Náctiletí s koňmi 15 :o)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.8.2009 15:37
konikulka

XXX.XXX.177.38

stalonek napsal(a):
zakládááám

a já se dřidááávám

4.8.2009 15:38
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

stalonek napsal(a):
zakládááám

Jasánn...

4.8.2009 15:42
stalonek

XXX.XXX.163.66

hanulinka95 napsal(a):
Jasánn...

jdete neska někdo ke koním? nebo už jste byli? já jdu za tím svým prckem asi v 5, a půjdeme asi do kousek vzdálené stáje od nás,mají tam postavený parkur,a v neděli máme závody ve stáji kde dřív byl Stelča ustájenlý,tak tam pojedeme .,tak si to půjdeme asi zkusit.. teda podle terénu,v mokru tam jít nemůžeme.. :(( zatím trochu prší tak nevím no... koně budou mít 2 v 1, vyjížďku ( je to asi 25 minut) a trošku poskáčeme.. tam to mají rádi, moc se na dneska těším ejstli nám to vyjde na naší jízdárně je tvrdo, prašno a je z kopce trochu :( ..

4.8.2009 15:44
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

stalonek napsal(a):
jdete neska někdo ke koním? nebo už jste byli? já jdu za tím svým prckem asi v 5, a půjdeme asi do kousek vzdálené stáje od nás,mají tam postavený parkur,a v neděli máme závody ve stáji kde dřív byl Stelča ustájenlý,tak tam pojedeme .,tak si to půjdeme asi zkusit.. teda podle terénu,v mokru tam jít nemůžeme.. :(( zatím trochu prší tak nevím no... koně budou mít 2 v 1, vyjížďku ( je to asi 25 minut) a trošku poskáčeme.. tam to mají rádi, moc se na dneska těším ejstli nám to vyjde na naší jízdárně je tvrdo, prašno a je z kopce trochu :( ..

Já uz dneska byla...A uz bohuzel nepojedu musim jit zas a opet s nasima na brambory Mela jsem v kroku Žemlu..

4.8.2009 15:45
konikulka

XXX.XXX.177.38

stalonek napsal(a):

Já už jsem dneska byla.. Jéé tak to držím pěstičky ať se závůdky povedou... Jaké jadete soutěže?

4.8.2009 15:46
stalonek

XXX.XXX.163.66

hanulinka95 napsal(a):
Já uz dneska byla...A uz bohuzel nepojedu musim jit zas a opet s nasima na brambory Mela jsem v kroku Žemlu..

aha tak to ti nezávidím,ještě že u nás není na brambory parcela, na okraji města je těžké něco sehnat vůbec na barák,natož na pole, ještě že tak

4.8.2009 15:47
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
aha tak to ti nezávidím,ještě že u nás není na brambory parcela, na okraji města je těžké něco sehnat vůbec na barák,natož na pole, ještě že tak

jé díky žanet.. jsou tam v úvahu 60 a 70, chtěla jsem 90 ale.. jsou s rozeskakováním, a nechci zbytečně koně přetěžovat čtyřmi parkury kdybychoms e náhodou do toho rozeskakování dostali a devadesát natož metr jsme ještě na parkuru nejeli,max. 80ky no..

4.8.2009 15:47
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

stalonek napsal(a):

Mno my mame velkou zahradu a na ni 2pole..mno asi to je tim ze zijem na vesnici

4.8.2009 15:49
stalonek

XXX.XXX.163.66

hanulinka95 napsal(a):
Mno my mame velkou zahradu a na ni 2pole..mno asi to je tim ze zijem na vesnici

já kdybych žila na vesnici tak mám koně doma, takže tiše závidím i přes ty brambory :(.. máme 20 arů zahrady,jenže není kde jezdit.. stáj mám taky doma,jenže by na takovém pozemku dva koně být nemohli, je to strašně málo,jemu to stačí na dva týdny na vypasení.. :( a nechci dojížďět na louky dva kilometry po asfaltu a pak přes hlavní cestu,která je dost tak nebezpečná už sama o sobě

4.8.2009 15:49
konikulka

XXX.XXX.177.38

stalonek napsal(a):
jé díky žanet.. jsou tam v úvahu 60 a 70, chtěla jsem 90 ale.. jsou s rozeskakováním, a nechci zbytečně koně přetěžovat čtyřmi parkury kdybychoms e náhodou do toho rozeskakování dostali a devadesát natož metr jsme ještě na parkuru nejeli,max. 80ky no..

Nemáš zač baru

4.8.2009 15:51
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

stalonek napsal(a):
já kdybych žila na vesnici tak mám koně doma, takže tiše závidím i přes ty brambory :(.. máme 20 arů zahrady,jenže není kde jezdit.. stáj mám taky doma,jenže by na takovém pozemku dva koně být nemohli, je to strašně málo,jemu to stačí na dva týdny na vypasení.. :( a nechci dojížďět na louky dva kilometry po asfaltu a pak přes hlavní cestu,která je dost tak nebezpečná už sama o sobě

Já si taky rikam ze by ten kun tady mohl bejt...to je plno zvirat a uplne zbytecne jen aby to zralo seno co se z louky ususi a tto by prece taky mohl zrat kun...ale too oni nasi si pockaj az ja budu na strední a ze uz k tomu nemam daleko jen 1rok..a pak toho kone koupej jen sestre pac zastavaj názor ze ja na nej nebudu mit cas..

