jaruska
napsal(a):
![]()
A tady už je nemá.
![]()
Tohle byla fakt legrace,Nikolásek zapomněl,že má vystrčenej jazyk od doktorky,vůůbec se mu nechtělo jazyka vrátit do papuly.
jaruska
napsal(a):
![]()
Tohle byla fakt legrace,Nikolásek zapomněl,že má vystrčenej jazyk od doktorky,vůůbec se mu nechtělo jazyka vrátit do papuly.
![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
![]()
Tady ženský držej Nikoláska,pomáhají mu udržet rovnováhu.
jaruska
napsal(a):
![]()
Tady ženský držej Nikoláska,pomáhají mu udržet rovnováhu.
![]()
Tady Pavlínka s Vendulkou.
marketka
napsal(a):
To jo Jaru, ještě to promyslím. ...Ale nevím, zatím se to tak nějak řeší jen slovně...Kdyžtak poinformuji, co a jak, kdyby něco.
![]()
Tak jo,Markét.![]()
Ale držím palece,ať je koby u Tebe.![]()
![]()
Koža je křížená se Stripesem.![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Tak jo,Markét.![]()
Ale držím palece,ať je koby u Tebe.![]()
![]()
Koža je křížená se Stripesem.![]()
![]()
![]()
A tady už naše hemelky,berany berany duuuc!!!![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
A tady už naše hemelky,berany berany duuuc!!!![]()
![]()
![]()
Legišek slouží jako odkládadlo hlavy.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
A tady už je nemá.
![]()
Pustili jsme k Aboše Kačuldu s Haňudlí,byly moooc hodný holky.![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Pustili jsme k Aboše Kačuldu s Haňudlí,byly moooc hodný holky.![]()
![]()
![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Haňudle pro jistotu šla Ab povědět,že je maličká.![]()
![]()
![]()
Tady jedna babička-nebo že by to byl dědeček????![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
A tady už je nemá.
![]()
Pak jsme k Ab pustili i Pierota,byl moooc hodnej.![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Pak jsme k Ab pustili i Pierota,byl moooc hodnej.![]()
![]()
![]()
Pak jsem nasedlala Ab.![]()
![]()
markemic
napsal(a):
Téééda Jaru Ty seš kowboy!Sluší Vám to!A Ab ten western moc sluší!Vypadá ,že to brala všechno v pohodě ![]()
![]()
Jo,Markét,kovboj v šortkách,a ještě k tomu tlustej!![]()
![]()
Díky,kobča to brala v pohodě,to máš pravdu,čekala jsem větší rodeo,protože nevím,jestli westernový sedlo s brašničkama měla někdy na sobě.
jaruska
napsal(a):
![]()
Jo,Markét,kovboj v šortkách,a ještě k tomu tlustej!![]()
![]()
Díky,kobča to brala v pohodě,to máš pravdu,čekala jsem větší rodeo,protože nevím,jestli westernový sedlo s brašničkama měla někdy na sobě.
![]()
![]()
markemic
napsal(a):
Téééda Jaru Ty seš kowboy!Sluší Vám to!A Ab ten western moc sluší!Vypadá ,že to brala všechno v pohodě ![]()
![]()
Ahoj, no joooo, už je to tak... Nicolásek nemá kulíčky.... ale mušelo to bejt, když mám Vendulku, aby si s nima mohl hrát...
A Jaruško, vypadá to, že ti Ab chodila skvěle... a jen na tý provazový ohlávce.. no super...!!! ![]()
To mooc gratuluju... myslela jsem, že bude dělat to samý, co na tom vodítku i ze sedla, ale podle foteček to na to nevypadá...![]()
A je fakt, že jí teda western hooodně sluší...![]()
Škoda, že fotky na fauně zakrývají tu její nádhernou třpytivou srst!!! To by ještě víc vyniklo to sedýlko...![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
![]()
Já jinak koním ohlávky rozvazuju,ale tady jsem se Ab zeptala,jestli jí bude vadit,když jí tentokrát převlíknu přes uši.![]()
vendulka2066
napsal(a):
![]()
Ahoj, no joooo, už je to tak... Nicolásek nemá kulíčky.... ale mušelo to bejt, když mám Vendulku, aby si s nima mohl hrát...
