jaruska
napsal(a):
Piére,nech měěěě!!!!
Ale Pierot mu nic nedělá.
Zrzadlo pořád jen chrouní.
marketka
napsal(a):
Ještě pár hodin a uvidím Kačenku a v neděli koníky. Jak se na všechny moc těším.
Ahoj,no překvapení mám
,ale fakt až za 14 dní,dřív to bohužel nejde.
To Ti věřím,že se těšíš na Kačku,moc jí od nás pozdravuj,budeš mít nějáký fotičky,jak tam jezdí???
Tak nbám dneska do rána nežmoklo seníko,tak ho pošupajdíme dát do domu,budeme balíkovat,tak snad se nic nepotentuje a zmákneme to.
jaruska
napsal(a):
Ahoj,no překvapení mám
To Ti věřím,že se těšíš na Kačku,moc jí od nás pozdravuj,budeš mít nějáký fotičky,jak tam jezdí???
Tak nbám dneska do rána nežmoklo seníko,tak ho pošupajdíme dát do domu,budeme balíkovat,tak snad se nic nepotentuje a zmákneme to.
Né,Markét,nenecháme si žádné hříbátko,Hanička už je zamluvená,
Legišek ještě ne,ale zatím je dost času.
jaruska
napsal(a):
Ahoj,no překvapení mám
Tak to aspoň budou všichni napnutí. Tamto už jsi poslala?
Katka taky kolikrát vzpomíná na Jarušku, no škoda, že jste tak daleko, mohly bychom jezdit na vyjíždky všichni. Já tady taky nikoho nemám. Katka chce kolikrát psát Jarušce dopis a poslat poštou. Je to hodná holčina. To větší starosti budou s Markétkou, to je takový raubířek, hyperaktivní holčina, na koních rajtuje, to bys měla vidět. S Katkou jezdíme trénovat na poníky do sousední stáje a jsou moc šikovný.
Dneska něco nafotíme u Katky, jinak fotečky dávají průběžně na stránky, jezd. tábor Březůvky, mrkni tam. Ta Julinka jede koncem srpna na haflingy do Štětic, tak jsem zvědavá, jaké to tam je, i když jsem taky něco slyšela. Huvidíme.
O senu mi ani nemluv. Čeká na nás zarostlá louka a také jistě u tchána pole vojtěšky. Dřív toho bylo víc, ale příbuzný si to vzal zpět a už tam stojí baráky. Srdce mi krvácí, když to vidím, ale lidi potřebují bydlet, jen je to škoda, že se to vše zastavuje a příroda mizí. Doma budeme uklízet následky té vichřice, co přeběhala minulý týden přes nás. Rozbilo nám to plechy nad kurníkem, sousedům se zlomily asi 10 m smrky a špičky se jim zapíchly u vchodu do chaty, dalšímu sousedovi spadaly tašky ze střechy a rozbily kapoty auta dalšího souseda. Ze sedlovny nám spadaly tašky a rozčíslo velký jalovec. Jo a to nejlepší, že v té kalamitě jsme jeli zrovna s poníkem k tchánovi, a chytlo nás to. Bylo to takový nevinný, nejdřív nic, pak to přišlo, lítaly kolem nás větve a padaly stromy, tak jsme se s poníkem schovali do zastávky. Když jsem ho šla odpřáhnout, tak jsem zmokla na kůži.Když to skončilo, tak jsme vylezli a kolem ležely vytrhané jalovce i s kořeny.Měla jsem chvíli strach, to mi věř.Elektriku zapli až za 24 hodin, hlavně, že jsme museli smrdět v práci a čekat, až to zapnou.
marketka
napsal(a):
Tak to aspoň budou všichni napnutí. Tamto už jsi poslala?
Katka taky kolikrát vzpomíná na Jarušku, no škoda, že jste tak daleko, mohly bychom jezdit na vyjíždky všichni. Já tady taky nikoho nemám. Katka chce kolikrát psát Jarušce dopis a poslat poštou. Je to hodná holčina. To větší starosti budou s Markétkou, to je takový raubířek, hyperaktivní holčina, na koních rajtuje, to bys měla vidět. S Katkou jezdíme trénovat na poníky do sousední stáje a jsou moc šikovný.
Dneska něco nafotíme u Katky, jinak fotečky dávají průběžně na stránky, jezd. tábor Březůvky, mrkni tam. Ta Julinka jede koncem srpna na haflingy do Štětic, tak jsem zvědavá, jaké to tam je, i když jsem taky něco slyšela. Huvidíme.
O senu mi ani nemluv. Čeká na nás zarostlá louka a také jistě u tchána pole vojtěšky. Dřív toho bylo víc, ale příbuzný si to vzal zpět a už tam stojí baráky. Srdce mi krvácí, když to vidím, ale lidi potřebují bydlet, jen je to škoda, že se to vše zastavuje a příroda mizí. Doma budeme uklízet následky té vichřice, co přeběhala minulý týden přes nás. Rozbilo nám to plechy nad kurníkem, sousedům se zlomily asi 10 m smrky a špičky se jim zapíchly u vchodu do chaty, dalšímu sousedovi spadaly tašky ze střechy a rozbily kapoty auta dalšího souseda. Ze sedlovny nám spadaly tašky a rozčíslo velký jalovec. Jo a to nejlepší, že v té kalamitě jsme jeli zrovna s poníkem k tchánovi, a chytlo nás to. Bylo to takový nevinný, nejdřív nic, pak to přišlo, lítaly kolem nás větve a padaly stromy, tak jsme se s poníkem schovali do zastávky. Když jsem ho šla odpřáhnout, tak jsem zmokla na kůži.Když to skončilo, tak jsme vylezli a kolem ležely vytrhané jalovce i s kořeny.Měla jsem chvíli strach, to mi věř.Elektriku zapli až za 24 hodin, hlavně, že jsme museli smrdět v práci a čekat, až to zapnou.
Hanička je pěknoučká,kdy jde do světa? Někdy na podzim, že ? A myslím, že Legíška nebudete mít problém prodat, je pěkný. Jen se to pak opláče, když jde pryč.
Ale všechny si je člověk nechat nemůže. Ještěže nemáme kobylku.....
marketka
napsal(a):
Hanička je pěknoučká,kdy jde do světa? Někdy na podzim, že ? A myslím, že Legíška nebudete mít problém prodat, je pěkný. Jen se to pak opláče, když jde pryč.
Jéžíš,no to bych se strachy potentovala,já mám strašnej strach z takovýchdle situací,jak padaj stromy,lítaj všechny možný i nemožný věci,tak bych to asi psychicky nevydržela,brrr
,no ještě že se Vám nic nestalo!!!!
No,Haňudle půjde tak kolem jejího sedmého,osmého měsíce do světa,k jedné bezvadné dušičce,ale víc taky prozrazovat nebudu
,vše se včas dozvíte.
jaruska
napsal(a):
Jéžíš,no to bych se strachy potentovala,já mám strašnej strach z takovýchdle situací,jak padaj stromy,lítaj všechny možný i nemožný věci,tak bych to asi psychicky nevydržela,brrr
No,Haňudle půjde tak kolem jejího sedmého,osmého měsíce do světa,k jedné bezvadné dušičce,ale víc taky prozrazovat nebudu
,vše se včas dozvíte.
Jé,ať Katka klidně napíše Jarče,víš,jak ta by byla šťastná????
