MÁTE FOTO PODAŘENÉ,NĚJAKÉ K ZASMÁTÍ,ČI VŮBEC PŘEMÝŠLÍTE JESTLI JE TO JEŠTĚ KONÍK.Šup sem.
sheril
napsal(a):
MÁTE FOTO PODAŘENÉ,NĚJAKÉ K ZASMÁTÍ,ČI VŮBEC PŘEMÝŠLÍTE JESTLI JE TO JEŠTĚ KONÍK.Šup sem.
ííííííííííáááááááááá-škoda,jen zívala
sheril
napsal(a):
ííííííííííáááááááááá-škoda,jen zívala
operetní zpěvačka v akci
sheril
napsal(a):
mírumilovný poník,pojdte si mě pohladit
Nemůžu si pomoct a musím sem hodit moje štěně
P.S.:sheril máš moc pěkný zvířátka(dívala sem se na tvoje stránky)
horallka
napsal(a):
Nemůžu si pomoct a musím sem hodit moje štěně
P.S.:sheril máš moc pěkný zvířátka(dívala sem se na tvoje stránky)
můj velbloudoůň
horallka
napsal(a):
můj velbloudoůň
Marcelko ty máš ,ale taky pěkná zvířátka a za svými sny si stůj.Mým snem když jsem se před pěti lety stěhovala z Liberce do Rumburka byl?1.vlastní koník 2.vlčák 3.udělat školu 4.udělat si řidičák na osobák 5.auto..Koně jsem si pořídila za půl roku,za 3 roky dodělala školu,spolu s řidičákem a snovým autem jsem stihla jet ještě na zkoušky a pejska jsem zachránila za dalšího půl roku.No a nyní mám 11 zvířat,auto rozbyté,jezdím na skládačce,ale to štěstí kterým mě naplnují zvířata je nazaplatitelné.
sheril
napsal(a):
Marcelko ty máš ,ale taky pěkná zvířátka a za svými sny si stůj.Mým snem když jsem se před pěti lety stěhovala z Liberce do Rumburka byl?1.vlastní koník 2.vlčák 3.udělat školu 4.udělat si řidičák na osobák 5.auto..Koně jsem si pořídila za půl roku,za 3 roky dodělala školu,spolu s řidičákem a snovým autem jsem stihla jet ještě na zkoušky a pejska jsem zachránila za dalšího půl roku.No a nyní mám 11 zvířat,auto rozbyté,jezdím na skládačce,ale to štěstí kterým mě naplnují zvířata je nazaplatitelné.
Jo jo,za sny si pevně stojím to mi věř
Hned po učňáku jsem šla pracovat abych si mohla koupit konečně toho koňa
Gábiho mám teď rok a dívám se teď ještě po poníkovi
Akorád mám blbý že jsme se před 5 lety odstěhovali z ůžasnýho místa kde jsme měly mega zahradu a stodoly a pole a teď bydlíme přímo uprostřed hnusný přemoderní vesnice
Takže můj další sen je sehnat pastviny kde bych si kus oplotila a klidně si tam dám maringotu a budu tam bydlet
horallka
napsal(a):
Akorád mám blbý že jsme se před 5 lety odstěhovali z ůžasnýho místa kde jsme měly mega zahradu a stodoly a pole a teď bydlíme přímo uprostřed hnusný přemoderní vesnice
Takže můj další sen je sehnat pastviny kde bych si kus oplotila a klidně si tam dám maringotu a budu tam bydlet
nebo takováhle chajda by mi stačila
před ní louka za ní les
horallka
napsal(a):
tO JÁ TED ŘEŠÍM DYLEMA,ZDA SE ODSTĚHOVAT ZA PRACÍ DO LIBERCE,JENŽE MÁM TU KRÁSNÝ POZEMEK,BYT A 11 ZVÍŘAT,ZNÁMÍ BY MI MOHL USTÁJIT MOŽNÁ JEN KONĚ,ALE CO PSI,KOČKY ATD.KVŮLI NIM BUDU ČEKAT LÉTA EŽ SE TENHLE KRAJ SPAMATUJE Z KRIZE A NAJDE SE TU NĚKDE ZAMĚSTNÁNÍ.
horallka
napsal(a):
aLE KONÍČKA MÁŠ KRÁSNÉHO,JE TO POŘÁDNÝ KONÍK Z BLAT :-))))