A Jaruško, vypadá to, že ti Ab chodila skvěle... a jen na tý provazový ohlávce.. no super...!!! ![]()
To mooc gratuluju... myslela jsem, že bude dělat to samý, co na tom vodítku i ze sedla, ale podle foteček to na to nevypadá...![]()
A je fakt, že jí teda western hooodně sluší...![]()
Škoda, že fotky na fauně zakrývají tu její nádhernou třpytivou srst!!! To by ještě víc vyniklo to sedýlko...![]()
Ahoj Pavlí,dneska zase moc nestíhám,ale povedla se mi kráásná fotička,hele.![]()
Díky za pochvalku
,no jo,moc jí to sluší,je šikovná.![]()
vendulka2066
napsal(a):
![]()
Jéé, jak se mu líbí, když mu mamka něco šeptá do ouška.. to je ale róóźtomilý...![]()
![]()
Wau! Páni! Já vás nestíhám! jsem byla ve městě, úplně jsem se zapoměla k Dakotce stavit pro repelent
Už mi prakticky došel
Jinak Čipo je sice už malý, ale jezdit se učí i mladší ségra, která naopak je na něj ještě malá
Takže jezdec na něj pak časem bude další a Kristýna chce zatím stíhat oba. Tak se uvidí. Ona jak se pak postaví kruhovka doma, tak může vzít koně i večer, že..
lucky
napsal(a):
Wau! Páni! Já vás nestíhám! jsem byla ve městě, úplně jsem se zapoměla k Dakotce stavit pro repelent
Už mi prakticky došel
Jinak Čipo je sice už malý, ale jezdit se učí i mladší ségra, která naopak je na něj ještě malá
Takže jezdec na něj pak časem bude další a Kristýna chce zatím stíhat oba. Tak se uvidí. Ona jak se pak postaví kruhovka doma, tak může vzít koně i večer, že..
čauky! luci jakej používáš repelent? a jak ti zabírá?
já chtěla jet na vejlet když mám dneska volno. jenže jsem ztratila hned na začátku mobila
tak jsem musela domu. doma jsem si vypujčil druhej a šla jsem se do lesa prozvánět
ale našla![]()
tady jsem hledala. naštěstí jsem věděla přibližně kde je
bospor
napsal(a):
čauky! luci jakej používáš repelent? a jak ti zabírá?
já chtěla jet na vejlet když mám dneska volno. jenže jsem ztratila hned na začátku mobila
tak jsem musela domu. doma jsem si vypujčil druhej a šla jsem se do lesa prozvánět
ale našla![]()
tady jsem hledala. naštěstí jsem věděla přibližně kde je
byl pěkně šikovně skovanej
stála jsem nad ním a stejně ho neviděla
naštěstí zvonil a blikal
jinak bych měla smůlu
bospor
napsal(a):
byl pěkně šikovně skovanej
stála jsem nad ním a stejně ho neviděla
naštěstí zvonil a blikal
jinak bych měla smůlu
měla sem na prozvánění daninej a ona zatím u nás trhala bezinky
koně jí hlídali lucinku
bospor
napsal(a):
jaruško ta tvoje poslední fotka moruš a legiška je úžasná![]()
ta by chtěla někam vystavit
![]()
![]()
Jéé,díky moc,Ivčí
,no,ale kam,že jo?![]()
Jo,teda,to je hrozný s tím mobilem,to já bych ho taky jela hledat,
přece jen tam m á člověk uložený všecky možný kontakty.
