Domů za koňouchama.......po 23!

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

sadzi saj

22.9.2009 13:10
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

Tak ještě jednou velká gratulace a ať vše proběhne, jak má

buggyna

22.9.2009 13:16
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):

Děkujem, já sem víc nedočkavá než malé dítě na ježíška
I když pěkně dlouho teda nikam na závody nevyjedem, když Nigrin řekl, že březí je, byla sem v sedmém nebi
wáá! to bude to nejkrásnější hříbátko pod sluncemuž vidim ty kukadla,čumáček, a stráášně dlouhé hmatové fousky...sem úchyl

fotřík

sadzi saj

22.9.2009 14:04
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
Děkujem, já sem víc nedočkavá než malé dítě na ježíška
I když pěkně dlouho teda nikam na závody nevyjedem, když Nigrin řekl, že březí je, byla sem v sedmém nebi
wáá! to bude to nejkrásnější hříbátko pod sluncemuž vidim ty kukadla,čumáček, a stráášně dlouhé hmatové fousky...sem úchyl

fotřík

To věřím, je to radost takové mrně a co jsem koukala, hřebec je luxus

buggyna

22.9.2009 14:20
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
To věřím, je to radost takové mrně a co jsem koukala, hřebec je luxus

jj, Chrisťous je vyvoňánek

a co vy teda vůbec? Co tréninky? Co ta licka...už jí máš doma? Co vůbec u vás nového? My teď máme novinek až až

sadzi saj

22.9.2009 14:44
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
jj, Chrisťous je vyvoňánek

a co vy teda vůbec? Co tréninky? Co ta licka...už jí máš doma? Co vůbec u vás nového? My teď máme novinek až až

My nic, vše při starém, chtěla jsem letos stihnout něco ještě do konce sezony odjet, ale jelikož se mi neplánovaně rozbila ta moje fialová kraksna, tak jaksi už nejsou money a smolík, což mě pěkně sejří, ale co nadělám, že

Včera jsme měli po dlouhý době trénink s Romanou, tak uvidím, jak to vyjde finančně, jestli do výplaty se ještě nějaký vejde nebo ne no a spíš taky, jestli se domluvíme, že

Licenci doma nemám, nakonec jsme se domluvila s Kuškovou, že se to pošle po novém roce všechno najednou, až bude Ilona prodlužovat licence na příští rok

A u nás, tam toho je taky až až

buggyna

22.9.2009 15:14
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
My nic, vše při starém, chtěla jsem letos stihnout něco ještě do konce sezony odjet, ale jelikož se mi neplánovaně rozbila ta moje fialová kraksna, tak jaksi už nejsou money a smolík, což mě pěkně sejří, ale co nadělám, že

Včera jsme měli po dlouhý době trénink s Romanou, tak uvidím, jak to vyjde finančně, jestli do výplaty se ještě nějaký vejde nebo ne no a spíš taky, jestli se domluvíme, že

Licenci doma nemám, nakonec jsme se domluvila s Kuškovou, že se to pošle po novém roce všechno najednou, až bude Ilona prodlužovat licence na příští rok

A u nás, tam toho je taky až až

jo s Romčou se taky zas musím domluvit, naposled mi psala před týdnem (?) ale to sme měli po tom strouhání a byly sme trošililinku citlivé,tak sem to nechtěla lámat.
No my se na závody nepodíváme asi dlouho

really? A copaaak?Klíďo píďo do mailu. To víš, anouch tam nechodí tak nic nevíme, jen že M.a I. si dobírají J.

sadzi saj

22.9.2009 15:23
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
jo s Romčou se taky zas musím domluvit, naposled mi psala před týdnem (?) ale to sme měli po tom strouhání a byly sme trošililinku citlivé,tak sem to nechtěla lámat.
No my se na závody nepodíváme asi dlouho

really? A copaaak?Klíďo píďo do mailu. To víš, anouch tam nechodí tak nic nevíme, jen že M.a I. si dobírají J.

Koukala si na stránky, jakou koupila super chajdu, super výběhy, to taky pěkně rozjíždí

No já doufám, že nějaký trénink ještě dám, musím ještě poplatit něco a uvidím, co mi jaksi zbyde, včera bylo super, že se měla cestu, tak se časově přizpůsobila a měla jsem to jenom za 400,- Kč, bájo

My možná taky, ale to je všechno ve hvězdách, to se uvidí časem.......

A copak, J. si stěžovala Aňouchovi jo?? No udělali kvůli ní dokonce speciální řád stáje

buggyna

22.9.2009 15:30
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Koukala si na stránky, jakou koupila super chajdu, super výběhy, to taky pěkně rozjíždí

No já doufám, že nějaký trénink ještě dám, musím ještě poplatit něco a uvidím, co mi jaksi zbyde, včera bylo super, že se měla cestu, tak se časově přizpůsobila a měla jsem to jenom za 400,- Kč, bájo

My možná taky, ale to je všechno ve hvězdách, to se uvidí časem.......

A copak, J. si stěžovala Aňouchovi jo?? No udělali kvůli ní dokonce speciální řád stáje

jojo, viděla sem, i lipicka je pěkná

asi jen něco říkala no, já jen nevim,co si to ty dvě dovolujou prý že je J.rozmazlená, to říkají ty pravé dvě jakej řád? Oni samy na sebe by měli mít řád, Anouch už několikrát tam něco systematického psala,a kdo myslíš že to nedodržoval??

sadzi saj

22.9.2009 15:51
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
jojo, viděla sem, i lipicka je pěkná

asi jen něco říkala no, já jen nevim,co si to ty dvě dovolujou prý že je J.rozmazlená, to říkají ty pravé dvě jakej řád? Oni samy na sebe by měli mít řád, Anouch už několikrát tam něco systematického psala,a kdo myslíš že to nedodržoval??

Jj, to jo Škoda, ta dálka, bych se hned stěhovala

Ono je to těžký, každá mince má dvě strany

Teď visí nad těma ohlávka nástěnka, kde je to všechno hezky vypsaný

buggyna

22.9.2009 15:57
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jj, to jo Škoda, ta dálka, bych se hned stěhovala

Ono je to těžký, každá mince má dvě strany

Teď visí nad těma ohlávka nástěnka, kde je to všechno hezky vypsaný

ale k čemu ti je to vypsaný, když každej všechno dělá jinak a ještě naschál? Děvčata by se nad sebou měla zamyslet, protože tam jinak nebudou mít na ježdění ani jednu holku, a v nájmu ani jednoho koně. Ale kdo chce tam,pomozme mu tam... či jak se to říká.
Proč si myslíš že tam anouch takovou dobu zas nechodí?

sadzi saj

22.9.2009 16:20
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
ale k čemu ti je to vypsaný, když každej všechno dělá jinak a ještě naschál? Děvčata by se nad sebou měla zamyslet, protože tam jinak nebudou mít na ježdění ani jednu holku, a v nájmu ani jednoho koně. Ale kdo chce tam,pomozme mu tam... či jak se to říká.
Proč si myslíš že tam anouch takovou dobu zas nechodí?

Jestli to dělá někdo jinak nebo co kdo komu dělá naschvál netuším, ono je to těžký, ono tam být a pak vrazit někomu prachy, že mi za půl hoďky přijede kovář, který sám prská, že tam majitel není a nic neví taky není moc košér, ale tohle je mezi nima tam.

Na ježdění je tam teď myslím holek až až, až bych řekla, že málo koní a chudák Dolča se asi nezastaví, jak se otáčí.

Ohledně nájmu to už je starost Ilony, ale když tam vydrželi celou dobu, tak pochybuju, že poputujou jinam

Nevím, údajně se prý pohádali, tak s tím praštila, ale to je tak, že jedna pani povídala...........

buggyna

22.9.2009 16:46
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jestli to dělá někdo jinak nebo co kdo komu dělá naschvál netuším, ono je to těžký, ono tam být a pak vrazit někomu prachy, že mi za půl hoďky přijede kovář, který sám prská, že tam majitel není a nic neví taky není moc košér, ale tohle je mezi nima tam.

Na ježdění je tam teď myslím holek až až, až bych řekla, že málo koní a chudák Dolča se asi nezastaví, jak se otáčí.

Ohledně nájmu to už je starost Ilony, ale když tam vydrželi celou dobu, tak pochybuju, že poputujou jinam

Nevím, údajně se prý pohádali, tak s tím praštila, ale to je tak, že jedna pani povídala...........

kovář nic neví?Vždyť to neni žádná novinka hodně holek co ovšem odjezdí a jdou pryč, I. všechny vyhnala a nikdo tam už nesmí chodit(J.,K....)
Pochybuješ? Já bejt J., tak bych si od těch dvou nádher na hlavu srát nenechala. Už teď kňučí že nemají peníze,že půlka stáje jsou koně jejich.A kdyby se J.nasrala a odešla,můžou to kůli mladý I. pomalu zabalit.
Ale přesně, jejich věc!
Jen nechápu, co si to ty 2 dovolujou, pže tvůj nájemce,tvůj pán.A oni si zrovna vyskakovat nemůžou.
Pohádali? I. jí zmlátila násadou jak psa,a stará se mladý samo eště zastala

buggyna

22.9.2009 16:47
buggyna

XXX.XXX.81.124

buggyna napsal(a):
kovář nic neví?Vždyť to neni žádná novinka hodně holek co ovšem odjezdí a jdou pryč, I. všechny vyhnala a nikdo tam už nesmí chodit(J.,K....)
Pochybuješ? Já bejt J., tak bych si od těch dvou nádher na hlavu srát nenechala. Už teď kňučí že nemají peníze,že půlka stáje jsou koně jejich.A kdyby se J.nasrala a odešla,můžou to kůli mladý I. pomalu zabalit.
Ale přesně, jejich věc!
Jen nechápu, co si to ty 2 dovolujou, pže tvůj nájemce,tvůj pán.A oni si zrovna vyskakovat nemůžou.

btw. míša už porodila?
Kurnik, všude teď samé novorozeňata nebo těhule

sadzi saj

22.9.2009 16:52
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
Ale přesně, jejich věc!

To jo, ale to odbočujeme jinam, ale jak říkám, tohle je mezi nima

Jo to jo, ty se občas akorát mihnou ve vsi a zamávaj mi, ale tohle je jejich boj, jsou tam zase jiný holky, který jenom neodjezdí, holt se teď musí víc otáčet, ale to je už její boj.