No,taky mě mrzí,že nejsi blíž,tady taky jezdím povětšinou sama,sice jsem ráda,že už je Moruš v pohodě,páč dřív to byl děs na ní vyjet sama ven,
ale taky mě to zas až tak nebaví pořád jezdit sama,jak skončej prázdniny,tak to zase začne.
jaruska
napsal(a):
,vše se včas dozvíte.
My teda seděli v té zastávce, Garet až úplně vzádu, on teda neseděl, ale stálale byl moc hodný.V tu chvíli se nedalo dělat nic, jen doufat, že na nás nespadne strom, nebo to nevyrve tu zastávku. Ale byla asi dobře zasazená, protože jsme to přežili, jinak bych asi nepsala, hihi,
.
marketka
napsal(a):
Jů...no to byla spoušť, vím, že jsi něco psala,a le jak to čte člověk znovu...děsné
Chtěla jsem ráno jít s Usou jezdit, ale nevykopala jsem se z postele. Večer jsme se s Kristýnou byly projet, pak jsme se na nějakou dobu rozdělily a jezdily kolem pískovny. Aby si Čipo zvykal, že se od Usy oddělí a jde sám. V pískovně prý byl hodně nervní, byla tam skoro tma, temno, Usa chtěla potom taky vypadnout, ale nehysterčí. Kolem je strniště a já jsem nechtěla Kristu omezovat, ať si s Čipem běhá. Usa si krásně zaklusala a pak jsem ji nechala i dobře procválat, jen jednou se mi zakašlala, nechala jsem ji vyfrkat a pak naskočila na druhou nohu, jestli dobré a už nekašlala. Tak jsme si dost pomalu krásně zacválaly, byla moc šikovná. Nakonec jsem ji pustila i do rychlejšího kopečku k pískovně, ale před horizontem už to chtěla zapíchnout. Ovšem nebyla ani zpocená, na to, že dost cválala, ale má už dobrou kondici. Ale byla fakt zlatíčko včera. čipo bez Usy prý jde hezky, ale jak ji vidí, tak konec. To už nechce nikam, jen za ní. Zato Use je šuma fuk, kde jde, jestli před ní někam cválá, klidně to otočí a jde si jinam, totálně v klídečku. Tohle vůbec neřeší, hlavně že mě si nese s sebou
tady vám dám foto.... prosím někde pod tou vodou je pes, jo..aby jste věděli
lucky
napsal(a):
Jů...no to byla spoušť, vím, že jsi něco psala,a le jak to čte člověk znovu...děsné
Chtěla jsem ráno jít s Usou jezdit, ale nevykopala jsem se z postele. Večer jsme se s Kristýnou byly projet, pak jsme se na nějakou dobu rozdělily a jezdily kolem pískovny. Aby si Čipo zvykal, že se od Usy oddělí a jde sám. V pískovně prý byl hodně nervní, byla tam skoro tma, temno, Usa chtěla potom taky vypadnout, ale nehysterčí. Kolem je strniště a já jsem nechtěla Kristu omezovat, ať si s Čipem běhá. Usa si krásně zaklusala a pak jsem ji nechala i dobře procválat, jen jednou se mi zakašlala, nechala jsem ji vyfrkat a pak naskočila na druhou nohu, jestli dobré a už nekašlala. Tak jsme si dost pomalu krásně zacválaly, byla moc šikovná. Nakonec jsem ji pustila i do rychlejšího kopečku k pískovně, ale před horizontem už to chtěla zapíchnout. Ovšem nebyla ani zpocená, na to, že dost cválala, ale má už dobrou kondici. Ale byla fakt zlatíčko včera. čipo bez Usy prý jde hezky, ale jak ji vidí, tak konec. To už nechce nikam, jen za ní. Zato Use je šuma fuk, kde jde, jestli před ní někam cválá, klidně to otočí a jde si jinam, totálně v klídečku. Tohle vůbec neřeší, hlavně že mě si nese s sebou
tady vám dám foto.... prosím někde pod tou vodou je pes, jo..aby jste věděli
Lucko, tak hříbě z té kříženky nebude. Pořád se nic nedělo, kobča celkem nakynutá, ale ne moc, tak kámoška volala veta s ultrazvukem. Tak prý tohle nezažil, ozvy jako hříbě, ale uvnitř se to jako hříbě nejevilo. Nicméně kámoška nelenila a sjela s ní do Heřmanova Městce na kliniku a tam se zjistilo, že tam hříbě není, jen nějaká tekutina a něco s vaječníky, tak kdoví, jak to s tím hříbkem bude. No nevadí, já to tak trochu tušila, když jsem koukala, jak jí u minulého majitele připouštěli a nic z toho nebylo. Nicméně se počká, třeba se kobča dá dokupy a půjde to, ale nehrotíme to.
marketka
napsal(a):
No ještě uvažuji nad tím Kašlíkem, že bych to zkusila<
No ten Kašlík si všichni chválí. Usa ho baští 4 dny a dobré. Posledně jsem fakt měla mrtvici, kašlala strašně a vet ji druhý den vyšetřoval a nic nenašel, může být citlivější na prach a pyl...prostě kdysi ty plíce dostaly zabrata, můžeme být rádi, že funguje takhle. Takže ji dal nejdřív ten Kašlík a vypadá to, že zabral.
Dneska půjde Usa k Čipovi, přijede návštěva z Prahy a večer se snad zase projedeme
lucky
napsal(a):
No ten Kašlík si všichni chválí. Usa ho baští 4 dny a dobré. Posledně jsem fakt měla mrtvici, kašlala strašně a vet ji druhý den vyšetřoval a nic nenašel, může být citlivější na prach a pyl...prostě kdysi ty plíce dostaly zabrata, můžeme být rádi, že funguje takhle. Takže ji dal nejdřív ten Kašlík a vypadá to, že zabral.
Dneska půjde Usa k Čipovi, přijede návštěva z Prahy a večer se snad zase projedeme
No nic..musím jít ještě zamést dvůr, než někdo teda přijede
jaruska
napsal(a):
Jéé,ty plovoucí psi jsou boží,
to je jejich živel,jsou krásně v tý vodě spokojený,zato ti naši,voda??Fůůůj!!!!
My taky jedeme sklízet to seno,tak zatím!!!!
Nekoupou se Jaruš? Gabín taky odmítal do dvou let...teď vodu miluje...a vydrží mě ustavičně táhnout k vodě..ikdyž má povel k noze..tak musí jít přetočenej směrek k ní..cvok..no..
Pokud neplave...tak se alespoň po koule pořád řáchá
jaruska
napsal(a):
Piére,nech měěěě!!!!