Taky by mě zajímalo,jaký používáte kdo repelent,já mám teda ten od Farnamu,to Enduro,je to fakt dobrý,sice drahý,litr mě vyšel na tisícovku,ale kdybych si kupovalal samotnej litr,tak by to vyšlo ještě dráž,jenže já se domluvila se Petrem,jak u nás dělá kopyta,a ten se domluvil ještě s někým,a koupil Petr ten pětilitrovej kanystr a rozdělil nás,tak to vyšlo na tu tisícovku,já jsem dala půlku sebou i Bobikovi,![]()
aby ho tam neštípaly mouchajzny a komáři a hovada,a ještě toho fůru mám,teď to používám jen na Ab.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
To máš Ivčí ty koníky moc hodný,že nic z toho kočárku netahaj
,to Pierot by jim z toho kočárku vyrobil trhací kalendárium.![]()
![]()
pepkovi chutnalo držadlo a gábině síť
sem je vyháněla
repelent mám tenhle. smrdí jak hejcuk ale zabírá
bospor
napsal(a):
pepkovi chutnalo držadlo a gábině síť
sem je vyháněla
repelent mám tenhle. smrdí jak hejcuk ale zabírá
loni jsem koupila někde tenhle a nezabíral
ale byl přes zimu venku a letos už moc pěkně. kdyby někde byl k mání tak bych si ho koupila zas na příští rok. stál nějak kolem 3 stovek a není ho ani půllitr. tamten červenej leovet stál 420 a pulitr ho je
bospor
napsal(a):
loni jsem koupila někde tenhle a nezabíral
ale byl přes zimu venku a letos už moc pěkně. kdyby někde byl k mání tak bych si ho koupila zas na příští rok. stál nějak kolem 3 stovek a není ho ani půllitr. tamten červenej leovet stál 420 a pulitr ho je
![]()
Pavlínka má taky takovej pičifuk,![]()
ten červenej,foukala to na spícího Nikoláska,aby na něj pak nelezly muchajzny.![]()
A ten druhej jsem ještě neviděla.
jaruska
napsal(a):
Jo,teď jsem si přečetla,že to je Effol,ten bude někde určitě k prodeji,ty vídávám občas.
jo? tak až ho zas uvidíš tak si na mě vzpomeň a pošli mi odkaz prosíííím!!!!
nechce někdo uzdečku a náprsník? známá mi to přivezla ale já nemám 900
bospor
napsal(a):
jo? tak až ho zas uvidíš tak si na mě vzpomeň a pošli mi odkaz prosíííím!!!!
nechce někdo uzdečku a náprsník? známá mi to přivezla ale já nemám 900
nová
bospor
napsal(a):
http://www.equiservis.cz/cz/eshop/katalog-zbozi/ 80-chemicke-prostredky/94-repelenty/
Tady je.
jaruska
napsal(a):
![]()
Nemáš zač.![]()
Tady se docela trochu ochladilo,snad aspoň trošíčku zaprší...![]()
![]()
Moruš by se vyvááálela...![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Tak Usidlo nepůjčila jsem, ale kdysi jsem ji svezla kousek domů, před snad dvěmi lety
Jinak repelenty jsem vyzkoušela různé, loni jsem měla Endure a ten je dobrý, ten jsem měla myslím i před tím..asi dva za sebou. Pak jsem vyzkoušela Tri-Tec, ten mi právě dochází. Jako ujde, ale Endure je lepší.
No a teď se mi nechtělo už zase vrážet tác do repelentu, když léto brzy skončí
a tak jsem si u Dakotky..respektive mi ho dnes vyzvedl tatík.... koupila tohle
http://www.chopperhorse.cz/ repelent-predator-animals/
tak uvidím. Vypadá to jak Jar![]()
. Zítra nastříkám a vyzkouším
lucky
napsal(a):
Tak Usidlo nepůjčila jsem, ale kdysi jsem ji svezla kousek domů, před snad dvěmi lety
Jinak repelenty jsem vyzkoušela různé, loni jsem měla Endure a ten je dobrý, ten jsem měla myslím i před tím..asi dva za sebou. Pak jsem vyzkoušela Tri-Tec, ten mi právě dochází. Jako ujde, ale Endure je lepší.