4.8.2009 15:52
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

hanulinka95 napsal(a):
Já si taky rikam ze by ten kun tady mohl bejt...to je plno zvirat a uplne zbytecne jen aby to zralo seno co se z louky ususi a tto by prece taky mohl zrat kun...ale too oni nasi si pockaj az ja budu na strední a ze uz k tomu nemam daleko jen 1rok..a pak toho kone koupej jen sestre pac zastavaj názor ze ja na nej nebudu mit cas..

JO on kdyby clovek zil ve meste tak ty brambory de vybrat schuti ale takhle..

4.8.2009 15:54
konikulka

XXX.XXX.177.38

hanulinka95 napsal(a):
JO on kdyby clovek zil ve meste tak ty brambory de vybrat schuti ale takhle..

Hani taky mám brambory zažité a to jsem z městečka Lhot děda má pole za bělohradem :D

4.8.2009 15:55
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

konikulka napsal(a):
Hani taky mám brambory zažité a to jsem z městečka Lhot děda má pole za bělohradem :D

jasny...to mas pech..ale on Dan pomuze

4.8.2009 15:55
stalonek

XXX.XXX.163.66

konikulka napsal(a):
Já už jsem dneska byla.. Jéé tak to držím pěstičky ať se závůdky povedou... Jaké jadete soutěže?

jo, naši zastávali názor čtyři roky že mě koně přestanou bavit .. Bohužel se spletli kdybi nebyli koně nemám pro co žít.. no možná už jen pro pár skvělých lidí na světě,ale stejně jsem ráda že existujou koně

4.8.2009 15:57
konikulka

XXX.XXX.177.38

hanulinka95 napsal(a):
jasny...to mas pech..ale on Dan pomuze

Jooo Dan pomáha, ale jako fakt, ten mi pomáha i s nadobím... Já vždycky meju a on otírá

4.8.2009 15:59
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

konikulka napsal(a):
Jooo Dan pomáha, ale jako fakt, ten mi pomáha i s nadobím... Já vždycky meju a on otírá

Jako fakt? Tak ten by se mi siknul nejen na nádobi

4.8.2009 16:00
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

stalonek napsal(a):
jo, naši zastávali názor čtyři roky že mě koně přestanou bavit .. Bohužel se spletli kdybi nebyli koně nemám pro co žít.. no možná už jen pro pár skvělých lidí na světě,ale stejně jsem ráda že existujou koně

Jj kone zlaticka...
Hele ja musim jit mame neco pomoct mozná jeste do 5dorazim...

hanulinka95

XXX.XXX.84.214

hanulinka95 napsal(a):
Jj kone zlaticka...
Hele ja musim jit mame neco pomoct mozná jeste do 5dorazim...

Žando v kolik jsi mela jit odpolko?

konikulka

XXX.XXX.177.38

hanulinka95 napsal(a):

Fakt

4.8.2009 16:01
stalonek

XXX.XXX.163.66

hanulinka95 napsal(a):

no ne,ty máš pomocníka .. já to mám dobré. tátovi se starám o "jeho" koně - přitom ho koupil mě ale stále tvrdí že je jeho :D.. tak po mě nic nechce, mamka občas s domácíma pracema, a ještě že brambory jednom škrábu tak jednou týdně a tak dva kila maximálně :D

konikulka

XXX.XXX.177.38

hanulinka95 napsal(a):

Mirka psala, že nemusím chodit..

hanulinka95

XXX.XXX.84.214

konikulka napsal(a):
Fakt

ty vis

hanulinka95

XXX.XXX.84.214

konikulka napsal(a):
Mirka psala, že nemusím chodit..

Aha...tak to jo..

stalonek

XXX.XXX.163.66

hanulinka95 napsal(a):

no nic ja už taky mizím, půjdu za koňátem, tak se mějte pááá večer

4.8.2009 16:02
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

stalonek napsal(a):

pp ja taky felim pomot ty mame aby nemela keci

4.8.2009 16:02
konikulka

XXX.XXX.177.38

stalonek napsal(a):

Baru naši měli stejný názor, že mě to nebude bavit, když tam budu muset chodit každý den atd.. Ale taky se spletli

4.8.2009 16:03
konikulka

XXX.XXX.177.38

stalonek napsal(a):

pp mějte se holky

4.8.2009 19:06
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

konikulka napsal(a):
pp mějte se holky

Mno nasi ten nároz nezmenej dokud toho kone koupej..Jako ja bych byla na konikach kazdy den od rana do vecera ale nemam tu moznost jako zanda ze prebehnu silnici ujdu 10m a jsem tam..Já musim jet 10km vlekem tam i zpet...a otravovat u zandy kazdy den na obed nemohu a abych kazdy den chodila nekam do restaurace to byse nevyplatilo... Já jedu treba jen na dopolko nebo na odpoledne ale nacelej den jen nekdy...

4.8.2009 19:53
stalonek

XXX.XXX.163.66

hanulinka95 napsal(a):
Mno nasi ten nároz nezmenej dokud toho kone koupej..Jako ja bych byla na konikach kazdy den od rana do vecera ale nemam tu moznost jako zanda ze prebehnu silnici ujdu 10m a jsem tam..Já musim jet 10km vlekem tam i zpet...a otravovat u zandy kazdy den na obed nemohu a abych kazdy den chodila nekam do restaurace to byse nevyplatilo... Já jedu treba jen na dopolko nebo na odpoledne ale nacelej den jen nekdy...

