Ahoj,díky,děvčata,já jsem fakt byla docela zvědavá,co bude Ab vymýšlet,ale byla včera opravdu hodná.No ona třeba až se okouká,tak bude hubatá,hihi,ale to zmáknem,a je fakt i v klusu i ve cvalu pohodlná.
Lucí,asi to zkus,třeba nějákou dvouhodinovku a můžeš kontrolovat při jízdě,co to dělá,nám se jednou holky přidřely a když už se jim to zahojilo a jely jsme poprvně ven,tak jsem furt koukala,co to dělá,furt jsem měla strach,aby se zase neodřely.
Jéžíš,Markét,ani mi tu školu nepřipomínej,já bych si Jarču tady nechala letos napořád doma,loni né,to docela zlobila,ale letos je fakt hodná,pomáhá,jezdíme....
jaruska
napsal(a):
Ahoj,díky,děvčata,já jsem fakt byla docela zvědavá,co bude Ab vymýšlet,ale byla včera opravdu hodná.No ona třeba až se okouká,tak bude hubatá,hihi,ale to zmáknem,a je fakt i v klusu i ve cvalu pohodlná.
Lucí,asi to zkus,třeba nějákou dvouhodinovku a můžeš kontrolovat při jízdě,co to dělá,nám se jednou holky přidřely a když už se jim to zahojilo a jely jsme poprvně ven,tak jsem furt koukala,co to dělá,furt jsem měla strach,aby se zase neodřely.
Jéžíš,Markét,ani mi tu školu nepřipomínej,já bych si Jarču tady nechala letos napořád doma,loni né,to docela zlobila,ale letos je fakt hodná,pomáhá,jezdíme....
No já se právě bojím, aby se to nedodřelo a další dobu se bude léčit. Ale má to namazané Betadinovou mastičkou..takže je kráásně žlutá
. a uvažuji, jestli to mýt, nebo nechat tak a dát podbřišník. Případně ho pak umyju, že, ale nebude ta kůžička suchá a nemuselo by se to případně chtít podřít...mě trefí, fakt.
lucky
napsal(a):
No já se právě bojím, aby se to nedodřelo a další dobu se bude léčit. Ale má to namazané Betadinovou mastičkou..takže je kráásně žlutá
. a uvažuji, jestli to mýt, nebo nechat tak a dát podbřišník. Případně ho pak umyju, že, ale nebude ta kůžička suchá a nemuselo by se to případně chtít podřít...mě trefí, fakt.
Jinak je fajn, že je pohodlná a hlavně hodná
jaruska
napsal(a):
![]()
No,právě to zjistíě,že na ní pojedeš a občas ze sedla koukneš,co to dělá,kdybys měla sebemenší pochybnost,slezeš,sedlo povolíš a dojdeš pěšo.![]()
A nebo hold ještě pár dní počkat....![]()
NO, jako já myslím, že ono se to už jen tak rychle nezlepší. Má to zahojené, kůži dobrou, chlupy trochu někde slezly..ona se ta kůže celá sloupala a má tam novou. Ten otok splaknul, trochu je to vytahané ta kůže, ale není to tak hrozné...no uvidíme. Uvažuji, jestli nechat to promaštěné tou mastí, nebo to před tím ježděním umýt
Zase jak to bude suché, může se to více odřít, ne?
Já se nemůžu vynadívat na tuhle fotku...faaakt krásné svalíky
lucky
napsal(a):
NO, jako já myslím, že ono se to už jen tak rychle nezlepší. Má to zahojené, kůži dobrou, chlupy trochu někde slezly..ona se ta kůže celá sloupala a má tam novou. Ten otok splaknul, trochu je to vytahané ta kůže, ale není to tak hrozné...no uvidíme. Uvažuji, jestli nechat to promaštěné tou mastí, nebo to před tím ježděním umýt
Zase jak to bude suché, může se to více odřít, ne?
Já se nemůžu vynadívat na tuhle fotku...faaakt krásné svalíky
Chtěli jsme jet ven v 11 a já teď zrovna tahala sekačku na zahradu dosekat to..večer se to už nedodělao..no a černava a chčije a chčije
Ale pořádně!
Sakra
Když chce člověk něco dělat, tak nemůže
lucky
napsal(a):
Chtěli jsme jet ven v 11 a já teď zrovna tahala sekačku na zahradu dosekat to..večer se to už nedodělao..no a černava a chčije a chčije
Ale pořádně!
Sakra
Když chce člověk něco dělat, tak nemůže
Už neprší, svítí sluníčko, všechno se děsně odpařuje. Na odpoledne to vypadá, že bychom jeli ven všichni..i Čipo a Betty..... to bude super!
Hele..jukněte v PNS na tenhle časák!!! Zrovna vyšel!!! Je tam tátův velký článek o fundlácích..celý profil plemen, kráásné fotky, samozřejmě je tam Fabby i Darés a Fabricius je tady na titulní stránce
lucky
napsal(a):
Už neprší, svítí sluníčko, všechno se děsně odpařuje. Na odpoledne to vypadá, že bychom jeli ven všichni..i Čipo a Betty..... to bude super!
Hele..jukněte v PNS na tenhle časák!!! Zrovna vyšel!!! Je tam tátův velký článek o fundlácích..celý profil plemen, kráásné fotky, samozřejmě je tam Fabby i Darés a Fabricius je tady na titulní stránce
![]()
![]()
Jéé,to je krásná fotka toho hlavatýho fundlanďana,kráásný,opravdu!!!![]()
![]()
Prší,joo???![]()
Tady je dneska nádherně,my byly s Jarčou venku a hned,jak jsme přijely,jsme se mušely vykoupat,neboť jsme byly naložený ve vlastní šťávě....![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Jéé,to je krásná fotka toho hlavatýho fundlanďana,kráásný,opravdu!!!![]()
![]()
Prší,joo???![]()
Tady je dneska nádherně,my byly s Jarčou venku a hned,jak jsme přijely,jsme se mušely vykoupat,neboť jsme byly naložený ve vlastní šťávě....![]()
![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Legišek je naštvanej,že jsem ho uvázala,tak se mnou nemluví.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Legišek je naštvanej,že jsem ho uvázala,tak se mnou nemluví.![]()
![]()
Jarča měla dneska hezký tričko.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Dneska jsme se vydali až do Královic.![]()
![]()
Děti se furt pošťuchovaly,to je až neskutečný,kolik má Legišek pořád tý enerdžajzr
,to Hanička je lenoch.
jaruska
napsal(a):
![]()
Děti se furt pošťuchovaly,to je až neskutečný,kolik má Legišek pořád tý enerdžajzr
,to Hanička je lenoch.