![]()
![]()
Ahoj,tý jo,Lucí,to je dobrá cena za ten repelent od Dakotky
,nu vyzkoušej a napiš,jak to funguje,zkusila bych ho třeba taky,až mi dojde to Endůro.
lucky
napsal(a):
![]()
Ahoj holky... dneska jsem byla v práci o hodinu a půl dřív, abych si tu umyla vlasy a osprchovala se... nemáme už třetí den vodu a teprve včera se přišlo na to, proč... praskla nám přívodní trubka od studny a tak máme od včerejška na zahradě přímo před hlavním vchodem díru tak tři metry hlubokou a dva širokou minimálně...
Je to fakt síla.. každý den jezdím na vodu do vesnice vedle, kde teče z kašny, jak divá a furt nám to nestačí.. just teďka, když máme návštěvu s miminem.. ach jo...
Někdo mě za něco trestá, ale furt nemůžu přijít za co...
A ještě mám další pecku... Milan mi slíbil, že sbalíkuje seno, co jsem tři dny sušila na tý celý dvou hektarový pastvině a pár chlapů mi s tím občas pomohlo a včera večer v osm se tam byl teprve podívat.. zavolal a jela jsem s ním, abych mu to ukázala... no a v půl devátý přišla ohromná vichřice, která nám to suchý seno odfoukla a završila to šílená bouřka, která to seno totálně doničila... takže máme h...o a ne seno ![]()
![]()
a můžeme jít dneska akorát pohrabat to, co z toho krásnýho sena zbylo a vyhodit to na kompost, protože je to totálně durch mokrý a špinavý od bláta...![]()
se na to omůžu teda vyto....
a ještě jsem dostala ke všemu od Standy strašnýho sprďana, že je to vlastně moje vina, když jsem se domlouvala na tom balíkování sena s Milanem já...![]()
Ach jo... holky, holky... ještě, že vás mám... aspoň se vždycky můžu někomu svěřit... ale tenhle týden, to je děs, běs... grrrrr
vendulka2066
napsal(a):
![]()
Ahoj holky... dneska jsem byla v práci o hodinu a půl dřív, abych si tu umyla vlasy a osprchovala se... nemáme už třetí den vodu a teprve včera se přišlo na to, proč... praskla nám přívodní trubka od studny a tak máme od včerejška na zahradě přímo před hlavním vchodem díru tak tři metry hlubokou a dva širokou minimálně...
Je to fakt síla.. každý den jezdím na vodu do vesnice vedle, kde teče z kašny, jak divá a furt nám to nestačí.. just teďka, když máme návštěvu s miminem.. ach jo...
Někdo mě za něco trestá, ale furt nemůžu přijít za co...
A ještě mám další pecku... Milan mi slíbil, že sbalíkuje seno, co jsem tři dny sušila na tý celý dvou hektarový pastvině a pár chlapů mi s tím občas pomohlo a včera večer v osm se tam byl teprve podívat.. zavolal a jela jsem s ním, abych mu to ukázala... no a v půl devátý přišla ohromná vichřice, která nám to suchý seno odfoukla a završila to šílená bouřka, která to seno totálně doničila... takže máme h...o a ne seno ![]()
![]()
a můžeme jít dneska akorát pohrabat to, co z toho krásnýho sena zbylo a vyhodit to na kompost, protože je to totálně durch mokrý a špinavý od bláta...![]()
se na to omůžu teda vyto....