Hani já mám koně taky 10 km od domu.. taky jezdím odpoledním šichťákem a vracím se o půl osmé nebo o půl desáté večer ale mě to za to stojí

4.8.2009 20:06
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

stalonek napsal(a):
Hani já mám koně taky 10 km od domu.. taky jezdím odpoledním šichťákem a vracím se o půl osmé nebo o půl desáté večer ale mě to za to stojí

Jj...Já bych tam taky byla od rana do veceraa ale proste neni to jednoduche

4.8.2009 22:15
konikulka

XXX.XXX.177.38

konikulka napsal(a):
Baru naši měli stejný názor, že mě to nebude bavit, když tam budu muset chodit každý den atd.. Ale taky se spletli

Tak co holky, jste tu??

5.8.2009 08:17
stalonek

XXX.XXX.163.66

konikulka napsal(a):
Tak co holky, jste tu??

Ahojky,je tu někdo už takhle poránu?

5.8.2009 08:29
konikulka

XXX.XXX.177.38

stalonek napsal(a):
Ahojky,je tu někdo už takhle poránu?

Ahojda Baru, já

5.8.2009 08:36
stalonek

XXX.XXX.163.66

konikulka napsal(a):
Ahojda Baru, já

Ahoj Žanet.. jak se dneska máš? já pudu odpoledne na koníky, tak se těším, co ty?

5.8.2009 08:38
konikulka

XXX.XXX.177.38

stalonek napsal(a):
Ahoj Žanet.. jak se dneska máš? já pudu odpoledne na koníky, tak se těším, co ty?

Jo mám se suprově.. a jakpak ty?? já taky půjdu odpolko a taky se moooc těším.. Tak co zaskákali jste si včera?

5.8.2009 08:45
stalonek

XXX.XXX.163.66

konikulka napsal(a):
Jo mám se suprově.. a jakpak ty?? já taky půjdu odpolko a taky se moooc těším.. Tak co zaskákali jste si včera?

nezaskákali pršelo tak sme šli na půl hodinky na okruh a dobrý no.. nevím jak tam je neska ale do pátku nejpozději nám to vyjít musí, at si to koně zopáknou před nedělí no.. v sobotu budou mít volno nebo nějakou procházku..

5.8.2009 08:48
konikulka

XXX.XXX.177.38

stalonek napsal(a):
nezaskákali pršelo tak sme šli na půl hodinky na okruh a dobrý no.. nevím jak tam je neska ale do pátku nejpozději nám to vyjít musí, at si to koně zopáknou před nedělí no.. v sobotu budou mít volno nebo nějakou procházku..

to u nás ani nepršelo, tak snad vám to dneska výjde.. co máš dneska v plánu pokud nepujdete skákat??

5.8.2009 08:49
stalonek

XXX.XXX.163.66

konikulka napsal(a):
to u nás ani nepršelo, tak snad vám to dneska výjde.. co máš dneska v plánu pokud nepujdete skákat??

no právě chtěla bych,jenže u nás na jízdárně je hlína povětšinou, koně to už udupali,takže jesi tam bude mokro bude to bahenní lázeň :( a tam do té sousední stáje v mokru jezdit nemůžeme.. tak ještě uvidím, jestlis e počasí nevybere..

5.8.2009 08:50
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
no právě chtěla bych,jenže u nás na jízdárně je hlína povětšinou, koně to už udupali,takže jesi tam bude mokro bude to bahenní lázeň :( a tam do té sousední stáje v mokru jezdit nemůžeme.. tak ještě uvidím, jestlis e počasí nevybere..

a jinak asi na vyjdu jako včera

5.8.2009 08:51
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
a jinak asi na vyjdu jako včera

včera jsme šli asi tak 10 minut krokem,pak sme zaklusali po louce dolů, a zkoušeli cvalové a klusové obraty kolem těch kulatých balíků tak docela sranda no.. a pak sme si šli zacválat louku, a pak druhou že dáme dostih.. ani omylem,chlapečka ta první strašně zmohla :D takže kobča byla daleko před náma..

5.8.2009 08:52
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
včera jsme šli asi tak 10 minut krokem,pak sme zaklusali po louce dolů, a zkoušeli cvalové a klusové obraty kolem těch kulatých balíků tak docela sranda no.. a pak sme si šli zacválat louku, a pak druhou že dáme dostih.. ani omylem,chlapečka ta první strašně zmohla :D takže kobča byla daleko před náma..

a co vy dneska budete dělat?

5.8.2009 08:54
konikulka

XXX.XXX.177.38

stalonek napsal(a):

Jé dobrej nápad stěma balíkama jen nějaké budu muset najít což nevím jak dopadne vijíždka s Čertem, protože když jsem ho měla na procházce jen tak na ruce, tak jsem si na něj nachvilku sedla a ďál bordel, tak nevím no

5.8.2009 08:55
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):

no ale možná to dopadne tak že bude válet šunky nakonec..pokud bude nějak hnusně tak se mi ho enbude chtít trápit i když bych měla no..