Jj, pochybuju, pač už by odešli dávno. Půlka stáje jejich koně, ehm, pokud vím, má jenom dva nebo jsem to blbě pochopila a jestli knučí I., tak na druhou stranu, má ty mladý prodat, nechápu, na co je tam drží, zbytečně, zbytečná práce, krmení, zabírají místo, výběh a místo toho by se jí teď spíš hodil provozák, protože díky tomu, že jich má málo přichází o lidi a peníze, ale to je pořád do kola............

Jo, tohle bohužel asi až tak neplatí

Cože?? Proboha, to snad ne

buggyna

22.9.2009 16:55
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):

ty jo, mi teď úplně došlo, že sem v zimě chtěla ject na to soustředění s Claudií Benedelou,a ono teda prd, když jsme těhule to znamená,že budu muset jet jen jako divák
ale tak snad se svět nezboří...doufám

buggyna

22.9.2009 16:58
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
To jo, ale to odbočujeme jinam, ale jak říkám, tohle je mezi nima

Jo to jo, ty se občas akorát mihnou ve vsi a zamávaj mi, ale tohle je jejich boj, jsou tam zase jiný holky, který jenom neodjezdí, holt se teď musí víc otáčet, ale to je už její boj.

Jj, pochybuju, pač už by odešli dávno. Půlka stáje jejich koně, ehm, pokud vím, má jenom dva nebo jsem to blbě pochopila a jestli knučí I., tak na druhou stranu, má ty mladý prodat, nechápu, na co je tam drží, zbytečně, zbytečná práce, krmení, zabírají místo, výběh a místo toho by se jí teď spíš hodil provozák, protože díky tomu, že jich má málo přichází o lidi a peníze, ale to je pořád do kola............

Jo, tohle bohužel asi až tak neplatí

Cože?? Proboha, to snad ne

I. kňučí, néé J.. Tak J.zatim s nima žádný konflik neměla

Jo, to jo, vzala na ní násadu od koštěte a tím jí tam mlátilakohopak se asi zastala maminka?

sadzi saj

22.9.2009 16:58
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
btw. míša už porodila?
Kurnik, všude teď samé novorozeňata nebo těhule

Jj, včera večer se malá narodila

To jo, mi povídej, kolem mě se to taky těhulema nebo mimi jenom hemží

sadzi saj

22.9.2009 17:00
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
I. kňučí, néé J.. Tak J.zatim s nima žádný konflik neměla

Jo, to jo, vzala na ní násadu od koštěte a tím jí tam mlátilakohopak se asi zastala maminka?

Tak, když s nima neměla konflikt, tak to teď trochu nechápu

Neskutečný, co dodat a proč proboha??

sadzi saj

22.9.2009 17:01
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
ty jo, mi teď úplně došlo, že sem v zimě chtěla ject na to soustředění s Claudií Benedelou,a ono teda prd, když jsme těhule to znamená,že budu muset jet jen jako divák
ale tak snad se svět nezboří...doufám

Jj, je mladá, soustředění a závodů ještě užijete

Nechystáš se jet juknout na toho Sigismondiho za Péťou??

buggyna

22.9.2009 17:05
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jj, je mladá, soustředění a závodů ještě užijete

Nechystáš se jet juknout na toho Sigismondiho za Péťou??

za Péťou jo, na Fábiho ani náhodou
To radši 10x na Claudii

buggyna

22.9.2009 17:07
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Tak, když s nima neměla konflikt, tak to teď trochu nechápu

Neskutečný, co dodat a proč proboha??

no J.zatím s nima neměla konflikt takže neměla potřebu ze stáje odcházet, ale jestli se ty 2 nádhery do ní naváží,dělají naschváli atd. znáš je! Vůbec bych se jí nedivila.

Proč? Protože tam přišla za Anetou J. a K.

sadzi saj

23.9.2009 11:11
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
no J.zatím s nima neměla konflikt takže neměla potřebu ze stáje odcházet, ale jestli se ty 2 nádhery do ní naváží,dělají naschváli atd. znáš je! Vůbec bych se jí nedivila.

Proč? Protože tam přišla za Anetou J. a K.

No vždyť říkám, že pochybuju, že by šli jinam a myslím, že je má J. na háku

Tak to je síla, chudák

sadzi saj

8.10.2009 08:41
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
za Péťou jo, na Fábiho ani náhodou
To radši 10x na Claudii

Žijete někdo??

8.10.2009 14:54
jahudka

XXX.XXX.89.131

sadzi saj napsal(a):
Žijete někdo??

ahojky, jak se máte holky??

sadzi saj

8.10.2009 15:03
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jahudka napsal(a):
ahojky, jak se máte holky??

Ahojky,

už jsem si říkala, že se po vás snad slehla zem.

Já momentálně šíleně pracovně, už se dneska těším za rezaticí na relax

buggyna

8.10.2009 15:05
buggyna

XXX.XXX.217.22

sadzi saj napsal(a):

Zdravím!
Tak já sem tu celkem často,ale nikdo se neozýváte,tak sem na to kašlala no

9.10.2009 08:28
jahudka

XXX.XXX.89.131

buggyna napsal(a):
Zdravím!
Tak já sem tu celkem často,ale nikdo se neozýváte,tak sem na to kašlala no

Adi vy čekáte hříbouše? to je krásné....já se chystám příští rok, tak doufám, že budou prašule a že to vyjde, protože Peggy má říjí jen občas,ale za to pořádnou

buggyna

9.10.2009 09:15
buggyna

XXX.XXX.217.22

jahudka napsal(a):
Adi vy čekáte hříbouše? to je krásné....já se chystám příští rok, tak doufám, že budou prašule a že to vyjde, protože Peggy má říjí jen občas,ale za to pořádnou

hihi, no čekáme noBrambuška slyšela jak se o tom bavím,tak mamince chtěla uděla tradost a připravila jí príma překvápko.Jen se trochu sekla s otcem.Ale je pravdou,že se o Christym uvažovala...hrála sem si s tou myšlenkou,ale nikdy se neměla uskutečnit
A tak hlavně aby vše problěhlo v pořádku,a po ohřebení pustíme už plánovaně

9.10.2009 11:14
jahudka

XXX.XXX.89.131

buggyna napsal(a):
hihi, no čekáme noBrambuška slyšela jak se o tom bavím,tak mamince chtěla uděla tradost a připravila jí príma překvápko.Jen se trochu sekla s otcem.Ale je pravdou,že se o Christym uvažovala...hrála sem si s tou myšlenkou,ale nikdy se neměla uskutečnit
A tak hlavně aby vše problěhlo v pořádku,a po ohřebení pustíme už plánovaně

ty jo to byla nehoda? tak to jo.... ale taková hříbátka jsou pak stejně nejpovedenější a bude s PP? tak budu držet palce... a kdy to čekáte?

buggyna

9.10.2009 14:21
buggyna

XXX.XXX.81.124

jahudka napsal(a):
ty jo to byla nehoda? tak to jo.... ale taková hříbátka jsou pak stejně nejpovedenější a bude s PP? tak budu držet palce... a kdy to čekáte?

jasně že jo,moje princezna neni žádná lůza aby se pustila s kde kým hřebec má normálně vystavenou připouštěcí licenci.Kdy to čekáme? No to vědi nejlíp oni dva

9.10.2009 15:07
jahudka

XXX.XXX.89.131

buggyna napsal(a):
jasně že jo,moje princezna neni žádná lůza aby se pustila s kde kým hřebec má normálně vystavenou připouštěcí licenci.Kdy to čekáme? No to vědi nejlíp oni dva

no tak to je fakt šikulka koby tak jsi ušetřila za poplatky a vyšetření ne?? a jak se k sobě dostali? on je ten hřebec u vás ve stáji?? ale dle fotek fešák co je zač?
.....tak to já vůbec nevím co přesně na koby pustím u mě nehrozí že by si našla ženicha sama....chtěla bych něco pěkného, hodného a skákajícího

buggyna

9.10.2009 15:39
buggyna

XXX.XXX.81.124

jahudka napsal(a):
no tak to je fakt šikulka koby tak jsi ušetřila za poplatky a vyšetření ne?? a jak se k sobě dostali? on je ten hřebec u vás ve stáji?? ale dle fotek fešák co je zač?
.....tak to já vůbec nevím co přesně na koby pustím u mě nehrozí že by si našla ženicha sama....chtěla bych něco pěkného, hodného a skákajícího

Connemara pony ano,byl u nás ve stáji

to já vím,mám dokonce adeptů víc,ale...srdce mé bije především pro toho jedinéhoa po něm si prcíka nechám

sadzi saj

9.10.2009 15:49
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
Connemara pony ano,byl u nás ve stáji

to já vím,mám dokonce adeptů víc,ale...srdce mé bije především pro toho jedinéhoa po něm si prcíka nechám

Zdarec,

jste to tu rozjeli. Já jsem tu totálka zadřená, takže net moc nedávám

Jani a chystáš se na Mělník na hobbíčka nějaký??

A co Brambořík, užívá těhotenství, vše ok??

My včera užili vyjížďku, po dlouhý době se potkali s Janou, tak razili spolu, pokecali, kobyla šlapala bájo, tak jsem měla radost a to nás chytl i deštík

buggyna

9.10.2009 15:58
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Zdarec,

jste to tu rozjeli. Já jsem tu totálka zadřená, takže net moc nedávám

Jani a chystáš se na Mělník na hobbíčka nějaký??

A co Brambořík, užívá těhotenství, vše ok??

My včera užili vyjížďku, po dlouhý době se potkali s Janou, tak razili spolu, pokecali, kobyla šlapala bájo, tak jsem měla radost a to nás chytl i deštík

myslim že užívá...zrovna před chvilkou sem koukala co sem si to přivezla 20.9.2007 za laňku,a teď mám hrošici

Hele plánuju jet na dva dny na to soustředění s Claudií...ale ráda bych naplnila auto,aby když už za diváka chtějí takovou pecku,aby sme alespoň na té dopravě ušetřili,co ty na to?

sadzi saj

9.10.2009 16:17
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
myslim že užívá...zrovna před chvilkou sem koukala co sem si to přivezla 20.9.2007 za laňku,a teď mám hrošici

Hele plánuju jet na dva dny na to soustředění s Claudií...ale ráda bych naplnila auto,aby když už za diváka chtějí takovou pecku,aby sme alespoň na té dopravě ušetřili,co ty na to?