![]()
Tohle byla sranda,tenhle mostík je přestěhovanej o 10 metrů blíž k nám a jak je tam před ním udělanej ten betonovej nájezd,tak Kačenka řekla:tam nejdu.![]()
Tak chudák Jarča v tom vedru musela kolečkovat,už toho začínala mít dost,když teda se jí pak povedlo Kačenku přesvědčit,že to nic není a Kačenka šla,to jsem teda čubrněla.![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Tohle byla sranda,tenhle mostík je přestěhovanej o 10 metrů blíž k nám a jak je tam před ním udělanej ten betonovej nájezd,tak Kačenka řekla:tam nejdu.![]()
Tak chudák Jarča v tom vedru musela kolečkovat,už toho začínala mít dost,když teda se jí pak povedlo Kačenku přesvědčit,že to nic není a Kačenka šla,to jsem teda čubrněla.![]()
![]()
![]()
Ale ona ví dobře,že jak se jednou koníkovi ustoupí,jako že tam teda nemusí,tak je na příště problém větší,tak fakt makala,aby tu Kačenku tam dostala.![]()
Já měla tááákovou radooost....![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Ale ona ví dobře,že jak se jednou koníkovi ustoupí,jako že tam teda nemusí,tak je na příště problém větší,tak fakt makala,aby tu Kačenku tam dostala.![]()
Já měla tááákovou radooost....![]()
![]()
![]()
Hanička naštěstí šla za maminkou krásně,nic neřešila.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Hanička naštěstí šla za maminkou krásně,nic neřešila.![]()
![]()
No a bambulka jde v poklidu za mnou taky.![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Tady už jsme v Královicích,Jarča šla pro pití.
jaruska
napsal(a):
![]()
Tady už jsme v Královicích,Jarča šla pro pití.
![]()
Kdo chce pistolníkem býti......![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Legišek měl hlad....![]()
![]()
Hanička si zase drbala hlavu....![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
No,mladá nakonec odpadla dočista....![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
No,mladá nakonec odpadla dočista....![]()
![]()
![]()
Děti se furt škádliy.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Děti se furt škádliy.![]()
![]()
Pak jsme si dali ještě jednou mostík tam i zpátky....![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Pak jsme si dali ještě jednou mostík tam i zpátky....![]()
![]()
A šli jsme okouknout nově napuštěnej královickej rybníííík!!!!!!![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
A šli jsme okouknout nově napuštěnej královickej rybníííík!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ještě není napuštěnej úplně celej,ale bude tu pěkný koňokoupání.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Ještě není napuštěnej úplně celej,ale bude tu pěkný koňokoupání.![]()
![]()
Tady je most pro bryčky...
jaruska
napsal(a):
![]()
Tady je most pro bryčky...
![]()
Ten byl taky cvičně náš.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
![]()
A videjko....![]()
http://www.stream.cz/video/ 352176-s-holkama-to-jde-z-kopce
jaruska
napsal(a):
![]()
A videjko....![]()
http://www.stream.cz/video/ 352176-s-holkama-to-jde-z-kopce
teda super!! A já pořád koukám na toho Legiška, jak spí a něco se mu zdá, jak se mu melou ty uši..to je rozkošné!!!
Tady je vedro na padnutí
Nachcípnutí!!!!
Jdu se psy do vody, jinak umřůůůůůůů![]()
![]()
Se to vše vypařuje..no fakt síla
lucky
napsal(a):
teda super!! A já pořád koukám na toho Legiška, jak spí a něco se mu zdá, jak se mu melou ty uši..to je rozkošné!!!
Tady je vedro na padnutí
Nachcípnutí!!!!
Jdu se psy do vody, jinak umřůůůůůůů![]()
![]()
Se to vše vypařuje..no fakt síla
Ahojky, tady bylo taky na infarkt. S holkama jsme to vedro zvládly u bazénu, já se ponořila do Jezdectví, nicméně jsem zjistila, že jsme prošvihly malířskou soutěž. Loni byla Katka druhá. No nic, tak to napilujeme a zkusíme štěstí za rok.Navečer jsem jela s dětmi za koníky a měly slíbeno, pokud budou hodné, tak se stavíme na benzině pro nanuky. Nicméně mi pomohly postavit překážky a jak jsem byla taková v pohodě, se Schelbym jsme skočili 50 cm. Já vím, se smějete, ale ten koník předtím překážky rozšlapával a nyní už si krásně skočil do cvalu a pohodička. Dokonce bylo vidět, jak ho to baví. No já samouk, tak se na tom taky plácám, ale postupně se oba od sebe naučíme. To budou chlapi koukat.
marketka
napsal(a):
Ahojky, tady bylo taky na infarkt. S holkama jsme to vedro zvládly u bazénu, já se ponořila do Jezdectví, nicméně jsem zjistila, že jsme prošvihly malířskou soutěž. Loni byla Katka druhá. No nic, tak to napilujeme a zkusíme štěstí za rok.Navečer jsem jela s dětmi za koníky a měly slíbeno, pokud budou hodné, tak se stavíme na benzině pro nanuky. Nicméně mi pomohly postavit překážky a jak jsem byla taková v pohodě, se Schelbym jsme skočili 50 cm. Já vím, se smějete, ale ten koník předtím překážky rozšlapával a nyní už si krásně skočil do cvalu a pohodička. Dokonce bylo vidět, jak ho to baví. No já samouk, tak se na tom taky plácám, ale postupně se oba od sebe naučíme. To budou chlapi koukat.
![]()
Markét,určitě se tady nikdo nesměje,já už vůůbec ne,pro mě je 50 cm dost vysoko na rozbití huby,
já to radši objedu
,sice jsem dneska přeskočila spadlou větev
,ale Moruš skáče tak docela rozumně
,že jsem ani neopustila své sedýlko,hihi.![]()
Tady Ab s Oldou,ona se sice na něj šklebí,ale nic mu neudělá,za chvilku je s ním kamarádka.A to na něj nic neříkala ani u té paní,to jsem čekala,když je ve svém boxu,že když teda paní říkala,že Ab nemá ráda chlapy,tak že tam po něm půjde,ale nic,a to si tam byl zvedat nohy..![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
![]()
Ab má docela ráda Haňudli,nechá jí u sebe i u žrádla..![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Ab má docela ráda Haňudli,nechá jí u sebe i u žrádla..![]()
![]()
Nejdřív Ab olíže klec......![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Nejdřív Ab olíže klec......![]()
![]()
Pak olíže u toho i Haňudli...![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Pak olíže u toho i Haňudli...![]()
![]()
![]()
A zase pokračuje s klecí.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Osprchovaná Ab.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Osprchovaná Ab.![]()
![]()
Osprchovala jsem i Pierota,ale ten sebou vždycky hned práskne...![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Osprchovala jsem i Pierota,ale ten sebou vždycky hned práskne...![]()
![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Na zahradě nemáme vodu, tak ráda bych koníky sprchovala. Musím s tím pak začít na jaře u domu, Schelby na vodu koukal, jakoby to viděl poprvé.Běhal dokolečka dokola.
Dneska, jak jsme skákali, tak mi pak chtěl vběhnout do otevřeného vleku. Asi si myslel, že tam je dobrota. Chodíme tam denně a makáme. Poučení pro příště-radši vlek zavřít, nebo přijdu o hlavu. Jednou bych moc ráda na ten kurzík PNH, spíš bez koně. Pokud bude něco v okolí, dáš mi vědět?
Jsem ráda, že Ab Oldu bere.
Jo, dneska kámošce měli dovézt tu krásnou haflingerku. Hodím se fotečku.
marketka
napsal(a):
Na zahradě nemáme vodu, tak ráda bych koníky sprchovala. Musím s tím pak začít na jaře u domu, Schelby na vodu koukal, jakoby to viděl poprvé.Běhal dokolečka dokola.
Dneska, jak jsme skákali, tak mi pak chtěl vběhnout do otevřeného vleku. Asi si myslel, že tam je dobrota. Chodíme tam denně a makáme. Poučení pro příště-radši vlek zavřít, nebo přijdu o hlavu. Jednou bych moc ráda na ten kurzík PNH, spíš bez koně. Pokud bude něco v okolí, dáš mi vědět?
Jsem ráda, že Ab Oldu bere.
Jo, dneska kámošce měli dovézt tu krásnou haflingerku. Hodím se fotečku.
