jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
![]()
Když už koník umí udržet rychlost a směr,tož se mu tam přidává obtížnosti,ty bedýnky jsou metr a půl od ohrady,takže dost místa na to,kdyby se jich koník bál,aby neměl pocit,že ho to ohrožuje.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Když už koník umí udržet rychlost a směr,tož se mu tam přidává obtížnosti,ty bedýnky jsou metr a půl od ohrady,takže dost místa na to,kdyby se jich koník bál,aby neměl pocit,že ho to ohrožuje.![]()
![]()
To je právě Pavlí takovej trenažér na přepravník,postupně se ta obtížnost stupňuje,bedýnky se zvýší,a pak se přisunou ještě blíž.
jaruska
napsal(a):
![]()
To je právě Pavlí takovej trenažér na přepravník,postupně se ta obtížnost stupňuje,bedýnky se zvýší,a pak se přisunou ještě blíž.
![]()
Aboše s tímhle problém neměla naprosto žádnej,sice bedýnky okoukla,ale neřešila je.![]()
V klusu jsem to točila,krásně si stojím na špalíčku a Ab udržuje krásně směr i rychlost.![]()
![]()
Taky už jsme se dostaly na špalíček....![]()
![]()
U ní je to opravdu úspěch,protože ona vyloženě nechce,
ale když se jí to hezky vysvětlí,že to nic strašnýho není,tak tam šla pak docela s chutí.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Aboše s tímhle problém neměla naprosto žádnej,sice bedýnky okoukla,ale neřešila je.![]()
V klusu jsem to točila,krásně si stojím na špalíčku a Ab udržuje krásně směr i rychlost.![]()
![]()
Taky už jsme se dostaly na špalíček....![]()
![]()
U ní je to opravdu úspěch,protože ona vyloženě nechce,
ale když se jí to hezky vysvětlí,že to nic strašnýho není,tak tam šla pak docela s chutí.![]()
![]()
![]()
Tady už stojí hrdě a sebejistě
,i ten koník cítí,jak je to krásný,že to dokázal...![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Jéé, to si pamatuju ze dvojky Bořánka, ale ten právě to neukazoval s bedýnkama, ale vysílal koně mezi sebe a zeď nebo kruhovku... nějak mi to nedocvaklo, když jsem viděla ty bedýnky u kruhovky... ale bezva nápad, když chceš po koníkovi, aby furt dělal kolečka... Bořánkův kůň šel tam a pak se musel otočit a jít zpět... takhle je to asi jednodušší pro toho koníka, když může pokračovat dál a nemusí se zastavit a otočit...
vendulka2066
napsal(a):
Jéé, to si pamatuju ze dvojky Bořánka, ale ten právě to neukazoval s bedýnkama, ale vysílal koně mezi sebe a zeď nebo kruhovku... nějak mi to nedocvaklo, když jsem viděla ty bedýnky u kruhovky... ale bezva nápad, když chceš po koníkovi, aby furt dělal kolečka... Bořánkův kůň šel tam a pak se musel otočit a jít zpět... takhle je to asi jednodušší pro toho koníka, když může pokračovat dál a nemusí se zastavit a otočit...
![]()
No,to se dá taky,ale až v pokročilejším stupni výcviku,já jsem teď spokojená za to,že Ab šla a nevyhýbala.![]()
![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
No,to se dá taky,ale až v pokročilejším stupni výcviku,já jsem teď spokojená za to,že Ab šla a nevyhýbala.![]()
![]()
![]()
Tak tady úplně super, Ab je moc šikovná holka.
Tak si říkám, že už nebudu nic shánět kolem toho našeho ryzoně-kašlu na to a dneska mi nabídl pomoc ten klučina, co u nás jezdí. To by prý bylo, abychom se ho nedopátrali.
No tak uvidíme, třeba se zadaří, ale nepřikládám tomu velký význam.
V Německu je asi 50 evidencí koní, to máme co dělat.
marketka
napsal(a):
Tak tady úplně super, Ab je moc šikovná holka.
Tak si říkám, že už nebudu nic shánět kolem toho našeho ryzoně-kašlu na to a dneska mi nabídl pomoc ten klučina, co u nás jezdí. To by prý bylo, abychom se ho nedopátrali.
No tak uvidíme, třeba se zadaří, ale nepřikládám tomu velký význam.
V Německu je asi 50 evidencí koní, to máme co dělat.
![]()
![]()
Díky moc,no jo,každej kůň je šikovnej,snaží se vyhovět,jen musí rozumnět tomu,co se po něm chce.![]()
![]()
Markét,jestli klučina umí německy,tak se to určitě podaří,neboj.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Díky moc,no jo,každej kůň je šikovnej,snaží se vyhovět,jen musí rozumnět tomu,co se po něm chce.![]()
![]()
Markét,jestli klučina umí německy,tak se to určitě podaří,neboj.![]()
Uvidím, ale lámat přes koleno to nebudu. Klučina německy neumí, ale manžel jo, třeba to nějak vyplodíme. Já mluvím anglicky..
marketka
napsal(a):
Uvidím, ale lámat přes koleno to nebudu. Klučina německy neumí, ale manžel jo, třeba to nějak vyplodíme. Já mluvím anglicky..