5.8.2009 08:55
konikulka

XXX.XXX.177.38

stalonek napsal(a):

Já ani nevím... No vemu ho pod sedlo a pak uvidíme podle trenérky :o) pokud zrovna nebude na někom jezdit, tak by jsme si mohli skočit

5.8.2009 08:56
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
no ale možná to dopadne tak že bude válet šunky nakonec..pokud bude nějak hnusně tak se mi ho enbude chtít trápit i když bych měla no..

ale,on si zvykne,zas tak horký to nebude .. kámoška nechala poníka před barákem že si pro něco skočí,přijely sme my a poník zdeřil za náma a málem se pokopali a nemohla ho chytit a pak hrozně blbnul a vyhazoval nezapomenu na ty ejho vytryskání a kámoška boso šla za poníkem přeš pole

5.8.2009 08:56
konikulka

XXX.XXX.177.38

stalonek napsal(a):

u nás je zatím hezky teda sluníčko je schované pod mrakem, ale to je taky dobře, aspon není vedro

5.8.2009 08:58
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
ale,on si zvykne,zas tak horký to nebude .. kámoška nechala poníka před barákem že si pro něco skočí,přijely sme my a poník zdeřil za náma a málem se pokopali a nemohla ho chytit a pak hrozně blbnul a vyhazoval nezapomenu na ty ejho vytryskání a kámoška boso šla za poníkem přeš pole

tak tojo, on pěkně skáče sem se dívala předtím na ty fotky.. jinak máš dobrý že tě někdo trénuje.. mě už přes dva roky nikdo,jenom občas nějaká ta kámoška..

5.8.2009 08:58
konikulka

XXX.XXX.177.38

stalonek napsal(a):

jéé tak to musela být zábava na to koukat

5.8.2009 08:59
konikulka

XXX.XXX.177.38

stalonek napsal(a):
tak tojo, on pěkně skáče sem se dívala předtím na ty fotky.. jinak máš dobrý že tě někdo trénuje.. mě už přes dva roky nikdo,jenom občas nějaká ta kámoška..

jo on skáče fakt suprově víš co se říká... co je malí to je šikovný

5.8.2009 08:59
stalonek

XXX.XXX.163.66

konikulka napsal(a):
jéé tak to musela být zábava na to koukat

ale joo, hezký akorát to vypadali přes tu jednu jak by skákal i tu pásku :D

5.8.2009 09:00
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
ale joo, hezký akorát to vypadali přes tu jednu jak by skákal i tu pásku :D

já na chvilku mizím, at už nejsem lenoch v pyžamu,du se převlíct,tak zatím pá

5.8.2009 09:01
konikulka

XXX.XXX.177.38

stalonek napsal(a):
já na chvilku mizím, at už nejsem lenoch v pyžamu,du se převlíct,tak zatím pá

zatím páčko

5.8.2009 09:23
stalonek

XXX.XXX.163.66

konikulka napsal(a):
zatím páčko

jsem zpátky..

5.8.2009 09:27
konikulka

XXX.XXX.177.38

stalonek napsal(a):
jsem zpátky..

Tak to je super

5.8.2009 10:07
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

konikulka napsal(a):
Jé dobrej nápad stěma balíkama jen nějaké budu muset najít což nevím jak dopadne vijíždka s Čertem, protože když jsem ho měla na procházce jen tak na ruce, tak jsem si na něj nachvilku sedla a ďál bordel, tak nevím no

Ahojky tak jsem konecne vylezla z postele

5.8.2009 19:18
konikulka

XXX.XXX.177.38

hanulinka95 napsal(a):
Ahojky tak jsem konecne vylezla z postele

Ahojky holky, tak co jste dneska podnikali?? Já s Čerťulkou jsem si zaskákala a zezačátku a ke konci jsme trénovali zastavení na váhu, zatáčení na váhu a prostě vše na váhu

5.8.2009 19:35
stalonek

XXX.XXX.163.66

konikulka napsal(a):
Ahojky holky, tak co jste dneska podnikali?? Já s Čerťulkou jsem si zaskákala a zezačátku a ke konci jsme trénovali zastavení na váhu, zatáčení na váhu a prostě vše na váhu

ahojky, tak to je super, my jsme dneska nakonec do té stáje dojeli.. Stelča skákalkrásně,kursy mi přejel jak jsem chtěla, ani jednou neštycnul ale párkrát shodil.. Ale šikulka dneska a co vy ostatní jste dneska podnikali?

5.8.2009 19:39
konikulka

XXX.XXX.177.38

stalonek napsal(a):
ahojky, tak to je super, my jsme dneska nakonec do té stáje dojeli.. Stelča skákalkrásně,kursy mi přejel jak jsem chtěla, ani jednou neštycnul ale párkrát shodil.. Ale šikulka dneska a co vy ostatní jste dneska podnikali?

Tak to je super, že jste tam dojeli viď? A taky je super, že byl šikovnej Čertula byl taky šikovnej..

5.8.2009 19:40
stalonek

XXX.XXX.163.66

konikulka napsal(a):
Tak to je super, že jste tam dojeli viď? A taky je super, že byl šikovnej Čertula byl taky šikovnej..

jojo super, hlavně tam ejdeme zítra znovu, čuměli ajk Puk na ty barevné skoky,my nemáme natřeno,takže musíme zajít ještě zítra aby si to trochu zopakovali a na veřejňáku nebyla ostuda..

