Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.9.2009 09:40
janna

XXX.XXX.78.246

Ahoj,
Tak už ta finanční krize dorazila i na mě. Potřebuju najít nějakou novou práci (už né nic co se týká koní) což je pro mě veliký problém vzhledem k dosavadní práci. Stím je hlavně spojená veliká starost kam s koněm.
Sháním nějakýho šikovnýho človíčka ketrý by si ho k sobě dal na delší dobu, do bezplatného pronájmu.
Pro ty co ho neznají tak je to 10ti letý valach teplokrevného typu,cca 158cm, velice hodný i pro děti nebo začátečníka. Používaný jen na rekreačku, protože jaksi postrádá sportovní talent. Také má základy PNH a byl občas ježděn jen na provazovce. Výborný učitel na lonži.
Vhodný pro nenáročného toulače po krajině, nebo pro Parellistu což bych byla asi nejvíc ráda. Je zdraví přez léto celý den na pasvině na noc zavíraný. V zimně ve výběhu jen za lepšího počasí. Kovaný jen na předek. Ve stádě nekonfliktní. Na ošetřování zlatej.
Našel by se někdo nejlépe z Č.Budějovic nebo okolí?
Předem moc děkuju
Pište na wiki5@volny.cz

Neregistrovaný uživatel

27.9.2009 12:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83

janna napsal(a):
Ahoj,
Tak už ta finanční krize dorazila i na mě. Potřebuju najít nějakou novou práci (už né nic co se týká koní) což je pro mě veliký problém vzhledem k dosavadní práci. Stím je hlavně spojená veliká starost kam s koněm.
Sháním nějakýho šikovnýho človíčka ketrý by si ho k sobě dal na delší dobu, do bezplatného pronájmu.
Pro ty co ho neznají tak je to 10ti letý valach teplokrevného typu,cca 158cm, velice hodný i pro děti nebo začátečníka. Používaný jen na rekreačku, protože jaksi postrádá sportovní talent. Také má základy PNH a byl občas ježděn jen na provazovce. Výborný učitel na lonži.
Vhodný pro nenáročného toulače po krajině, nebo pro Parellistu což bych byla asi nejvíc ráda. Je zdraví přez léto celý den na pasvině na noc zavíraný. V zimně ve výběhu jen za lepšího počasí. Kovaný jen na předek. Ve stádě nekonfliktní. Na ošetřování zlatej.
Předem moc děkuju
Pište na wiki5@volny.cz

Ahoj, škoda, přesně takovýho koníka jsem sháněla pro holky - začátečnice na zimu, až mi odtáhnou koně na ježdění pryč. Jenže jsme od Liberce, takže druhej konec republiky....

27.9.2009 12:53
marketka

XXX.XXX.179.23

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Ahoj, škoda, přesně takovýho koníka jsem sháněla pro holky - začátečnice na zimu, až mi odtáhnou koně na ježdění pryč. Jenže jsme od Liberce, takže druhej konec republiky....

Tak to je vážně moc pěkný koník. Škoda, že nabídka není od jara do podzimu, kdy mám možnost mít koně na pastvině.-

27.9.2009 14:10
mellody

XXX.XXX.224.6

janna napsal(a):
Ahoj,
Předem moc děkuju
Pište na wiki5@volny.cz

Fešák, napsala jsem vám:)

27.9.2009 15:00
janna

XXX.XXX.78.246

mellody napsal(a):

Fešák, napsala jsem vám:)

Odpověď na cestě.

Jinak vím, na zimu je to blbý, ale tak se to holt seběhlo.

27.9.2009 15:17
marketka

XXX.XXX.179.23

janna napsal(a):
Odpověď na cestě.

Jinak vím, na zimu je to blbý, ale tak se to holt seběhlo.

Hm. Moje kamarádka nyní musí z fin. důvodů prodat krásnou a hodnou kobylku. Ne vždy to je tak, jak si vysníme.

Neregistrovaný uživatel

28.9.2009 12:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83

janna napsal(a):
Ahoj,
Předem moc děkuju
Pište na wiki5@volny.cz

Já se s dovolením přecejen přidám. Já zase pro změnu sháním podobného koníka, jako popsala zadavatelka, PNH není podmínkou, i když ho "dělám", ustájila bych zadarmo, nebo za symbolickou cenu. Koncem listopadu si majitelka odvede kobyly, na kterých holky jezdí a zůstane jim jeden na rajtování. Ustájení máme buď venkovní nebo boxové, výběh, pastvina, krmení dle požadavků, seno máme vlastní. Nejdůležitější podmínka je, aby na koníkovi mohly jezdit holky - začátečnice. Více na mail nebo www.kone-maiksnerovi.wbs.cz. Jsme z libereckého kraje.
Káťa M.

Přidejte reakci

Přidat smajlík