Ahoj děvčátka
Jé Jaruš i Haňudle půjde do světa?Já myslela,že je malé Jarušky
No jo,vždycky je lepší jezdit s někým druhým ven..už kvůli bezpečnosti,ale je to taky příjemnějšíŽádný nadšenec v okolí jako Ty se tam nevyskytuje?
markemic
napsal(a):
Ahoj děvčátka
Jé Jaruš i Haňudle půjde do světa?Já myslela,že je malé Jarušky
No jo,vždycky je lepší jezdit s někým druhým ven..už kvůli bezpečnosti,ale je to taky příjemnějšíŽádný nadšenec v okolí jako Ty se tam nevyskytuje?
ahoj
mě to samotnou nějak ani nebaví ale teď jsem měla dovču tak jsem ze zoufalství jela
ve čtvrtek kolem bohdanče na 2 hodinky a včera za novou známou do opatovic
pak sem to měřila na mapě a dalo mi to cca 30km
bospor
napsal(a):
ahoj
mě to samotnou nějak ani nebaví ale teď jsem měla dovču tak jsem ze zoufalství jela
ve čtvrtek kolem bohdanče na 2 hodinky a včera za novou známou do opatovic
pak sem to měřila na mapě a dalo mi to cca 30km
ráno v půl 9 jsem vyrazila, sešli jsme se v 11 v čeperce a byli jsme v opatovicích v hospodě. sem si dala polívku a pivo
bospor
napsal(a):
ráno v půl 9 jsem vyrazila, sešli jsme se v 11 v čeperce a byli jsme v opatovicích v hospodě. sem si dala polívku a pivo
bospor
napsal(a):
hmm není to vidět
prošli jsme se po rozestavěný dálnici
bospor
napsal(a):
hmm není to vidět
prošli jsme se po rozestavěný dálnici
bospor
napsal(a):
prošla jsem šesti vesnicema a některých byli koně
tihle jsou kámoše
bospor
napsal(a):
astra k nám chodí na kurzy
zacválala jsem si přes vojtěžku uprostřed jsem musela odpočívat
bospor
napsal(a):
zacválala jsem si přes vojtěžku uprostřed jsem musela odpočívat
a pak ještě na konec
bospor
napsal(a):
super vejlet a dneska mě ani nic nebolí
zato včera jsem myslela že nebudu
bospor
napsal(a):
super vejlet a dneska mě ani nic nebolí
zato včera jsem myslela že nebudu
http://bospor.rajce.idne s.cz/09.7.31_zdenka_a_atos/
jaruska
napsal(a):
Piére,nech měěěě!!!!
fuj to je zas vedro jaruško to si asi seno užijete
já mám ještě na louce balíky. ale velký kulatý, takže stejně musím čekat na mechanizaci
rozhodně to nebudu koulet přes struhu a celou pastvinu domů
tři jsme s tím měli dost práce, natož sama
bospor
napsal(a):
fuj to je zas vedro jaruško to si asi seno užijete
já mám ještě na louce balíky. ale velký kulatý, takže stejně musím čekat na mechanizaci
rozhodně to nebudu koulet přes struhu a celou pastvinu domů
tři jsme s tím měli dost práce, natož sama
Tak už jsem tady,seníčko domááá,
jupíííí,
byl ho pěěkně naloženej Platyho vůz,
tak Moruš zase nezhubne.
Jéé,Ivčíí,kráásnej vejletek,a kámoš má pěknou kobylku,nebo valáška.
To to hned líp utíká,viď,když máš někoho,s kým si pokecáš,mě zase kope Moruš po cizích koních,já to nemám jednoduchý,hihi,
já bych musela pořád jezdit na chvostě,ale taky mi to neva.
Né,Markét,tady jsou všicí tihle nadšenci rekreačního ježdění dost daleko od nás a stejně,ne se všema se ježděním shodneš,většina těch lidí to nakopne a jede,no jede,letí
,a to fakt já nemusím,jóó,kdyby mi bylo tak o 20 míň,ale teď už tak nelítáme,spíš si to vychutnáváme,né že bychom si nezacválali,ale musí to být kontrolovaný,né žádná jízda hrrr.
jaruska
napsal(a):
Tak už jsem tady,seníčko domááá,
jupíííí,
byl ho pěěkně naloženej Platyho vůz,
tak Moruš zase nezhubne.
Jéé,Ivčíí,kráásnej vejletek,a kámoš má pěknou kobylku,nebo valáška.
To to hned líp utíká,viď,když máš někoho,s kým si pokecáš,mě zase kope Moruš po cizích koních,já to nemám jednoduchý,hihi,
já bych musela pořád jezdit na chvostě,ale taky mi to neva.
Né,Markét,tady jsou všicí tihle nadšenci rekreačního ježdění dost daleko od nás a stejně,ne se všema se ježděním shodneš,většina těch lidí to nakopne a jede,no jede,letí
,a to fakt já nemusím,jóó,kdyby mi bylo tak o 20 míň,ale teď už tak nelítáme,spíš si to vychutnáváme,né že bychom si nezacválali,ale musí to být kontrolovaný,né žádná jízda hrrr.
Né,Sab,fakt naši hafici do vody nejdou,teda určitě né dobrovolně,jen na vodítku,když je Jarča vleče,ale sami od sebe ani náááhodou..
Včera zase medvědice prokousla Fousovi nohu,štěkali tam na psa,kterej šel okolo a pak ta medvědice se čas od času nakrkne a chudáka Fouse hryzne,že on chudák si dovolil štěkat taky...
jaruska
napsal(a):
Né,Sab,fakt naši hafici do vody nejdou,teda určitě né dobrovolně,jen na vodítku,když je Jarča vleče,ale sami od sebe ani náááhodou..
Včera zase medvědice prokousla Fousovi nohu,štěkali tam na psa,kterej šel okolo a pak ta medvědice se čas od času nakrkne a chudáka Fouse hryzne,že on chudák si dovolil štěkat taky...
Jéžíš,zase blbě čtu,ona je to známá,né známý,
a týý bláho,30 km pojedu až tak na svatýho dyndy,teda letos asi těěžko...
Ale strašně bych jela!!!!
No jo,nemůže mít člověk všechno,s těma hříbátkama je to tak na ty 2 hodinky akorát,Legišek nejdřív kravne,div by se nepřerazil,ale po těch dvou hodinách už si ho musím přivázat k hrušce,páč v ruce bych ho neutáhla,to by mi ruka upadla,jak už nemůže.
jaruska
napsal(a):
Jéžíš,zase blbě čtu,ona je to známá,né známý,
a týý bláho,30 km pojedu až tak na svatýho dyndy,teda letos asi těěžko...
Ale strašně bych jela!!!!
No jo,nemůže mít člověk všechno,s těma hříbátkama je to tak na ty 2 hodinky akorát,Legišek nejdřív kravne,div by se nepřerazil,ale po těch dvou hodinách už si ho musím přivázat k hrušce,páč v ruce bych ho neutáhla,to by mi ruka upadla,jak už nemůže.
však si zvykne a bude to čim dál lepší je ještě malej
taky mi dneska přivezli seno ještě 10 kulatých balíků
bospor
napsal(a):
však si zvykne a bude to čim dál lepší je ještě malej
taky mi dneska přivezli seno ještě 10 kulatých balíků
Jsme tady měli návštěvu z Prahy..strejdu s partnerkou a mají tříletou bílou ovčandu Bonie. Takže psiska byli nadšení, nejvíc byl nadšený fabby, sice od ní dostal řádně několikrát prohnáno a výprask, ale on to potřebuje, taky trochu zpražit
Ale pořádně se uhnali s feňulí...black and white.
Jinak Use jsme dnes dělali večer takový "zákrok".
