Westernové plemena a jezdci - kochači 101

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.10.2009 17:59
jaruska

XXX.XXX.38.124

Noo,to jo,někdy mám pocit,že mám čuňata,a né kůňata.

24.10.2009 17:59
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

24.10.2009 18:01
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Byli jsme se dneska podívat u Pavlínky,má to tam mooooc pěkný,koníci krásní,super!!!A Cézárek mě nezklamal.

24.10.2009 18:02
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Byli jsme se dneska podívat u Pavlínky,má to tam mooooc pěkný,koníci krásní,super!!!A Cézárek mě nezklamal.

24.10.2009 18:03
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Vendulka je pěěkná.

24.10.2009 18:04
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Mlasky mlask,ňam ňam.

24.10.2009 18:05
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Mlasky mlask,ňam ňam.

Nikýsek se nechtěl nechat vyfotit celej,pořád se na mě lepil zepředu.

24.10.2009 18:06
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Nikýsek se nechtěl nechat vyfotit celej,pořád se na mě lepil zepředu.

Je kráásnej a hubenej už rozhodně není.

24.10.2009 18:11
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):
Je kráásnej a hubenej už rozhodně není.

Je rozkočný a vendulka je krásná a jak líže tu sůl. To je klášné! Usa sůl moc nemusí...skoro ji nelíže..si lízne tak jednou za měsíc

Usinka včera na zahradě, než jsme jeli ven

24.10.2009 18:12
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
Je rozkočný a vendulka je krásná a jak líže tu sůl. To je klášné! Usa sůl moc nemusí...skoro ji nelíže..si lízne tak jednou za měsíc

Usinka včera na zahradě, než jsme jeli ven

24.10.2009 18:20
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):

Jé,Usinka má nádhernou hřívu.A máte to krásně zelený na zahrádce,to my nemáme,kožy to šežraly.

24.10.2009 18:28
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):
Jé,Usinka má nádhernou hřívu.A máte to krásně zelený na zahrádce,to my nemáme,kožy to šežraly.

to je optický klam.....už je tam taky houby s voctem.

24.10.2009 18:29
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
to je optický klam.....už je tam taky houby s voctem.

jinak ta hříva je slušná, ale mohla by být lepší

24.10.2009 18:41
westgirl

XXX.XXX.227.219

lucky napsal(a):
jinak ta hříva je slušná, ale mohla by být lepší

já zbožňuju navštěvovat ty zverimexy a jukat na rybky apod!naposled jsem hladila po čumáku painta-potkana u jedněch lidí ocásek to má ošklivý,ale vypadá to chytře.jo?já myslela,že to akvárko se musí čistit často...tak to je fajn.ale s vodou jsme na štíru zrovna strejda dovez,tak jdu nalít koním.uvařila jsem jim po dloouhé době lněné semínko,vyjde to aspoň na 3 dny.dám do lednice.to se budou večer olizovat!teda za chvilinku.Haňudle má pořádný kožich!hřebeček mi už taky zarůstá...nafotla jsem Vám tu Hany u hradu,ale nestihnu dnes dát,frčíme ne návštěvu kdesi.Jaruu,Vy tam máte území zívajících konííí ten izabeláček je zajímavý.je to teplásek nebo kříženec?noo,to sem zvědavá,aby tam na nás nevyletěl zítra nějaký bejk on má ten pán masňačky,a ony jsou kolikrát agresívní...zatím papa!

24.10.2009 18:59
jaruska

XXX.XXX.38.124

westgirl napsal(a):
já zbožňuju navštěvovat ty zverimexy a jukat na rybky apod!naposled jsem hladila po čumáku painta-potkana u jedněch lidí ocásek to má ošklivý,ale vypadá to chytře.jo?já myslela,že to akvárko se musí čistit často...tak to je fajn.ale s vodou jsme na štíru zrovna strejda dovez,tak jdu nalít koním.uvařila jsem jim po dloouhé době lněné semínko,vyjde to aspoň na 3 dny.dám do lednice.to se budou večer olizovat!teda za chvilinku.Haňudle má pořádný kožich!hřebeček mi už taky zarůstá...nafotla jsem Vám tu Hany u hradu,ale nestihnu dnes dát,frčíme ne návštěvu kdesi.Jaruu,Vy tam máte území zívajících konííí ten izabeláček je zajímavý.je to teplásek nebo kříženec?noo,to sem zvědavá,aby tam na nás nevyletěl zítra nějaký bejk on má ten pán masňačky,a ony jsou kolikrát agresívní...zatím papa!

To je Pavlínky haflošek,Haní.
Eví,co štěňátka,už jsou asi veliký,viď???Už je máš rozebraný?

24.10.2009 20:20
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):

jééé jaruško vy jste měli sluníčko????
a my zase havrany zima je tady
byla jsem na hubertu a užila jsem si ho bylo to fajn
snad budu mít i nějaký fotky

25.10.2009 06:22
marketka

XXX.XXX.179.23

bospor napsal(a):
jééé jaruško vy jste měli sluníčko????
a my zase havrany zima je tady
byla jsem na hubertu a užila jsem si ho bylo to fajn
snad budu mít i nějaký fotky

Tak to je fajn, že jste si Huberta užili.
Já byla s mamkou nakupovat v Polsku. Bylo to v televizi. Tak mám pro děti pyžamko s koníky a stavebnici koníka pro děti. Dneska jedeme celá rodina na koních, moc se těším.

25.10.2009 07:18
jaruska

XXX.XXX.38.124

marketka napsal(a):
Tak to je fajn, že jste si Huberta užili.
Já byla s mamkou nakupovat v Polsku. Bylo to v televizi. Tak mám pro děti pyžamko s koníky a stavebnici koníka pro děti. Dneska jedeme celá rodina na koních, moc se těším.

Ahoooj,no jo,Ivčí,včera bylo moc hezky a dneska do rána byla sice mlha skoro jak mlíko,ale už sluníčko vylejzá taky,bude kráásně.

25.10.2009 08:05
marketka

XXX.XXX.179.23

jaruska napsal(a):
Ahoooj,no jo,Ivčí,včera bylo moc hezky a dneska do rána byla sice mlha skoro jak mlíko,ale už sluníčko vylejzá taky,bude kráásně.

Jaru,,my byly včera v tom Polsku a tam bylo pod mrakem a zzima.
Takže u vás vylejzá sluníčko? Takže bude brzy u nás. Tady je vlezlo a asi si beru rukavice.

25.10.2009 08:14
bospor

XXX.XXX.193.16

marketka napsal(a):
Jaru,,my byly včera v tom Polsku a tam bylo pod mrakem a zzima.
Takže u vás vylejzá sluníčko? Takže bude brzy u nás. Tady je vlezlo a asi si beru rukavice.

tady je taky dneska šílená mlha. jsem jela ráno do práce pomalu krokem
ale myslím si že by mohlo bejt pěkně
hubert byl opravdu fajn 24 sedlových koní, si 4 vozy a žádnej magor
ve středu máme dalšího
stejně jsem včera jen chodila krokem takže žádnej problém

25.10.2009 08:23
marketka

XXX.XXX.179.23

bospor napsal(a):
tady je taky dneska šílená mlha. jsem jela ráno do práce pomalu krokem
ale myslím si že by mohlo bejt pěkně
hubert byl opravdu fajn 24 sedlových koní, si 4 vozy a žádnej magor
ve středu máme dalšího
stejně jsem včera jen chodila krokem takže žádnej problém

My jedeme na Huberta ve středu. Holky se budou střídat na poníkovi, my na Schelbym, teda jestli pojede. Dnes ho zkusíme pod sedlem. Brouček tu holt bude sám, ale on vydrží u plné klece sena. Kdo nepojede v sedle, jede v kočáře. Jedou kladrubáci, huculci, norici a ještě dál nevím.

