Fyzioterapeut v olomouckém kraji

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.11.2009 19:08
medi

XXX.XXX.149.26

Nevíte o nějakém fyzioterapeutovi v olomockém kraji? Nebo v nějakém okolí? Případě máte někdo kontakt (telefon a email) na pani doktorku Žežulkovou? A nevíte jak se u ní pohybujou ceny? Prý má ale dlouhé čekací doby.? Děkuju mockrát za odpovědi.

10.11.2009 19:54
lala54

XXX.XXX.7.67

medi napsal(a):
Nevíte o nějakém fyzioterapeutovi v olomockém kraji? Nebo v nějakém okolí? Případě máte někdo kontakt (telefon a email) na pani doktorku Žežulkovou? A nevíte jak se u ní pohybujou ceny? Prý má ale dlouhé čekací doby.? Děkuju mockrát za odpovědi.

Bohužel na termín u paní dr. Žežulkové čekám již 3tydny na to až mi dá teprve termín, nevím jestli je toto nyní již normální, při její první návstěvě jsem dostala termin hned a dorazila za 4tydny...hned zitra musim znovu zavolat, nejak se mi to nezda...jinak tel.na ni 607123808

12.11.2009 14:09
6kaca6

XXX.XXX.204.27

medi napsal(a):

Na co ji andri potřebuješ?

13.11.2009 11:51

6kaca6 napsal(a):
Na co ji andri potřebuješ?

Ahoj, od nedávna jsem taky už z Olomouckého kraje a plánuji si také zavolat fyzioterapeutku. Domluvila jsem se s paní Zelmer, tak jestli bys měla taky zájem, tak se mi ozvy na mail vija1@seznam.cz a můžeme se nějak domluvit a spojit to

Přidejte reakci

Přidat smajlík