Fíha, už 2 roky, to to utíká

Jejda a kdy to je a jedeš i s chlapem?? Bo jenom koňské osazenstvo

buggyna

9.10.2009 16:19
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Fíha, už 2 roky, to to utíká

Jejda a kdy to je a jedeš i s chlapem?? Bo jenom koňské osazenstvo

já právě nevím kdy to zas je, pže na EQCH to napsané nenítakže jim asi zavolám.

Bez chlapa,jen koniny sem myslela že by sme jeli,chtěj za to dost,na to aby tam jen čučel a nevěděl oč jde,u závodů je to jinačí
Ale chce to, aby sme byly v autí alespoň 4,nejlépe 5

sadzi saj

9.10.2009 16:46
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
já právě nevím kdy to zas je, pže na EQCH to napsané nenítakže jim asi zavolám.

Bez chlapa,jen koniny sem myslela že by sme jeli,chtěj za to dost,na to aby tam jen čučel a nevěděl oč jde,u závodů je to jinačí
Ale chce to, aby sme byly v autí alespoň 4,nejlépe 5

Aha, tak až budeš vědět datum, budu moudřejší

A je to teda 600,- Kč za diváka na oba dny nebo jeden nebo jak??

buggyna

9.10.2009 16:51
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Aha, tak až budeš vědět datum, budu moudřejší

A je to teda 600,- Kč za diváka na oba dny nebo jeden nebo jak??

prosim tě je to takhle: 1 den - 400,-, 2 dny - 600,- a 3dny za 800,-

Na den je to na prd,a 800,- jim nedám.Takže to vidim na ty dva dny

sadzi saj

9.10.2009 17:00
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
prosim tě je to takhle: 1 den - 400,-, 2 dny - 600,- a 3dny za 800,-

Na den je to na prd,a 800,- jim nedám.Takže to vidim na ty dva dny

Fíha, to jsou palby. To jo no, ten jeden den za ty prachy je šílenost, to když už, tak aspoň ty dva no.

buggyna

9.10.2009 17:08
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Fíha, to jsou palby. To jo no, ten jeden den za ty prachy je šílenost, to když už, tak aspoň ty dva no.

a hlavně pak druhý den vidíš případný posun kupředu.Ten první den nevím no, iza tu cenu by byly lepší dny dva.Ale taky eště naplnit to auto

buggyna

12.10.2009 11:08
buggyna

XXX.XXX.217.22

sadzi saj napsal(a):

tak kde zase ste babuchy?

12.10.2009 11:19
kukinatost

XXX.XXX.43.146

buggyna napsal(a):
tak kde zase ste babuchy?

´douchy zdravím, tež tam máte u vás tak pekelně hnusně...?
Weekend vcelku na pytel, jak byl ospalý a k ničmeu...dokonce mám vyrobeny první bahňoidní sračky v ohradě...a ořové jak řízky, se vůbec s češitěním těch vepřoidů neobtěžuju..:)
Jedet an kurz Aďoch? Já težž, he heč, na ten kopytářský, bude tam Soukup, Běhal, Blecha, Langmajer, už se nemůžu dočkat...snad to klapne...akorát je to v nějakých pekelných řiťovicích tu v Čechách, tak to hnedka spojím s výletem za ďouchama do HK...
jo a mám novou rašpli a je boží od Hellera..:)

buggyna

12.10.2009 11:26
buggyna

XXX.XXX.217.22

kukinatost napsal(a):
´douchy zdravím, tež tam máte u vás tak pekelně hnusně...?
Weekend vcelku na pytel, jak byl ospalý a k ničmeu...dokonce mám vyrobeny první bahňoidní sračky v ohradě...a ořové jak řízky, se vůbec s češitěním těch vepřoidů neobtěžuju..:)
Jedet an kurz Aďoch? Já težž, he heč, na ten kopytářský, bude tam Soukup, Běhal, Blecha, Langmajer, už se nemůžu dočkat...snad to klapne...akorát je to v nějakých pekelných řiťovicích tu v Čechách, tak to hnedka spojím s výletem za ďouchama do HK...
jo a mám novou rašpli a je boží od Hellera..:)

Čauda,
u nás taky o víkendu hnusně,že sem ani paty nechtěla vytáhnoutAle včera sem byla donucena,tak sme se šli s mamulkou projít na chvilku na ruce
Jojo, ráda bych k HK na tu Claudii Benedela.Na dva dny
Vím, Sychra dělá ty semináře někde u Sedlčan,to mám od chaty pár kilásků.Ale nepojedu.Práci Petra Soukupa vidím u nás ve stáji na třech koních, Langmajera sem viděla při práci jednou, na Strrasovce sem si udělala názor sama. Sem spokojená tam kde sem
Dokonce se mi poslední strouhání i konečně povedlo,a nemohu se na své dílo vynadívat Ale to je tou parádní stoličkou

12.10.2009 11:41
kukinatost

XXX.XXX.43.146

buggyna napsal(a):
Čauda,
u nás taky o víkendu hnusně,že sem ani paty nechtěla vytáhnoutAle včera sem byla donucena,tak sme se šli s mamulkou projít na chvilku na ruce
Jojo, ráda bych k HK na tu Claudii Benedela.Na dva dny
Vím, Sychra dělá ty semináře někde u Sedlčan,to mám od chaty pár kilásků.Ale nepojedu.Práci Petra Soukupa vidím u nás ve stáji na třech koních, Langmajera sem viděla při práci jednou, na Strrasovce sem si udělala názor sama. Sem spokojená tam kde sem
Dokonce se mi poslední strouhání i konečně povedlo,a nemohu se na své dílo vynadívat Ale to je tou parádní stoličkou

tož já se podívat chci, taky si myslím, že nějakou tu jejich práci znám, ale ráda je uvidím osobně v akci a třeba zahltím dotazy:)))
jsme se nějak nedonutila se v tom počasí courat - u kobyly s nohou nechci riskovat a oba se tvářili andmíru spokojeně, že se max. projdou dozadu, kde je ještě furt slušně vysoká tráva...páč vepředu už je vysekáno...

12.10.2009 12:23
jahudka

XXX.XXX.89.131

kukinatost napsal(a):
tož já se podívat chci, taky si myslím, že nějakou tu jejich práci znám, ale ráda je uvidím osobně v akci a třeba zahltím dotazy:)))
jsme se nějak nedonutila se v tom počasí courat - u kobyly s nohou nechci riskovat a oba se tvářili andmíru spokojeně, že se max. projdou dozadu, kde je ještě furt slušně vysoká tráva...páč vepředu už je vysekáno...

ahojky
mam dotaz ......objevila jsem jednoho moc pěkného hřebce tady u nás,ale je to kříženec chtěla bych po něm hříbouše, kterého bych si nechala? je to velkej průser??? nebo se na to mam radši vysr.....??

buggyna

12.10.2009 12:48
buggyna

XXX.XXX.217.22

jahudka napsal(a):
ahojky
mam dotaz ......objevila jsem jednoho moc pěkného hřebce tady u nás,ale je to kříženec chtěla bych po něm hříbouše, kterého bych si nechala? je to velkej průser??? nebo se na to mam radši vysr.....??

koní bez papírů a kříženců je tedy takového kvanta až hnus buď kvalitního hřebce s licencí a nebo nic.
Můj pohled

sadzi saj

13.10.2009 09:49
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
koní bez papírů a kříženců je tedy takového kvanta až hnus buď kvalitního hřebce s licencí a nebo nic.
Můj pohled

Zdarec palec,

kde jsme, no já v práci, bohužel zavalená, takže net pá pá, ale snad se to tenhle týden uklidní

Adi uvidím podle toho, kdy to bude, teď mám každoroční výdaje, znáš to, očkování, odčervení a kopýtka, takže mi toho asi moc nezbyde

Jani a to jedete sem ku Praze?? My chtěli se známou jet na ten první, ale bohužel už bylo plno, když jsme se hlásili

No jdu makat.

buggyna

13.10.2009 11:06
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Zdarec palec,

kde jsme, no já v práci, bohužel zavalená, takže net pá pá, ale snad se to tenhle týden uklidní

Adi uvidím podle toho, kdy to bude, teď mám každoroční výdaje, znáš to, očkování, odčervení a kopýtka, takže mi toho asi moc nezbyde

Jani a to jedete sem ku Praze?? My chtěli se známou jet na ten první, ale bohužel už bylo plno, když jsme se hlásili

No jdu makat.

Znám.
My už odčerveno tím snad nejdražší na trhu. Ale spokojenost...jsou to tablety a koně je příjímaj úplně úžasně a snad ani nevědi že jsou odčerveni. Očkovaný už taky sme,ale musit veta zavolat eště alespoň na 1 odčkovánísice řikal že neni potřeba,ale já bych opravdu nerada,aby mrňous umřel jen kvůli herpesu a kvůli tomu,že sem nebyla ochotna dát 5 stovek navíc
A kopýtka? To Jirka přijede tak za 2 měsíce,to se zatím nějak pořeší

Holky nevíte některá, jak je to s bezpečnostní výbavou x pojišťovna? Třeba když si můj chlap kupuje páteřák na snowboard, má od pojišťovny příspěvek snad něco kolem 1200,-. Tak by mně zajmalo,jestli to můžu taky využít na helmu a bezpečnostní vestu

sadzi saj

13.10.2009 11:13
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
Znám.
My už odčerveno tím snad nejdražší na trhu. Ale spokojenost...jsou to tablety a koně je příjímaj úplně úžasně a snad ani nevědi že jsou odčerveni. Očkovaný už taky sme,ale musit veta zavolat eště alespoň na 1 odčkovánísice řikal že neni potřeba,ale já bych opravdu nerada,aby mrňous umřel jen kvůli herpesu a kvůli tomu,že sem nebyla ochotna dát 5 stovek navíc
A kopýtka? To Jirka přijede tak za 2 měsíce,to se zatím nějak pořeší

Holky nevíte některá, jak je to s bezpečnostní výbavou x pojišťovna? Třeba když si můj chlap kupuje páteřák na snowboard, má od pojišťovny příspěvek snad něco kolem 1200,-. Tak by mně zajmalo,jestli to můžu taky využít na helmu a bezpečnostní vestu

Jj, na ty tablety jsem koukala, to je, jak mají reklamu v Jezdectví, že?? Já chci ještě potom odčervit na Vánoce, tak to budou dárečky

To jo no, jistota je jistota. My to měli domluvený na včera, ale nakonec volal, že ve čt jede okolo, tak jsme to přesunuli, škoda no, už jsem to chtěla mít z krku a ještě musíme s hafinou na očkování, odčervení už mám koupený a bude zase na chvíli klid.

