Ahojky,
viděla jsem Tě v Horce. Celkem se mi líbí Tvůj styl ježdění. Ještě se chci zeptat, jestli jsi byla i na první Horce, ptz si nevzpomínám, jestli jsi tam byla. Na té druhé jsem se byla bohužel jen podívat, ptz mi začal koník kulhat. Jedeš do Rožnova ? To je i pro ostatní. Chci se zeptat, kdo jede na Wooden Trophy. Ráda bych poznala zase nějaké nové lidi.
Díky mockrát za odpověď. Poznat nové lidi na závodech... to je skvělé oživení...
Zdarec
myarchie007
napsal(a):
Ahojky,
viděla jsem Tě v Horce. Celkem se mi líbí Tvůj styl ježdění. Ještě se chci zeptat, jestli jsi byla i na první Horce, ptz si nevzpomínám, jestli jsi tam byla. Na té druhé jsem se byla bohužel jen podívat, ptz mi začal koník kulhat. Jedeš do Rožnova ? To je i pro ostatní. Chci se zeptat, kdo jede na Wooden Trophy. Ráda bych poznala zase nějaké nové lidi.
Díky mockrát za odpověď. Poznat nové lidi na závodech... to je skvělé oživení...
Zdarec
Ahojky...
Pokud se mi podaří přemluvit doma,tak bysme mohli jez do rožnova....Já jenom doufám...
Nevíš,kde najdu nějaký propozice na ty závody v rožnově a kolik je startovný???
Dášenka
sejtanek
napsal(a):
Ahojky...
Pokud se mi podaří přemluvit doma,tak bysme mohli jez do rožnova....Já jenom doufám...
Nevíš,kde najdu nějaký propozice na ty závody v rožnově a kolik je startovný???
Dášenka
A tu první Horku myslíš co??Ty C 15.4.?? Na těch jsme byli
Ale na ČJF nemáme licenci a reining neumíme
myarchie007
napsal(a):
Na těch prvních Céčkách jsem měla 3. místo v reiningu. Možná si mě pamatuješ...
Jo, propozice jsou na www.wrc.cz - Závody a akce... tam máš i přihlášku na vyplnění. POZOR! Uzavírají se zítra...
sejtanek
napsal(a):
A nemáš nějakou svou fotku??Určitě si tě pamatuju,ale nevím kdo si![]()
dej semka fotečku,nebo mi ju pošli na mail...Sejtanek@seznam.cz jo??
A na ty závody nevím,jestli vezmu Šejtána...To jsou A
Ale já tam budu tak na 90%..Bud s Šejtou nebo bez něho...Uvidím....Kdyžtak ho vemu na fotkách![]()
sejtanek
napsal(a):
A na ty závody nevím,jestli vezmu Šejtána...To jsou A
Ale já tam budu tak na 90%..Bud s Šejtou nebo bez něho...Uvidím....Kdyžtak ho vemu na fotkách![]()
Zdarec,
bohužel nemám žádnou svou fotku ze távodů, jedině s jiným koněm. Pokusím se Ti ho popsat... Myslím, že koník, z kterým jezdím, je nepřehlédnutelný.
Mám plavého huculka s kapřím hřbetem. Posledně mi tam dělal dost bordel. Měl totiž odřenou hubu od štajgru z nakládání. Tentokrát to bude jistě lepší. Jedu i free style. Ostatně jako každý rok. Je to má poslední sezóna s tímto koníkem... Příští rok budu mít možná kobylku,,, pošlu Ti fotky mých koníků na mail... Jsem na jiném kmpu, tady nic nemám uložené...
myarchie007
napsal(a):
Zdarec,
bohužel nemám žádnou svou fotku ze távodů, jedině s jiným koněm. Pokusím se Ti ho popsat... Myslím, že koník, z kterým jezdím, je nepřehlédnutelný.
Mám plavého huculka s kapřím hřbetem. Posledně mi tam dělal dost bordel. Měl totiž odřenou hubu od štajgru z nakládání. Tentokrát to bude jistě lepší. Jedu i free style. Ostatně jako každý rok. Je to má poslední sezóna s tímto koníkem... Příští rok budu mít možná kobylku,,, pošlu Ti fotky mých koníků na mail... Jsem na jiném kmpu, tady nic nemám uložené...
Jo tak to vííím!!!!!!My jsme se s mamkou bavili a budu tam nez Šejtu...budeme tam okoukávat co se máme ještě učit...
A ty s tím huculem jezdíš aji reining,že??Jak si ho naučila řeskoky??
Šejtan prostě nepřeskočí nic...Trdlo
sejtanek
napsal(a):
oprava bez Šejtu...ne nez šejtu
Jj, jezdím reining, horsemanship, pleasure(někdy-ptz s jeho vzhledem nemám šanci na umístění), Free style... možná se pokusím o trail.
Jezdím ho třetím rokem. Měl jít na jatka, tak jsem si řekla, že ho koupíme a něco s ním dokážu. Předtím byl jeho vzhled otřesný. Nyní je to lepší. Když jsem ho koupila, tak nic neuměl...
Přeskoky ?
no, kůň musí mít zafixované, že cválá na správnou nohu na kruzích... Jemu to moc nejde. ale už je to lepší. Když to koníkovi nejdojde, když přehodím při cvalu na kruhu holeně, tak zkus trošku víc přenést váhu...jako by ses mu tam chtěla hodit, ale pozor! Na závodech to vypadá blbě, tak ať si to nezafixuješ...
Pokecáme... už se těším...
myarchie007
napsal(a):
Jj, jezdím reining, horsemanship, pleasure(někdy-ptz s jeho vzhledem nemám šanci na umístění), Free style... možná se pokusím o trail.
Jezdím ho třetím rokem. Měl jít na jatka, tak jsem si řekla, že ho koupíme a něco s ním dokážu. Předtím byl jeho vzhled otřesný. Nyní je to lepší. Když jsem ho koupila, tak nic neuměl...
Přeskoky ?
no, kůň musí mít zafixované, že cválá na správnou nohu na kruzích... Jemu to moc nejde. ale už je to lepší. Když to koníkovi nejdojde, když přehodím při cvalu na kruhu holeně, tak zkus trošku víc přenést váhu...jako by ses mu tam chtěla hodit, ale pozor! Na závodech to vypadá blbě, tak ať si to nezafixuješ...
Pokecáme... už se těším...
Já a tatínek od mého hřebečka
myarchie007
napsal(a):
Koník, kterého jsem teď obsedala
Kobylka, kterou se pokouším spravit
myarchie007
napsal(a):
Kobylka, kterou se pokouším spravit
Poník- šikovný a nebojácný
myarchie007
napsal(a):
Jak hovado...
Vzadu- můj roční hřebeček, uprostřed - pošahaná kobylka ČT, vpravo- hucul Lupínek
myarchie007
napsal(a):
Ahojky,
Zdarec
dám semka nějaký fotečky,jak se šejtan cpe,místo toho,abysme pořádně trénovali na závody
myarchie007
napsal(a):
Ahojky,
Zdarec
A další...
myarchie007
napsal(a):
Ahojky,
Zdarec
A ještě...
myarchie007
napsal(a):
Ahojky,
Zdarec
A maminka s Maxem...Slezskej Norik
myarchie007
napsal(a):
Ahojky,
Zdarec
A maxík pozuje