bospor
napsal(a):
a už nám to žloutne!!!
honzovi sedí nikde nic suchýho
a ani se netváří nasraně
bospor
napsal(a):
jaru joooo od pátku do neděle
v neděli tam bude velkej kurz NH a ježdění a dalšího
už mám domluvený volno v práci doufám že se už taky stavíš
bospor
napsal(a):
jaru joooo od pátku do neděle
v neděli tam bude velkej kurz NH a ježdění a dalšího
už mám domluvený volno v práci doufám že se už taky stavíš
no jo mě v podstatě taky, ale mám trochu strach kupovat další sedlo
bospor
napsal(a):
no jo mě v podstatě taky, ale mám trochu strach kupovat další sedlo
je to zas jiný no
jaruska
napsal(a):
No jo,to je taky pravda,
ale zas kupovat jiný sedlo,ono to není zrovna levná záležitost,coo....
Nechtěla jsem vám do toho krafat, ale už to nevydržím.... moooc se mi líbí ta první fotka Honzíka Ivčo.. to se ti moc povedlo, tam mu to sluší teda...
krásnej koníček... se tam blejská... dobrý... a to jezero, cos fotila - to pískový, to je krása... tam chodíš plavit Honzíka nebo je to jenom pro lidi a ne pro zvířátka? A fakt se mi to sedýlko moc líbí.. ta barva... Jaruška by ti mohla říct, jak moc se v sedlech nevyznám, ale tohle se mi vyloženě líbí....
Jaruško, řekni Jarušce
, že je hvězda... to, že si sedla takhle brzo na Abynku venku a ještě ve westernovým sedle, na který není zvyklá, to chtělo teda moooc odvahy...
Je to príma holka... takovou bych taky jendou chtěla...
vendulka2066
napsal(a):
Nechtěla jsem vám do toho krafat, ale už to nevydržím.... moooc se mi líbí ta první fotka Honzíka Ivčo.. to se ti moc povedlo, tam mu to sluší teda...
krásnej koníček... se tam blejská... dobrý... a to jezero, cos fotila - to pískový, to je krása... tam chodíš plavit Honzíka nebo je to jenom pro lidi a ne pro zvířátka? A fakt se mi to sedýlko moc líbí.. ta barva... Jaruška by ti mohla říct, jak moc se v sedlech nevyznám, ale tohle se mi vyloženě líbí....
Jaruško, řekni Jarušce
, že je hvězda... to, že si sedla takhle brzo na Abynku venku a ještě ve westernovým sedle, na který není zvyklá, to chtělo teda moooc odvahy...
Je to príma holka... takovou bych taky jendou chtěla...
pavlí ta voda je písník. ještě před dvěma lety se tam těžilo. jsou tam hodně strmý břehy a pořád spousta lidí takže tam nelezu jen občas na kraj, aby se honza napil
tohle je z jara. oni ty lidi to dno troch srovnaj a pak se tam snad dostanem
bospor
napsal(a):
pavlí ta voda je písník. ještě před dvěma lety se tam těžilo. jsou tam hodně strmý břehy a pořád spousta lidí takže tam nelezu jen občas na kraj, aby se honza napil
tohle je z jara. oni ty lidi to dno troch srovnaj a pak se tam snad dostanem
teda já píšu jako pako
tak 2m od břehu je mělčina a pak na dalších 2m, 4m hloubka
bospor
napsal(a):
teda já píšu jako pako
tak 2m od břehu je mělčina a pak na dalších 2m, 4m hloubka
Teda to je nádhera.. vypadáš tam na Honzíkovi jako u moře
Fakt krása... písčitá pláž, vlny... to musí být pocit... strašně se ráda vždycky koukám na videa od moře, jak tam ti lidi klušou nebo cválají na březích a ty vlny jen cákaj od koňských kopyt... Jednou bych si to taky ráda zkusila... musí to být tak krásné, jako když psala Lucky o těch arabcích, jak cválají tou pouští... taková měkkost a rychlost... u toho moře musí být krásný požitek i z toho slaného vzduchu... fakt je to jeden z mých tajných (teď už ne) snů...
vendulka2066
napsal(a):
Teda to je nádhera.. vypadáš tam na Honzíkovi jako u moře
Fakt krása... písčitá pláž, vlny... to musí být pocit... strašně se ráda vždycky koukám na videa od moře, jak tam ti lidi klušou nebo cválají na březích a ty vlny jen cákaj od koňských kopyt... Jednou bych si to taky ráda zkusila... musí to být tak krásné, jako když psala Lucky o těch arabcích, jak cválají tou pouští... taková měkkost a rychlost... u toho moře musí být krásný požitek i z toho slaného vzduchu... fakt je to jeden z mých tajných (teď už ne) snů...