25.10.2009 08:28
jaruska

XXX.XXX.38.124

marketka napsal(a):
My jedeme na Huberta ve středu. Holky se budou střídat na poníkovi, my na Schelbym, teda jestli pojede. Dnes ho zkusíme pod sedlem. Brouček tu holt bude sám, ale on vydrží u plné klece sena. Kdo nepojede v sedle, jede v kočáře. Jedou kladrubáci, huculci, norici a ještě dál nevím.

Ivčí,to je super,když se sejdou rozumný lidi,to je pak paráda a člověk si to krásně užije.
Markétko,foť,joo???

25.10.2009 08:31
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ivčí,to je super,když se sejdou rozumný lidi,to je pak paráda a člověk si to krásně užije.
Markétko,foť,joo???

My jsme taky pozvaný na Huberta,kde se jedou 2 loty,jeden jen krokem a ten druhej se skokama,ale je to bohužel od nás dost daleko.Na ten bych ráda vzala Jarču s Ab,aby se holky seznámily v koních,v kroku by to mělo být naprosto v pohodě.Jenže to ani doma nenadnesu,páč by to stálo dost peněz a Olda řekne:to můžete jet v kroku doma.

25.10.2009 08:38
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
My jsme taky pozvaný na Huberta,kde se jedou 2 loty,jeden jen krokem a ten druhej se skokama,ale je to bohužel od nás dost daleko.Na ten bych ráda vzala Jarču s Ab,aby se holky seznámily v koních,v kroku by to mělo být naprosto v pohodě.Jenže to ani doma nenadnesu,páč by to stálo dost peněz a Olda řekne:to můžete jet v kroku doma.

tak hlavně opatrně kámoška si koupila koně a po tydnu ježdění v pohodě, vyrazila na huberta. sejmul jí hned než jsme vyjeli a měla nejspíš otřes mozku protože má okno. taky naraženou prdel a nakonec nejela. někomu ho půjčila a koník docela zlobil

25.10.2009 08:42
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Jéžííš,no to muselo bejt hrozný.No,vloni tady takovej bílej kůň dělal docela pěknej brajgl hned na nástupu,jak se zvedal na zadní a točil,tak práskal do toho koníka,co stál vedle něj,hroznej pohled,a jezdec pořád se tam držel v tý řadě,vůbec si neuvědomil,že ohrožuje ostatní koně a jezdce.

25.10.2009 08:49
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Jéžííš,no to muselo bejt hrozný.No,vloni tady takovej bílej kůň dělal docela pěknej brajgl hned na nástupu,jak se zvedal na zadní a točil,tak práskal do toho koníka,co stál vedle něj,hroznej pohled,a jezdec pořád se tam držel v tý řadě,vůbec si neuvědomil,že ohrožuje ostatní koně a jezdce.

vono to nebylo zas až tak hrozný. cestou byl normální až když se začali točit koně na jednom místě tak vyskakoval ale nekopal a nikoho neohrožoval. holka ho slušně zvládala seděla na něm poprvé ještě se jí točilo sedlo fakt dobrá
já bych na to nesedla ani náhodou

25.10.2009 08:52
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
vono to nebylo zas až tak hrozný. cestou byl normální až když se začali točit koně na jednom místě tak vyskakoval ale nekopal a nikoho neohrožoval. holka ho slušně zvládala seděla na něm poprvé ještě se jí točilo sedlo fakt dobrá

na cizího koně ani za nic ale já bych ho zatížila že by neudělal ani krok

25.10.2009 08:55
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):

No jo,když ono když si koupíš novýho koně,tak se muší otestovat stejně jednoho dne,jak se chová v koních,Moruš šla Huberta asi po dvou měsících,co jsem jí měla doma,a říkala jsem si,prostě tam pojedeme a uvidíme,čeho se dočkáme.no,nejdřív jsem myslela,že nepřežije to,že je pierot vepředu a ona chuděra muší jezdit úúplně poslední.Když už se mi podařilo jí vysvětlit,že prostě pojedeme poslední a nebudeme se za každou cenu drát za Pierotem,tak se zastavila a úúplně jsem viděla,jak se jí v tý hlavičce honí myšlenka-když teda nemůžu za Pierotem,co kdybych zkusila bábu odvézt předčasně domů???Teď se tomu směju,ale ona to fakt tenkrát myslela smrtelně vážně,ale ty pole tady jsou fakt veliký,takže neměla šanci.A pak už dala pokoj a šlapala.

25.10.2009 08:57
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
No jo,když ono když si koupíš novýho koně,tak se muší otestovat stejně jednoho dne,jak se chová v koních,Moruš šla Huberta asi po dvou měsících,co jsem jí měla doma,a říkala jsem si,prostě tam pojedeme a uvidíme,čeho se dočkáme.no,nejdřív jsem myslela,že nepřežije to,že je pierot vepředu a ona chuděra muší jezdit úúplně poslední.Když už se mi podařilo jí vysvětlit,že prostě pojedeme poslední a nebudeme se za každou cenu drát za Pierotem,tak se zastavila a úúplně jsem viděla,jak se jí v tý hlavičce honí myšlenka-když teda nemůžu za Pierotem,co kdybych zkusila bábu odvézt předčasně domů???Teď se tomu směju,ale ona to fakt tenkrát myslela smrtelně vážně,ale ty pole tady jsou fakt veliký,takže neměla šanci.A pak už dala pokoj a šlapala.

Já bych taky na cizího koně nevlezla,ani na vyjíž´dku,natož na Huberta,teda vyjímka potvrzuje pravidlo,kámošky kobylu bych jela i na Hubertu,ale to je jediná,jinak cizí koně-bojim bojim.A zrovna tak mi volala známá,že by chtěla půjčit koně na Huberta,já řku.NIKDY.

25.10.2009 09:00
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):

no jo to musí. ale chce to pořádný sedlo. těžko se zvládá kůň když máš sedlo na boku

25.10.2009 09:04
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
no jo to musí. ale chce to pořádný sedlo. těžko se zvládá kůň když máš sedlo na boku

Noo,to je jasný,to jsou ty indický sedla.Taky mohla koukat na koně zespoda,jaký má pěkný břicho.Je to dost nezodpovědný...Taky jsme to tu jedno na Hubertu řešili,holce sjelo za jízdy sedlo normálně,ale kobyla naštěstí nezmatkovala a zastavila a hned si to majitelé spravili.

25.10.2009 09:04
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Noo,to je jasný,to jsou ty indický sedla.Taky mohla koukat na koně zespoda,jaký má pěkný břicho.Je to dost nezodpovědný...Taky jsme to tu jedno na Hubertu řešili,holce sjelo za jízdy sedlo normálně,ale kobyla naštěstí nezmatkovala a zastavila a hned si to majitelé spravili.

to měli kliku

25.10.2009 09:08
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):

on je jak měch a žádnej kohoutek špatně se jí bude shánět sedlo na něj

25.10.2009 09:13
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):

Noo,o sedlech mi povídej,ale já měla oobrovskou kliku na tohle sedlo,co má teď Moruš od Ivči,původně byla na Bobika,ale dá se sehat,musí hold furt zkoušet.

25.10.2009 09:15
marketka

XXX.XXX.179.23

bospor napsal(a):

To my jeli Huberta před 2 lety. Zrovna toho, co se jede ve středu. Jeli jsme v kočáru a střídali jsme se na našich koních. Jenže jeden pán z kočáru vypadl -jelo se lesem a pomalu. Museli ho odvézt do nemocnice, kde rok o sobě nevěděl a pak bohužel zemřel. Dost hustý, když se někdo napije a leze z vozu do vozu.Pak stíhali vozku, který kočár řídil.