Byla jsem pro ni na pastvu a donesla několik jablek koním a nějak to zhltli a Usa byla taková divná, hodně domů slintala a šťavila to jabko...ale nějak jsem si říkala, že asi bylo šˇ'tavnaté. Zaplula na večeři do stáje, senu moc nedala a odpočívala vzadu ve stáji. My byli na dvoře, kecáme, pak že už pojedou a teda Usince ještě chlebíček, ani k nám moc nechtěla. Pak teda přišla, ale bývá na chleba jak piraňa a zrovna hr do něj nebyla. To mi bylo dost divné, koukám, jak divně to jí, drobí, přežvykuje. Pak chtěla seno, ale vyplivala ho zase pracně z tlamy ven...tak koukám a sahám a zdálo se mi, že se ji snad viklá zub ????
koukám do žlabu, a půlka granulí byla ve vodě rozpuštěných a vyplivaných
Jak odjeli, tak beru baterku a otvírám tlamu až dozádu a nakonec jsem to našla! Měla velký kus jabka zapíchnutý do dásně nahoře nad stoličkou hned tou první na pravé straně. tak ohlávka, naši mi ji podrželi, já tupý jídelní nůž...takový fakt tupý starý...taková ta stará placka.... no a nakonec stejně jsem musela prstem se tam dostat, protože to se ji moc nelíbilo, ale držela a dostala a vyviklala jsem to pryč, tak to spolkla a začala baštit opatrně seno. Božatko malé. Ještě že jsem si toho všimla.
Takže operace se zdařila, pacient přežil
lucky
napsal(a):
Jsme tady měli návštěvu z Prahy..strejdu s partnerkou a mají tříletou bílou ovčandu Bonie. Takže psiska byli nadšení, nejvíc byl nadšený fabby, sice od ní dostal řádně několikrát prohnáno a výprask, ale on to potřebuje, taky trochu zpražit
Ale pořádně se uhnali s feňulí...black and white.
Jinak Use jsme dnes dělali večer takový "zákrok".
Byla jsem pro ni na pastvu a donesla několik jablek koním a nějak to zhltli a Usa byla taková divná, hodně domů slintala a šťavila to jabko...ale nějak jsem si říkala, že asi bylo šˇ'tavnaté. Zaplula na večeři do stáje, senu moc nedala a odpočívala vzadu ve stáji. My byli na dvoře, kecáme, pak že už pojedou a teda Usince ještě chlebíček, ani k nám moc nechtěla. Pak teda přišla, ale bývá na chleba jak piraňa a zrovna hr do něj nebyla. To mi bylo dost divné, koukám, jak divně to jí, drobí, přežvykuje. Pak chtěla seno, ale vyplivala ho zase pracně z tlamy ven...tak koukám a sahám a zdálo se mi, že se ji snad viklá zub ????
koukám do žlabu, a půlka granulí byla ve vodě rozpuštěných a vyplivaných
Jak odjeli, tak beru baterku a otvírám tlamu až dozádu a nakonec jsem to našla! Měla velký kus jabka zapíchnutý do dásně nahoře nad stoličkou hned tou první na pravé straně. tak ohlávka, naši mi ji podrželi, já tupý jídelní nůž...takový fakt tupý starý...taková ta stará placka.... no a nakonec stejně jsem musela prstem se tam dostat, protože to se ji moc nelíbilo, ale držela a dostala a vyviklala jsem to pryč, tak to spolkla a začala baštit opatrně seno. Božatko malé. Ještě že jsem si toho všimla.
Takže operace se zdařila, pacient přežil
Ahojky, tak koukám, že bys za chvíli mohla dělat veta a koňského zubaře dohromady. My už jsme doma. Kačenku jsme nabrali na táboře, paní vedoucí byla z malé nadšená, skoro jsme obě brečely, když jí chválila, no měla jsem radost. Cestou domů malá zkoušela takové ty věci, co holky říkají a chytré řeči, tak jsem trochu dostala strach, že mi tam malou zkazili, ale znáte to, děti se předvádí a zkouší to. Potom už to bylo v pohodě.
Tak jsem pomalu vybalila, prádlo nacpala do pračky. Rodina už spinká a já koukám na mailík, kdo mi ještě psal.
Zítra ráno jedeme pro koníky, asi se povezou vlekem, bude vedro, tak je nechci moc trápit pod sedlem. A večer Jarda nemůže, musí do práce.
Jinak se mi ozvala jedna paní na Konyho, tak jí jdu poslat fotky, no snad to klapne.
marketka
napsal(a):
Ahojky, tak koukám, že bys za chvíli mohla dělat veta a koňského zubaře dohromady. My už jsme doma. Kačenku jsme nabrali na táboře, paní vedoucí byla z malé nadšená, skoro jsme obě brečely, když jí chválila, no měla jsem radost. Cestou domů malá zkoušela takové ty věci, co holky říkají a chytré řeči, tak jsem trochu dostala strach, že mi tam malou zkazili, ale znáte to, děti se předvádí a zkouší to. Potom už to bylo v pohodě.
Tak jsem pomalu vybalila, prádlo nacpala do pračky. Rodina už spinká a já koukám na mailík, kdo mi ještě psal.
Zítra ráno jedeme pro koníky, asi se povezou vlekem, bude vedro, tak je nechci moc trápit pod sedlem. A večer Jarda nemůže, musí do práce.
Jinak se mi ozvala jedna paní na Konyho, tak jí jdu poslat fotky, no snad to klapne.
Abych to napravila, vkládám sem fotky Schelbyho
marketka
napsal(a):
Abych to napravila, vkládám sem fotky Schelbyho
další
marketka
napsal(a):
Tak jsem to sem vložila pro velký úspěch dvakrát. Asi bych si měla jít lehnout, dělám kraviny.
Takhle nás koníci vítají
marketka
napsal(a):
Takhle nás koníci vítají
A tady holčiny s Garetkem. Jednou jim ho budu muset rozpůlit.
lucky
napsal(a):
Kašlík mi tam nechal veterinář, když jel kolem a vyšetřil mi Usu.
Jinak vždycky se mi moc líbil Garet. Je moc hodný a takové zlatíčko. Ale to jsou všichni vaši koníci.
no jo..já už napůl veterinář ...co my už všechno někde měli, že už mi to ani nepřijde a hlavně mám dobré pozorovací schopnosti, že většinou přijdu na to, že něco není OK a kde je "zakopaný pes".....
Ale Usa ráno baštila seno a taky krade!!!! Máma dala psůl večer večeři a nevím proč, ale asi byli dost utahaní a taky je tady hodně vedro, tak nedojedli nudle. No a Darésovu misku dala nějak blízko stáje a já si toho nevšimla, že by na to dosáhla. No a hodím granule do žlabu a jkdu domů tam sypnout Kašlík a zalít a přijdu a Usa krade a miska už práázdná.....ještě si ji přitáhla. Vymlaskla celý zbytek nudlí co tam Darés měl! Tak pak dostala teda snídani, poté bagrovala seno a soused před chvíli dorazil s trávou, takže stojí u plotu a láduje se ještě trávou...takže to vypadá, že zuby ok.. Hlavně jako obvykle apetit nechybí
Se chystám na Woden Trophy dneska, ale asi nebudu brát foťák...i když několik snímečků bych udělat mohla, co?
lucky
napsal(a):
Kašlík mi tam nechal veterinář, když jel kolem a vyšetřil mi Usu.
Ahoj holky,Markét,máš krásný koníky,ten Schelby teda je!!!!
Ale Brouček,na to,že už je to dědula,je v naprosto krásný kondici,
fakt pěknej koník na ty léta,kéž by i ty naše hemelky takhle pěkně vypadaly,až jim bude přes 20.
