Trh koní Přední Lhota

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.11.2009 14:47
marketka

XXX.XXX.179.23

Koupili jste si tam někdo koníka?

7.11.2009 18:30
smudlousek

XXX.XXX.211.167

marketka napsal(a):
Koupili jste si tam někdo koníka?

no já myslím že na některá zvířata byl pohled spíše bídný...až na dva koně jsem měla pocit,že někteří koně na tom ani zdravotně nebyli zrovna nejlépe....

7.11.2009 19:09
marketka

XXX.XXX.179.23

smudlousek napsal(a):
no já myslím že na některá zvířata byl pohled spíše bídný...až na dva koně jsem měla pocit,že někteří koně na tom ani zdravotně nebyli zrovna nejlépe....

Někteří z koní měli smutné pohledy, na druhou stranu bych řekla,že oproti prvnímu ročníku, se to tam trochu víc zvedlo. Myslím, že i celkem pěkný koník se tam našel. Hele nevíš, co chtěli za tinkery?

7.11.2009 19:23
jurasek

XXX.XXX.112.250

marketka napsal(a):
Někteří z koní měli smutné pohledy, na druhou stranu bych řekla,že oproti prvnímu ročníku, se to tam trochu víc zvedlo. Myslím, že i celkem pěkný koník se tam našel. Hele nevíš, co chtěli za tinkery?

pan Lutha tam nebyl? Prodával tam kdysi huculky a poníky

7.11.2009 20:14
marketka

XXX.XXX.179.23

jurasek napsal(a):
pan Lutha tam nebyl? Prodával tam kdysi huculky a poníky

Nevšimla jsem si ho. Je možné, že tam koně měl. Kámoška má od něj suprovou kobylku.

9.11.2009 08:45
smudlousek

XXX.XXX.162.39

marketka napsal(a):
Nevšimla jsem si ho. Je možné, že tam koně měl. Kámoška má od něj suprovou kobylku.

Pan Lutha tam byl,videla jsem h a vyhlasoval tombolu....take mam od nej suproveho ponikaco se tyce tinkeru...ptal se na ne jeden chovatel a cena jednoho byla okolo 50tisic korun.Libila se mi tam kobylka slovenkeho sportovniho ponyho,za 70tis....moc pekna

Přidejte reakci

Přidat smajlík