25.10.2009 09:16
jaruska

XXX.XXX.38.124

marketka napsal(a):
To my jeli Huberta před 2 lety. Zrovna toho, co se jede ve středu. Jeli jsme v kočáru a střídali jsme se na našich koních. Jenže jeden pán z kočáru vypadl -jelo se lesem a pomalu. Museli ho odvézt do nemocnice, kde rok o sobě nevěděl a pak bohužel zemřel. Dost hustý, když se někdo napije a leze z vozu do vozu.Pak stíhali vozku, který kočár řídil.

Jéžíš,no to je taky strašný,noo,to je ještě pak nejhorší,že to pak ještě odnese nevinnej člověk.

25.10.2009 09:46
marketka

XXX.XXX.179.23

jaruska napsal(a):
Jéžíš,no to je taky strašný,noo,to je ještě pak nejhorší,že to pak ještě odnese nevinnej člověk.

No právě. Já seděla v tom voze a pána jsem přidržovala,ale pak jsem přelezla ke kladrubským hřebcům a pán se za jízdy rozhodl, že přeleze jinam.

25.10.2009 12:09
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Je hezky,tak natírám kruhovku.

25.10.2009 12:10
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Je hezky,tak natírám kruhovku.

25.10.2009 12:11
jaruska

XXX.XXX.38.124

25.10.2009 12:11
jaruska

XXX.XXX.38.124

25.10.2009 12:12
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Ab jde a má pánský doprovod.

25.10.2009 13:22
marketka

XXX.XXX.179.23

jaruska napsal(a):
Ab jde a má pánský doprovod.

Týý jo, vy to máte vymakaný. U nás místo na kruhovku není, ledaže by si příbuzní odstěhovali to dříví a přenechali nám ten jejich kousek -už je vidím, hihi. Takhle jsem ráda, že nám ,,nechali,, ten kousek pro výběh, který jsme měli napůl-. Mamka jim dala celý barák a my za to dostali tu ohrádku...hihihi.
Já tedˇ jdu dělat věnečky na dušičky.

25.10.2009 13:56
jaruska

XXX.XXX.38.124

marketka napsal(a):
Týý jo, vy to máte vymakaný. U nás místo na kruhovku není, ledaže by si příbuzní odstěhovali to dříví a přenechali nám ten jejich kousek -už je vidím, hihi. Takhle jsem ráda, že nám ,,nechali,, ten kousek pro výběh, který jsme měli napůl-. Mamka jim dala celý barák a my za to dostali tu ohrádku...hihihi.
Já tedˇ jdu dělat věnečky na dušičky.

My máme taky malou kruhovku,průměr jen 15 metrů,větší se udělat nedala.Ale jsem moc ráda i za tohle,je to stokrát lepší,než nic.

26.10.2009 09:15
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

jaruska napsal(a):
My máme taky malou kruhovku,průměr jen 15 metrů,větší se udělat nedala.Ale jsem moc ráda i za tohle,je to stokrát lepší,než nic.

Ahojky, tak víkend se celkem vyvedl, co? Mě se moc líbil, v sobotu jsem sice dost makala, ale zase mě potěšila Jaruščina návštěva, při které jsem si moc oddychla, že je skoro všecko na ohradě a výběhu OK a tak jsem si přitom hezky psychicky odpočinula, že se mi potom doma všechno dařilo... S mamkou jsme po ránu posbíraly ořechy na návsi, tak jsme je odpoledne louskali u televize a pěkně jsme si popovídaly... dopoledne jsme postavily Staníkovi jednu část z jeho Vánočního dárku a uvařily jsme oběd... no žádný spěch ani nátlak, všechno v super náladě... pak přijela Jaruška s Oldou a bylo mi ještě líp a potom jsem šla pomáhat do hospody a Standa si šel na chvíli lehnout domů... Celkem se nám tenhle víkend v hospodě povedl, docela jsme měli velké tržby, takže nám tento týden dovezou zbytek materiálu na přístřešek a začnou rozvrtávat celý dům - od dveří až po koupelnu cca 20 m a celou koupelnu... Tam se totiž bude rozvádět voda vodovodem do celýho baráku.... přemýšleli jsme, jestli na to máme, ale jak teďka zavřeli dvě nebo tři hospody v okolí, tak na to po tomhle víkendu máme.. Takže se jdu juknout na nabídky sprchových koutů, protože když už budeme mít rozkopanou celou koupelnu, pomůžu trošku dědovi tím, že on už nevleze bezpečně do vany, tak jí vyměníme za sprcháč... teda jestli bude nějaký za rozumnou cenu, protože ty rozvody vody po baráku teda zaberou pěknou částku....
A Haňudle má teda kožíšek jako Vydrýsek... Tý teda zima nebude.... A HUbert musel být moc povedený Ivčo... fotky tomu nasvědčují a když říkáš, že to bylo všechno krokem, při tom si člověk tu přírodu užije nejvíc...

26.10.2009 09:53
lucky

XXX.XXX.133.26

vendulka2066 napsal(a):
Ahojky, tak víkend se celkem vyvedl, co? Mě se moc líbil, v sobotu jsem sice dost makala, ale zase mě potěšila Jaruščina návštěva, při které jsem si moc oddychla, že je skoro všecko na ohradě a výběhu OK a tak jsem si přitom hezky psychicky odpočinula, že se mi potom doma všechno dařilo... S mamkou jsme po ránu posbíraly ořechy na návsi, tak jsme je odpoledne louskali u televize a pěkně jsme si popovídaly... dopoledne jsme postavily Staníkovi jednu část z jeho Vánočního dárku a uvařily jsme oběd... no žádný spěch ani nátlak, všechno v super náladě... pak přijela Jaruška s Oldou a bylo mi ještě líp a potom jsem šla pomáhat do hospody a Standa si šel na chvíli lehnout domů... Celkem se nám tenhle víkend v hospodě povedl, docela jsme měli velké tržby, takže nám tento týden dovezou zbytek materiálu na přístřešek a začnou rozvrtávat celý dům - od dveří až po koupelnu cca 20 m a celou koupelnu... Tam se totiž bude rozvádět voda vodovodem do celýho baráku.... přemýšleli jsme, jestli na to máme, ale jak teďka zavřeli dvě nebo tři hospody v okolí, tak na to po tomhle víkendu máme.. Takže se jdu juknout na nabídky sprchových koutů, protože když už budeme mít rozkopanou celou koupelnu, pomůžu trošku dědovi tím, že on už nevleze bezpečně do vany, tak jí vyměníme za sprcháč... teda jestli bude nějaký za rozumnou cenu, protože ty rozvody vody po baráku teda zaberou pěknou částku....
A Haňudle má teda kožíšek jako Vydrýsek... Tý teda zima nebude.... A HUbert musel být moc povedený Ivčo... fotky tomu nasvědčují a když říkáš, že to bylo všechno krokem, při tom si člověk tu přírodu užije nejvíc...

Ahojky! Já jen krátce....

večer jsme přijeli z českých Budějovic, Fabínek byl včera děsně šikovný a hodný.
Máme CAC, CACIB i BOB ....

Jinak jsem zrovna Use vyprala ocas a půjdeme si užít sluníčko s foťákem do podzimní přírody, takže se loučím a večer hodím nějaké to foto

tady Fabínek a jeho železářství#

26.10.2009 09:56
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Ahooj,Pavlí,nám se u Tebe taky moc líbilo,Olda teda pořád nechápe,že se musíte tak dřít s tou vodou,ale hold to jinak nejde.

26.10.2009 09:56
bospor

XXX.XXX.193.16

lucky napsal(a):
Ahojky! Já jen krátce....

večer jsme přijeli z českých Budějovic, Fabínek byl včera děsně šikovný a hodný.
Máme CAC, CACIB i BOB ....

