vypadat by to podle jezdeckých potřeb- obchodu a fotek mělo asi taklhe ?? nebo to někdo používáte i jinak ??
ajulka
napsal(a):
vypadat by to podle jezdeckých potřeb- obchodu a fotek mělo asi taklhe ?? nebo to někdo používáte i jinak ??
ještě tam bylo tohle
ajulka
napsal(a):
iba to pripnes na udidlo, co pouzivas bezne....
bonita
napsal(a):
ale ale a to si nikto nevsimol, ako je ten chambon pripnuty? V tomto pripade plni funkciu gogue, ale pozor, mali by tam byt este jedny otaze, takze tolko na vysvetlenie
Na tretim obrazku je CHABON zaplej dobre, jen karabinu bych zapl zespodu licnice a ne z vrchu a urcite oteze pryc ! CHAMBON jen na lonz ! A na tom prvnim obrazku je GOGUE ktery se zapina do trojuhelniku . . . hmm
tamburine
napsal(a):
Na tretim obrazku je CHABON zaplej dobre, jen karabinu bych zapl zespodu licnice a ne z vrchu a urcite oteze pryc ! CHAMBON jen na lonz ! A na tom prvnim obrazku je GOGUE ktery se zapina do trojuhelniku . . . hmm
Tak už aji já vím,co to je gogue!!!!!A to není geg!!Tohle je prasárna dát to na koně!!!Ne geg
tamburine
napsal(a):
OK tak ja to sem dam v povodnom zneni je to z Derby House z UK
sejtanek
napsal(a):
geg se správně píše geg...ne gogue
vidis, Sejtanku, pouzivas nieco, co ani nevies, ako sa originalne povie, tak ten tvoj obrazok je pravdepodobne westernovy GAG a pre ostatnych davam fotku normalneho anglickeho "Cheltenham gag"-u
sejtanek
napsal(a):
Tak už aji já vím,co to je gogue!!!!!A to není geg!!Tohle je prasárna dát to na koně!!!Ne geg
Sejtanku v klidu... mne se tvuj zpusob lonzovani libi, ale jsou i lidi co pouzivaji neco jinyho, protoze to tvoje proste nezanji nenech se od nich provokovat... ty to mas vyzkouseny a vidis, ze to funguje. ale to co ty rikas, ze je hnus taky mozna neznas. taky to k necemu je...
a konikovi to pomaha, mame to vyzkouseny... jenom to clovek musi umet nastavit tak, aby to fungovalo spravne a koni neublizovalo...
bonita
napsal(a):
vidis, Sejtanku, pouzivas nieco, co ani nevies, ako sa originalne povie, tak ten tvoj obrazok je pravdepodobne westernovy GAG a pre ostatnych davam fotku normalneho anglickeho "Cheltenham gag"-u
jo jen pro vysvětlení - všichni tvrdili že geg je to samé jako gegue takže proto jsem říkala že to používáme, ale používáme gegue a ne šejtánkův geg
ajulka
napsal(a):
jo jen pro vysvětlení - všichni tvrdili že geg je to samé jako gegue takže proto jsem říkala že to používáme, ale používáme gegue a ne šejtánkův geg
Co se tady clovek jeste nedozvi...neni to gegue, nybrz GOGUE. A geg muze byt klidne zkomolenina slova gag (gag bit - fuga - jak je tady na obrazku a poznamenane nize)
ajulka
napsal(a):
gogue
ajulka
napsal(a):
gogue