naučí někdo jak vést koně ve voze?chci si koupit chlaďase a potřebovala bych informace jak koně ovládat,informace o postrojích i praktiky se zaučit,zkušensti s koňmi mám ale jen pod sedlem,jsem z Blanenska 728920678 samozřejmě na ceně se domluvíme stačí jen základní informace nebo nevíte kde se pořádají kurzy?
iisaabeel
napsal(a):
naučí někdo jak vést koně ve voze?chci si koupit chlaďase a potřebovala bych informace jak koně ovládat,informace o postrojích i praktiky se zaučit,zkušensti s koňmi mám ale jen pod sedlem,jsem z Blanenska 728920678 samozřejmě na ceně se domluvíme stačí jen základní informace nebo nevíte kde se pořádají kurzy?
iisaabeel
napsal(a):
Tak jak již bylo odkazováno přede mnou. Určitě pro základní informace můžu doporučit jako základ si projít stránky www.chladnokrevnici.info, aby člověk na začátku nekoukal na všechno jako tele na nový vrata a pak kurz v Uhřicích a nakonec jako hodně individuální a pro toho kdo si chce dolat osobní formu a znalosti si domluvit aspoň dva kurzy u p. Hajtmara. Tam je kladen důraz především na individualitu a všechno se tak nějak uzpůsobuje nejen požadavkům klientam, ale i ročnímu období.Holt přece jenom si nemůžeš \"vyzkoušet\" setí v létě nebo zimě, ale za to orbu a nebo setí máš možnost si \"zkusit\" hned dvakrát (jaro podzim) anebo práci v lese, která se děje během celého roku. Přeji hodně štěstí