Jinak jsem zrovna Use vyprala ocas a půjdeme si užít sluníčko s foťákem do podzimní přírody, takže se loučím a večer hodím nějaké to foto

tady Fabínek a jeho železářství#

gratuluju

26.10.2009 09:57
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ahooj,Pavlí,nám se u Tebe taky moc líbilo,Olda teda pořád nechápe,že se musíte tak dřít s tou vodou,ale hold to jinak nejde.

Jéé,Lucí,moc velká gratulace,tý jo,jste fakt moc šikovný!!!!

26.10.2009 09:58
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jéé,Lucí,moc velká gratulace,tý jo,jste fakt moc šikovný!!!!

26.10.2009 10:03
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Legišek je někdy dost dotěrnej v tom žebrání mlíčka,tak se občas na něj Moruš naštve a vyhání ho.

26.10.2009 10:04
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Legišek je někdy dost dotěrnej v tom žebrání mlíčka,tak se občas na něj Moruš naštve a vyhání ho.

A snad tady bude vidět,jak na tom čumáčku šimlatí.

26.10.2009 10:05
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
A snad tady bude vidět,jak na tom čumáčku šimlatí.

Noo,zas je vidět kulový.
Ale zadělanej Pierot vidět je,že jo???

26.10.2009 10:06
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Noo,zas je vidět kulový.
Ale zadělanej Pierot vidět je,že jo???

Moruš to taky umí.

26.10.2009 10:10
lucky

XXX.XXX.133.26

bospor napsal(a):
gratuluju

Děkujeme
uuž je to na webkách (http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/) a já letím ven.... pá

26.10.2009 10:15
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

jaruska napsal(a):
Moruš to taky umí.

Gratuluju Lucko k pohárům a oceněním.. je to super, že máš doma takovýho šampióna... to musíš být ale pyšná... je hrozně dobře, že se ti tak daří... a přeju hodně štěstí s hledáním nového mega akvária...
Je fakt, Jaruško, že to ti tví koně umějí o hodně líp, než ti moji.. jak jsem ti předevčírem ukazovala, jak je Cézar zašpiněnej, je fakt, že Pierot s Moruší ho teďka překonali zrovna tak o 200 bodů na jednoho koně.. hehe To je síla.. a hrozně jsem se zasmála, jak jsi říkala, že jste asi náhodou prozradili Pierotovi, že je sobota.. hehe... a on na sebe namlel takovýho bahna, že si myslím , že by byla neděle, než byste ho očistili...

26.10.2009 10:16
tadik

XXX.XXX.236.50

jaruska napsal(a):

Omluvám se za vpadnutí, ale já prostě musim pochválit malýho Legíška!! To je tak nádherný zvířátko!!!!! Hrozně se mi líbí a pořád se sem na něj musím chodit koukat!!
Krásně roste a jednou z něj bude PAN kůň! Jaruško, gratuluju

26.10.2009 10:49
bospor

XXX.XXX.193.16

tadik napsal(a):
Omluvám se za vpadnutí, ale já prostě musim pochválit malýho Legíška!! To je tak nádherný zvířátko!!!!! Hrozně se mi líbí a pořád se sem na něj musím chodit koukat!!

a to jsi ho neiděla ve skutečnosti je fakt nádhernej

26.10.2009 10:50
jaruska

XXX.XXX.38.124

tadik napsal(a):

No my jsme spíš řekli,že je sobota,to se většinou jede ven,hihi.Ale máš pravdu,než by ho Olda očistil,tak by ta neděle fakt byla,a Moruš je na tom úplně stejně.
Jéé,díky,Markét,to jsem moc ráda,že se Ti líbí,jojo,je fakt hezkej a hlavně v sobě má ten motor,tu rychlost.Jinak je to hroznej lidumil,furt nás někoho oblejzá,abychom ho drbasli po celém tělese.

26.10.2009 12:27
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

jaruska napsal(a):
No my jsme spíš řekli,že je sobota,to se většinou jede ven,hihi.Ale máš pravdu,než by ho Olda očistil,tak by ta neděle fakt byla,a Moruš je na tom úplně stejně.
Jéé,díky,Markét,to jsem moc ráda,že se Ti líbí,jojo,je fakt hezkej a hlavně v sobě má ten motor,tu rychlost.Jinak je to hroznej lidumil,furt nás někoho oblejzá,abychom ho drbasli po celém tělese.

hehe, sice jsem strašně praštěná a teďka si příjdu ještě víc, ale práve jsem koupila sprchový kout... za super cenu, prozměnu.. hehe
Má rozměry 200 cm x 90 cm x 90 cm a uvnitř je normální sprcha, deset hydromasážních ventilků s regulovatelným střikem, jedna obrovská sprcha přímo ze stropu a ještě něco.. hehe... to jsem zvědavá, jak budou chlapi zírat, až nám ten balík přivezou.. jo, dopravu mám zdarma, chytla jsem to hodinu před skončením akce... Já mám ale radost....

26.10.2009 12:59
jaruska

XXX.XXX.38.124

vendulka2066 napsal(a):
hehe, sice jsem strašně praštěná a teďka si příjdu ještě víc, ale práve jsem koupila sprchový kout... za super cenu, prozměnu.. hehe
Má rozměry 200 cm x 90 cm x 90 cm a uvnitř je normální sprcha, deset hydromasážních ventilků s regulovatelným střikem, jedna obrovská sprcha přímo ze stropu a ještě něco.. hehe... to jsem zvědavá, jak budou chlapi zírat, až nám ten balík přivezou.. jo, dopravu mám zdarma, chytla jsem to hodinu před skončením akce... Já mám ale radost....

Jéé,to je dobrý,když máš takovou radost,tak já tady mám taky radost,doufám,že to bude stát za to a těším se s Tebou!!!!

26.10.2009 13:02
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jéé,to je dobrý,když máš takovou radost,tak já tady mám taky radost,doufám,že to bude stát za to a těším se s Tebou!!!!

26.10.2009 13:02
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Kůňata chrápou na sluníčku.

26.10.2009 13:03
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Kůňata chrápou na sluníčku.

Jéžííš,já jsem ale špinavej.....

26.10.2009 13:04
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):

Tak z focení toho moc nebylo. Vylezly jsme z baráku a zatáhlo se. Tak jsem ššla k Čipovi a Linetě, baštili seno, něco jsem cvakla, ale bez sluníčka bohužel. Měla jsem i arabskou ohlávku na ni a nic z toho..ach jo...

Doufám, že se nic nepřihodí, koně celkem v pohodě, občas je Linetta ksicht, ale Usa si dává bacha a jde z jiné strany na seno

26.10.2009 13:04
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jéžííš,já jsem ale špinavej.....

26.10.2009 13:05
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

26.10.2009 13:05
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):

kůůňata jsou úúúžasná!!!

baby bagrují seno

26.10.2009 13:06
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
kůůňata jsou úúúžasná!!!

baby bagrují seno

26.10.2009 13:06
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Jéžíš,Lucí,to je jak naschvál,co?Tady to sluníčko na nás taky kouká střídavě.

26.10.2009 13:08
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Jéé,ale vždyť ty fotky jsou úúúžasný,Lucí,fakt!!!!

