Brečet nebo zvracet? Oboje!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

buggyna

10.10.2009 15:03
buggyna

XXX.XXX.81.124

pod klávesnici se mi dostal tento odkaz... je mi z toho moc ouzko :´(

http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=18655

mladší 18.let na server ani nechoďte

10.10.2009 15:11
vasilek

XXX.XXX.173.6

buggyna napsal(a):

Chtěla jsem se na to podívat, ale přečetla jem si nadpis a zavřela okno.

Viděla jsem hodně, ale tohle bych nezvladla.

buggyna

10.10.2009 15:17
buggyna

XXX.XXX.81.124

vasilek napsal(a):
Chtěla jsem se na to podívat, ale přečetla jem si nadpis a zavřela okno.

Viděla jsem hodně, ale tohle bych nezvladla.

mně to bylo posláno od kamaráda s tím,že je mu jasné že to nebudu chtít vidět,ale že i přesto mi to posílá.
Koukla sem se...a dokoukala to až do konce s tím,že sem měla úplně sevžený krk a slzy na krajíčku

10.10.2009 15:23
kamzik

XXX.XXX.182.201

buggyna napsal(a):
mně to bylo posláno od kamaráda s tím,že je mu jasné že to nebudu chtít vidět,ale že i přesto mi to posílá.
Koukla sem se...a dokoukala to až do konce s tím,že sem měla úplně sevžený krk a slzy na krajíčku

Já to viděla jen po částech... hnus..

Snad tihle lidi taky jednou dojdou do fáze - civilizovaní...

anik

10.10.2009 15:23
anik

XXX.XXX.73.247

buggyna napsal(a):

ja to videla skoro az do konce..ke konci sem to uz nemohla vydrzet a vypla sem to..ja nejsem nejaky precitlively clovek,vydrzim hodne,castokrat sem byla u toho,dyz se zabijeli kravy,ovce,kralici,drubez...ale tohle,tohle je prilis..netusila sem,ze lidi dokazou byt az tak zvraceny a nechutny..neni mi blivno ani nebrecim jak zelva..jen sem silene zarazena a vzrusta ve me vztek..horsi smrt snad tomu koni ani zpusobit nemohli..zpusobit takovouhle smrt koni..v zivote sem nevidela ani neslysela..vazne nevim proc ho nestrelili do hlavy..

buggyna

10.10.2009 15:30
buggyna

XXX.XXX.81.124

anik napsal(a):
ja to videla skoro az do konce..ke konci sem to uz nemohla vydrzet a vypla sem to..ja nejsem nejaky precitlively clovek,vydrzim hodne,castokrat sem byla u toho,dyz se zabijeli kravy,ovce,kralici,drubez...ale tohle,tohle je prilis..netusila sem,ze lidi dokazou byt az tak zvraceny a nechutny..neni mi blivno ani nebrecim jak zelva..jen sem silene zarazena a vzrusta ve me vztek..horsi smrt snad tomu koni ani zpusobit nemohli..zpusobit takovouhle smrt koni..v zivote sem nevidela ani neslysela..vazne nevim proc ho nestrelili do hlavy..

přesně tak. Ten kůň nevypadá ani starý a ani nemocný jen trošku podvyživený a ba naopak mi příjde i mladý,ale co od východu čekat. Ještě bych pochopila kdyby byl na maso,ale takhle? Demence

buggyna

10.10.2009 15:33
buggyna

XXX.XXX.81.124

anik napsal(a):

tímto stylem se koně zabíjeli v době romantismu,a to pouze starý a nemocní.Dobře to popisuje Lev Nikolajevič Tolstoj v knize Dvě Smrti

anik

10.10.2009 15:35
anik

XXX.XXX.73.247

buggyna napsal(a):
tímto stylem se koně zabíjeli v době romantismu,a to pouze starý a nemocní.Dobře to popisuje Lev Nikolajevič Tolstoj v knize Dvě Smrti

tak bud driv nemeli strelne zbrane,a nebo jim to pripadalo romanticke..nebo ze by byli arabasi v dobe romantismu...?fakt nevim co si mam o tom myslet

buggyna

10.10.2009 15:38
buggyna

XXX.XXX.81.124

anik napsal(a):
tak bud driv nemeli strelne zbrane,a nebo jim to pripadalo romanticke..nebo ze by byli arabasi v dobe romantismu...?fakt nevim co si mam o tom myslet

taky sem z toho v rozpacíchvůbec nechápu že v téhle době se ještě něco takového může dít a takovýmhle stylem

anik

10.10.2009 15:39
anik

XXX.XXX.73.247

buggyna napsal(a):

egyptske dokumenty o konich sem videla,sama v Egypte sem byla tez..ze tam flusou konim do oci,aby se jim vylecil zanet,ze jim tam sami sijou trzne rany i 30 cm dlouhe,polejou fialovou vodickou,ze je tam krmej fikama s datlema a velnloudy kartonovejma krabicema,ze tam jim natazena slacha houbeles rika,a nad rozkoplou spenkou mavnou rukou,na to sem si zvykla,a jeste mhourim oci s mavnutim ruky..ale podrezat plne vnimajiciho kone..na to se zvyknout neda..fakt ne..je mi lito..