Ahojky,dneska jsem si vzala dovču, protože družina funguje až od zítřka. Přeci jen je Katka ve 2. třídě. Byla ve škole asi hodinku, pak jsme jely rovnou za koníky. Malá si vzala poníka, já Schelbyho. No škoda, že máme fotˇák v opravě, snad bych i někoho poprosila o pár foteček.Velký ryzák a k tomu rezavobílý poník, romantika v sedle. Katka je také moc šikovná, ale zase jí do ježdění nenutím. Má i jiné koníčky, tak to prostě střídá. Dnes i klusala bez třmenů, upažovala v klusu ruce, hodí se jí to, ta rovnováha je důležitá už odmala.A menší dcerka také jezdí. Bud na lonži, nebo s tatínkem na poníkovi na vodítku. Příští rok jí bude 5 roků a umí pěkně poníka pobízet.
Hele Jaru, nejedeš náhodou do Pardubic? A vy ostatní?
My jedeme v neděli. Ještě jsem tam nebyla, jezdíme stále do Lysé, je to pro nás blíž, ale jednou bych i ráda něco pořádně viděla. Prý je v Pardubicích i míň stánků, ale to snad ani nevadí. Aspoň tolik neutratíme, hihi,
marketka
napsal(a):
Ahojky,dneska jsem si vzala dovču, protože družina funguje až od zítřka. Přeci jen je Katka ve 2. třídě. Byla ve škole asi hodinku, pak jsme jely rovnou za koníky. Malá si vzala poníka, já Schelbyho. No škoda, že máme fotˇák v opravě, snad bych i někoho poprosila o pár foteček.Velký ryzák a k tomu rezavobílý poník, romantika v sedle. Katka je také moc šikovná, ale zase jí do ježdění nenutím. Má i jiné koníčky, tak to prostě střídá. Dnes i klusala bez třmenů, upažovala v klusu ruce, hodí se jí to, ta rovnováha je důležitá už odmala.A menší dcerka také jezdí. Bud na lonži, nebo s tatínkem na poníkovi na vodítku. Příští rok jí bude 5 roků a umí pěkně poníka pobízet.
Hele Jaru, nejedeš náhodou do Pardubic? A vy ostatní?
My jedeme v neděli. Ještě jsem tam nebyla, jezdíme stále do Lysé, je to pro nás blíž, ale jednou bych i ráda něco pořádně viděla. Prý je v Pardubicích i míň stánků, ale to snad ani nevadí. Aspoň tolik neutratíme, hihi,
Ahooj,Pavlí,díky moc
,ráda vyřídím,
Markétko,nevím,až podle Oldy,co má a nemá,já jsem závislá na dopravě,takže fakt nikdy do poslední chvíle nevím....
Ale ty Pardubice Ti opravdu vřele doporučuju,
je tam těch ukázek na tom obrovským prostoru tolik,že nevíš,kam dřív skočit,my vždycky na chvilku tam ztrácíme jarču z dohledu,páč ona chce tam stát u parkurů a to zas nebaví nás,tak si vždycky řekneme,kde se sejdeme nebo kam má Jarča přijít a je to.
Stoprocentně nebudeš litovat.
bospor
napsal(a):
tak zas jednou já?
To je škoda,že máš ten Fotyho přístroj rozbitý,
to může být fakt pěkný pohled na tu dvojku,Schelby a malej ponclík.
jaruska
napsal(a):
To je škoda,že máš ten Fotyho přístroj rozbitý,
to může být fakt pěkný pohled na tu dvojku,Schelby a malej ponclík.
Moruš vždycky na jaře a na podzim grošatí.
marketka
napsal(a):
Fotˇák mám v opravě asi 3 týdny a stále nic. Nakonec jsem si ho půjčila od ségry, tak budu fotit a fotit.
No a nyní po ranním kolotoči do školky a školy zase v prac.procesu...Už aby byla neděle.
Ahojky, spíš už aby bylo zítra.. jedu ve čtvrtek kolem čtvrté hodiny na firemní třídenní dovolenou na zámek... budeme bydlet v zámeckých pokojích, jezdit na koních, v kočárech... hrát paintball, golf, tenis, ping-pong, kulečník, fotbálek, florball a další hry.. večer budeme grilovat a tancovat a taky budeme mít nějaké živé vystoupení nějakého zpěváka... takže celkem super program a už se moooc těším, že na chvíli vypadnu.. ještě, aby to chlapi beze mě do té soboty vydrželi... a hlavně, aby zvládli se postrat o zvížátka...
Mám z toho trošku obavy, ale zase tuším, že je hlady umřít nenechají, tak je dopředu předzásobím a všechno nachystám na tři dny... snad to pomůže.. hlavně si dneska budu muset zabalit a ještě vůbec netuším, co si s sebou vezmu, protože takových aktivit vyžaduje spoustu oblečení...
vendulka2066
napsal(a):
Ahojky, spíš už aby bylo zítra.. jedu ve čtvrtek kolem čtvrté hodiny na firemní třídenní dovolenou na zámek... budeme bydlet v zámeckých pokojích, jezdit na koních, v kočárech... hrát paintball, golf, tenis, ping-pong, kulečník, fotbálek, florball a další hry.. večer budeme grilovat a tancovat a taky budeme mít nějaké živé vystoupení nějakého zpěváka... takže celkem super program a už se moooc těším, že na chvíli vypadnu.. ještě, aby to chlapi beze mě do té soboty vydrželi... a hlavně, aby zvládli se postrat o zvížátka...