26.10.2009 13:10
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):

No jo...uň vypucovaná, vyfoukaná, vykoupaný ocas, načančaná a slunko zaleze , zatáhne se a prd

hele..zase kožešinatí do grošů

26.10.2009 13:19
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
No jo...uň vypucovaná, vyfoukaná, vykoupaný ocas, načančaná a slunko zaleze , zatáhne se a prd

hele..zase kožešinatí do grošů

No nic..já jdu obírat jabka u souseda ještě

26.10.2009 13:26
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

lucky napsal(a):
No nic..já jdu obírat jabka u souseda ještě

Jééé, to je ale krása ty fotky... kůňata i Usinka jsou super teda!!! Já se tak těším, až mi půjde foťák i kabílek od foťáku k PC... třeba mi na něco kvalitnějšího i Ježíšek přispěje, ale to už bych chtěla asi moc... já jsem si k Vánocům přála přispět na rozvody vody po baráku a na uhlí, tak snad aspoň nějakou korunu ušetřím ze svého, že by mi jako chlapi trošku přispěli... NEvím jak to, ale v poslední době mám dojem, že všechno platím já a oni jen utrácí za blbosti.. chjo.. no, třeba je to jenom pocit a oba si tajně šetří, aby mě překvapili něčím do domácnosti.. hehe... Už aby bylo zase dlouho světlo a nepršelo.. tak bych si zajezdila na koni, ale u mě to nejde... budeme jezdit až zase na jaře a to po přípravě v jízdárně ze země... Standa dneska navrhnul, že bysme měli brát s sebou na vyjížďky i Nicolase, tak jsem mu jemně naznačila, že by se nejdřív měl na Cézarovi naučit jezdit pořádně a až pak vymýšlet blbosti navíc.. hehe Už ho vidím, jak řeší sebe v sedle, že je to moc vysoko, že se mu vyhákla noha ze třmenu, že ho bolí zadek a nohy a ještě k tomu 200 kilovýho nezbedu na vodítku.. hehehe.. nemyslitelná ptákovina... Ale on vždycky dřív mluví než myslí...

26.10.2009 13:30
jaruska

XXX.XXX.38.124

vendulka2066 napsal(a):
Jééé, to je ale krása ty fotky... kůňata i Usinka jsou super teda!!! Já se tak těším, až mi půjde foťák i kabílek od foťáku k PC... třeba mi na něco kvalitnějšího i Ježíšek přispěje, ale to už bych chtěla asi moc... já jsem si k Vánocům přála přispět na rozvody vody po baráku a na uhlí, tak snad aspoň nějakou korunu ušetřím ze svého, že by mi jako chlapi trošku přispěli... NEvím jak to, ale v poslední době mám dojem, že všechno platím já a oni jen utrácí za blbosti.. chjo.. no, třeba je to jenom pocit a oba si tajně šetří, aby mě překvapili něčím do domácnosti.. hehe... Už aby bylo zase dlouho světlo a nepršelo.. tak bych si zajezdila na koni, ale u mě to nejde... budeme jezdit až zase na jaře a to po přípravě v jízdárně ze země... Standa dneska navrhnul, že bysme měli brát s sebou na vyjížďky i Nicolase, tak jsem mu jemně naznačila, že by se nejdřív měl na Cézarovi naučit jezdit pořádně a až pak vymýšlet blbosti navíc.. hehe Už ho vidím, jak řeší sebe v sedle, že je to moc vysoko, že se mu vyhákla noha ze třmenu, že ho bolí zadek a nohy a ještě k tomu 200 kilovýho nezbedu na vodítku.. hehehe.. nemyslitelná ptákovina... Ale on vždycky dřív mluví než myslí...

Noo,on taky každej kůň se s některým nesnese a představ si,že Cézar začne dost tvrdě třeba po Nikovi vyhazovat,až by ho měl Standa na tom vodítku za koněm,to by bylo čoro moro.Jeeeště žes mu to vymluvila.

26.10.2009 13:32
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Noo,on taky každej kůň se s některým nesnese a představ si,že Cézar začne dost tvrdě třeba po Nikovi vyhazovat,až by ho měl Standa na tom vodítku za koněm,to by bylo čoro moro.Jeeeště žes mu to vymluvila.

Lucí,holky vypadaj spokojeně,jak se hezky spolu vedle sebe krměj....A ty kožy budou někdy dojit nebo jsou jen tak na okrasu?

26.10.2009 13:35
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

jaruska napsal(a):
Lucí,holky vypadaj spokojeně,jak se hezky spolu vedle sebe krměj....A ty kožy budou někdy dojit nebo jsou jen tak na okrasu?

Podle mě nad tím Staník moc nepřemýšlel, jen se mu líbila ta myšlenka, že jdeme se všema třema kůňatama ven... Když jsem mu říkala, jak by to mohlo vypadat, tak mu asi teprve v tu dobu došlo, že to nebyl zrovna dobrý nápad.... ještě v tu chvíli o tom přestal přemýšlet...
Jooo, a kdy my vlastně jedeme s kozama na výlet...????? Už se ten listopad docela blíží....

26.10.2009 13:41
lucky

XXX.XXX.133.26

vendulka2066 napsal(a):
Podle mě nad tím Staník moc nepřemýšlel, jen se mu líbila ta myšlenka, že jdeme se všema třema kůňatama ven... Když jsem mu říkala, jak by to mohlo vypadat, tak mu asi teprve v tu dobu došlo, že to nebyl zrovna dobrý nápad.... ještě v tu chvíli o tom přestal přemýšlet...
Jooo, a kdy my vlastně jedeme s kozama na výlet...????? Už se ten listopad docela blíží....

Hele, tyhle ptákoviny jsem už slyšela od více chlapů..oni dřív jednají, než myslí...to je nomrální...

Kozy jsou na okrasu..jsou to kozli..kastrovaní. Jen bílá je koza, ale nedojí

holky se sice pasou, ale Usa pořád připravená k útěku a Linetta nikdy neví, co ji prdne...ach jo...

26.10.2009 13:45
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Pavlí,klidně jeď,aby tam pak ten kožel neměl ty kožy 2,tak jeď teď Ty a já pojedu hned po Tobě,já furt čekám,kdy se bude prskat a něják fuuurt nic....

26.10.2009 13:47
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Pavlí,klidně jeď,aby tam pak ten kožel neměl ty kožy 2,tak jeď teď Ty a já pojedu hned po Tobě,já furt čekám,kdy se bude prskat a něják fuuurt nic....

Ahá,tak Usina nebude honit kůžlátka.
Tak hele,aspoň že se nekopou,teda Linča že nekope,to by bylo fakt hrozný furt tam sedět a hlídat.

26.10.2009 14:29
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

jaruska napsal(a):
Ahá,tak Usina nebude honit kůžlátka.
Tak hele,aspoň že se nekopou,teda Linča že nekope,to by bylo fakt hrozný furt tam sedět a hlídat.

Heleď Lucko, tady je odkaz na 120l akvárko i s příslušenstvím, se skříňkou a dokonce s těma rybičkama, cos psala, že chceš.. to je celkem dobrá nabídka... Jen nevím, zda je ta cena ok, či ne.. v akváriích se moc nevyznám.... (2 mezery)

http://www.aukro.cz/ item792679807_kompletni_akvarium_ 120l_super_stav.html

26.10.2009 14:31
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

vendulka2066 napsal(a):
Heleď Lucko, tady je odkaz na 120l akvárko i s příslušenstvím, se skříňkou a dokonce s těma rybičkama, cos psala, že chceš.. to je celkem dobrá nabídka... Jen nevím, zda je ta cena ok, či ne.. v akváriích se moc nevyznám.... (2 mezery)

http://www.aukro.cz/ item792679807_kompletni_akvarium_ 120l_super_stav.html

Heleď Jaruško, ale mě se taky ještě neprská.. já to asi ani nepoznám, ale... já měla dojem, že jsi říkala, že se rozprská, když bude s kozlem, ne???

26.10.2009 15:19
jaruska

XXX.XXX.38.124

vendulka2066 napsal(a):
Heleď Jaruško, ale mě se taky ještě neprská.. já to asi ani nepoznám, ale... já měla dojem, že jsi říkala, že se rozprská, když bude s kozlem, ne???

Noo,to se rozprská,jenže tam bude mušet bydlet a ta druhá se tady samotou umečí a já půjdu do blázince,páč mečí fakt nahlas.

