Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.9.2009 19:59
sonatka

XXX.XXX.194.58

Potřebuji prodat sedlo české výroby z dílny sedlářství Špindler sedlo je cca 1.5 roku používáno je to drezurní univerzál- komora 2 posedlí 17,5 vhodné na koně s vyšším kohoutkem..prodávám ho s třmeny a řemeny stubemm+podbřišník kentaur+dečka jan hauzr..typem je shodné s kentaur seneca

docela mě to drtí potřebuji nové sedlo protože mi koník přesvalil a tohle mu nesedí z těžkym srdcem se mi s nim loučí protože je dobré na jízdárenskou práci i vyjížky sem tam menší skok.y..

ptám se proč?proč sedlo nejde prodat?

cenu jsem stáhla z 9.500,- na 7.000,-

30.9.2009 22:06
janulka

XXX.XXX.72.143

sonatka napsal(a):
Potřebuji prodat sedlo české výroby z dílny sedlářství Špindler sedlo je cca 1.5 roku používáno je to drezurní univerzál- komora 2 posedlí 17,5 vhodné na koně s vyšším kohoutkem..prodávám ho s třmeny a řemeny stubemm+podbřišník kentaur+dečka jan hauzr..typem je shodné s kentaur seneca

docela mě to drtí potřebuji nové sedlo protože mi koník přesvalil a tohle mu nesedí z těžkym srdcem se mi s nim loučí protože je dobré na jízdárenskou práci i vyjížky sem tam menší skok.y..

ptám se proč?proč sedlo nejde prodat?

cenu jsem stáhla z 9.500,- na 7.000,-

Tak to jsem se ptala taky. Prodávala jsem Hauzr Beral, rok staré, koníkovi taky přestalo sedět, za 10.000,- a taky ho nikdo nechtěl... Nevím čím to je.

Přidejte reakci

Přidat smajlík