Salomka
marketka
napsal(a):
No to jo. Koukala jsem, co ho to napadlo? Dřív si toho ani nevšiml. Radši to budu zavírat a jen otvírat, až se budeme učit.
Teda to bych nevěřila, že tam vběhne i s Tebou!
I když na druhé straně zase jo.
Já vím jak Usa. Když se něco naučí, tak to začne dělat jako cirkusák.
Například s Karlou bojovala, že nebude stát nad kavaletou, nebude ji mít pod břichem, protože to papá koníčky. A když už to zvládla, tak ovšem nad ní nebude chodit bokem a tak různě. Pak došla k tomu, že ono to fakt koníčky nepapá, a že je to zábava a ještě se hrozně u toho chválí, což ona ráda. Takže dneska bude šmatlat v kruhovce a táhnout člověka nad kavaletu a nejradši nad ní bude stát a chodit doprava a doleva nad ní.......jako cirkusák
Proto ji ani nikdy jsem neučila lehat a vzpínat, protože ona by mi to pak byla schopná dělat ze zábavy pořád a to fakt nechci
Jinak včera jsme s Kristýnou a Čipem jeli k hospodě a čekali na Jarku s Betty. Pak jsme společně všichni 3 jeli, na střništi jsme si krásně zaklusali a hodili kousek i cvalem. Usa mě moc překvapila, že na to, že nebyla dlouho pod sedlem, tak zaskočila okamžitě na pobídku a šla moc krásně, pomaloučku, podsazená a na jemný kontakt..radost na takovém hodném koníčku cválat. za námi se valila Betty, ale nacválala nakonec taky a Čipo taky.
No jo, jenomže já sesedla, abych skontrolovala co teda ten podbřišník a domů šla už pěšky
. Nebylo to dobré, ještě můžu některý den vyzkoušet jiný podbřišník, ale i přes to, že to má před ním, tak ta jemná kůžička se dře. Měla tam krvavé tečky, chlupy tam nemá a ta kůže se celá vyměnila, takže je to hodně citlivé...debilní štípanec od nějaké svině a takhle to koně vyřadí.
Takže holky jsem poslala aby si jely samy, prý se moc hezky projely, Čipo byl rozhozený trochu s Betty, je zvyklý jezdit jen s Usou, ale pak ho Krista prý srovnala a Betty se naopak rozjela, že prý ke konci vypadala, že by vycválala všechno, takže mám radost, že se holka dává dokupy.
lucky
napsal(a):
Teda to bych nevěřila, že tam vběhne i s Tebou!
I když na druhé straně zase jo.
Já vím jak Usa. Když se něco naučí, tak to začne dělat jako cirkusák.
Například s Karlou bojovala, že nebude stát nad kavaletou, nebude ji mít pod břichem, protože to papá koníčky. A když už to zvládla, tak ovšem nad ní nebude chodit bokem a tak různě. Pak došla k tomu, že ono to fakt koníčky nepapá, a že je to zábava a ještě se hrozně u toho chválí, což ona ráda. Takže dneska bude šmatlat v kruhovce a táhnout člověka nad kavaletu a nejradši nad ní bude stát a chodit doprava a doleva nad ní.......jako cirkusák
Proto ji ani nikdy jsem neučila lehat a vzpínat, protože ona by mi to pak byla schopná dělat ze zábavy pořád a to fakt nechci
Jinak včera jsme s Kristýnou a Čipem jeli k hospodě a čekali na Jarku s Betty. Pak jsme společně všichni 3 jeli, na střništi jsme si krásně zaklusali a hodili kousek i cvalem. Usa mě moc překvapila, že na to, že nebyla dlouho pod sedlem, tak zaskočila okamžitě na pobídku a šla moc krásně, pomaloučku, podsazená a na jemný kontakt..radost na takovém hodném koníčku cválat. za námi se valila Betty, ale nacválala nakonec taky a Čipo taky.
No jo, jenomže já sesedla, abych skontrolovala co teda ten podbřišník a domů šla už pěšky
. Nebylo to dobré, ještě můžu některý den vyzkoušet jiný podbřišník, ale i přes to, že to má před ním, tak ta jemná kůžička se dře. Měla tam krvavé tečky, chlupy tam nemá a ta kůže se celá vyměnila, takže je to hodně citlivé...debilní štípanec od nějaké svině a takhle to koně vyřadí.
Takže holky jsem poslala aby si jely samy, prý se moc hezky projely, Čipo byl rozhozený trochu s Betty, je zvyklý jezdit jen s Usou, ale pak ho Krista prý srovnala a Betty se naopak rozjela, že prý ke konci vypadala, že by vycválala všechno, takže mám radost, že se holka dává dokupy.
![]()
Ahojky, vidím Jaruško, že teda si s Abinkou skvěle užíváte... to musel být príma pocit, když jsi na ní byla poprvé venku a ona neudělala nic, co by ti nevyhovovalo... a ještě k tomu celkem bere Oldu.. no super ![]()
![]()
Moc se mi ty fotky líbí, koukala jsem i na tu předchozí moderku, protože včera mi bylo tak blbě, že jsem nemohla jít do práce...
Sice to dneska není o nic lepší, ale práce tu mám jako blázen, takže ještě štěstí, že mě to nebude čekat v až pondělí...
Staník má taky střevní chřipku jako já, takže jsme si docela užívali... Od pondělí je hospoda zavřená a probíhá celková, ale opravdu celková rekonstrukce..
zbyly tam v úterý jen holé zdi a kousky podlahy.. i z té šly části pryč... takže fakt total rekonstrukce, se kterou Standovi pomáhaly čtyři super lidičky z vesnice... ještě že tak, kdybych pomáhala jen já, tak to nebude hotový ani za dva týdny... ![]()
ale včera byla docela sranda, protože jsme se se Standou střídali na záchodě a mezitím pracovali v té hospodě... do práce bych z důvodu délky cesty nedojela bez komplikací
, takže když už jsem byla doma, přidala jsem ruku k dílu ![]()
Takže dneska už se bude otevírat pro veřejnost a zrovna Staníkovi dorazí osm kamarádů z Valašska, z čehož mám fakt radost
, protože u nás budou tři dny a večer se chtějí v hospodě totálně zkoulovat, takže Staník si vzal volno, aby si s nima mohl pokecat s tím, že tam budu pinglovat já a ten pán, co to vzal za Standu při jeho dovolené... grrrrr ![]()
To bude hrůza, vždyť je pátek a ještě byla celý týden hospoda zavřená... zešílím z toho, holky dneska.... fakt.... to bude masakr.. předpokládám otevíračku jen tak do půl třetí do rána...![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Jé,Betka už cválá,tak to je super,![]()
akorát je blbý to Usino bebí,no jo,to chce hold ještě nějákou dobu nechat být a zahojit,jinak se ta kůžička z toho bude pořád odlupovat při ježdění...![]()
Jé,Pavlí,no nazdar,tak střevní chřipajzna řádí koukám všude
,my zatím nic,teda
,ťuky ťuk,ale určitě si to odněkud přivlečeme.![]()
Ono se to šíří jak lavina v létě.![]()
Jojo,Aboše byla fakt moc hodná
,já jela jen na tý jezdecký ohlávce,sice jsem si chvílema říkala,že to asi moc dobrý není
,kdyby něco vymýšlela,ale ona fakt nic nedělala a zase na druhou stranu,už jsem jí měla naohýbanou,že kdyby to přeci jen se mnou někde sbalila,tak vím,že už se otočit do kolečka může.Ale ona opravdu o ničem takovým nepřemýšlela,byla moc šikovná.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Jé,Betka už cválá,tak to je super,![]()
akorát je blbý to Usino bebí,no jo,to chce hold ještě nějákou dobu nechat být a zahojit,jinak se ta kůžička z toho bude pořád odlupovat při ježdění...![]()
Jé,Pavlí,no nazdar,tak střevní chřipajzna řádí koukám všude
,my zatím nic,teda
,ťuky ťuk,ale určitě si to odněkud přivlečeme.![]()
Ono se to šíří jak lavina v létě.![]()
Jojo,Aboše byla fakt moc hodná
,já jela jen na tý jezdecký ohlávce,sice jsem si chvílema říkala,že to asi moc dobrý není
,kdyby něco vymýšlela,ale ona fakt nic nedělala a zase na druhou stranu,už jsem jí měla naohýbanou,že kdyby to přeci jen se mnou někde sbalila,tak vím,že už se otočit do kolečka může.Ale ona opravdu o ničem takovým nepřemýšlela,byla moc šikovná.![]()
No právě, že Usa je jak naháč, děsné. Dneska jsem ji vydrbala zase hřbílkem, hafo chlupů a přejela ji hadicí a je fakt šíleně nahá. Tak řídké chloupky jemné má po těle..šílené! No a opelichal ji ocas!!!! Já si vždy myslela, že to měly vylínané tím, že se drbala. Ale letos se nedrbe vůbec na ocase. Ale ty žíně s kořene prostě odpadly!!! Má tam nahoře úplně holé "Véčko" ! Prostě to vypadlo!