A kopýtka snad klapnou příští týden doufám

O tom jsem ještě nic neslyšela, ale hodilo by se to, nová helma by šikla

buggyna

13.10.2009 11:22
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jj, na ty tablety jsem koukala, to je, jak mají reklamu v Jezdectví, že?? Já chci ještě potom odčervit na Vánoce, tak to budou dárečky

To jo no, jistota je jistota. My to měli domluvený na včera, ale nakonec volal, že ve čt jede okolo, tak jsme to přesunuli, škoda no, už jsem to chtěla mít z krku a ještě musíme s hafinou na očkování, odčervení už mám koupený a bude zase na chvíli klid.

A kopýtka snad klapnou příští týden doufám

O tom jsem ještě nic neslyšela, ale hodilo by se to, nová helma by šikla

Jak ještě na Vánoce? Jako že 3x ročně?

Mně tvrdil že do porodu už neni nic potřeba,ale mám z toho blbý pocit,takže prostě ty prachy radši dám.
Kdo vám přijede? Langoš?

Já spíš tu vestičku

sadzi saj

13.10.2009 11:34
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
Jak ještě na Vánoce? Jako že 3x ročně?

Mně tvrdil že do porodu už neni nic potřeba,ale mám z toho blbý pocit,takže prostě ty prachy radši dám.
Kdo vám přijede? Langoš?

Já spíš tu vestičku

Spíš každý čtvrtrok

To chápu, mě taky říkal, že stačí chřipka i jednou ročně apod., ale jezdíme mezi koně, u nás byli i cizí koně, takže si taky radši zaplatím a co, člověka to 2x do roka nezrujnuje.

ne ne, ten je very busy

Jé já bych dala hned trénink, když vidím ty fotečky

buggyna

13.10.2009 11:46
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Spíš každý čtvrtrok

To chápu, mě taky říkal, že stačí chřipka i jednou ročně apod., ale jezdíme mezi koně, u nás byli i cizí koně, takže si taky radši zaplatím a co, člověka to 2x do roka nezrujnuje.

ne ne, ten je very busy

Jé já bych dala hned trénink, když vidím ty fotečky

my 3x do roka,na zimu to,si myslím ani nemá zas tak velký smysl.I když 4x ročně je to nejlepší. Ale zase mi odčervujeme přípravkama těma nejdražšíma a nejlepšíma na trhu.
A kdo teda? Sem zvědavec Martin Palla?

Tyhle nejsou z tréninku,to jen já sama

sadzi saj

13.10.2009 12:37
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
my 3x do roka,na zimu to,si myslím ani nemá zas tak velký smysl.I když 4x ročně je to nejlepší. Ale zase mi odčervujeme přípravkama těma nejdražšíma a nejlepšíma na trhu.
A kdo teda? Sem zvědavec Martin Palla?

Tyhle nejsou z tréninku,to jen já sama

Tak jsem chytla pěknou sprchu a kosa tam je taky solidní, fujky

No určitě 3-4x do roka to chce no

Vydrž prďka, vydrž, nechci to zakřiknout, dokud nepřekročí práh naší stáje nebudu v klidu, takže doufám, že dojede, přesný instrukce se dovím snad na konci týdne, no už aby to bylo a měli jsme to v cajku a ukázal mi co a jak a snad nedostanu moc vynadáno

Jsem dokonce nějak minulý týden, když jsem vlezla na eqch aktualizovat inzerát narazila na někoho novýho, kdo dělá bílou linku

Aha, já myslela trenálec, ale i tak

buggyna

13.10.2009 12:53
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Tak jsem chytla pěknou sprchu a kosa tam je taky solidní, fujky

No určitě 3-4x do roka to chce no

Vydrž prďka, vydrž, nechci to zakřiknout, dokud nepřekročí práh naší stáje nebudu v klidu, takže doufám, že dojede, přesný instrukce se dovím snad na konci týdne, no už aby to bylo a měli jsme to v cajku a ukázal mi co a jak a snad nedostanu moc vynadáno

Jsem dokonce nějak minulý týden, když jsem vlezla na eqch aktualizovat inzerát narazila na někoho novýho, kdo dělá bílou linku

Aha, já myslela trenálec, ale i tak

no já pověsila ven prádlo, a za 10 minut letěla zas pro něj a pověsila domaa teď zas slunceseru na to!prádlo zůstane doma,nebudu tu lítat jak pošuk sem a tam.

Takže Martin Palla? On je dobrej! Nikdy sem ho teda neviděla,ale podle příspěvků a komentářů je pohodář A co ti teda napsal na ty fotky co jsi mu posílala?
Já vím, taky sem to viděla,ale to je prostě o hubu.Bůh ví kdo to je.Klucí (Martin Palla a Jirka) na to mají pod Martinem školení a není to pokus-omyl.

Nene,Romča psala minulý týdne,ale jaksi teď důležitejší věci na placení, a tak alespoň chodím sama.A Míšu sem poprosila aby mně vyfotil...nemám žádné fotky z jízdárny

sadzi saj

13.10.2009 13:31
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
no já pověsila ven prádlo, a za 10 minut letěla zas pro něj a pověsila domaa teď zas slunceseru na to!prádlo zůstane doma,nebudu tu lítat jak pošuk sem a tam.

Takže Martin Palla? On je dobrej! Nikdy sem ho teda neviděla,ale podle příspěvků a komentářů je pohodář A co ti teda napsal na ty fotky co jsi mu posílala?
Já vím, taky sem to viděla,ale to je prostě o hubu.Bůh ví kdo to je.Klucí (Martin Palla a Jirka) na to mají pod Martinem školení a není to pokus-omyl.

Nene,Romča psala minulý týdne,ale jaksi teď důležitejší věci na placení, a tak alespoň chodím sama.A Míšu sem poprosila aby mně vyfotil...nemám žádné fotky z jízdárny

No je to tam dneska, jak na apríla

Sakra, si mě odhalila Ne, jak jsem ti říkala, psala jsem oboum a teda to byla domluva, si mě přehazovali, jak horkou bramboru, že jsem pak nevěděla, čí vlastně jsem. Napíše jeden, že není problém, pak napíše druhý, že ten první mu dal kontakt a že by přijel, tak jsem nechápala, proč píše, že přijede, že není problém a pak zase řekne druhýmu, ať se mi ozve. Navíc Martin jezdí ke Štětí na ranč, takže nás má fakt při cestě, ale Jirka jel nedávno do Slanýho, tak psal, že by se stavil, ale měl to sem 40 km zajížďku, tak nevím, tak jsem jim nakonec posílala, kde přesně jsme a Martin psal, že se s Jirkou domluví, kdo dorazí a nakonec teda přijede Martin, má to fakt kolem, zajížďka 5 km, kdežto Jirka asi tak blízko nejezdí.

Na fotky nepsal nic, jenom psal, že sem jezdí a že není problém se domluvit a pak psal Jirka jenom, přitom jsem mu posílala ten samý mail, že mu o mě Martin říkal, tak že by přijel, tak jsem nechápala, tak jsem potom volala Martinovi, tak říkal, že si to musí nějak rozdělit ty lidi po Martinovi no, jenže jsem se ho debil samozřejmě zapomněla zeptat, že jako říkal Jirkovi, ať se mi ozve, tak jak teda, ale říkala jsem, že je mi to jedno, kdo jsem pojede, hlavně, aby někdo přijel, ale že potřebuju pravidelně, aby sem nejel teď jeden a pak druhý, to ale říkal, že se snaží si držet stálý lidi, aby měl každý.

No mě taky psala, ale nakonec to v neděli zrušili a stejně nikam nejela

buggyna

13.10.2009 13:44
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
No je to tam dneska, jak na apríla

Sakra, si mě odhalila Ne, jak jsem ti říkala, psala jsem oboum a teda to byla domluva, si mě přehazovali, jak horkou bramboru, že jsem pak nevěděla, čí vlastně jsem. Napíše jeden, že není problém, pak napíše druhý, že ten první mu dal kontakt a že by přijel, tak jsem nechápala, proč píše, že přijede, že není problém a pak zase řekne druhýmu, ať se mi ozve. Navíc Martin jezdí ke Štětí na ranč, takže nás má fakt při cestě, ale Jirka jel nedávno do Slanýho, tak psal, že by se stavil, ale měl to sem 40 km zajížďku, tak nevím, tak jsem jim nakonec posílala, kde přesně jsme a Martin psal, že se s Jirkou domluví, kdo dorazí a nakonec teda přijede Martin, má to fakt kolem, zajížďka 5 km, kdežto Jirka asi tak blízko nejezdí.

Na fotky nepsal nic, jenom psal, že sem jezdí a že není problém se domluvit a pak psal Jirka jenom, přitom jsem mu posílala ten samý mail, že mu o mě Martin říkal, tak že by přijel, tak jsem nechápala, tak jsem potom volala Martinovi, tak říkal, že si to musí nějak rozdělit ty lidi po Martinovi no, jenže jsem se ho debil samozřejmě zapomněla zeptat, že jako říkal Jirkovi, ať se mi ozve, tak jak teda, ale říkala jsem, že je mi to jedno, kdo jsem pojede, hlavně, aby někdo přijel, ale že potřebuju pravidelně, aby sem nejel teď jeden a pak druhý, to ale říkal, že se snaží si držet stálý lidi, aby měl každý.

No mě taky psala, ale nakonec to v neděli zrušili a stejně nikam nejela

Aha, to mají chudáci kluci teda teď co dělat Zase kdyby k nám jezdil stejný,měli by sme cestu levnější, a kdyby sme mu(jim) k nám v okolí někoho dohodili,měli by sme to zas o něco levnější
Ale zas tak velký problém v tom že by přijel jednou ten a podruhý ten zas tak velkou hrůzu neviděla.Oba se učili od jedoho a toho samého a oba dělají stejnou práci.