5.8.2009 19:43
konikulka

XXX.XXX.177.38

stalonek napsal(a):
jojo super, hlavně tam ejdeme zítra znovu, čuměli ajk Puk na ty barevné skoky,my nemáme natřeno,takže musíme zajít ještě zítra aby si to trochu zopakovali a na veřejňáku nebyla ostuda..

jojo to my taky nemáme nabarveno, takovou práci jsme si dali s barvením a už to zase není skoro vidět :D ale Čertík ani na barvičky nečuměl, ten nečumí vůbec na nic

5.8.2009 20:11
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

konikulka napsal(a):
jojo to my taky nemáme nabarveno, takovou práci jsme si dali s barvením a už to zase není skoro vidět :D ale Čertík ani na barvičky nečuměl, ten nečumí vůbec na nic

AHojky holkyyy....

5.8.2009 20:13
konikulka

XXX.XXX.177.38

hanulinka95 napsal(a):
AHojky holkyyy....

Ahojky Hanííí

5.8.2009 20:19
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

konikulka napsal(a):
Ahojky Hanííí

Tak co holky co prodrbem za diskuzi?

5.8.2009 20:26
konikulka

XXX.XXX.177.38

hanulinka95 napsal(a):
Tak co holky co prodrbem za diskuzi?

Haníí, tak to nevím, něco navrhni..

5.8.2009 20:27
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

konikulka napsal(a):
Haníí, tak to nevím, něco navrhni..

Já jsem uplne bez fantazie..

5.8.2009 20:28
konikulka

XXX.XXX.177.38

hanulinka95 napsal(a):
Já jsem uplne bez fantazie..

to já taky

5.8.2009 20:29
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

konikulka napsal(a):
to já taky

Ty jo kam se vsechny holky podeli...? pisem tady ja ty a Bára to je vse...

5.8.2009 20:30
konikulka

XXX.XXX.177.38

hanulinka95 napsal(a):
Ty jo kam se vsechny holky podeli...? pisem tady ja ty a Bára to je vse...

no to by mě taky zajímalo

5.8.2009 20:33
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

konikulka napsal(a):
no to by mě taky zajímalo

jj snáma asi nepecou

5.8.2009 20:33
konikulka

XXX.XXX.177.38

hanulinka95 napsal(a):
jj snáma asi nepecou

Asi ne nooo

5.8.2009 20:34
konikulka

XXX.XXX.177.38

konikulka napsal(a):
Asi ne nooo

Ale já ti povím kde jsou, u koníků

5.8.2009 20:59
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

konikulka napsal(a):
Ale já ti povím kde jsou, u koníků

To jedine

6.8.2009 16:07
remonek

XXX.XXX.82.124

hanulinka95 napsal(a):
To jedine

Zdarec všem, nás musim tak trošku posunout vejš, nějako jsme se zahrabali :-D. Uff,tak jsem holky právě strávila snad 2 hodiny natíráním střechy, jsem se tam docela dobře vyškvařila tak ani nemusím k moři za lepším opálením. Sobistu navečer nejspíš čeká projížďka k rybníku,tak jsem zvědavá jestli mi tam ten bambulák jeden vleze

6.8.2009 16:42
konikulka

XXX.XXX.177.38

remonek napsal(a):
Zdarec všem, nás musim tak trošku posunout vejš, nějako jsme se zahrabali :-D. Uff,tak jsem holky právě strávila snad 2 hodiny natíráním střechy, jsem se tam docela dobře vyškvařila tak ani nemusím k moři za lepším opálením. Sobistu navečer nejspíš čeká projížďka k rybníku,tak jsem zvědavá jestli mi tam ten bambulák jeden vleze

Ahojky Šárko, tak konečně se někdo ozval Na tý střeše muselo bejt asi pěkný vedro co?? Mě to stačilo tady dole

6.8.2009 18:49
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

remonek napsal(a):

Ahojky Šárko..
Taky si ríkam bylo tady docela mrtvo.
Mno nevim jaky je natirani ale my jsme letos dali strechu a tak jsem na ni stravila taky docela dost casu podávanim tasek apodobne takze nezávidím

6.8.2009 20:12
remonek

XXX.XXX.82.124

hanulinka95 napsal(a):
Ahojky Šárko..
Taky si ríkam bylo tady docela mrtvo.
Mno nevim jaky je natirani ale my jsme letos dali strechu a tak jsem na ni stravila taky docela dost casu podávanim tasek apodobne takze nezávidím

Tak jsem zas tu Od stolu mám luxusní výhled na západ slunce nejradši bych skočila na Sobistu a jela se jen tak cournout po posekanym poli,ale už jsem na to nějako utahaná,takže romantika se odkládá snad na zítra

6.8.2009 20:58
stalonek

XXX.XXX.163.66

remonek napsal(a):
Tak jsem zas tu Od stolu mám luxusní výhled na západ slunce nejradši bych skočila na Sobistu a jela se jen tak cournout po posekanym poli,ale už jsem na to nějako utahaná,takže romantika se odkládá snad na zítra

Ahoj holky, dneska jsme byli zaskákat zase v té druhé stáji,akorát dneska byl strašně lenivý snad to bude lepší pojedeme tam ještě zítra a pak už koníci mají volno.. A co vy jak ste se dnes měli?