![]()
Moc bych Ti to přála,abys ho našla,abys měla klídek na dušičce,že se má dobře.![]()
![]()
Tak tady už krásně jemně popršává,huráá!!!![]()
![]()
Nemluvim s tebou.![]()
![]()
já s tebou taky ne.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Moc bych Ti to přála,abys ho našla,abys měla klídek na dušičce,že se má dobře.![]()
![]()
Tak tady už krásně jemně popršává,huráá!!!![]()
![]()
Nemluvim s tebou.![]()
![]()
já s tebou taky ne.![]()
To mám ale radost... je půl čtvrtý, za dvě hodiny pojedu domů, hrozně určitě zmoknu, koně budou mrzutí a bude to klouzat na pastvině, s kopytářem po cestě hodíme držtičky a po půl hodině budeme tak promáčený, že se na to vykašleme a on přijede až někdy příští týden.. hehe... ![]()
Se vsadím, že to tak nějak nakonec bude...![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Teď už krásně prší a zaplaťpánbůh,není buřina.![]()
Podle týhle stránky budeš mít za chvíli co dělat, abyses stihla schovat...
http://www.in-pocasi.eu/radarove-snimky/ ?jmeno=08211500&obr=0908211300
jaruska
napsal(a):
![]()
Já jsem schovaná.![]()
![]()
No to já taky, ale to je situace teď... jakmile budu odcházet z práce, schovaná už nebudu a bude slejvák jako blázen... Fakt mám na tohle štěstí
Minule, když byla šílená vichřice, tak jsem měla sukni... potom byla onehdá štrašná bouřka, za deset minnut byla na silnici řeka, auta stály na místě, to jsem měla bílé skoro průhledné tričko.. dneska ho mám zas... hehe ![]()
vendulka2066
napsal(a):
![]()
No to já taky, ale to je situace teď... jakmile budu odcházet z práce, schovaná už nebudu a bude slejvák jako blázen... Fakt mám na tohle štěstí
Minule, když byla šílená vichřice, tak jsem měla sukni... potom byla onehdá štrašná bouřka, za deset minnut byla na silnici řeka, auta stály na místě, to jsem měla bílé skoro průhledné tričko.. dneska ho mám zas... hehe ![]()
Než jsem došla na tramvaj, mejkap byl pryč a z vlasů mi tekly pramínky vody.... o kalhotách a tričku ani nemluvě...![]()
![]()
proxima
napsal(a):
Ahojky holky,
vy se máte že u vás prší,tu je děsné dusno,snad 40stupňů...blééé.Hlavně v našem obydlí máme saunu![]()
![]()
Jarů Ab je krásná
Jéé a odkud jsi Proximo? Zajímalo by mě, kde je teďka ještě tak krásně... ale je fakt, že moc venkovní teplotu nestíhám sledovat, protože u nás v kanclu celý den frčí klimoška...
vendulka2066
napsal(a):
Než jsem došla na tramvaj, mejkap byl pryč a z vlasů mi tekly pramínky vody.... o kalhotách a tričku ani nemluvě...![]()
![]()
![]()
No,tak když jenom zmokneš a nestane se nic horšího,tak bych to fakt neřešila,tričko vypere Vizír,
ale víš,jak se krásně vyčistí vzduch???
Už to potřebovalo zapršet jako sůl.![]()
vendulka2066
napsal(a):
Jéé a odkud jsi Proximo? Zajímalo by mě, kde je teďka ještě tak krásně... ale je fakt, že moc venkovní teplotu nestíhám sledovat, protože u nás v kanclu celý den frčí klimoška...
Já jsem ze severní moravy-od Frýdku Místku -k nám to vždy dojde opožděně...
Ale kdyby zapršelo ,tak by jsme se nezlobili..
Tady ani mráček...
jaruska
napsal(a):
![]()
No,tak když jenom zmokneš a nestane se nic horšího,tak bych to fakt neřešila,tričko vypere Vizír,
ale víš,jak se krásně vyčistí vzduch???
Už to potřebovalo zapršet jako sůl.![]()
![]()
![]()
Ahoj Evíí,jé,já jsem hrozně ráda,že sprchlo,už ten vzduch byl strašnej a neroste žádná travička,nic,
tak snad se to ještě zmátoří.
Díky,Eví.![]()
proxima
napsal(a):
Vendulko jakou ty to máš předpověď???že víš co bude u jarušky za 10minut![]()
![]()
Nejsem žádná věštkyně, ale koukám na tuhle stránku průběžně celý den a tak se dá celkem dobře předpovědět, kde a jak moc bude pršet... hlavně, když si tam zadám město Slaný, tak tuším skoro přesně, jak to bude u Jarušky vypadat za prá minut...
http://www.in-pocasi.eu/radarove-snimky/ ?jmeno=08211600&obr=0908211400
vendulka2066
napsal(a):
Nejsem žádná věštkyně, ale koukám na tuhle stránku průběžně celý den a tak se dá celkem dobře předpovědět, kde a jak moc bude pršet... hlavně, když si tam zadám město Slaný, tak tuším skoro přesně, jak to bude u Jarušky vypadat za prá minut...
