jaruska
napsal(a):
![]()
Ujela nám uba.![]()
![]()
![]()
Dneska s náma byla zase po delší době Elina.
jaruska
napsal(a):
![]()
Dneska s náma byla zase po delší době Elina.
![]()
Konik přišpendlény.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
![]()
Legišek lítal celou hodinu a půl,to je neskutečný,co on dokáže dělat za piruety,otočky,výskoky,Hanička je sice taky rychlá,ale ona běží jen rovně,ale Legišek teda vyvádí takový přískoky,poskoky,couvá,pak vyskočí všema čtyřma do vzduchu a vyhazuje,no snad se mi to někdy povede natočit,když já jsem trdlo,já vždycky,když on s tímhle začne,čučím,jak mu to jde a v tu chvíli na Fotyho přístroj docela zapomenu....![]()
Tady zátiší v meruňkách.
jaruska
napsal(a):
![]()
Legišek lítal celou hodinu a půl,to je neskutečný,co on dokáže dělat za piruety,otočky,výskoky,Hanička je sice taky rychlá,ale ona běží jen rovně,ale Legišek teda vyvádí takový přískoky,poskoky,couvá,pak vyskočí všema čtyřma do vzduchu a vyhazuje,no snad se mi to někdy povede natočit,když já jsem trdlo,já vždycky,když on s tímhle začne,čučím,jak mu to jde a v tu chvíli na Fotyho přístroj docela zapomenu....![]()
Tady zátiší v meruňkách.
![]()
Taky se mu povedlo,pacholkovi,že kopnul po Haničce,prostě jak ty hříbátka blbnou,tak se jí trefil do ohlávky a podařilo se mu jí Haničce rozepnout
,Jarča pak chvilku Haničku lovila,
než se jí to povedlo to zase zapnout.
jaruska
napsal(a):
![]()
Taky se mu povedlo,pacholkovi,že kopnul po Haničce,prostě jak ty hříbátka blbnou,tak se jí trefil do ohlávky a podařilo se mu jí Haničce rozepnout
,Jarča pak chvilku Haničku lovila,
než se jí to povedlo to zase zapnout.
![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
A cestička do domu.![]()
Krásné fotečky
A dobře, že seno už máš doma
. S tou barvou to letos není valné, vůbec se senem. Já ho mám sice nezmoklé, ale taky už je tvrdší a odrostlejší, takže nic moc extra, ale ujde.
My byli plavit, vedro šílené, než jsme tam dolezli, tak jsme byli zpocení. Koním se do vody moc nechtělo, ale nakonec si zaplaval Čipo a Usa, ta tomu nasadila korunu
.
Málem se mi utopila, vyváděla takové kraviny..to by jste museli vidět to rodeo!!!
Plavala kolečko, jako OK, pak chtěla ještě na druhou stranu, ale jak se odrazila blbě, tak to vyhla na bok a nějak se překotila a bechla hlavu pod vodu!
No to jste měli vidět to rodeo, co nastalo!!!!!!
Ta se táák vymáchala, vodu v uších, záchvat paniky a hysterie
.
Vzepjala se na zadní, pak sebou praštila do vody na ležato, pak stála, uši na všechny strany, měla výraz smyslů zbaveného šílence, kterého někdo bechnul palicí po hlavě, nemohla dostat vodu z uší, vystřelila (do půl těla ve vodě) cvalem po řece, já ji měla na laně, takže jsem ji prakticky lonžovala v řece
, pak sebou zase praštila do té vody a sbírala se na nohy..no totálně v prdeli byla z toho, že asi si řádně nabrala vodu do uší...prostě se kráva nemá potápět![]()
![]()
.
No lidi měli divadlo..běhající kůň v řece dokola do půl těla ve vodě a mlátící sebou o dno a plácající hlavou kolem sebe splašeně a sem tam se potápějící..to se jen tak nevidí...no můj kůň prostě neumí moc plavat![]()
![]()
Tak jak se uklidnila, tak jsme šli, asi po půl kilometru konečně začala dávat uši i dopředu, jinak je nesla dozadu nebo do boku jako osel a tvářila se pořád, že ji někdo ty uši urve a šla s hlavou skoro u země. Doufám, že ji nic nebude, vyklepala je pak pořádně. Božatko..byla tak nešťastná a vyvedená z míry..takhle teda hysterčit kvůli vodě v uších..to byla síla.
Už se vám taky někdy koně potopili komplet celí i s ušima??? Pode mnou kdysi zmizel chlaďas, kterého jsem jezdila, ale ten teda pak tak nevyváděl. Usa je na uši hodně citlivá, nerada si na ně nechá i sahat, ode mě jo, já ji je klidně i kartáčuji...nemáme zakázaná místa, ale od cizího ani náhodou! No a uši pod vodu, to nesla fakt těžce.
Doufám, že ji příště do vody plavat ještě dostanu...teď se chudáček bude bát asi plavat.
lucky
napsal(a):
Krásné fotečky
. S tou barvou to letos není valné, vůbec se senem. Já ho mám sice nezmoklé, ale taky už je tvrdší a odrostlejší, takže nic moc extra, ale ujde.
