alííííík
XXX.XXX.224.5
molly2
napsal(a):
Ahoooooj lidi tak jak to jde takhle v sobotu v podvečer?U mě nic moc mam hubu plnou stehů takže koníci jsou ladem,ještě že mám tu Jitušku.
Co dělá Černej Dub a jeho čtyřnohý kamrádi?
Ahooooj,co se Ti stalo Ivčo???Včera jsme byli na vyjíždce bylo to super
molly2
napsal(a):
Ahoooooj lidi tak jak to jde takhle v sobotu v podvečer?U mě nic moc mam hubu plnou stehů takže koníci jsou ladem,ještě že mám tu Jitušku.
Co dělá Černej Dub a jeho čtyřnohý kamrádi?
Ahoj Alčo ale dělali mi zuby takže nic moc, tak to je super že jste byly na vyjížďce už se taky těšim až vyrazim.
molly2
napsal(a):
Ahoj Alčo ale dělali mi zuby takže nic moc, tak to je super že jste byly na vyjížďce už se taky těšim až vyrazim.
Ahoj, tak konečně jsem se dokopala si donést nějakou fotku koníků do práce aby se taky mohla pochlubyt.
Tady hafloš Ebro s přítelem
v v
napsal(a):
Ahoj, tak konečně jsem se dokopala si donést nějakou fotku koníků do práce aby se taky mohla pochlubyt.
Tady hafloš Ebro s přítelem
Ebrouš
v v
napsal(a):
Ebrouš
A kobyla mé stkorotchýně Katky Genesis, ale říkáme jí Kulina.Tady se mnou.
v v
napsal(a):
A kobyla mé stkorotchýně Katky Genesis, ale říkáme jí Kulina.Tady se mnou.
Tak v sobotu jsem se konečně po měsíci dostala s koňma ven.Bylo celkem hezky, ale vydrbat z nich to bahno bylo teda šílený a práce na hodinu a stejně byli furt jak čuňata. Venku si to moc užívali, jen Ebrouš mě několikrát chtěl vyklopit Katce na záda.. je to máčo praštěný.Louky jsme pro jistotu jeli jen klusem, bych nerada okusila tvrdost země.Ale jinak vyjížďka celkem fajn.
Na fotce já na Kuldě a kamarádka na Ebroušovi.