![]()
Radar pěěkně kecá
,spadlo tady pár kapek a jde to pryč,na Berounku.
vendulka2066
napsal(a):
Hmm,to jsou pěkné stránečky.![]()
No jak na to koukám,tak u nás asi ještě hned tak nezaprší...
No nic,jdu párat ohlávky co máme zpřetrhané a pak je sešiju na šicím stroji na kůži..Uvidíme jak to půjde..
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
![]()
Jéé,Eví,Ty jsi šiikovná.![]()
Aboše chodí hezky kadit na hnůj.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Jéé,Eví,Ty jsi šiikovná.![]()
Aboše chodí hezky kadit na hnůj.![]()
![]()
![]()
proxima
napsal(a):
Jarů tak jsem projížděla fotky,a já tam fakt skoro vůbec jezdce na koni nemám..
Ale pokud by jsi chtěla nějakou pěknou fotečku více jezdců třeba z vandru,tak ti můžu dát mail na kamarádku která má moc pěkné fotky jak vandrují-něco by jste určitě vybrali.
![]()
Noo,já potřebuju jezdce v terénu,né,Eví,to je dobrý,jsi moc hodná,já snad něco pohledám,já myslela,že nějákou máš.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Neviděla,Eví,pošli mi odkázek,prosím.![]()
Jarů je to tu...
http://www.ceskatelevize.cz/ program/10213417097-19.08.2009-23:35 -4-m-cr-v-reiningu-kozlovice .html?online=1
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Díky moc,Eví.![]()
![]()
Ahoj Jaru, jak jsme se bavily o těch saních, tak je mám rozjednané. Víš, jak jsme se byli mrknout na tu haflingerku, tak paní měla moc pěkné ve stodole. Do zimy času dost, ale tak nějak jsem se jí zeptala, jestli je bude prodávat, tak atˇ na mě myslí. Prý, že jo Je to klasická košatina. A ještě jedny se mi líbí na netu. Pán za ně chce 15 tisíc, ale prý atˇ cenu nabídnu, tak jsem nabídla, uvidíme, jak se k tomu postaví. Jen mám ještě problém, aby byl sníh. Když nebude, není problém poníka naložit a dojet někam za peřinou.
marketka
napsal(a):
Ahoj Jaru, jak jsme se bavily o těch saních, tak je mám rozjednané. Víš, jak jsme se byli mrknout na tu haflingerku, tak paní měla moc pěkné ve stodole. Do zimy času dost, ale tak nějak jsem se jí zeptala, jestli je bude prodávat, tak atˇ na mě myslí. Prý, že jo Je to klasická košatina. A ještě jedny se mi líbí na netu. Pán za ně chce 15 tisíc, ale prý atˇ cenu nabídnu, tak jsem nabídla, uvidíme, jak se k tomu postaví. Jen mám ještě problém, aby byl sníh. Když nebude, není problém poníka naložit a dojet někam za peřinou.
![]()
Čauky Markét,no super,moc Ti je přeju,![]()
![]()
to jo,když máš vozík,tak sáně užiješ,![]()
mě by se tu nevyplatily.![]()
marketka
napsal(a):
No my loni a letos jezdili docela často. Uvidím, třeba do zimy něco spadne. Já vím, že v zimě byl problém něco sehnat, tak sháním mimo sezonu.
Ahojky, jak je?
Brzy ráno jsem byla u zubaře, pak koníkům hodit papáníčko. Nyní peču jablkové šátečky a patlám pomalu oběd. Poté dorazí Jarda, naložíme poníka a jedeme na dětský den. Jsou tam soutěže a jako zpestření náš Garet. Jarda ho nemohl ráno chytit, tak proto pro mě sjede ještě jednou, naložíme a pojedeme. No jo, paničku má poníček rád, určitě to bude opět v pohodě. Ale holky, šla bych spát, je takové počasíčko.
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Ahojky!!
Už jsem včera neměla sílu, jen jsem si to tady pročetla, ale šla spát.....jako mrtola
Byla jsem fotit na jízdárně, holky byly šikovné, koně vypucovaní, naleštění, namaštění, dali jsme nakonec uzdečky a posuĎte sami, že to vypadá o mnoooho lépe a reprezentativně
. Koně nádherní, Nejvíc se mi vždy líbila appa Fenda, nosí se jak barelný arábek, děsně se mi líbí fotky v pohybu..kráásná. Ale i ten portrét stojí za to
to je ona
lucky
napsal(a):
Ahojky!!
Už jsem včera neměla sílu, jen jsem si to tady pročetla, ale šla spát.....jako mrtola
Byla jsem fotit na jízdárně, holky byly šikovné, koně vypucovaní, naleštění, namaštění, dali jsme nakonec uzdečky a posuĎte sami, že to vypadá o mnoooho lépe a reprezentativně
. Koně nádherní, Nejvíc se mi vždy líbila appa Fenda, nosí se jak barelný arábek, děsně se mi líbí fotky v pohybu..kráásná. Ale i ten portrét stojí za to
to je ona
pořádné žihadlo
lucky
napsal(a):
Tady appa Red Ducki Watani
QH klisna Col Jay Jays Stormy
lucky
napsal(a):
QH klisna Col Jay Jays Stormy
Franczeska Watani Klisna, appaloosa
lucky
napsal(a):
Franczeska Watani Klisna, appaloosa
Steppin Innovation valach, quarter horse
.....krásný koník
lucky
napsal(a):
Tady appa Red Ducki Watani
![]()
![]()
Ahooj,no já jsem na Tebe,Lucí,myslela,jestli Tě nechytla nějáká buřina,jak jste šly s Usinou k tý přehradě.
