kovat nehodláš.

21.7.2009 17:23
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Joo,Markét,to máš pravdu,ty mrňata dost rychle rostou,co,to je fofr,ale zase je fakt,že v přírodě je to pro ně lepší,když jsou brzo silní a namakaní,nic je jen tak neuloví,pokud stačí stádu.

21.7.2009 17:24
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Joo,Markét,to máš pravdu,ty mrňata dost rychle rostou,co,to je fofr,ale zase je fakt,že v přírodě je to pro ně lepší,když jsou brzo silní a namakaní,nic je jen tak neuloví,pokud stačí stádu.

Ale pro nás by mohli chvíli dýl zůstat těmi malinkatými klubíčky,že jo....

21.7.2009 17:26
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):

Pierot vypráví malému pohádku.

21.7.2009 17:26
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Pierot vypráví malému pohádku.

21.7.2009 17:29
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Kačenka se mažlí se sloupem.

21.7.2009 17:31
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Kačenka se mažlí se sloupem.

21.7.2009 17:32
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Královské dělení.

21.7.2009 17:33
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Královské dělení.

21.7.2009 18:04
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):

ahojky! Tak zrovna si dávám kafčo a odpočívám. Měli jsme trénink, Usa byla ze začátku nějaká rozlítaná, ale pak už dobré, nakonec už se ji ani moc nechtělo, jak byli chudáci v tom horku zapocení a žrala hovada Use samozřejmě hned na té jemné kůžičce valí krev, takže byla od krve místy na krku. Božatko moje malé. No...jinak čipo dělá pokroky, zato já jsem poleno jak Brno, ale to se zlepší, hlavně se chci učit, učený z nebe nespadl, že. Takže denně jezdíme a jedzíme a jedzíme a my se vypracujeme.....snáááád!

22.7.2009 09:29
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
ahojky! Tak zrovna si dávám kafčo a odpočívám. Měli jsme trénink, Usa byla ze začátku nějaká rozlítaná, ale pak už dobré, nakonec už se ji ani moc nechtělo, jak byli chudáci v tom horku zapocení a žrala hovada Use samozřejmě hned na té jemné kůžičce valí krev, takže byla od krve místy na krku. Božatko moje malé. No...jinak čipo dělá pokroky, zato já jsem poleno jak Brno, ale to se zlepší, hlavně se chci učit, učený z nebe nespadl, že. Takže denně jezdíme a jedzíme a jedzíme a my se vypracujeme.....snáááád!

Ahoj holky,to víš,že se vyjezdíte,Lucí,jednoho krásnýho dne to bude dokonalý a kdybys jela nějáké závody,dej vědět,určitě bychom s Pavlínkou Ti jely zafandit,že jo,Pavlí????
Tak my snad dneska už konečně doklidíme ten troch sena,co tam zbyl,ale zase mušíme chvátat,neb na odpoledne už zase hlásej sem tam přeháňky.Ale moc toho není,to zmáknem,bude tak jeden Platyho vůz,dneska dáme do traktoru Jarču,bude řídit,hihi,tak to jsem zvědavá,jestli nás někde nezvrhne.

22.7.2009 10:16
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):
Ahoj holky,to víš,že se vyjezdíte,Lucí,jednoho krásnýho dne to bude dokonalý a kdybys jela nějáké závody,dej vědět,určitě bychom s Pavlínkou Ti jely zafandit,že jo,Pavlí????
Tak my snad dneska už konečně doklidíme ten troch sena,co tam zbyl,ale zase mušíme chvátat,neb na odpoledne už zase hlásej sem tam přeháňky.Ale moc toho není,to zmáknem,bude tak jeden Platyho vůz,dneska dáme do traktoru Jarču,bude řídit,hihi,tak to jsem zvědavá,jestli nás někde nezvrhne.

No..s mojí blbostí tak za 10 let možná budeme umět "dobře" jezdit ..takže si ještě počkáte..trapasit někde nepůjdu .

No nic..jdu vykoupat oře, uděláme kopýtka a až uschne, tak zajedeme k Betty do večera tam bude baštit

23.7.2009 12:58
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):

Ahooj,tak seníko máme doma,fotičky budou za chvíli.

23.7.2009 12:59
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ahooj,tak seníko máme doma,fotičky budou za chvíli.

23.7.2009 12:59
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Jarča pase králíka.

23.7.2009 13:01
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jarča pase králíka.

Buclíčky,no jak párkrát žmokly,tak ta barva teda niiic moooc,ale chuťově koně říkali,že to jde,tak aspoň že tak.

23.7.2009 13:02
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Buclíčky,no jak párkrát žmokly,tak ta barva teda niiic moooc,ale chuťově koně říkali,že to jde,tak aspoň že tak.

Jarča jezdila,byla mooooc šikovnáááá,hezky jí to šlo,nejdřív se sice bála,ale pak zjistila,že je to docela zábava kličkovat mezi balíkama a jezdila jak fretka.

23.7.2009 13:03
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jarča jezdila,byla mooooc šikovnáááá,hezky jí to šlo,nejdřív se sice bála,ale pak zjistila,že je to docela zábava kličkovat mezi balíkama a jezdila jak fretka.

Tady už veze balíky Jarča dom,já sedím vzadu na balíkách.

23.7.2009 13:05
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tady už veze balíky Jarča dom,já sedím vzadu na balíkách.

Hanča se drbká.

Přidejte reakci

Přidat smajlík