Mám z toho trošku obavy, ale zase tuším, že je hlady umřít nenechají, tak je dopředu předzásobím a všechno nachystám na tři dny... snad to pomůže.. hlavně si dneska budu muset zabalit a ještě vůbec netuším, co si s sebou vezmu, protože takových aktivit vyžaduje spoustu oblečení...
Tak to zní dobře. Na jaký zámek?
bospor
napsal(a):
tak zas jednou já?
Pavlí,to víš,že to chlapi zvládnou,neboj a v klídku si dovču a super aktivity užívej,
dneska,kdy jsou mobily,tohle není vůbec žádnej problém.
Když Staník nebude něco vědět,zavolá a domluvíte se,u nás to funguje taky tak.
jaruska
napsal(a):
Pavlí,to víš,že to chlapi zvládnou,neboj a v klídku si dovču a super aktivity užívej,
Milenci.
vendulka2066
napsal(a):
Těsně vedle Dubé, za Mělníkem...
Ahojky!!
Super reportáže a videa, Ab a Jaruška jsou šikovné
My včera byli na vyjížďce, akorát kamarádka měla huculku Betty pod sedlem, Já na Use jela bez a Čipo byl taky bez sedla. Koukala jsem teď na mapu a skoro 6km...80% z toho klusem i cvalem..lidi..já dnes zaspala . Jsem bez sedla takhle moc nejela snad 15 let
. Ale byla to sranda, koně šikovní a já měla propocený zadek na džínách od Usy
co se týká běhu na poušti..no musí to být super ..vždycky vidím tohle video
http://www.youtube.com/watch? v=LeKSh68pvMQ
Ale ráda koukám na tohle..mooc šikovný arabášek
http://www.youtube.com/watch? v=7NrUqeCiykY&feature=related
jaruska
napsal(a):
Jo, to on mi volá, i když nejsem daleko od domova.... jen v Praze... a furt se na něco ptá.. kde má brýle, peněženku, klíče atd...
Ale spíš mi jde o to, aby se večer jel děda podívat na velký koně, když Standa už bude pinglovat v hospodě a aby večer děda dal psům najíst, protože to dělám já a taky zavírám zvířata na noc do domečků, aby je kuna nechytila, tak všechno tohle bude muset dělat děda a já bych po Standovi potřebovala, aby zavolal né mě, ale dědovi, jestli už tohle všechno udělal....Standa by se o to postaral sám, kdyby neměl tu hospodu, ale od tří bude zase pracovat až do dvanácti třeba a to už je na krmení a zavírání zvířat pozdě... a rozhodně už pak nepojede ke koním...ach jo... snad se to fakt zvládne...
jaruska
napsal(a):
No,tak zavolá dědovi,
vždyť se domluvěj.
Nebo pro klid duše zavoláš dědovi Ty a vyptáš se ho,co a jak udělal či neudělal.
jaruska
napsal(a):
Nebo pro klid duše zavoláš dědovi Ty a vyptáš se ho,co a jak udělal či neudělal.
Hanina bezstarostně chrouní
,to se mi vždycky hrozně líbí,jak ty kůňata lehnou,usnou jako dřeváci a spolíhaj na ty svoje maminy opatrovatelky.
Ale hezky se to tam vzadu kabouní.
jaruska
napsal(a):
Hanina bezstarostně chrouní
,to se mi vždycky hrozně líbí,jak ty kůňata lehnou,usnou jako dřeváci a spolíhaj na ty svoje maminy opatrovatelky.
Ale hezky se to tam vzadu kabouní.
Díky,Lucí.
No já právě jela taky na tý Kačence bez sedla a týýý brďooo,už nikdy více,to je fakt třeba proti Ab totáální šicí stroj.
A nohy mě bolely,teda kyčle,fuj,bez sedla už hooodně dlouho na Kačence nepojedu teda.
jaruska
napsal(a):
Díky,Lucí.
No já právě jela taky na tý Kačence bez sedla a týýý brďooo,už nikdy více,to je fakt třeba proti Ab totáální šicí stroj.
A nohy mě bolely,teda kyčle,fuj,bez sedla už hooodně dlouho na Kačence nepojedu teda.
No jo, ono se to nezdá, ale bez sedla je to náročnější, než v sedle, co?
no nic..já jdu hodit uň na pastvu..pá
jaruska
napsal(a):
Díky,Lucí.
To víš, že mu zavolám... to je jasný... ale radši bych, aby mi oznámil.. všechno, o cos mě požádala jsem splnil bez vyjímek a zvířátka už jsou napapaný a spinkaj...
A Haňudle tady teda spinká jako malá beruška...
Je fakt nádherná....
vendulka2066
napsal(a):
To víš, že mu zavolám... to je jasný... ale radši bych, aby mi oznámil.. všechno, o cos mě požádala jsem splnil bez vyjímek a zvířátka už jsou napapaný a spinkaj...