Fotky úžasný,ta zaplísněná Appa je nádherná
,tyhle pohledy do strany úplně miluju,jak jim kouká to bělmo.![]()
![]()
A jakpak asi dopadla Pavlínka,jestlipak přežila strouhání?![]()
lucky
napsal(a):
Steppin Innovation valach, quarter horse
.....krásný koník
tenhle prcek holt uzdečku ještě nenosí a halterovka není, takže na stájovce, ale ta zelená celkem ujde..tolik ho to nekazí
Silver Speedy Hřebec,appaloosa
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Ahooj,no já jsem na Tebe,Lucí,myslela,jestli Tě nechytla nějáká buřina,jak jste šly s Usinou k tý přehradě.
![]()
![]()
Markét,tak ať si holčiny den užijou,![]()
no jo,poníček je vyčůranej,koukám,co?![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
![]()
K přehradě nejdu..Krista odjela na víkend pryč a dneska se to zatahuje...zrovna tady ještě přeukládám něco a jdu honem s Usou ven, abychom odpoledne nezmokly..nevím, zda ji nechat na pastvině. Asi si uděláme trochu špacír, ale po okolí. Na jízdárnu zajdu holkám říct, že fotky super
lucky
napsal(a):
K přehradě nejdu..Krista odjela na víkend pryč a dneska se to zatahuje...zrovna tady ještě přeukládám něco a jdu honem s Usou ven, abychom odpoledne nezmokly..nevím, zda ji nechat na pastvině. Asi si uděláme trochu špacír, ale po okolí. Na jízdárnu zajdu holkám říct, že fotky super
paintíky nevedou
..appy a QH
tady je na ustájko jeden A1/1 Artuš
lucky
napsal(a):
paintíky nevedou
..appy a QH
tady je na ustájko jeden A1/1 Artuš
Full Moon Dunnit Klisna,appaloosa
lucky
napsal(a):
Full Moon Dunnit Klisna,appaloosa
Samba Klisna,quarter horse
lucky
napsal(a):
Jednou na poníka Jarda víc houknul při zapřahání a od té doby se ho nějak bojí, či co? Se mnou taky chvíli dělá cavyky, ale pak to je v pohodě. Vždy se čeká, až ho panička, či děti chytnou, ale já nemám ráda, když ho děti lapají. Jsou ještě malé a mám strach.
jaruska
napsal(a):
![]()
Bééé....![]()
Tý jo,Artuš je kolos.![]()
Sunny Hapy Klisna,appaloosa
marketka
napsal(a):
Jednou na poníka Jarda víc houknul při zapřahání a od té doby se ho nějak bojí, či co? Se mnou taky chvíli dělá cavyky, ale pak to je v pohodě. Vždy se čeká, až ho panička, či děti chytnou, ale já nemám ráda, když ho děti lapají. Jsou ještě malé a mám strach.
No jo, Artuš je hezký, já si ho pamatuji jako hříbka
a znám jeho rodiče
lucky
napsal(a):
No jo, Artuš je hezký, já si ho pamatuji jako hříbka
a znám jeho rodiče
tohle je doost dobrá fotka...kobyla ve vzduchu
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Pěknej koník.
No jo,Markét,oni ti chlapi jsou moc hrr.
No nic, já se loučím, musím fakt jít, možná i tak už zmokneme...ale ať se aspoň projde holčí
jaruska
napsal(a):
![]()
Tak čau,no když zmoknete,tak zase uschnete,
hlavně se v pořádku vraťe,holky.![]()
![]()
Já jdu taky něco podělat.![]()
To jo, chlapi jsou občas pěkně nervní. Tím si pěkně komplikují život a nejenom sobě. Na akci budu vodit děti na poníkovi a manžílek si bude hrát nohejbal.To se tak někdo má! Tak ráda bych někam vyrazila na závody na čumendu....No snad časem se někam dostanu,pořád to odkládám.
bospor
napsal(a):
luci krásný fotky
obdivuju co máš pořád energie
já jsem tak schnilá že přijedu z práce a než bych šla jezdit tak radši ležím a chrápu
dneska taky
venku přijatelně a se namůžu vykopat![]()
![]()
Já taky, když jsem byla doma s dětma, jsem toho postíhala, ani nevím jak.Co jsem opět nastoupila do práce, děti do školy a školky, je to bída. Nyní jsem teda měla ,,prázdniny,, protože děti byly u babiček a já chodila jen do práce a z práce za koníky, to byl relaxík, ale prázdniny končí, začíná mi obvyklý kolotoč. Ještěže jsou holčiny už větší, tak si jakž takž vyhrají a já můžu poklízet, co je třeba.
marketka
napsal(a):
Já taky, když jsem byla doma s dětma, jsem toho postíhala, ani nevím jak.Co jsem opět nastoupila do práce, děti do školy a školky, je to bída. Nyní jsem teda měla ,,prázdniny,, protože děti byly u babiček a já chodila jen do práce a z práce za koníky, to byl relaxík, ale prázdniny končí, začíná mi obvyklý kolotoč. Ještěže jsou holčiny už větší, tak si jakž takž vyhrají a já můžu poklízet, co je třeba.