Takže mám arabského naháče. ![]()
![]()
Jinak dnes ještě budeme dělat pokus, až přijde s pastvy, tak budu mít půjčený právě kožíškový skoro nový podbřišník, tak uvidíme, jak to bude vypadat. Na arabáších jsme s eo tom bavily a že taky mohli s kožichme, tak uvidíme...Projedeme se kolem řeky tady a uvidíme. Ona má tu kůžičku dobrou, jen prostě se to sloupalo, takže je to nová jemná kůžička, srst tam vlastně není teď, celé to opadalo a ty podbřišníky ji tam dřou..i když právě nejsou na tom místě, tak jak ten kůň jde, tak ta kůže se o to otírá a prostě se odře sam a o sebe...
Tak já se odebéřu do stáje..ještě vyhodit bobany, nachystat vše a jdu pro holčí a vyzkoušíme to---
lucky
napsal(a):
No právě, že Usa je jak naháč, děsné. Dneska jsem ji vydrbala zase hřbílkem, hafo chlupů a přejela ji hadicí a je fakt šíleně nahá. Tak řídké chloupky jemné má po těle..šílené! No a opelichal ji ocas!!!! Já si vždy myslela, že to měly vylínané tím, že se drbala. Ale letos se nedrbe vůbec na ocase. Ale ty žíně s kořene prostě odpadly!!! Má tam nahoře úplně holé "Véčko" ! Prostě to vypadlo!
Takže mám arabského naháče. ![]()
![]()
Jinak dnes ještě budeme dělat pokus, až přijde s pastvy, tak budu mít půjčený právě kožíškový skoro nový podbřišník, tak uvidíme, jak to bude vypadat. Na arabáších jsme s eo tom bavily a že taky mohli s kožichme, tak uvidíme...Projedeme se kolem řeky tady a uvidíme. Ona má tu kůžičku dobrou, jen prostě se to sloupalo, takže je to nová jemná kůžička, srst tam vlastně není teď, celé to opadalo a ty podbřišníky ji tam dřou..i když právě nejsou na tom místě, tak jak ten kůň jde, tak ta kůže se o to otírá a prostě se odře sam a o sebe...
Tak já se odebéřu do stáje..ještě vyhodit bobany, nachystat vše a jdu pro holčí a vyzkoušíme to---
Tak vidíš Lucko, bude to dobrý a příroda si sama poradí. A ta holá místa dorostou a bude mít na zimu pěkný kožíšek. Jsou i horší věci.
Já jsem doma zadřená, Jarda opět v práci na odpoledne. Byla jsem za koníky, honem rychle jsem je vydrbala, byli vyválení, vybrala kopyta, hodila trávu a zase tradá s dětma domů a ještě chtěly do bazénu. Taky jsem koukala, mají někde v nabídce růžový boxík s čištěním za dobrou cenu, paní jsem psala, nicméně hit loňského léta už je vyprodaný, mají už jiné barvy.Ještě jsem je našla jinde, tak paní píšu a pokud jej bude mít, sem s ním a mám dárek třeba pod stromeček. Prodávám ted dvě sedla, tak z toho bude nějaká ta korunka. No nic, jdu uklidit vyžehlené prádlo, úplně ze mě leje. Je tu dusno.
marketka
napsal(a):
Tak vidíš Lucko, bude to dobrý a příroda si sama poradí. A ta holá místa dorostou a bude mít na zimu pěkný kožíšek. Jsou i horší věci.
Já jsem doma zadřená, Jarda opět v práci na odpoledne. Byla jsem za koníky, honem rychle jsem je vydrbala, byli vyválení, vybrala kopyta, hodila trávu a zase tradá s dětma domů a ještě chtěly do bazénu. Taky jsem koukala, mají někde v nabídce růžový boxík s čištěním za dobrou cenu, paní jsem psala, nicméně hit loňského léta už je vyprodaný, mají už jiné barvy.Ještě jsem je našla jinde, tak paní píšu a pokud jej bude mít, sem s ním a mám dárek třeba pod stromeček. Prodávám ted dvě sedla, tak z toho bude nějaká ta korunka. No nic, jdu uklidit vyžehlené prádlo, úplně ze mě leje. Je tu dusno.
![]()
Nám tenkrát pomohly neopréňáky,ale zase pro Moruši jsem koupila takový levnější a ten klouzal,když se zpotila,ale Kačence jsem koupila Wintec a ten má dodnes.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Nám tenkrát pomohly neopréňáky,ale zase pro Moruši jsem koupila takový levnější a ten klouzal,když se zpotila,ale Kačence jsem koupila Wintec a ten má dodnes.![]()
![]()
Ab už kráásně na špalíček leze,je moc šikovná..![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Ale táák se u cvičení ksichtí...![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Haňudle přišla Ab odvést a Ab nenáápadně kouká,jestli koukám....![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Haňudle přišla Ab odvést a Ab nenáápadně kouká,jestli koukám....![]()
![]()
Je s ní sranda,když jí potřebuju šahnout na vemínko a okolo něj,musím jí tam mazat,tak z jedný strany mě tam pustí a z druhý strany nadává,když jí tam chci šáhnout,ale stačí jedno jediný kolečko a už jí je to úplně jedno,kam jí šahám.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Je s ní sranda,když jí potřebuju šahnout na vemínko a okolo něj,musím jí tam mazat,tak z jedný strany mě tam pustí a z druhý strany nadává,když jí tam chci šáhnout,ale stačí jedno jediný kolečko a už jí je to úplně jedno,kam jí šahám.![]()
![]()
![]()
Ale myslí si asi něco hezkýho....![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Ale myslí si asi něco hezkýho....![]()
![]()
Markétko, nemáš v neděli čas??? jedeme do Mladé Boleslavi s Fabbym na výstavu. Doufám, že nebude takové vedro, jinak nám chcípne pesan i my
tak s Usou jsem se projet už nebyla, kožíškový podbřišník mám doma a rozhodla jsem se, že se pojedu projet brzy ráno, ještě když nebude takové vedro
zítra totiž mám moc práce, musím vykoupat Fabbyho a dosekat zahradu a přijede z Prahy bratránek s přítelkyní, takže si chci ráno aspoň vychutnat vyjížďku na loukách..otestujeme , zda to Usa přežije
lucky
napsal(a):
Markétko, nemáš v neděli čas??? jedeme do Mladé Boleslavi s Fabbym na výstavu. Doufám, že nebude takové vedro, jinak nám chcípne pesan i my
tak s Usou jsem se projet už nebyla, kožíškový podbřišník mám doma a rozhodla jsem se, že se pojedu projet brzy ráno, ještě když nebude takové vedro
zítra totiž mám moc práce, musím vykoupat Fabbyho a dosekat zahradu a přijede z Prahy bratránek s přítelkyní, takže si chci ráno aspoň vychutnat vyjížďku na loukách..otestujeme , zda to Usa přežije
Ahoj Lucko,
tak jako na potvoru jedu v neděli dopoledne pryč a vrátím se tak kolem 14 hodiny, plus mínus. Jedeme s kolegyní z práce pro její dcerku do Štětic u Písku a nabídla mi, jestli nechceme jet s ní, abychom se podívaly, jak to tam vypadá. Že bychom tam daly obě holky na příští rok. Hele, kdyžtak se mi pak ozvi, řekla bych ti, jak to vypadá.