My byli plavit, vedro šílené, než jsme tam dolezli, tak jsme byli zpocení. Koním se do vody moc nechtělo, ale nakonec si zaplaval Čipo a Usa, ta tomu nasadila korunu
.
Málem se mi utopila, vyváděla takové kraviny..to by jste museli vidět to rodeo!!!
Plavala kolečko, jako OK, pak chtěla ještě na druhou stranu, ale jak se odrazila blbě, tak to vyhla na bok a nějak se překotila a bechla hlavu pod vodu!
.
Vzepjala se na zadní, pak sebou praštila do vody na ležato, pak stála, uši na všechny strany, měla výraz smyslů zbaveného šílence, kterého někdo bechnul palicí po hlavě, nemohla dostat vodu z uší, vystřelila (do půl těla ve vodě) cvalem po řece, já ji měla na laně, takže jsem ji prakticky lonžovala v řece
, pak sebou zase praštila do té vody a sbírala se na nohy..no totálně v prdeli byla z toho, že asi si řádně nabrala vodu do uší...prostě se kráva nemá potápět![]()
![]()
.
No lidi měli divadlo..běhající kůň v řece dokola do půl těla ve vodě a mlátící sebou o dno a plácající hlavou kolem sebe splašeně a sem tam se potápějící..to se jen tak nevidí...no můj kůň prostě neumí moc plavat![]()
![]()
Tak jak se uklidnila, tak jsme šli, asi po půl kilometru konečně začala dávat uši i dopředu, jinak je nesla dozadu nebo do boku jako osel a tvářila se pořád, že ji někdo ty uši urve a šla s hlavou skoro u země. Doufám, že ji nic nebude, vyklepala je pak pořádně. Božatko..byla tak nešťastná a vyvedená z míry..takhle teda hysterčit kvůli vodě v uších..to byla síla.
Už se vám taky někdy koně potopili komplet celí i s ušima??? Pode mnou kdysi zmizel chlaďas, kterého jsem jezdila, ale ten teda pak tak nevyváděl. Usa je na uši hodně citlivá, nerada si na ně nechá i sahat, ode mě jo, já ji je klidně i kartáčuji...nemáme zakázaná místa, ale od cizího ani náhodou! No a uši pod vodu, to nesla fakt těžce.
Doufám, že ji příště do vody plavat ještě dostanu...teď se chudáček bude bát asi plavat.
Jinak sedím tady a kochám se.... tak se podělím..... perly chovu...
nebudu vás zatěžovat jmény atd. stejně vám to nic moc neřekne, pokud nechováte araby, ale jen seďte a koukejte..já skoro nedýchám
krásné klisny
http://www.youtube.com/ watch?v=CHmup2MSzAI&feature=related
a překrásní hrdí hřebci...
http://www.youtube.com/ watch?v=clhBu9XRvOs&feature=channel_page
a na tohle....jen člověk sedí a kouká
http://www.youtube.com/ watch?v=E-CkWKonST0&feature=channel
se tady prostě chladím .... tak a už vás nebudu ubíjet araby
lucky
napsal(a):
Krásné fotečky
.
.
![]()
.
![]()
![]()
Díky,![]()
ono se to krásně fotí,když má člověk pěkný modelky a modely.![]()
![]()
Jééé,no to musela asi Usina fakt bejt něják z toho hoodně vykolejená,když takhle zmatkovala,určitě ta voda v tom uchu není pro koně nic příjemnýho,našemu Pierotovi jednou sice né z vody,ale ze střelby z kanonu zalahlo v uchu a ten se taky motal jak vítr v bedně,než se mu to zase povedlo něják vytřepnout.
Ale mě se nestalo ještě,aby si moje koně nabrali do ucha,vzhledem k tomu,že já se bojím plavat s nima,tak jsme zatím vždycky byli třeba v hloubce,že měli ponořený skoro záda,ale nemušeli plovat,chodili po dně.![]()
No jo,ale Usina asi hold jak se říká ztratila nohy v tý vodě,stačí malá prohlubeň a ujelo jí to asi a tak se překotila...![]()
No,to jí docela lituju,asi to nic příjemnýho nebylo,mě taky tůdle,jak mě málem utopila Jarča s Kačulí,bylo asi 5 vteřin docela ouvej,Moruše totiž už skoro plavala a Jarča jí naplavala s Kačenkou na záda,jako nahoru,víš co,a Moruš už začala mít problémy a hoodně tu hlavičku vystrkovala z vody,aby nás ta Kačule nepotopila,to jsem měla taky dost strach teda....![]()
Jo a vyrábím kozí sýýýr!!!!!![]()
Tak jsem tedy fakt zvědavá,co z toho vyleze,škoda,že nemáme prase,nemá to kdo sežrat,kdyby se to nepovidlo.
jaruska
napsal(a):
![]()
Díky,![]()
ono se to krásně fotí,když má člověk pěkný modelky a modely.![]()
![]()
Jééé,no to musela asi Usina fakt bejt něják z toho hoodně vykolejená,když takhle zmatkovala,určitě ta voda v tom uchu není pro koně nic příjemnýho,našemu Pierotovi jednou sice né z vody,ale ze střelby z kanonu zalahlo v uchu a ten se taky motal jak vítr v bedně,než se mu to zase povedlo něják vytřepnout.