![]()
Já jsem taky nebyla jezdit,rodina je na rybách,dneska se teda vrátěj,ale kdybych jela sama,musela bych vzít jen legiška a Hanička by musela zůstat doma,tak radši nikam nejedu,ale zase aspoň makám s kobuchou,tý jo,dneska jsem se docela nadřela,hihi.
jaruska
napsal(a):
![]()
Já jsem taky nebyla jezdit,rodina je na rybách,dneska se teda vrátěj,ale kdybych jela sama,musela bych vzít jen legiška a Hanička by musela zůstat doma,tak radši nikam nejedu,ale zase aspoň makám s kobuchou,tý jo,dneska jsem se docela nadřela,hihi.
![]()
Dneska bylo ohýbání naprosto super,mám strašnou radost.![]()
![]()
Ale ještě tam není ten ťuk do boku,ale už nám moc nechybííí!!!![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Dneska bylo ohýbání naprosto super,mám strašnou radost.![]()
![]()
Ale ještě tam není ten ťuk do boku,ale už nám moc nechybííí!!!![]()
![]()
![]()
Já bych s ní ani tak nepracovala,ale ona je taková šklebůza,vždycky,když k ní přijdu ve výběhu,tak se na mě tak šklebí a když na ní šáhnu,tak se zlobí,tak vždycky říkám-tak pojď,děvčico,budeme makat chvilku,oni tě ty roupi přejdou,hihi,a ona opravdu na tý ohlávce,když dělá,tak za chvíli je úplně jiná
,to jí můžu šahat kam chci,snad se jí to v tý hlavě srovná,že vždycky,když se bude mračit,tak přijde práce.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Já bych s ní ani tak nepracovala,ale ona je taková šklebůza,vždycky,když k ní přijdu ve výběhu,tak se na mě tak šklebí a když na ní šáhnu,tak se zlobí,tak vždycky říkám-tak pojď,děvčico,budeme makat chvilku,oni tě ty roupi přejdou,hihi,a ona opravdu na tý ohlávce,když dělá,tak za chvíli je úplně jiná
,to jí můžu šahat kam chci,snad se jí to v tý hlavě srovná,že vždycky,když se bude mračit,tak přijde práce.![]()
![]()
Ale moc se mi líbí,jak se snaží,mě fakt přijde,že jí to i docela baví.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
![]()
Tady jsem dotelefonovala a Ab celou dobu stála,hlavu zabořenou na mým břiše a ani se nehla.![]()
Ale to se nedá vyfotit.Tak jsem jí fotla jen takhle,jak spí.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Tady jsem dotelefonovala a Ab celou dobu stála,hlavu zabořenou na mým břiše a ani se nehla.![]()
Ale to se nedá vyfotit.Tak jsem jí fotla jen takhle,jak spí.![]()
![]()
![]()
Takhle to bylo uspávací,ale opravdu,dneska jsme cvičily hlavu dolů na tlak ohlávky a fakt mi tam chvílema usínala.![]()
Ale nakonec to bylo krásně měkoučké a až dolů,je moocinky šikovná.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Takhle to bylo uspávací,ale opravdu,dneska jsme cvičily hlavu dolů na tlak ohlávky a fakt mi tam chvílema usínala.![]()
Ale nakonec to bylo krásně měkoučké a až dolů,je moocinky šikovná.![]()
Já a energie??? Žádnou nemám!! Jsem vyflusnutá
Jsem byla s Usou na jízdárně, hrály jsme si v kruhovce, tady tomu pořád visí nohy na déš´t, ale cestou jsem ji nechala u Čipa a doma ještě vykydala, naskládala seno ke stáji do kumbálku..já mám totiž nabouchaný seník a zbytek vždy dávám do kotce co byl kdysi postaven pro psy a nikdy tam vlastně ani nebyli
. Dávám to na dvě palety a přikryté..do zimy to většinou skrmím. No a abych to netahala po balíku, tak si jich 5-6 nacpu za stáj do kumbálku a je to...
No a vykydala jsem a nastlala a máme totálně osypanou hrušku, takže jsem hrabala plno hrušek a dala do kolečka a vylezlo se to do kontejneru a ještě mě čeká jednou, protože se to všechno nevešlo do jednono kolečka
No a teď tady sedím vyflusnutá a tak bych spala spíše
tady něco na kuk ... už koukám na třetí díl
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/ 10242609936-kralovstvi-za-kone/
jo a taky koukám, jak ne Ab šikovnáááá
. Usa dnes v kruhovce byla taky šikovná. Budeme si nyní asi chodit každý den hrát, protože jezdit nemůžeme kvůli tomu poštípání, slezla ji tam totálně kůže, dopoledne jsem to opláchla vodou a schladila, večer to zase namažu Betadinovou mastí, takže je kráásně barevná
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Tak já už se k Vám taky můžu přidat:-) Konečně máme nějaký fotky...