A Haňudle tady teda spinká jako malá beruška...
Je fakt nádherná....
Heleď a fakt se to tam u nás tak kaboní, jo? Já zrovna včera říkala, jak bych byla vděčná za déšť.. už mám tu pastvinu celou suchou a potřebuje vody teda fakt dost... už aby pršelo, prosííím... koníci tam pak příjdou do zelenýho krásnýho...
vendulka2066
napsal(a):
Heleď a fakt se to tam u nás tak kaboní, jo? Já zrovna včera říkala, jak bych byla vděčná za déšť.. už mám tu pastvinu celou suchou a potřebuje vody teda fakt dost... už aby pršelo, prosííím... koníci tam pak příjdou do zelenýho krásnýho...
No,tak já myslím,že to tak nakonec bude,neboj,
dostaneš hlášení se splněnými úkoly
,ale koukej pak dědulu pochválit před nastoupenou jednotkou!!!!
No z toho kabounění asi nic nebude,nespadla ani kapka...Šlo to pryč.
vendulka2066
napsal(a):
Z Haňulky jsem totálně nemocná, hlavně z těch jejích kukadel
jaruska
napsal(a):
Jo,to mě se ty její šibalský kukadla taky moc líběj,ale ona je fakt úžasná celá.
Včera Olda říkal-plyšáček do postele.
A Legíšek je zase úžasnej tím svým povídáním.. zrovna, jak jsi dneska dala tu fotku, jak něco huláká na Kačenku... asi jestli může jít Hanička s ním ven nebo tak něco, ne????
To jsem nikdy u žádného koníka ještě neviděla, že by furt mlel takhle tou papulí, jako když by chtěl mluvit... to ani Haňudle nedělá...
vendulka2066
napsal(a):
A Legíšek je zase úžasnej tím svým povídáním.. zrovna, jak jsi dneska dala tu fotku, jak něco huláká na Kačenku... asi jestli může jít Hanička s ním ven nebo tak něco, ne????
To jsem nikdy u žádného koníka ještě neviděla, že by furt mlel takhle tou papulí, jako když by chtěl mluvit... to ani Haňudle nedělá...
Jojo,dělá to i Haňudle,na ostatní koně,ale Legišek držtičkuje i na Haničku.
On je takovej udržtičkovanej
,hihi,tam zrovna říká Kačence,aby ho nechala,že je malej,
ale on má takovou smůlu,všicí ho vyhánějí,i Ab mu dneska dala za vyučenou.
jaruska
napsal(a):
Jojo,dělá to i Haňudle,na ostatní koně,ale Legišek držtičkuje i na Haničku.
On je takovej udržtičkovanej
,hihi,tam zrovna říká Kačence,aby ho nechala,že je malej,
ale on má takovou smůlu,všicí ho vyhánějí,i Ab mu dneska dala za vyučenou.
Chudák malej... copak Abynce udělal, že dostal? Snad se Ab nespikla s Pierotem, že jako Legíška neee...
vendulka2066
napsal(a):
Je moc hezký, jak si Ab oblíbila Pierota a on jí taky... to se mi líbí... ty jejich fotky žeru.. je to jako román na pokračování...
Teď jsem se až podívala na ta videa, co sem dala Lucky v deset hodin... to první mě odrazuje v té nereálnosti - z ničeho nic se objeví na poušti kůň a už má provazovku? a to druhý video - při něm jsem si vzpoměla, jak to ty koně ti arabové učí... z toho mi není moc dobře teda... a hlavně ten kůň už je tak v šesti letech na odpis s nožičkama, ne? Podle mě tohle snad žádný kůň neudělá dobrovolně, takže je vše uděláno tak, že musí, ne?
vendulka2066
napsal(a):
Teď jsem se až podívala na ta videa, co sem dala Lucky v deset hodin... to první mě odrazuje v té nereálnosti - z ničeho nic se objeví na poušti kůň a už má provazovku? a to druhý video - při něm jsem si vzpoměla, jak to ty koně ti arabové učí... z toho mi není moc dobře teda... a hlavně ten kůň už je tak v šesti letech na odpis s nožičkama, ne? Podle mě tohle snad žádný kůň neudělá dobrovolně, takže je vše uděláno tak, že musí, ne?
Hihi,Pavlí,a jestlipak Tě Cézárek nosí na svých zádech dobrovolně???
vendulka2066
napsal(a):
No, to asi ne... ale te´d netuším, jestli to je reakce na to první video nebo až na to druhé.. tam ten kůň nikoho nenosil... pán ho vodil na "vodítkách" ze země...
To je spíš na to druhé,že to koník asi dobrovolně nedělá,koníci by dobrovolně nedělali opravdu nic jiného,než by žrali a žrali a žrali,tak se jim nic nestane,když občas se něčemu naučej a něco pro člověka udělají.Ale všeho s mírou.
jaruska
napsal(a):
To je spíš na to druhé,že to koník asi dobrovolně nedělá,koníci by dobrovolně nedělali opravdu nic jiného,než by žrali a žrali a žrali,tak se jim nic nestane,když občas se něčemu naučej a něco pro člověka udělají.Ale všeho s mírou.
