Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.9.2009 15:32
shallowy

XXX.XXX.157.190

ahojte....neviete o nejakych bylinkach, pripadne cajoch proti kaslu pre kone?
konos zacal kaslat hlieny, takze som volala veta....nasadene antibiotika...uz druha injekcia....nastastie sa to zlepsilo, ale konos este obcas zakasle, ale uz nei hlieny...ale tak ma napadlo, ze by som mu davala do zradla aj nejaky teply cajik....zatial som davala materinu dusku, ale ak by ste poznali nieco ine :) diki...

1.9.2009 15:37
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

shallowy napsal(a):
ahojte....neviete o nejakych bylinkach, pripadne cajoch proti kaslu pre kone?
konos zacal kaslat hlieny, takze som volala veta....nasadene antibiotika...uz druha injekcia....nastastie sa to zlepsilo, ale konos este obcas zakasle, ale uz nei hlieny...ale tak ma napadlo, ze by som mu davala do zradla aj nejaky teply cajik....zatial som davala materinu dusku, ale ak by ste poznali nieco ine :) diki...

Už tady o tom proběhlo několik diskusí.. myslím, že vždy byla jako nejlepší odpověď čaj s názvem "Kašlík"... že to holky dávaj ředěný koníkům, co maj kašel a super účinek... najdi si to ve vyhledávači...

1.9.2009 15:55
shallowy

XXX.XXX.157.190

vendulka2066 napsal(a):
Už tady o tom proběhlo několik diskusí.. myslím, že vždy byla jako nejlepší odpověď čaj s názvem "Kašlík"... že to holky dávaj ředěný koníkům, co maj kašel a super účinek... najdi si to ve vyhledávači...

a to sa v lekarni alebo v obchode kupuje? inak diki

1.9.2009 16:04
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

shallowy napsal(a):
a to sa v lekarni alebo v obchode kupuje? inak diki

Jde o kašlík od Dromy... když si na nemoderce zadáš do vyhledávače heslo : "čaj kašlík", tak ti vyjede pár diskusí na toto téma.. jen, co jsem to zběžně projela, tak tam je zmínka i o čaji z jitrocele nebo heřmánku.. ten seženeš skoro všude... i v lékárnýách i v obchodech... ta Droma bude nějaká značka, ale to už si najdeš určitě sama... a nemáš zač... čtu skoro všechno, abych se poučila do budoucna.. nikdy nevíš, co zrovna tvůj kůň vymyslí, že...?

Přidejte reakci

Přidat smajlík