Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.10.2009 08:32
nicynka

XXX.XXX.22.121

Kvalitní sedlo z umělé kůže značky Norton. Kolenní opěrky jsou na suchý zip, dají se nastavit jak na přiježďování tak na skoky. Nastavitelná komora.Posedlí 17,5, Sedlo se kupuje s černou - střední komorou. Jinou komoru lze přikoupit a vyměnit. Sedlo je rok staré ve velice pěkném stavu, jako nové. Měla jsem ho na A1/1. Je pohodlné, hodí se pro mladé koně při obsedání. Je lehoučké.Byla jsem sním velice spokojena..Důvod koupě nového sedla.. koupila jsem jej za 7000,- prodám za 5500...Bližší info na e-mailu.

2.10.2009 11:40
karwen

XXX.XXX.99.162

nicynka napsal(a):
Kvalitní sedlo z umělé kůže značky Norton. Kolenní opěrky jsou na suchý zip, dají se nastavit jak na přiježďování tak na skoky. Nastavitelná komora.Posedlí 17,5, Sedlo se kupuje s černou - střední komorou. Jinou komoru lze přikoupit a vyměnit. Sedlo je rok staré ve velice pěkném stavu, jako nové. Měla jsem ho na A1/1. Je pohodlné, hodí se pro mladé koně při obsedání. Je lehoučké.Byla jsem sním velice spokojena..Důvod koupě nového sedla.. koupila jsem jej za 7000,- prodám za 5500...Bližší info na e-mailu.

Prodám podbřišník Daslo, 130cm, používaný nepravidelně, neponičený, pěkný, mému koni je dlouhý, cena 200,- + poštovné, pište na Krejci14@seznam.cz

2.10.2009 12:40
amazonkas

XXX.XXX.54.218

karwen napsal(a):
Prodám podbřišník Daslo, 130cm, používaný nepravidelně, neponičený, pěkný, mému koni je dlouhý, cena 200,- + poštovné, pište na Krejci14@seznam.cz

Prodám sedlo PFIFF 18 ", komora č. 2, vykrojená . Opěrky přední i zadní .
cena : 2.999 Kč . abladero@seznam.cz

2.10.2009 13:14
andmac

XXX.XXX.251.246

nicynka napsal(a):

Můžu mít dotaz na sedlo Norton? Jak se dá vyměnit komora? Mám ho totiž doma taky, ale je nám úzké a prý komora vyměnit nelze. Přivítám jakýkoliv tip, jinak budu muset sedlo taktéž prodat a koupit širší. Dík.

4.10.2009 19:45
vitacit

XXX.XXX.244.34

nicynka napsal(a):

Prodám nějaké věcičky na koníky. Fotky najdete: http://sonjas.rajce.idnes.cz/NA_PRODEJ/ kontakt: HruzyVenkova@wbs.cz

5.10.2009 07:55
nicynka

XXX.XXX.22.121

andmac napsal(a):
Můžu mít dotaz na sedlo Norton? Jak se dá vyměnit komora? Mám ho totiž doma taky, ale je nám úzké a prý komora vyměnit nelze. Přivítám jakýkoliv tip, jinak budu muset sedlo taktéž prodat a koupit širší. Dík.

Ahoj,
bohužel s tím také nemám zkušenosti,urrčitě ti by ti poradily v obchodě.

5.10.2009 08:06
klawdie

XXX.XXX.100.124

nicynka napsal(a):
Ahoj,
bohužel s tím také nemám zkušenosti,urrčitě ti by ti poradily v obchodě.

co já vím tak sedlo norton respektivě tento typ nemá výměné komory, pouze däslo, wintec...

5.10.2009 22:19
andmac

XXX.XXX.114.96

klawdie napsal(a):
co já vím tak sedlo norton respektivě tento typ nemá výměné komory, pouze däslo, wintec...

Dík, už jsem to vyřešila s prodejcem a sedlo mi vymění za širší. Jen ho momentálně nemá na skladě, tak budu muset počkat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík