uz asi mesiac hladam sedlo na A1/1....ked uz som nieco nasla, tak cena bola prilis vysoka....bohuzial teraz nemam nejako vela penazi a potrebujem to surne, takze do tych 160 eur sa musim zmestit....chcela som kozenne, ale asi budem musiet kupit syntetiku aj ked sa mi v nej az tak uzasne najazdi....mate niekto skusenosti so sedlom Daslo a vymenitelnou komorou? sedi naozaj? dakujem.
shallowy
napsal(a):
uz asi mesiac hladam sedlo na A1/1....ked uz som nieco nasla, tak cena bola prilis vysoka....bohuzial teraz nemam nejako vela penazi a potrebujem to surne, takze do tych 160 eur sa musim zmestit....chcela som kozenne, ale asi budem musiet kupit syntetiku aj ked sa mi v nej az tak uzasne najazdi....mate niekto skusenosti so sedlom Daslo a vymenitelnou komorou? sedi naozaj? dakujem.
já ze svojí zkušenosti Daslo nedoporučuju.....to už si raději vyhlídni Wintec. V inzercích je plno těchto Dasel a vždy je v textu, že koni nesedí apod.....známá má sedlo zn.Glad a moc pěkné, je to taky syntetika a dají se měnit komory, ale v porovnání s Daslem....nebe a dudy
odkaz: 2 mezery(před m a před sedla)
http://www.kamir.cz/ m44-cz- sedla-trmeny-trmenove-remeny
michaela z
napsal(a):
já ze svojí zkušenosti Daslo nedoporučuju.....to už si raději vyhlídni Wintec. V inzercích je plno těchto Dasel a vždy je v textu, že koni nesedí apod.....známá má sedlo zn.Glad a moc pěkné, je to taky syntetika a dají se měnit komory, ale v porovnání s Daslem....nebe a dudy
odkaz: 2 mezery(před m a před sedla)
http://www.kamir.cz/ m44-cz- sedla-trmeny-trmenove-remeny
Já toto sedlo mám na svém koni a jsem spokojená Sedí nám, a druhé téže sedlo mám na A1, klubovém koni na kterém jezdím a taky sedí a mně se na něm jezdí parádně..takže asi každého rozhodnutí, já jsme spokojená a asi bych neměnila...
simishek
napsal(a):
Já toto sedlo mám na svém koni a jsem spokojená Sedí nám, a druhé téže sedlo mám na A1, klubovém koni na kterém jezdím a taky sedí a mně se na něm jezdí parádně..takže asi každého rozhodnutí, já jsme spokojená a asi bych neměnila...
praveze vo wintecu som sedela a nejako sa mi zle v nom jazdilo....ani neviem preco..kazdy si ho pochvaloval, len ja som sa stazovala.....najlepsie je kozene, ale bohuzial nejak to nevyslo.....
a praveze som nasla iba par inzeratov na Daslo...inak nie....
shallowy
napsal(a):
praveze vo wintecu som sedela a nejako sa mi zle v nom jazdilo....ani neviem preco..kazdy si ho pochvaloval, len ja som sa stazovala.....najlepsie je kozene, ale bohuzial nejak to nevyslo.....
a praveze som nasla iba par inzeratov na Daslo...inak nie....
a ako sa vlastne meni ta komora? lebo som pozerala jedno daslo co predavaju a to ma poriadne siroku komoru....
luda
napsal(a):
Ahoj,také si chci koupit sedlo Daslo s Výměnou komorou.Prosím všechyn co to to sedlo mají,či vědí o někom kdo ho má,ať sem něco napíšou.Děkuji Lucka
dneska som to bola pozriet v predajni....len skoda, ze prave moju velkost posedlia nemali....ale ta komora sa celkom lahko vymiena....neviete rozdiel medzi modrou a cervenou komorou? dakujem.
rocky
napsal(a):
POKUD BY JSTE NĚKDO NA DASLO POTŘEBOVAL JINOU KOMORU,MAM DOMA cca TŘI VELIKOSTI-NOVÉ,JSOU MI K NIČEMU,PRODÁM ZA ROZUMNOU CENU
DAslo? no nikdy by mě nenapadlo, že budu chválit levné sedlo, ale chválím, skýtá super pohodlí pro mě, kůň si nestěžuje..mám jej již rok a drží, poškození nejeví, každý kdo se do něj posadil si libuje, dává super oporu...jediné mé upozornění, že si delší dobu sedá, syntetika pracuje jinak než kůže, tudíž, je možné že za půl roku budute potřebovat užší komoru, pač se lehce roztáhne, ale což komory jsou výměné nová stojí v zooproduktu 200,-...Já dávám jedničku s hvězdičkou na sedlo na takovéto urovni!
klawdie
napsal(a):
DAslo? no nikdy by mě nenapadlo, že budu chválit levné sedlo, ale chválím, skýtá super pohodlí pro mě, kůň si nestěžuje..mám jej již rok a drží, poškození nejeví, každý kdo se do něj posadil si libuje, dává super oporu...jediné mé upozornění, že si delší dobu sedá, syntetika pracuje jinak než kůže, tudíž, je možné že za půl roku budute potřebovat užší komoru, pač se lehce roztáhne, ale což komory jsou výměné nová stojí v zooproduktu 200,-...Já dávám jedničku s hvězdičkou na sedlo na takovéto urovni!
