Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.11.2009 09:01
smudlousek

XXX.XXX.211.167

Prosim o radu..nas simlik vcera prodelal tezkou koliku a nasledne se mu zvetsila jatra..pouzivate nekdo nejake ucinne pripravky na podporu funkce jater?popripade bilinkove odvary ci neco podobneho?diky

13.11.2009 09:10
sheiter

XXX.XXX.6.15

smudlousek napsal(a):
Prosim o radu..nas simlik vcera prodelal tezkou koliku a nasledne se mu zvetsila jatra..pouzivate nekdo nejake ucinne pripravky na podporu funkce jater?popripade bilinkove odvary ci neco podobneho?diky

Zdravím, dávala jsem semena Ostropestřce Mariánského do žrádla..asi poévkovou vrchovatou lžíci..

14.11.2009 09:21
teryneczka

XXX.XXX.6.15

sheiter napsal(a):
Zdravím, dávala jsem semena Ostropestřce Mariánského do žrádla..asi poévkovou vrchovatou lžíci..

Jojo,jen musí být nadrcený nebo namletý - špatně se tráví ...

14.11.2009 11:01
janna

XXX.XXX.49.3

teryneczka napsal(a):
Jojo,jen musí být nadrcený nebo namletý - špatně se tráví ...

ostropestřec jsem dlabala i já když jsem měla jako malá zvětšená játra

14.11.2009 19:19
hanatichakova

XXX.XXX.155.167

sheiter napsal(a):

jo jo - ostropestřec je dobrý. A potom Orling vyrábí speciální formuli přímo na játra - pokud ji nemají v nabídce na internetu, namíchají ji po domluvě na objednávku.

15.11.2009 21:52
sierg

XXX.XXX.149.26

hanatichakova napsal(a):
jo jo - ostropestřec je dobrý. A potom Orling vyrábí speciální formuli přímo na játra - pokud ji nemají v nabídce na internetu, namíchají ji po domluvě na objednávku.

to davkovani by bylo asi dobry domluvit s vetou podle problemu, ja sem mela davat 150g...

Přidejte reakci

Přidat smajlík