Hele sem koukala že Zuzana má prcka? Mně to teda dost překvapilo,já jí teda v přátelých nemám,takže se nevěděla ani že je těhotná,ale příjde mi že už je celkem už i stará,ne?Kolik jí je?

sadzi saj

13.10.2009 14:33
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
Aha, to mají chudáci kluci teda teď co dělat Zase kdyby k nám jezdil stejný,měli by sme cestu levnější, a kdyby sme mu(jim) k nám v okolí někoho dohodili,měli by sme to zas o něco levnější
Ale zas tak velký problém v tom že by přijel jednou ten a podruhý ten zas tak velkou hrůzu neviděla.Oba se učili od jedoho a toho samého a oba dělají stejnou práci.

Hele sem koukala že Zuzana má prcka? Mně to teda dost překvapilo,já jí teda v přátelých nemám,takže se nevěděla ani že je těhotná,ale příjde mi že už je celkem už i stará,ne?Kolik jí je?

No asi toho taky mají hodně Tak já se přizpůsobila tomu, jak si to nakonec oni mezi sebou rozdělili, kdo mě má blíž nebo při cestě plus jedna známá se teď taky přidala, takže tu bude při té jeho cestě dvě

Jo to určitě, já mu to i říkala, když se nemohli domluvit, že je mi jedno, kdo sem přijede, jestli jezdí tak, že kdo má zrovna čas, tak jede a nevadí, že to pokaždý upraví jiný, ale on právě říkal, že si drží každý svý lidi a jezdí jim to dělat jeden, protože on zase potom neví, kam by po Jirkovi jel dál, takže každý má své klienty a vědí, kam jet a jak si to rozplánovat

tak teď si mě pobavila, ona je tetička, ne maminka, ale čučela jsem, že má sourozence, jsem o tom ani nevěděla. Aspoň myslím, že tam psala, že má neteř.

buggyna

13.10.2009 14:36
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
No asi toho taky mají hodně Tak já se přizpůsobila tomu, jak si to nakonec oni mezi sebou rozdělili, kdo mě má blíž nebo při cestě plus jedna známá se teď taky přidala, takže tu bude při té jeho cestě dvě

Jo to určitě, já mu to i říkala, když se nemohli domluvit, že je mi jedno, kdo sem přijede, jestli jezdí tak, že kdo má zrovna čas, tak jede a nevadí, že to pokaždý upraví jiný, ale on právě říkal, že si drží každý svý lidi a jezdí jim to dělat jeden, protože on zase potom neví, kam by po Jirkovi jel dál, takže každý má své klienty a vědí, kam jet a jak si to rozplánovat

tak teď si mě pobavila, ona je tetička, ne maminka, ale čučela jsem, že má sourozence, jsem o tom ani nevěděla. Aspoň myslím, že tam psala, že má neteř.

no jak tam je "budoucí žokej" tak sem měla za to, že má kluka. Tak ni noo
A je tam že se jmenuje Samuel V....šek!

sadzi saj

13.10.2009 14:47
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
no jak tam je "budoucí žokej" tak sem měla za to, že má kluka. Tak ni noo
A je tam že se jmenuje Samuel V....šek!

tak to je dobrý, tak psala synovec, ono je tam poslední dobou takových miminek, že už v tom ztrácím přehled

buggyna

15.10.2009 10:43
buggyna

XXX.XXX.160.236

sadzi saj napsal(a):

Čauda babuchy,

tak já se před hoďkou probudila na horách.Sem u přítele (u mně na chatě)30km za Prahou směr Jich a je tu dobrých 10 čísel sněhu
Tak se modlím,aby to samé nebylo u Brambušule,pže nevím,jak by se s tím pupíkem během 4 dnů vyrovnala s přechodem z 15-0 stupňů.
Vím že jí je to šumák,as tejně by doma zavřená být nechtěla...ani do přístřešku si nezaleze a o otevřeném boxu ani nemluvím,ale panička trošinku vyšiluje
Snad dneska půjde jezdit Péťa a podá info

A co vy, jak u vás?

15.10.2009 12:14
jahudka

XXX.XXX.89.131

buggyna napsal(a):
Čauda babuchy,

tak já se před hoďkou probudila na horách.Sem u přítele (u mně na chatě)30km za Prahou směr Jich a je tu dobrých 10 čísel sněhu
Tak se modlím,aby to samé nebylo u Brambušule,pže nevím,jak by se s tím pupíkem během 4 dnů vyrovnala s přechodem z 15-0 stupňů.
Vím že jí je to šumák,as tejně by doma zavřená být nechtěla...ani do přístřešku si nezaleze a o otevřeném boxu ani nemluvím,ale panička trošinku vyšiluje
Snad dneska půjde jezdit Péťa a podá info

A co vy, jak u vás?

ahojky
u nás zatím nic... jen poletuje sníh,ale nezůstává no a ani mi nemluv, doufám,že se s tím koníci vyrovnávají lépe jak lidi.... protože já asi budu nemocná....tyhle přechody mi nedělají dobře na pleť

snad se počasí ještě umoudří a bude o něco lépe.... jinak zmrznu v půlce října ještě že už mam alespoň práci a sedím v teple.....

jo čistě náhodou nevíš jak velké může být posedlí, které měří od přední k zadní rozsoše 43cm??? nějak se v tom nevyznám a vždy zapomenu přeměřit tu mojí 17,5

už aby bylo zase takhle zeleně

sadzi saj

15.10.2009 13:41
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jahudka napsal(a):
ahojky
u nás zatím nic... jen poletuje sníh,ale nezůstává no a ani mi nemluv, doufám,že se s tím koníci vyrovnávají lépe jak lidi.... protože já asi budu nemocná....tyhle přechody mi nedělají dobře na pleť

snad se počasí ještě umoudří a bude o něco lépe.... jinak zmrznu v půlce října ještě že už mam alespoň práci a sedím v teple.....

jo čistě náhodou nevíš jak velké může být posedlí, které měří od přední k zadní rozsoše 43cm??? nějak se v tom nevyznám a vždy zapomenu přeměřit tu mojí 17,5

už aby bylo zase takhle zeleně

Zdar ženský,

teda sníh tfůůůj. Adi u nás teda ráno poletoval, na Mělníku spíš déšť se sněhem, ale těžko říct, jak to teď vypadá, ale Mělník mrholí déšť a humus.

Kobyla už teda celkem slušnou dobu pouštěla letní a nabírala zimní srst, až jsem nechápala a dělala si srandu, že asi bude tuhá zima no věděla proč

Jani, takže už si práci našla a jak se máte, ještě se chystáte na závody někam??

15.10.2009 13:46
jahudka

XXX.XXX.89.131

sadzi saj napsal(a):
Zdar ženský,

teda sníh tfůůůj. Adi u nás teda ráno poletoval, na Mělníku spíš déšť se sněhem, ale těžko říct, jak to teď vypadá, ale Mělník mrholí déšť a humus.

Kobyla už teda celkem slušnou dobu pouštěla letní a nabírala zimní srst, až jsem nechápala a dělala si srandu, že asi bude tuhá zima no věděla proč

Jani, takže už si práci našla a jak se máte, ještě se chystáte na závody někam??

no to je fakt......ten náš šiml pouštěl už tak před měsícem a já čuměla co blázní je to chytrej chlapec

jj chystáme se ještě tady u nás na hobby a pak jen Hubert jeden max. 2 ale je fakt,že už to moc nehrotím....asi kvůli tomu počasí

sadzi saj

15.10.2009 14:04
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jahudka napsal(a):
no to je fakt......ten náš šiml pouštěl už tak před měsícem a já čuměla co blázní je to chytrej chlapec

jj chystáme se ještě tady u nás na hobby a pak jen Hubert jeden max. 2 ale je fakt,že už to moc nehrotím....asi kvůli tomu počasí

Jů vy máte novýho koníka??

No já chtěla ještě na poslední, ale nějak to nevyšlo, Huberta už jsme jednoho zmákli, krásnýho a za super počasí a asi u toho zůstaneme a nebudeme si kazit idylku. Takže na Mělník už letos asi neporazíte co??

15.10.2009 14:11
jahudka

XXX.XXX.89.131

sadzi saj napsal(a):
Jů vy máte novýho koníka??

No já chtěla ještě na poslední, ale nějak to nevyšlo, Huberta už jsme jednoho zmákli, krásnýho a za super počasí a asi u toho zůstaneme a nebudeme si kazit idylku. Takže na Mělník už letos asi neporazíte co??

no můj není,ale mámi a 1/2 s Bárou co jezdila na Robinovi......

no my měli taky jednoho ale hnus počasí teď v sobotu..
nn Mělník už asi nebude, už nemam vozejk

sadzi saj

16.10.2009 12:18
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jahudka napsal(a):
no můj není,ale mámi a 1/2 s Bárou co jezdila na Robinovi......

no my měli taky jednoho ale hnus počasí teď v sobotu..
nn Mělník už asi nebude, už nemam vozejk

Krásná fotečka a tamtoho ponďu už nemáte??

U nás je teď taky v sobotu, no to bude humus v tomhle počasí a marastu

16.10.2009 14:20
jahudka

XXX.XXX.89.131

sadzi saj napsal(a):
Krásná fotečka a tamtoho ponďu už nemáte??

U nás je teď taky v sobotu, no to bude humus v tomhle počasí a marastu

Robina?? toho máme,to je teď náš maskot

sadzi saj

16.10.2009 15:01
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jahudka napsal(a):
Robina?? toho máme,to je teď náš maskot

Tak se Vám to zase krásně rozrostlo a šimlík pěknej

Teda tady zase leje od rána, to je humus

16.10.2009 15:40
jahudka

XXX.XXX.89.131

sadzi saj napsal(a):
Tak se Vám to zase krásně rozrostlo a šimlík pěknej

Teda tady zase leje od rána, to je humus

díky je moc pěknej je to WPB po Golemovi ale rostl jak kůl v plotě, je mu 11let a celý život byl na dvorečku sám.....ale rychle se srovnal potvorák ,ze začátku to byl boj...vůbec nás nerespektoval, chodil přes mrtvolky, nenechal si vyčistit kopyta a byl i dost neovladatelnej a taky trošku tučnější

sadzi saj

16.10.2009 15:58
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jahudka napsal(a):
díky je moc pěknej je to WPB po Golemovi ale rostl jak kůl v plotě, je mu 11let a celý život byl na dvorečku sám.....ale rychle se srovnal potvorák ,ze začátku to byl boj...vůbec nás nerespektoval, chodil přes mrtvolky, nenechal si vyčistit kopyta a byl i dost neovladatelnej a taky trošku tučnější

Teda koukám, že vy si vždycky pořídíte nějaký oříšek , snad kromě Peggy

16.10.2009 16:03
jahudka

XXX.XXX.89.131

sadzi saj napsal(a):
Teda koukám, že vy si vždycky pořídíte nějaký oříšek , snad kromě Peggy

jj a Robin je taky v klidu no chtěla ho máma a byl za hubičku a tak .....čekali jsme na něj 2měsíce než se majitel rozhoupal,že ho prodá....taky měl ze začátku dost problémy s nohama, pořád kulhal ale už je oki.....

