Gumičky do dětských bezp. třmenů

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.8.2009 20:46
marketka

XXX.XXX.179.23

Nemáte někdo navíc? Jedna nám rupla. Nebo nemáte jiné vychytávky, jak jí zatím provizorně nahradit něčím jiným?

27.8.2009 21:11
jaruska

XXX.XXX.38.124

marketka napsal(a):
Nemáte někdo navíc? Jedna nám rupla. Nebo nemáte jiné vychytávky, jak jí zatím provizorně nahradit něčím jiným?

My tam máme takový gumový provázky,koupí se to normálně v železářství za pár korun,je to něco jako gumicuky,ale slabší.

27.8.2009 21:17
marketka

XXX.XXX.179.23

jaruska napsal(a):
My tam máme takový gumový provázky,koupí se to normálně v železářství za pár korun,je to něco jako gumicuky,ale slabší.

Aha, nemáš fotky? Tak železářství tady máme a lepší tam zajít, než na to čekat, až to dorazí z jezd. potřeb + k tomu si člověk objedná další ,,potřebné,, věci, jako třeba jsem koukala na růžové čištění pro děti ...Děti by byly nadšené....

27.8.2009 21:26
jaruska

XXX.XXX.38.124

marketka napsal(a):
Aha, nemáš fotky? Tak železářství tady máme a lepší tam zajít, než na to čekat, až to dorazí z jezd. potřeb + k tomu si člověk objedná další ,,potřebné,, věci, jako třeba jsem koukala na růžové čištění pro děti ...Děti by byly nadšené....

Jo,fotnu to zítra.

27.8.2009 21:28
marketka

XXX.XXX.179.23

jaruska napsal(a):
Jo,fotnu to zítra.

Díky a já to ukážu našemu prodavači. Snad to pochopí, je takový trochu zvláštní.

Přidejte reakci

Přidat smajlík