Peppys Rock Lake
frenchik
napsal(a):
Peppys Rock Lake
tak čau
a to jsi čekala až budeš mít amíka??
my sice máme nadpis westernová plemena.... ale podstatný je to kochači
já nakříklad mám klusáky
bospor
napsal(a):
tak čau
já nakříklad mám klusáky
koníka ale máš pěknýho
moooc![]()
pověz nám o něm něco
frenchik
napsal(a):
Peppys Rock Lake
jani máš pěkný stránky
a dočetla jsem se tam že máš plňasi. nebo jsem blbě četla a jen je jezdíš??? teď nevím
a je to jedno
bospor
napsal(a):
jani máš pěkný stránky
a dočetla jsem se tam že máš plňasi. nebo jsem blbě četla a jen je jezdíš??? teď nevím
a je to jedno
Tak tady už leje, ale ono to potřebovalo
Naštěstí jsem to s Usou stihla jen s pár kapičkami a rozpršelo se až doma
lucky
napsal(a):
Tak tady už leje, ale ono to potřebovalo
Naštěstí jsem to s Usou stihla jen s pár kapičkami a rozpršelo se až doma
Ahojky holky,
už lijéééé-krááása!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Lucko pěkné fotečky...jen škoda že se jim na Happa moc nedaří ty appaloosa barvičky.Pak se ty koně mnohem hůř prodávají..
Fenda se mě taky moc líbila vždycky,ale na ježdění bych jí nechtěla..
proxima
napsal(a):
Ahojky holky,
už lijéééé-krááása!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Lucko pěkné fotečky...jen škoda že se jim na Happa moc nedaří ty appaloosa barvičky.Pak se ty koně mnohem hůř prodávají..
Fenda se mě taky moc líbila vždycky,ale na ježdění bych jí nechtěla..
Tak jsme byli dneska na akci vozit děti, samo zdarma. Už jsem pak nemohla chodit, tak jsem poníka půjčila na dětem, at ho vodí. Musela jsem ale po chvíli zasáhnout,sedla na něj taková habánka, pak dolů a potom další dítě, no poník jak matrace stát a stál. Tak si říkám, kdy mu dojde trpělivost. Naštěstí pohoda, ale na druhou stranu jsem tak docela ráda, že máme koníky hezky zastrčené u domu a na zahradě, jinak bych z něj asi měla brzy kousadlo.
marketka
napsal(a):
Tak jsme byli dneska na akci vozit děti, samo zdarma. Už jsem pak nemohla chodit, tak jsem poníka půjčila na dětem, at ho vodí. Musela jsem ale po chvíli zasáhnout,sedla na něj taková habánka, pak dolů a potom další dítě, no poník jak matrace stát a stál. Tak si říkám, kdy mu dojde trpělivost. Naštěstí pohoda, ale na druhou stranu jsem tak docela ráda, že máme koníky hezky zastrčené u domu a na zahradě, jinak bych z něj asi měla brzy kousadlo.
No jo, někdy je toho pak moc a koně to znechutí, bacha na to
Evi no jo, koníci hezouncí, ale ty barvičky nějak nejdou, je fakt, že pak jsou hůře prodejní. Když už někdo chce appu, tak přece barevnou, že ano. Fenda nevím jakýá je na ježdění, nemohu soudit, když je tak moc neznám, jen vizuálně, že jo...
Ale na pohled se mi prostě líbí
Tady třeba fakt nemá chybu..vím, že teda asi zrovna nevypadá jako standardní appa, ale jako araappa by byla super
lucky
napsal(a):
No jo, někdy je toho pak moc a koně to znechutí, bacha na to
Evi no jo, koníci hezouncí, ale ty barvičky nějak nejdou, je fakt, že pak jsou hůře prodejní. Když už někdo chce appu, tak přece barevnou, že ano. Fenda nevím jakýá je na ježdění, nemohu soudit, když je tak moc neznám, jen vizuálně, že jo...
Ale na pohled se mi prostě líbí
Tady třeba fakt nemá chybu..vím, že teda asi zrovna nevypadá jako standardní appa, ale jako araappa by byla super
Jinak tohle je drsné!!!!................. doost hnusné.... se mi zvedl žaludek...jen pro silné povahy!!
kam až lidi mohou klesnout v týrání...![]()
![]()
http://www.youtube.com/ watch?v=IOX-Y_WcY5o&feature=related
lucky
napsal(a):
Jinak tohle je drsné!!!!................. doost hnusné.... se mi zvedl žaludek...jen pro silné povahy!!