Pierot se sice tváří,že má Ab rád,ale....
jaruska
napsal(a):
Pierot se sice tváří,že má Ab rád,ale....
Už jí stačil i kousnout,
no jo,to zas bude půlrok,než ho to buď přestane bavit a nebo až hold Ab se k němu nebude tak lepit.
jaruska
napsal(a):
Tak jsem si stáhla mapu cesty na tu výstavu, kde bude Lucky s Dáreskem i Fabínkem??? To máme s Jaruškou cca 30 kilásků, takže není problém..
Jen jsem nepochopila, máme tam dojet už na osmou nebo na devátou nabo až na tu půl desátou? A budeš tam Lucky v tu neděli? Nebudeš vystavovat jen v sobotu?
To se fakt možná povede, tahle akce, jen nesmí pršet teda... to by se mi moc na výstavu nechtělo.. nebo je tam krytá hala?
Takovejch zase otázek, co?
vendulka2066
napsal(a):
Tak jsem si stáhla mapu cesty na tu výstavu, kde bude Lucky s Dáreskem i Fabínkem??? To máme s Jaruškou cca 30 kilásků, takže není problém..
Jen jsem nepochopila, máme tam dojet už na osmou nebo na devátou nabo až na tu půl desátou? A budeš tam Lucky v tu neděli? Nebudeš vystavovat jen v sobotu?
To se fakt možná povede, tahle akce, jen nesmí pršet teda... to by se mi moc na výstavu nechtělo.. nebo je tam krytá hala?
Takovejch zase otázek, co?
Holky, dneska jsem česala Darése, přištřihla ho, ještě trochu poupravila Fabínka, pak dojeli s Darésovou dcerkou, která v 9 měsících poprvé půjde na výstavu, tak jsem ji taky upravila, takže v pátek ještě oba kluky vykoupu, aby byli krásní.
Takže do Prahy jedeme v pátek odpoledne, aby jsme přijeli slušně na Džbán, ubytovali se v chatce. Ráno v 9 je slanvnostní zahájení výstavy, takže tak o půl 10 začne posuzování v kruzích. Počítám, že tak hodinu, než přijdou na řadu šampioni, takže tak o půl 11 budu běhat v kruhu jako pako s obludami .
budeme jak v sobotu, tak v neděli.
lucky
napsal(a):
Holky, dneska jsem česala Darése, přištřihla ho, ještě trochu poupravila Fabínka, pak dojeli s Darésovou dcerkou, která v 9 měsících poprvé půjde na výstavu, tak jsem ji taky upravila, takže v pátek ještě oba kluky vykoupu, aby byli krásní.
Takže do Prahy jedeme v pátek odpoledne, aby jsme přijeli slušně na Džbán, ubytovali se v chatce. Ráno v 9 je slanvnostní zahájení výstavy, takže tak o půl 10 začne posuzování v kruzích. Počítám, že tak hodinu, než přijdou na řadu šampioni, takže tak o půl 11 budu běhat v kruhu jako pako s obludami .
budeme jak v sobotu, tak v neděli.
Jé,Lucí,tak ať tam uspějete,třeba se uvidíme,ale fakt neslibuju totálně nic,nevím,jak co bude.
jaruska
napsal(a):
To se mi líbí,jak jsou ty tmavý ocasy proti sluníčku prachsprostě zrrrzavýýý.
jaruska
napsal(a):
To se mi líbí,jak jsou ty tmavý ocasy proti sluníčku prachsprostě zrrrzavýýý.
bospor
napsal(a):
tak zas jednou já?
http://www.bospor.estranky.cz/cla nky/co-je-noveho/kunce-na-dohled
bospor
napsal(a):
http://www.bospor.estranky.cz/cla nky/co-je-noveho/kunce-na-dohled
Ahooj,no přečetla jsem si to a musela jsem se chechtat,
jak jsi psala,že není příjemný jít s koněm v omezeným prostoru,když se bojí udělat krok stranou,vzpomněla jsem si,jak mě Moruš tlačila před sebou u Boženky v tom chlívě
,já byla tak ráda,že tam za mnou Moruš šla
,přestože se teda krav fakt bojí,a modlila jsem se,aby ta kráva byla ticho,
no ale krávu nenapadlo nic lepšího,než zabučet
zrovna ve chvíli,kdy jsme s Moruš procházely kolem
,asi zdravila,
ale já v tu chvíli byla venku z toho chlíva kosmickou rychlostí,ale to mě před sebou popostrkovala Moruš,
no je fakt,že dneska se tomu směju
,ale tenkrát mi do smíchu moc nebylo....
jaruska
napsal(a):
Ahooj,no přečetla jsem si to a musela jsem se chechtat,
jak jsi psala,že není příjemný jít s koněm v omezeným prostoru,když se bojí udělat krok stranou,vzpomněla jsem si,jak mě Moruš tlačila před sebou u Boženky v tom chlívě
,já byla tak ráda,že tam za mnou Moruš šla
,přestože se teda krav fakt bojí,a modlila jsem se,aby ta kráva byla ticho,
no ale krávu nenapadlo nic lepšího,než zabučet
zrovna ve chvíli,kdy jsme s Moruš procházely kolem
,asi zdravila,
ale já v tu chvíli byla venku z toho chlíva kosmickou rychlostí,ale to mě před sebou popostrkovala Moruš,
no je fakt,že dneska se tomu směju
,ale tenkrát mi do smíchu moc nebylo....