marketka
napsal(a):
Ahoj Lucko,
tak jako na potvoru jedu v neděli dopoledne pryč a vrátím se tak kolem 14 hodiny, plus mínus. Jedeme s kolegyní z práce pro její dcerku do Štětic u Písku a nabídla mi, jestli nechceme jet s ní, abychom se podívaly, jak to tam vypadá. Že bychom tam daly obě holky na příští rok. Hele, kdyžtak se mi pak ozvi, řekla bych ti, jak to vypadá.
No, my se stavovat asi nebudeme. Pokud budeme uvaření atd. Ale nevíme jak dopadneme, že. Třeba pojedeme domů, rpotže vyhučíme. Pokud bychom zůstávali do soutěží, tak ty začínají kolem 15 hodiny. Takže možná by ses pak mohla ještě přijedt podívat..uvidíš. Jinak další víkend jedeme v pátek do Prahy. V sobotu a v neděli máme klubovky fundláků a landseerů
Tak jedině si udělat výlet a dojet se podívat. Odpoledne bude mít vystoupení i kamarádka s fundlákem a šeltičkou s dogdancingem
lucky
napsal(a):
No, my se stavovat asi nebudeme. Pokud budeme uvaření atd. Ale nevíme jak dopadneme, že. Třeba pojedeme domů, rpotže vyhučíme. Pokud bychom zůstávali do soutěží, tak ty začínají kolem 15 hodiny. Takže možná by ses pak mohla ještě přijedt podívat..uvidíš. Jinak další víkend jedeme v pátek do Prahy. V sobotu a v neděli máme klubovky fundláků a landseerů
Tak jedině si udělat výlet a dojet se podívat. Odpoledne bude mít vystoupení i kamarádka s fundlákem a šeltičkou s dogdancingem
V neděli má být příjemně, ne takové vedro a určitě nevyhučíte.
Když vám to vyjde, ozvi se mi a nějak to vymyslíme. Pokud bych nemohla, tak bychom se sešli příští týden. Jen v neděli jedeme do Pardubic na výstavu /rodina konečně jede se mnou/, ale to nás neohrozí.
marketka
napsal(a):
V neděli má být příjemně, ne takové vedro a určitě nevyhučíte.
Když vám to vyjde, ozvi se mi a nějak to vymyslíme. Pokud bych nemohla, tak bychom se sešli příští týden. Jen v neděli jedeme do Pardubic na výstavu /rodina konečně jede se mnou/, ale to nás neohrozí.
uvidíme
marketka
napsal(a):
Ne, v pohodě. Jsem taky komplikovaná. Nacpala jsem do toho tento a příští týden. Samo, že výstava je až za týden. Letos poprvé vyjímečně oželíme Lysou.
To je sranda, jak vždycky člověk něco přečte, nějak mu to nedocvakne a hned píše něco a pka mu to dojde, až to odešle, co? ![]()
![]()
Se musím vždycky smát
Nevímnještě kudy pojedeme, ale do Prahy každopádně přes Brno po dálnici..je to nejrychlejší
Jinak byla jsem o půl 7 ráno jezdit..usa na mě koukala ak na magora, že beru sedlo a jako že jdeme jezdit!!!
ale nevím, asi ji dám aspoň týden (asi ale déle) pokoj ještě i na ten kožíškový podbřišník
je divný.
zrovna jsem ji dala snídani
chudinka..koukala na mě jako puk, že jdeme tak brzy jezdit
Bylo krásně mokro, super teď na kopýtka , není sice odřená ,ale je to celé zarudlé...no nevím, co by to udělalo na delší vyjížďku a evidentně to má citlivé
když jde, tak jde divně![]()
asi ji to bolí
nebudu ji trápit
nemá to cenu
chodily jsme pěšky odjakživa, tak budeme i teď, dokud to trochu nezaroste
má tam jemnou novou kůžičku, srst už tam má úplně pryč, je to celé holé a citlivé
a asi ji to není příjemné, když ji na tom tlačí podbřišník..je jedno z čeho![]()
Takže někdy se svezu bez sedla a aspoň budeme mít hodně času zase pracovat ze země
Jsme se na to teď vyprdly
, tak zase začneme![]()
Teda už jsme začaly
Budu chodit do kruhovky, po loukách, budeme špacírovat..už se těším
Jako když byla Usinka mladinká
A budeme si hrát
Taky ji to asi pálí s tím podbřišníkem nebo štípe..je to celé zarudlé
, jde předními přes sebe, jde divně
Je vidět, že ji ten podbřišník tam vadí
takže ji nebidu trápit božatko .
Chtěla jsem to vyzkoušet, neodře ji to, ale on to není pravý kožich, je to syntetika
a asi je to pro ni jak po citlivé kůži skelná vata
jedině ještě někde sehnat kožicha pravého
, ale nevím od koho
Všichni mají většinou ten umělý
. Ten pravý je hodně drahý.
lucky
napsal(a):
To je sranda, jak vždycky člověk něco přečte, nějak mu to nedocvakne a hned píše něco a pka mu to dojde, až to odešle, co? ![]()
![]()
Se musím vždycky smát
Nevímnještě kudy pojedeme, ale do Prahy každopádně přes Brno po dálnici..je to nejrychlejší
Jinak byla jsem o půl 7 ráno jezdit..usa na mě koukala ak na magora, že beru sedlo a jako že jdeme jezdit!!!
ale nevím, asi ji dám aspoň týden (asi ale déle) pokoj ještě i na ten kožíškový podbřišník
je divný.
zrovna jsem ji dala snídani
chudinka..koukala na mě jako puk, že jdeme tak brzy jezdit
Bylo krásně mokro, super teď na kopýtka , není sice odřená ,ale je to celé zarudlé...no nevím, co by to udělalo na delší vyjížďku a evidentně to má citlivé
když jde, tak jde divně![]()
asi ji to bolí
nebudu ji trápit
nemá to cenu
chodily jsme pěšky odjakživa, tak budeme i teď, dokud to trochu nezaroste
má tam jemnou novou kůžičku, srst už tam má úplně pryč, je to celé holé a citlivé
a asi ji to není příjemné, když ji na tom tlačí podbřišník..je jedno z čeho![]()
Takže někdy se svezu bez sedla a aspoň budeme mít hodně času zase pracovat ze země
Jsme se na to teď vyprdly
, tak zase začneme![]()
Teda už jsme začaly
Budu chodit do kruhovky, po loukách, budeme špacírovat..už se těším
Jako když byla Usinka mladinká
A budeme si hrát
Taky ji to asi pálí s tím podbřišníkem nebo štípe..je to celé zarudlé
, jde předními přes sebe, jde divně
Je vidět, že ji ten podbřišník tam vadí
takže ji nebidu trápit božatko .
