Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.5.2006 13:40

vypadat by to podle jezdeckých potřeb- obchodu a fotek mělo asi taklhe ?? nebo to někdo používáte i jinak ??

1.5.2006 13:41

ajulka napsal(a):
vypadat by to podle jezdeckých potřeb- obchodu a fotek mělo asi taklhe ?? nebo to někdo používáte i jinak ??

ještě tam bylo tohle

1.5.2006 13:41

ajulka napsal(a):
ještě tam bylo tohle

nenašla jsem tam nic co by se mu strkalo do huby, žádné speciální udidlo ?? někdo říká že jo a někdo zase ne ?? tak jak je to

1.5.2006 15:58

ajulka napsal(a):

iba to pripnes na udidlo, co pouzivas bezne....

1.5.2006 16:08

bonita napsal(a):
iba to pripnes na udidlo, co pouzivas bezne....

Třetí obrázek je CHAMBON a ne GOGUE !

1.5.2006 16:23

tamburine napsal(a):

no já si říkala že je to nějaký divný

1.5.2006 20:24

tamburine napsal(a):

ale ale a to si nikto nevsimol, ako je ten chambon pripnuty? V tomto pripade plni funkciu gogue, ale pozor, mali by tam byt este jedny otaze, takze tolko na vysvetlenie

1.5.2006 20:44

bonita napsal(a):
ale ale a to si nikto nevsimol, ako je ten chambon pripnuty? V tomto pripade plni funkciu gogue, ale pozor, mali by tam byt este jedny otaze, takze tolko na vysvetlenie

Na tretim obrazku je CHABON zaplej dobre, jen karabinu bych zapl zespodu licnice a ne z vrchu a urcite oteze pryc ! CHAMBON jen na lonz ! A na tom prvnim obrazku je GOGUE ktery se zapina do trojuhelniku . . . hmm

1.5.2006 20:53

tamburine napsal(a):
Na tretim obrazku je CHABON zaplej dobre, jen karabinu bych zapl zespodu licnice a ne z vrchu a urcite oteze pryc ! CHAMBON jen na lonz ! A na tom prvnim obrazku je GOGUE ktery se zapina do trojuhelniku . . . hmm

Tak už aji já vím,co to je gogue!!!!!A to není geg!!Tohle je prasárna dát to na koně!!!Ne geg

1.5.2006 21:00

tamburine napsal(a):

OK tak ja to sem dam v povodnom zneni je to z Derby House z UK

1.5.2006 21:03

sejtanek napsal(a):
Tak už aji já vím,co to je gogue!!!!!A to není geg!!Tohle je prasárna dát to na koně!!!Ne geg

Sejtanku, len par nevedomych ti tam tvrdilo, ze geg je gogue, ale i ty pises "geg" nespravne, zisti si, ako sa to pise v "original" nazve, OK?

1.5.2006 21:40

bonita napsal(a):
OK tak ja to sem dam v povodnom zneni je to z Derby House z UK

geg se správně píše geg...ne gogue

1.5.2006 21:42

sejtanek napsal(a):

jejda, ale vsak som ti napisala, ze len ti nevedomi ti pisali, ze gogue je "geg", ja sa pytam ciste informativne, ci nahodou tvoj 'geg" nie je spisovne gag, alebo tak nejako

1.5.2006 22:01

sejtanek napsal(a):

vidis, Sejtanku, pouzivas nieco, co ani nevies, ako sa originalne povie, tak ten tvoj obrazok je pravdepodobne westernovy GAG a pre ostatnych davam fotku normalneho anglickeho "Cheltenham gag"-u

1.5.2006 22:19

sejtanek napsal(a):

Sejtanku v klidu... mne se tvuj zpusob lonzovani libi, ale jsou i lidi co pouzivaji neco jinyho, protoze to tvoje proste nezanji nenech se od nich provokovat... ty to mas vyzkouseny a vidis, ze to funguje. ale to co ty rikas, ze je hnus taky mozna neznas. taky to k necemu je...a konikovi to pomaha, mame to vyzkouseny... jenom to clovek musi umet nastavit tak, aby to fungovalo spravne a koni neublizovalo...

1.5.2006 22:31

bonita napsal(a):
vidis, Sejtanku, pouzivas nieco, co ani nevies, ako sa originalne povie, tak ten tvoj obrazok je pravdepodobne westernovy GAG a pre ostatnych davam fotku normalneho anglickeho "Cheltenham gag"-u

jo jen pro vysvětlení - všichni tvrdili že geg je to samé jako gegue takže proto jsem říkala že to používáme, ale používáme gegue a ne šejtánkův geg

1.5.2006 23:53

bonita napsal(a):

tomu "gag-u" na posledním obrázku se jinak česky říká fuga.

2.5.2006 00:07

ajulka napsal(a):
jo jen pro vysvětlení - všichni tvrdili že geg je to samé jako gegue takže proto jsem říkala že to používáme, ale používáme gegue a ne šejtánkův geg

Co se tady clovek jeste nedozvi...neni to gegue, nybrz GOGUE. A geg muze byt klidne zkomolenina slova gag (gag bit - fuga - jak je tady na obrazku a poznamenane nize)

2.5.2006 00:26

innoncent napsal(a):
tomu "gag-u" na posledním obrázku se jinak česky říká fuga.

dakujem za cesky nazov, priznam sa, nase nazvy dobre neovladam

2.5.2006 10:27

ajulka napsal(a):

gogue

2.5.2006 10:37

ajulka napsal(a):

gogue

2.5.2006 12:13

innoncent napsal(a):
gogue

ještě jsem se chtěla zeptat jak to přiděláváte ?? k sedlu ?? obřišáku nebo kolem hřbetu ?

2.5.2006 12:26

ajulka napsal(a):

Ve Fauně 7/2006 je celý článek na téma Gogue (což je něco zcela jiného než onen gag = fuga = typ udidla).

2.5.2006 12:47

ajulka napsal(a):
ještě jsem se chtěla zeptat jak to přiděláváte ?? k sedlu ?? obřišáku nebo kolem hřbetu ?

ajulko, len, prosim ta, nie tak, ako sa diskutovalo v tom prispevku"jak to drzi" naozaj si kup ten casak, ako ti radi pani vetka a nastuduj si to tam

2.5.2006 13:25

mvdr svehlova napsal(a):
Ve Fauně 7/2006 je celý článek na téma Gogue (což je něco zcela jiného než onen gag = fuga = typ udidla).

Jeje už zase?Booooooooooože dalši úžasná diskuze,někdo se tu inteligentně zeptá ostatní hrrrrrrr na něj vy jste nenapravitelni fuj....

Přidejte reakci

Přidat smajlík