Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.5.2006 22:20

Kdo ví o nějakých kurzích této metody pro začátečníky napište je sem a k nim nějaké info.DĚKUJI MOC!!!!

5.5.2006 22:36

nicolll napsal(a):
Kdo ví o nějakých kurzích této metody pro začátečníky napište je sem a k nim nějaké info.DĚKUJI MOC!!!!

Zalezi na tom odkud jsi.Na JM si holky od nas ze staje pochvalujou ranc loucka a instruktorku Katku S.(nevim presne prijmeni)

5.5.2006 22:49

nicolll napsal(a):

Já jsem spokojená s Honzou Bláhou. Chodím na jeho kurzy, sice nedělá úplně Parelliho metodu(ale učil se u parelliho), ale podle mě to člověku úplně úžasně dokáže vysvětlit. Dělá kurzy převážně na Borové(jihozápad Čech)

6.5.2006 14:58

nicolll napsal(a):

19.-21.5. je na ranči Loučka kurz pro začátečníky.Vedu ho já (tedy nikoliv Káťa).Místa s koňmi jsou už obsazená, takže jen diváci.Je to na JM.Jinak Honzu Bláhu doporučuji taky-opravdu vysvětluje sqele

6.5.2006 21:30

nicolll napsal(a):

Káťa S. = Káťa santarová, ale ta má kurz někde mimo Ranč Loučka , tam má Zuzka. Jináč myslím ,že kurzů pro začátečníky je dost nebo se stačí "dívat" na někoho kdo to v tvé blízkosti dělá (to dělám já.-)) ). Nebo se jednoduše s tím člověkem domluvit:-)) přeji hodně zdaru, já taky začínám

6.5.2006 21:31

zuza napsal(a):
19.-21.5. je na ranči Loučka kurz pro začátečníky.Vedu ho já (tedy nikoliv Káťa).Místa s koňmi jsou už obsazená, takže jen diváci.Je to na JM.Jinak Honzu Bláhu doporučuji taky-opravdu vysvětluje sqele

jůůů Siginek v Lysé:-)) doufám, že letos o5 budete (nebo v Brně)

8.5.2006 13:04

hanule napsal(a):
Káťa S. = Káťa santarová, ale ta má kurz někde mimo Ranč Loučka , tam má Zuzka. Jináč myslím ,že kurzů pro začátečníky je dost nebo se stačí "dívat" na někoho kdo to v tvé blízkosti dělá (to dělám já.-)) ). Nebo se jednoduše s tím člověkem domluvit:-)) přeji hodně zdaru, já taky začínám

Já budu mít kurz pro začínající 2. - 4.6. v Osové (mezi Osovou Bítýškou(cca 1km) a Vlkovem (cca 1km) ...Mám tam ještě tři volná místa...budou se tam probírat základní principy přirozené komunikace a základních 7 her.

info u mě na čísle 602 409 372

Klidně se ozvěte...
cena je 1200Kč + 200 ubytování

s pozdravem Kačka Santarová

9.5.2006 11:36

nicolll napsal(a):

ja se chci zucastnit taky nejakeho toho kurzu.... poradte co v Brne ci okoli je ????? kujuuuuuuuu

9.5.2006 20:05

neffka napsal(a):
ja se chci zucastnit taky nejakeho toho kurzu.... poradte co v Brne ci okoli je ????? kujuuuuuuuu

a nebo ko mate nejaké ty návody na cviky

9.5.2006 21:36

nicolll napsal(a):
a nebo ko mate nejaké ty návody na cviky

Ahoj...ten kurz co povedu já, je asi 30km od Brna po dálnici......pokud by si měla zájem tak mi zavolej na tel. číslo 602 409 372...je ještě volné místo...
¨
S pozdravem Kačka santarová

10.5.2006 08:01

neffka napsal(a):

tak tady to mas ofiko:

Ve dnech 19.-21.5. se na Ranči Loučka v Předklášteří u Tišnova (cca 20km od Brna) uskuteční kurz základů přirozené komunikace člověka a koně vedený Zuzanou Prokopovou.
V Pá 19.5. bude zahájení, teorie a táborák s dotazy.
So 20.5. první část kurzu s koňmi. 10:00-13:00 dopolední část 13:00-14:30 přestávka na oběd 14:30-? odpolední výuka
Ne druhá část s koňmi. 10:00-13:00 dopolední část 13:00-14:30 přestávka na oběd 14:30-? odpolední výuka.
Cena divák 150,- na oba dny, účast s koníky je už obsazena.Kontakt na tel: 604334916 nebo na mailu zuzkaprokopova@rancloucka.cz
mej se Z.

10.5.2006 13:41

zuza napsal(a):
tak tady to mas ofiko:

Ve dnech 19.-21.5. se na Ranči Loučka v Předklášteří u Tišnova (cca 20km od Brna) uskuteční kurz základů přirozené komunikace člověka a koně vedený Zuzanou Prokopovou.
V Pá 19.5. bude zahájení, teorie a táborák s dotazy.
So 20.5. první část kurzu s koňmi. 10:00-13:00 dopolední část 13:00-14:30 přestávka na oběd 14:30-? odpolední výuka
Ne druhá část s koňmi. 10:00-13:00 dopolední část 13:00-14:30 přestávka na oběd 14:30-? odpolední výuka.
Cena divák 150,- na oba dny, účast s koníky je už obsazena.Kontakt na tel: 604334916 nebo na mailu zuzkaprokopova@rancloucka.cz
mej se Z.

na ten kurz jsem chtela jet ale jsem zdaleka.to by jeste tak nevadilo ale nema me tam kdo dovist a jeste me tam mamka nechce pustit samotnou.ale jinak jetsli budes mit kurz nekde pobliz tak prosim bud pisni na E-mail nebo na moje cislo ktery je 721539107.a nemas k tomu nejaky ty podklady ze bych neco uz zkusila??neco uz umime ale moc toho neni:mentalni tlak na predek na zadek,curik vlnenim voditka za to jsem nejradsi milacek muj tvrdohlavej(no tak je to proste hucul) to nemohl pochopit co po nim chcu tim vlnenim voditka,curik na zatlacenim ale uz jen dotknutim se nad nosem,na prsa a ustupovanim bokem na obe dve strany s nadzvihnutou kladinou nad zemi.

15.9.2006 10:45

nicolll napsal(a):

Ahoj, zvu vás ke členství, k práci i zábavě na www.parelliczech.com.

Přidejte reakci

Přidat smajlík