Chtěla jsem to vyzkoušet, neodře ji to, ale on to není pravý kožich, je to syntetika
a asi je to pro ni jak po citlivé kůži skelná vata
jedině ještě někde sehnat kožicha pravého
, ale nevím od koho
Všichni mají většinou ten umělý
. Ten pravý je hodně drahý.
taky jsem byla ráno jezdit a honza taky čuměl jak trubka cože to po něm chci![]()
a zmokla jséééém![]()
![]()
asi na půl cesty začalo.![]()
jsem sice měla pláštěnku ale nechtělo se mi jí odvazovat a stejně už jsem byla mokrá
pořád jsem nechtěla věřit že bude fakt pršet
občas když čtu co jsem odeslala tak se mi dělá zle
bospor
napsal(a):
taky jsem byla ráno jezdit a honza taky čuměl jak trubka cože to po něm chci![]()
a zmokla jséééém![]()
![]()
asi na půl cesty začalo.![]()
jsem sice měla pláštěnku ale nechtělo se mi jí odvazovat a stejně už jsem byla mokrá
pořád jsem nechtěla věřit že bude fakt pršet
občas když čtu co jsem odeslala tak se mi dělá zle
No jo, já taky občas něco odešlu a pka čumím..písmenka nikde, překlepy. Mámm totiž smazáno půlku klávesnice, takže píšu po paměti. pořád jsem líná si koupit novou klávesnici. A pak vždycky čumím co jsem to vyplodila za kravinu
.
Tady leje teď. Naštěstí jsme nezmokly
.
lucky
napsal(a):
No jo, já taky občas něco odešlu a pka čumím..písmenka nikde, překlepy. Mámm totiž smazáno půlku klávesnice, takže píšu po paměti. pořád jsem líná si koupit novou klávesnici. A pak vždycky čumím co jsem to vyplodila za kravinu
.
Tady leje teď. Naštěstí jsme nezmokly
.
No já byla ráno u kadeřnice, děti musely vstávat se mnou. Už v 7 hodiny jsme vyjížděly z baráku. Jarda je v práci, večer má oslavu, tak se vrátí to nevím kdy.
Ted jdu vařit oběd, pak za koníky, odvézt Katku na oslavu ke kamarádce a má se pak pro ní stavit tchyně. A já ve 14 hod frčím do Litoměřic za kámoškami na pokecík. Už si to taky slibujeme asi rok. Večer ke tchyni pro Katku, na zahradu za koníky a spát. Koníci mají dneska oddech....Nedá se nic dělat. Jednou taky flákám já.
marketka
napsal(a):
No já byla ráno u kadeřnice, děti musely vstávat se mnou. Už v 7 hodiny jsme vyjížděly z baráku. Jarda je v práci, večer má oslavu, tak se vrátí to nevím kdy.
Ted jdu vařit oběd, pak za koníky, odvézt Katku na oslavu ke kamarádce a má se pak pro ní stavit tchyně. A já ve 14 hod frčím do Litoměřic za kámoškami na pokecík. Už si to taky slibujeme asi rok. Večer ke tchyni pro Katku, na zahradu za koníky a spát. Koníci mají dneska oddech....Nedá se nic dělat. Jednou taky flákám já.
Tady chčije a chčije
Ještě že se Usa ráno proběhla a nabaštila..soused ji přinesl hromadu trávy
, takže chrní jak zabitá
bospor
napsal(a):
tady už zas přestalo
škoda! chtělo to celej den
proč celý den!!!!!???????? Stačí dvě tři hodinky, ne?
My jedeme ráno na výstavu, chtěla jsem ještě vykoupat fabbyho..i když včera byůl dost vyplavaný. A t¨rochu profouknout, ale snad se odpoledne zlepší počasí. Kdyžtak pöjede takhle
lucky
napsal(a):
proč celý den!!!!!???????? Stačí dvě tři hodinky, ne?
My jedeme ráno na výstavu, chtěla jsem ještě vykoupat fabbyho..i když včera byůl dost vyplavaný. A t¨rochu profouknout, ale snad se odpoledne zlepší počasí. Kdyžtak pöjede takhle
protože tady je děsný sucho. koně přejdou přes zahradu a mrak prachu letí už na ulici. jsme na písku takže to musí bejt pořádně promáčený aby to hned zas neprášilo
a když ne celej den, tak aspoň celou noc
bospor
napsal(a):
protože tady je děsný sucho. koně přejdou přes zahradu a mrak prachu letí už na ulici. jsme na písku takže to musí bejt pořádně promáčený aby to hned zas neprášilo
a když ne celej den, tak aspoň celou noc
Jo, tady bylo taky sucho, ale přes noc sprchlo, takže jak jsem jela ráno, bylo mokro, ale příjemně. No a nyní leje dost hnusně už dvě a půl hodiny..a už by to teda mohlo stačit
jaruska
napsal(a):
Ahojky holky,
teda dnes je hnusně!!!!!!!
Teda dobře že prší,ale co dělat????
Lucko nevíš o nějaké akci na moravě???Třeba i psí???
proxima
napsal(a):
Ahojky holky,
teda dnes je hnusně!!!!!!!
Teda dobře že prší,ale co dělat????
Lucko nevíš o nějaké akci na moravě???Třeba i psí???
No já koukala, že uvažuješ kde vyjet.....dnes by ani psa nevyhnal
teda faaakt nevím. my jedeme zítra, ale tady nevím vůbec..ani koňské ani psí akce nevím...
lucky
napsal(a):
No já koukala, že uvažuješ kde vyjet.....dnes by ani psa nevyhnal
teda faaakt nevím. my jedeme zítra, ale tady nevím vůbec..ani koňské ani psí akce nevím...
Nechci vás naštvat, ale tady svítí sluníčko. Děti tedˇ přišly, že půjdou do bazénu. No na koupání to rozhodně není! Tak ale nevím, jestli vůbec vyjedu, nemůžu se klasicky dovolat tchyni, aby mi vyzvedla Katku z oslavy...No ale snad to dobře dopadne.
marketka
napsal(a):
Nechci vás naštvat, ale tady svítí sluníčko. Děti tedˇ přišly, že půjdou do bazénu. No na koupání to rozhodně není! Tak ale nevím, jestli vůbec vyjedu, nemůžu se klasicky dovolat tchyni, aby mi vyzvedla Katku z oslavy...No ale snad to dobře dopadne.
teda to štveš!!!!! Tady chčije a chčije! hnus!!!
já chci sluníčkooo!!!
lucky
napsal(a):
teda to štveš!!!!! Tady chčije a chčije! hnus!!!
já chci sluníčkooo!!!
Jen ať chčije,ať zalije,už bylo děsně sucho,ale kdyby bylo kam vypadlout....