To já jí teda pořád,co se týče dobytka,moc nevěřím,asi by mě klidně přejela,kdyby jí něco rohatýho honilo...
Ale tady toho dobytka naštěstí moc není
a na uličku u Trávníčků už si snad zvykla.
jaruska
napsal(a):
To já jí teda pořád,co se týče dobytka,moc nevěřím,asi by mě klidně přejela,kdyby jí něco rohatýho honilo...
Ale tady toho dobytka naštěstí moc není
a na uličku u Trávníčků už si snad zvykla.
Takhle jsem je nachytala chrounit.
jaruska
napsal(a):
Dneska jsme s Ab zase cvičily,je moc šikovná,vůbec jí nava,že na ní lezu bez sedla a ještě k tomu ze sudu,stojí jak přikovaná,
akorát mi udělala to,že si chtěla ohnout krk do strany a štípla mě do boty
,můůůra jedna,hihi,
ale pak už né,jen jednou.
Krásně i couvá,na úplně jemňoučkou pomůcku,a jde hezky rovně,né žádný cik cak.
Akorát mě teda štve to,že když jí chci dát ze země pobídku ustup předkem nebo zadkem,tak fakt kvičí,prostě nemá ráda,když do ní někdo strká.
Ale já netlačím ani moc,jen přiložím prst,že si myslím,že mě skoro ještě nemůže cítit,a ona už kvičí.
Ale tak to prostě přejdu
,mě to nevadí,když jí to vadí ze země,tak jí to hold dělat nebudu
,ze sedla ustupuje a nedělá u toho povyk,
to je důležitý.
jaruska
napsal(a):
Dneska jsme s Ab zase cvičily,je moc šikovná,vůbec jí nava,že na ní lezu bez sedla a ještě k tomu ze sudu,stojí jak přikovaná,
akorát mi udělala to,že si chtěla ohnout krk do strany a štípla mě do boty
,můůůra jedna,hihi,
ale pak už né,jen jednou.
Krásně i couvá,na úplně jemňoučkou pomůcku,a jde hezky rovně,né žádný cik cak.
Akorát mě teda štve to,že když jí chci dát ze země pobídku ustup předkem nebo zadkem,tak fakt kvičí,prostě nemá ráda,když do ní někdo strká.
Ale já netlačím ani moc,jen přiložím prst,že si myslím,že mě skoro ještě nemůže cítit,a ona už kvičí.
Ale tak to prostě přejdu
,mě to nevadí,když jí to vadí ze země,tak jí to hold dělat nebudu
,ze sedla ustupuje a nedělá u toho povyk,
to je důležitý.
Teda já si tady vždycky ráda počtu a ty zdechlinky nemají chybu
..jak chrní
.
Jo a ty stísněné prostory koně teda rádi nemají, ale včera jsem šla s Usou a byl plot a sloup a teda tak na projití přesně ji..větší kůň by se tam asi nevešel. A já prostě a jdu a onaza mnou na dlouhém laně a projdu tou mezerou a ona bez mrknutí za mnou. Kdysi by se šprajcla, že je to těsné, ale dnes na to kašle..prostě jde.
lucky
napsal(a):
Teda já si tady vždycky ráda počtu a ty zdechlinky nemají chybu
..jak chrní
.
Jo a ty stísněné prostory koně teda rádi nemají, ale včera jsem šla s Usou a byl plot a sloup a teda tak na projití přesně ji..větší kůň by se tam asi nevešel. A já prostě a jdu a onaza mnou na dlouhém laně a projdu tou mezerou a ona bez mrknutí za mnou. Kdysi by se šprajcla, že je to těsné, ale dnes na to kašle..prostě jde.
No,to se mi povedlo fotnout,když jsem sbírala vzadu bobky,tak najednou koukám,Moruš se poroučí k zemi a chrápe vedle Legiška.
Tak jsem si říkala,že to dosbírám a fotnu to,až pojedu s kolečkem k nim,jenže mi to nedalo a z toho zádu jsem nebyla líná to dojít fotnout a pak se zase vrátit to dosbírat,říkala jsem si,co kdyby Moruš,než to dosbírám,do tý doby vstala.
No a taky že jooo
,představ si,byla tam s náma Cleuška vzádu a jak se prošmýkla pod ohradníkem,tak dostala pumelenici od elektriky a jak letěla a řvala,tak Moruš vstala,tak jsem si pak říkala,ještě že jsem na nic nečekala a fotla je.
jaruska
napsal(a):
No,to se mi povedlo fotnout,když jsem sbírala vzadu bobky,tak najednou koukám,Moruš se poroučí k zemi a chrápe vedle Legiška.