10.10.2009 16:16
mellody

XXX.XXX.224.6

anik napsal(a):
egyptske dokumenty o konich sem videla,sama v Egypte sem byla tez..ze tam flusou konim do oci,aby se jim vylecil zanet,ze jim tam sami sijou trzne rany i 30 cm dlouhe,polejou fialovou vodickou,ze je tam krmej fikama s datlema a velnloudy kartonovejma krabicema,ze tam jim natazena slacha houbeles rika,a nad rozkoplou spenkou mavnou rukou,na to sem si zvykla,a jeste mhourim oci s mavnutim ruky..ale podrezat plne vnimajiciho kone..na to se zvyknout neda..fakt ne..je mi lito..

Ježiš, nééé, sakra proč????!!!! Fakt lituju, že jsem se na to dívala (a to jsem viděla jen začátek) Nechápu to..

10.10.2009 16:39
thesis

XXX.XXX.151.2

mellody napsal(a):
Ježiš, nééé, sakra proč????!!!! Fakt lituju, že jsem se na to dívala (a to jsem viděla jen začátek) Nechápu to..

By mě zajímalo proč jsi to sem dala, je to přístupné všem a myslím, že tohle tady fakt být nemuselo. Že jsou lidi hovada snad víme dávno, proč to ještě takhle vytahovat. Kdo máte slabší žaludek tak se vůbec nedívejte. K tomu se nedá nic říc, na něco takového neexistují slova, která vyjádřují co člověk milující tyto zvířata cítí...

buggyna

10.10.2009 16:56
buggyna

XXX.XXX.81.124

thesis napsal(a):
By mě zajímalo proč jsi to sem dala, je to přístupné všem a myslím, že tohle tady fakt být nemuselo. Že jsou lidi hovada snad víme dávno, proč to ještě takhle vytahovat. Kdo máte slabší žaludek tak se vůbec nedívejte. K tomu se nedá nic říc, na něco takového neexistují slova, která vyjádřují co člověk milující tyto zvířata cítí...

Nemuselo by tady být daleko víc diskuzí,ale to je jedno. Proč to vytahovat? Myslíš že by bylo lepší, kdyby lidi věci který vidět nechtějí neviděli? Třeba nechci vidět jak soused týrá psa,tak co,zatáhnu žaluzie protože se na to nechci koukat? To přeci Thes neni řešení.
Věčně jsou tady diskuze kde se lidi jen hádají a házejí na sebe špínu a snad jediné co ty lidi dokáže spojit je lítost.
Nenutím nikoho aby se na to díval...když bude Klawdie chtít,tak to smaže.
My tu s tim sice nic neuděláme,ale dělat, a chovat se že se to neděje mi dobré nepříjde.
Kdyby mi ten odkaz kamarád neposlal,ani by mně nenapadlo,že se ještě něco takového může dít

10.10.2009 18:00
horallka

XXX.XXX.26.201

buggyna napsal(a):
Nemuselo by tady být daleko víc diskuzí,ale to je jedno. Proč to vytahovat? Myslíš že by bylo lepší, kdyby lidi věci který vidět nechtějí neviděli? Třeba nechci vidět jak soused týrá psa,tak co,zatáhnu žaluzie protože se na to nechci koukat? To přeci Thes neni řešení.
Věčně jsou tady diskuze kde se lidi jen hádají a házejí na sebe špínu a snad jediné co ty lidi dokáže spojit je lítost.
My tu s tim sice nic neuděláme,ale dělat, a chovat se že se to neděje mi dobré nepříjde.
Kdyby mi ten odkaz kamarád neposlal,ani by mně nenapadlo,že se ještě něco takového může dít

Fuj fuj fuj,celý sem to nezvládla. A znáte video JEDEN ŽIVOT???Je to povedený a bohužel často pravdivý video.Odkaz: http://www.youtube .com/watch?v=DlTBASuZzgw (jedna mezera)

10.10.2009 18:00
markemic

XXX.XXX.73.67

buggyna napsal(a):

Buggy,tohle se snad ani nedá pojmenovat...To jenom dokazuje,že lidi z týhle země jsou jenom hovada nevážící si života.Já neřeknu humánně , rychle a bezbolestně podříznout ,ale schválně tomu zvířeti způsobit takovou bolest a hrůzu...Hodit mezi ně granát,nic jinýho