Ráno jsme byli ve Frýdlantě a asi 3přepravníky jeli po dálnici s koníkama na Ostravu...něco tam určitě je!!!!Já na to přijdu![]()
![]()
proxima
napsal(a):
Jen ať chčije,ať zalije,už bylo děsně sucho,ale kdyby bylo kam vypadlout....
Ráno jsme byli ve Frýdlantě a asi 3přepravníky jeli po dálnici s koníkama na Ostravu...něco tam určitě je!!!!Já na to přijdu![]()
![]()
Jéé.-...no Ty jsi detektiv
Tak já teda v lijáku nikam nemuším. a navíc při představě zítřejšího cestování do Mladé Boleslavi se mi dělá zle, takže se jdu najíst
lucky
napsal(a):
Jéé.-...no Ty jsi detektiv
Tak já teda v lijáku nikam nemuším. a navíc při představě zítřejšího cestování do Mladé Boleslavi se mi dělá zle, takže se jdu najíst
Jé to já cestování kamkoliv můžu...
Klidně jen dojet a tam a zase jet zpátky...
![]()
![]()
Dnes a zítra je na Koločavě Bořánek...ale zítra už bude zase hezky..
marketka
napsal(a):
Tady je vedro, že by jeden pad´ . Už mlčím.
Tady kosa!!! Fakt závidím, aspoň bych šla koupat psy nebo něcol.tak tady člověk sedí, cche se mu spát a zbaštila jsem dva rohlíky s česnekovou pomazánkou...mňam
Bořánek, jo? no to jsem nevěděla. A stejně by se mi v tom lijáku nechtěla. To já nerada cestuji...kamkoliv
lucky
napsal(a):
Tady kosa!!! Fakt závidím, aspoň bych šla koupat psy nebo něcol.tak tady člověk sedí, cche se mu spát a zbaštila jsem dva rohlíky s česnekovou pomazánkou...mňam
Bořánek, jo? no to jsem nevěděla. A stejně by se mi v tom lijáku nechtěla. To já nerada cestuji...kamkoliv
Jé dyť se nejlíp jede když prší..pěkně v suchočku,teploučku...
Když teda nemusím řídit
To já kdybych se narodila jako kluk tak jsem řidič kamionu-mě se to hrozně líbí![]()
Taky sedím v kapuci v mikině-nabalená...Jirka má tričko s krátkým rukávem a kraťasy a je mu hyc...To je hrozné jak máme rozdílně nastavenou termoregulaci![]()
jaruska
napsal(a):
Jo a za krkem mám gekonku-chudák taky mrzne v terárku-dva ostatní jí vyhnali z kamenu co hřeje,tak jí zahřívám já..
proxima
napsal(a):
Jo a za krkem mám gekonku-chudák taky mrzne v terárku-dva ostatní jí vyhnali z kamenu co hřeje,tak jí zahřívám já..
No my tady lítáme v kratˇasech. Nic, jedu za koníky vysbírat bobany, hodit trávu a dát Broučkovi jeho obvyklou míchanici všemožných dobrot /slad. květ, vojt.granule, řepné granule, ječmen, kukuřici, lněné semínko a vitamínky/.Jarda na to nějak ráno zapomněl. Ti chlapi to pouští z hlavy. Mají v té hlavě asi něco jiného -práci, koníčky a pak někde rodinu. Bych se chtěla dočkat jednoho víkendu, kdy budeme celý jako rodina.
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Ahooj,my včéra dělali Ab žuby,tak jsme zase chudší o 1.500,![]()
ale tak zase snad na rok bude od toho pokoj.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Ahooj,my včéra dělali Ab žuby,tak jsme zase chudší o 1.500,![]()
ale tak zase snad na rok bude od toho pokoj.![]()
![]()
![]()
A dneska jsme byly s Jarčou a kobčama u kámoša ve Zlonicích na akci Rozloučení s prázdninama,![]()
ale když jsme tam přijeli,tak tam pobíhalo stádo koní,které vedlo tohle stvoření,to je prosím pěkně polosestra Haničky,
mají stejného otce
.Ale tohle je teda nezbednice první kategorie,nerespektuje ohradník a prý prochází i dřevěnou ohradou,
takže ona to protrhne a celý stádo maže za ní.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
A dneska jsme byly s Jarčou a kobčama u kámoša ve Zlonicích na akci Rozloučení s prázdninama,![]()
ale když jsme tam přijeli,tak tam pobíhalo stádo koní,které vedlo tohle stvoření,to je prosím pěkně polosestra Haničky,
mají stejného otce
.Ale tohle je teda nezbednice první kategorie,nerespektuje ohradník a prý prochází i dřevěnou ohradou,
takže ona to protrhne a celý stádo maže za ní.![]()
![]()
Hra na honěnou jí šla výýborně..![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Hra na honěnou jí šla výýborně..![]()
![]()
Ale nakonec byla lapena a odvedena k jinému stádu.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Ale nakonec byla lapena a odvedena k jinému stádu.![]()
![]()
Mám jenom pár fotek zúčastněných jezdců a koní,
protože mi Fotyho přístroj ráčil sdělit,že paměťová karta je plná,když jsem byla tak v půlce.![]()
Tady jsem objevila nové majitele koní ve druhé vesnici od nááás!!!!![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Mám jenom pár fotek zúčastněných jezdců a koní,
protože mi Fotyho přístroj ráčil sdělit,že paměťová karta je plná,když jsem byla tak v půlce.![]()
Tady jsem objevila nové majitele koní ve druhé vesnici od nááás!!!!![]()
![]()
Tady bývalý plemenný hřebec haflinga Nagano.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Tady bývalý plemenný hřebec haflinga Nagano.![]()
![]()
Tohle byl prá taky Tarpan,jako Ab,ale mě spíš přišel jako huculotarpan,byl takovej obtloustlej a malej...![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Tady naše holky s kůňatama,byly jsme pochváleny,jak hříbátka krásně stála přivázaná,jak byly milý a hodný a Legišek tam na závěr i usnul.![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Tady naše holky s kůňatama,byly jsme pochváleny,jak hříbátka krásně stála přivázaná,jak byly milý a hodný a Legišek tam na závěr i usnul.![]()
![]()
![]()
Tady místní hlídaí bernardýnka Bára.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Tady místní hlídaí bernardýnka Bára.![]()
![]()
Tady jedna z disciplín byla naskočit na koně z té zelené bedny..
jaruska
napsal(a):
![]()
Tady jedna z disciplín byla naskočit na koně z té zelené bedny..
![]()
![]()
A takhle se tohoto úkolu zhostil nejstarší účastník soutěže...![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
A takhle se tohoto úkolu zhostil nejstarší účastník soutěže...![]()
![]()
![]()
Hanička i Legišek tam měli 2 spolehlivé ošetřovatelky a opatrovatelky.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Hanička i Legišek tam měli 2 spolehlivé ošetřovatelky a opatrovatelky.![]()
![]()
Tady zase ten tarpan.
jaruska
napsal(a):
![]()
Tady zase ten tarpan.
