Nové téma,které zde nemá obdoby,související s koníky.Začínám Prodám plyšového koníka,úplně nový,nevhodný dárek,nastavitelné nožičky a řehtá při zmáčknutí hrudě.Vhodný dárak k vánocům pro malé jezdce konaře.Cenu nabídbněte.
sheril
napsal(a):
Nové téma,které zde nemá obdoby,související s koníky.Začínám Prodám plyšového koníka,úplně nový,nevhodný dárek,nastavitelné nožičky a řehtá při zmáčknutí hrudě.Vhodný dárak k vánocům pro malé jezdce konaře.Cenu nabídbněte.
černý plyšový koníček,plyš,jednou omylem vypraný,ale pořád pěkný,výška cca 30 cm,pouze vystavovaný na gauči.cenu nabídněte
sheril
napsal(a):
Jééé to je téma pro mě Tak přidávejte ať mám z čeho vybírat pod stromeček pro malou
sheril
napsal(a):
černý plyšový koníček,plyš,jednou omylem vypraný,ale pořád pěkný,výška cca 30 cm,pouze vystavovaný na gauči.cenu nabídněte
dřevěný hopupací koník,na ozdobu,na hraní,velice pěkný,na hopání ne slabé nožičky.700 Kč při pladbě předem na adresu platím poštovné,při rychlém jednání sleva 50 Kč
sheril
napsal(a):
Tenhle nápad bych si měla nechat patentovat na ifauně
postavičky koní,kupované v kvalitním českém obchodě s hračkami,Původní ceny koníků se pohybovali od 120 Kč do 140Kč,jediný nejmenší šetland stál 80 Kč,všechny pouze vystavované rok staré,clydasdel 20 Kč levněji-vada lehce z boku čmárnut propiskou.šetland 40 Kč
sheril
napsal(a):
postavičky koní,kupované v kvalitním českém obchodě s hračkami,Původní ceny koníků se pohybovali od 120 Kč do 140Kč,jediný nejmenší šetland stál 80 Kč,všechny pouze vystavované rok staré,clydasdel 20 Kč levněji-vada lehce z boku čmárnut propiskou.šetland 40 Kč
jezdecký koník 50Kč
sheril
napsal(a):
v grošované barvě 60 Kč
budík s koníkem žíhaná barva 40 Kč
sheril
napsal(a):
budík s koníkem žíhaná barva 40 Kč
soška z materiálu podobný slonovině,nevím co to je přesně 40 Kč-vše neponíčené,stále jak nové
sheril
napsal(a):
soška z materiálu podobný slonovině,nevím co to je přesně 40 Kč-vše neponíčené,stále jak nové
Při odběru většího množství a pladbě předem platím poštovné! Dále těžítko z barevného skla 60 Kč
koki
napsal(a):
Beru všech 6 figurek Máš ještě nějaké?
je jich pět,na první jak jsou dva je to k porovnání,komu je mám tedy prodat?Jste dvě?Asi té první ,že?Podívám se co ještě mám,mám toho strašně moc s koníky,zabírá to místo,ale je to jiného rázu.Hlava koně jak se dává nad stáj,malé dvě figurky semišovích koníků,jeden je v tipu appalossa,měla jsou spoustu těch semišových od 11 let jsem je sbírala,ale to už jsem rozdala po dětech
sheril
napsal(a):
je jich pět,na první jak jsou dva je to k porovnání,komu je mám tedy prodat?Jste dvě?Asi té první ,že?Podívám se co ještě mám,mám toho strašně moc s koníky,zabírá to místo,ale je to jiného rázu.Hlava koně jak se dává nad stáj,malé dvě figurky semišovích koníků,jeden je v tipu appalossa,měla jsou spoustu těch semišových od 11 let jsem je sbírala,ale to už jsem rozdala po dětech
Šári já myslela tu sošku jen tu hlavu koně . A mohla by jsi sem hodit tu hlavu koně jak se dává nad stáj. Nebo mi to pošli na meil remonek@seznam.cz
koki
napsal(a):
Brala bych ty figurky Malá dostane pod stromeček celé stáje i s výběhama, tak koně se budou hodit
Tak je prodám vám byla jste první,prosím zašlete částku 260 Kč na adresu:Šárka Davidová,2.polské armády 679/32,Rumburk 40801-pokud tedy nechcete platit poštovné.Pokud ano a chcete poslat dobírkou 260Kč+ poštovná tak mi prosím zašlete adresu.Jinak po obdržení složenky ,hned zasílám na Vaši uvedenou nadresu na složence.Ok.
sheril
napsal(a):
to těžítko?Délka hlavy za uši 10 cm,od oší k spodnímu okaji po hřívě 11 cm,váha 300-500 g
tu hlavu kdyžtak až zítra,zeptám se přítele,dostala jsem jí před dvěmi lety k svátku.Na ranči se jí bojíme nechat kvůli zlodějům a doma nám jí zed neudrží,už je přes rok na půdě,je v životní velikosti čt,bělouš s krátkou černou hřívou,má i krk a okolo jakoby chomout,má malinkou prasklinku na náočnici a jednu na bradě takovou dírku,v těch místech byl laminát příliš slabí a stím to ho přítel kupoval,zeptám se i na cenu
sheril
napsal(a):
Milým lidem daruji - ke koníkovi máme vztah je mu už asi 25 let ale stále slouží a krotí ho další generace, jen ocas a hříva občas potřebují obměnu, nebo půjčím a pro další generaci vezmu zpět (v paneláku se skladuje blbě) vyráběl kdysi můj otec, nosnost - strejda měl přes 100kg a taky úspěšně krotil a nezbořil.