Super sedlář na jihu čech

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.10.2009 08:27
redbla

XXX.XXX.169.27

K mému koníkovi se chystá zajet super sedlář z druhého konce republiky Mladá Boleslav, tímto nabízím dalším zájemcům co zvažují nové sedlo a přemýšlí i o této dílně, že cestovné až k Českým Budějovicům platím já a pro ostatní poblíž či cestou to tudíž může být úspora na cestovném a i časová. Pokud někdo máte zájem o přesné datum (až bude známo) a nabídku této dílny, byť jen konzultace zda ano či ne, tak se můžeme dohodnout na mejlíkách CTNV@seznam.cz nebo přímo sedlář Honza Rejmon westjacksaddlery@seznam.cz
své sedlo z jeho dílny mohu po dohodě poskytnout na ozkoušení mám wade 58

20.10.2009 20:37
redbla

XXX.XXX.169.27

redbla napsal(a):
K mému koníkovi se chystá zajet super sedlář z druhého konce republiky Mladá Boleslav, tímto nabízím dalším zájemcům co zvažují nové sedlo a přemýšlí i o této dílně, že cestovné až k Českým Budějovicům platím já a pro ostatní poblíž či cestou to tudíž může být úspora na cestovném a i časová. Pokud někdo máte zájem o přesné datum (až bude známo) a nabídku této dílny, byť jen konzultace zda ano či ne, tak se můžeme dohodnout na mejlíkách CTNV@seznam.cz nebo přímo sedlář Honza Rejmon westjacksaddlery@seznam.cz
své sedlo z jeho dílny mohu po dohodě poskytnout na ozkoušení mám wade 58

jen trošku posouvám

20.10.2009 23:19
blondy1

XXX.XXX.113.10

redbla napsal(a):
jen trošku posouvám

Ahoj .a můžeš sem dát nějaké fotky z jeho práce ? Aby jsme si trošku představili co tvoří.

20.10.2009 23:26
amazonka78

XXX.XXX.204.128

blondy1 napsal(a):
Ahoj .a můžeš sem dát nějaké fotky z jeho práce ? Aby jsme si trošku představili co tvoří.

a co kdyby ses podívala sama? ;-)

http://www. westjack-saddlery.cz/

20.10.2009 23:48
blondy1

XXX.XXX.113.10

amazonka78 napsal(a):
a co kdyby ses podívala sama? ;-)

http://www. westjack-saddlery.cz/

STAČÍ NAPSAT . NĚKTEŘÍ Z NÁS NEJSOU JASNOVIDCI .DĚKUJU .PODÍVÁM NA TO

26.10.2009 08:54
redbla

XXX.XXX.169.27

blondy1 napsal(a):
STAČÍ NAPSAT . NĚKTEŘÍ Z NÁS NEJSOU JASNOVIDCI .DĚKUJU .PODÍVÁM NA TO

Byla jsem chvíli z disahu sítě, tak se omlouvám. Dotazovarteli na jeho práci můžu své sedlo půjčit i pod zadek, já jsem nadmíru spokojená. Jinak odkaz na stránky je OK ale stránky jsou neaktualizované, Honza je holt šikovnější sedlář než webmaster
A hlavně - nehádejte se JU

26.10.2009 08:56
redbla

XXX.XXX.169.27

blondy1 napsal(a):

v kostce téměř totéž co westman, ale s vlastním rukopisem - hlavně si osobně cením kvality koster na kterých sedlo staví a můžu říct že v ničem lepším jsem asi neseděla foto nemám, zkolaboval mi PC a musím do něj zase všechno nastrkat

Přidejte reakci

Přidat smajlík