26.10.2009 15:29
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

jaruska napsal(a):
Noo,to se rozprská,jenže tam bude mušet bydlet a ta druhá se tady samotou umečí a já půjdu do blázince,páč mečí fakt nahlas.

Hehe... ty to nemáš lehký... Tak mi kdyžtak prosím napiš tel. číslo na toho pána s kozlem na meila a já mu zavolám, kdy bych tam Lízu hodila... se s ním na něčem určitě domluvím... A moc děkuju.... Snad se to Líze bude líbit.. hehe....

26.10.2009 15:32
jaruska

XXX.XXX.38.124

vendulka2066 napsal(a):
Hehe... ty to nemáš lehký... Tak mi kdyžtak prosím napiš tel. číslo na toho pána s kozlem na meila a já mu zavolám, kdy bych tam Lízu hodila... se s ním na něčem určitě domluvím... A moc děkuju.... Snad se to Líze bude líbit.. hehe....

Tak jo,píšu.

26.10.2009 21:49
westgirl

XXX.XXX.227.219

jaruska napsal(a):
Tak jo,píšu.

ahoojtě,tak Vám hodím něco z toho hradu..ale bylo hnusně dušičkově

26.10.2009 21:53
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
ahoojtě,tak Vám hodím něco z toho hradu..ale bylo hnusně dušičkově

Hrad Janova Hora,škoda že nejsou prachy -patří to k Vizovicím..aby to opravili.ještě před pár lety tam bydlel pán který umřel v 94 letech,a vídali jsme ho jak sme jakoděcka chodili tam s mamkou na túru

26.10.2009 21:55
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
Hrad Janova Hora,škoda že nejsou prachy -patří to k Vizovicím..aby to opravili.ještě před pár lety tam bydlel pán který umřel v 94 letech,a vídali jsme ho jak sme jakoděcka chodili tam s mamkou na túru

ahaa,Jaru já to nějako nestíhám sledovat...že je to hafloš Pavlínky .tady Hanina se cpe modřínem

26.10.2009 21:56
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
ahaa,Jaru já to nějako nestíhám sledovat...že je to hafloš Pavlínky .tady Hanina se cpe modřínem

...hrad- spíš rozvaliny - zepředu

26.10.2009 21:57
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
...hrad- spíš rozvaliny - zepředu

jak sídlo Šípkové Růženky

26.10.2009 21:58
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
jak sídlo Šípkové Růženky

Mňam...Honey ukaž žuby

26.10.2009 22:00
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
Mňam...Honey ukaž žuby

ale i přes to zatáhlo jsme se kochaly,tou barevnou přírodou

26.10.2009 22:02
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
ale i přes to zatáhlo jsme se kochaly,tou barevnou přírodou

..teda Honey okolí zas tak nezajímalo,jak žaludy a bukvice letos je objevila jak jsme jednou byli s ní u hospody a tam byl buk,tak má zas něco nového v repertoáru pochoutek

26.10.2009 22:03
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
..teda Honey okolí zas tak nezajímalo,jak žaludy a bukvice letos je objevila jak jsme jednou byli s ní u hospody a tam byl buk,tak má zas něco nového v repertoáru pochoutek

krása

26.10.2009 22:06
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
krása

a tady další den,teď v neděli ta honba krav,protáhlo se to na 3 hodinky,ale to jsme ještě kecaly s paní toho rančera,ona je ta vpravo na křížence ČT Terině.a tu nám rančer udílí rady kudy pojedem

26.10.2009 22:08
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
a tady další den,teď v neděli ta honba krav,protáhlo se to na 3 hodinky,ale to jsme ještě kecaly s paní toho rančera,ona je ta vpravo na křížence ČT Terině.a tu nám rančer udílí rady kudy pojedem

babuše - 30 hlavé stádečko

26.10.2009 22:10
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
babuše - 30 hlavé stádečko

26.10.2009 22:12
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):

kamarádka na Terině,oni maj asi 3 koně),teplasy a jednu plňasku)a ještě 150 ovcí

26.10.2009 22:15
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
kamarádka na Terině,oni maj asi 3 koně),teplasy a jednu plňasku)a ještě 150 ovcí

po oranici to bylo náročnější -šlo se kus.Honey zezačátku poskakovala jak se rozcválaly krávy a vyhazovaly a málem taky házela kozly,ale pak ji ty kopečky a oranice uklidnily

26.10.2009 22:16
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
po oranici to bylo náročnější -šlo se kus.Honey zezačátku poskakovala jak se rozcválaly krávy a vyhazovaly a málem taky házela kozly,ale pak ji ty kopečky a oranice uklidnily

..ale byla to fajn akce,těším se na další honbu a kobucha se osvědčila

26.10.2009 23:27
lucky

XXX.XXX.133.26

westgirl napsal(a):
..ale byla to fajn akce,těším se na další honbu a kobucha se osvědčila

No páni..teda dovedu si předtstavit na Use nahánět kozy či ovce, ale krávy fakt nee...to je pro ni zatím velké smradlavé zvíře, co blbě bučí. Neví co si o nich myslet a už vidím to rodeo, jak by se kráva proti ní otočila

27.10.2009 11:49
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Ahooj,týýý joo,Haníí,héééézkýýý,fakt,kobuška šííkovná,vůbec se těch rohatejch potvor nebójí!!!!No jo,je vidět,že to má v genech.
To by vlastně Legišek měl taky honit krávy,no,ale zatím honí po zemi rohliky.

27.10.2009 11:50
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ahooj,týýý joo,Haníí,héééézkýýý,fakt,kobuška šííkovná,vůbec se těch rohatejch potvor nebójí!!!!No jo,je vidět,že to má v genech.
To by vlastně Legišek měl taky honit krávy,no,ale zatím honí po zemi rohliky.

Haní,a když jdeš s Honey ven,mladej tam je sám?A je v pohodě?

27.10.2009 11:55
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Haní,a když jdeš s Honey ven,mladej tam je sám?A je v pohodě?

27.10.2009 11:59
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Tak a jdu pokračovat se sbíráním koblih.

27.10.2009 12:05
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):
Tak a jdu pokračovat se sbíráním koblih.

NO jo, to obdivuji, že se jich nebojí..Usu by trefil šlak. Zase znám kobylu, která když vidí ovce nebo kozy, tak bere čáru..to zase Usu nevzrušuje....možná, kdyby byla zvyklá na krávy, taky by je neřešila. Ale posledně byla u ohrady s krávami dlouho a pohoda..jen valila oči. A jak se krávy rozběhly, taky stála a čučela..., ale pochybuji, že by je šla nahánět.

Usa má říji děsnou, chodí pořád za Linettou a uchcává, řve na koně už z dálky. Ona jak řve na koně, tak přesně vím, že má říji...jinak na to dlabe.

Tady je dneska zase tak hnusně, že focení nepřichází v úvahu

Akorát jsem ji vyfoukala a hodila ke koním...

27.10.2009 12:17
proxima

XXX.XXX.104.193

jaruska napsal(a):

Ahojky holky!!!!

Teda haní ty jsi to rozjela-Honey je šikula!!!!To ti naši by zdrhli-krávy neznají..jen když jim u nich Milku

Luci moc díky za fotky,snad se ke mě přes Zuzku někdy dostanouNe určitě až se uvidíme tak mě je dá..

jarů ti tvý koníci rostou!!!!A jak se přebarvili!!!Já sem juknu jen jednou za čas a koukala jsem čí to jsou hříbátka!!!!

27.10.2009 12:18
proxima

XXX.XXX.104.193

jaruska napsal(a):

...asi to budou malý rotvíci,že???

27.10.2009 12:20
proxima

XXX.XXX.104.193

jaruska napsal(a):

...nevíte o někom kdo shání hlídače???