kam až lidi mohou klesnout v týrání...![]()
![]()
http://www.youtube.com/ watch?v=IOX-Y_WcY5o&feature=related
Jo jo, já vím. Právě proto si pamatuji, jak jsme jednou vozili děti, ty skákaly pomalu pod poníka a ten už to nevydržel a štípl naši Katku. A za týden to zkusil doma znovu. Přitom ho děti neotravují. Ale pamatoval si to. Naštěstí od té doby je jak milius, ale já se vždy hodně dlouho rozhoduji, než ho vezmu na akci 1-2x do roka. Ty děti si ho pletou s plyšáčkem a pak to tak vypadá. Takže jsem dneska z akce moc neměla, pořád jsem koukala, co se tam děje. Maminky na mě trochu koukaly, že jsem co chvíli zasahovala, když 4 leté dítě stálo bez dozoru za zadkem, bylo to trochu o nervy a nemám tyhle akce moc ráda.Třeba ti poutˇoví poníci musí mít nervy ze železa.
bospor
napsal(a):
tak čau
já nakříklad mám klusáky
Ne nečekala:-) Jen už jsem to měla zdokumentovaný, tak jsem si řekla, že se taky zapojím...:-)
No Rocky není můj, pouze na něm jezdím...je to můj miláček :-) Už jako hříbátko jsem ho obdivovala a teď jsem si na něho konečně sedla a fakt si rozumíme...
Teď je tříletej a nedávno se kastroval. Jo a tatínek je Jacs Cro Bar...
Jinak jsem vždycky měla plňase no:-) Na ty taky nedám dopustit...QH a A1/1- to je moje :-)
marketka
napsal(a):
Jo jo, já vím. Právě proto si pamatuji, jak jsme jednou vozili děti, ty skákaly pomalu pod poníka a ten už to nevydržel a štípl naši Katku. A za týden to zkusil doma znovu. Přitom ho děti neotravují. Ale pamatoval si to. Naštěstí od té doby je jak milius, ale já se vždy hodně dlouho rozhoduji, než ho vezmu na akci 1-2x do roka. Ty děti si ho pletou s plyšáčkem a pak to tak vypadá. Takže jsem dneska z akce moc neměla, pořád jsem koukala, co se tam děje. Maminky na mě trochu koukaly, že jsem co chvíli zasahovala, když 4 leté dítě stálo bez dozoru za zadkem, bylo to trochu o nervy a nemám tyhle akce moc ráda.Třeba ti poutˇoví poníci musí mít nervy ze železa.
Jo mě se Fenda vždycky líbila,viděla jsem jí když jí měl jako malou Tonda ve výcviku a lítala jak éro-byla mrštná jak kočka.Však je po cuttingovém Doc Clarkovi..
A vím že Zuzka říká že na ježdění je pěkné šídlo..
proxima
napsal(a):
Jo mě se Fenda vždycky líbila,viděla jsem jí když jí měl jako malou Tonda ve výcviku a lítala jak éro-byla mrštná jak kočka.Však je po cuttingovém Doc Clarkovi..
A vím že Zuzka říká že na ježdění je pěkné šídlo..
No jo, pokecaly jsme si včera hezky a jo, taky říkala. Ve výběhu teda ostatní kobyly na ni neměly
..byla jak tryskomyš
Ale jnak je kráásná
lucky
napsal(a):
No jo, pokecaly jsme si včera hezky a jo, taky říkala. Ve výběhu teda ostatní kobyly na ni neměly
..byla jak tryskomyš
Ale jnak je kráásná
![]()
![]()
Ahooj,my tu máme nějákou novou kochačku,ahooj,jak se jmenuješ,představ se nám,máš kráásnýho koníka.![]()
![]()
Tas Appa je fakt pěkná,
ale přesně souhlasím s Evičkou,Appa by měla být barevná,jinak to není ono.![]()
Hihi,Markét,taky to znám,když vozíme děcka v družině nebo ve třídě Jarčiný,tak mě taky bolej nohy,
ale zase ty rozzářený oči těch děcek jsou hezký,
pořád vidím sebe,když jsem byla malá a viděla jsem koně....![]()
![]()
Takhle krásně baštěj Pierot s Ab.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Ahooj,my tu máme nějákou novou kochačku,ahooj,jak se jmenuješ,představ se nám,máš kráásnýho koníka.![]()
![]()
Tas Appa je fakt pěkná,
ale přesně souhlasím s Evičkou,Appa by měla být barevná,jinak to není ono.![]()
Hihi,Markét,taky to znám,když vozíme děcka v družině nebo ve třídě Jarčiný,tak mě taky bolej nohy,
ale zase ty rozzářený oči těch děcek jsou hezký,
pořád vidím sebe,když jsem byla malá a viděla jsem koně....![]()
![]()
Takhle krásně baštěj Pierot s Ab.![]()
![]()
Jé,já jsem to přehlídla,jak jsi psala o Rockym,
to neva,že není Tvůj,hlavně,že s ním můžeš trávit volné chvilky a radovat se z jeho společnosti.