Ale mě se nestalo ještě,aby si moje koně nabrali do ucha,vzhledem k tomu,že já se bojím plavat s nima,tak jsme zatím vždycky byli třeba v hloubce,že měli ponořený skoro záda,ale nemušeli plovat,chodili po dně.![]()
No jo,ale Usina asi hold jak se říká ztratila nohy v tý vodě,stačí malá prohlubeň a ujelo jí to asi a tak se překotila...![]()
No,to jí docela lituju,asi to nic příjemnýho nebylo,mě taky tůdle,jak mě málem utopila Jarča s Kačulí,bylo asi 5 vteřin docela ouvej,Moruše totiž už skoro plavala a Jarča jí naplavala s Kačenkou na záda,jako nahoru,víš co,a Moruš už začala mít problémy a hoodně tu hlavičku vystrkovala z vody,aby nás ta Kačule nepotopila,to jsem měla taky dost strach teda....![]()
Jo a vyrábím kozí sýýýr!!!!!![]()
Tak jsem tedy fakt zvědavá,co z toho vyleze,škoda,že nemáme prase,nemá to kdo sežrat,kdyby se to nepovidlo.
![]()
![]()
Jéé,ten bílej arábek a ta studie toho pohybu je náádhera!!!!![]()
Asi bych se svezla na tom klasickým pouštním koni,který tam má naběháno,aby mě svezl tou jeho největší rychlostí po tý poušti.......![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Jéé,ten bílej arábek a ta studie toho pohybu je náádhera!!!!![]()
Asi bych se svezla na tom klasickým pouštním koni,který tam má naběháno,aby mě svezl tou jeho největší rychlostí po tý poušti.......![]()
![]()
No hodně si nabrala a plácala tam sebou jako kapr..no docela síla
Božatko malé.
No v té poušti to musí být super.
jaruska
napsal(a):
![]()
To je dobrej ksichtík.![]()
Tady byla v půl šestý bouřka jako blázen,![]()
a pak vždycky nějákou dobu nejde proud,
hrůza a děs.
Jo a sýýr vypadá zatím dooobřeee....![]()
![]()
tady byla taky bouřka. a vichr jako kráva! jen o něco pozdějš ale nad námi se to nějak roztrhalo a rozdělilo se to. část na hradec a část na pardubice. tak nakonec jen trošku zapršelo. ale vyčistil se vzduch a konečně se dá dejchat
bospor
napsal(a):
tady byla taky bouřka. a vichr jako kráva! jen o něco pozdějš ale nad námi se to nějak roztrhalo a rozdělilo se to. část na hradec a část na pardubice. tak nakonec jen trošku zapršelo. ale vyčistil se vzduch a konečně se dá dejchat
![]()
Noo,tady právě byl taky hroznej vichr,
já stačila zavřít jen Moruš a Pierota,Kačenku už jsem zavřít nestihla,tak to tam holky přežily,já se bojím od té doby,co při takovémhle větru spadl ze střechy hřebenáč,jak začne takhle moc funět,tak se klidím...![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Noo,tady právě byl taky hroznej vichr,
já stačila zavřít jen Moruš a Pierota,Kačenku už jsem zavřít nestihla,tak to tam holky přežily,já se bojím od té doby,co při takovémhle větru spadl ze střechy hřebenáč,jak začne takhle moc funět,tak se klidím...![]()
Tady byl vítr, ale žádná hrůza. Já se šla normálně koupat, nikde nikdo a tak jsem si řádně zaplavala proti proudu.
. Sice to vypadalo a hrozila, že se přižene cosi, ale nakonec nic..
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Ahooj,dám sem zase tisíc fotiček,ať máte na co koukat,doufám,že jste všicí v pohodě,![]()
a koníci taky.![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Ahooj,dám sem zase tisíc fotiček,ať máte na co koukat,doufám,že jste všicí v pohodě,![]()
a koníci taky.![]()
![]()
![]()
lucky
napsal(a):
Krásné fotečky..hlavně ta jak má prcek zbalenou ti hlavinku na plecích..má krčisko..
![]()
Jéé,ahoj,
díky,
no jo,krk má fakt pěknej,
a kéž by vydržel bejt i tak hodnej,jakej je....![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Jéé,ahoj,
díky,
no jo,krk má fakt pěknej,
a kéž by vydržel bejt i tak hodnej,jakej je....![]()
![]()
![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
![]()
Mrkni na ty zadní nohy Legiška,![]()
nacvičuje na balet asi.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Mrkni na ty zadní nohy Legiška,![]()
nacvičuje na balet asi.![]()
![]()
![]()
Seš,kurňa,ty koni,furt nějákej velkej.....![]()
![]()
Nebo já jsem furt tak malááá?????![]()
![]()
lucky
napsal(a):
Teda Legíšek síla...co ho to učíš????
![]()
![]()
Jéé,Dakotka ještě žije???![]()
Tady taky pršelo,né hodně,ale přeháňky,no jo,máme zase posekaný to druhý pole,tak hezky nebude...