a ještě jsem dostala ke všemu od Standy strašnýho sprďana, že je to vlastně moje vina, když jsem se domlouvala na tom balíkování sena s Milanem já...![]()
Ach jo... holky, holky... ještě, že vás mám... aspoň se vždycky můžu někomu svěřit... ale tenhle týden, to je děs, běs... grrrrr
![]()
Jééžííš,Pavlí,no toho seníčka je fakt škoda,bylo kráásný,já jsem si zrovna říkala,když jsme tam šli se podívat na tu ohradu,jak by takový krásný seníčko naše hemelky chroupaly....![]()
No jo,ale můžu Tě ujistit,že se nám asi 2 x taky stalo,že jsme seno vyváželi na hnůj,
to se prostě občas stane,člověk je naštvanej,ale nedá se nic dělat,musí se jít zase dál a snažit se na to rychle zapomenout.![]()
![]()
No,ta voda bude taky dost dobrej blbinec,než se to spraví...![]()
Ale nezoufej a a ž Ti bude nejhůř,přijéééď!!!!![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Jééžííš,Pavlí,no toho seníčka je fakt škoda,bylo kráásný,já jsem si zrovna říkala,když jsme tam šli se podívat na tu ohradu,jak by takový krásný seníčko naše hemelky chroupaly....![]()
No jo,ale můžu Tě ujistit,že se nám asi 2 x taky stalo,že jsme seno vyváželi na hnůj,
to se prostě občas stane,člověk je naštvanej,ale nedá se nic dělat,musí se jít zase dál a snažit se na to rychle zapomenout.![]()
![]()
No,ta voda bude taky dost dobrej blbinec,než se to spraví...![]()
Ale nezoufej a a ž Ti bude nejhůř,přijéééď!!!!![]()
![]()
![]()
Hurrrrááá, zase v tom nejsem samáááááá.... ![]()
Díky, Jaruško... dokonce jsem se i usmála zase po dlouhé době....!!! ![]()
vendulka2066
napsal(a):
![]()
Hurrrrááá, zase v tom nejsem samáááááá.... ![]()
Díky, Jaruško... dokonce jsem se i usmála zase po dlouhé době....!!! ![]()
![]()
![]()
Noo,ani nevíš,jakou mám radost,že jsi se usmála,![]()
a vo tom to je
,mračit se na svět se člověk nemá,spíš si tím přivodí nějáké zdravotní potíže,já jsem se to naučila,je to náhodou super,já vždycky,když jsem v nějákým stresu,tak se tlemím,![]()
Olda si kolikrát myslí,že mi hrabe,ale to je přirozená obrana organizmu,tělo nechce trpět,tak reaguje samo tak,jak je mu samotnýmu nejlíp.![]()
Jo,vymyslela jsem plán,jestli pojedeš se mnou...![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Noo,ani nevíš,jakou mám radost,že jsi se usmála,![]()
a vo tom to je
,mračit se na svět se člověk nemá,spíš si tím přivodí nějáké zdravotní potíže,já jsem se to naučila,je to náhodou super,já vždycky,když jsem v nějákým stresu,tak se tlemím,![]()
Olda si kolikrát myslí,že mi hrabe,ale to je přirozená obrana organizmu,tělo nechce trpět,tak reaguje samo tak,jak je mu samotnýmu nejlíp.![]()
Jo,vymyslela jsem plán,jestli pojedeš se mnou...![]()
No to jsem zvědavá... hnedka jdu na meila...
vendulka2066
napsal(a):
No to jsem zvědavá... hnedka jdu na meila...
No jo, já právě ho chtěla vyzkoušet. Už se mi nechtělo zase kupovat Endure, tak vyzkouším tohle. Ale dneska tady zatím zataženo a breberky nelítají, tak uvidím.
vendulka2066
napsal(a):
Snad jo, i já v to pevně doufám... Cézar už je tak chudák doštípanej...
No, to já nevím, kdy budeme jezdit. Usu včera něco řádně štíplo zta loktem, kde je podbřišník, má tam boule a otoky, evidentně je na to dost citlivá na omak, asi ji to bolí. Takže než to splaskne, máme asi po ježdění
jaruska
napsal(a):
![]()
A tady už je nemá.
![]()
Jé,no ta Usina má smůlu,
tyhle štípance okolo podbřišníku stojej za prd.![]()
Tak ať je zase brzo pojízdná.![]()
![]()
My trošíčku bořánkovaly,![]()
na jednu stranu Ab obraty dělá dobře a na druhou míň,to se jí moc nechce,ale pak přišla na to,že muší,tak pak jí to šlo.Ona né,že by nemohla,ona nechce,chce si jít svým směrem,
je to přesně to,jak říká Václav-kecy,prdy,beďary,hihi.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
A tady už je nemá.