Tak jsem si říkala,že to dosbírám a fotnu to,až pojedu s kolečkem k nim,jenže mi to nedalo a z toho zádu jsem nebyla líná to dojít fotnout a pak se zase vrátit to dosbírat,říkala jsem si,co kdyby Moruš,než to dosbírám,do tý doby vstala.
No a taky že jooo
,představ si,byla tam s náma Cleuška vzádu a jak se prošmýkla pod ohradníkem,tak dostala pumelenici od elektriky a jak letěla a řvala,tak Moruš vstala,tak jsem si pak říkala,ještě že jsem na nic nečekala a fotla je.
Jo,Moruš vleze téměř všade,ta je na tohle šikovná,jako v terénu neřeší vůbec žádný úzký prostory,ale tohle byl chlívek,v něm úzká chodbička a po straně krááva,černá,
no a jak zabučela,tak jsem jela.
jaruska
napsal(a):
Jo,Moruš vleze téměř všade,ta je na tohle šikovná,jako v terénu neřeší vůbec žádný úzký prostory,ale tohle byl chlívek,v něm úzká chodbička a po straně krááva,černá,
no a jak zabučela,tak jsem jela.
Tak já už holky za chvíli vyrážím na ty tři dny do pryč, takže vám všem přeji moc krásný zbytek čtvrtka, velice krátký pracovní pátek a co nejhezčí víkend...
Všechno jsem si dneska poctivě dočetla, takže už mám zkouknutý i videjka a všechny fotky... fakt krásný reportáže ode všech.. tak papa v neděli nebo v pondělí...
vendulka2066
napsal(a):
Tak já už holky za chvíli vyrážím na ty tři dny do pryč, takže vám všem přeji moc krásný zbytek čtvrtka, velice krátký pracovní pátek a co nejhezčí víkend...
Všechno jsem si dneska poctivě dočetla, takže už mám zkouknutý i videjka a všechny fotky... fakt krásný reportáže ode všech.. tak papa v neděli nebo v pondělí...
Čauky a užííííj si to,jooo????
jaruska
napsal(a):
Taky moc děkuju
a když Ti bude smutno,zavolej do blablafonu...
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/4105 497/DURAZNE-VAROVANI-PRO-VSECHNY.php
jaruska
napsal(a):
Tady je příjemně,sice chladnějš,ale pro koníky je tohle ideálmí počasí.
Včéra chvilku sprchlo,ale žádná sláva,jen asi 25 kapek.
Tak jsem se fakt zasmála..
Co pro nás má IKEA?????
jaruska
napsal(a):
Ahoj,no viď,já jsem se tu chechtala
,to bylo hrozný,dovedu si to živě představit,hihi.
Jo Lucí,měj se,a ať se Ti tam s pesanama daříí!!!!
Ahojky,ptal se někdo na ty Pardubky. Tak rodina se usnesla, že tam se mnou všichni letos pojedou. Takže frčíme v neděli.Tedˇ zase tvrdnu v práci do 17 hodin. Ráno jsem objednala veta, protože se mi nelíbilo Schelbyho očičko. Takže rodina na něj čeká, zatímco já vydělávám- hihi. Ta moje almužnička.
Jo Jaruš, pochval taky někdy bývalou majitelku Ab, že kobču taky něco naučila.Co si pamatuji, chodila s ní taky přes plachtu.
marketka
napsal(a):
Ahojky,ptal se někdo na ty Pardubky. Tak rodina se usnesla, že tam se mnou všichni letos pojedou. Takže frčíme v neděli.Tedˇ zase tvrdnu v práci do 17 hodin. Ráno jsem objednala veta, protože se mi nelíbilo Schelbyho očičko. Takže rodina na něj čeká, zatímco já vydělávám- hihi. Ta moje almužnička.
Jo Jaruš, pochval taky někdy bývalou majitelku Ab, že kobču taky něco naučila.Co si pamatuji, chodila s ní taky přes plachtu.
no já se ptala bydlím kousek od pardubic a v neděli tam možná budu s honzou na kurzu west. ježdění s verčou cejpovou
bospor
napsal(a):
no já se ptala bydlím kousek od pardubic a v neděli tam možná budu s honzou na kurzu west. ježdění s verčou cejpovou
No já jsem od Ml. Boleslavi. Pro mě je blíž Lysá, ale jezdím tam kvůli koníkům a ne kvůli nákupům, i když sem tam si něco pěkného v rámci možností odvezu. Tak kvůli podívané jsem rodinu přemluvila na ty Pardubky. Už se moc těším- Doufám, že vyjde i počasí.
marketka
napsal(a):
No já jsem od Ml. Boleslavi. Pro mě je blíž Lysá, ale jezdím tam kvůli koníkům a ne kvůli nákupům, i když sem tam si něco pěkného v rámci možností odvezu. Tak kvůli podívané jsem rodinu přemluvila na ty Pardubky. Už se moc těším- Doufám, že vyjde i počasí.