Tak už jsem majitelkou sedla Daslo a velká chvála,měkké,pohodlné,,prostě super,kobyle koupím ještě širší komoru a snad nám bude už sedlo sedět.
A za ty prachy je to super,,snad nám bude sedět´ a dlouho vydrží.
a Nějaké foto
luda
napsal(a):
Tak už jsem majitelkou sedla Daslo a velká chvála,měkké,pohodlné,,prostě super,kobyle koupím ještě širší komoru a snad nám bude už sedlo sedět.
A za ty prachy je to super,,snad nám bude sedět´ a dlouho vydrží.
a Nějaké foto
luda
napsal(a):
ja som kupila sice Daslo, ale nie cierne, lebo posedlie 18 nemali....sice by mi bola dobra aj 17, ale v tej 18 som sa tak nejak lepsie citila....
ale mam taky mensi problem...konos nema nejaky vyrazny kohutik, ale je uzky a vyzera to na nom dost divne....:D ale mozno to bude aj komorou...ze trochu sirsiu potrebuje....nemate nejake dobre stranky o tom ako maju spravne sediet sedla?
shallowy
napsal(a):
ja som kupila sice Daslo, ale nie cierne, lebo posedlie 18 nemali....sice by mi bola dobra aj 17, ale v tej 18 som sa tak nejak lepsie citila....
ale mam taky mensi problem...konos nema nejaky vyrazny kohutik, ale je uzky a vyzera to na nom dost divne....:D ale mozno to bude aj komorou...ze trochu sirsiu potrebuje....nemate nejake dobre stranky o tom ako maju spravne sediet sedla?
ludo:prosímtě jakou komoru máš na koníkovi nyní?
shallowy
napsal(a):
a ako vlastne idu tie komory za sebou?? viem, ze cervena je uzka, potom je modra- stredne uzka.....cierna je stredna?
červená-ůzká,modrá-středně ůzká,černá-střední,zelená-široká,žlutá-extra široká Našla jsem to zde:http://www. zooprodukt.com/show_img.php?zbozi_detail= 39811&set_lang=CZ&poradi_obrazku =2 Odkaz psát bez mezer!Taky se mi to sedlo moc líbí.
shallowy
napsal(a):
diki
Já jsem to kupovala s černou komorou...takže střední už když jsem to koupila,bylo to uzké ale co zkusila jsem to na kobyle...tak jsem si obědnala širokou a extra širokou a jdu na výměnu a čumím jako puk já tam mám modrou což je středně uzká..tak doufám že ji to bude já blbec dnes byla testovat extra široukou a to je na Lady moc široké tak zítra zkusím širokou a uvidíme.
Ale je to super povozeníčko
luda
napsal(a):
Já jsem to kupovala s černou komorou...takže střední už když jsem to koupila,bylo to uzké ale co zkusila jsem to na kobyle...tak jsem si obědnala širokou a extra širokou a jdu na výměnu a čumím jako puk já tam mám modrou což je středně uzká..tak doufám že ji to bude já blbec dnes byla testovat extra široukou a to je na Lady moc široké tak zítra zkusím širokou a uvidíme.
Ale je to super povozeníčko
Možná bych vyměnila tu středně uzkou za střední
jurasek
napsal(a):
no máme mít taky tu střední ,ale musím to vykuchat tak pak uvidím
tam kde mas kohutik uvidis dva srobiky...tie musis dat prec a potom akoby vytiahnes komoru s takeho latkoveho obalu...uvidis, pojde to samo...ja som to dneska skusala a potom musis este odsrobovat komoru a dat druhu...je to lahucke.....
ja som tiez najskor rozmyslala, ze ako to len urobim a v poho
shallowy
napsal(a):
tam kde mas kohutik uvidis dva srobiky...tie musis dat prec a potom akoby vytiahnes komoru s takeho latkoveho obalu...uvidis, pojde to samo...ja som to dneska skusala a potom musis este odsrobovat komoru a dat druhu...je to lahucke.....
ja som tiez najskor rozmyslala, ze ako to len urobim a v poho
inak paradne sa v nom sedi....syntetiku som dlho odmietala, ale som nanajvys spokojna...dufam, ze aj konos bude....
shallowy
napsal(a):
Koupím černou a zelenou komoru do sedla daslo jen za rozumnou cenu
Kontakt svagmo@seznam.cz
134
napsal(a):
Koupím černou a zelenou komoru do sedla daslo jen za rozumnou cenu
Kontakt svagmo@seznam.cz
Moje nové Daslo sice není tak pohodlné jako Kentaur ale kobyle sedí krásně a na svezení 4x v měsíci to stačí
strip
napsal(a):
Prosím tě, kde jsi koupila tu podsedlovku co máš na fotce? Děkuji.
Na www.obluk.cz
http://www.obluk.cz /zbozi_detail.php? sid=21&skz=1&zid=101716 (mezera za otazníkem a cz)
Já jsem z dečky odpárala ty tlumící polštáře aby byla slabší.
Jinak jí mají ještě na www.janhauzr.cz