![]()
![]()
A tady jsem uviděla zase po dlouhý době Moruš,hihi,tohle samý dělala taky.Jako na tohle mám fakt vlízt,joo????![]()
No nechtělo se jí tam,to zkouuušela,co vydržím,ale já mám dost času,ona pak už začala přemýšlet,že by tam šla a bylo zpoloviny vyhráno,když jsem jí odměnila chvilkou klidu a pochvalou jen za myšlenku.![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
A tady jsem uviděla zase po dlouhý době Moruš,hihi,tohle samý dělala taky.Jako na tohle mám fakt vlízt,joo????![]()
No nechtělo se jí tam,to zkouuušela,co vydržím,ale já mám dost času,ona pak už začala přemýšlet,že by tam šla a bylo zpoloviny vyhráno,když jsem jí odměnila chvilkou klidu a pochvalou jen za myšlenku.![]()
![]()
![]()
![]()
Pak se odhodlala,to bylo kráásný.![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
![]()
![]()
Pak se jí to docela i zalíbilo,že je chválená
a má odemně pokoj...![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Pak se jí to docela i zalíbilo,že je chválená
a má odemně pokoj...![]()
![]()
![]()
![]()
Hezky si tam hrabala,tak jsem jí nechala.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Hezky si tam hrabala,tak jsem jí nechala.![]()
![]()
![]()
Ještě z druhé strany a pak už jsme toho nechaly,byla moooc šikovná
.Tady jí mohutně povzbuzuju![]()
Snad už příště nebude nakládání do vozíku takový problém,jako byl,když jsme si pro ní jeli.
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Ještě z druhé strany a pak už jsme toho nechaly,byla moooc šikovná
.Tady jí mohutně povzbuzuju![]()
Snad už příště nebude nakládání do vozíku takový problém,jako byl,když jsme si pro ní jeli.
![]()
![]()
vendulka2066
napsal(a):
![]()
Téda, ty děláš pokroky každým dnem mílové.... fakt neuvěřitelný, jak vám to jde!!!! ![]()
![]()
Strašně moc gratuluju k úspěchům... Co tys zvládla s Aby za osm dní, to jsem ještě neviděla!!! Fakt klobouk dolů...![]()
![]()
![]()
Díky,no jo,je to o trpělivosti,mě se právě nelíbilo,že ona vůbec nechtěla vlízt do přepravníku,musela jí paní dát Sedalin a i tak jsme jí tam páčili jakou dobu,a to máš pak celou cestu strach,jestli je kobča v pořádku,aby jí to neoblblo moc,aby sebou nepráskla...Takže si hrajeme a věřím,že Ab bude za párkrát do toho přepravníku lézt úplně v pohodě,jako kdysi nenaložitelná Moruš.![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Legišek taky koulí očima.![]()
![]()
![]()
Maminka ho tohle naučila teda dokonale.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Užívá si to...![]()
![]()
![]()
Pavlí,těmadle nůžkama bychom to asi taky upižlaly....![]()
http://dojicitechnika.cz/fotky/ tn_zb_01448_01233.jpg
jaruska
napsal(a):
![]()
Pavlí,těmadle nůžkama bychom to asi taky upižlaly....![]()
http://dojicitechnika.cz/fotky/ tn_zb_01448_01233.jpg
![]()
Já jsem spíš uvažovala o těhdle, ale když lidi psali, že normálníma nůžkama, ale ostrýma to jde taky, tak jsem je neobjednala....
http://dojicitechnika.cz/ fotky/zb_01447_01234.jpg
vendulka2066
napsal(a):
![]()
Já jsem spíš uvažovala o těhdle, ale když lidi psali, že normálníma nůžkama, ale ostrýma to jde taky, tak jsem je neobjednala....
http://dojicitechnika.cz/ fotky/zb_01447_01234.jpg
![]()
Jéžíš marjá,těma bych se asi zabila sama
,ty vypadaj nebezpečně...![]()
Já se radši zeptám toho známýho,jestli nezná někoho,kdo by ovcu ostříhal,ona tahle moc ochočená není,jak nemáš nic v ruce dobrýho,tak se nenechá moc hladit ni chytit.