dneska tam bylo hezky zataženo ale nepršelo
spíš chladnějš. ideál pro koně
bospor
napsal(a):
dneska tam bylo hezky zataženo ale nepršelo
spíš chladnějš. ideál pro koně
tohle mají pod tribunou
bospor
napsal(a):
tohle mají pod tribunou
naše irena je tam taky s kobylama
bospor
napsal(a):
zlobivej apík
vlastně jsem koně ani moc nefotila spíš lidi a ještě jsem tam dojela až kolem 16h
už bylo skoro po programu. jen tu záchranku tam předváděli
marketka
napsal(a):
No tak to se děti potento, až uvidí ty poníky. Kolik je vstupné? A jezdí svozy z parkoviště jako na VP?
tady všechno najdeš (jedna mezera)
http://www.pardubice-racec ourse.cz/pro-navstevniky.html
ale o svozu nic nevím
bospor
napsal(a):
tak zas jednou já?
Ahooj,teda dneska byl vichr jaaako blázen,
už jsem myslela,že se ani nedostaneme ven s koníkama,
ale kvečeru se to uklidnilo,tak jsme ještě jeli.
Joo,Markét,neboj,to já bývalé majitelce děkuju v duchu vícekrát
,ne jen za tu plachtu,ale hlavně za to,jak se Ab,ač ježděna na ohlávce,vůůbec nikam nežene
,dneska jsem jí vyzkoušela i když jí oba koně ujeli úplně pryč,že je vůůbec neviděla,ale v pohodě se nechala ukecat a nevyváděla žádný lotroviny,
jen si zařehtala.Ve cvalu naprosto super,Pierot se rval na udidle jako cvok a Ab jsem spíš musela strkat
,to se mi na ní moc líbí,že se nikam nerve,
ani v klusu,ani ve cvalu.
bospor
napsal(a):
tak zas jednou já?
Dneska byl v Pardubicích i nějáký blbý úraz,
brr,asi to bylo ošklivý,
tak mě ani nemrzí,že jsem tam nebyla.
jaruska
napsal(a):
Dneska byl v Pardubicích i nějáký blbý úraz,
brr,asi to bylo ošklivý,
tak mě ani nemrzí,že jsem tam nebyla.
jaruska
napsal(a):
U hřbitova pastevní přestávka spojená s dotažením sedel.
jaruska
napsal(a):
U hřbitova pastevní přestávka spojená s dotažením sedel.
jaruska
napsal(a):
Olda se cpe švestkama,je jich tu na cestě fůra.
Ab čeká před vrátky dom.
jaruska
napsal(a):
Moruš zmokla,tak se hned zvrhla.
To je myslím včerejší fotka.
jaruska
napsal(a):
Malá somračka je taky včerejší.
Tady ještě videjko z vyjížďky a dobrou noc.
http://www.stream.cz/video/ 356159-ab-se-mnou-kluse-domu
bospor
napsal(a):
tak zas jednou já?
tak máme bejt na 9tou na závodišti máme to 12km takže to by problém nebyl
jedem avií ta snad pojede. dneska jsem jí chystala ale jsem zvědavá jak se budou chovat. naposled když jsme tam byli, tak byl jeden velkej zmatek. to byly jedny jediný klusácký dostihy v pardubicích za posledních 30 let
jen doufám že si nevzpomenou
bospor
napsal(a):
tak máme bejt na 9tou na závodišti máme to 12km takže to by problém nebyl
jedem avií ta snad pojede. dneska jsem jí chystala ale jsem zvědavá jak se budou chovat. naposled když jsme tam byli, tak byl jeden velkej zmatek. to byly jedny jediný klusácký dostihy v pardubicích za posledních 30 let
jen doufám že si nevzpomenou
Ahoj,neboj,bude to dobrý
,budu moc držet palečky a myslet na Vás.
jaruska
napsal(a):
Ahoj,neboj,bude to dobrý
,budu moc držet palečky a myslet na Vás.
Hlavně se v pořádku vraťte,ať se Vám nic nestane.
http://www.stream.cz/video/ 356239-legisku-bacha-na-ohradniiik
jaruska
napsal(a):
Hlavně se v pořádku vraťte,ať se Vám nic nestane.
http://www.stream.cz/video/ 356239-legisku-bacha-na-ohradniiik
Jéé Jaruško, to jste si fakt musely užít.My včera makali kolem domečku a odpo mi přijela návštěva.
Ahojky, tak holčiny ještě spí, půjdu je vzbudit a za chvíli razíme do Pardubic. Vypadá to, že i počasí by mohlo přát.....
marketka
napsal(a):
Jéé Jaruško, to jste si fakt musely užít.My včera makali kolem domečku a odpo mi přijela návštěva.
Ahojky, tak holčiny ještě spí, půjdu je vzbudit a za chvíli razíme do Pardubic. Vypadá to, že i počasí by mohlo přát.....
Doufám,že jste v Pardubkách nezmokli,tady bylo celý den krásně.