![]()
Tuhle kobylku,Pollynku,jsem kdysi mohla mít,ale něják to nedopadlo....![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Tuhle kobylku,Pollynku,jsem kdysi mohla mít,ale něják to nedopadlo....![]()
![]()
Tady mám jen Jarču s Kačenkou,jak Jarča vybírá Kačence v takovém čtverci z kopyt,pak se šlo do přívěsu,to Kačenka šla,![]()
pak se vzala z bedny kukuřice a ta se přenášela do umělohmotný popelnice,která se musela otevřít,tam ta kukuřice se hodila a musela se ta popelnice zase zavřít,pak bylo couvání a cval do cíle,Jarča to zmákla úplně bezvadně.![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
Tady mám jen Jarču s Kačenkou,jak Jarča vybírá Kačence v takovém čtverci z kopyt,pak se šlo do přívěsu,to Kačenka šla,![]()
pak se vzala z bedny kukuřice a ta se přenášela do umělohmotný popelnice,která se musela otevřít,tam ta kukuřice se hodila a musela se ta popelnice zase zavřít,pak bylo couvání a cval do cíle,Jarča to zmákla úplně bezvadně.![]()
![]()
![]()
No a pak mi kiksla ta karta.![]()
Eví,si Tě krásně představuju s tím gekonkem za krkem,hihi...![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
No a pak mi kiksla ta karta.![]()
Eví,si Tě krásně představuju s tím gekonkem za krkem,hihi...![]()
![]()
Ahoojky, jak je? A co Lucko, jak jste dopadli na výstavě? Měla jsem mobil s sebou, kdybyste náhodou volali. Tak jste to asi nestíhali, že? Snad to vyjde příště.
Jinak já si užila pěkný víkend s koňmi. V sobotu jsme byly s Markétkou u Litoměřic navštívit kámošky. Mají moc pěkné koníky a statek. Pro mě balzám na duši, když jsem se tam procházela. V neděli brzy ráno jsme zase pro změnu vyrazily s Katkou a kolegyní z práce na tábor do Štětic pro její Julinku. Když jsme tam dorazily, tak nás Julča přemluvila, abychom si zaplatily krátkou vyjíždku. Tak jsme si zamluvily 3 haflingy a jeli jsme ven. Bylo to paráda. Mám i nějaké fotky, kdyžtak je sem potom dám, až mi je kolegyně v práci přepošle.
Pak jsem ještě jela na Schelbym a měla jsem na vodítku Garetka, protože Katka chtěla zůstat u kámošky, tak jsme jí pak cestou nabrali. Prostě ten víkend byl super.
No a ted musím vzbudit děti, jedeme k tetě,a by mi holky pohlídala a pak jedu do práce.
marketka
napsal(a):
Ahoojky, jak je? A co Lucko, jak jste dopadli na výstavě? Měla jsem mobil s sebou, kdybyste náhodou volali. Tak jste to asi nestíhali, že? Snad to vyjde příště.
Jinak já si užila pěkný víkend s koňmi. V sobotu jsme byly s Markétkou u Litoměřic navštívit kámošky. Mají moc pěkné koníky a statek. Pro mě balzám na duši, když jsem se tam procházela. V neděli brzy ráno jsme zase pro změnu vyrazily s Katkou a kolegyní z práce na tábor do Štětic pro její Julinku. Když jsme tam dorazily, tak nás Julča přemluvila, abychom si zaplatily krátkou vyjíždku. Tak jsme si zamluvily 3 haflingy a jeli jsme ven. Bylo to paráda. Mám i nějaké fotky, kdyžtak je sem potom dám, až mi je kolegyně v práci přepošle.
Pak jsem ještě jela na Schelbym a měla jsem na vodítku Garetka, protože Katka chtěla zůstat u kámošky, tak jsme jí pak cestou nabrali. Prostě ten víkend byl super.
No a ted musím vzbudit děti, jedeme k tetě,a by mi holky pohlídala a pak jedu do práce.
Ahojky! Já jen na rychlo, musím do města něco vyřídit. Ale jsem kaput, hlavně mě z auta zase děsně bolí páteř, že bych chcípla
Fabby se včera ukázal jako pes na zabití. Měl to chudáček ale těžké, bylo to něco na jeho nervičky. Všude horko a my pod stanem nasáčkovaní ve stínu a jelikož bylo málo psů, ale plno fen, tak tam byl jak v harému a nesměl nic. Jen jsme přišli, tak mu jedna nastavila prdelku a už to bylo. Byl na zabití, olizoval lidem boty, džíny, pořád jen čmuchal a chtěl lézt po každé feně. Kolem sebe měl na metr jich několik a byl totálně v prd...
V kruhu mi běhal jako magor s čumákem při zemi, tak jsem pak musela vytáhnout piškotek jako poslední záchranu, aby vůbec se to soustředilo...to zvíře...
V tom momentě jsem dostala zdupáno od rozhodčího
. Když ono to zvíře zajímaly jen baby.... ![]()
![]()
Před námi bylo hromada tibeťanů a on jen koukal za kruhem kolik bab mu tam chodí a předvádí se...na něj to leze, to je šílené.![]()
![]()
Ale dostal CAC a pak jsme běhali o CACIBa a to se probral, a běhal celkem pěkně už. Se psem se nesl a tak máme aspoň toho CACIBa.
NO a pak bylo plno fen a na konci šel o BOB jen Fabricius a 4 feny!!!!
A to bylo něco! Fabby a 4 baby v kruhu....hahaha..... Jak on umí se krásně nosit a hýbat, tak běžel s čumákem pořád někde při zemi, nesoustředil se, větřil, čuměl po fenách..no nestálo to za nic moc...
...takže jsem to tušila a nakonec zaslouženě dostala BOB krásná fena Athena Gomaru.... navíc mě těší, že je to Darésova neteř
.
Příští týden jsou dvě klubovky a tak doufám, že se trochu vzpamatuje magor pubertální...
Takže výsledek je CAC a CACIB ..i tak dobré, na to, že spousta titulů nebyla zadána....
Holky, tak mám skoro nahého koně, ale mám pocit, že to bude mít brzy kožich jako medvěd. Ráno je pěkná kosa, jelikož se celou noc fláká venku, tak ráno je zježená a řekla bych, že závratnou rychlostí nám roste kožich. Ale ať naroste, alespoň se zasrstí to opelichané holé místo za loktem a bude se moci jezdit s podbřišníkem, že jo..
Tak já musím jít hodit obličej na ksicht a vyrazit
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Ahoooj,jé,Markét,fotičky učitě sem pak dej,se těším!!!![]()
Lucí,naši bývají taky zježení a ani se jim nedivím,v noci je pěěkná kosa
,ale ráno už to jde.
A moc gratuluju k všem získaným titulům pejsana,je šikovnej,ale to víš,pudy jsou pudy,zvířata je ovládat nedokážou.A prostě láska je láska,no..![]()
![]()
My byly s Jarčou zase včéra venku,Markét,všimni si,že Jarču taky opustila gumička ze třmenů,a to tak,že nenávratně
,ale dojela,nic jiného jí nezbývalo.Ale táta jí tam dal pak takovou gumu,vypadá to hrozzzně,
já je radši objednám origoš.![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
Ahoooj,jé,Markét,fotičky učitě sem pak dej,se těším!!!![]()
Lucí,naši bývají taky zježení a ani se jim nedivím,v noci je pěěkná kosa
,ale ráno už to jde.
A moc gratuluju k všem získaným titulům pejsana,je šikovnej,ale to víš,pudy jsou pudy,zvířata je ovládat nedokážou.A prostě láska je láska,no..![]()
![]()
My byly s Jarčou zase včéra venku,Markét,všimni si,že Jarču taky opustila gumička ze třmenů,a to tak,že nenávratně
,ale dojela,nic jiného jí nezbývalo.Ale táta jí tam dal pak takovou gumu,vypadá to hrozzzně,
já je radši objednám origoš.![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()