To je prča,jak Olda si pořád nemůže zvyknout na to její jméno,chvíli jí sice říká Vendulo,
ale za chvíli už na ní volá Drahuno.![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Jéžíš marjá,těma bych se asi zabila sama
,ty vypadaj nebezpečně...![]()
Já se radši zeptám toho známýho,jestli nezná někoho,kdo by ovcu ostříhal,ona tahle moc ochočená není,jak nemáš nic v ruce dobrýho,tak se nenechá moc hladit ni chytit.
To je prča,jak Olda si pořád nemůže zvyknout na to její jméno,chvíli jí sice říká Vendulo,
ale za chvíli už na ní volá Drahuno.![]()
![]()
![]()
Hehe, to je taky dobrý český jméno.. hehehehe ![]()
![]()
Já teda vím, že když už se ti podaří tu ovci chytit, tak jí posadíš na zadek a ona ti zůstane sedět, protože ovce mají nějaký sedový sval či co a prostě se nemůžou hnout... takže v této pozici se dají docela dobře ostříhat...![]()
Ale už jsem se to učila docela dávno, tak si to ještě jednou radši přečtu...
vendulka2066
napsal(a):
![]()
Hehe, to je taky dobrý český jméno.. hehehehe ![]()
![]()
Já teda vím, že když už se ti podaří tu ovci chytit, tak jí posadíš na zadek a ona ti zůstane sedět, protože ovce mají nějaký sedový sval či co a prostě se nemůžou hnout... takže v této pozici se dají docela dobře ostříhat...![]()
Ale už jsem se to učila docela dávno, tak si to ještě jednou radši přečtu...
![]()
Jéé,Pavlíí,tak já už vím,kdo nám ostříhá Drahunu....![]()
Tyyyy!!!!!![]()
![]()
vendulka2066
napsal(a):
![]()
Hehe, tak ještě než se na tom dohodneme, ostříhám ty svoje já a pak tě vezmu na ovce, abys viděla, jak ta tvoje chudinka bude po mém zásahu vypadat, jo??? ![]()
![]()
![]()
![]()
Upozorňuju,že až je uvidím,tak se budu tak tlemit![]()
,až se počůrám a skulím se z tý stráně tam u Tebe až dolů.....![]()
To je fuk,hlavně aby Drahuně nebylo moc vedro v zimě.
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Tak něják málo tančím....![]()
![]()
![]()
Skalpuju maminu.![]()
Nechtěla dát mlíko.![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
![]()
Takhle,když Ab odchází,tak říkám,že jde do hospody Na růžku,![]()
ona na tom rohu tý ohrady ráda stojí a kouká.![]()
Tady si sotva Legišek lehnul...![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Takhle,když Ab odchází,tak říkám,že jde do hospody Na růžku,![]()
ona na tom rohu tý ohrady ráda stojí a kouká.![]()
Tady si sotva Legišek lehnul...![]()
![]()
Už mu tam Moruš zahnala narušitele.![]()
A Legišek povídá:Nééééé,vždyť jsem si teeeď lehnul.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Už mu tam Moruš zahnala narušitele.![]()
A Legišek povídá:Nééééé,vždyť jsem si teeeď lehnul.![]()
![]()
![]()
vendulka2066
napsal(a):
![]()
Jehééé, to je ale legrační fotka toho Legíška s Pierotkem... ![]()
to jsem se zase zasmála...![]()
![]()
Je strašně legrační, jak malej koulí po Pierovi očkem a přitom huláká to néééé... že by chtěl spinkat... ![]()
![]()
![]()
![]()
Ahooj,no,to je hezká fotka.![]()
Kačenka se zvrhla.
jaruska
napsal(a):
![]()
A tady už je nemá.