Peggy je taky oříšek... nikdo mi na ní nemůže jezdit, všichni z ní padají

16.10.2009 16:04
jahudka

XXX.XXX.89.131

jahudka napsal(a):
jj a Robin je taky v klidu no chtěla ho máma a byl za hubičku a tak .....čekali jsme na něj 2měsíce než se majitel rozhoupal,že ho prodá....taky měl ze začátku dost problémy s nohama, pořád kulhal ale už je oki.....

Peggy je taky oříšek... nikdo mi na ní nemůže jezdit, všichni z ní padají

a je to moje malá piraňa

sadzi saj

16.10.2009 16:44
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jahudka napsal(a):
a je to moje malá piraňa

Ježiš jak to, všechny sejme jo No jo, holt testovací koníček jednoho majitele, to znám

sadzi saj

16.10.2009 16:44
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Ježiš jak to, všechny sejme jo No jo, holt testovací koníček jednoho majitele, to znám

Ještě jsem zapomněla dodat - prostě ryzoň

buggyna

17.10.2009 11:58
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Ještě jsem zapomněla dodat - prostě ryzoň

Čus bambus,
tak já jen přidám, že moje hněducha sice nikoho neschazuje,ona pro jistotu vůbec nikam nejde
Buď jde za mnou jak vocas(jinak to nedělá,jen když má někoho na zádech),nebo stojí jak přikovaná a nebo couváprostě neprodejný kůň
Když už se ale nakonec rozejde, palici vypí*enou do oblak a bez spolupráce. Sednu na ní já, Andrej...trošku naohýbám a šlape jak hodinky
Prostě láska má

19.10.2009 09:17
jahudka

XXX.XXX.89.131

buggyna napsal(a):
Čus bambus,
tak já jen přidám, že moje hněducha sice nikoho neschazuje,ona pro jistotu vůbec nikam nejde
Buď jde za mnou jak vocas(jinak to nedělá,jen když má někoho na zádech),nebo stojí jak přikovaná a nebo couváprostě neprodejný kůň
Když už se ale nakonec rozejde, palici vypí*enou do oblak a bez spolupráce. Sednu na ní já, Andrej...trošku naohýbám a šlape jak hodinky
Prostě láska má

no to znám.....ona sice Peggy nikoho neschazuje, oni z ní prostě padají jak zralé hrušky ona nemá ráda, když jí někdo začne drncat do zad a tahat za hubu a tak na opak pěkně přidá na rychlosti a to pak krouží a krouží po jízdárně, až to jezdec vzdá a odpadne.......no vypadá to vždy dost zajímavě a tak jí už radši nikomu nepůjčuji.....je to můj malej vzteklounek

a hlavičku si taky umí pěkně dát dolu....ale chvilku to trvá a musim jí dost nasrat a pak když začne caplovat tak vypadá jak drezurák

sadzi saj

19.10.2009 16:24
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jahudka napsal(a):
no to znám.....ona sice Peggy nikoho neschazuje, oni z ní prostě padají jak zralé hrušky ona nemá ráda, když jí někdo začne drncat do zad a tahat za hubu a tak na opak pěkně přidá na rychlosti a to pak krouží a krouží po jízdárně, až to jezdec vzdá a odpadne.......no vypadá to vždy dost zajímavě a tak jí už radši nikomu nepůjčuji.....je to můj malej vzteklounek

a hlavičku si taky umí pěkně dát dolu....ale chvilku to trvá a musim jí dost nasrat a pak když začne caplovat tak vypadá jak drezurák

Adi už má teda pěkný bříško na těch fotečkách

Jj, chodit jako ocásek, když má někoho na zádech jinýho, to nám taky jde , ale s Luckou se naučili spolupracovat dobře, i se jí pěkně natáhne dopředu dolů, takže jsem z nich posledně měla fakt velkou radost

Jé Jani, to je, jak když mluvíš o Elí Ta taky nesnáší, jak se na ní začne někdo drncat, tak to je konečná, nedávno na ní jel Mirek a že musí všechno sám a najednou koukám, že mě předjel a šup, prý chtěl jenom klusat no, ale buď se jí tam drncal a nebo jí pobídl moc a ona si myslela, že má cválat, tak to byla sranda, jsem se už chytala za hlavu, že se poroučí k zemi, ale dobrý, udržel se a i ji zastavil

No myslím, že pokud k sobě někoho chceš, tak buď někoho, kdo umí jezdit nebo když neumí, tak záleží, jestli ti to stojí za to a dát si s ním tu práci a věnovat se mu na jízdárně, já ze začátku brala Lucku na lonž a vše postupně sama na jízdárně, ven jenom krokovky a postupně jsme přidávali a šlo to

buggyna

20.10.2009 11:02
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Adi už má teda pěkný bříško na těch fotečkách

Jj, chodit jako ocásek, když má někoho na zádech jinýho, to nám taky jde , ale s Luckou se naučili spolupracovat dobře, i se jí pěkně natáhne dopředu dolů, takže jsem z nich posledně měla fakt velkou radost

Jé Jani, to je, jak když mluvíš o Elí Ta taky nesnáší, jak se na ní začne někdo drncat, tak to je konečná, nedávno na ní jel Mirek a že musí všechno sám a najednou koukám, že mě předjel a šup, prý chtěl jenom klusat no, ale buď se jí tam drncal a nebo jí pobídl moc a ona si myslela, že má cválat, tak to byla sranda, jsem se už chytala za hlavu, že se poroučí k zemi, ale dobrý, udržel se a i ji zastavil

No myslím, že pokud k sobě někoho chceš, tak buď někoho, kdo umí jezdit nebo když neumí, tak záleží, jestli ti to stojí za to a dát si s ním tu práci a věnovat se mu na jízdárně, já ze začátku brala Lucku na lonž a vše postupně sama na jízdárně, ven jenom krokovky a postupně jsme přidávali a šlo to

Jojo Andrej, bříško už máme pěkně velký,vemínka natelké...no bojim bpjim kdy to pustí ven. Dneska tam zas po dlouhé době jedu.Od pátka nemocná,takže sem se nedostala

Ono je to asi lepší,když si taklhe k sobě člověk najde člověka co sice trošinku umí,ale ty si ho "zpracuješ" k obrazu svému.Kdyby Péťa se pokoušela o něco jiného než sem jí říkala,byly by nešťastné holky obě.Takhle prý si minule Péťa Brambuchu vychvalovala až do nebes

20.10.2009 11:06
jahudka

XXX.XXX.89.131

buggyna napsal(a):
Jojo Andrej, bříško už máme pěkně velký,vemínka natelké...no bojim bpjim kdy to pustí ven. Dneska tam zas po dlouhé době jedu.Od pátka nemocná,takže sem se nedostala

Ono je to asi lepší,když si taklhe k sobě člověk najde člověka co sice trošinku umí,ale ty si ho "zpracuješ" k obrazu svému.Kdyby Péťa se pokoušela o něco jiného než sem jí říkala,byly by nešťastné holky obě.Takhle prý si minule Péťa Brambuchu vychvalovala až do nebes

a kdy to vlastně čekáte???

Andrei a co Jana??

buggyna

20.10.2009 11:25
buggyna

XXX.XXX.81.124

jahudka napsal(a):

Andrei a co Jana??

nemáme tušení

sadzi saj

20.10.2009 11:27
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jahudka napsal(a):

Andrei a co Jana??

Fíha, tak to už vypadá, jak kdyby už to měla pomalu pustit co hlavně, aby proběhlo vše ok a oba či obě byli zdravý

Jj, to jo, ono sice jsem se jí musela věnovat, ale bylo to přes zimu, kdy mě to stejně bylo šumák, protože jsem se do sedla nedostala, takže jsme to hezky takhle zmákly a jsem za ní fakt šťastná

No já taky asi porazím dneska, uvidíme. Včera prý Elí na lonži předváděla pěkný hrby

Jani, Jana ok, jezdí u nás na jedné provozačce 2x v týdnu a vypadá to, že je takhle spokojená

20.10.2009 11:38
kukinatost

XXX.XXX.43.146

sadzi saj napsal(a):

zdar babky, jak se vwede...vidím, že Aďoch začíná být pomalu v očekávání, vyloženě závidím..:)
já si užívám včil rezavou tryskomyš, od veta máme nařízenu práci a rezátor by se samou ochotou přetrhla, jenom na něco pomyslím a už to provádí, fakt z ní mám maxi radost a skáče v terénu nána i přes brázdy na poli....škoda že provádí ještě další věci a já mám pak ruce jak opica a vysvětlete jí, že na té mokré sračce klouzavé je klus či cval o držku, kor když jí beru, že je v rekonvalescenci:)

20.10.2009 12:17
jahudka

XXX.XXX.89.131

kukinatost napsal(a):
zdar babky, jak se vwede...vidím, že Aďoch začíná být pomalu v očekávání, vyloženě závidím..:)
já si užívám včil rezavou tryskomyš, od veta máme nařízenu práci a rezátor by se samou ochotou přetrhla, jenom na něco pomyslím a už to provádí, fakt z ní mám maxi radost a skáče v terénu nána i přes brázdy na poli....škoda že provádí ještě další věci a já mám pak ruce jak opica a vysvětlete jí, že na té mokré sračce klouzavé je klus či cval o držku, kor když jí beru, že je v rekonvalescenci:)

tak to Jani nezávidím, to Peggy si dává sakra pozor a sama si dost zpomalí jakmile si není moc jistá..... a to jinak maže jak praštěná

Adi a to nemáš ani ánunk kdy cca?? a co vet, ten nepozná jestli to bude na zimu nebo až z jara???