27.10.2009 12:21
proxima

XXX.XXX.104.193

jaruska napsal(a):

27.10.2009 12:24
lucky

XXX.XXX.133.26

proxima napsal(a):

Jůů! Evi, no ti jsou kráásní! Bohužel nevím. Všichni mají pejsky. A prcek taky krásně vyrostl .

27.10.2009 12:29
proxima

XXX.XXX.104.193

lucky napsal(a):
Jůů! Evi, no ti jsou kráásní! Bohužel nevím. Všichni mají pejsky. A prcek taky krásně vyrostl .

No naštěstí jsou po Barče a ne po nějakém oříškovi co jí přepadl
No musím vylepit na veterině letáčky..snad si je někdo vezme..jsou to fakt plyšáci ..

Malej se spíš zahuňatil a trochu na plecích zešednul..tak uvidíme na jaře

27.10.2009 12:50
lucky

XXX.XXX.133.26

proxima napsal(a):
No naštěstí jsou po Barče a ne po nějakém oříškovi co jí přepadl
No musím vylepit na veterině letáčky..snad si je někdo vezme..jsou to fakt plyšáci ..

Malej se spíš zahuňatil a trochu na plecích zešednul..tak uvidíme na jaře

Je fakt kráásný
Máš nějaké podzimní fotečky? Já letos nějak nemám vlastně nic..pořád je hnusně, když je krásně, tak jsem pryč..se na to vyprdnu. A když už vylezu s foťákem, tak než někam dojdeme, tak zaleze slunko a zase je to v háji

a za chvíli bude tohle

27.10.2009 13:35
marketka

XXX.XXX.28.105

lucky napsal(a):
Je fakt kráásný
Máš nějaké podzimní fotečky? Já letos nějak nemám vlastně nic..pořád je hnusně, když je krásně, tak jsem pryč..se na to vyprdnu. A když už vylezu s foťákem, tak než někam dojdeme, tak zaleze slunko a zase je to v háji

a za chvíli bude tohle

Ahojky, tak na Huberta jedeme asi jen s poníkem a zbytek v kočárech s ostatními.Asi nebudete věřit, že máme takové ,,štěstí,, ale Schelby měl včera koliku. Jarda s ním vyjel ven. Ač ho šetřil, tak přijeli totál zpocený, z koně jen stříkala voda,čoudilo se z něj, tepl.měl 39 C, klepal se. Prý půlka vyjíždky v pohodě, pak se začal nervit, tak se otočili a jeli domů. Okamžitě jsme na něj hodili deku, a šla jsem vytáčet veta a pěkně chodit chodit. Vet dorazil okamžitě, tak prý na to, že je to možná i z toho mokřejšího sena, které mu přes týden dávám, nebo možná i změnou počasí, to je taky možný. To bylo fakt z ničeho nic. Takže mu píchl analgetika, koník se neválel, ale hrabal a hrabal. Tak jsme za ní celou noc chodili. Chvíli spal jeden, pak druhý. Takže za noc jsem nenaspala skoro nic a dneska padám na ústa. Ráno už nehrabal, bobky v boxu neměl, ale už se pustil do sena, tak jsme ho vzali na lonž a pak na procházku, v 5 hodin ráno. Nakonec upustil bobany, hurá. Pak jsem musela vzbudit děti a pak do práce. Dovču si vzít nemůžu, je nás tu málo. Jsem tu dneska do 17 hodin. Tedˇ jsem se na něj byla podívat, vypadá v pohodě. Když jsem to psala známým, netušili a já taky netuším, není fakt rok v klidu. VidˇLucko, ty jsi měla s Usou taky veselo.Jinak se u nás má stavit známá, co má toho arábka /už je hřebec/půjčit si Kentaura,chce jít do něj.

27.10.2009 13:50
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

marketka napsal(a):
Ahojky, tak na Huberta jedeme asi jen s poníkem a zbytek v kočárech s ostatními.Asi nebudete věřit, že máme takové ,,štěstí,, ale Schelby měl včera koliku. Jarda s ním vyjel ven. Ač ho šetřil, tak přijeli totál zpocený, z koně jen stříkala voda,čoudilo se z něj, tepl.měl 39 C, klepal se. Prý půlka vyjíždky v pohodě, pak se začal nervit, tak se otočili a jeli domů. Okamžitě jsme na něj hodili deku, a šla jsem vytáčet veta a pěkně chodit chodit. Vet dorazil okamžitě, tak prý na to, že je to možná i z toho mokřejšího sena, které mu přes týden dávám, nebo možná i změnou počasí, to je taky možný. To bylo fakt z ničeho nic. Takže mu píchl analgetika, koník se neválel, ale hrabal a hrabal. Tak jsme za ní celou noc chodili. Chvíli spal jeden, pak druhý. Takže za noc jsem nenaspala skoro nic a dneska padám na ústa. Ráno už nehrabal, bobky v boxu neměl, ale už se pustil do sena, tak jsme ho vzali na lonž a pak na procházku, v 5 hodin ráno. Nakonec upustil bobany, hurá. Pak jsem musela vzbudit děti a pak do práce. Dovču si vzít nemůžu, je nás tu málo. Jsem tu dneska do 17 hodin. Tedˇ jsem se na něj byla podívat, vypadá v pohodě. Když jsem to psala známým, netušili a já taky netuším, není fakt rok v klidu. VidˇLucko, ty jsi měla s Usou taky veselo.Jinak se u nás má stavit známá, co má toho arábka /už je hřebec/půjčit si Kentaura,chce jít do něj.

Téda, to je strašný, to měl teda Schelby štěstí.... nechápu, že v plce vyjížďky se mu mohlo udělat tak moc špatně... moc gratuluju k tomu, že se vám ho podařilo v čas zachránit.... fakt klobouk dolů za tu odvahu a za noční trápení, ale udělala bych na vašem místě to samé... Schelby má štěstí, že má vás, Markétko... Je moc príma, že už je z toho venku a že je mu už dobře...

27.10.2009 14:07
marketka

XXX.XXX.28.105

vendulka2066 napsal(a):
Téda, to je strašný, to měl teda Schelby štěstí.... nechápu, že v plce vyjížďky se mu mohlo udělat tak moc špatně... moc gratuluju k tomu, že se vám ho podařilo v čas zachránit.... fakt klobouk dolů za tu odvahu a za noční trápení, ale udělala bych na vašem místě to samé... Schelby má štěstí, že má vás, Markétko... Je moc príma, že už je z toho venku a že je mu už dobře...

No my vůbec máme štěstí na ty kolikáře.Lucka by mohla vyprávět. Zná celé to naše koňské období.Asi čím víc se o ně staráš a žiješ pro ně, tím se ti míň daří.

27.10.2009 14:08
marketka

XXX.XXX.28.105

marketka napsal(a):
No my vůbec máme štěstí na ty kolikáře.Lucka by mohla vyprávět. Zná celé to naše koňské období.Asi čím víc se o ně staráš a žiješ pro ně, tím se ti míň daří.

A když něco přijde, tak doufám, že už máme vybráno!

27.10.2009 14:12
lucky

XXX.XXX.133.26

vendulka2066 napsal(a):

Fuj to byl horor! Ještě že jste to dostali pod kontrolu.

No já s kolikou už neměla roky problém, ale ten první rok jsme si hooodně "užili" koliky a fakt nerada na to vzpomínám. Děs a hrůza, co si holčí protrpěla a jsem vděčná všem, že se nám podařilo ji dát do slušného stavu, který se však také neobešel úplně bez následků. Jsem psala teď i do diskuze

jak se zbavit obrovského bricha u hříběte

protože mě úplně šoklo, že ten hříbek umřel na červy a my vlastně na tom byli podobně..zachránili jsme Usinku tak tak....

dneska bych vůbec při koupi hříběte či mladinkého koně vůbec, byla hooodně opatrná

27.10.2009 14:14
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
Fuj to byl horor! Ještě že jste to dostali pod kontrolu.