Jé,Lucí,tak tos mi připomněla,jak jsem jednou Feldonkovi taky sama vytrhávala z huby,sice né jabko,ale dočista zub,byl vepředu a narostl mu tam vedle jiného zubu a taky koník,ač jinak opravdický všežravec,najednou nechtěl tvrdej chleba,tak jsem si říkala,jůů,co je?No a hned mě napadlo se taky podívat do jeho papuly,taky se mu to nelíbilo,ale držel,
no já koukala nejdřív dozádu na ty zuby,tam jsem nic neobjevila,a pak zběžným pohledem jsem jukla ještě dopředu a tam byly 2 žuby vedle sebe,
a ten jeden se kejval,tak říkám-chlapče,pojď ven,a rychle jsem ho vytrhla,povedlo se mi to na první pokus a bylo po problému.
Tak to jsem ráda,že to Usina přežila,teda nožem se vrtat v hubě,to by ty naše hemelky asi nesouhlasily.
My byly včéra na fesťáku!!!!!
jaruska
napsal(a):
fakt pěknej koník na ty léta,kéž by i ty naše hemelky takhle pěkně vypadaly,až jim bude přes 20.
Jé,Lucí,tak tos mi připomněla,jak jsem jednou Feldonkovi taky sama vytrhávala z huby,sice né jabko,ale dočista zub,byl vepředu a narostl mu tam vedle jiného zubu a taky koník,ač jinak opravdický všežravec,najednou nechtěl tvrdej chleba,tak jsem si říkala,jůů,co je?No a hned mě napadlo se taky podívat do jeho papuly,taky se mu to nelíbilo,ale držel,
no já koukala nejdřív dozádu na ty zuby,tam jsem nic neobjevila,a pak zběžným pohledem jsem jukla ještě dopředu a tam byly 2 žuby vedle sebe,
a ten jeden se kejval,tak říkám-chlapče,pojď ven,a rychle jsem ho vytrhla,povedlo se mi to na první pokus a bylo po problému.
Tak to jsem ráda,že to Usina přežila,teda nožem se vrtat v hubě,to by ty naše hemelky asi nesouhlasily.
Ahojky,
tak jsem šla nacpat prádlo do pračky a počítám škody na kytičkách. Nějaké letěly na kompost. Měla jsem tu lidičky, co je měli zalívat, no bohužel se nějak nezadařilo. Nedá se nic dělat.
Lucko, kolik tě vyšel ten Kašlík s tinkturou?
To máš fajn, že máš tak spolehlivého veta. Tady fakt škoda mluvit. Na druhou stranu zase někdy lepší, že není náš tak spolehlivý, protože bych ho volala na každou kravinu. Někdy, než se staví, tak je koník v pořádku. Ale v akutních případech dorazí. To by bylo pěkně blbý.
jaruska
napsal(a):
Wabiho jsme stihli jen 2 písničky,z nichž jedna byla ta nejoblíbenější-Rosa na kolejích.
jaruska
napsal(a):
Když jsme dorazili, tak hrála na koupališti jakási skupina. Hráli pěkně k tomu usínání.
Tak, za chvíli razíme za koníky. Brouk se asi poveze ve vleku, jestli ho tam dostaneme. Myslím, že jo, ale bude to chtít nějakou tu minutku.Schelby nalejzá už jak profík, je znát, že s ním dělám, ale asi na něm pojedu domů. Ještě nevím, jak s Garetem, musel by v tom vedru táhnout vozík a to se mi ho jaksi nechce zapřahat. Tak se nějak domluvíme na místě. No, těším se na ty naše hemelky.
jaruska
napsal(a):
Wabiho jsme stihli jen 2 písničky,z nichž jedna byla ta nejoblíbenější-Rosa na kolejích.
Bylo narváno,bylo náádherný počasí a fakt to stálo za to.
jaruska
napsal(a):
No, on je to takový ten starý nůž, co teda nechápu že má být nůž, když to má tvar jako takové to tupé dřívko co používají doktoři, aby se ti podívali do krku. Takže proto. Ale ona stejně pořád mlela tou papulou, takže jsem to nakonec vyšprtla prstem
marketka
napsal(a):
Když jsme dorazili, tak hrála na koupališti jakási skupina. Hráli pěkně k tomu usínání.
Tak, za chvíli razíme za koníky. Brouk se asi poveze ve vleku, jestli ho tam dostaneme. Myslím, že jo, ale bude to chtít nějakou tu minutku.Schelby nalejzá už jak profík, je znát, že s ním dělám, ale asi na něm pojedu domů. Ještě nevím, jak s Garetem, musel by v tom vedru táhnout vozík a to se mi ho jaksi nechce zapřahat. Tak se nějak domluvíme na místě. No, těším se na ty naše hemelky.
A kdopak nám to tady zpívá???
Musím říct,že jsem ho viděla porvé v životě na živo,je úúžasnej,akorát mě mrzí,že tady nebyli oba bratři.Mám moc ráda i Františka.
marketka
napsal(a):
To věřím, že se těšíš. Já bych umřela být tak dlouho bez Usinky!!!!
jaruska
napsal(a):
A kdopak nám to tady zpívá???
Musím říct,že jsem ho viděla porvé v životě na živo,je úúžasnej,akorát mě mrzí,že tady nebyli oba bratři.Mám moc ráda i Františka.
Nedvědy bych dokázala poslouchat celý den....
Ale fesťák byl nadupanej samejma pěknejma kapelama,já to skopčím,páč si je všechny nepamatuju.A Schovanky byly fakt suprový!!!!
FLASHBACK
KLIĎÁNKO
STRÁNÍCI
CEJCH
DUO MM
BOB A BOBCI
WABI DANĚK A MILOŠ DVOŘÁČEK
COP
HONZA NEDVĚD s kapelou
JINDRA KEJAK
PACIFIK
RANGERS
GREENHORNS
SCHOVANKY
TAXMENI
PETR KOCMAN & PK BAND
lucky
napsal(a):
To věřím, že se těšíš. Já bych umřela být tak dlouho bez Usinky!!!!
Fesťačka usnula.
Ale usnula až těsně před tím,než jsme jeli dom,to bylo kolem půl jedný v noci,tak moc se jí to líbilo...
jaruska
napsal(a):
Fesťačka usnula.
Ale usnula až těsně před tím,než jsme jeli dom,to bylo kolem půl jedný v noci,tak moc se jí to líbilo...
Ahojtéé, Lucky nafoť to!!!já tam byla včera,fotečky dám až bude čas.měl tam 1 nový jezdec pěknou appaluusku (jen takovou malinko vzteklou )tak mám mu poslat fotky na mail.dnes plánujem naložit koníky a odfrčet s nima na 3dny na miniprázdniny s plavením,ježděním!!!hřebčák bude chodit na ruce.tak držte palce!!!malý se nevezl nikdy....Honey nadopovaná na kliniku do Brna kdysi a pak zpět,no zezačátku to byl rachot...doufám,že to dobře dopadne!!!Jaruu, to muselo být suprovní ten festival!!!!taky se chystám příští SO na Bystřičku,bude tam taky ten "Grizzly Brother"
-tak jsem slyšela někoho říkat Nedvědom
a hlavně moji milovaní Copáči.pak Jíšová a nevím už kdo,jo ještě Křesťan.tak letím napytlovat ještě trochu sena.Sousedi si koupili vozík, tak doufám,že s Honey na příští rok natrénujem nějaký ten horsmenšip,pleasure,no nevim nevim jestli reining
ale už se zklidnila s věkem...už se na ní dají vozit děti na provazové ohlávce.tak zatím pa a zdokumentuju tu ekšn!!!!
westgirl
napsal(a):
Ahojtéé, Lucky nafoť to!!!já tam byla včera,fotečky dám až bude čas.měl tam 1 nový jezdec pěknou appaluusku (jen takovou malinko vzteklou )tak mám mu poslat fotky na mail.dnes plánujem naložit koníky a odfrčet s nima na 3dny na miniprázdniny s plavením,ježděním!!!hřebčák bude chodit na ruce.tak držte palce!!!malý se nevezl nikdy....Honey nadopovaná na kliniku do Brna kdysi a pak zpět,no zezačátku to byl rachot...doufám,že to dobře dopadne!!!Jaruu, to muselo být suprovní ten festival!!!!taky se chystám příští SO na Bystřičku,bude tam taky ten "Grizzly Brother"
-tak jsem slyšela někoho říkat Nedvědom
a hlavně moji milovaní Copáči.pak Jíšová a nevím už kdo,jo ještě Křesťan.tak letím napytlovat ještě trochu sena.Sousedi si koupili vozík, tak doufám,že s Honey na příští rok natrénujem nějaký ten horsmenšip,pleasure,no nevim nevim jestli reining
ale už se zklidnila s věkem...už se na ní dají vozit děti na provazové ohlávce.tak zatím pa a zdokumentuju tu ekšn!!!!