Lucí,mám dneska i arábka,vydrrž!!!!!![]()
lucky
napsal(a):
Teda Legíšek síla...co ho to učíš????
Usa včera byla u Betty a odpoledne jsme tam dojely s kamarádkou, která se o Betty stará a postupně se snažíme ji dát zase dokupy. Po tom schvácení skoro nechodila, nyní už jakž takž chodí, citlivě, ale doleze a má podle veta chodit a hlavně kondičku potřebuje..něco shodila, ale pořád je jako soudek. Nakonec jsme se včera sebraly, zašly do obchodu pro mýdlo (na šampon na koně bychom čekaly dlouho....) a zašly s Betty a Usou do potoka s kýblem a Betty Jarka vydrbala a vykoupala pořádně, já ji držela, Usa byla chvíli uvázaná u stromu a pak jsem je v potoce držela obě dvě. Měa jsem s sebou foťák, protože Jarka chtěla moc fotky s Betty, že žádné fotky na koni a s koněm nemá, takže jsem ji nacvakala hromadu foteček
tady Usa pije a Jarka vzadu koupe Betty .
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Jéé,Dakotka ještě žije???![]()
Tady taky pršelo,né hodně,ale přeháňky,no jo,máme zase posekaný to druhý pole,tak hezky nebude...
Lucí,mám dneska i arábka,vydrrž!!!!!![]()
![]()
Dvě kukačky.![]()
lucky
napsal(a):
Usa včera byla u Betty a odpoledne jsme tam dojely s kamarádkou, která se o Betty stará a postupně se snažíme ji dát zase dokupy. Po tom schvácení skoro nechodila, nyní už jakž takž chodí, citlivě, ale doleze a má podle veta chodit a hlavně kondičku potřebuje..něco shodila, ale pořád je jako soudek. Nakonec jsme se včera sebraly, zašly do obchodu pro mýdlo (na šampon na koně bychom čekaly dlouho....) a zašly s Betty a Usou do potoka s kýblem a Betty Jarka vydrbala a vykoupala pořádně, já ji držela, Usa byla chvíli uvázaná u stromu a pak jsem je v potoce držela obě dvě. Měa jsem s sebou foťák, protože Jarka chtěla moc fotky s Betty, že žádné fotky na koni a s koněm nemá, takže jsem ji nacvakala hromadu foteček
![]()
![]()
Jéé,no suuuper,že se Betka dostala taky do vody,![]()
já myslím,že byla ráda,že jo???![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Jéé,no suuuper,že se Betka dostala taky do vody,![]()
já myslím,že byla ráda,že jo???![]()
![]()
Haňudle se opravdu nedá.![]()
lucky
napsal(a):
JJ? Dakotka žije..i s dcerkou
... tak jsme koukli na profíky a zjistili, že to s námi možná nebude tak strašné ![]()
![]()
..ne že bych se chtěla rovnat, ale teda klobouk dolů nad nervami QH
...... arab by s mnohými zametl o zem![]()
lucky
napsal(a):
JJ? Dakotka žije..i s dcerkou
... tak jsme koukli na profíky a zjistili, že to s námi možná nebude tak strašné ![]()
![]()
..ne že bych se chtěla rovnat, ale teda klobouk dolů nad nervami QH
...... arab by s mnohými zametl o zem![]()
byla ráda..ale chrstnutí kýblem moc neocenila
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
![]()
Viď,hele,já se občas taky dojedu podívat,jak se má sedět správně na koni,a když pak odjíždím dom,tak zjistím,že tak bych sedět na koni rozhodně nechtěla,jako jezděj někteří závodníci.![]()
Tohle jsme ráno vyjeli na houby,ale jelikož houby nerostly,nebo spíš nám je halda lidí vybrala před náma,
tak jsme se jeli podívat na závody,nic ofiko,jen místní závůdky,spíš pro děti.
Tohle je naše námi malovaná šipka.
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Viď,hele,já se občas taky dojedu podívat,jak se má sedět správně na koni,a když pak odjíždím dom,tak zjistím,že tak bych sedět na koni rozhodně nechtěla,jako jezděj někteří závodníci.![]()
Tohle jsme ráno vyjeli na houby,ale jelikož houby nerostly,nebo spíš nám je halda lidí vybrala před náma,
![]()
Tyhle děcka byly úžasný,jen seděly jak přibitý a i skákaly u toho,nespadlo snad žádný,jen jedno vinou té vodičky,ale ta teda klobouk dolů,ta tam prý naběhala 2,5 Km,kolik dětí odvodila,doslova to odběhala.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Tyhle děcka byly úžasný,jen seděly jak přibitý a i skákaly u toho,nespadlo snad žádný,jen jedno vinou té vodičky,ale ta teda klobouk dolů,ta tam prý naběhala 2,5 Km,kolik dětí odvodila,doslova to odběhala.![]()
![]()
Náš kámoš Lada a Princezna.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Náš kámoš Lada a Princezna.![]()
![]()
Lucí,kde jste sebraly ten kýbl?To jste táhly sebou?