Andrei tak to je to tak asi fakt lepší a nevíš co s Ajkou?? jak se má? a co nového??občas na ní vzpomínám....teď jsem si brala od Báry beránka pod sedlo a ona se tak smutně koukala a pak povídá: "poslední vzpomínka na Ajku"

to je Bára na Peggy

buggyna

20.10.2009 13:00
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):

Vet říkal tak únor -březen ale jen tak tipovačka po tom co do ní sáhl. Trenérka když jí viděla,tak prohlásila, že na Vánoce máme dáreček takže když se to tak zprůměruje, v lednu by to mohlo být venku možná dřív

dneska jí zas cvaknu mamulu.

Jaňouch,to si myslela vážně nebo ironie s tím záviděním?

20.10.2009 13:12
kukinatost

XXX.XXX.43.146

sadzi saj napsal(a):

myslela sjem to vážně, hrozně moc bych chtěla, aby z ryzca vypadlo něco, co by mělo aspoň kousek jí...ale prostě se bojím, že by to třeba nedopadlo a nechci riskovat ejjí zdraví nebo třeba život kvůli nějakým svým přáním...fakt jsem docela smolař a neodpustila bych si to, páč by se to beztak nějak posralo..kdyby se dal vrátit čas, nebo třeba odkoupit roky a já jí měla od aspoň 3 let, škoda že to prostě nejde...:(
takže upřímně závidím, ale zároveň věřím,ž e byhc z toho byla úplně vynervovaná...:)jak kdybych to měla rodit já..:)

sadzi saj

20.10.2009 14:23
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

kukinatost napsal(a):
myslela sjem to vážně, hrozně moc bych chtěla, aby z ryzca vypadlo něco, co by mělo aspoň kousek jí...ale prostě se bojím, že by to třeba nedopadlo a nechci riskovat ejjí zdraví nebo třeba život kvůli nějakým svým přáním...fakt jsem docela smolař a neodpustila bych si to, páč by se to beztak nějak posralo..kdyby se dal vrátit čas, nebo třeba odkoupit roky a já jí měla od aspoň 3 let, škoda že to prostě nejde...:(
takže upřímně závidím, ale zároveň věřím,ž e byhc z toho byla úplně vynervovaná...:)jak kdybych to měla rodit já..:)

Jani, jsem na tom podobně a to sice už Elí nějaký to hříbo měla, na jednu stranu bych moc chtěla na druhou bojim bojim

No dle příprav Brambory to vypadá, že by to mohlo být na světě co nevidět.

Jani, byla se tam Jana i podívat a zajezdit si na Ajce, ale byli jenom na klusovce, pač tam zrovna celý den cedilo, pani je z ní prý nadšená, podařilo se jí k sobě i někoho sehnat, takže se střídají dvě, vyšetřovala ji a chce ji příští rok pustit a teď Jana říkala, že jí psala, že se chystají na Huberta spolu a že jí pošle i foto, jinak nic nového snad není

20.10.2009 14:32
jahudka

XXX.XXX.89.131

sadzi saj napsal(a):
Jani, jsem na tom podobně a to sice už Elí nějaký to hříbo měla, na jednu stranu bych moc chtěla na druhou bojim bojim

No dle příprav Brambory to vypadá, že by to mohlo být na světě co nevidět.

Jani, byla se tam Jana i podívat a zajezdit si na Ajce, ale byli jenom na klusovce, pač tam zrovna celý den cedilo, pani je z ní prý nadšená, podařilo se jí k sobě i někoho sehnat, takže se střídají dvě, vyšetřovala ji a chce ji příští rok pustit a teď Jana říkala, že jí psala, že se chystají na Huberta spolu a že jí pošle i foto, jinak nic nového snad není

tak to je dobře,že se má dobře

já Peggy taky příští rok připustím a snad už i sebe tak jsem na to zvědavá.......budu jí teď stěhovat kousek od nás....na pastviny s venkovním boxem

a budu vymýšlet s čím jí na jaře pustim

sadzi saj

20.10.2009 14:45
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jahudka napsal(a):
tak to je dobře,že se má dobře

já Peggy taky příští rok připustím a snad už i sebe tak jsem na to zvědavá.......budu jí teď stěhovat kousek od nás....na pastviny s venkovním boxem

a budu vymýšlet s čím jí na jaře pustim

Jj, pokusím se zase něco zjistit, v sobotu Jana říkala, že čeká, jak dopadl ten Hubert, tak třeba už má nějaké info, tak se optám, jestli se dneska potkáme ve stáji

Jů fakt jo na pastviny s venkovním, tak to je super, nakonec si něco sehnala ju??

Já to nechávám osudu a uvidím

20.10.2009 15:19
jahudka

XXX.XXX.89.131

sadzi saj napsal(a):
Jj, pokusím se zase něco zjistit, v sobotu Jana říkala, že čeká, jak dopadl ten Hubert, tak třeba už má nějaké info, tak se optám, jestli se dneska potkáme ve stáji

Jů fakt jo na pastviny s venkovním, tak to je super, nakonec si něco sehnala ju??

Já to nechávám osudu a uvidím

jj sehnala, ale větší problém bylo to rozhodování pořád se nemůžu donutit odejít i když jsem tam z toho u nás už občas na prášky, pořád žádný výběh,koně chodí se pást do hnoje boxy velké cca 2x2m a taky tam musim pořád lítat ráno i večer a krmit 3 koně což už mě taky dost unavuje......pořád něco sháním (seno,granule, atd.)

tady to budu mít se všim (seno, sláma, jádro), krom kydání na čemž se dá prý domluvit a ještě 3,5ha což pro 3 koně si myslím je super......a cena libová
ještě tam jsou koně zutý,takže to tak asi taky na zimu provedu....teď ještě naposledy okovu a pak dolu a bude

a příští rok se uvidí co bude

sadzi saj

20.10.2009 15:32
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jahudka napsal(a):
jj sehnala, ale větší problém bylo to rozhodování pořád se nemůžu donutit odejít i když jsem tam z toho u nás už občas na prášky, pořád žádný výběh,koně chodí se pást do hnoje boxy velké cca 2x2m a taky tam musim pořád lítat ráno i večer a krmit 3 koně což už mě taky dost unavuje......pořád něco sháním (seno,granule, atd.)

tady to budu mít se všim (seno, sláma, jádro), krom kydání na čemž se dá prý domluvit a ještě 3,5ha což pro 3 koně si myslím je super......a cena libová
ještě tam jsou koně zutý,takže to tak asi taky na zimu provedu....teď ještě naposledy okovu a pak dolu a bude

a příští rok se uvidí co bude

No vidíš, tak to máš super a máš to aspoň blízko a co teď vlastně děláš??

Holky, nevíte o někom, kdo schání vyosené třmeny nějak se jich nemůžu zbavit, sakra

20.10.2009 15:52
jahudka

XXX.XXX.89.131

sadzi saj napsal(a):
No vidíš, tak to máš super a máš to aspoň blízko a co teď vlastně děláš??

Holky, nevíte o někom, kdo schání vyosené třmeny nějak se jich nemůžu zbavit, sakra

je to 7km od nás....no vlastně ob vesnici

no už zase makám, už měsíc jsem vedoucí regionální pobočky plastových oken

sadzi saj

21.10.2009 14:59
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jahudka napsal(a):
je to 7km od nás....no vlastně ob vesnici

no už zase makám, už měsíc jsem vedoucí regionální pobočky plastových oken

No vidíš, tak to je super, tak snad tam budete spokojený

Tak hlavně, že se něco našlo

Holky máte někdo zkušenosti s nějakými termobotami?? Můžete případně doporučit?? Ď

21.10.2009 15:46
jahudka

XXX.XXX.89.131

sadzi saj napsal(a):
No vidíš, tak to je super, tak snad tam budete spokojený

Tak hlavně, že se něco našlo

Holky máte někdo zkušenosti s nějakými termobotami?? Můžete případně doporučit?? Ď

já mam Däslo a nedoporučuji se mi propadla podrážka.....taky jsem si měla koupit kvalitnější

sadzi saj

21.10.2009 15:53
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jahudka napsal(a):
já mam Däslo a nedoporučuji se mi propadla podrážka.....taky jsem si měla koupit kvalitnější

A jsou dobrý na zimu nebo ztráta peněz?? Chci to teda i kvůli bahnu, pač pérka mám kožený

buggyna

21.10.2009 20:20
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):

Tak máme ve stáji nového koně... tmavý hnědák,hvězdička a 3 ponožtičky. Jmenuje se Christian a je starý...je starý...no pár hodin narodil se něco kolem 6 ráno a úplně sám

buggyna

21.10.2009 20:35
buggyna

XXX.XXX.81.124

kukinatost napsal(a):

Jani trochu tvé obavy chápu.Taky bych si u "starší" prvničky bála, ale když si vemeš,že to samé je u lidí?Taky se ti může stát že porod bude mít komplikace.
A jsou i starší prvničky...vem si třeba např. Registanu. Taky plňasky chodí do chovu až po kariéře.
Já sem určo pro pro mladé klisny,ale pokud je v dobré kondici a je zdravá,nevidím problém
Já nemla ani čas na nervy,a to sem myslela jak si to užiju,jak konečně budu spát "u své" březulky a ne u "cizích"

21.10.2009 21:35
jahudka

XXX.XXX.144.162

buggyna napsal(a):
Tak máme ve stáji nového koně... tmavý hnědák,hvězdička a 3 ponožtičky. Jmenuje se Christian a je starý...je starý...no pár hodin narodil se něco kolem 6 ráno a úplně sám

už se vám to narodilo??? no to je rychlovka....tak gratuluji

buggyna

21.10.2009 21:45
buggyna

XXX.XXX.81.124

jahudka napsal(a):
už se vám to narodilo??? no to je rychlovka....tak gratuluji

jojo, nikdo sme to ovšem nečekal

22.10.2009 07:59
jahudka

XXX.XXX.89.131

buggyna napsal(a):
jojo, nikdo sme to ovšem nečekal

jéééé ten je Boží to je krása......

sadzi saj

22.10.2009 08:21
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jahudka napsal(a):
jéééé ten je Boží to je krása......

Kráásný a Adi povídej, přeháněj, ohřebila se sama a venku či doma, vše ok??

buggyna

22.10.2009 08:35
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Kráásný a Adi povídej, přeháněj, ohřebila se sama a venku či doma, vše ok??

Nkdo toho moc nevíme...opět
v úterý sem eště byla na jízdárně a nijak se netvářila.Jen sem si pak všimla že má "kozy jak vozy".Večer prý taky nic,a ráno když se šlo krmit,ležel tam prcek a vedle placenta
A to mi meg den předtím říkala,že jí radši už teď na večer zavírá aby z toho pak neměla trauma
Všechno zvládla naprosto sama,ani po boxu nějak moc nechodila a tak. všude krásně čisto.