Jojo,Lucí,taky se moc přimlouvám za několik desítek snímečků z Brna!!!!!
Budu tady pak slintat.
Jéé,čau Haní,noé držím palečky,ať koníky ve zdraví dovezeš
,Markétce taky,samozřejmě,
a to jsi dobrá,že hřebečka vodíš na ruce,naše hanička je hodná,když jde na vodítku,ale ten můj rarach kope po Moruš
,nevím,co s tím mám dělat.
Pak když ho pustím,tak je hodnanej,to po ní kopat vyloženě nechodí,ale jak je na vodítku,tak nemůžeš zaklusat,to on po ní začne kopat a ona pak logicky nikam nechce jít.Snad ho to přejde.
Já muším jít,Jarča tady má dneska kamarádku ze školy,bude tu spát,tak se jim taky muším věnovat.
jaruska
napsal(a):
Jojo,Lucí,taky se moc přimlouvám za několik desítek snímečků z Brna!!!!!
Budu tady pak slintat.
Jéé,čau Haní,noé držím palečky,ať koníky ve zdraví dovezeš
,Markétce taky,samozřejmě,
a to jsi dobrá,že hřebečka vodíš na ruce,naše hanička je hodná,když jde na vodítku,ale ten můj rarach kope po Moruš
,nevím,co s tím mám dělat.
Pak když ho pustím,tak je hodnanej,to po ní kopat vyloženě nechodí,ale jak je na vodítku,tak nemůžeš zaklusat,to on po ní začne kopat a ona pak logicky nikam nechce jít.Snad ho to přejde.
Já muším jít,Jarča tady má dneska kamarádku ze školy,bude tu spát,tak se jim taky muším věnovat.
Tak jsme koně převezli, ale jen Brouka. Schelby tam nechtěl a nechtěl. Doma mi tam leze, ale tady prostě ne. Tak to musím zase dopilovat. Tchán byl nachytro, že ho tam nemůžeme dostat. Jo jo, jeho Rocky by tam určitě nevlezl>Tak jsem nelenila a jeli jsme po kopytě. Oba dva splavení....Jinak Brouk samozřejmě cestou vyváděl, ale ve zdraví dojeli
jaruska
napsal(a):
Piére,nech měěěě!!!!
tak nám trochu zapršelo
bospor
napsal(a):
tak nám trochu zapršelo
No pěkný. Tak se prý jedna vlna přehnala, do 2 hodin čekáme druhou, ale co mě uklidnilo, tak by neměla být tak hrozná. U nás ,,jen,, drobně prší. Ale doufám, že jsme si tu hrůzu vybrali minulý čtvrtek. Dneska jsme svazovali jalovce, co nám vítr rozčesal, tak jsem řekla manželovi, jestli má vůbec cenu to dělat?
marketka
napsal(a):
No pěkný. Tak se prý jedna vlna přehnala, do 2 hodin čekáme druhou, ale co mě uklidnilo, tak by neměla být tak hrozná. U nás ,,jen,, drobně prší. Ale doufám, že jsme si tu hrůzu vybrali minulý čtvrtek. Dneska jsme svazovali jalovce, co nám vítr rozčesal, tak jsem řekla manželovi, jestli má vůbec cenu to dělat?
Ještě přidám takovou pěknou fotečku z jara
marketka
napsal(a):
Ještě přidám takovou pěknou fotečku z jara
Ahoj,no tady taky pršálo,bouřka jako blázen,chviličku pořed ní jsme akorát dojezdily,Jarča učila Aničku jezdit a Áně to docela šlo skoro hned,ty děcka jsou fakt šikovný.
Tady Olda ještě postavil Jarče křížek a už vzádu je vidět to černo od Prahy,jak se to na nás hnalo.
jaruska
napsal(a):
Ahoj,no tady taky pršálo,bouřka jako blázen,chviličku pořed ní jsme akorát dojezdily,Jarča učila Aničku jezdit a Áně to docela šlo skoro hned,ty děcka jsou fakt šikovný.
Tady Olda ještě postavil Jarče křížek a už vzádu je vidět to černo od Prahy,jak se to na nás hnalo.
Anička se naučila dojit i kozu.
jaruska
napsal(a):
Anička se naučila dojit i kozu.
To je pěkná fotka,Markét,jak koníci chrouněj.
jaruska
napsal(a):
My byli včéra na plovárně a já večer zpívala písně severu,
jak jsem se docela přismahla,tam je to hned.
jaruska
napsal(a):
My byli včéra na plovárně a já večer zpívala písně severu,
jak jsem se docela přismahla,tam je to hned.
Ivčí,prý na pardubicku padaly velký kroupy,tak doufám,že jsou Tvoje koníci v pohodě.
jaruska
napsal(a):
Ivčí,prý na pardubicku padaly velký kroupy,tak doufám,že jsou Tvoje koníci v pohodě.
Včéra,jak holky jezdily,tak jezdily v tom výběhu vedle a Hanička tam byla taky,tak Legišek za ní nemohl,tak běěhal podél ohradníku a jednu chvilku si šel postěžovat i Pierotovi.
jaruska
napsal(a):
Včéra,jak holky jezdily,tak jezdily v tom výběhu vedle a Hanička tam byla taky,tak Legišek za ní nemohl,tak běěhal podél ohradníku a jednu chvilku si šel postěžovat i Pierotovi.
jaruska
napsal(a):
Chvilku tam pobíhal,než zjistil,že mu Hanička nikam neuteče,pak se na to vyprdnul.
jaruska
napsal(a):
Ahoj, sláva nazdar výletu, sice jsem zmokla, ale jsem zase tu!!!!
Včera mě ten slejvák trošku překvapil... v kraťasech a tílku jsem vyrazila za koníkama a přijela jsem domů promočená od hlavy až k patě, ale aspoň mi už nebylo vedro... stejný názor na to měli i mí koníci...
Přečetla jsem všechny příspěvky, zkoukla všechny videa a už si z toho nepamatuju vůbec nic.. hehe
Jen to, že vodítko nestačí na Pierota a k tomu jsem ti Jaruško chtěla napsat něco už dávno, ale zapoměla jsem... Já jsem to s tím 3,70 zkoušela na Cézara a on je tak hodnej, že to na něj i stačí, ale být to takový trdlo vylekaný jako Vendula, tak by mi teda fakt nestačilo a 30 cm by udělalo divy!!!