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
No jo, jako já se vůbec nepovažuji za dobrého jezdce..spíše naopak
..moje sebevědomí je nízké..zvlášť co nyní na Usejezdí fakt zkušený človéček a já vidím, jak ji chodí jak hodinky a pak já nasednu a je to v háji...sice dostávám povzbuzení, že se vše naučím, ale připadám si jak poleno. Ale pak člověk vidí, jak na závodech někteřé drncají koni v sedle atd. a říkám si, že zase tak hrozné to se mnou asi nebude![]()
![]()
Betty vykoupaná....
tady je tma jako v prd..... zase bude pořádná hrůza![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Lucí,kde jste sebraly ten kýbl?To jste táhly sebou?
![]()
Lada jako jedinej to tam odskákal,ale ve westernovým sedle!!!!![]()
![]()
lucky
napsal(a):
byla ráda..ale chrstnutí kýblem moc neocenila
![]()
Tak jsem se sem po dlouhé době dostala a takových nových foteček a videí... no, fotky už jsem prošla, ale u těch videí budu potřebovat delší čas na prohlížení...![]()
Tím líp, tady furt prší, vždy je půl hodiny přestávka a potom zase slejvák... hrůza... vyjdu ven, začnu trhat plevel kolem baráku a hrrrrr a už jsem mokrá... usuším se, přestane pršet, tak jdu ven a tak dále... fakt děs běs...
![]()
Jinak mám úžasnou super novinku, Staník předevčírem ráno jezdil hodinku na Cézarovi, chvíli jsem ho vodila na vodítku a to zkusil i klusat, ale to není ještě teda jeho šálek kávy ![]()
a pak jsem ho pustila samotnýho, tak chodil po pastvině několik koleček sám, a to chodil až tam, kde jsem na ně vůbec neviděla... ![]()
Je šikovnější, než jsem si myslela!!!! A jediný, komu se to nelíbilo byla Vendula, ta dělala všechno proto, aby Cézar Staníka sundal a mohli se jít zase v klidu pást... běhala, řehtala, zkusila na ně i vyskočit, ale naštěstí je malá... kousla i Cézara do zadku a on na nic nezareagoval... jako by tam ta malá potvora nebyla... celkem mi to příjde teďka sranda, ale předtím jsem se bála, aby se Cézar nějak neohnal nebo nerozběhnul... Takže super, zítra jdeme jezdit zas, možná už zkusím hodit sedlo i na Vendy a na pastvině bysme jezdili za sebou chvíli.... ![]()
Snad se nic nepokazí a počasí bude lepší...
![]()
P.S. Levísek vypadá, jako by se mu chtělo čůrat!!! A Jaruška je moc šikovná, jak řídila traktor... a co sýr? Je dobrý? ![]()
![]()
lucky
napsal(a):
No jo, jako já se vůbec nepovažuji za dobrého jezdce..spíše naopak
..moje sebevědomí je nízké..zvlášť co nyní na Usejezdí fakt zkušený človéček a já vidím, jak ji chodí jak hodinky a pak já nasednu a je to v háji...sice dostávám povzbuzení, že se vše naučím, ale připadám si jak poleno. Ale pak člověk vidí, jak na závodech někteřé drncají koni v sedle atd. a říkám si, že zase tak hrozné to se mnou asi nebude![]()
![]()
Betty vykoupaná....
tady je tma jako v prd..... zase bude pořádná hrůza![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Oni tyhle překážky jsou malý,ale on to Láda pak skákal,i když to bylo kolem půl metru ty překážky.![]()
To já bych si tu hubu táák rozbila
,že by mě vlastní Olda nepoznal.![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Oni tyhle překážky jsou malý,ale on to Láda pak skákal,i když to bylo kolem půl metru ty překážky.![]()
To já bych si tu hubu táák rozbila
,že by mě vlastní Olda nepoznal.![]()
![]()
![]()
lucky
napsal(a):
jj, kýbl jsme táhly s sebou
![]()
Jééééééé čááu,ztracená dcerooo!!!!![]()
No tak suupééér,že Staník jezdí,![]()
sýýr doobrýýý,přijeď,dám Ti ochurnat,ten s česnekem je super,musíš přijet rychle,nebo už nebude!!!![]()
Takhle by lítaly ty holeně i mě,hihi,při skákání.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Jééééééé čááu,ztracená dcerooo!!!!![]()
No tak suupééér,že Staník jezdí,![]()
sýýr doobrýýý,přijeď,dám Ti ochurnat,ten s česnekem je super,musíš přijet rychle,nebo už nebude!!!![]()
Takhle by lítaly ty holeně i mě,hihi,při skákání.![]()
![]()
Na Stripese?já ho budu taky sledovat,mám ho za zádama,já jsem to ještě neviděla.
jaruska
napsal(a):
![]()
Na Stripese?já ho budu taky sledovat,mám ho za zádama,já jsem to ještě neviděla.
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Zítra pojedu kolem vás, musím se juknout do Ř., za kolik by koupili M. štěňata...