22.10.2009 09:46
jahudka

XXX.XXX.89.131

buggyna napsal(a):
Nkdo toho moc nevíme...opět
v úterý sem eště byla na jízdárně a nijak se netvářila.Jen sem si pak všimla že má "kozy jak vozy".Večer prý taky nic,a ráno když se šlo krmit,ležel tam prcek a vedle placenta
A to mi meg den předtím říkala,že jí radši už teď na večer zavírá aby z toho pak neměla trauma
Všechno zvládla naprosto sama,ani po boxu nějak moc nechodila a tak. všude krásně čisto.

ty jo to je šikulka....taky bych to takhle chtěla....

buggyna

22.10.2009 09:52
buggyna

XXX.XXX.81.124

jahudka napsal(a):
ty jo to je šikulka....taky bych to takhle chtěla....

já myslela že to třeba dva dny na ní bude vidět a že u ní budu spát,houby! Překvápko

sadzi saj

22.10.2009 09:59
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
já myslela že to třeba dva dny na ní bude vidět a že u ní budu spát,houby! Překvápko

Fíha, tak to je Brambora šikulka, super, že to takhle zmákla Prďola je rozkošnej a teda se vet dobře seknul, nejvíc to odhadla Romana

buggyna

23.10.2009 10:15
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):

Dobré ráno všem...

sadzi saj

23.10.2009 10:27
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
Dobré ráno všem...

Ahoj :´-(

23.10.2009 10:31
jahudka

XXX.XXX.89.131

sadzi saj napsal(a):
Ahoj :´-(

ahojky,
copak Andrei???

buggyna

23.10.2009 10:36
buggyna

XXX.XXX.81.124

jahudka napsal(a):
ahojky,
copak Andrei???

Jani to bylo na mně...

23.10.2009 10:38
jahudka

XXX.XXX.89.131

buggyna napsal(a):
Jani to bylo na mně...

aha a copak?????

buggyna

23.10.2009 10:39
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):

co máte v plánu na 28.? Nechystáte se do D&J nebo do EQS?

buggyna

23.10.2009 10:40
buggyna

XXX.XXX.81.124

jahudka napsal(a):
aha a copak?????

Ale nic, nechce se mi to rozebírat.Jedna taková nepříjemnost

23.10.2009 10:41
jahudka

XXX.XXX.89.131

buggyna napsal(a):
co máte v plánu na 28.? Nechystáte se do D&J nebo do EQS?

plán zatím žádnej......
aha, tak to jo, chápu

sadzi saj

23.10.2009 10:51
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jahudka napsal(a):
plán zatím žádnej......
aha, tak to jo, chápu

No přemýšlela jsem o návštěvě eqs, chci juknout na ty botky, pobřišák by taky šikl a třmeny, ale to bych musela vykrást banku

buggyna

23.10.2009 10:55
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
No přemýšlela jsem o návštěvě eqs, chci juknout na ty botky, pobřišák by taky šikl a třmeny, ale to bych musela vykrást banku

já jedu do obojeho.Prachy teda nemám,ale tak něco malého,nebo za dobrý peníz by se sehnat dalo

sadzi saj

23.10.2009 11:01
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
já jedu do obojeho.Prachy teda nemám,ale tak něco malého,nebo za dobrý peníz by se sehnat dalo

A ono je něco i v Dancu ju?? Na eqs mi přišlo na mail, že tam něco je, ale tam ani nevím

buggyna

23.10.2009 12:33
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
A ono je něco i v Dancu ju?? Na eqs mi přišlo na mail, že tam něco je, ale tam ani nevím

jo,jejich každoroční narozeniny

sadzi saj

23.10.2009 12:45
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
jo,jejich každoroční narozeniny

Jj no jo, pravda a razíš sama nebo budeš v Práglu

buggyna

23.10.2009 16:06
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Jj no jo, pravda a razíš sama nebo budeš v Práglu

vůbec nemám tucha odkud pojedu...buď z chaty od chlapa a nebo ze soutoku

sadzi saj

23.10.2009 20:40
sadzi saj

XXX.XXX.194.240

buggyna napsal(a):
vůbec nemám tucha odkud pojedu...buď z chaty od chlapa a nebo ze soutoku

A máš v plánu jet dom nebo tam budeš zůstávat?? Chlap jde asi do práce, tak budu mít volný den

buggyna

26.10.2009 11:08
buggyna

XXX.XXX.217.22

sadzi saj napsal(a):
A máš v plánu jet dom nebo tam budeš zůstávat?? Chlap jde asi do práce, tak budu mít volný den

Tak já toho 28. pojedu ráno ze soutoku ale odpo se nevracím a odjíždím na chatu

Jak vy jinak po víkendu? My už vemínka v pohodě a bez problémů....

26.10.2009 12:32
jahudka

XXX.XXX.89.131

buggyna napsal(a):
Tak já toho 28. pojedu ráno ze soutoku ale odpo se nevracím a odjíždím na chatu

Jak vy jinak po víkendu? My už vemínka v pohodě a bez problémů....

ahojky
my víkend docela ucházející.... už se těším na stěhování, to zase bude něco....do Prahy se na svátek nechystám nejsou penízky

Adi co prcek? jak se má? přidej další fotky chci se trošku pokochat a kdyby jsi napsala nějaké zajímavosti a infa...abych věděla do čeho chci jít

buggyna

26.10.2009 12:46
buggyna

XXX.XXX.217.22

jahudka napsal(a):
ahojky
my víkend docela ucházející.... už se těším na stěhování, to zase bude něco....do Prahy se na svátek nechystám nejsou penízky

Adi co prcek? jak se má? přidej další fotky chci se trošku pokochat a kdyby jsi napsala nějaké zajímavosti a infa...abych věděla do čeho chci jít

Jani napíšu ti to asi takhle... vždy je to risk,a ani žádnou minutou si nemůžeš být jista zda vyjdeš jako vítěz či ne. My vyšly jako poražení i když sme "hrály" až do konce. Víc k tomu napsat nemůžu...a ani už radši nechci.
Zatím ani nevím zda na jaře pustím,či ne

26.10.2009 12:49
jahudka

XXX.XXX.89.131

buggyna napsal(a):
Jani napíšu ti to asi takhle... vždy je to risk,a ani žádnou minutou si nemůžeš být jista zda vyjdeš jako vítěz či ne. My vyšly jako poražení i když sme "hrály" až do konce. Víc k tomu napsat nemůžu...a ani už radši nechci.
Zatím ani nevím zda na jaře pustím,či ne

no sice to moc nechápu,ale jestli jsem to pochopila....tak je mi to moc líto (není tu smutný smailík)
no škoda,že nechceš napsat víc, zajímalo by mě to,ale chápu, že o tom nechceš mluvit....

buggyna

26.10.2009 13:00
buggyna

XXX.XXX.217.22

jahudka napsal(a):
no sice to moc nechápu,ale jestli jsem to pochopila....tak je mi to moc líto (není tu smutný smailík)
no škoda,že nechceš napsat víc, zajímalo by mě to,ale chápu, že o tom nechceš mluvit....

ono neni co víc napsat... byl a už není. Bohužel- bohudík život jde dál a buď se rozhodnu to riziko podstoupit znova a nebo ne. Jak se znám tak do toho asi půjdu,ale momentální představa a rozhodnutí je,že ne

26.10.2009 13:06
jahudka

XXX.XXX.89.131

buggyna napsal(a):
ono neni co víc napsat... byl a už není. Bohužel- bohudík život jde dál a buď se rozhodnu to riziko podstoupit znova a nebo ne. Jak se znám tak do toho asi půjdu,ale momentální představa a rozhodnutí je,že ne

aha, no neumím si to představit, a proto nemůžu napsat,že vím jak ti je...... jen vím, že by mi bylo hodně smutno a i takhle je mi to moc líto.....je to veliká škoda
No ty víš v čem byl problém a jestli znovu připustit a nebo ne... já vím,že je vždy riziko,ale co dneska je bez rizika??

sadzi saj

26.10.2009 13:27
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

jahudka napsal(a):
aha, no neumím si to představit, a proto nemůžu napsat,že vím jak ti je...... jen vím, že by mi bylo hodně smutno a i takhle je mi to moc líto.....je to veliká škoda
No ty víš v čem byl problém a jestli znovu připustit a nebo ne... já vím,že je vždy riziko,ale co dneska je bez rizika??

Víkend no, byl pracovní, takže když jsem vylezla zmrzlá v sobotu z garáže, fakt se mi nikam nechtělo, ale nakonec jsem se přemohla a jela a užili jsme myslím fajnovou vyjížďku a i sluníčko vykouklo, jsem aspoň odtahala domů na vyprání odpocku a deky, tak to dneska zase musím hodit zpátky a ten debilní čas no, co změnili, to škoda mluvit

Je to strašný, jak rychle přišel a zároveň odešel, chjo, proč tady není brečící smajl Adi a co se vlastně, že takhle ze dne na den, řekl Vám vet??

buggyna

27.10.2009 10:40
buggyna

XXX.XXX.81.124

sadzi saj napsal(a):
Víkend no, byl pracovní, takže když jsem vylezla zmrzlá v sobotu z garáže, fakt se mi nikam nechtělo, ale nakonec jsem se přemohla a jela a užili jsme myslím fajnovou vyjížďku a i sluníčko vykouklo, jsem aspoň odtahala domů na vyprání odpocku a deky, tak to dneska zase musím hodit zpátky a ten debilní čas no, co změnili, to škoda mluvit

Je to strašný, jak rychle přišel a zároveň odešel, chjo, proč tady není brečící smajl Adi a co se vlastně, že takhle ze dne na den, řekl Vám vet??

A není to jedno?Prostě se stalo...

Mně teď pěkně štve,že tenhle týden je Claudie, a já se to dozvěděla až dnes,a o víkendu jdu do práce

sadzi saj

29.10.2009 10:45
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
A není to jedno?Prostě se stalo...

Mně teď pěkně štve,že tenhle týden je Claudie, a já se to dozvěděla až dnes,a o víkendu jdu do práce

No, jak se to veme.........

Vždyť to nikde nepíšou, jsem v úterý koukala na kalendář na eqch a nic tam do prosince nebylo

Přidejte reakci

Přidat smajlík