10.10.2009 19:05
thesis

XXX.XXX.151.2

buggyna napsal(a):

Buggy v tom máš samozřejmě pravdu, já se na to co se děje v okolí taky nechci koukat, ale všechny pokusy o nápravu se vždy obrátily proti mě, takže mě to fakt nebaví. Bohužel toto video není jediný hnus co se děje ve světě. Nedávno jsem procházela JENOM youtube a dalo mi to zabrat. Tyhle videa mě ale učí, učí mě že si mám všech svých zvířat vážit mnohem víc a dělat pro ně co nejvíc a nikdy nedovolit aby dopadly takhle.

Nicméně vytahování zde bylo myšleno tak, že to vážně člověku zaručeně zkazí náladu.

10.10.2009 19:18
atlanta

XXX.XXX.164.155

markemic napsal(a):
Buggy,tohle se snad ani nedá pojmenovat...To jenom dokazuje,že lidi z týhle země jsou jenom hovada nevážící si života.Já neřeknu humánně , rychle a bezbolestně podříznout ,ale schválně tomu zvířeti způsobit takovou bolest a hrůzu...Hodit mezi ně granát,nic jinýho

mě to naštěstí ani nenajelo, ale umím si to sviňstvo představit vystřílet je

11.10.2009 22:57
etnies86

XXX.XXX.128.44

atlanta napsal(a):
mě to naštěstí ani nenajelo, ale umím si to sviňstvo představit vystřílet je

můžeže mi jen přiblížit co se tam děje?nechce se mi na to přimo koukat

11.10.2009 23:14
thesis

XXX.XXX.151.2

etnies86 napsal(a):

Pár pitomců s obřízkou podřežou koně a nechají ho pomalu umírat

11.10.2009 23:15
shantal88

XXX.XXX.250.238

etnies86 napsal(a):

jak za živa podřezávají koně....a ten notnou chvíli ještě vysloveně žije a bojuje o život. Bylo to dost těžký sousto,škoda že není zvracející smajlík

12.10.2009 07:57
bobo

XXX.XXX.191.41

markemic napsal(a):

jak myslíš že se zabíjí ovce?prostě se fikne, přečti si něco o židovských košerjatkách, v Čechách jak asi kradou zloději maso ve výběhách? prostě uříznou kus z živé krávy, v americe zas paří kuřata za živa- jsou pak prý chutnější v KFC, dobytek týrají na jatkách před zabitím- bylo o tom už několik dokumentů, v číně je taky super zabíjení koček a psů určených k sežrání, ,stahování kůže z živých tuleňat....... pak následuje mučení vězňů, ženská obřízka, obchod s bílým masem..........a to je jen kousíček toho co víme- lidstvo je prostě určeno k likvidaci, protože nezvládlo vývoj a úkol-

12.10.2009 09:33
jahudka

XXX.XXX.89.131

bobo napsal(a):
jak myslíš že se zabíjí ovce?prostě se fikne, přečti si něco o židovských košerjatkách, v Čechách jak asi kradou zloději maso ve výběhách? prostě uříznou kus z živé krávy, v americe zas paří kuřata za živa- jsou pak prý chutnější v KFC, dobytek týrají na jatkách před zabitím- bylo o tom už několik dokumentů, v číně je taky super zabíjení koček a psů určených k sežrání, ,stahování kůže z živých tuleňat....... pak následuje mučení vězňů, ženská obřízka, obchod s bílým masem..........a to je jen kousíček toho co víme- lidstvo je prostě určeno k likvidaci, protože nezvládlo vývoj a úkol-

no tak já jsem se asi dívat neměla....myslela jsem že vydržím hodně,ale nevydržím, asi budu muset jít zvracet to je fakt nechutný.....alespoň vím, že se příště už na nic podobného koukat nebudu .......

12.10.2009 09:41
lucky

XXX.XXX.133.26

bobo napsal(a):

to je fakt..člověk je nehorší patvor na planetě a jednoho dne se snad naše planeta z té epidemie jménem LIDSTVO otřepe....

12.10.2009 10:18
misamarincova

XXX.XXX.210.251

lucky napsal(a):
to je fakt..člověk je nehorší patvor na planetě a jednoho dne se snad naše planeta z té epidemie jménem LIDSTVO otřepe....

To je opravdu hnus, dívala jsem se na to při snídani a přešla mě doslova chuť.Můžu se normálně dívat na zabíjení ovcí, prasat, drůbeže apod.,ale toto je už moc.Musím na to stále myslet a doufám, že se mi o tom nebude zdát.

Přidejte reakci

Přidat smajlík