Nepojedete taky? Já tam skoro nic nepotřebuju, ale na ty štěňata se zeptat musím... je jich osm, jsou kouzelný, ale jsou to kříženci... tak nevím, za kolik je tam prodám, ale M. do nich už dal 4000,- a ty chce teda zpátky... chjo... snad mi tam tolik nabídnou... nevím, no...? ![]()
![]()
Mimochodem, nechtěl by někdo překrásné 6-ti týdenní štěňátko - mamka stafordšírský teriér (šíleně hodná bláznivá fenečka), taťka neznámý dousedský nejspíš tříbarevný terirér??? Tři jsou jednobarevná - světlehnědá, jedno má bílý pruh na čumáčku, jinak světlehnědé, ostatní jsou sem tam flekatí - vždy kombinace bílé a světlehnědé barvy... nebudou velcí - taťka má nejspíš 20 cm a běhá pořád kolem brány... a mamka má těch 28 až 30 cm... fakt suprová štěňata - komunikativní kuličky...![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Né,Pavlí,bohužel nepojedeme,byli jsme tam minulou neděli....![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Né,Pavlí,bohužel nepojedeme,byli jsme tam minulou neděli....![]()
![]()
Pá,jasně.
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Pavlí,a s tou dýlkou vodítka máš asi pravdu,![]()
třeba u Moruše mi to tak nepřijde,ale při práci s Pierotem mi tam těch 30 cm fakt chybí..![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Pavlí,a s tou dýlkou vodítka máš asi pravdu,![]()
třeba u Moruše mi to tak nepřijde,ale při práci s Pierotem mi tam těch 30 cm fakt chybí..![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Tak jsem dokoukala na Stripese...viděla jsem to poprvé a mooc hezké. Hlavně se mi líbila ta bílá arabka
.
Bohužel nám konec zkazila strašná zpráva, že před hodinou umřel Fabínkovi bráška
. Je to pro nás strašná rána, protože Falco byl tady nedaleko, dovezli si ho stejně jako my..jeli jsme všichni pro štěnda do Prahy. Byl to mladý pejsek něco málo přes 3 roky!
Odešel dost tragicky..bobánek
.. už jsme to pěkně ořvali
lucky
napsal(a):
Tak jsem dokoukala na Stripese...viděla jsem to poprvé a mooc hezké. Hlavně se mi líbila ta bílá arabka
.
Bohužel nám konec zkazila strašná zpráva, že před hodinou umřel Fabínkovi bráška
. Je to pro nás strašná rána, protože Falco byl tady nedaleko, dovezli si ho stejně jako my..jeli jsme všichni pro štěnda do Prahy. Byl to mladý pejsek něco málo přes 3 roky!
Odešel dost tragicky..bobánek
.. už jsme to pěkně ořvali
už jsem daka parte na stránky..
http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/
(aktuality)
lucky
napsal(a):
už jsem daka parte na stránky..
http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/
(aktuality)
Ahoj,teda to mě moc mrzí s tím pejsanem,sakra,je ho škoda,určitě to byl krásnej mladej pes s velkou chutí do života.....Ta maminka Buffína je na tom taky moc špatně
,má nějáký nádor na štítné žláze a pořád se to zvětšuje,![]()
fakt je to hrozný,když člověk nemůže dělat nic...![]()
jaruska
napsal(a):
Ahoj,teda to mě moc mrzí s tím pejsanem,sakra,je ho škoda,určitě to byl krásnej mladej pes s velkou chutí do života.....Ta maminka Buffína je na tom taky moc špatně
,má nějáký nádor na štítné žláze a pořád se to zvětšuje,![]()
fakt je to hrozný,když člověk nemůže dělat nic...![]()
JJ, je to strašné. Bylo to najednou. Večer nám volal známý, že Falco umřel před hodinou. On strašně roky chtěl fundláka, už jako dítě chodil kolem našeho plotu, my mu vlastně to štěndo sehnali, dokonce táta jel do Prahy tenkrát vybírat dvě štěňata přednostně...pro nás a pro něj!
Den před tím mu skočil do splavu, který u nich opravují. Chodili se tam koupat pořád a pes tam znenadání skočil, ale jak ho nyní opravují, tak dvě třetiny řeky jsou svedeny do té poslední třetiny, takže to má trojnásobný průtok vody a on tam skočil do těch vírů a ty ho smetly a přitopily
. Nakonec vyplaval v bezvědomí, vytáhli ho, už nedýchal, ale podařilo se jim ho rozdýchat a dostat z něj nějakou vodu a jeli na veterinu, ovšem pejsek druhý den umřel .... kdo ví...mohl mít nějaké krvácení ještě, nebo spíše vodu v plicích ...znáte to, jak se i člověk může utopit pak podruhé.
Byl to krásný pes, hodný, nejhorší, že mají malou dcerku, která s ní vyrůstala a je na něm hrozně závislá, všude chodili s ním a vozil ji ve vozíku...bude to těžké. Je to strašné, taková ztráta.
Proto já třeba mám psy naučené, že do vody nesmí. I když jsou vodníci a i když vodu milují, tak nesmí, pokud to nedovolím. Klidně s nimi mohu chodit kolem řeky, i kdyby byla větší bez obav, že by tam bezhlavě vlítli. A když mají žízeň, chodí za mnou se "zeptat" jestli mohou do vody...byť jsou to vodníci, tak prostě disciplína musí být právě u vody. Třeba že umí výborně plavat a fundlák ve vodě má ohromný záběr a výdrž, tak když se dostane do takového kotle jako bobánek Falco, tak to nezvládne ani nejlepší plavec na světě.
lucky
napsal(a):
JJ, je to strašné. Bylo to najednou. Večer nám volal známý, že Falco umřel před hodinou. On strašně roky chtěl fundláka, už jako dítě chodil kolem našeho plotu, my mu vlastně to štěndo sehnali, dokonce táta jel do Prahy tenkrát vybírat dvě štěňata přednostně...pro nás a pro něj!
