Trh koni PREDNI LKHOTA U PODEBRAD-kdy???

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.10.2009 10:55
smudlousek

XXX.XXX.149.53

prosim nevite nekdo presne kolikateho se tento trh kona???

31.10.2009 11:16
marketka

XXX.XXX.179.23

smudlousek napsal(a):

Tuším, že je příští sobotu. Budou tam i vozatajské závody.
Jedeš kupovat koníka? Byli jsme tam 2x a vesměs koníci chudáci.

31.10.2009 13:06
smudlousek

XXX.XXX.149.53

marketka napsal(a):
Tuším, že je příští sobotu. Budou tam i vozatajské závody.
Jedeš kupovat koníka? Byli jsme tam 2x a vesměs koníci chudáci.

Dekuju,tusila jsem to,ale nebyla jsem si jista...uz odtam tad mame jednoho konicka..dnes by jiny rekli duchodce,ale tak jako nam slouzi on,neslouzil zadny kun..jen potreboval malinko ,,opravit'' vim moc dobre sama,ze kvalita a stav nabizenych koni me nekdy az vyrazi dech,ale bohuzel neni v nasich silach zmenit peci prodavajicich o sve sverence..jezdim tam spise ze zvedavosti a pripomenout si casy davno minule

31.10.2009 17:22
marketka

XXX.XXX.179.23

smudlousek napsal(a):
Dekuju,tusila jsem to,ale nebyla jsem si jista...uz odtam tad mame jednoho konicka..dnes by jiny rekli duchodce,ale tak jako nam slouzi on,neslouzil zadny kun..jen potreboval malinko ,,opravit'' vim moc dobre sama,ze kvalita a stav nabizenych koni me nekdy az vyrazi dech,ale bohuzel neni v nasich silach zmenit peci prodavajicich o sve sverence..jezdim tam spise ze zvedavosti a pripomenout si casy davno minule

No já taky, když jsem tam procházela, měla jsem chutˇ skoupit všechny ty chudáky. Nějací byli pěkní, ale něco pomalu na ochránce.

1.11.2009 09:58
saddlery

XXX.XXX.165.52

marketka napsal(a):
No já taky, když jsem tam procházela, měla jsem chutˇ skoupit všechny ty chudáky. Nějací byli pěkní, ale něco pomalu na ochránce.

Většinou je to tam samý cikánský handlíř,koníci špinaví a zanedbaní pod dobrou krmnou kondicí a svou váhou s psychikou dost podlomenou,to tak pod bičem bývá. Byl jsem tam dvakrát a stačilo. Bohužel na tuto svoloč žádný zákon není dsot razantní a všechna ta šmelina jim prochází a těm koním člově všem bohužel nepomůže.

1.11.2009 10:39
maldex

XXX.XXX.72.6

smudlousek napsal(a):

Za jaké ceny lze tamní koníky koupit? Nemám s tím zkušenosti, takže nevím.

1.11.2009 10:51
marketka

XXX.XXX.179.23

maldex napsal(a):
Za jaké ceny lze tamní koníky koupit? Nemám s tím zkušenosti, takže nevím.

Jak který koník. Takový kříženec o KV cca 150 cm tam stál kolem 30 tisíc.Potřeboval dokrmit a i ten věk asi byl takový nejistý. Hodně tam prodávají i komedianti poníky. Tehdá za jednoho chtěli 7 tisíc a když viděli, že máme trochu zájem, tak hned chtěli slevit.

1.11.2009 11:35
remonek

XXX.XXX.82.124

marketka napsal(a):
Jak který koník. Takový kříženec o KV cca 150 cm tam stál kolem 30 tisíc.Potřeboval dokrmit a i ten věk asi byl takový nejistý. Hodně tam prodávají i komedianti poníky. Tehdá za jednoho chtěli 7 tisíc a když viděli, že máme trochu zájem, tak hned chtěli slevit.

V jakým stavu byli ti poníci, fungovali by ještě jako společníci ke koni aniž by někoho při ošetřování přizabili?

1.11.2009 11:43
lotinka

XXX.XXX.187.159

remonek napsal(a):
V jakým stavu byli ti poníci, fungovali by ještě jako společníci ke koni aniž by někoho při ošetřování přizabili?

Ahoj, já jsem tam byla asi před čtyřmi roky . Ceny tam byli celkem vysoké za nabízené koně.

1.11.2009 11:45
marketka

XXX.XXX.179.23

remonek napsal(a):

Já si myslím, že by jako společníci mohli fungovat dobře.Jako hubení nebyli. Jedni jich tam měli asi 10. Je tam i jízdárna, takže si koně můžeš vyzkoušet. Vezmi si třeba i čištění, zkus ho přivázat, přečistit. Byla jsem tam před 4 roky, tak se to třeba změnilo, ale myslím, že jako společníci by mohli být fajn. Já si je jako nezkoušela, ale tak jsem pozorovala lidi, co se na ně ptali.Je jasné, že tam třeba něco seženeš. Odhadla bych, že tam bylo asi 50 koní.

1.11.2009 11:46
marketka

XXX.XXX.179.23

marketka napsal(a):
Já si myslím, že by jako společníci mohli fungovat dobře.Jako hubení nebyli. Jedni jich tam měli asi 10. Je tam i jízdárna, takže si koně můžeš vyzkoušet. Vezmi si třeba i čištění, zkus ho přivázat, přečistit. Byla jsem tam před 4 roky, tak se to třeba změnilo, ale myslím, že jako společníci by mohli být fajn. Já si je jako nezkoušela, ale tak jsem pozorovala lidi, co se na ně ptali.Je jasné, že tam třeba něco seženeš. Odhadla bych, že tam bylo asi 50 koní.

Je to v kryté hale. Ti velcí stojí na štontech, ti poníci jsou v ohrádce.Vaří tam guláš, hraje tam hudba. Vesměs vidíš handláky a komedianty.

1.11.2009 13:26
lotinka

XXX.XXX.187.159

marketka napsal(a):
Je to v kryté hale. Ti velcí stojí na štontech, ti poníci jsou v ohrádce.Vaří tam guláš, hraje tam hudba. Vesměs vidíš handláky a komedianty.

A v tombole byla hlavní výhra hříbě poníka - před těmi čtyřmi roky...

1.11.2009 13:40
marketka

XXX.XXX.179.23

lotinka napsal(a):
A v tombole byla hlavní výhra hříbě poníka - před těmi čtyřmi roky...

To jo.Slibovali to letos taky

Přidejte reakci

Přidat smajlík