6.8.2009 21:02
konikulka

XXX.XXX.177.38

stalonek napsal(a):
Ahoj holky, dneska jsme byli zaskákat zase v té druhé stáji,akorát dneska byl strašně lenivý snad to bude lepší pojedeme tam ještě zítra a pak už koníci mají volno.. A co vy jak ste se dnes měli?

Ahojky Baru, my jsem si dneska taky s Čertíkem zaskákali.. A zítra bude mít volnisko

6.8.2009 21:07
remonek

XXX.XXX.82.124

konikulka napsal(a):
Ahojky Baru, my jsem si dneska taky s Čertíkem zaskákali.. A zítra bude mít volnisko

Nás čeká nějaký větší skákání nejspíš až na jaře, teď jen chodíme přez kavalety,občas překlušeme,ale to ještě moc ne. Jediný co skáčeme jsou max,tak příkopy v lese,ale už se docela těším až budeme skákat přez překážky :-)

6.8.2009 21:08
konikulka

XXX.XXX.177.38

remonek napsal(a):
Nás čeká nějaký větší skákání nejspíš až na jaře, teď jen chodíme přez kavalety,občas překlušeme,ale to ještě moc ne. Jediný co skáčeme jsou max,tak příkopy v lese,ale už se docela těším až budeme skákat přez překážky :-)

Jé, tak to pak budeš muset informovat jak vám to skáče..

6.8.2009 21:08
stalonek

XXX.XXX.163.66

remonek napsal(a):

Tak tojo šari, jak starého máš koníka?

6.8.2009 21:19
remonek

XXX.XXX.82.124

stalonek napsal(a):
Tak tojo šari, jak starého máš koníka?

Ještě je to puberták, je mu 3,5

6.8.2009 21:21
stalonek

XXX.XXX.163.66

remonek napsal(a):
Ještě je to puberták, je mu 3,5

ahá,tak tojó .. Můj se dá pokládat za "trdlo středního věku" :D je mu 10..

6.8.2009 21:25
konikulka

XXX.XXX.177.38

stalonek napsal(a):
ahá,tak tojó .. Můj se dá pokládat za "trdlo středního věku" :D je mu 10..

A můj se dá pokládat za trdlo vyššího věku je mu 16, ale podle toho kolik má energie by jsem ho na 16 neřekla, ale je dobře, že energii má

6.8.2009 21:27
remonek

XXX.XXX.82.124

konikulka napsal(a):
A můj se dá pokládat za trdlo vyššího věku je mu 16, ale podle toho kolik má energie by jsem ho na 16 neřekla, ale je dobře, že energii má

Jé tak to máte zlatý koňský léta, nějak si nedokážu představit až bude Sobulákovi 16, ty jo to bude ještě let..... To je fakt jako bych měla dítě i když to o něm říkám,že to je moje mimino

6.8.2009 21:28
stalonek

XXX.XXX.163.66

konikulka napsal(a):

však jasné žanet poníci mají energy nevyčerpatelnou..

6.8.2009 21:29
konikulka

XXX.XXX.177.38

remonek napsal(a):
Jé tak to máte zlatý koňský léta, nějak si nedokážu představit až bude Sobulákovi 16, ty jo to bude ještě let..... To je fakt jako bych měla dítě i když to o něm říkám,že to je moje mimino

Jojo to máte ještě dlouhou budoucnost před sebou

6.8.2009 21:32
konikulka

XXX.XXX.177.38

stalonek napsal(a):

To máš pravdu baru.. po třech parkurech měl ještě energii na rozdávání, ale ně jí moch dát, protože já jsem zněj nemohla

6.8.2009 21:32
remonek

XXX.XXX.82.124

stalonek napsal(a):

Jj to je fakt, kamarádka má šetlanda, je mu už přez 20, kamarádka říká,že se proháněl s dinosaurama po stepích ,ale pořád řádí jako mlaďas

6.8.2009 21:39
konikulka

XXX.XXX.177.38

remonek napsal(a):
Jj to je fakt, kamarádka má šetlanda, je mu už přez 20, kamarádka říká,že se proháněl s dinosaurama po stepích ,ale pořád řádí jako mlaďas

Tak to je dobré Ve stájce máme 24 letou kobylku a když má super náladu, tak si pod sedlem dokonce i vyhodí z kopýtek.. A když vidí skok, tak to by jí nikdo nezastavil je to fakt borkyně

6.8.2009 21:41
remonek

XXX.XXX.82.124

konikulka napsal(a):
Tak to je dobré Ve stájce máme 24 letou kobylku a když má super náladu, tak si pod sedlem dokonce i vyhodí z kopýtek.. A když vidí skok, tak to by jí nikdo nezastavil je to fakt borkyně

My jsme ve stáji měli kubuši co v sobě měla hodně krve z araba,už tenrkát jí bylo snad 25 a na vyjížďce se nedala zaboha udržet a když se cválalo tak to natřela i mlaďasům,teď už jí snad bude asi možná i 30 a co jsem slyšela tak se pořád drží

6.8.2009 21:44
konikulka

XXX.XXX.177.38

remonek napsal(a):
My jsme ve stáji měli kubuši co v sobě měla hodně krve z araba,už tenrkát jí bylo snad 25 a na vyjížďce se nedala zaboha udržet a když se cválalo tak to natřela i mlaďasům,teď už jí snad bude asi možná i 30 a co jsem slyšela tak se pořád drží

Týjo,tak to musí být taky super kobylka.. Perla je huculxplnokrevník a je zachráněná z jatek..

