Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.5.2006 23:53

co myslite, co moze byt toto, kon to ma len na jednej strane pri nosnej partii a skrabe si to, na buduci tyzden pride vet, tak uvidime, co povie na to, len sa chcem spytat, ci to niekto z vas nespoznava

13.5.2006 08:28

bonita napsal(a):
co myslite, co moze byt toto, kon to ma len na jednej strane pri nosnej partii a skrabe si to, na buduci tyzden pride vet, tak uvidime, co povie na to, len sa chcem spytat, ci to niekto z vas nespoznava

Spálenina od slunce? Muj koník má kolem huby taky hodně stroupků - to je od kopřiv, ale to vypadá trochu jinak než tvuj případ.

17.5.2006 13:22

microfon napsal(a):
Spálenina od slunce? Muj koník má kolem huby taky hodně stroupků - to je od kopřiv, ale to vypadá trochu jinak než tvuj případ.

spálené od sluníčka? Nebo možná bradavičky?

17.5.2006 13:45

janovotna napsal(a):
spálené od sluníčka? Nebo možná bradavičky?

mě to přijde jak nějaká alergická reakce a koník si to rozškrábal.
Má to ještě někde jinde po těle nebo jen okolo huby ??

17.5.2006 15:50

bonita napsal(a):

tak uz mam vysledky, ma to len na hube, je to reakcia, ktoru sposobuje dlha mokra trava, a to tak, ked ju spasa, tak mu to vysusuje pokozku a slnko mu to potom spali, ma sa to kremovat.

19.6.2006 21:24

bonita napsal(a):

tu je to spalene, sice krem pomohol, ale len pokial bolo mierne pocasie, bolave miesto sa pekne zahojilo, no len co zasa nastalo prudke slnko spalenie tu bolo znova

19.6.2006 21:27

bonita napsal(a):

no a na radu veterinarky sme zhotovili toto, na protihmyzovu masku sme prisili kus platna, koza sa pod tym pekne zahojila a mame pokoj, takze je to fakt dobre

Přidejte reakci

Přidat smajlík