Den před tím mu skočil do splavu, který u nich opravují. Chodili se tam koupat pořád a pes tam znenadání skočil, ale jak ho nyní opravují, tak dvě třetiny řeky jsou svedeny do té poslední třetiny, takže to má trojnásobný průtok vody a on tam skočil do těch vírů a ty ho smetly a přitopily
. Nakonec vyplaval v bezvědomí, vytáhli ho, už nedýchal, ale podařilo se jim ho rozdýchat a dostat z něj nějakou vodu a jeli na veterinu, ovšem pejsek druhý den umřel .... kdo ví...mohl mít nějaké krvácení ještě, nebo spíše vodu v plicích ...znáte to, jak se i člověk může utopit pak podruhé.
Byl to krásný pes, hodný, nejhorší, že mají malou dcerku, která s ní vyrůstala a je na něm hrozně závislá, všude chodili s ním a vozil ji ve vozíku...bude to těžké. Je to strašné, taková ztráta.
Proto já třeba mám psy naučené, že do vody nesmí. I když jsou vodníci a i když vodu milují, tak nesmí, pokud to nedovolím. Klidně s nimi mohu chodit kolem řeky, i kdyby byla větší bez obav, že by tam bezhlavě vlítli. A když mají žízeň, chodí za mnou se "zeptat" jestli mohou do vody...byť jsou to vodníci, tak prostě disciplína musí být právě u vody. Třeba že umí výborně plavat a fundlák ve vodě má ohromný záběr a výdrž, tak když se dostane do takového kotle jako bobánek Falco, tak to nezvládne ani nejlepší plavec na světě.
![]()
![]()
Jéžíš,no to muselo bejt strašný,![]()
![]()
no holčinu moc lituju
,to víš,ta teď bude plakat,kudy bude chodit
,je to strašný,
fakt že jo,máš pravdu s tou poslušností,to je pak neocenitelné,kdyby tohle býval uměl,nestalo by se mu to....![]()
Ale to už je teď pozdě,bohužel....
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Jéžíš,no to muselo bejt strašný,![]()
![]()
no holčinu moc lituju
,to víš,ta teď bude plakat,kudy bude chodit
,je to strašný,
fakt že jo,máš pravdu s tou poslušností,to je pak neocenitelné,kdyby tohle býval uměl,nestalo by se mu to....![]()
Ale to už je teď pozdě,bohužel....
jdu kouknout na TV..prý tam má být něco o Rožnově a Zajacových sedlech
lucky
napsal(a):
jdu kouknout na TV..prý tam má být něco o Rožnově a Zajacových sedlech
Na kterým programu???![]()
jaruska
napsal(a):
Na kterým programu???![]()
![]()
Jéé,voni jsou i dostihy v Mostě v TV!!!!
jaruska
napsal(a):
![]()
Zrzavec.![]()
![]()
Joo,hezký to bylo,ta drátěná kostra byla super!![]()
Jaképak sedýlko bude nosit Legišek v budoucnu??![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
A vyhrát to sedlo,to muší bejt bomba!!!!![]()
![]()
![]()
Ale to mě,bohužel,nehrozí ani nááhodou...![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
To bylo rychlé..já ti nevím..to byl Objektiv ? Asi...mě volal táta, že to tam bude.... Bylo tak Wooden Trophy a Zajac se sedlama.
Jinak ještě k té vodě.... ono je to možná i o tom výcviku. Oni jsou přirozěněn fundláci hodně hr do vody, ale já třeba nesnáším, když mi v zimě lezou do vody a pak zvoní jak rolničky. Takže od mala je buderuji, že bez dovolení nesmí do vody. Maximálně by se šli napít ze břehu, ale neskočí tam s tím, že jdu plavat. Pokud já jim neřeknu, že se jde plavat a to už valí. Ale čekají co na to já.
tady Jarka a Betty
lucky
napsal(a):
To bylo rychlé..já ti nevím..to byl Objektiv ? Asi...mě volal táta, že to tam bude.... Bylo tak Wooden Trophy a Zajac se sedlama.
Jinak ještě k té vodě.... ono je to možná i o tom výcviku. Oni jsou přirozěněn fundláci hodně hr do vody, ale já třeba nesnáším, když mi v zimě lezou do vody a pak zvoní jak rolničky. Takže od mala je buderuji, že bez dovolení nesmí do vody. Maximálně by se šli napít ze břehu, ale neskočí tam s tím, že jdu plavat. Pokud já jim neřeknu, že se jde plavat a to už valí. Ale čekají co na to já.
tady Jarka a Betty
Né,Objektiv je teď,to bylo něco jako Kamera na cestách či co,už mi to tady z programu zmizelo...