![]()
Mám vstávat nebo nemám vstávat....![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak jsem zase měla pocit,že DNESKA BY TO ŠLO,
tak jsme s Ab chvíli cvičily ze země a pak jsem si na ní sedla,já už na ní seděla,ale jen fakt jsem prošla krokem 20 m a nechala jí být,ten den jsme více si hrály ze země,tak dneska jsme to otočily.![]()
Nikdo není doma,hihi,já mám vždycky do všeho nejvíc elánu,když jsou všicí fuč,aspoň mi do toho nekecaj.![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Tak jsem zase měla pocit,že DNESKA BY TO ŠLO,
tak jsme s Ab chvíli cvičily ze země a pak jsem si na ní sedla,já už na ní seděla,ale jen fakt jsem prošla krokem 20 m a nechala jí být,ten den jsme více si hrály ze země,tak dneska jsme to otočily.![]()
Nikdo není doma,hihi,já mám vždycky do všeho nejvíc elánu,když jsou všicí fuč,aspoň mi do toho nekecaj.![]()
![]()
![]()
Je správně ušatá.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Je správně ušatá.![]()
![]()
Měla jsem fakt docela velkou radost,když sama od sebe začala dělat tohle
a dokonce mi kousala i třmen,hih
i,tak jsem jí nechala,protože tam chvilku vydržela.![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Měla jsem fakt docela velkou radost,když sama od sebe začala dělat tohle
a dokonce mi kousala i třmen,hih
i,tak jsem jí nechala,protože tam chvilku vydržela.![]()
![]()
![]()
![]()
Krásně takhle zůstane nějákou dobu.![]()
![]()
Sice to ještě není úplně dokonalý,ale je vidět,že jí to dělá dobře,určitě se to bude jen zlepšovat.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Krásně takhle zůstane nějákou dobu.![]()
![]()
Sice to ještě není úplně dokonalý,ale je vidět,že jí to dělá dobře,určitě se to bude jen zlepšovat.![]()
![]()
Tady jsem dotahovala sedlo,krásně stála,
že jsem si jí došla i fotnout.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Tady jsem dotahovala sedlo,krásně stála,
že jsem si jí došla i fotnout.![]()
![]()
Když se jí řekne hou nebo se zapíská,tak zastaví,
sice pak se zkoušela zase rozejítt sama od sebe,ale když jsem jí řekla,že nee,tak vyhodila nohu a stála jak přibitá,mohla jsem zahodit otěže a vesele fotit.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Když se jí řekne hou nebo se zapíská,tak zastaví,
sice pak se zkoušela zase rozejítt sama od sebe,ale když jsem jí řekla,že nee,tak vyhodila nohu a stála jak přibitá,mohla jsem zahodit otěže a vesele fotit.![]()
![]()
Trošíčku mě štve,že na každou pobídku,byť i opravdu jen slovní KLUS reagovala šklebením se,ale naklusala a to je hlavní,
třeba jí to časem přejde,je tu přece jen ještě krátce.![]()
Pak jsem si i zacválala
,má ten cval opravdu pohodlnej,krása.![]()
Tady máááávááám!!!!!![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Trošíčku mě štve,že na každou pobídku,byť i opravdu jen slovní KLUS reagovala šklebením se,ale naklusala a to je hlavní,
třeba jí to časem přejde,je tu přece jen ještě krátce.![]()
Pak jsem si i zacválala
,má ten cval opravdu pohodlnej,krása.![]()
Tady máááávááám!!!!!![]()
![]()
![]()
Makáme,klušeme,cváláme a do pomyslného přívěsu si chodíme odpočinout.![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Makáme,klušeme,cváláme a do pomyslného přívěsu si chodíme odpočinout.![]()
![]()
![]()
Moruš už normálně za Ab k ohradě sama chodí,
ale už na ní vůbec nedělá žádný vošklivý ksichty.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
A tady už je nemá.
![]()
Dvě prdelky,jedna velká
,druhá menší.![]()
lucky
napsal(a):
Nová prdelka je moooc šikovná. Gratuluji ke klusu i cvalíku
.
Já ležím v posteli a kreslím..musím dodělat nějaké návrhy, Usu jsem vykoupala a pak pojedeme pryč
![]()
Díky,![]()
sice ten klus ani cval v šortkách nic moc
,ale taky se to dá,když je člověk línej se převlíkat,tak muší trpět,hihi.![]()
Kam pádíte,zase někam na kafčoo?![]()