No já s kolikou už neměla roky problém, ale ten první rok jsme si hooodně "užili" koliky a fakt nerada na to vzpomínám. Děs a hrůza, co si holčí protrpěla a jsem vděčná všem, že se nám podařilo ji dát do slušného stavu, který se však také neobešel úplně bez následků. Jsem psala teď i do diskuze

jak se zbavit obrovského bricha u hříběte

protože mě úplně šoklo, že ten hříbek umřel na červy a my vlastně na tom byli podobně..zachránili jsme Usinku tak tak....

dneska bych vůbec při koupi hříběte či mladinkého koně vůbec, byla hooodně opatrná

Joo..t o mi taky tak připadá...čím víc to lidi mají v hnoji, uženou koně k smrti málem, nechají je zplavené mrznout 4 hodiny před hospodou, pak je studené nakopnou a tryskem odběhou po asfaltě, obšas toho koně kdesi položí a jiank to žere zbytky a plesnivé seno...a oni nějak žijí stále a fungují.

a my se staráme jak blbečci a smůla se nám lepí na paty

27.10.2009 15:22
marketka

XXX.XXX.28.105

lucky napsal(a):
Joo..t o mi taky tak připadá...čím víc to lidi mají v hnoji, uženou koně k smrti málem, nechají je zplavené mrznout 4 hodiny před hospodou, pak je studené nakopnou a tryskem odběhou po asfaltě, obšas toho koně kdesi položí a jiank to žere zbytky a plesnivé seno...a oni nějak žijí stále a fungují.

a my se staráme jak blbečci a smůla se nám lepí na paty

To jo. Není lepší to hodit za hlavu? Nestarat se a budeme mít koně zdravé? Naši koníci mají místo bahna píseček, denně nastláno, pod sedlem se nenadřou a ještě tohle.
Jako ten známého hafling. Neodčervený, neočkovaný, ale pohoda. Nekašle, neví, co to je kolika ? Nikomu nepřeju zažít, toho strachu, to ne.

27.10.2009 17:22
lucky

XXX.XXX.133.26

marketka napsal(a):
To jo. Není lepší to hodit za hlavu? Nestarat se a budeme mít koně zdravé? Naši koníci mají místo bahna píseček, denně nastláno, pod sedlem se nenadřou a ještě tohle.
Jako ten známého hafling. Neodčervený, neočkovaný, ale pohoda. Nekašle, neví, co to je kolika ? Nikomu nepřeju zažít, toho strachu, to ne.

JJ, to je příšerné, zvlášť, když Ty jsi už si zažila ztrátu koně kolikou, takže i z toho už má člověk mrtvici, aby se to druhému nestalo taky.
Nejhorší je ta hrůza, strach a když člověk vidí, jak se trápí .... já bych ty koliky ani nedovedla dnes spočítat, kolik jsme jich měli, než jsme ji z toho dostali..už jsem měla hrůzu přijít do stáje, že ji zase bude bolet bříško

somrák

27.10.2009 18:03
marketka

XXX.XXX.179.23

lucky napsal(a):
JJ, to je příšerné, zvlášť, když Ty jsi už si zažila ztrátu koně kolikou, takže i z toho už má člověk mrtvici, aby se to druhému nestalo taky.
Nejhorší je ta hrůza, strach a když člověk vidí, jak se trápí .... já bych ty koliky ani nedovedla dnes spočítat, kolik jsme jich měli, než jsme ji z toho dostali..už jsem měla hrůzu přijít do stáje, že ji zase bude bolet bříško

somrák

To jo. Na koliku jsme přišli o dva koně. U toho prvního se tomu dalo předejít, někdo udělal chybu, byla ho škoda. No nic, jsem doma z práce, tak jsem vykydala a jdu uklízet. Děti tu trochu úřadovaly. Zítra si přijedou pro první štěně a na to druhé neodpovídají, tak snad ho vezmou. V sobotu jsem odvolala další dva zájemce....

27.10.2009 18:07
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

No prosím Tě,Markét,co to mohlo způsobit???To je děsný,no ještě že jste ho z toho dostali,já to taky znala,s Feldonem,to byly plynovky skoro každejch 14 dní jedna.
Eví,díky,no jo,hříbátka rostou,Olda pořád pozoruje Legiška a říká,že z něj bude opravdu fešák v dospělosti.
Tý jo,štěňátka už jsou obrovský,a fakt jsou hooodně podobný mamině,jsou to oba pejskové,Eví??

27.10.2009 18:10
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
No prosím Tě,Markét,co to mohlo způsobit???To je děsný,no ještě že jste ho z toho dostali,já to taky znala,s Feldonem,to byly plynovky skoro každejch 14 dní jedna.
Eví,díky,no jo,hříbátka rostou,Olda pořád pozoruje Legiška a říká,že z něj bude opravdu fešák v dospělosti.
Tý jo,štěňátka už jsou obrovský,a fakt jsou hooodně podobný mamině,jsou to oba pejskové,Eví??

Ta kámoška,co si koupila toho koníka,jak jsem sem nedávno dávala,tak taky psala,že je začervenej jako blázen.

27.10.2009 18:13
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ta kámoška,co si koupila toho koníka,jak jsem sem nedávno dávala,tak taky psala,že je začervenej jako blázen.

A na Dandyho pořád koukám na Bazoši,je to frajer,náádherný hříbátko,Vám se ty barvičky tak krásně vedou,Evíí!!!!
Na nás zrovna ta barva došla.

27.10.2009 18:38
marketka

XXX.XXX.179.23

jaruska napsal(a):
A na Dandyho pořád koukám na Bazoši,je to frajer,náádherný hříbátko,Vám se ty barvičky tak krásně vedou,Evíí!!!!
Na nás zrovna ta barva došla.

To jo, já už si přijdu jak magor. Člověk nemůže mít chvíli klidu.
Tak druhé štěně je sice týden zadané, ale považte. Jsme byly s paní domluvené, že tento týden jim ho dovezu. Tak jsem paní psala, že už je tedy k odběru, kdy budou mít čas? A paní mi tedˇ píše, že chce štěně až za dva týdny, že není doma. Přijde mi to uhozený. Mám teda čekat?

27.10.2009 18:38
marketka

XXX.XXX.179.23

marketka napsal(a):
To jo, já už si přijdu jak magor. Člověk nemůže mít chvíli klidu.
Tak druhé štěně je sice týden zadané, ale považte. Jsme byly s paní domluvené, že tento týden jim ho dovezu. Tak jsem paní psala, že už je tedy k odběru, kdy budou mít čas? A paní mi tedˇ píše, že chce štěně až za dva týdny, že není doma. Přijde mi to uhozený. Mám teda čekat?

Já bych ho nejradši udala tedˇ, než si na něj zvykneme.

27.10.2009 18:46
jaruska

XXX.XXX.38.124

marketka napsal(a):
Já bych ho nejradši udala tedˇ, než si na něj zvykneme.

No,a co když budeš čekat a paní pak do toho něco vleze a nevezme si ho vůbec,já bych ho dala nejbližšímu zájemci.

27.10.2009 18:59
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):
No,a co když budeš čekat a paní pak do toho něco vleze a nevezme si ho vůbec,já bych ho dala nejbližšímu zájemci.

Já bych od paní vyžádala zálohu..rozhodně! Nespoléhej na lidi. Ať Ti dá zálohu na štěně + třeba něco na jídlo, jinak ho nabídni dál. Fakt..tohle znám, stává se to, a lidi jsou různí. Nevěřila bych.

Přidejte reakci

Přidat smajlík