Ty se pojedeš mrknout na to Wooden Trophy,viď?
![]()
![]()
Jarka je moooc hodná,že se stará o Betynu,![]()
to je príma,že se dostane aspoň jednou za nějákej čas k vodě.
Ale fakt by potřebovala ještě takových 30,né li 50 kilo shodit,dokud nebudou ty nožky lepší...![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
tak mám mašli a jedu na křtiny
foťák beru a doufám že vydržej baterky
bospor
napsal(a):
no jasnýýýý![]()
![]()
mimíšek..no super!!
Těším se na fotky!
JJ, Jarka s eji chce věnovat. Já taky co tam přijdu, tak holky trochu donutím k pohybu, případně ji na chvíli beru do kruhovky poklusat, ale chtělo by to ještě shodit dost, ale za posledních 14 dní nebo 3 týdny se trochu aspoň zpevnila.
no nic..jdu hodit Usu k Betty
jaruska
napsal(a):
![]()
ty ještě nespíš??? já už skoro jo
ale ještě něco sem dám a du chrápat
bospor
napsal(a):
ty ještě nespíš??? já už skoro jo
ale ještě něco sem dám a du chrápat
![]()
Dneska ještě nespím,honíme tu mouchy,hihi,
nastěhovaly se k nám v něják moc velkým množství,já blbec nechávám Cleušce otevřený dveře ven,aby mohla chodit štěkat a voni se sem stěhujou mouchy
,a ty já nesnáším,nedáme s Jarčou pokoj,dokud tu nějáká bude.
Jéééé,moooc mu ta šerpička sluší,bude to krásně tmavej hnědák asi,že jo?
jaruska
napsal(a):
![]()
jak zhasneš tak daj mouchy pokoj a nastoupěj komáři
pak už byl garnet utahanej tak si dal dáchýnek![]()
a já taky jdu chrnět. dobrou
bospor
napsal(a):
narodil se 1.5. a bude spíš hodně tmavej ryzák
![]()
To je o 19 dní starší než Hanička.![]()
Jo,tak na fotkách vyoadá jak hnědáček,ale zkresluje to teda hodně.
Já jdu koukat dolů,oni koukaj na nějákou kravinu,tak dobrou krásnou noc!!!!![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
To je o 19 dní starší než Hanička.![]()
Jo,tak na fotkách vyoadá jak hnědáček,ale zkresluje to teda hodně.
Já jdu koukat dolů,oni koukaj na nějákou kravinu,tak dobrou krásnou noc!!!!![]()
Krásný prcek! Ne, ne, vypadá jako ryzák , teda já ho taky tak vidím. Má krásnou barvičku tyhle tmavé ryzoně žeru![]()
lucky
napsal(a):
Krásný prcek! Ne, ne, vypadá jako ryzák , teda já ho taky tak vidím. Má krásnou barvičku tyhle tmavé ryzoně žeru![]()
![]()
![]()
Ahoj,tak to já jsem slepá,fakt,
já ryzobně nepoznala z těchdle malých fotek
,ale vždyť je to fuk,hlavně aby byl prcek zdravej
,pán ho prodá, Ivčí, nebo prvomájový štěstí zůstane doma?![]()
Tady je dneska krááásně,nikde žádnej mráček,a ještě hlásej tropický vedra,tak že bychom usušili seno???![]()
Dneska se tam pojedeme podívat a podle toho jak to bude vyzerať se domluvíme.
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Ahoj,tak to já jsem slepá,fakt,
já ryzobně nepoznala z těchdle malých fotek
,ale vždyť je to fuk,hlavně aby byl prcek zdravej
,pán ho prodá, Ivčí, nebo prvomájový štěstí zůstane doma?![]()
Tady je dneska krááásně,nikde žádnej mráček,a ještě hlásej tropický vedra,tak že bychom usušili seno???![]()
Dneska se tam pojedeme podívat a podle toho jak to bude vyzerať se domluvíme.
![]()
Jo,na tý jedný fotce má kolem oka zrzavo,tak to jsem přehlídla,no jo,jsem slepoň.![]()
Pavlíí,Tys neochutnala sýýýr,![]()
úúplně jsme na to zapomněly!!!!![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Jo,na tý jedný fotce má kolem oka zrzavo,tak to jsem přehlídla,no jo,jsem slepoň.![]()
Pavlíí,Tys neochutnala sýýýr,![]()
úúplně jsme na to zapomněly!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
![]()
![]()
Mám radost,že jsou ty hříbátka obě dvě krásně čistotný,vždycky si na WC dojdou
,nikdy neudělají potřebu tam,kde zrovna stojej.
Maminky je to hezky učej.![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Mám radost,že jsou ty hříbátka obě dvě krásně čistotný,vždycky si na WC dojdou
,nikdy neudělají potřebu tam,kde zrovna stojej.
Maminky je to hezky učej.![]()
![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
![]()
No jo,aspoň že tak,ještě by se nemušeli válet a už by byli dokonalí!!!![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
No jo,aspoň že tak,ještě by se nemušeli válet a už by byli dokonalí!!!![]()
![]()
No to jo, ale nemůžeš mít všechno, že
tady Jarka posledně s Usou a Betty