![]()
Aboše krásně a trpělivě stála,když jsme na ní pasovaly Jarčino anglický sedlo,docela jsme i musely vyvrtat aku vrtačkou dírku do podocasníku a i tak stála krásně,je šikovná.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
No jo, sice by měla být barevná, ale on když je ten koník něčím sympatický, tak je krásný každý, že ano
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
![]()
Jarča na ní jezdila dneska tady prvně,a ještě se necítila na to jezdit sama a i kvůli ostatním koním,tak jí mám na lonži,ale docela jim to spolu šlo.![]()
lucky
napsal(a):
No jo, sice by měla být barevná, ale on když je ten koník něčím sympatický, tak je krásný každý, že ano
![]()
To rozhodně,Lucí,to je jasný,ale přece jen krásně barevná Appa je prostě pokocháníčko pro oko.![]()
![]()
Ohýbáníčko,mám z toho fakt radost.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
To rozhodně,Lucí,to je jasný,ale přece jen krásně barevná Appa je prostě pokocháníčko pro oko.![]()
![]()
Ohýbáníčko,mám z toho fakt radost.![]()
![]()
No,právě,myslím,že do příštího roku do ní krásně doroste,
a pak už budou holky naprosto v pohodě.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
No,právě,myslím,že do příštího roku do ní krásně doroste,
a pak už budou holky naprosto v pohodě.![]()
![]()
Jarča Ab vždycky ohnula a vzápětí se ozvalo : Jaaauu.![]()
Ab přišla na to,že při ohýbání se můžou okusovat i boty.![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Jarča Ab vždycky ohnula a vzápětí se ozvalo : Jaaauu.![]()
Ab přišla na to,že při ohýbání se můžou okusovat i boty.![]()
![]()
![]()
Teď s ní nějákou dobu budeme cvičit,aby se jí otočil ten reflex-otěž-hlava nahoru,tak to otočíme,otěž-hlava dule,
je šikovná a myslím,že to nebude dlouho trvat.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Teď s ní nějákou dobu budeme cvičit,aby se jí otočil ten reflex-otěž-hlava nahoru,tak to otočíme,otěž-hlava dule,
je šikovná a myslím,že to nebude dlouho trvat.![]()
![]()
![]()
Tady se nám Ab ohnula až moc...![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
![]()
A takhle krásně zapadlo slunce,strašně ráda na ty západy koukám...![]()
frenchik
napsal(a):
Ne nečekala:-) Jen už jsem to měla zdokumentovaný, tak jsem si řekla, že se taky zapojím...:-)
No Rocky není můj, pouze na něm jezdím...je to můj miláček :-) Už jako hříbátko jsem ho obdivovala a teď jsem si na něho konečně sedla a fakt si rozumíme...
Teď je tříletej a nedávno se kastroval. Jo a tatínek je Jacs Cro Bar...
Jinak jsem vždycky měla plňase no:-) Na ty taky nedám dopustit...QH a A1/1- to je moje :-)
taky mám ráda plňase
ale klusáky víc![]()
mají povahu podobnou A 1/1 ale bez jejich nectností
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Dobré ráno!!!
Tak u nás celou noc hezky lilo, ale nyní už neprší, jen je zataženo. Avšak potřebovalo to řádně polít, takže s tím nemám problém. Všechno bylo děsně suché
Já do půlnoci dávala na Usy web fotky, ještě mi tam chybí dvě galerie, pak hodím aktuality a vše pustím ..teď to jdu dodělat.
Eviku, koukala jsem, že tady tomu webu v poslední době moc nedáš!!!!
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Bré ráno,
jééé krásně lilo celou noc-to je fajn!!
No web jsem nějak zanedbala a teď se mě do toho nechce..chci to tam celé předělat..
A taky je fakt že tam není moc co dávat..stavíme a budujem pořád něco,není čas fotit a jezdit moc na akce..takže jedině že bych tam dala návod jak se míchá mlata a řeže dřevo![]()
![]()
Nééé musím to dodělat..
proxima
napsal(a):
Bré ráno,
jééé krásně lilo celou noc-to je fajn!!
No web jsem nějak zanedbala a teď se mě do toho nechce..chci to tam celé předělat..
A taky je fakt že tam není moc co dávat..stavíme a budujem pořád něco,není čas fotit a jezdit moc na akce..takže jedině že bych tam dala návod jak se míchá mlata a řeže dřevo![]()
![]()
Nééé musím to dodělat..
No to mi povídej...já tam teď lůáduji fotky atd., taky nemám na nic čas a taky jsem to dlouho zamnedbávala
Už vylízá sluníčko, kráása
lucky
napsal(a):
No to mi povídej...já tam teď lůáduji fotky atd., taky nemám na nic čas a taky jsem to dlouho zamnedbávala
Už vylízá sluníčko, kráása
Ahojky,
tak tedˇ jsem vstávala, to se mi dlouho nestalo spát do tolika hodin. V 5 jsem totiž jela s Katkou na pohotovost. Svíjela se chudinka v křečích, že jí bolí bříško. Rychle jsme dorazily na pohotovost, tam chudák zvracela, odkázali mě na dětskou pohotovost, která je uprostřed města. Tam si malou chtěli nechat, ale nakonec jí vzali krev a pustili nás domů s tím, že se máme večer stavit. Je to nějaká asi střevní a žaludeční infekce, tedˇ to prý řádí. Zatím je malá v pohodě, tak snad to bude dobré. Už včera večer se mi nezdála...
Myslela jsem si, že dneska sjedu na nějakou koňskou akci, ale nemohu se hnout od malé, tak snad nějak večer dorazím za koníky a projedu se,pokud bude malá v pořádku. Ty křeče se můžou dostavit kdykoliv, jako dnes ráno. Chvíli dobře a chvíli špatně.