6.8.2009 21:48
remonek

XXX.XXX.82.124

konikulka napsal(a):
Týjo,tak to musí být taky super kobylka.. Perla je huculxplnokrevník a je zachráněná z jatek..

Tahle byla ČTxArab, jak se vám ji povedlo zachránit?

6.8.2009 21:56
konikulka

XXX.XXX.177.38

remonek napsal(a):
Tahle byla ČTxArab, jak se vám ji povedlo zachránit?

Tak to já ani přesně nevím, bylo to když jí bylo 7 let.. A jen co mi říkala trenérka, tak že tam vezli nějakého koníka se zlomenou co už se nedalo léčit a viděli tam Perlu a že by jí bylo škoda, že byla prostě jenom týraná, ale neměla nic zlomeného atd... tak si jí odkoupili... a pak to byla suprová skokanka..

6.8.2009 22:00
remonek

XXX.XXX.82.124

konikulka napsal(a):
Tak to já ani přesně nevím, bylo to když jí bylo 7 let.. A jen co mi říkala trenérka, tak že tam vezli nějakého koníka se zlomenou co už se nedalo léčit a viděli tam Perlu a že by jí bylo škoda, že byla prostě jenom týraná, ale neměla nic zlomeného atd... tak si jí odkoupili... a pak to byla suprová skokanka..

Tak aspoň,že to takhle dopadlo a kobuše ještě dostala šanci

6.8.2009 22:03
stalonek

XXX.XXX.163.66

remonek napsal(a):

tojo, to je pak dobré když se tohle podaří ale prý jak už ho jednou vezmou na jatka že už ho nevydaj či co to teďka..

6.8.2009 22:04
remonek

XXX.XXX.82.124

remonek napsal(a):

Jdu do hajan,tak se tu mějte a brou noc

6.8.2009 22:06
konikulka

XXX.XXX.177.38

remonek napsal(a):

Jojo, ale ona je fakt užasná.. Nejvíc mě dostala, když jsme jeli jednou na vyjížďku s jejím nejlepším kámošek a já jsem jela na jednom huculíkoj a ona nějakým zbůsobem utekla z box, asi jsme jí zapoměli zavřít.. no a jak utekla tak se tam na dvoře pásla a jak slyšela, že už se vracej koně, tak se rozcválala a letěla za náma a byla uplně nadšená, že už se jí vrátil kamarád..

6.8.2009 22:08
konikulka

XXX.XXX.177.38

stalonek napsal(a):
tojo, to je pak dobré když se tohle podaří ale prý jak už ho jednou vezmou na jatka že už ho nevydaj či co to teďka..

Jojo, to nevím jak se to trenérce podařilo, ale hlavní je, že se to podařilo.. Hele Baru ty ji jela se stalonkem pony dostihy vid??

6.8.2009 22:08
konikulka

XXX.XXX.177.38

remonek napsal(a):
Jdu do hajan,tak se tu mějte a brou noc

Šárko dobrou..

6.8.2009 22:10
stalonek

XXX.XXX.163.66

konikulka napsal(a):
Šárko dobrou..

heh jo jela,vloni v albertovci.. ale odstartovali jsme špatně - málo zkušeností, tak sme šli až z druhé řady a z vnějšku :D

6.8.2009 22:13
konikulka

XXX.XXX.177.38

stalonek napsal(a):
heh jo jela,vloni v albertovci.. ale odstartovali jsme špatně - málo zkušeností, tak sme šli až z druhé řady a z vnějšku :D

Jojo a jak jste dopadli?? Já jsem přemýšlěla, že to s Čertulou vyzkouším taky až se něco najde :D Rychlej je, vytrvalej taky, tak nám nic nebrání

6.8.2009 22:16
stalonek

XXX.XXX.163.66

konikulka napsal(a):
Jojo a jak jste dopadli?? Já jsem přemýšlěla, že to s Čertulou vyzkouším taky až se něco najde :D Rychlej je, vytrvalej taky, tak nám nic nebrání

no rozjel se až za cílem,takže předposlední :D:D.. navíc nám konkurovali samí ostřílení čsp x A1/1.. .. no a bylo nás hrozně moc ( 12 na úzkou dráhu) no jinde toho tolik nebývá jako tam..

6.8.2009 22:19
konikulka

XXX.XXX.177.38

stalonek napsal(a):
no rozjel se až za cílem,takže předposlední :D:D.. navíc nám konkurovali samí ostřílení čsp x A1/1.. .. no a bylo nás hrozně moc ( 12 na úzkou dráhu) no jinde toho tolik nebývá jako tam..

hej bych protestovala, že to nesmí být nakřížený s A1/1 a jak dlouhou trať jsme běželi?? tak kdyby jsi o něčem věděla, tak určo písni..

6.8.2009 22:23
stalonek

XXX.XXX.163.66

konikulka napsal(a):
hej bych protestovala, že to nesmí být nakřížený s A1/1 a jak dlouhou trať jsme běželi?? tak kdyby jsi o něčem věděla, tak určo písni..

jsou ve slušovicích ted někdy.. no je to do 130 kvh 200m a nad 130 400m. to je málo my potřebujeme tk ideálně kilometr..

