Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.10.2009 19:11
janavar

XXX.XXX.51.68

Nabízím ježdění na 10 letém valachovi ČT, za menší fin. příspěvek na něj.
Koník je hodný, ale chodivý, proto upřednostním pokročilého jezdce ( bez sportovních ambicí) z Přerova a okolí.
Je spolehlivý, a super skokan.
Sháním šikovnou slečnu, nebo kluka, zodpovědného jezdce, který ho bude mít rád jako vlastního...

2.10.2009 19:12
janavar

XXX.XXX.51.68

janavar napsal(a):
Koník je hodný, ale chodivý, proto upřednostním pokročilého jezdce ( bez sportovních ambicí) z Přerova a okolí.
Sháním šikovnou slečnu, nebo kluka, zodpovědného jezdce, který ho bude mít rád jako vlastního...

5.10.2009 21:14
xpetrax

XXX.XXX.149.26

janavar napsal(a):

To máš pořád toho stejnýho nebo novýho? Já už se v om nevyznám, Nikol o tobě vždycky vykládá, hlavně o té kobyle od Večeři, co jsi prodala

6.10.2009 07:10
vasilek

XXX.XXX.173.6

xpetrax napsal(a):
To máš pořád toho stejnýho nebo novýho? Já už se v om nevyznám, Nikol o tobě vždycky vykládá, hlavně o té kobyle od Večeři, co jsi prodala

Peťule to je pořád ten samej Křemílek

6.10.2009 18:54
katynecka

XXX.XXX.206.135

janavar napsal(a):

Ahoj, můžu poprosit o kontaktní údaje, alespoň meil? Měla bych zájem o ježdění na tvém koníkovi, a raději bych se domlouvala přes meil. Můj kontaktní email: Awril.Awe@seznam.cz
Díky moc

6.10.2009 20:06
hanatichakova

XXX.XXX.155.167

vasilek napsal(a):
Peťule to je pořád ten samej Křemílek

Křemílka kdysi jezdila na závodech Sylva F. z Přerova, že jo? Čistě náhodou - nemáte na ni mail? Ten co máme už není aktuální

9.10.2009 19:48
xpetrax

XXX.XXX.149.26

katynecka napsal(a):
Ahoj, můžu poprosit o kontaktní údaje, alespoň meil? Měla bych zájem o ježdění na tvém koníkovi, a raději bych se domlouvala přes meil. Můj kontaktní email: Awril.Awe@seznam.cz
Díky moc

Jani, už si někoho sehnala?

Přidejte reakci

Přidat smajlík