Jinak jsem teda mega zvědavá na to překvapení... Na meilu jsem nic tajnýho neobjevila, tak se ráda nechám taky překvapit a podle počtu smajlíků to bude něco suprovýho....!!!! To si hnedka budu muset k vám zajet na ochutnávku kozího sýra, abych vše viděla na vlastní kukadla...!!!!
A musím se vám teda s něčím pochlubit.. myslela jsem, že to příjde až tak za pár let, ale odhodlala jsem se už minulý víkend a jezdím od té doby na Cézarovi bez sedla... dokonce i klušeme, v což jsem teda nečekala ani náhodou!!!!
A Standu ježdění baví, ale nějak ho přestává bavit práce a kontrola koní a ohrady, baví ho už jen ježdění a ještě se k tomu nechce učit koně nauzdit a nasedlat... takže mu koně připravím, napojím, dám jeho koni jíst a on příjde a jezdí půl hodinky a potom zase všechno upravím do původního stavu... chjo... tak tohle asi dlouho nevydržím.... bude se muset hoch trošku srovnat s tím, že s koňmi to není jen o zábavě...
vendulka2066
napsal(a):
Ahoj, sláva nazdar výletu, sice jsem zmokla, ale jsem zase tu!!!!
Včera mě ten slejvák trošku překvapil... v kraťasech a tílku jsem vyrazila za koníkama a přijela jsem domů promočená od hlavy až k patě, ale aspoň mi už nebylo vedro... stejný názor na to měli i mí koníci...
Přečetla jsem všechny příspěvky, zkoukla všechny videa a už si z toho nepamatuju vůbec nic.. hehe
Jen to, že vodítko nestačí na Pierota a k tomu jsem ti Jaruško chtěla napsat něco už dávno, ale zapoměla jsem... Já jsem to s tím 3,70 zkoušela na Cézara a on je tak hodnej, že to na něj i stačí, ale být to takový trdlo vylekaný jako Vendula, tak by mi teda fakt nestačilo a 30 cm by udělalo divy!!!
Jinak jsem teda mega zvědavá na to překvapení... Na meilu jsem nic tajnýho neobjevila, tak se ráda nechám taky překvapit a podle počtu smajlíků to bude něco suprovýho....!!!! To si hnedka budu muset k vám zajet na ochutnávku kozího sýra, abych vše viděla na vlastní kukadla...!!!!
A musím se vám teda s něčím pochlubit.. myslela jsem, že to příjde až tak za pár let, ale odhodlala jsem se už minulý víkend a jezdím od té doby na Cézarovi bez sedla... dokonce i klušeme, v což jsem teda nečekala ani náhodou!!!!
A Standu ježdění baví, ale nějak ho přestává bavit práce a kontrola koní a ohrady, baví ho už jen ježdění a ještě se k tomu nechce učit koně nauzdit a nasedlat... takže mu koně připravím, napojím, dám jeho koni jíst a on příjde a jezdí půl hodinky a potom zase všechno upravím do původního stavu... chjo... tak tohle asi dlouho nevydržím.... bude se muset hoch trošku srovnat s tím, že s koňmi to není jen o zábavě...
Jo, a před dovolenou mi Staník říkal: Nech to všechno na mě!!!!
Jako reakci na to, kdy se pustíme do stavby ohrady a kdy budeme natírat tím luxolem atd... aby to vše bylo hotové než mi dovča skončí...
Takže ohrada ještě není, teďka z výplaty zase budu muset zaplatit ustájení za tři koně někde mimo domov a už mě to štve.. všechno jsem zařídila, sehnala, domluvila, koupila a on to měl jen domluvit s chlapama, že nám pomůžou s těžkou technikou a s montáží... ani jedno nezařídil napevno, takže chlapi začali se žněma místo toho, aby nejdřív pomohli jeden den s dírama do země a upevňováním kůlů....
Ženská co si nezařídí, to nemá... grrrrr
jaruska
napsal(a):
Piére,nech měěěě!!!!
ahoj! u nás jen pršelo sice hoodně ale jen voda
tohle bylo před stájí. ještě že už tam koně nechoděj
bospor
napsal(a):
ahoj! u nás jen pršelo sice hoodně ale jen voda
tohle bylo před stájí. ještě že už tam koně nechoděj
v noci byla další bouřka. taková až mě vzbudila a to je co říct protože já když spím tak spím a hned tak něco mě nevzbudí
ale dneska je zas horko
bospor
napsal(a):
v noci byla další bouřka. taková až mě vzbudila a to je co říct protože já když spím tak spím a hned tak něco mě nevzbudí
ale dneska je zas horko
bospor
napsal(a):
a byla sem zas jezdit jeniček byl moc hodnej a pak i na strouhání tak dostal jablíčka
bospor
napsal(a):
a byla sem zas jezdit jeniček byl moc hodnej a pak i na strouhání tak dostal jablíčka
v lese bylo hezky ale mokro sem přijela pěkně zmáchaná
bospor
napsal(a):
v lese bylo hezky ale mokro sem přijela pěkně zmáchaná
vendulka2066
napsal(a):
Teda Ivčo, ten lesejk u tebe vypadá jako z pohádky.. to musí být vyjížďka nádherná takovým podloubím... úplně si dovedu představit, jak to tam voní....
a ještě vyjížďka na takovým pěkným koníkovi.. jééé, to bych si dala líbit taky...
tak přijeď a já tě provezu lesů tu máme dost
taky komárů pavouků a jiný havěti
ale v lese je fajn
bospor
napsal(a):
tak přijeď a já tě provezu lesů tu máme dost
taky komárů pavouků a jiný havěti
ale v lese je fajn
Jéé, to bych fakt moc ráda... třeba ale vážně jednou přijedu... na klusákovi jsem nikdy neseděla a kdybys náhodou zase měla kurzík, tak bych moc ráda spojila příjemné s užitečným
Škoda, že mi to minule nevyšlo, ale zase se oslava dědečkových a otcových narozenin povedla, takže si nemám na co stěžovat...
vendulka2066
napsal(a):
Jéé, to bych fakt moc ráda... třeba ale vážně jednou přijedu... na klusákovi jsem nikdy neseděla a kdybys náhodou zase měla kurzík, tak bych moc ráda spojila příjemné s užitečným
Škoda, že mi to minule nevyšlo, ale zase se oslava dědečkových a otcových narozenin povedla, takže si nemám na co stěžovat...
Ahojky!tady je vedro na padnutí, fakt na chcípnutí!
Kolem 4 jsem se byla projet s Usou a dala jsem ji pak k Čipovi a jak došla domů, tak jsem vzala psy a šli jsme do splavu se naložit do vody a zaplavat si řádně
Jinak v neděli jsme byli na Wooden Trophy, ale lidi nevím nevím, asi to nějak poslední rok, dva upadá. Kdysi teda bylo více lidí, koní, všeobecně se mi zdá, že to mělo větší úroveň. My jsme došli a koukali, jestli tam kdo vůbec je, v hale pár koní a lidí tak čtvrttina toho, co jindy....možná méně....no nic moc...
vendulka2066
napsal(a):
pavlí středa , čtvrtek , pátek tenhle tejden od 7 do 13h
bospor
napsal(a):
pavlí středa , čtvrtek , pátek tenhle tejden od 7 do 13h
odpovedne mi vypadl net, ale chtěla jsem dát jednu podzimní
bospor
napsal(a):
odpovedne mi vypadl net, ale chtěla jsem dát jednu podzimní
nebo dvě
lucky
napsal(a):
Ehm, ehm...fotky sice kráásné..jako fakt, ta první moooc hezká...ale ...ale... ale ......... .sakriiiiiiš nestraš s podzimem!!!!! Jsem ráda, že je léto, vedro, teplo, krásně!!!! Ještě nechci sychravo, plískanice, hnus humusácký..
Ahooj,já jsem právě včéra napsala román,a taky mi to vypadlooo!!!
A pak už jsem se na to vyprdla.
Jéé,fotičky kráásný,náhodou loni byl podzim úplně suprovej,bylo poměrně dloouho hezky teplíko,ale ty plískanice teda taky nemusím.
Teda Ivčí,to máte tam pořádný móře,Aida skoro má bazének,hihi.
Jo a Pavlí,néé abys mě tady zapomněla,až pojedeš na kurzík k Ivče!!!!
jaruska
napsal(a):
Piére,nech měěěě!!!!
Lucí,máš nějáký fotičky z Brna?
No,ono to je všechno o penězích,Lysá se mi zdá totálně stejná několik let,
v Pardubicích bývá vždycky aspoň něco ,co jsme ještě neviděli na vlastní oči.
Olda včéra taky trošíčku kurzíkoval.
lucky
napsal(a):
Ehm, ehm...fotky sice kráásné..jako fakt, ta první moooc hezká...ale ...ale... ale ......... .sakriiiiiiš nestraš s podzimem!!!!! Jsem ráda, že je léto, vedro, teplo, krásně!!!! Ještě nechci sychravo, plískanice, hnus humusácký..
A mě se teda ty barevný stromy tůze líběj.... krásný, jak je tuhle červenej, tuhle žlutej, sem tam se objeví zelenej a není takový vedro, tudíž není tolik hmyzu a koně jsou celkově klidnější.... to já mám podzim moc ráda.... ale jen ten teplý suchý...
jaruska
napsal(a):
Lucí,máš nějáký fotičky z Brna?
No,ono to je všechno o penězích,Lysá se mi zdá totálně stejná několik let,
v Pardubicích bývá vždycky aspoň něco ,co jsme ještě neviděli na vlastní oči.
Olda včéra taky trošíčku kurzíkoval.
Pavlí,náš Pierot není vylekanej,ale stejně by mi bylo to vodítko milejší,kdyby to čtyřmetrový opravdu bylo,jenže všude,co jsem zírala,tak dělají jen tohle 3,70.
Pak jsme jeli zase chvilku ven.
jaruska
napsal(a):
Pavlí,náš Pierot není vylekanej,ale stejně by mi bylo to vodítko milejší,kdyby to čtyřmetrový opravdu bylo,jenže všude,co jsem zírala,tak dělají jen tohle 3,70.
Pak jsme jeli zase chvilku ven.
Noo,to já právě taky,podzim,když se povede,je nádhernej.
jaruska
napsal(a):
Noo,to já právě taky,podzim,když se povede,je nádhernej.
Jo amoooc blahopřeju k jízdě na Cézárkovi bez sedla,jsi dobrááá!!!!!
Ale fotičku nemáš,cooo???
jaruska
napsal(a):
Jo amoooc blahopřeju k jízdě na Cézárkovi bez sedla,jsi dobrááá!!!!!
Ale fotičku nemáš,cooo???
vendulka2066
napsal(a):
hehe, jsem myslela, že jsem zase zapadla mezi příspěvky anikdo si toho mého nevšimne... díky...
Noo,někdy se to stane...
Haňudle je náádherná,já vždycky venku se na ní nemůžu vynadívat....
vendulka2066
napsal(a):
Mám video na mobilu.. máš MMS??? Pošlu ti to.... od Staníka..
Jo a Ivano, já jsem zapoměla dodat, že už jsem v práci - po té 14-ti denní dovolené - takže teďka opravdu v žádný všední den nemůžu přijet...
Ale nejsem žádná slibotechna, jednou k tobě pojedeme ve třech ženskejch - dvakrát Jaruška a já...
jaruska
napsal(a):
Noo,někdy se to stane...
Má Olda,já mám telefon z roku raz dva.
Číslo Ti písnu na mejla.
No řekni,není nádherná???
jaruska
napsal(a):
Noo,někdy se to stane...
A to mě se teďka zase líbil Legísek na tý fotce, jak tam jsou holky na koních v dáli a ty na všechny koukáš z leva a Legíšek před tebou udělal čtyřroznožku ve cvalu... mooooc pěkný...
jaruska
napsal(a):
Má Olda,já mám telefon z roku raz dva.
Číslo Ti písnu na mejla.
No řekni,není nádherná???
Když já na tak dlpouho nikam nemůžu s těma kůňatama....
Leda příští rok...
vendulka2066
napsal(a):
A to mě se teďka zase líbil Legísek na tý fotce, jak tam jsou holky na koních v dáli a ty na všechny koukáš z leva a Legíšek před tebou udělal čtyřroznožku ve cvalu... mooooc pěkný...
No jo,kdybys ho viděla,jak ten lítá,
ten je fakt málokdy v klídečku.To Hanča není takovej běhal,ta se prolítne chvilku,ale pak už se honit nikde nehodlá a jen kluše,ale Legiš furt někde lécá.
jaruska
napsal(a):
ten je fakt málokdy v klídečku.To Hanča není takovej běhal,ta se prolítne chvilku,ale pak už se honit nikde nehodlá a jen kluše,ale Legiš furt někde lécá.
Tady si šel zacválat Pierot,tak holky koukaj.
jaruska
napsal(a):
Hanča je překrásná od první chvíle... však víš...
A až teďka přelíná, tak to bude kus ženský!!! Se nádherně vybarvuje...
Fešanda malá
jaruska
napsal(a):
Piére,nech měěěě!!!!
Tady Haňudle ožužlává Kačence otěže
,ale Jaruška pořááád kouká,jak Pierot cválá.
Pak byla sranda,jak Jarča potřebovala Haničku chytit a přivázat,ale Hanička pořád chodila,asi 5 minut,a Jarča za ní.
jaruska
napsal(a):
Tady Haňudle ožužlává Kačence otěže
,ale Jaruška pořááád kouká,jak Pierot cválá.
Pak byla sranda,jak Jarča potřebovala Haničku chytit a přivázat,ale Hanička pořád chodila,asi 5 minut,a Jarča za ní.
Díky,opravdu se mi ta Haňudle moc líbí,je taková ladná.
Když jsme přijeli,Kebule chtěla jet taky.
jaruska
napsal(a):
Díky,opravdu se mi ta Haňudle moc líbí,je taková ladná.
Když jsme přijeli,Kebule chtěla jet taky.
jaruska
napsal(a):
Moruš si v horkých dnech chodí dočista dobrovolně pro osprchování.
jaruska
napsal(a):
Joo,já jsem to pochopila.
Zatím pá.
Jé,na nemoderce někdo píše,že pobíhá volně poník na Dobrovicku,teda jen doufám,že to není Markétin strakatý poníček...
My byly venku s koníkama,tady Pierot odcválává od nás.
jaruska
napsal(a):
Jé,na nemoderce někdo píše,že pobíhá volně poník na Dobrovicku,teda jen doufám,že to není Markétin strakatý poníček...
My byly venku s koníkama,tady Pierot odcválává od nás.
Děti čekají.
jaruska
napsal(a):
Holky taky čekají.
Pak jsme jeli ke Slanýmu,tohle už ale jedeme dom.