6.8.2009 22:24
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
jsou ve slušovicích ted někdy.. no je to do 130 kvh 200m a nad 130 400m. to je málo my potřebujeme tk ideálně kilometr..

a jinak se mrkni na http://www.jezdectvi.info/ showpage.php?name=rozpisy

6.8.2009 22:27
konikulka

XXX.XXX.177.38

stalonek napsal(a):

tak to my by jsme měli 200m.. no nic já letím spát, jsem unavená, mej se..

6.8.2009 22:34
stalonek

XXX.XXX.163.66

konikulka napsal(a):
tak to my by jsme měli 200m.. no nic já letím spát, jsem unavená, mej se..

Dobrou žanet,měj se :))

7.8.2009 12:35
konikulka

XXX.XXX.177.38

konikulka napsal(a):
Jojo, ale ona je fakt užasná.. Nejvíc mě dostala, když jsme jeli jednou na vyjížďku s jejím nejlepším kámošek a já jsem jela na jednom huculíkoj a ona nějakým zbůsobem utekla z box, asi jsme jí zapoměli zavřít.. no a jak utekla tak se tam na dvoře pásla a jak slyšela, že už se vracej koně, tak se rozcválala a letěla za náma a byla uplně nadšená, že už se jí vrátil kamarád..

Ahojky holky, tak co máte dneska v plánu?? Čertík má dneska volno a já si beru pod sedlo trenérky koníka, tak to je můj dnešní plán

7.8.2009 12:40
remonek

XXX.XXX.82.124

konikulka napsal(a):
Ahojky holky, tak co máte dneska v plánu?? Čertík má dneska volno a já si beru pod sedlo trenérky koníka, tak to je můj dnešní plán

Ahojky no mě optět čeká natírání střechy ,tak zas budu opálenější :-D. jinak navečer bych chtěla vzít ven Sobistu

7.8.2009 12:48
konikulka

XXX.XXX.177.38

remonek napsal(a):
Ahojky no mě optět čeká natírání střechy ,tak zas budu opálenější :-D. jinak navečer bych chtěla vzít ven Sobistu

Jé tak tu střechu nezávidím.. Ale pravdu máš, že se hezky opáliš

7.8.2009 12:50
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

konikulka napsal(a):

Ahojky Holkýýýý

7.8.2009 12:52
konikulka

XXX.XXX.177.38

hanulinka95 napsal(a):
Ahojky Holkýýýý

Čauky Hančíku :)

7.8.2009 12:52
remonek

XXX.XXX.82.124

konikulka napsal(a):

No jen doufám,že se nepřipálim to abych na sebe vylila kýbl opalováku

7.8.2009 12:54
konikulka

XXX.XXX.177.38

remonek napsal(a):
No jen doufám,že se nepřipálim to abych na sebe vylila kýbl opalováku

taky řešení jak schovat opálení

7.8.2009 12:57
konikulka

XXX.XXX.177.38

konikulka napsal(a):
taky řešení jak schovat opálení

A co jinak, jak užíváte prázky?

7.8.2009 13:00
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

konikulka napsal(a):
A co jinak, jak užíváte prázky?

Mno já docela super skoro kazdý den u koníku...
Ahorát dneska teda jsem zaspala takze jsem nikam nejela mno

7.8.2009 13:03
konikulka

XXX.XXX.177.38

hanulinka95 napsal(a):
Mno já docela super skoro kazdý den u koníku...
Ahorát dneska teda jsem zaspala takze jsem nikam nejela mno

No a já čekala a ty jsi nepřišla

7.8.2009 13:07
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

konikulka napsal(a):
No a já čekala a ty jsi nepřišla

mno sla jsem spát v pul 9 a rikam to rano vstanu fpoho mno projistotu jsem si nastavila budik ani jsem ho nepotrebovala vstala jsem¨ v pul 7 ale nak jsem pak jeste asi usla..mama taky zaspala a prila v pul 9 a povida jee ono uz je tolik..Hani zaspala jsi mno ja vilítla z postele a uplne jsem zacala jancit kde mam veci atd...ona bud v klidu dneska budes doma a pomuzes mi

7.8.2009 13:09
konikulka

XXX.XXX.177.38

hanulinka95 napsal(a):
mno sla jsem spát v pul 9 a rikam to rano vstanu fpoho mno projistotu jsem si nastavila budik ani jsem ho nepotrebovala vstala jsem¨ v pul 7 ale nak jsem pak jeste asi usla..mama taky zaspala a prila v pul 9 a povida jee ono uz je tolik..Hani zaspala jsi mno ja vilítla z postele a uplne jsem zacala jancit kde mam veci atd...ona bud v klidu dneska budes doma a pomuzes mi

no tak to jsi asi moc v klidu nebyla co??

7.8.2009 13:16
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

konikulka napsal(a):
no tak to jsi asi moc v klidu nebyla co??

mno to teda vubec ..moje reakce ...cooo? si delas slusne receno srandu...

7.8.2009 13:17
konikulka

XXX.XXX.177.38

hanulinka95 napsal(a):
mno to teda vubec ..moje reakce ...cooo? si delas slusne receno srandu...

No to já by jsem taky nebyla v klidu

7.8.2009 13:33
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

konikulka napsal(a):
No to já by jsem taky nebyla v klidu

jj dneska to musím přezit zitra zasase prijedu

7.8.2009 13:35
konikulka

XXX.XXX.177.38

hanulinka95 napsal(a):
jj dneska to musím přezit zitra zasase prijedu